Partyflock
 
Nieuws · januari 2012
­ Nederland
Reveal
dinsdag 31 januari 2012
Met een uitverkochte Reveal afgelopen donderdag tijdens het 2-Jarig bestaan, gaat Reveal het nieuwe jaar meteen goed van start. Want o wat hebben jullie voor een feestje gezorgd zeg! Alle die-hard Reveal-ers; bedankt.
21 Mei 2011 was de datum van het eerste vijftien uur durende Hardcore festival van Nederland en dat hebben de vele bezoekers geweten ook! Een vervolg op het gigantische succes van vorig jaar kon dan ook niet uitblijven. En op zaterdag 19 mei kan je dan ook weer opmaken voor een echte Hardcore marathon waarin alle stijlen zich maar liefst vijftien uur zullen vertegenwoordigen.
Voor iedereen die nog in een diepe winterslaap zit, dit is hét moment om ruw wakker te worden geschud! De line-up van de 2012-editie van Harmony of Hardcore – Temple of the Ultimate Hardcore Feeling is namelijk bekend gemaakt.
Flirterz on the Beach
maandag 30 januari 2012
Flirterz, een woord dat op verschillende vlakken kan worden toegepast. Een begrip dat onmisbaar is in de Nederlandse Club scene. Iedereen verlangt ernaar om te flirten tijdens het uitgaan.
Welcome to the Future is jarig! En dat wordt op vrijdag 17 februari gevierd in Studio 80 met dj's Matthias Tanzmann (Leipzig, Moon Harbour), Boris Werner, Dorine Dorado, Young Marco en Juju & Jordash. Master of Ceremonies is MC Complicated.
Vandaag maakt High Energy Events de line-up van de Hardshock Mainstage bekend. Vanaf nu worden er per week twee area's met de daarbij behorende line-up's bekend gemaakt. Bereid je voor op een vette stage met een loepzuiver en keihard geluid! Op de Hardshock Mainstage verzorgen de volgende internationale artiesten de beste Mainstream Hardcore met een vlijmscherpe rand.
Na de succesvolle editie van 'Rodenburg Label Nights: Hard gaan met Fusion' van zaterdag 21-01-2012 heeft Club Rodenburg het volgende snoeiharde labelfeest in de agenda staan. Op 10 maart barst het spektakel los met A2 Records unleashed.
Goed nieuws voor de die-hard Defqon.1 bezoeker: het festival breidt uit! Van een dagfestival met kampeermogelijkheden naar een mini-vakantie. Er zijn twee typen entreetickets verkrijgbaar.
Crazyland komt met een ziek thema
vrijdag 27 januari 2012
Wordt het jou soms ook allemaal teveel, het stappen, je overmatig alcoholgebruik en misschien wel je seksverslaving? De organisatie heeft nu al vele wachtenden op de lijst voor een gedwongen opname. Na Crazyland · the godfather edition stroomden de aanmeldingen in de crazy rehabkliniek binnen, zoveel mensen verslaafd na het meemaken van dit feest. Speciaal voor jullie: de Crazyland Rehab edition!
Eindelijk is het zover: het definitieve programma voor Dancefair is bekend. Dancefair is hèt educatieve electronische muziekevent voor iedere dj of producer die meer wil halen uit zijn of haar muziek. Op 11 en 12 februari biedt Dancefair in totaal 2000 m2 expo floor en 9 zalen muziekinspiratie met seminars en workshops op gebied van house, hardere stijlen, techno, trance en meer in de Jaarbeurs. Een absolute must voor elke amateur en professional in de muziekwereld.
Underground techno terug in Pand 14
donderdag 26 januari 2012
Underground techno met een vaste resident, één wisselende nationale of internationale gast van formaat, een heel dik soundsystem en in totaal 200 man publiek. Dat is Grasp. Een nieuwe, maandelijkse underground avond op de eerste vrijdag van de maand in Pand14.
Ja het is weer zover. Waar andere pas in de zomer naar het strand toe trekken blijft Metz ook in de wintermaanden zijn bezoekers in de Regio WestVoorne trouw en komt zij op zaterdag 4 februari wederom met een indrukwekkende line-up naar Strandclub View in Rockanje.
