Partyflock
 
Nieuws · oktober 2012
­ Nederland
Wat kun je nog doen met tien Euro? Het theater is drie keer zo duur, een etentje nog duurder, één muziek-cd kost je nog minstens het dubbele... Maar bij Crystal Venue krijg je op 10 november voor de prijs van €10 (voorverkoop) een feest voorgeschoteld met wereldsterren als Yellow Claw, Marien Baker (Ibiza) en Steve Sweet.
QORE 3.0 timetable
woensdag 31 oktober 2012
Ben jij klaar voor cutting edge hardcore? Bekijk hier de timetable van QORE 3.0 en zorg dat je niets mist!
Nightlife Circus is meer dan een gewone stapavond op oudejaarsavond; Nightlife Circus is beleving, entertainment en natuurlijk goede muziek. De line-up van Nightlife Circus is nu helemaal rond. Special guest op oudejaarsavond is Dr. Lektroluv die het vijfjarig bestaan afsluit van 5 tot 7 uur.
Alle voorbereidingen voor Restylerz 2.0 zijn in Harders Plaza weer in volle gang gezet om jou een onvergetelijke avond te bezorgen! Met een dubbele geluidscheck, , top entertainment, een dikke lasershow, top artiesten en jouw als ultieme hardstyle liefhebber gaat het dak eraf a.s. zaterdag!
Nadat iedereen is bijgekomen van het Amsterdam Dance Event is het tijd voor november. Buiten is het koud maar binnen stijgt de temperatuur bij Amsterdams meest populaire zaterdagavond! Zaterdag 3 november heeft Raymundo JoeySuki en Miss Bunty uitgenodigd om Escape te komen rocken.
Hard Bass: Reclamation
woensdag 31 oktober 2012
Op zaterdag 2 februari 2013 claimt b2s met haar grootste hardstyle evenement 'Hard Bass' het Arnhemse GelreDome. Diverse zorgvuldig geselecteerde gelegenheidsformaties zullen hun visie geven op de hedendaagse hardstyle en zorgen voor een onvergetelijke nacht vol met de beste beats & basslines.
Aanstaande zaterdag vergt XXlerator het uiterste van je conditie tijdens een 10 uur durende editie in de Matrixx. Vanaf 21:00 's avonds knallen de vetste hardstyle beats uit de speakers en pas om 07:00 word je je eerste rust gegund. Bekijk hier in welke volgorde deze DJ's aan je gepresenteerd gaan worden.
Eindelijk! Na een veel te lange tijd zonder, heeft Purmerend eindelijk weer een avond vol kwaliteitsmuziek op het programma. Zaterdag 24 november kunnen de liefhebbers van techno, techhouse en deephouse een avond Plankgas in poptempel de P3 Purmerend.
Oi! invites Sin City
dinsdag 30 oktober 2012
Vrijdag 7 december staat er weer wat groots in de Paradiso te gebeuren. Oi! nodigt dubstepveteraan Hatcha met zijn label Sin City uit. Samen met Oi! is er weer een dikke line-up neergezet.
De fanatiekelingen hebben het al opgemerkt, Hardshock Festival en Masters of Hardcore staan in 2013 op de zelfde datum gepland, namelijk 13 april. Wanneer beide evenementen op dezelfde datum plaatsvinden, zal er een keus gemaakt moet worden door de bezoeker tussen deze twee grote hardcore evenementen High Energy Events wil de hardcore liefhebber de mogelijkheid bieden om naar beide evenementen te kunnen gaan en verplaatst
Loveland New Year op unieke locatie
zaterdag 27 oktober 2012
Loveland is altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere locaties die passen bij de sfeer van het evenement. De jaarwisseling schreeuwt om een locatie met klasse waar een goed feest gebouwd kan worden. In haar zoektocht kwam Loveland uit bij het prachtige Muziekgebouw aan 't IJ.
Er zijn een aantal artiesten bij Midnight Freaks geweest die zo'n geweldige vibe wisten te creëren dat het haast onverantwoord zou zijn om ze niet nog een keer naar AIR te halen, Reboot staat boven aan op dit lijstje. De Freaks zijn dan ook uitzinnig dat ze deze Duitse housegeweldenaar weer mogen verwelkomen in hun midden op vrijdag 2 november.
