Partyflock
 
Nieuws · december 2011
­ Nederland
Line up Fucking Bastards goes erotic
vrijdag 30 december 2011
Het hardste fucking feest dat er maar bestaat, en dan letterlijk. Zo zou je Fucking Bastards kunnen noemen. En dan zit je er niet eens naast!
2012. Een nieuw jaar vol feest, gekkigheid en dansen. Ook voor de organisatie van Very Vet die op vrijdag 13 januari van start gaat met een nieuwe editie onder de noemer 'Very Vet Invites'. Tijdens deze avond wordt de internationale topper Paul Thomas overgevlogen naar het LVC in Leiden om een flink portie progressive house te knallen.
Op 24 maart 2012 keert Djax it Up weer terug naar de plek waar het allemaal is begonnen voor een waardige verwelkoming van de lente. In de kleine zaal van dé 'techno-place-to-be' van Eindhoven, de Effenaar, raast dan opnieuw een hardtechno storm, die vanaf 23.00 uur alleen maar in kracht toe zal nemen en zijn hoogtepunt zal bereiken om 04.00 uur.
Prosperity productions komt na het succes van de eerdere uitverkochte editie van Total Blackout in De Duycker weer terug met het knallende hardstyleconcept Total Blackout! Be prepared, dus zet deze datum met hoofdletters in je agenda!
Na NYE 2011 Dynamite Disco reist Patronaat dit jaar op oudejaarsavond af naar Vintage Vegas: een gezandstraalde party Oase, waar het wel altijd goud is, maar net niet meer glimt.
De legendarische 24 Hour party people zijn terug en maken zich wederom op voor het wildste feest van het jaar!
Er moet een grondig onderzoek komen naar het functioneren van muziekrechtenorganisatie Buma/Stemra. Dat vindt de Tweede Kamer die daar donderdagavond een motie van de SP over aannam. Volgens de Kamer is door de recente commotie over het handelen van een bestuurslid het vertrouwen in het functioneren van Buma/Stemra ernstig beschadigd. Zo nodig moet het kabinet maatregelen nemen, aldus de Kamer.
Zaterdag 24 december hosten El Mundo & Satori een heuse Planet Rose avond. Zij zullen dit doen in thuisbasis Nijmegen en de club Doornroosje.
Op Tweede Kerstdag – maandag 26 december – is het weer tijd om de kerst in stijl af te sluiten in Central Studios met de Super Sunday X-Mas Bash. Al jaren is deze kerstspecial uitverkocht en dat is niet voor niets.
Zaterdag 24 december, kerstavond, lanceert Waterfront Rotterdam het gloednieuwe concept H2o. De naam van het concept verwijst naar de lokatie van de aan de maas gelegen club. Speciaal voor deze eerste editie wist Waterfront Rotterdam een aantal gerenommeerde dj's te strikken om knallend de kerstdagen in te luiden.
A sparkling new years dance
donderdag 22 december 2011
100% Dansgarantie tijdens deze nieuwjaarsdag -en nacht party in Almere waar je dertien uur lang ruimte hebt om te dansen, sjansen, feesten en elkaar allemaal natuurlijk een heel gelukkig nieuwjaar te wensen! Met een line-up om van te smullen, al je party vrienden om je heen (en een goed humeur!) kun je het nieuwe jaar nergens beter beginnen dan in het bruisende Eindelijk Weer!
Kerstavond gaat vlammen in Studio 80
donderdag 22 december 2011
Na alle plichtplegingen met familie en vrienden draait het op kerstavond slechts om één verplichting: Fire In The Disco invites Systematic w/ Technasia & Marc Romboy! Zaterdagnacht 24 december ontvangt Studio 80 namelijk een paar eigenzinnige artiesten, te weten Charles Siegling aka Technasia, Marc Romboy, Edwin Oosterwal en Neerlands talent Mr. Jones. Oftewel, hogeschool techno uit meerdere continenten, live en hi-tech.