Full on Ferry in Matrixx
donderdag 26 januari 2012
Op zaterdag 10 maart keert Ferry Corsten terug naar de Matrixx. Ditmaal met zijn succesvolle concept Full on Ferry, waarmee hij nu ook de wereld over reist. Deze avond zal hij verschillende back2backs doen en natuurlijk zelf een solo-set. Behalve Ferry Corsten treden ook Aly & Fila Egypte, Zoo Brazil Zweden en Marc Simz op.
Op zaterdag 12 mei staat cultuurerfgoed de Vasim weer een volle dag in het teken van eigenwijze techno, een sfeervol cultuurprogramma en een heleboel gezellige fijne mensen. Met groot genoegen presenteert Drift dan ook de eerste vijf artiesten waarmee een blauwdruk wordt gevormd voor hetgeen allemaal nog gaat komen.
Zaterdag 18 februari 2012 organiseert NRG Events de jaarlijkse Birthday Bash van MC Da TMC. Dit jaar is de locatie de Basement zaal van Club Eclipse te Rotterdam. Tijdens 'Houseclassics – TMC Birthday Bash 2012' gaat de locatie terug in de tijd met de hele avond en nacht de lekkerste houseclassics door de speakers!
Vanaf deze week heeft SLAM! er een nieuw broertje bij: 'SLAM!HARDSTYLE'. Een nieuw digitaal radiokanaal met 24/7 non-stop de beste early-, raw- en nu-hardstyle! Sinds eind 2008 heeft Hardstyle in de programmering van SLAM! een vaste plek met 'Hard Attack', gepresenteerd door Mental Theo. Al geruime tijd was er door luisteraars vraag naar meer aandacht voor deze sterk groeiende muziekstroming.
Nadat het jaar 2011 met de knallende Soixante Neuf NYE editie is geëindigd, is het zaterdag 11 februari weer tijd voor een nieuwe editie van het meest gezellige evenement van het hoge Noorden: Soixante Neuf. Nederlands nummer 1 eclectische DJ, The Flexican, is weer in de building en zal deze avond dan ook weer helemaal los gaan!
Wanneer je tegenwoordig het nieuws volgt en het woord 'piraten' tegenkomt, dan gaat het vaker over digitale kapers dan over stoere, rauwe mannen. Op zaterdag 28 januari trekt een vloot aan echte piraten richting de Matrixx voor de eerste, en misschien gelijk wel de allerhardste, XXlerator van 2012: XXlerator Raw – Pirates! Check hier de timetable van deze avond die vol primeurs zit.
Slaves to the Rave
maandag 23 januari 2012
Zaterdag 25 februari 2012 is de datum dat het jaar begint voor Slaves to the Rave! NRG Events bezoekt met Slaves to the Rave verschillende locaties in diverse Europese landen. De aftrap van deze tour vind plaats in Disco Zak te Uelsen.
Happy new year! Bijgekomen van alle feestdagen en het spetterende oud en nieuw feest? Aan het einde van de eerste maand van 2012 staat er weer een spetterend Crazy Sexy Cool op jullie te wachten! Op zaterdag 28 januari 2012 is de Maassilo weer het decor voor een knallende editie!
No more club Monza
zaterdag 21 januari 2012
Na ruim zeven jaar gevestigd te zijn geweest in de Potterstraat te Utrecht gaat Monza voorgoed haar deuren sluiten.
Miss Taylor
zaterdag 21 januari 2012
Op vrijdag 27 januari vindt de première van Miss Taylor plaats in Escape Club te Amsterdam. Miss Taylor is het openbaar toegankelijke dance/house feest van de Amsterdam Fashion Week.
Bauhaus pakt uit in Pand 14
vrijdag 20 januari 2012
Evenementenorganisatie Bauhaus zal op 21 januari 2012 met In Confusion We Trust zijn entree maken op cultureel podium Pand14. De verwarring die wereldwijd op allerlei vlakken heerst zal deze avond gevierd worden. Dit met een stevige mix van elektro en techno ondersteund door performances van fotografen, vj's en kunstenaars.
Krush Groove invites Diplo
vrijdag 20 januari 2012
Menig muziekliefhebber leeft nu al toe naar vrijdag 27 april. Op deze dag zal niemand minder dan Diplo (Wesley Penzt) zijn opwachting maken in de Matrixx in Nijmegen. Naast Diplo zullen The Partysquad, Don Diablo, HENZEL & Disco Nova en Oliver Twizt de tent opblazen.