QORE 3.0 anthems (OST)
donderdag 25 oktober 2012
In navolging van de traditie die door de eerste editie werd gezet, zijn er drie producers geselecteerd voor de QORE 3.0 Original Sound Track.
D-Passion, Meander en The DJ Producer hebben voor deze editie van QORE 3.0 de koppen bij elkaar gestoken. Hun muzikale visie heeft gezorgd voor drie verschillende maar knallende anthems. Zij zijn allemaal een perfect voorbeeld van Cutting Edge Hardcore.
Jaaaaaa, dat was er weer eentje voor de boeken! Met het predicaat 'Geweldig' op Partyflock blijft Booming New Season toch wel een oogappeltje van veel mensen. Afgelopen zaterdag was inderdaad geweldig, dus Crystal Venue wil jullie niet te lang laten wachten maar plant de volgende Booming New Season nog net in dit jaar: zaterdag 1 december is het volgende gratis feestje in Culemborg! Booming New Season – Sint editie!
Je eerste zoen, de eerste keer teut dankzij bier of bessen, stiekem uit ook als je huisarrest had. Wie kent deze tijd niet? Digitale foto's, Facebook en Hyves bestonden nog niet in de jaren 90, dus je kon schaamteloos je gang gaan!
Je kunt natuurlijk je zaterdagmiddag op de bank doorbrengen. Best leuk, maar veel leuker is het om naar Het Dagverblijf te gaan. Een nieuw feestconcept dat al op zaterdagmiddag begint. Lekker overdag in plaats van 's nachts, zodat je zondag gewoon weer fris en fruitig bij je schoonmoeder op bezoek kunt, ideaal toch?
Oh Oh Cherso-ster Matsoe Matsoe (Joey Spaan) maakt na het succes van de RTL-series Oh Oh Cherso al een jaar de discotheken en feestkroegen onveilig als dj Matsoe Matsoe. Hij draait tijdens zijn sets de gezellige feestmuziek en dance-hits zoals je die van hem zou verwachten.
Hardest Religion
donderdag 18 oktober 2012
Op zaterdag 17 november vindt er een nieuw concept plaats in Proosdij te Zwolle. De oude kapel van het voormalig Bethlehem Het Klooster in het hart van de Zwolse binnenstad zal deze avond de thuisbasis zijn van Hardest Religion – Our Religion of the Harder Stylez.
Gisteren ging de Amsterdam Dance Event van start in Paradiso en dj Afrojack kreeg de eer om dit evenement spectaculair te openen. Vrienden van de dj misten jammer genoeg zijn optreden, want die werden bij de deur geweigerd. Afrojack was na afloop witheet van woede op het personeel van Paradiso.
Laatste nieuws Cocoon ADE special
donderdag 18 oktober 2012
De in Amsterdam-Oost gelegen Convention Factory is de zaterdagavond het nieuwe decor van een uitverkochte Cocoon-special. Na een druk Ibiza-seizoen reist de Cocoonkaravaan traditiegetrouw af naar het Amsterdam Dance Event, vooral deze 2012 editie wordt er eentje voor de boeken.
De grote internationale successen van de Nederlandse dj's en de dance-scene is van grote betekenis voor de Nederlandse economie. In ons land gaat er jaarlijks ruim een half miljard euro (587 miljoen euro) in om. Dat blijkt uit een onderzoeksrapport dat woensdag is gepresenteerd op het Amsterdam Dance Event (ADE) in Amsterdam.
Vrijdag 19 oktober wordt een spannende nacht. Alle ogen zullen zijn gericht op de Convention Factory in Amsterdam, waar tegen een feestelijk decor de DJ Mag Top 100 bekend zal worden gemaakt. Naast de officiële presentatie van de top 10 en, uiteraard, de nummer 1 van dit jaar, heeft ALDA ook een paar wereldberoemde dj's uitgenodigd om tot in de kleine uurtjes door te halen. Check nu de timetable van deze nacht.
Harders Plaza knalt lekker door met haar maandelijkse hardstyle concept. Op zaterdag 3 november staat namelijk de vijfde editie van Restylerz 2.0 alweer op het programma. Met opnieuw een dikke line-up, een scherpe entreeprijs en natuurlijk alles wat Harders Plaza te bieden heeft qua geluid, show en sfeer, zal je ook deze editie absoluut niet mogen missen!