WinterWonderLand
donderdag 22 december 2011
Met nog maar vier dagen op de teller is het alweer tijd om de aftrap te geven van een magische kerstknaller. De artiesten zijn er klaar voor om jullie weer een geweldige winterwonderland editie te bezorgen. Want voor hen begint Kerst niet op 25 december, maar op vrijdag 23 december in discotheek Feu in Drachten!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 21 december 2011
Deze week in de KNIP beantwoord Trimbos de vraag of het echt zoveel beter is om speed in de diepvries te bewaren, hebben we een leuke parodie op een goed kerstnummer, zijn de winacties weer in overvloed aanwezig en staat verwijderd in de spotlight en natuurlijk nog veel meer...
Nightmare 5 mei 2012 sportpaleis Ahoy
woensdag 21 december 2011
Ondanks de zeer succesvol verlopen Global Hardcore Gathering van afgelopen 3 december met als kwalificatie zeer goed, wordt de roep bij de fans om een editie in het volledig verbouwde Ahoy Sportpaleis steeds groter. Voor velen was de legendarische party Enter the Time Machine één van de hoogtepunten in de Nightmare History.
Crystal Venue 1 januari wordt de bom
woensdag 21 december 2011
De Hemkade is totaal uitverkocht. Ook aan de deur geen kaarten meer. Gelukkig kan de organisatie dit jaar met een gerust hart iedereen doorsturen naar de Crystal Venue in Culemborg op 1 januari. Dit feest wordt ook georganiseerd door Crazyland en hier zijn de zalen net omgedraaid.
Net als vorig jaar gaat de kaartverkoop voor hét Oud en Nieuw feest van Haarlem en omstreken erg hard. Taste-it! presents: I love 2012 vindt weer plaats in de historische Lichtfabriek en de organisatie verwacht de aankomende dagen een run op de allerlaatste kaarten. Deze zijn online verkrijgbaar via www.taste-itmusic.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A21521 en tevens bij alle Free Record Shops en Colombo Jeans Store (contant betalen) in de Grote Houtstraat 62 te Haarlem.
Of 2011 nou een goed jaar voor je was of niet, Dance Club Inc. Avenue gaat er in ieder geval voor zorgen dat 2012 de perfecte 'hardcore' start gaat krijgen. Geen oliebollen eten voor de TV en wachten op 'de klok', maar lekker met zijn allen uit je dak gaan op de beukende beats van 'Hardcore Heaven'! Het wordt een terugkerende Hardcore party die met oud en nieuw de première kent. Deze party gaat verder, gaat harder en wat voor velen een hel is zal voor de hardcore liefhebbers de hemel blijken te zijn.
Afgelopen jaar bleek Intents Festival wederom een grandioos succes! De aftermovie is meer dan 350.000 keer bekeken en er is lang nagepraat over de fantastische sfeer, het goede weer en niet te vergeten de megavette show. Veel partygangers kijken ernaar uit om in 2012 op Intents weer uit hun dak te gaan. Op 2 & 3 juni 2012 gaan jullie wensen in vervulling.
Booming New Year Hemkade uitverkocht
maandag 19 december 2011
Booming Sexy New Year op de Hemkade is weer ver van te voren uitverkocht. Het feest bij uitstek om jouw nieuwe jaar superknallend te beginnen. Ondanks de extra grote tent aan de zijkant van de Hemkade is het nu al uitverkocht. Er zijn alleen nog enkele combikaarten te koop met de Hemkade en dezelfde party in de Crystal Venue op 1 januari.
Pokke-Kerst-Herrie 2011
maandag 19 december 2011
Nog een paar dagen te gaan en dan staat de kerst weer voor de deur. Op 25 december organiseert Confusion Events jaarlijks het evenement Pokke-Kerst-Herrie. Ook dit jaar vindt Pokke-Kerst-Herrie weer plaats in De Rodenburg in Beesd. De Rodenburg bied plaats voor 2500 bezoekers verdeeld over drie area's namelijk Hardcore, Hardcore from 2000 till 2007 en Terror & Speedcore.
back2school
maandag 19 december 2011
Het is weer bijna zover, deze kerstavond zullen oude tijden herleven. In de locatie waar back2school groot is geworden zullen aanstaande zaterdag de grootste retro legendes hun opwachting maken. Er zijn twee area's waar de Dutch en Belgian legends je bekogelen met hun classics.
