Partyflock
 
Nieuws · februari 2011
­ Nederland
Gem Sessions keert voor de derde keer terug in de WesterUnie op vrijdag 4 maart. Ditmaal met een nog grotere LED-show dan de vorige keer! Peter Horrevorts die onlangs nog een hit scoorde op het label van Daniel Sanchez 'Be Real' zorgt voor de opening set. Vaste waarde voor Gem Records, Arjuna Schiks zal zijn debuut maken op Gem Sessions met zijn hypnotiserende live-set.
Een minder begin van de maand maart voor Poema RAW. Voor de meesten was het al bekend dat de Poema RAW twee weken zou moeten sluiten op last van de gemeente. De evenementen Hey! en Border Community Night zijn om deze reden verschoven naar later in het jaar. Vooralsnog zal Poema RAW gewoon doorgaan met het geven van de dikste techno feesten die zij bieden kan en zullen de avonden Villa Underground, L 'Etiket:Crackhouse, Club Junx en The Slick Six aan het einde van de maand maart Poema RAW rocken zoals zij al jaren rockt!
Penoze
maandag 28 februari 2011
Alpha², Psyko Punkz, Max Enforcer, Digital Punk, Evil Activities, Beat Providers, Tommy Pulse, Mind.Illusion, Prankster, GEMS, Accelerators, Lanoz, Delcone, Emperador en Zyon.
Free Festival weekend
vrijdag 25 februari 2011
Op het Atlantisstrand van Almere organiseert Art of Dance op zaterdag 16 en zondag 17 juli het Free Festival weekend. Op de zaterdag kun je als liefhebber van de hardere stijlen lekker los op de beste hardcore, hardstyle en early. De zondag zal weer in het teken staan van de betere house, techhouse & techno, trance, electro en eclectische beats.Voor iedere danceliefhebber wat wils dus!
The great train robbery
vrijdag 25 februari 2011
Het spectaculaire vervolg op de grootse Club Cinema Palace Adieu Party! Dit keer is de locatie het Haarlemse station CS, en wel Perron 3-A uit 1906. Een prachtplek dus, die niet onderdoet voor de voormalige bioscoop (blijvend naamgever voor deze stijlvol zwierige nuits-burlesques) en eveneens gebouwd in tijden waarin de schoonheid van art deco, art nouveau en de flamboyante eeuwwisselingsdecoratiën om de meeste aandacht streden.
Ex Porn Star opent reisbureau
vrijdag 25 februari 2011
Naast feesten in binnen- en buitenland, festival hosting, merchandise, nu ook wintersportvakanties. Ben jij een typetje veel-voor-weinig-geld en wil je een lekkere goedkope wintersportvakantie? Dan ben je bij Xps Smeerlijk Reizen aan het juiste adres! Xps bied jou de allersmeerlijkste wintersportvakantie in één nacht aan, voor maar 25 euro! Zijn je vakantiedagen en centjes alweer op? Boek dan bij Smeerlijk Reizen en beleef de gehele wintersport in één nacht.
Drift complete line-up en afterparty
donderdag 24 februari 2011
Drift Festival is op drift. Na de lancering en de bekendmaking van de eerste namen volgde een razendsnelle uitverkoop van early bird tickets. Met de bekendmaking van de gehele line-up en de daaropvolgende grootse after wordt de voorpret nog een tandje opgevoerd.
Grijze regenwolken trekken voorbij als Dance Republic zich vast opmaakt voor een nieuw strandseizoen. Wanneer de zon weer doorbreekt en Bloemendaal haar poorten opent, staat de organisatie klaar met een meer dan spectaculair programma. Op zondag 3 april de aftrap in Beachclub Vroeger met de 'Grand Première' van Classified.
Loveland Queensday
donderdag 24 februari 2011
De 16e editie van Loveland Queensday zal er wederom een worden om niet te vergeten. Op Sportpark Parkschouwburg nabij het Wertheimpark maken DJ's Sébastien Léger, Ramon Tapia (BE), Secret Cinema, Michel de Hey, Remy, Egbert (LIVE), Marnix, Juan Sanchez en Ille Bitch van 12.00 tot 20.00 uur, ieder met hun eigen stijl, het feest compleet op deze Koninklijke dag. De entree is gratis dus zorg dat je hét Koninginnedagfeest van Amsterdam niet mist.
Aanstaande vrijdag 25 februari is de kick-off van een revolutionair nieuw feest gepresenteerd door Carnivale Group genaamd Zanadu. Het idee achter Zanadu is dat de bezoeker zelf hun eigen feest bepaalt. Zo stemt de community over de invulling van de Line-up, aankleding, gekke acts en special effects.
