Partyflock
 
Nieuws · juli 2011
­ Nederland
Gabber Syndrome birthday bash
zaterdag 30 juli 2011
Op vrijdag 26 augustus is het tijd voor early hardcore in Jennifeu & Malibu, Drachten. DJ's Arbi & Hermaniak a.k.a. Gabber Syndrome zijn beide een jaartje ouder geworden, hoogste tijd dus voor een onvergetelijke birthday bash stampvol early hardcore, early rave, oldschool, psycore, hardcore & frenchcore
Line-up release Pandemonium
vrijdag 29 juli 2011
Ben je klaar voor de grootste chaos van je leven? Op 3 december 2011 organiseert Cyndium: Pandemonium - The chaos theory in de Sporthallen Zuid, Amsterdam.
Uit onderzoek blijkt dat bijna iedereen er wel eens van gedroomd heeft om superkrachten te bezitten. Vliegen als Superman, zo sterk zijn als The Hulk of snel genezen als Wolverine behoren tot de top 5 van meest gewilde superkrachten. Verspreid over 4 dikke battles zullen op zaterdag 3 september 10 hardstyle artiesten hún superkrachten loslaten in de Matrixx tijdens XXlerator Super Heroes vs New Heroes.
DJ/producer Born to Funk uit Nederland en de Tanzaniaanse superster Mzungu Kichaa hebben de single Oya Oya uitgebracht. Het tweetal ontmoette elkaar afgelopen jaar toen ze beide een optreden deden tijdens het Sauti Za Busara festival in Zanzibar. Ze besloten om hun krachten te bundelen; Swahili teksten en de Oost Afrikaanse bongo-sfeer werden gecombineerd met Europese dance muziek.
You can't escape from The Secret
donderdag 28 juli 2011
Pssssst... op vrijdag 19 augustus is The Secret weer in Escape! Niet alleen is The Secret inmiddels de beste progressive/deephouse party van Amsterdam,deze editie zal de vorige gegarandeerd overtreffen! Met ook nu natuurlijk weer een verrassende line-up. En The Secret zou The Secret niet zijn als ze niet weer een paar fantastische 'secrets' voor je hebben deze avond... laat je verrassen!
Prachtig festivalweer, 23 graden en volop zon wordt het niet aanstaande zaterdag. Maar droog wordt het wel en dat voelt als een verademing. Wegens de wisselvallige voorspellingen en met de editie van 2008 nog vers in het geheugen, is na lang wikken, wegen en tobben afgelopen weekend besloten om het terrein van Rockit Open Air anders in te delen.
Aankomende zaterdag 30 juli zullen de straten van Rotterdam even worden omgetoverd tot het bruisende Rio de Janeiro. Latin Lovers is hierbij natuurlijk aanwezig met haar wekelijkse succesvolle clubnight en dan in de vorm van een geweldige afterparty!
Hardcore to the Bone is back
woensdag 27 juli 2011
Het is alweer meer dan een jaar geleden dat er tot op het bot toe gestampt werd op Hardcore's finest beats. Dit jaar wordt de Hardcore to the Bone traditie voortgezet. Om de (gehoor)schade in te halen van vorig jaar zal het vertrouwde concept terugkeren in de Hardcore hoofdstad van Nederland, Rotterdam!
Leidens meest frisse en originele housefeest United Groove (UG) organiseert op 26 augustus een nieuwe editie in het LVC met één van de grootste talenten uit de UK van het afgelopen jaar: Julio Bashmore. Nadat eerder deze zomer de Amsterdamse producer Tom Trago het LVC op z'n kop heeft gezet, is het deze keer de beurt aan de Schotse Bashmore om tijdens UG er flink op los te housen.
Rotterdam kan zich opmaken voor een feest waar helemaal losgaan het motto is. Op zaterdag 13 augustus 2011 strijkt het succesvolle event I love Los neer in de echte Rotterdamse hotspot Off_Corso. I love Los staat aan de top van de Haagse partyscene, maar maakt daarnaast ook succesvolle uitstapjes naar andere steden. Voor Soulmax werd het hoog tijd om ook weer aan te treden in Rotterdam.
Nachttheater Sugar Factory organiseert deze zomer een artistieke wedstrijd voor jong fotografie talent. Tot en met 10 augustus kunnen up and coming fotografen hun mooiste werk rondom het thema 'Urban Lifestyle' inzenden. De winnaar wordt 14 augustus gekozen en wint onder andere een maand lang een eigen expositie in de club en twee maanden lang exposure via een postercampagne. De wedstrijd wordt georganiseerd in het kader van de clubnacht SSSST!, waarin fotografie en kunst naadloos gemengd worden met warme house sounds.