Op vrijdag 23 december vindt in de Hengelose Metropool de vijfde editie van Bruut plaats, een knalhard dance feest! Bruut is door de mix van breakcore, speedcore, terror en grindcore een avontuur dat liefhebbers van de harde stijlen niet kunnen missen. Nu een extra dikke kersteditie!
Breakfast Club Nieuwjaarsontbijt
vrijdag 16 december 2011
De ADE gemoederen zijn nog maar nauwelijks bekoeld of er is weer een nieuwe knalfuif in de planning. Want met een live set van het Zweedse Minilogue en een Mystery Guest van internationale allure biedt Breakfast Club wederom soelaas aan iedereen die een broertje dood heeft aan het reguliere Nieuwjaarsgebeuren.
Hoe overleef je de feestdagen?
vrijdag 16 december 2011
De feestdagen staan voor de deur. Je hebt misschien flink wat feesten te gaan. Moet je weer eens langs bij je schoonfamilie? Daar moet je gewoon even doorheen: hoe kun je je nu het beste voorbereiden op veel feestjes met veel verleidingen op het gebied van seks en drugs en alcohol? Hieronder een to-do list met tips om de feestdagen te overleven op een zo gezond en veilig mogelijke manier.
Wunderbar · Circus of House
donderdag 15 december 2011
Ja ja, nog maar twee weekies te gaan en dan is het eindelijk showtime! Na twee lange dagen met familie, cadeaus en excessief eten is het tijd voor knettergek entertainment en de aller vetste muziek! Op 'Derde Kerstdag' dinsdag 27 december strijkt het Wunderbar circus neer in de Melkweg en gaan werkelijk alle remmen los.
ALDA is trots om de officiële datum bekend te kunnen maken voor de tweede editie van Electronic Family. De dag dat trance ons wederom doet samenkomen!
Dirty Dutch
donderdag 15 december 2011
Het aftellen is begonnen, en je kunt eindelijk je klaarmaken voor Dirty Dutch | Black Out. Hieronder de last event info, waardoor je zeker weet dat je letterlijk en figuurlijk niet de weg kwijtraakt tijdens het donkerste dagen van 2011.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 14 december 2011
Deze week staat verwijderd in de spotlight, geeft trimbos antwoord op de vraag;"Wat zijn de voor en nadelen van ghb en gbl ten opzichte van elkaar?", is de oude doos weer helemaal terug van weg geweest, gaat de op goud fout over de opvolger van zanger Rinus, gaat de viral over McDonalds vs Burgerking en het reguliere filmpje over Canon vs Nikon en natuurlijk nog veel meer....
Oldschool, early rave en hardcore zijn de basis-ingrediënten van deze spectaculaire editie van Bass Addicts in De Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland.
De beste manier om een geweldig jaar af te sluiten is om de volgende zo feestelijk mogelijk te beginnen. Dat is kortweg het strijdplan van Taras van de Voorde, die op zondag 1 januari meteen los gaat met een 7 uur durende gig in de Rotterdamse hotspot Perron. Kortom, een vliegende start van Taras, die na zijn internationale doorbraak in 2011 niet kan wachten ook zijn thuisstad te rocken.
Unforgiven
dinsdag 13 december 2011
Het is bijna zo ver. Over iets meer dan een maand zal de tweede editie van Unforgiven plaatsvinden. Dit zal natuurlijk weer gebeuren aan de Welle in Deventer. En dan gaat het natuurlijk over Pand 3. Net zoals de vorige editie van Unforgiven zal er ook deze keer een andere subtitel zijn.
Op zaterdagavond 24 december staat een moddervette Hardcore line-up garant voor een avond kéihard rammen in De Loft XL in Hengelo. High Energy Events en oldschool Madness hebben de handen ineen geslagen om in deze nieuwe club hardcore-geschiedenis te gaan schrijven. Kerstavond zal nooit meer hetzelfde zijn...Check de volledige timetable!
Nog enkele dagen te gaan en dan is het eindelijk zover! Want op a.s zaterdag 17 december 2011 zal er weer een sublieme X-Mas Sparkling Edition plaatsvinden in de bijzonder gewaardeerde locatie Club Eindelijk Weer te Almere.