Het vip deck achter de dj was al ingericht als vip op de Crazyland party's, maar nu heeft de organisatie aan de overkant van de main zaal ook nog eens een echte Piper Champagne Lounge met relaxte lounge- en zitplekken die uitzicht biedt over de hele zaal. Ook daar word je bediend met vers fruit en heerlijke hapjes door de hostesses.
Het is gedaan met de stilte. Samen met de Fusion of Sound Tour, komt Hard Nature de komende maand met twee extra dikke edities. De hele nacht ga jij uit je dak samen met de artiesten van het het Fusion label. Te beginnen zaterdag 19 maart in de legendarische Cherry Moon. Een van de beste en hardste locaties in België met een roemruchte historie. Een week later, op zaterdag 26 maart, strijkt Hard Nature Fusion of Sound Tour neer in de vertrouwde Nederlandse Effenaar. Hard Nature de Fusion of Sound Tour komt eraan!
Love Generation Indoor Festival
woensdag 23 februari 2011
Love Generation Indoor Festival met 3 area' s op 16 april in Maassilo Rotterdam.
Met een vrijwel uitverkochte kersteditie nog op het netvlies gebrand is de organisatie er trots op om de volgende editie in de Maassilo Rotterdam aan te kondigen. Op zaterdag 16 april zullen er 3 waanzinnige area' s zijn waarvan er 1 gehost wordt door niemand minder dan Shermanology en alsof dat nog niet alles is, ook zal Hardwell zijn album release vieren van zijn nieuwe album ' Revealed'!
Awakenings Festival line-up
woensdag 23 februari 2011
Zaterdag 25 juni organiseert Monumental Productions in Recreatiegebied Spaarnwoude Park de elfde editie van Awakenings festival.
Imagine The World
dinsdag 22 februari 2011
De man achter 'In Trance We Trust' is terug! Above Recordings (Noorwegen) vroeg Misja Helsloot de eerste editie van Imagine The World te mixen. Dit resulteerde in een verfrissend nieuwe trance compilatie welke op 12 maart zijn Nederlandse lancering zal beleven tijdens de kick off van 'Imagine the World' Tour by Misja Helsloot in Den Haag.
In februari gaat Progressive City zich van zijn donkere kant laten horen. Op donderdag 24 februari krijgt Merleyn bezoek van de heren van Wicked Jazz Sounds. Phil Horneman en Leroy Rey hebben de afgelopen jaren bewezen dat At Jazz wel degelijk leeft en daarnaast ook nog eens uiterst geschikt is om op te dansen.
Niemand minder dan DJ Lucien Foort en saxofonist Candy Dulfer hebben jl. zaterdag het Indian Summer Themesong 2011 opgenomen. Voor festival organisator Marco Kuiper is daarmee een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan
Imprint & Steffi Album Release
zaterdag 19 februari 2011
Op zaterdag 26 februari krijgt Imprint in Trouw een behoorlijk Duits tintje. En als het om techno gaat wordt een kleine Duitse nuance al snel gewaardeerd, dus in dit geval kun je helemaal je lol op. Er komen namelijk flink wat afgevaardigden uit de Berghain en het bijbehorende kwaliteitslabel Ostgut Ton over de vloer:
Trouw op Zondag
zaterdag 19 februari 2011
De tweede Trouw op Zondag van 2011 is er eentje die geheel in het teken staat van het label van Dennis Ferrer: Objektivity. Uit deze stal neemt hij The Martinez Brothers en André Hommen mee. Op zondag 27 februari zal de Amerikaan zo uit het vliegtuig de dj-booth instappen. Uit de stal van Trouw komt Melon deze zondag ook naar de club, hij was de eerste die Ferrer in Trouw had staan op zijn Ratio? avond.
Cadenza labelnacht in Trouw
vrijdag 18 februari 2011
Op vrijdagavond 25 februari staan drie zwaargewichten van Luciano's label op de Cadenza labelnight in Trouw. Of liever gezegd vier, want Digitaline bestaat uit het Zwitserse dj en producers duo Laps en Gregorythme. Hoe het ook zij, de komst van Reboot, Robert Dietz en Digitaline is reden genoeg om richting Wibautstraat te togen voor een nacht lang dansen op de betere house en techno, Vagabundos stijl.
The funeral of I hate Trance
vrijdag 18 februari 2011
Aan het front van de organisatie Underground Forever is het de laatste 2 jaar stil geweest. Velen dachten daarom dat er nooit meer een editie van I Hate Trance zou worden gehouden. Niets is echter minder waar! De afgelopen 2 jaar ontving de organisatie Underground Forever vele e-mails met de vraag of en wanneer er nog een I Hate Trance zal plaatsvinden.
