Partyflock
 
Nieuws · september 2011
­ Nederland
Festivaltours is hét adres voor al uw evenementenvervoer vanuit de regio Eindhoven en omstreken. U reist snel en voordelig per luxe touringcar voorzien van alle gemakken, naar uw favoriete partybestemming. De reizen zijn inclusief gratis drank! Bier, wijn en fris zijn dus inbegrepen tijdens de reis. Verder biedt Festivaltours u de mogelijkheid om uw reis online te boeken. U kunt gemakkelijk en veilig betalen via iDEAL. Hierdoor bent u direct verzekerd van uw reservering.
Jubileummaand Ekko
donderdag 29 september 2011
In oktober bestaat EKKO 25 jaar. Vandaar dat de hele maand oktober in het teken staat van speciale optredens in het kader van het jubileum.
Na de perikelen rondom Hyperdome op eerste paasdag dit jaar (zie Ultramusic spreekt met woedende menigte in Overdinkel (ov)), is de gemeente Losser op haar hoede voor eventuele acties rondom het evenement Irreversible, welke in de agenda van Drost te Overdinkel staat vermeld op 28 Oktober 2011.
BKJN vs Partyraiser 2
woensdag 28 september 2011
Resultaten uit het verleden bieden wel degelijk garanties voor de toekomst. 2012 begint namelijk zoals het hoort, met het hardste feest van het jaar!
Dj Rob's Oldschool Gangsters
woensdag 28 september 2011
De 'R' is in de maand en dat brengt kou maar ook weer het gezellige van een warme bak chocolademelk, een open haard, dikke warme jassen, rode wangetjes en heel veel meer. En dat het meer en gezellig gaat worden in Waterfront Rotterdam is waar de Oldschool Gangsters zeker hun best voor gaan doen.
Na zeven jaar dikke feesten en raves in de meest geliefde kelder van Utrecht, mag Poema RAW zich op maken om haar achtste levensjaar in te gaan. Ook de fans mogen zich in hun handjes wrijven, want de maand oktober puilt uit van de top artiesten die in Poema RAW op zullen treden.
Trouwe honden in de watten gelegd
zondag 25 september 2011
Op zaterdag 1 oktober is het een bijzondere dag voor de groep mensen die zich 'Trouwe Hond' mogen noemen. Zij die in het bezit zijn van een echte hondenpenning van Trouw mogen die avond namelijk helemaal gratis naar binnen.
Op zaterdag 15 oktober, nergens minder dan in het het sobere hoge noorden heet Ex Porn Star je van harte welkom om te komen afkicken in het idyllische kuuroord Club Noa..
Op 12 november zal er in de Barstreet Schijndel een eerste knallende editie van Elements of Darkness plaats vinden. Een hardcore event wat je niet wilt missen. Tijdens de avond zullen de stijlen early, industrial en mainstream hardcore aan bod komen. De avond is gevuld met regionale talenten die de tent op zijn kop zullen zetten. En als neusje van de zalm zal niemand minder dan DJ Dyprax de avond tot een goed einde komen brengen.
Technoclub Black
zaterdag 24 september 2011
Er zijn veel fans voor de hardere electronische sounds in Duitsland, maar weinig werkelijk grote events met de grote artiesten uit de internationale scene. Dit heeft ook het Technoclub-team herkend, en haalt daarom nu de supersterren uit dit genre naar Frankfurt. In de Monza club, midden in het hart van de main-metropool komt de elite van de 'harder styles' bij elkaar!
Boss
vrijdag 23 september 2011
Op zaterdag 1 oktober presenteert Boss; Grab the Mic karaoke special in Paradiso Amsterdam. Deze 'Grab the Mic' super special is de opvolger van de 'Yo Dress Oldskool' special waarbij Boss eveneens alles uit de kast haalde en ook nog eens twee vliegtickets weggaf aan de persoon die zich het best aan de dresscode hield.
Back to basic. Op Zaterdag 22 oktober vanaf 21.00 uur wordt afgetrapt af met een nieuw concept: Solo on Saturday! Vroeger ging je uit en stond er op een avond één dj die je de gehele avond meenam in een flow die zijn weerga niet kende. Solo on Saturday (van de makers van Metz on Sunday) gaat deze sfeer weer creëren.
It all started in the Nineties XXL
donderdag 22 september 2011
Nog een kleine twee weken en dan is het zover! WiSH Events & Minority Events presenteren dan in de Time Out in Gemert It all started in the 90's XXL. Een avond vol met herinneringen aan de jaren '90: de topartiesten van weleer én een lekkere knuffel van Big Brother Ruud bij de entree! In deze laatste update vind je de laatste nuttige informatie, de timetable en een update over de kaartverkoop.