Golden
woensdag 20 juli 2011
Door het grote succes van de voorgaande Golden edities is besloten een extra zomereditie in te plannen! Met de laatste editie van 1 juli nog vers in het geheugen, waar een uitverkochte zaal met maar liefst 1600 bezoekers hebben genoten van een waanzinnige avond, trapt Golden op 22 juli opnieuw af met een hoogwaardig programma.
Sneakerz in de stad
dinsdag 19 juli 2011
Het gratis toegankelijke dancefeest 'Sneakerz in de Stad' - zaterdag 30 juli op het Stadhuisplein in Eindhoven - gaat niet om 12.00 uur maar om 14.30 uur van start. Dit in verband met een bruiloft in het stadhuis en de daarmee samenhangende vergunning die de gemeente heeft afgegeven. Het goede nieuws voor alle houseliefhebbers is dat het feest wel een uur langer doorgaat dan eerder gecommuniceerd is; niet om middernacht maar om 01.00 uur is het slotakkoord te horen.
Kort nadat de verkoop was stopgezet, werden kaarten al online (zwart) aangeboden voor bedragen van €90 en meer. En vanzelfsprekend is dat iets dat Luxury Events en See Dance met alle macht tegen willen gaan. Daarom is er besloten dat bij het event een 100% ticket op 'naam / geslacht / identiteitscheck' zal worden gedaan.
Wat is de maand juli lekker begonnen voor 12inchCity. 9 en 10 juli werd er in Duitsland een ervaring meegemaakt door meer dan duizend man die nooit vergeten zal worden. Het was intens, geweldig en de lat is hoog gelegd voor komende 12inchCity-edities. Maar na het bijkomen van alle heerlijke Graefenthal taferelen, is het alweer tijd voor een nieuw festival. FLOAT staat op 30 juli in de planning, en het belooft nu alweer een prachtige dag te worden.
In horecagelegenheden in Oost-Nederland is in de nacht van zaterdag op zondag met één minuut stilte de dood herdacht van de 20-jarige Mark Kleinjan. De Wierdenaar overleed een week geleden na een ruzie in discotheek Lucky in Rijssen.

Ook in Lucky was het daarom een minuut 'muisstil', stelde eigenaar Rene Tijhuis. In het rustige Rijssen zijn geweldsincidenten met dodelijke afloop volgens de uitbater iets ongebruikelijks. 'In ons hele bestaan hebben we nog nooit zoiets meegemaakt.'
Wanneer de drijvende kracht achter de Berlijnse house scene (Tobi Neumann) en die van de Nederlandse (Melon) samen op één avond de dienst uitmaken, is het niet moeilijk te bedenken hoe dat eruit komt te zien.
De winkel gaat stevig onder handen genomen worden door middel van een flinke verbouwing. Het accent komt meer te liggen op merchandise, CD's en DVD's. Uiteraard wordt er geen definitief afscheid genomen van het vinyl en zeker de harde stijlen blijven volop verkrijgbaar. Om plaats te maken voor de nieuwe winkelinrichting gaat Midtown de hele maand juli héél veel vinyl in alle genres uitverkopen!
Na het crisisdal begint het Rotterdamse uitgaanscircuit weer te kriebelen en te borrelen. Miss Monica keert terug met haar concept en zielekindje: Absolutely Stereo, elke derde zaterdag van de maand in het compleet vernieuwde Waterfront te Rotterdam. Elke editie geeft Miss Monica een extra lange set weg voor haar fans en worden er nationale- en internationale guest DJ's uitgenodigd! De vetste ongecensureerde House, Tech-House en Techno in haar puurste vorm wordt gepresenteerd.
Matrixx at the Park
vrijdag 15 juli 2011
Tijdens het grootste wandelevenement van de wereld, De Nijmeegse 4Daagse zal Matrixx weer gastheer zijn van het grootste gratis dance-event van Nederland: Matrixx at the Park. Zeven dagen lang van 16 tot en met 22 juli, meer dan 100 dj's en artiesten, 2 stages, overweldigende licht-, laser- en LEDshows, admenbenemend entertainment en meer dan 10.000 bezoekers per dag. Matrixx at the Park is zonder twijfel 'the place to be' tijden de Zomerfeesten in Nijmegen.