Hips-a-gogo
vrijdag 20 januari 2012
Club 8 introduceert een nieuwe clubavond met een bijzondere smaak. Verwacht een avond waarbij stilstaan geen optie is. Een beetje mee deinen met de muziek, misschien met één handje half in de lucht? Nee, zeker niet. Verwacht energieke ritmes uit alle windstreken van de wereld in bekende jasjes. Verwacht een constante behoefte om te bewegen. Dus vergeet vooral je dansschoenen niet!
Click a week in the snow
vrijdag 20 januari 2012
Van zon, zee, strand en supertechno, naar zon, sneeuw, skipistes en after-ski technopret. Click verovert steeds meer gezelligheidsmarkten. Vanaf 17 tot en met 24 maart zwaait de Click karavaan haar vleugels uit naar Val Thorens in Frankrijk om het sportieve feestpubliek te bedienen van een week lang after-ski vreugde zoals het anno 2012 hoort.
Op zaterdag 10 maart 2012 staat het Patronaat in het teken van een nieuw concept met een nieuw geluid, gebaseerd op weer zo'n oude Multigroove traditie die teruggrijpt op haar roerige verleden. Waren het tijdens de roemruchte "House of God" feesten in de Warehouse Elementenstraat nog de Multi Masters die het predicaat "Masters of the Chapel" mochten dragen, op 10 maart valt die eer ten deel aan DJ Thera en zijn meest gewaardeerde vrienden en collega's.
Erick Morillo Birthday Bash
donderdag 19 januari 2012
Aangezien 'Luxury Events' in 2011 heeft bewezen enorm goed verlangens van de muziekliefhebbers in te kunnen vullen (met o.a. Steve Angello en David Guetta (ADE) @ The Sand) zijn ze opnieuw uiterst trots om te mogen aankondigen dat Erick Morillo op zaterdag 10 maart 2012 opnieuw het Nederlandse grondgebied zal laten schudden.
Have An Ice Day
woensdag 18 januari 2012
Hand is terug en hoe! Een half jaar na de zevende doldwaze zomer editie duurde het te lang om tot 7 juli te wachten voor alweer de achtste editie van Have A Nice Day festival. Daarom breekt er 4 februari met Have An Ice Day een nieuw hoofdstuk aan in dit culturele sprookjes verhaal.
Op donderdag 26 januari 2012 opent Huize Maas vanaf 23.00 uur haar deuren voor een kersverse editie van Boel op Stelten. Met deze eerste editie van 2012 wil Boel op Stelten het nieuwe jaar goed in luiden en hoe kan dat nou beter dan met Olene Kadar, Sebastian Davidson en Jorn vs Arwin Lee?
Red Carpet at the beach
woensdag 18 januari 2012
Op zondag 25 maart openen wereldwijd vele hippe strandtenten hun deuren voor het nieuwe strandseizoen. Ook jij kan er bij zijn in de nummer één strandlocatie van Nederland Beachclub Vroeger tijdens de '2012 Grand-Opening Red Carpet at the Beach'.
Subway staat alweer vijf jaar voor dikke vette beats en het concept is na vele edities uitgegroeid tot een begrip in dubstepland. Met talloze legendarische sets van artiesten als Skream & Benga, Emalkay, BAR9, Reso, FuntCase en Cookie Monsta heeft Subway een gigantisch stempel op de Nederlandse dubstepscene gedrukt.
Ze gaan echt heel erg lekker; winnen afgelopen weekend op Noorderslag de popprijs, zetten het hele Klokgebouw in Eindhoven op z'n kop en scoren de ene na de andere hit met hun album 'De Lachende Derde'. Het gaat natuurlijk over De Jeugd van Tegenwoordig. Op zaterdag 28 januari gaat in AIR hun nieuwe clubtour van start.
Op zaterdag 21 april 2012 vindt in Evenementenhal Hardenberg alweer de tiende editie van Pump Up the 90's plaats. De organisatie is er voor deze tiende editie ook weer in geslaagd om een spectaculair programma neer te zetten. Wederom zullen grote artiesten uit de jaren negentig het podium in Hardenberg betreden.