Op 14 oktober wordt in bijzijn van speciale genodigden, pers en bekend Nederland de grote winnares van de Elite Model Look 2011 gekozen. Een bijzondere avond met een speciale afsluiting, want na afloop presenteert Elite Model Look samen met NL Confidential:
Allerlaatste Dub Infusions op 8 oktober
donderdag 22 september 2011
Al sinds 2006 begeeft Dub Infusions zich in de voorhoede van de Nederlandse dubstepfeesten. Nog voordat dubstep ook maar enigszins begon vast te lopen op het 'hard-harder-hardst" traject, richtte het feest zich op eigenzinnig, nieuw talent dat de grote ontwikkelingen in de scene niet blindelings volgde. In een vroeg stadium haalde Dub Infusions onder andere Caspa, Scuba, Youngsta, Rusko, Benga, 16bit, Mala en Elijah & Skilliam al naar Nederland.
Fone Audio is het nieuwe platenlabel van Remy Unger Unger en Patch Park. Na jarenlang muziek te hebben uitgebracht op diverse toonaangevende labels was het de hoogste tijd om zelf iets neer te zetten. Dankzij hun gezamenlijke voorkeur voor techno en passie voor de muziek presenteren zij, 'Fone Audio'.
R&B
woensdag 21 september 2011
Yes, yes! Zaterdag 24 september R&B de lekkerste muzieksoort in de Rain te Amsterdam met de beste deejays. Het concept spreekt voor zich, alleen maar de tunes waar jij van houdt, all night long! Drie heren van de crew zijn jarig, dus hij gaat extra gezellig worden!
De herfst heeft gevoelsmatig al lang geleden zijn intrede gemaakt, maar vanaf morgen gaat hij dan officieel van start. Een nieuwe knallende editie van Herfstkriebels mag daarbij niet ontbreken. Op zaterdag 1 oktober opent Central Studios haar deuren voor Shermanology, Baggi Begovic, Bobby Burns en...jou! Luister de speciale mix die Michael Mendoza voor Herfstkriebels heeft gemaakt.
Oorzaak aardbeving Nijmegen bekend
maandag 19 september 2011
Vorige week werd Nijmegen opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 4,5 op de schaal van Richter. Lange tijd was het onduidelijk wat de precieze oorzaak was van deze aardschok. Franse seismologen van het Euro-Mediteraan Seismologisch Centrum hebben nu ontdekt dat door jarenlange periodieke hevige schokbewegingen rond de breuklijn Maas-Waal kanaal/Wijchenseweg te Nijmegen de aardkorst langzaam is weggezakt
Club eQlipse presenteert Q-Loud
maandag 19 september 2011
Q-Loud oftewel de kleine zaal van club eQlipse opent zijn deuren voor de hardere sound van hardstyle, hardcore & earlyrave. Vanaf 23 september zul je wekelijks op vrijdag en zaterdag los kunnen gaan op de harde beats van hun nieuwe resident dj team.
Flying Circus on Board
maandag 19 september 2011
Flying Circus on board with: Supernature, Rekids vs Supplement Facts Interlab Music heeft, net als vorig jaar, een unieke programmering voor Amsterdam Dance Event in de pijplijn. De thuishaven, het high-tech evenementenschip Pure Liner, varend over het Amsterdamse IJ, is tijdens ADE het decor van een aantal spectaculaire showcases onder de vlag van zeer gerenommeerde hostingpartners.
Project Hardcore
maandag 19 september 2011
Melding 21 september: Helaas gaat Project Hardcore niet door wegens problemen met de vergunning. Check de reden in het volgende nieuwsbericht: Project Hardcore
Boris Ross Sweet 30th
zondag 18 september 2011
Rotterdams' Finest Boris Ross viert zijn dertigste verjaardag op 8 oktober in zijn eigen homebase, hét cultuurpodium van de Maasstad, Perron. Voor deze gelegenheid krijgt hij alle ruimte. De hele nacht. Hij verzorgt namelijk een marathonset van zes uur.
B.I.T.C.H. online uitverkocht
zaterdag 17 september 2011
B.I.T.C.H gaat steeds sneller uitverkocht. Nu, dik twee weken van te voren, zijn de tickets online uitverkocht. En dat terwijl er een grote tent extra bij de Hemkade bijgebouwd is. Speciaal voor de mensen die echt nog een ticket willen kopen zijn er nog enkele fetish voorverkoopwinkels die kaarten te koop hebben.