Dance in the Park 2011
donderdag 14 juli 2011
Deze knaller van een eerste editie heeft de organisatie doen besluiten om de zaken in 2011 nog even wat rigoureuzer aan te pakken; 'let's do it bigger, bolder, better'.
Five years Diynamic
donderdag 14 juli 2011
Op vrijdag 19 Augustus heeft Beachclub Naturel te Scheveningen het succesvolle Duitse team Diynamic op bezoek. Het Diynamic Label, afkomstig uit Hamburg, bestaat uit onder andere: Stimming, Solomun en David August. Diynamic Music staat bekend om hun rustige frisse house muziek. De swingende en melodieuze deephouse past perfect bij de locatie "Naturel".
Hey! met Matthias Tanzmann
woensdag 13 juli 2011
Na strandedities met Paco Osuna, Martin Buttrich & tINI, Olene Kadar, Wouter de Moor en meer staat nu het volgende hoogtepunt van de zomer op het programma; Matthias Tanzmann bij de Karavaan.
Zon, zee, strand en een ultieme beleving voor jong en oud. Met diverse (dance)evenementconcepten op de zondagavond, staat Beachclub Bloomingdale inmiddels tien jaar lang klaar voor een uiteenlopend publiek. Dagelijks geopend, verwelkomt de luxe beachclub haar gasten met een overheerlijke menukeus, classy loungebedden en natuurlijk de hoogstaande events om de week bruisend af te sluiten.
Undertone summer special
dinsdag 12 juli 2011
Na een periode van afwezigheid maakt Undertone deze zomer haar comeback in het Rotterdamse nachtleven. Sinds het sluiten van de Catwalk zat Undertone tijdelijk zonder locatie, maar geestelijk vader Kadir Pelit heeft natuurlijk niet stilgezeten en komt in het najaar keihard terug aan het Rotterdamse uitgaansfront.
2011 is nu al het jaar van Afrojack; met een Grammy award en twee International Dance Music Awards op zak, reist hij onvermoeibaar de wereld rond om te draaien op alle grote internationale dance events. Op 16 juli laat hij de wereld even achter zich en brengt hij zijn gloednieuwe concept naar AIR, in onze eigen hoofdstad Amsterdam. Speciaal voor deze nacht nodigt hij Steve Aoki en zijn 'Wall Recordings' team uit.
De Love Parade in het Duitse Duisburg, waar vorig jaar juli 21 mensen om het leven kwamen, had nooit plaats mogen vinden.
Op zondag 17 juli 2011 vind aan de Maaskade te Cuijk het Festival The House of Muchique Outdoor plaats. Met uitzicht over de Maas zal dit gratis toegankelijke festival een knallende houseparty neerzetten.
Stealth Ibiza
zondag 10 juli 2011
Stealth presents its exclusive beach event in Ibiza for the second year at La Plage beach club kickin' off July 19th with MYNC, Muzzaik, Jesse Voorn and hosted by label boss Roger Sanchez. Expect a special set by the S-Man himself and the DJs spinning the best house beats fit for a summer beach party in Ibiza.
Na 4 maanden op stal gestaan te hebben is Schmeck Pony er weer helemaal klaar voor. Dit maal wordt het water opgezocht en gaat het los aan het IJ. Ondanks dit goeie initiatief moet de organisatie toch wat vervelends meedelen. Op het laatste moment is de vergunning van de Undercurrent alsnog afgekeurd door het stadsdeel Amsterdam Noord. Maar niet getreurd, er veranderd gelukkig weinig, deze epische dag gaat gewoon door, maar dan op de Pureliner die op deze dag op dezelfde locatie zal komen te liggen.
Na een geslaagd festival vorig jaar en een erg succesvolle indooreditie is het wederom tijd om de nieuwe editie van Electroshock Festival aan te kondigen. Het dorpje Meerlo in Noord-Limburg is zoals altijd de thuisbasis van Electroshock. Het festival bestaat uit twee area's. In de indoorarea zullen de Electro en Dubstep artiesten te bewonderen zijn en de outdoorarea zal in het teken staan van keiharde Hardstyle.
Hou2e Mu2ik on the beach
zaterdag 9 juli 2011
Het stond al even in de agenda, maar nu mag de hele wereld het weten: met veel vreugde en gepaste trots kunnen we jullie een nieuwe editie van Hou2e Mu2ik presenteren. Op een nieuwe locatie, waar een mix van beukende hedendaagse hardere stijlen, hitjes uit het verleden en rauwere kicks het beste tot zijn recht komt.