Op 18 oktober keert Intec weer terug naar de Amsterdam Dance Event met een intieme, maar niet minder indrukwekkende, label showcase in de Home Club, in het hart van de stad. Tussen de dj's die optreden zijn namen als Layo & Bushwacka!, de Belgische Marco Bailey en Intec labelmanager Jon Rundell. Full-Circle is blij dat ze nu ook de naam van de lang geheim gehouden special guest mogen onthullen: het gaat om niemand anders dan Intec's Carl Cox!
Berlijn in Amsterdam tijdens ADE
dinsdag 16 oktober 2012
Waarom naar Berlijn als tijdens ADE Berlijn naar Amsterdam komt? Maak het jezelf gemakkelijk: donderdag 18 oktober vindt in de Amsterdam Studio's, vlakbij metrohalte Spaklerweg, Keinemusik – from Berlin to Amsterdam – plaats. Een typisch Berlijns technofeest, in een unieke en rauwe locatie met een verrassende line-up.
Twee top-dj's op Xtra Large
maandag 15 oktober 2012
Xtra Large komt voor haar tienjarig bestaan 29 december met een spectaculaire line-up. De eerste twee grote dj-namen worden vandaag bekend gemaakt. Ondertussen zijn de early-early bird kaarten van 15 euro uitverkocht! Die eerste 150 kaarten gingen veel vlotter dan verwacht. Het tienjarig bestaan van Xtra Large is nu al populair onder de mensen net zoals de meest succesvolle feest Full Moon in The Sand!
Na 25 jaar Festival Mundial in het Leijpark is het tijd voor verandering en verhuist Festival Mundial naar het (culturele) hart van Tilburg: de Spoorzone 013.
Balkan Beasts
maandag 15 oktober 2012
Als Wikipedia een omschrijving zou hebben gehad van Balkan Beasts, het beestachtige dancefeest in Paard, dan zou dat best als volgt omschreven kunnen zijn: 'Een gruwelijk smakelijke rapsodie van hiphop, drum 'n bass, dubstep, elektro en funk met het zwaartepunt op de frisse dansbaarheid van balkan beats '.
Undercurrent in Amsterdam Noord maakt zich op voor een spetterende Europese première van Full On - Hosted by Ferry Corsten op donderdag 18 oktober 2012. Met een tot de nok toe uitverkochte Australische Full On tour achter de rug staan Ferry Corsten en promotor UDC in de startblokken om tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) het Full On concept in al haar glorie te introduceren aan de industrie, pers en vooral, aan de fans.
Booming New Season
donderdag 11 oktober 2012
Met de laatste editie nog vers in het geheugen wordt er al reikhalzend uitgekeken naar de volgende Booming New Season, en daar hoef je niet lang voor te wachten. Zaterdag 20 oktober viert Crystal Venue dat het herfst is en maakt zich op voor een heerlijke nazomer met Booming New Season Herfst Editie.
Blown Away bijna uitverkocht
donderdag 11 oktober 2012
Naast het Rotterdams Philharmonisch zorgen op 13 oktober meer dan 100 artiesten en performers voor visuele explosies; diverse keukens op wielen voorzien de festivalgangers van lekker en duurzaam eten. Nu het festival aankomend weekend dan eindelijk voor de deur staat, onthult Blown Away de muzikale, creatieve en food line-up!
Tranceclassixx timetable
woensdag 10 oktober 2012
Aanstaande zaterdag kunnen de echte tranceliefhebbers hun hart weer ophalen tijdens Tranceclassixx in de Matrixx. De allerbeste tranceclassics in de beste club van Nederland is natuurlijk een gouden combinatie. In dit bericht vind je de timetable van deze avond.
In september 2013, precies 25 jaar nadat housemuziek hier doorbrak, verschijnt het boek Dutch Dance: het eerste totaalverhaal over het fantastische succes van dance in en uit Nederland. Auteur en journalist Mark van Bergen geeft een nauwgezet beeld van de rijke canon van de Nederlandse partycultuur. Ingezonden verhalen kunnen een plekje in het boek bemachtigen dus zend jouw anekdote, ervaring of verhaal in!
Wat?!? Ik ben je Bitch niet!
woensdag 10 oktober 2012
Oude tijden herleven! Ben je bitch niet! is weer terug in Culemborg. Na vier jaar afwezigheid is 24 november 'the bitch back in town'. Het feest waar hard niet hard genoeg was en waar een groot scala aan internationale artiesten elke keer weer voor veel gehoor schade zorgden. Deze keer kan je genieten van niet minder dan 39 helden in de hardcore/terror/frenchy en industrial scene die ook nu weer voor de nodige geluidsoverlast zullen zorgen. Je bent gewaarschuwd!