Dreamfields Festival, van organisator Matrixx, keert dit jaar terug naar recreatieterrein Rhederlaag in de buurt van Arnhem op zaterdag 7 juli. De kaartverkoop start op zaterdag 21 januari met een speciale actieweek op Slam!FM met korting op de tickets.
Alvast zin in een zomers voordeel deze winter? Voor de liefhebbers is er nu een speciale Zomerkriebels early bird actie.
Voor elke liefhebber die nog wakker is na een nachtje in het Klokgebouw en voor ieder die gewoon even lekker wil feesten op de zondagochtend deze Still Not Asleep!? Afterparty in Eindhoven. Still Not Asleep!? feest deze ochtend door met als motto 'party like there is no tomorrow!'
Paul Elstak
donderdag 12 januari 2012
Aanstaande zaterdag viert Paul Elstak traditioneel zijn verjaardagsfeest in de huidige Eclipse in Rotterdam. De welbekende 'Godfather of Hardcore' heeft vele bevriende collega DJ's uitgenodigd om de hele nacht alleen maar snoeiharde Hardcore en Early Rave beats door de speakers te laten klinken.
Zaterdag 17 maart 2012 is het weer tijd voor 010 Classics in de coolste en hoogste locatie van Rotterdam: Factory 010! Sinds de eerste editie van 010 Classics in 2008 staat dit concept garant voor een echte trip to memory lane.
Scum
donderdag 12 januari 2012
Twee jaar lang heeft Scum zich verborgen gehouden in de schaduwen terwijl het zijn duistere destructieve sound op wereld aan het uitbrengen was. Crushington, Antiserum, No thing, Balkansky, Noah D & Zero G passeerde al eerder de revu en binnenkort worden daar Sinister Souls, Nicksn & Torpex aan toegevoegd met een aantal tanden knarsende releases.
Laatste Kaarten Trance nation
maandag 9 januari 2012
Terwijl de laatste kerstbomen momenteel op de vreugdevuren knetteren, geniet de Kerstman van zijn welverdiende luiervakantie. De oude baas croste met arrenslee stad en land af, zodat 'de beste cadeautip van december' overal tijdig onder de lichtjesboom lag. Trance Nation's feestdagenactie heeft dan ook een ongekende run op de kaarten veroorzaakt, waarmee een super gezellig feest in het blije vooruitzicht is gesteld.
Pussy lounge in Matrixx
maandag 9 januari 2012
Op 17 maart is het weer tijd voor een vlammende editie van het rondreizende freestyle circus: Pussy lounge. Dit keer zal de Matrixx in Nijmegen op zijn kop worden gezet. De hele nacht is een belevenis, waarbij alle bestaande grenzen vervagen en gek niet gek genoeg is!
Hoort zegt het voort, maak het zelf bekend! Jij maakt het feest, dat wordt nog al eens vergeten. En jij ziet natuurlijk graag al jouw vriendjes en vriendinnetjes op Booming Vind Ik Leuk.
Op zaterdag 28 januari aanstaande wordt Devastation georganiseerd in Bladel. Devastation zal gehouden worden in discotheek Feesttempel Ambiani die plaats biedt aan 700 bezoekers. Vanaf 21.00 uur 's avonds zullen 4 artiesten de beste early hardcore, hardcore en industrial hardcore platen ten gehore brengen.
Nog een paar weken te gaan en dan is het zover. Op zaterdag 28 januari zal de eerste editie van Destination X een feit zijn. Destination X wordt georganiseerd door Moon Star Events in samenwerking met de Bij Lampe.
De eerste editie van Bizarre Festival: The First Kinky festival was een groots succes! Iedereen heeft het super naar hun zin gehad. De 2e editie komt er ook aan in The Sand en zal nog spannender worden. De organisaties zijn bezig met de line-up aan te vullen met andere top DJ's. Bekende fetish artiesten zullen optreden op 17 maart in The Sand. Wie dit zullen zijn hoor je snel! Bizarre Festival is een ondeugende en intieme fetish feest wat staat voor goede muziek en een prachtig decor met veel spannende speelruimtes- een feest waar iedereen die van kinky of fetish houdt een spannende nacht zal beleven.