Dans, muziek, spoken word, sport, performances, het Metro54 Festival laat stadsdeel Amsterdam Zuidoost bruisen. Op zaterdag 16 juli trakteert de eerste editie van het festival op het ArenaPark op een zeer divers programma met nationale en internationale artiesten, dansacts, modeshows, kunstinstallaties op het gras en lekker eten. Kortom, het ultieme festivalgevoel.
Na de laatste succesvolle editie is het tijd voor een nieuwe ronde voor Heart for Hard. Wie een beetje bekend is in de hardere stijlen van de dance muziek, heeft misschien een keer de naam: 'Heart for Hard' voorbij horen komen!
D66-Kamerlid Kees Verhoeven wil van staatssecretaris Teeven (Justitie, VVD) weten wat hij met Buma/Stemra gaat doen om artiesten en componisten het geld te laten krijgen waar ze recht op hebben. De sociaal-liberaal vraagt aan Teeven of hij de auteursrechtenorganisatie door gaat lichten en zo nodig onder curatele stelt na de zoveelste klacht over de manier waarop deze wordt bestuurd. Dat staat vandaag in de Volkskrant.
Burgemeester van Duisburg Adolf Sauerland heeft zijn excuses aangeboden voor het drama in zijn stad tijdens het Loveparade-festival in juli vorig jaar. Sauerland verklaart zijn verontschuldigingen te willen aanbieden aan de slachtoffers van het drama, meldt het Duitse Zeit Magazin woensdag.
This is XS
woensdag 6 juli 2011
Op donderdag 7 juli zal de Nederlandse 'superstar dj' Sander Kleinenberg op zijn eigen This is XS avond, het kleine zusje van de grote This is clubavonden, in NL te bewonderen zijn. Ondanks een intensief tour schema weet de Amsterdammer op deze donderdag toch een gaatje vrij te maken om in een unieke intieme setting het Amsterdamse publiek te trakteren op een dj set.
DJB50
woensdag 6 juli 2011
Op donderdag 14 juli aanstaande geeft DJBroadcast haar 50e nummer uit, dat op dezelfde dag wordt geproduceerd in TrouwAmsterdam. Overdag gaat een groep van 50 creatieven aan de slag om het nummer te maken. 's Avonds barst de club uit zijn voegen met sets van 50 dj's die door de jaren heen een band met het magazine hebben opgebouwd.
The Higher Ground
dinsdag 5 juli 2011
The Higher Ground ligt op het zogenaamde boven-veld en staat symbool voor de hardere stijlen. De Brabantse tandem Showtek host hier een groot buitenpodium waar binnen- en buitenlandse helden de beste hardstyle het publiek in pompen. Het oudste harde clubconcept van Nederland – het onverwoestbare HQ - gaat even verderop los in een mega-tent, waar de bezoeker in de Hard Dance (tijd)machine stapt voor een vrolijke achtbaanrit.
Ditch
dinsdag 5 juli 2011
Het nieuwe techno-concept in het LVC! Alle dj's zullen 100% met platen draaien, strictly vinyl dus. Dit idee is ontstaan uit liefde voor het zwarte goud, niet uit haat voor laptops. Vinyl is hot in 2011, techno en house-dj's worden overspoeld met goede releases en vinyl is gewoon sexier dan een cd'tje.
Nog drie weken en dan is het zover, het zomerse mini carnaval wat CTYD Outdoor heet gaat dan van start. drie dagen compleet uit je dak gaan op het grootste gratis beachfestival van Nederland! Op 22, 23 en 24 juli verandert de parkeerplaats bij Seacon stadion - De Koel - in Venlo in een festival eiland.
The DirtyDirtyDirty
dinsdag 5 juli 2011
'Are you ready to be bent, Hip Hop on Acid style?' Dope! Het dikste underground Urban feest van Amsterdam staat namelijk voor juli op de partykalender. Sef & Lee Stewart bevinden zich momenteel weer in die speciale overgangsfase, cuz it's time for Joseph Vanderbilt & Leen-dirt Moneybags to come out, aight!
Samen tellen we de dagen af. 9 Juli is het eindelijk zover, Daylight Festival! Een geweldige locatie, uitstekend bereikbaar en een top line-up! Het evenement waar iedereen naar uitkijkt wordt geboren! In dit bericht staat alle nuttige informatie voor Daylight Festival 2011.
Format, de onvervalste techno avond van Amsterdam, brengt vrijdag 8 juli het Nederlandse debuut van de Braziliaan Christian Hawk, eigen trots Juan Sanchez, Egbert (live) en Olene Kadar (live) naar AIR.