Levende deurmat op Bizarre Festival
woensdag 10 oktober 2012
Bizarre heeft speciaal voor deze editie voor jullie wel een hele bijzondere act geregeld...Buck Angel! De man met de vagina uit Amerika komt om een hele bizarre act te doen! Ook is er op Bizarre een levende deurmat, bondage acts en nog veel meer! Mis Buck Angel, de andere bijzondere acts en de DJ's niet, want je kijkt je ogen uit! En voor maar 27,50 euro kan jij dit allemaal meemaken.
Naar goede gewoonte verovert Labyrinth Productions tijdens ADE voor een avond WesterUnie. Deze keer niet met Circoloco maar wel met een stop van Flying Circus tijdens hun wereldtour ter ere van hun vijfde verjaardag. Dit gaat uiteraard gepaard met een top line-up bestaande uit Audiofly, Art Department, Tiefschwarz, Bill Patrick vs Maayan Nidam en SIS die een live-set brengt!
Mindset 2012
dinsdag 9 oktober 2012
Over anderhalve week is het dan eindelijk zover. Op zaterdag 20 oktober zal dan namelijk de eerste editie van Mindset plaatsvinden!
Zaterdag 20 oktober vindt in Het Burgerweeshuis de eerste editie van het seizoen van Deksels plaats. Na de overweldigende nacht met Steve Rachmad en The Advent, eerder dit jaar, pakt men wederom uit met een internationale naam die sinds begin jaren '90 haar stempel drukt op de wereldwijde technoscene.
R&B 27 oktober in Rain Amsterdam
zaterdag 6 oktober 2012
Zaterdag 27 oktober Is het weer tijd voor de lekkerste R&B. Voor deze editie staat niemand minder dan Pulse the Kid op de voorgrond. Deze topper, die vorige jaar het dak van de Rain al eraf liet blazen van drukte en gezelligheid kijkt er nu al naar uit om precies hetzelfde te doen.
De Nederlandse DJ/producer Sidney Samson heeft een single opgenomen met wereldster will.i.am. Het nummer genaamd 'Better Than Yesterday' zal binnenkort wereldwijd verschijnen. Het is voor will.i.am de tweede keer in korte tijd dat hij samenwerkt met een Nederlandse artiest na zijn nummer één hit 'This Is Love' met Eva Simons.
Oktober is dancemaand in Nederland! De clubs draaien weer op volle toeren en Amsterdam staat in het teken van het ADE. Dit jaar vindt ADE voor de zestiende maal plaats en Escape is één van de mooiste plekken in hartje Amsterdam waar het allemaal gaat gebeuren.
Op donderdag 4 oktober 2012 opent Club NYX in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. Club NYX is gehuisvest in de voormalige Club Exit, na een aantal jaren gesloten te zijn geweest is de club volledig verbouwd en voorzien van een nieuw interieur, naam, team en concept.
Tijdens het Amsterdam Dance Event ontvangt AIR een speciale gast vanuit Ibiza. Op zaterdag 20 oktober komt het zeer succesvolle concept, We Love, namelijk naar de club voor de eerste editie in Amsterdam ooit.
Op zaterdag 3 november is het zover, de Halloween special van Sweet & Dirty in het nieuwe Club Numberz. FuturEventS zal in deze splinternieuwe club een feest neerzetten die je niet snel meer zal vergeten!
Vrijdag 26 oktober is de Paradiso het decor van de BOSS 'Halloween Special'. Na vele positieve reacties, mooie en enge outfits van vorig jaar, konden ze het niet laten om weer een Halloween thema te doen.
Vato Gonzalez op Full Moon
woensdag 3 oktober 2012
De line-up is bijna volledig van Full Moon op zaterdag 17 november! Full Moon is trots te vertellen dat de topdj Vato Gonzalez geboekt is voor deze editie! Verder heeft Full Moon een verrassende tweede area met heerlijke opzwepende sexy sounds from Ibiza!
Op 17 november 2012 verhuist Suzanne voor de tweede keer naar Club Poema RAW. De eerste house warming dit jaar met Sébastien Léger liep uit op een daverend succes en daarom is ze terug met niemand minder dan Oliver Schories.