Club Thirty in de Matrixx
vrijdag 6 januari 2012
Matrixx en Thirty Dancing bundelen op zaterdag 4 februari hun krachten voor een unieke clubavond voor dertigers, Club Thirty 'Where Disco meets Dance'. Special guest Dj van de avond is Dennis van der Geest.
Fone Fest
donderdag 5 januari 2012
Zaterdag 11 februari staat club Poema RAW in Utrecht in het teken van 'Fone Fest', de allereerste label avond van Remy en Patch Park. In de zomer van 2011 zijn ze gestart met het eigen platenlabel, genaamd Fone Audio. De eerste releases zijn inmiddels een feit en hun tracks bevinden zich in de platenkoffers van zo'n beetje alle grote internationale techno dj's.
De early bird kaarten waren in een mum van tijd uitverkocht. De reguliere verkoop van Free Your Mind Festival start donderdag 5 januari aanstaande maar lees snel door hoe je nog aan een kaartje met korting kan komen. Met de nieuwe bevestigingen van James Holden, Heidi, Candy Cox en Daniela Haverbeck wordt er alweer verder gewerkt aan de line-up van het festival.
De Utrechtse club Monza gaat sluiten. De zaak is verkocht aan een ondernemer die er een shushirestaurant in wil vestigen. Dat heeft een van de eigenaren van Monza gezegd tegen RTV Utrecht. De eigenaren van de club waren aan iets nieuws toe en toen ze het aanbod kregen om de zaak te verkopen, zijn ze daar op ingegaan.
31 januari 2012
Reveal
Together we are Hardcore festival 2.0
30 januari 2012
Harmony of Hardcore · The Festival maakt line-up bekend
Flirterz on the Beach
Welcome to the future birthday bash met Matthias Tanzmann
Hardshock Festival presenteert lineup Hardshock Mainstage
28 januari 2012
A2 Records Label Night strijkt neer in Club Rodenburg
27 januari 2012
Defqon.1 2012 naar twee volle dagen feest
Crazyland komt met een ziek thema
26 januari 2012
Definitieve Dancefair programma bekend
Underground techno terug in Pand 14
Metz gaat in februari al naar het strand van Rockanje
Full on Ferry in Matrixx
25 januari 2012
Drift festival maakt eerste namen en 24 uur earlybird bekend
Houseclassics · TMC's Birthday Bash in Club Eclipse
24 januari 2012
SLAM!FM start nieuw digitaal kanaal SLAM!HARDSTYLE
Soixante Neuf in Huize Maas te Groningen
Primeurs op XXlerator Raw · Pirates
23 januari 2012
Slaves to the Rave
22 januari 2012
Time table en trailer van Crazy Sexy Cool
21 januari 2012
No more club Monza
Miss Taylor
20 januari 2012
Bauhaus pakt uit in Pand 14
Krush Groove invites Diplo
Hips-a-gogo
Click a week in the snow
19 januari 2012
Multigroove presents Masters of the Chapel
Erick Morillo Birthday Bash
18 januari 2012
Have An Ice Day
Boel op stelten invites Olene Kadar in Huize Maas Groningen
Red Carpet at the beach
Subway XL2 five year anniversary in Maassilo op 31 maart
17 januari 2012
Tropical Danny presents De Jeugd van Tegenwoordig in AIR
Pump up the 90's weer in Hardenberg
16 januari 2012
Dreamfields Festival 2012 start zaterdag kaartverkoop met SLAM!FM actieweek
Zomerkriebels Festival early bird tickets
15 januari 2012
Still Not Asleep!? Party like there is no tomorrow
12 januari 2012
Paul Elstak
010 classics op 17 maart in Factory 010 in Rotterdam
Scum
9 januari 2012
Laatste Kaarten Trance nation
Pussy lounge in Matrixx
8 januari 2012
Booming vind ik leuk. Erg leuk zelfs
Devastation keert onverwoestbaar terug in de Kempen
7 januari 2012
Moon Star Events gaat met Destination X een stap verder
6 januari 2012
Bizarre Festival laatste kans Early Bird tickets!
Club Thirty in de Matrixx
5 januari 2012
Fone Fest
4 januari 2012
Kaartverkoop Free Your Mind Festival start donderdag 5 januari
2 januari 2012
Discotheek Monza wordt sushirestaurant