Hoewel de meeste cadeaus eigenlijk pas op kerstochtend komen, laat Afrojack het kerstfeest dit jaar al eerder losbarsten! Tijdens kerstnacht trakteert de #7 DJ van de wereld op een dik aantal decibels van zijn nieuwste tracks tijdens alweer de derde editie van 'Jacked' in de Amsterdamse thuisbasis van zijn eigen feest, AIR.
Clubavond Colors naar Tivoli
zondag 11 december 2011
Colors, de kleurrijke UK bass-avond in Trouw, zal in 2012 voor het eerst ook in Tivoli de Helling in Utrecht worden gehouden.
Boss presenteert op vrijdag 23 december 'The Christmas Special' in de Paradiso te Amsterdam. De Halloween special van de vorige editie was een succes. Veel van de bezoekers hebben zorgvuldig aandacht besteed aan hun outfit net als de dansact Furious Flow en de winnares, die een jaar lang gratis Boss heeft gewonnen.
TK07 invites FreaX
donderdag 8 december 2011
Aanstaande zaterdag bundelen TK07 en X-Beats hun krachten voor een magisch spektakel! TK07 heeft de concepten FreaX en Drop! uitgenodigd in hun vaste locatie, de Willemeen in Arnhem.
Nieuwe editie Ravezone 3 maart 2012
woensdag 7 december 2011
Zaterdag 3 maart 2012 zal er een nieuwe editie van Nijmeegs hardste hardcore-evenement van dit moment plaatsvinden. Ravezone heeft in het verleden vele succesvolle edities gehad. Velen van jullie die deze afgelopen edities hebben bezochten, weten wat ze van deze avond kunnen verwachten.
B.I.T.C.H is nasty
woensdag 7 december 2011
B.I.T.C.H is echt zo'n feest dat je een keer meegemaakt moet hebben. Een nasty, ondeugend feest waar echte fetish en kinky mensen elkaar treffen. B.I.T.C.H is je stoutste droom. Een feest met donkere hoekjes en goede muziek. Als je aan B.I.T.C.H denkt, denk je aan erotiek, aan sexy people, aan een familie waar je in opgenomen wordt.
De in hart en nieren Amsterdamse organisatie Loveland organiseert sinds 1995 een gratis feest op Koninginnedag in de binnenstad van Amsterdam. Sinds 2010 vindt het evenement plaats in de Plantagebuurt op een omheind sportpark dat toegang biedt voor maximaal 5000 bezoekers. Loveland heeft onlangs te horen gekregen dat Loveland Queensday, net als de evenementen van Radio 538 en SlamFM, moet uitwijken naar een locatie buiten de centrumring.
Met pakjesavond in het blije vooruitzicht, keren Sint en zijn pieten de zak cadeaus alvast ondersteboven voor een extra verrassing. Op zaterdag 4 februari 2012 tussen 22:00 en 7:00 uur staat een ijzersterke nieuwe editie van Trance Nation op de rol in de Amsterdamse The Sand, de superclub waar het geluid nog steeds hard en zuiver over de dansvloer knalt.
Op vrijdag 23 december van 22.00 tot 05.00 uur is het Klokgebouw in Eindhoven het podium voor het exclusieve kerstfeest van 538. Speciaal voor deze bijzondere avond zijn Armin van Buuren, Sander van Doorn en Jochen Miller uitgenodigd als gastheren van de avond. Voordat de kerstdagen echt beginnen kun je nog even helemaal losgaan op de lekkerste beats van deze drie top DJ's! De voorbereidingen achter de schermen zijn in volle gang! Het belooft een onvergetelijke pre X-mas party te worden!
Zaterdag 10 december staat het Patronaat volledig in het teken van hardstyle. Vanaf 22.00 uur kan er genoten worden van acht nationale en internationale top artiesten. De opbouw is inmiddels gestart en het is tijd om de timetable bekend te maken. Verder staan hieronder nog een aantal zaken die voor de bezoekers van 'Shock your Senses' van belang zijn.
Dit jaar komt er op New Years Eve een compleet circus naar het Gooi om 2011 vaarwel te feesten en 2012 te verwelkomen. Het befaamde champagne merk Piper Heidsieck, Café Bon Bon en club Rex pakken in Hilversum uit als nooit te voren.