Bass Academy · The Masterclass
dinsdag 2 oktober 2012
BKJN Events events & Dj Luna presenteren op zaterdag 22 december een grote editie van hun raw hardstyle evenement in de beroemde North Sea Venue te Zaandam. De line-up, nieuwe show en het geüpgrade geluidsysteem worden naar een hoger niveau gebracht, waardoor Bass Academy een feest word wat je als liefhebber niet kan laten schieten. The Masterclass is dan ook harder dan ooit tevoren en de toegewijde studenten kunnen zich vanaf nu inschrijven!
Happy in je winterdip
dinsdag 2 oktober 2012
Door de crisistijd is er weinig happy. Toch is er deze koude winterdagen iets om je aan te warmen. Happy Wonderland heeft namelijk haar voorverkoopprijs tijdelijk verlaagd en een early bird actie aangekondigd.
Vorig jaar maakten Sunnery James & Ryan Marciano een waanzinnig debuut in de Passenger Terminal Amsterdam tijdens het grootste dancespektakel ter wereld, het Amsterdam Dance Event. Dit jaar keert het dj-duo terug naar plaats delict voor een nóg dikkere show, inclusief een van hun spraakmakende dj-sets en support optredens van Jaz von D en Randy Vicious.
31 oktober 2012
Naar House in Motion voor maar tien euro
QORE 3.0 timetable
The twenty first century New Years Eve spectacle
Laatste informatie Restylerz 2.0 met o.a. Ran-D, Alpha² en Jack of Sound
November brengt hartverwarmende sounds naar Escape
Hard Bass: Reclamation
30 oktober 2012
Timetable XXlerator 10 hour edition
Plankgas met De Man Zonder Schaduw & Anton Pieete
Oi! invites Sin City
29 oktober 2012
Hardshock Festival verplaatst naar 27 april 2013
27 oktober 2012
Loveland New Year op unieke locatie
26 oktober 2012
Midnight Freaks halen Reboot voor de tweede maal naar AIR
25 oktober 2012
QORE 3.0 anthems (OST)
24 oktober 2012
Sinterklaas trakteert op gratis feestje
23 oktober 2012
Hét Haarlemse 90s feest voor 25plus
22 oktober 2012
Overdag feesten doe je in Het Dagverblijf
19 oktober 2012
Matsoe Matsoe birthday bash en releaseparty Hola Mi Gudu
18 oktober 2012
Hardest Religion
Vrienden Afrojack geweigerd bij openingsfeest ADE
Laatste nieuws Cocoon ADE special
17 oktober 2012
Dance levert half miljard euro per jaar op
16 oktober 2012
Timetable DJ Mag Top 100 Awards party is bekend
Harders Plaza maakt line-up bekend voor nieuwe hardstyle editie Restylerz 2.0
Intec Digital onthult special guest ADE
Berlijn in Amsterdam tijdens ADE
15 oktober 2012
Twee top-dj's op Xtra Large
Festival Mundial verhuist naar hart van Tilburg
Balkan Beasts
12 oktober 2012
Laatste kaarten voor Full On hosted by Ferry Corsten tijdens ADE
11 oktober 2012
Booming New Season
Blown Away bijna uitverkocht
10 oktober 2012
Tranceclassixx timetable
Dutch Dance zoekt verhalen van partygangers voor boek
Wat?!? Ik ben je Bitch niet!
Levende deurmat op Bizarre Festival
9 oktober 2012
Art Department, Tiefschwarz, Audiofly, SIS live en meer op ADE
Mindset 2012
Deksels pakt uit met Slam en Quince in Deventer
6 oktober 2012
R&B 27 oktober in Rain Amsterdam
5 oktober 2012
Sidney Samson maakt single met Will.I.Am
4 oktober 2012
De allergrootste artiesten tijdens Amsterdam Dance Event bij Escape
Nieuwe gayclub opent vandaag in Reguliersdwarsstraat
We Love komt met al haar grote sterren vanuit Ibiza naar ADE
3 oktober 2012
Sweet & Dirty opent nieuwe Club Numberz
Achtste editie BOSS is Halloween special
Vato Gonzalez op Full Moon
2 oktober 2012
Club Poema tijdelijke huiskamer van Suzanne
Bass Academy · The Masterclass
Happy in je winterdip
Sunnery James & Ryan Marciano maken zich op voor ADE-gekte