Twee specials Rauw in oktober
zaterdag 17 september 2011
Oktober 2011 wordt een speciale maand voor Rauw. Naast een editie met superster Green Velvet en Rauw in Barcelona is er tijdens het ADE (Amsterdam Dance Event) de Rauw ADE Monster Mash.
Als Kirk Degiorgio belt om te vragen of hij zijn nieuwe clubavond Machine mag komen houden in Trouw, dan zeg je geen nee. Zeker niet als hij niet te beroerd is om dat samen met Imprint, de avond van Sandrien te laten vallen. Want wat krijg je als je twee van de beste clubavonden op het gebied van techno samen laat komen? Juist. Een avond waarbij de betere techno je gegarandeerd om de oren vliegt. Op zaterdag 24 september komt dat van Surgeon, Kirk Degiorgio, Darko Esser, Viktor Palmer en Sandrien zelf natuurlijk.
De uitdrukking 'time flies when you're having fun' is niet voor niets ooit de wereld in gebracht. Het is inmiddels alweer een mooi jaar geleden dat Late Night Society de eerste stapjes zette in Trouw en zich ontwikkelde tot een graag geziene waarde in het Amsterdamse nachtleven. LNS hosts Boris Werner en William Kouam Djoko hebben met de 'dress up chic, act like trash' attitude en dresscode van de avond bewezen dat kwaliteitshouse en lol maken op een feest meer dan goed samengaan.
Decibel 2011
vrijdag 16 september 2011
De tiende editie van Decibel outdoor festival was meer dan geslaagd! Een jubileum editie om nooit te vergeten; zomers weer, de vetste muziek, top artiesten, een uitmuntende sfeer en een geweldig publiek! Zonder jullie geen Decibel! Om jullie te bedanken brengt b2s traditie getrouw een video report uit waarin alle hoogtepunten uitgebreid aan bod komen.
Check de trailer van NightoftheDJ's
vrijdag 16 september 2011
De zomer is voorbij. Als het goed is ben je al weer helemaal in beland in de dagelijkse realiteit en werk of studeer je je weer helemaal de pleuris. Hoe leuk is het dan ook om met de kick-off van een heel nieuw seizoen Night of the dj's héél eventjes aan de alledaagse realiteit te ontsnappen.
Vrijdag 4 november 2011 is het dé dag voor een speciaal evenement in Dordrecht. NRG Events presenteert deze avond en nacht een nieuwe editie van Dordrecht loves Houseclassics die geheel in het teken staat van een zes uur durende battle tussen twee Houseclassics legendes; Panic en Stanton! De locatie voor dit spetterende feest is ook dit keer weer Poppodium Dolhuis te Dordrecht.
Lektroluv Records Label Night
donderdag 15 september 2011
AIR en Electronation slaan op woensdag 19 oktober de handen ineen, om op zeer speciale wijze het Amsterdam Dance Event bal te openen. Levende legende Dr. Lektroluv komt samen met een enorme entourage van zijn Lektroluv Records Label de club met het beste geluid van Amsterdam op zijn kop zetten!
Deck to Deck
woensdag 14 september 2011
Vrijdag 30 september organiseren Twisted 3Some en de Deep Dish Chase het nieuwe out of the box techno versus de rest evenement Deck to Deck in rocktempel Stairway to Heaven in Utrecht. Van 23:00-06:00 uur zullen verschillende topdj's van nationale en internationale bodem hun beste beentje voor zetten in het gevecht om de bezoekers. Round one, techno versus electro zal worden uitgevochten door onder anderen James Ruskin Verenigd Koninkrijk en Dem Slackers Nederland.
Woodstock 69 & Click present Dubfire
dinsdag 13 september 2011
Woodstock en Click houden van elkaar. Na wederom een opvolgend succesvol strandseizoen daarom niet voor niets de officiële afsluiter van het strandseizoen 2011 van strandclub Woodstock 69 samen met Click. Op zondag 18 september wordt de strandclub tot aan de laatste splinter afgebroken met behulp vanuit de Verenigde Staten 4 uur lang Dubfire achter de decks, uit de U.K. Audiofly en van Hollandse bodem Stefano Richetta en Daan Donk.
Happy Wonderland
maandag 12 september 2011
Op 5 november 2011 is het tijd om de oude happy hardcore tijd opnieuw te beleven. Confusion Events organiseert het happy hardcore feest 'Happy Wonderland'. Speciaal voor deze avond hebben ze een greep van de beste happy hardcore artiesten gekozen om de oude klassiekers ten gehore te brengen.