Little Sins en Nachtboetiek laten op 19 maart de Full Moon nog feller schijnen in The The Sand dan ooit tevoren. Dit feest staat helemaal in het teken van fireworks, met spetterende shows wordt Thailand naar binnen gehaald en is zo een stukje dichterbij. Een gigantisch podium wordt over het zand gebouwd in amfitheater stijl, waar een enorm groot VIP-deck met meerdere lagen op komt voor de echte partypeople, die weten hoe ze een feestje bouwen!
Crackhouse
woensdag 16 februari 2011
Ook in 2011 zet Crackhouse @ klinch de bloemetjes weer ongegeneerd buiten – te beginnen met het weekend van 18 februari. Op vrijdagavond begint het festijn met een Canadees onderonsje in de Oude Zaal van de Melkweg: Guillaume & the Coutu Dumonts live, een primeur van Art Department en natuurlijk het Crackhouse ABC.
Crazyland staat weer voor de deur! Het feest der feesten pakt ook dit keer weer flink uit. Afgelopen Booming New Year op 1 januari zijn er weer veel nieuwe en leuke mensen bijgekomen. Velen wachten met smacht op de line-up! Deze is klaar! Eindelijk! Heerlijk verrassend en voor ieder wat wils.
Na een vette, dampende eerste editie in Café d'Anvers op 4 februari is de Gem Winter / Spring tour 2011 dan echt gaan rollen en houdt pas op na veertien edities op 10 juni! Next up is de Factory 010, dat vanaf de tiende verdieping van de Maassilo een sfeervol voorbeeld is van de schone ruigheid van Rotterdam. De line-up liegt er ook niet om, dit kan wel weer eens een Gem Session worden om niet te vergeten!
Op 18 februari keert Balans voor de 3e maal terug in de Studio 80. De avond zal gekenmerkt worden door een brede reis langs het gehele spectrum van de electronische muziek. Waar in zaal 1 de warme Techno centraal staat, zal zaal 2 de hele avond het domein zijn van de heren achter ESHU. ESHU is een nieuw collectief die naast een label, bestaat uit vier vrienden met een en dezelfde passie.
In december 2010 markeerde de proloog van Zanadu het begin van een ommezwaai in het uitgaansleven. Het publiek kreeg haar stem terug en het resultaat daarvan is te zien in de lineup van vrijdag 25 februari in AIR.
Club r_AW - Accept no imitations
zondag 13 februari 2011
Op 2 april 2011 barst de gekte weer los met editie nummer 26 van Neerlands beruchtste industrial en techno concept, Club r_AW. De fundering van de vaste thuisbasis P60 zal na een rustperiode van enkele maanden weer flink getest worden met een orkaan aan geluid welke oprecht de stempel rauw verdient.
Met vijf kaarsjes op haar verjaardagstaart, mag WiSH Outdoor dit jaar van haar eerste jubileumeditie spreken, en wel op 2 en 3 juli 2011. Dat het een speciale editie gaat worden, blijkt wel uit de kneiterdikke line-up: zo komen o.a. The Crookers, de Donkey Rollers (live), Chuckie, B-Front vs Ran-D en Charly Lownoise & Mental Theo op de programmering voor. Tickets met extra veel voordeel zijn vanaf nu te bestellen! Voorkom teleurstelling en wees er snel bij!
De hardcorewereld is weer een platenlabel rijker! Make You Dance, bekend van de succesvolle labels Neophyte Records en TiLLT, presenteerd met trots: 'Adrenaline Tracks'. Een gloednieuw hardcore label wat zich richt op opkomend talent met een veelbelovende toekomst.
Dit jaar geen Liberator Outdoor op het Rodetorenplein in Zwolle. Dit vanwege veiligheidsaspecten die de gemeente té risicovol vond. In overleg met de gemeente en Hedon is er een alternatief gevonden.
Als kroon op Afrojack's wereldwijde doorbraak in 2010, is één van zijn succesvolle remixen genomineerd voor een van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste muziekprijs ter wereld: een Grammy Award. Zijn remix van Madonna's 'Revolver' die hij in samenwerking met David Guetta heeft geproduceerd, zorgde voor deze respectabele nominatie; in de categorie 'Best Remixed Recording, Non-Classical'. In de vroege ochtend van 13 op 14 februari 2011 worden voor de 53e keer de Grammy Awards in Los Angeles uitgereikt.