De zinderende Hardclassics van 12 november 2011 is history, maar Free2party geeft je nu via een extra lange HD aftermovie, de kans tot nagenieten!
Alweer ruim een jaar staat Amsterdamse clubnacht Late Night Society voor uitgaan in stijl met een trashy randje. Onovertroffen zijn de edities met oa een allnighter van Visionquest, de meesterlijke set van Hitmachine Maceo Plex en de tropische Hot Creations nacht van het label van Jamie Jones in een tot jungle omgetoverde Trouw.
Booming Sexy New Year Vibe op 1 januari is het feest waar iedereen naar uit kijkt. Het feest waar iedereen nog net even iets meer in de feeststemming is dan andere keren. Iedereen wil zijn of haar nieuw jaar goed inluiden en de afgelopen jaren is gebleken dat je dat het beste doet bij Crazyland.
De Amsterdamse club AIR krijgt vandaag als eerste uitgaansgelegenheid in Nederland het officiële oorveilig keurmerk. Hiermee wordt gelijk de campagne Love Music F#ck Piep afgetrapt, die jongeren tijdens het uitgaan moet beschermen tegen gehoorschade.
Jaja; die gezellige maand begint weer; heeft u uw knip reeds in de aanslag? Miljoenen pin transacties, een paar miljoen chocoladeletters, een kilotje of 2 miljoen aan kalkoenen en natuurlijk de flessen bubbels en het vuurwerk om het geheel feestelijk af te sluiten!
30 december 2011
Line up Fucking Bastards goes erotic
Nederlands debuut Paul Thomas op vrijdag 13 januari bij Very Vet Invites
27 december 2011
Djax it Up maakt timetable en trailer bekend van 24 maart
26 december 2011
Prosperity Productions bezorgt Hoofddorp 3 maart totale zonsverduistering
23 december 2011
Vintage Vegas in Patronaat met Oud en Nieuw
Presale tickets 24 Hour party people bijna uitverkocht
Kamer wil grondig onderzoek naar Buma/Stemra
Planet Rose invites El Mundo & Satori
22 december 2011
Timetable en laatste informatie Super Sunday
Geen oliebollen en Glühwein, maar keihard knallen aan het water
A sparkling new years dance
Kerstavond gaat vlammen in Studio 80
WinterWonderLand
21 december 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Nightmare 5 mei 2012 sportpaleis Ahoy
Crystal Venue 1 januari wordt de bom
I Love 2012 NYE in de Lichtfabriek is bijna uitverkocht
Beukend het nieuwe jaar in met Hardcore Heaven
Intents festival 2012 · Control our nature
19 december 2011
Booming New Year Hemkade uitverkocht
Pokke-Kerst-Herrie 2011
back2school
17 december 2011
Bruut de hardste danceparty in het oosten
16 december 2011
Breakfast Club Nieuwjaarsontbijt
Hoe overleef je de feestdagen?
15 december 2011
Wunderbar · Circus of House
Datum voor Electronic Family festival 2012 is bekend
Dirty Dutch
14 december 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Twintig jaar hardere stijlen komen samen op Bass addicts
Taras van de Voorde maakt een vliegende start in 2012
13 december 2011
Unforgiven
Timetable release Hardshock vs Oldschool Madness
12 december 2011
Decisions weer los tijdens haar X-mas Sparkling Edition op 17 december
Afrojack op kerstavond terug in AIR met Jacked
11 december 2011
Clubavond Colors naar Tivoli
Boss sluit het jaar af met een kerst special
8 december 2011
TK07 invites FreaX
7 december 2011
Nieuwe editie Ravezone 3 maart 2012
B.I.T.C.H is nasty
6 december 2011
Ook Loveland slachtoffer Koninginnedagbeleid Amsterdam
5 december 2011
Trance Nation February 4th in the Sand
53N8MIX met Armin van Buuren, Sander van Doorn en Jochen Miller
Final info en timetable Shock your Senses
2 december 2011
Circus Extravaganza NYE met Ron Carroll
Hardclassics presents XL aftermovie
1 december 2011
Late Night Society voor de eerste keer op zaterdag
Alleen nog reguliere tickets voor Booming Sexy New Year in Hemkade
AIR eerste oorveilige club in Nederland
Reveal het weekend op donderdag in Escape Venue