The Dutch Music Maffia Label Night
zaterdag 10 september 2011
Op vrijdag 14 oktober is de lancering van de eerste release party van de spiksplinternieuwe Dutch Music Maffia platen label en wel in Club Merlijn in Hengelo. Dit jonge, innovatieve label uit Enschede is op 1 april 2011 door Robrecht da Pinto en Giovanni Salva, oftewel The Latin Connection opgericht. Sinds de sucessvolle start van de Dutch Music Maffia zijn er al vele talentvolle producers die hun sporen aan het verdienen zijn. Reden voor deze label om er een spetterend te organiseren en dit met de wereld te delen.
Elke Linke Soep editie wordt natuurlijk met zorg en vleit in elkaar gezet. Line-up wordt bepaald op gevoel, artwork sluit aan op de muziek en de aankleding is geïnspireerd door invloeden van buiten af. Deze keer was geluk een grote factor bij het samenstellen van de monsterlijke line-up aan dj's, want wie had nou kunnen bedenken tijdens de boeking twee maanden geleden dat Laura Jones op nr.1 in de Beatport top 100 binnen zou komen?
Latin Lovers XXL
vrijdag 9 september 2011
Latin Lovers gaat XXL en wel op zaterdag 15 oktober in een super locatie: Matrixx Nijmegen. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland bestaat tevens de maand oktober zes (!) jaar en dus zal deze avond compleet in het teken staan van de officiele 6 Year Anniversary: nóg meer feest dus! De gehele Matrixx zal compleet worden aangepakt en zal worden omgetoverd tot een jungle vol tropische atmosferen, zomerse decoraties en dat resulteert in een hete maar vooral kolkende dansvloer.
Kortingskaarten 10 Year Lexion
donderdag 8 september 2011
Alle early bird tickets voor het tienjarig bestaan van New Lexion zijn er helemaal doorheen. Ze zijn compleet uitverkocht. Omdat de early birds er zo snel doorheen gingen heeft Lexion samen met Nachtboetiek overlegd en besloten om ter ere van het tienjarig bestaan met een bliksemactie nog een beperkt aantal extra kortingstickets aan te bieden voor 20 euro en VIP 25 euro.
Systematic Recordings
donderdag 8 september 2011
Na twee eerdere succesvolle edities keert Marc Romboy terug op Amsterdamse bodem met een speciale ADE-showcase rond zijn label Systematic Recordings.
Strictly Techno is een van de langstlopende techno concepten van Nederland. Met een waslijst aan legendarische feesten sinds 1995 zijn ze zonder twijfel onderdeel van het Rotterdamse muzikale erfgoed.
Frequence
donderdag 8 september 2011
Op zaterdag 17 september 2011 sluit First Vision het festivalseizoen af met de wedergeboorte van Frequence aan het strand van Aquabest.
Cocoon ADE special in nieuwe locatie
donderdag 8 september 2011
Het Amsterdam Dance Event komt er weer aan en traditioneel presenteert Cocoon dan een heerlijk avondje techno. Dat gebeurt met een ganz geile line-up in de nieuwe locatie Muzyq in de hoofdstad. Dit splinternieuwe gebouw is ontworpen om concertorkesten te huisvesten maar wordt voor het ADE omgevormd tot technobox.
Q-music presents Citymoves Zwolle
donderdag 8 september 2011
Het festivalseizoen is nu inmiddels wel afgesloten, toch? Nee, niet helemaal waar. Het Citymoves festival strijkt aanstaande zondag nog één keer neer in Zwolle op Park de Wezenlanden, om het festival seizoen af te sluiten en het 'werk/school'-seizoen in te luiden. De organisatie is er helemaal klaar voor, maar niet zonder jullie te voorzien van de laatste belangrijke info.
Zaterdag 8 oktober maakt Zalinaz in Etten-Leur zich op voor het gloednieuw concept Vinylizers. Organisator 2K Music reist met dit concept terug naar het vorige decennium. De tijd dat de meeste dj's nog meer vertrouwden op hun vinylplaten dan op cd's en muziek draaien van een usb-stick als een brug te ver werd bestempeld. De tijd ook dat vele harddanceliefhebbers nog wekelijks in de discotheken te vinden waren. En zeker in de grensstreek reden velen elke week de grens over naar de Belgische clubs, die befaamd waren om hun muzikale vooruitgang.