Rauw, een van de meest succesvolle en populaire dansnachten van Tivoli, bestaat in juli maar liefst 7,5 jaar en is daarmee een van de langstlopende dansavonden in Tivoli én Utrecht.
Superstars goes abroad
zaterdag 2 juli 2011
Superstars gaat haar kickoff beleven op Kreta, Chersonissos! Deze zomer betreedt Superstars The Matrix Club. De grootste en meest exclusieve club op Kreta.
Click at the beach
vrijdag 1 juli 2011
Geen ontkomen aan Click deze zomer. Met alweer 2 topedities Click at the Beach achter de rug met openluchtsets van o.a. artiesten als Secret Cinema die nu al de boeken in gaan kijkt de organisatie vooruit naar het weekend van het jaar.
Traditiegetrouw kan dit jaar de Rockit Open Air festivaldag weer heerlijk worden voortgezet in Club Poema RAW in hartje Utrecht, op 5 minuten loopafstand vanaf de pendelbus halte. De fijne, intieme locatie blijkt al jaren de perfecte plek om je laatste energie te geven tot in de vroege uurtjes. Zoals gebruikelijk neemt FCA-Music bovendien weer een paar nationale en internationale grootheden van het festival mee!
Have A Nice Day Festival is klaar voor de strijd en lust m rauw. De zevende editie is op voorhand al een succes. Nooit eerder zijn er zoveel tickets verkocht en de voorpret is niet te houden.
Bereid je maar vast voor, de verjaardag van Studio 80 zit er weer aan te komen! Volgende week bestaat de club zes jaar, en dat moet natuurlijk weer flink gevierd worden. De Studio viert vijf dagen feest - van woensdag 6 juli tot en met zondag 10 juli – zorg dat je erbij bent!
30 juli 2011
Gabber Syndrome birthday bash
29 juli 2011
Line-up release Pandemonium
XXlerator laat z'n superkrachten zien
Amsterdamse dj brengt single uit met Tanzaniaanse superster
28 juli 2011
You can't escape from The Secret
Na wekenlang regen eindelijk weer een droog festivalweekend?
27 juli 2011
Latin Lovers host afterparty zomercarnaval in Club Vie
Hardcore to the Bone is back
23 juli 2011
Houseproducer Julio Bashmore eind augustus in LVC Leiden
22 juli 2011
I love Los is ready to rock Rotterdam
21 juli 2011
Sugar Factory organiseert creatieve fotowedstrijd
20 juli 2011
Golden
19 juli 2011
Sneakerz in de stad
18 juli 2011
David Guetta en Afrojack presale restart 25 juli
17 juli 2011
12inchCity presents Float Festival 2011
Horeca minuut stil voor slachtoffer ruzie
16 juli 2011
Tobi Neumann en Melon herenigd in Robert Johnson, Trouw en op festival
15 juli 2011
Grote vinyl-uitverkoop bij Midtown Eindhoven
Miss Monica's Absolutely Stereo is terug
Matrixx at the Park
14 juli 2011
Dance in the Park 2011
Five years Diynamic
13 juli 2011
Hey! met Matthias Tanzmann
Ten year anniversary BC Bloomingdale
12 juli 2011
Undertone summer special
Afrojack nodigt Steve Aoki uit voor Jacked
11 juli 2011
'Vergunning Love Parade was illegaal'
Free Festival The House of Muchique Outdoor
10 juli 2011
Stealth Ibiza
9 juli 2011
Pony Priority: Schmeck Pony - Puerto Pony
Hardstyle meets electro en dubstep op Electroshock Festival
Hou2e Mu2ik on the beach
Zomer in Amsterdam Zuidoost op het Metro54 Festival
8 juli 2011
Breda maakt kennis met 'the heart' of the harder styles
D66 stelt kamervragen over Buma/Stemra
6 juli 2011
Excuses voor slachtoffers Loveparade
This is XS
DJB50
5 juli 2011
The Higher Ground
Ditch
ChopTillYouDrop Outdoor invites onder meer Sneakerz en Dirty House
The DirtyDirtyDirty
4 juli 2011
Daylight Festival need to know
3 juli 2011
Format met Nederlands debuut Christian Hawk
2 juli 2011
7,5-jarig jubileum van Rauw in Tivoli met grootse line-up
Superstars goes abroad
1 juli 2011
Click at the beach
Line-up Rockit Open Air 2011 afterparty in Club Poema is af
Have a nice day festival is klaar voor de strijd
Studio 80 bestaat zes jaar, dat moet gevierd worden