Early hardstyle is baas?
vrijdag 11 februari 2011
Het is bijna een feit: Hardclassics on the beach, the indoor editie met de helden van toen. Onder meer Isaac, Daniele Mondello, Luna en Trilok kunnen net als de personen met een liefde voor de early sound van de hardstyle bijna niet meer wachten. Oude hardstyle setjes worden allemaal weer eens teruggeluisterd om de honger te stoppen, alleen werkt het maar averechts....
Electric Trash trekt de stekker er uit
donderdag 10 februari 2011
Het Haarlemse electro feestje Electric Trash trekt de stekker er uit en viert zaterdag 19 februari het afscheid. Patronaat, dat de avond organiseert, laat weten dat het na 3,5 jaar tijd is voor iets nieuws.
Club Poema RAW aan de Drieharingenstraat te Utrecht moet op 28 februari a.s. voor twee weken zijn deuren sluiten. Aanleiding voor deze maatregel is een reeks aan incidenten.
Aanstaande zaterdag is het eindelijk weer tijd voor een langverwachte editie van Winterkriebels. Met een winters decor en een top line-up verdeeld over twee studios zal ook deze editie van Kriebels Central Studios weer op zijn grondvesten doen schudden. In dit bericht vind je de timetable en de laatste info.
Zaterdag 26 maart aanstaande presenteert Art of Dance een vernieuwde editie van Reset in de North Sea Venue in Zaandam. Deze editie zal voor het eerst geheel in het teken staan van de hardstyle en ze zijn er in geslaagd een puike line-up voor je samen te stellen.
Breng je weekend door op Drop!
woensdag 9 februari 2011
Aanstaande weekend is het zo ver: Drop! doet dit weekend Dordrecht en Utrecht aan om je maximaal los te laten op breaks & beats.
The Sickest Squad vs Noisekick
woensdag 9 februari 2011
De voorverkoop van The Sickest Squad vs Noisekick gaat als een trein. De VIPtickets zijn al bijna uitverkocht en ook de reguliere tickets zijn bijna niet aan te slepen. Maar wat gaat er nu eigenlijk gebeuren 19 maart? De main area zal in het teken staan van The Sickest Squad & Noisekick: frenchcore en terror met een vleugje speedcore! Area 2 zal in het teken staan van de support acts. Er is extra geïnvesteerd in nog harder geluid en full colour lasers. Dat dit het hardste feest van het jaar zal worden mag duidelijk zijn!
Secret Cinema presenteert: 'Minerals' preview album tour
Met trots presenteert Jeroen 'Secret Cinema' Verheij een tour om zijn binnenkort te verschijnen album te introduceren bij het publiek. In vijf steden, van Groningen tot aan Eindhoven, zal Verheij 'all night long' zijn energieke sets draaien, waarin tracks van het nieuwe album op de dansvloer hun test ondergaan!
Terwijl de thermometer overdag net weer boven de 0 graden uitkomt, gaan onze gedachten al uit naar de zomer van 2011. Voeten in het zand en je handen in de verse blauwe zeelucht! Op zaterdag 2 en zondag 3 juli strijkt het Luminosity Beach Festival wederom neer in Riche aan het Zandvoortse strand.
Hard Bass 2011
maandag 7 februari 2011
Aanstaande zaterdag zal een uitverkocht GelreDome 9 uur lang in het teken staan van Hard Bass. Zoals bekend zijn de beste en grootste Hardstyle artiesten van dit moment in vier teams (bekend als Red, Green, Blue & Yellow) ingedeeld, zodat er een zeer verrassende mix zal ontstaan. Inmiddels is iedereen de dagen aan het aftellen en is het tijd voor de laatste info!
Minimum in Effenaar
zaterdag 5 februari 2011
Eindhoven staat weer helemaal op de kaart als uitgaansstad, met knallers als Awakenings en frisse nieuwe concepten zoals Minimum.
The others
vrijdag 4 februari 2011
The others are back! Na het mega-succesvolle 2,5 jarig bestaan van afgelopen oktober, gaan ze op 12 februari knallen met de volgende editie! Op die datum barst Organza weer uit zijn voegen met het enige, echte Vinyl Only feest van Nederland: The Others – The Kings of classics! Are you ready for some old school?
Fucking Bastards
vrijdag 4 februari 2011
Koninginnenacht is een nacht om te feesten. De Crystal Venue crew weet dit dondersgoed! Daarom is deze gelegenheid met beide handen aangepakt om een nieuwe editie van Fucking Bastards te lanceren! Oranje Boven! Zo als de naam al doet verwachten, zal het kledingvoorschrift deze avond Oranje zijn. Met man en macht is er gewerkt om een line-up neer te zetten waar zelfs de Koningin 'U' tegen zegt!