Stereo Divas Zondag
dinsdag 6 september 2011
Vol trots presenteert Cinema Rotterdam het nieuwe programma voor het komende clubseizoen. Op elke tweede zondag van de maand zullen Stereo Divas: Miss Monica en MC Miss Bunty een drie uur durende set verzorgen in het intieme en sfeervolle Cinema. Dit dynamische duo werk alweer zeven jaar samen en hebben al heel wat optredens samen gehad, naast hun eigen solo optrede
Betty Ford Memorial 2011
dinsdag 6 september 2011
En zeg nou zelf: Rotterdam kan best een flink shotje gebruiken qua gayfeesten. Het was niet veel soeps dit jaar. Zeg maar gerust: bagger! Diverse organisaties die schaamteloos concepten, ideeën en line-ups en elkaar kopiëren. Wat te denken van "The Pink Clinic" met als thema's "ziekenhuis" en "zuster". Wtf? Hoe verzin je het? Wat een originaliteit! Daar zijn flink wat brainstormuren in gaan zitten. De enige positieve uitzondering waren de leuke XXY openminded parties!
Terwijl de laatste zomerdagen ten einde lopen en de koude wintermaanden ons alweer staan te wachten, begint ook het nieuwe radioseizoen. Dit seizoen gaat bijzonder worden omdat er de afgelopen weken veel is gebeurd achter de schermen van de hardstyle en hardcore webradio wereld. Misschien heb je al geruchten gehoord dat bij sommige radiostations niet iedereen even tevreden was met hoe de dingen liepen. Deze geruchten zijn waar en leiden er toe dat Fear.FM nu het volgende mee kan delen:
Altijd dezelfde zalen, dezelfde concepten, dezelfde muziek en te hoge entree prijzen. De organisatie van Pleeground was dat helemaal zat en heeft om die reden het indoor festival Pleeground in Eindhoven georganiseerd.
Zaterdag 29 oktober vindt voor de allereerste keer het indoor Halloween Festival Monsters Ball plaats in de Brabanthallen, Den Bosch.
Het aftellen is begonnen. Over ruim 2 weken is het zover. Zaterdag 17 september brengt First2Dance de zomer weer tot leven met een sprankelende vijfde editie van het Summerlake Outdoor Festival. Een jubileum dus extra feest!
30 september 2011
Festivalvervoer Inclusief gratis drank
29 september 2011
Jubileummaand Ekko
Gemeente en overheid Overdinkel op hun hoede
28 september 2011
BKJN vs Partyraiser 2
Dj Rob's Oldschool Gangsters
26 september 2011
Poema is jarig en dat wordt groots gevierd
25 september 2011
Trouwe honden in de watten gelegd
Kom afkicken in het idyllische kuuroord Club Noa
24 september 2011
Voorverkoop Elements of Darkness gestart, en timetable is bekend
Technoclub Black
23 september 2011
Boss
Kick off Solo on Saturday met vijf uur Jasper Clash
22 september 2011
It all started in the Nineties XXL
Icons by Elite Model Look & NL Confidential
Allerlaatste Dub Infusions op 8 oktober
21 september 2011
Remy Unger en Patch Park lanceren platenlabel
R&B
20 september 2011
Herfstkriebels to the max met Shermanology, Baggi Begovic en Bobby Burns
19 september 2011
Oorzaak aardbeving Nijmegen bekend
Club eQlipse presenteert Q-Loud
Flying Circus on Board
Project Hardcore
18 september 2011
Boris Ross Sweet 30th
17 september 2011
B.I.T.C.H. online uitverkocht
Twee specials Rauw in oktober
Kirk Degiorgio en Surgeon samen op Imprint vs Machine
Late Night Society viert éénjarig bestaan samen met Hot Creations
16 september 2011
Decibel 2011
Check de trailer van NightoftheDJ's
15 september 2011
Panic vs Stanton all night long tijdens Dordrecht loves Houseclassics
Lektroluv Records Label Night
14 september 2011
Deck to Deck
13 september 2011
Woodstock 69 & Click present Dubfire
12 september 2011
Happy Wonderland
10 september 2011
The Dutch Music Maffia Label Night
Linke Soep met Frivolous (live) en Laura Jones
9 september 2011
Latin Lovers XXL
8 september 2011
Kortingskaarten 10 Year Lexion
Systematic Recordings
Strictly Techno keert terug aan het front
Frequence
Cocoon ADE special in nieuwe locatie
Q-music presents Citymoves Zwolle
7 september 2011
Vinylizers neemt Zalinaz mee terug in de tijd
6 september 2011
Stereo Divas Zondag
Betty Ford Memorial 2011
Nieuw radioseizoen van start op Fear.FM
3 september 2011
Pleeground festival gaat voor de beleving
2 september 2011
Monsters Ball maakt volledige line-up bekend
1 september 2011
Speciale ticketactie Summerlake Outdoor Festival 2011