Carnaval in eQlipse
woensdag 2 februari 2011
De Carnaval komt er weer aan, en dat moet natuurlijk dik gevierd worden! De nieuwste Hotspot van Tilburg; eQlipse, heeft voor de Carnaval weer heel wat in petto.Op Carnavals Zaterdag 5 maart luidt eQlipse carnaval in met Oh Oh Cherso. Heb jij ze altijd al willen ontmoeten, of net zo lekker uit je dak willen gaan als in de serie? Deze avond is inclusief een Meet & Greet met de castleden van Oh Oh Cherso!
Cloud9
woensdag 2 februari 2011
Volgende week zaterdag is het tijd voor Cloud9. Een industrieel gekruid hardtechnofeest met een ongedwongen karakter. De verlanglijstjes van de vaste bezoekers in acht genomen is er een bonte line-up geformeerd met artiesten uit Nederland, België, Spanje, Brazilië en Duitsland. Uit alle windstreken worden artiesten ingevlogen om dit uitbundige feest te vieren.
Op vrijdag 4 februari wordt er een thuiswedstrijd gespeeld in Trouw. Tijdens de 'augustus Locals Only maand' lieten Makcim en Reiss al zien en horen hoe het er dezer dagen aan toegaat in Amsterdam; thuiswedstrijden worden gewonnen. Deze vrijdag verdubbelt het feest zich met een back-2-back set van Breakfast Club mannen Tommy Kornuijt en Jaime Frias. Ga er maar aan staan, dat doen deze vier namelijk ook weekend in – weekend uit.
3Hoog
dinsdag 1 februari 2011
3Hoog ramt vol de nieuwe maand in met opzwepende beats en freaky performances die een verfrissende blik geven op lijf en leven. In de straten van South Central Los Angels is enige jaren geleden een nieuwe dansvorm ontstaan: 'Clowning en Krumping'.
Tijdens Pasen 1997 werd Awakenings geboren in de Gashouder en ieder jaar viert Awakenings dat in de moederschoot. Dit jaar zijn er twee fraaie afleveringen op paas zaterdag en zondag en in dit bericht lees je de timetables.
28 februari 2011
Gem Sessions presenteert Winter/Spring tour 2011
Poema knalt verder na twee weken sluiting
Penoze
25 februari 2011
Free Festival weekend
The great train robbery
Ex Porn Star opent reisbureau
24 februari 2011
Drift complete line-up en afterparty
Classified breidt clubsucces in Escape uit met eerste beach edition
Loveland Queensday
Vrijdag geeft Zanadu het publiek haar stem terug
Crazyland komt met een waanzinnige VIP op 2 april
Hard Nature Fusion of Sound tour in Cherrymoon en Effenaar
23 februari 2011
Love Generation Indoor Festival
Awakenings Festival line-up
22 februari 2011
Imagine The World
21 februari 2011
Progressive City laat zich van zijn donkere kant zien
20 februari 2011
Lucien Foort en Candy Dulfer nemen themesong op
19 februari 2011
Imprint & Steffi Album Release
Trouw op Zondag
18 februari 2011
Cadenza labelnacht in Trouw
The funeral of I hate Trance
17 februari 2011
Nog maar dertig VIPdeck tickets voor Full Moon
16 februari 2011
Crackhouse
15 februari 2011
Crazyland komt met een geweldige line-up voor 2 april
Gem Sessions presenteert Winter/Spring tour 2011
14 februari 2011
ESHU collectief heel de nacht lang tijdens Balans in Studio 80
13 februari 2011
Zanadu transformeert AIR tot een revolutionaire party tempel
Club r_AW - Accept no imitations
12 februari 2011
WiSH Outdoor viert vijfjarig jubileum met zeer sterke line-up
11 februari 2011
The future of hardcore: Adrenaline Tracks
Liberator outdoor gaat indoor op 5 mei
Afrojack genomineerd voor Grammy Award
Early hardstyle is baas?
10 februari 2011
Electric Trash trekt de stekker er uit
Burgemeester Wolfsen sluit Club Poema voor twee weken
9 februari 2011
Winterkriebels timetable en laatste info
Nieuwe editie Reset in de North Sea Venue
Breng je weekend door op Drop!
The Sickest Squad vs Noisekick
7 februari 2011
Secret Cinema all night at Club Monza
Luminosity Beach Festival line-up bekend
Hard Bass 2011
5 februari 2011
Minimum in Effenaar
4 februari 2011
The others
Fucking Bastards
2 februari 2011
Carnaval in eQlipse
Cloud9
1 februari 2011
Een thuiswedstrijd in Trouw met Locals Only
3Hoog
Awakenings viert veertiende verjaardag met twee spetterende edities