Partyflock
 
Nieuws · januari 2011
­ Nederland
Toffe Peren zijn terug
zondag 30 januari 2011
Het Vechthuis, een locatie die nog onbekend is voor dansliefhebbers in Utrecht en omstreken is de ideale locatie voor het laatste rijpingsstadium van hun Toffe peren die ze op 26 maart zullen oogsten. De nieuwe peren zijn mooier, smakelijker en voller dan ooit en liggen bovendien nog lekkerder in het gehoor.
Xtc-pillen zijn momenteel sterk
zondag 30 januari 2011
Veel xtc-pillen zijn momenteel erg sterk. Ze bevatten een hoge dosis MDMA, de werkzame stof in de uitgaansdrug. Dat zegt drugsonderzoeker Peter van Dijk van het Trimbos-instituut tegen het ANP. 'Er is een grote groep pillen in omloop die een hoge dosering bevatten.' De gemiddelde dosis MDMA in xtc-pillen lag jarenlang rond de 80 milligram. Hoewel precieze cijfers nog ontbreken, is dat momenteel een stuk hoger. In elk geval bevat een kwart van de pillen zelfs een dosis van boven de 140 milligram. 'Dat is veel meer dan we gewend waren', aldus Van Dijk. Men voorspelt dat de te hoog gedoseerde xtc-tabletten binnenkort weer van de markt zijn. 'Maar ondertussen moeten gebruikers wel gewaarschuwd worden.'
Funkadelic viert driejarig bestaan
zaterdag 29 januari 2011
Er is een jarig hoera hoera dat kun je wel zien dat is...Op zaterdag 9 april 2011 viert Funkadelic haar driejarig bestaan in het populaire ANNO en het belooft een groot spektakel te worden.
Superstars
vrijdag 28 januari 2011
Superstars staat nu al vijf jaar sterk! En dat moet gevierd worden. Heb je je altijd al willen voelen en gedragen als een superster? Houd je van aandacht, camera's, de rode loper, rocknroll en exclusiviteit? Dan is de Escape the place waar je vrijdag 4 februari moet zijn om de perfecte avond te beleven! Superstars staat alweer 5 jaar garant voor kwaliteit van een hoog niveau.
Hardcore weer terug in Pand 3
donderdag 27 januari 2011
Nadat voor het laatst op vrijdag 18 juni 2010 een evenement heeft plaatsgevonden dat alleen gericht was op hardcore in Pand 3 te Deventer. En Moon Star Events merkte aan de geluiden van de bezoekers dat zij weer toe waren aan een hardcore evenement in Pand 3.
Plague's b-day of terror
woensdag 26 januari 2011
Na jarenlang Nederland en de rest van Europa onveilig te hebben gemaakt met zijn terreur, herrie en bloederige shows zal dj Plague eindelijk terug naar Canada gaan om daar de boel flink op stelten te gaan zetten en de mensen daar slapeloze nachten bezorgen. Dit zal dan ook de allerlaatste editie zijn en het allerlaatste csr feest ooit. Daarom hebben Tornado Events en csr ditmaal maar liefst 3 zalen gevuld voor jullie varierend van happy hardcore/j-core tot speedcore zodat er voor ieder wat wils zal zijn.
010 Classics in Factory 010
woensdag 26 januari 2011
Vorig jaar op 16 oktober is gebleken dat 010 classics en de Factory 010 een perfecte combinatie zijn. Zoals jullie gewend zijn keert 010 classics ook in maart weer terug en wel op de negentiende. Ook dit keer is de organisatie weer lang en zorgvuldig bezig geweest om een line-up samen te stellen waar oldschoolminnend Nederland zijn vingers bij aflikt.
Het rauwste festival van de harde stijlen keert dit jaar al op zaterdag 11 juni terug naar het bos- en waterrijke Area Bussloo. Ground Zero Festival 2011 barst om 12.00 uur 's middags los om tot 23.00 uur 's avonds door te gaan en stelt organisatoren UDC en Multigroove daarmee in staat om het geluid nog een flink tandje harder te kunnen zetten.
Nominaties IDMA 2011 bekend
dinsdag 25 januari 2011
De nominaties voor de International Dance Music Awards zijn bekend gemaakt. Jaarlijks stemmen meer dan twee miljoen mensen op hun favorieten. Tijdens de Winter Music Conference, dit jaar van 8 tot 12 maart in Miami, horen de genomineerden of ze ook winnaar zijn geworden. Er zijn in 57 categorieën. Ook ditmaal zijn er vele Nederlanders (mede)genomineerd voor een award. Onder anderen Armin van Buuren. Tiësto, Armand van Helden, Joris Voorn, Afrojack, Laidback Luke, Ferry Corsten, Radio 538, Dennis Ruyer, Richard Durand, Arny Bink, Armada, Black Hole Recordings, ID&T en Alda mogen hun nagels gaan bijten en stemmen gaan vergaren!
Luminosity Beach Festival 2011
dinsdag 25 januari 2011
Terwijl de thermometer overdag net weer boven de 0 graden uitkomt, gaan de gedachten al uit naar de zomer van 2011. Voeten in het zand en je handen in de verse blauwe zeelucht! Op zaterdag 2 en zondag 3 juli strijkt het Luminosity Beach Festival wederom neer in Riche aan het Zandvoortse strand.
Nog een paar dagen en dan ga je weer beuken in Brabant! Voor degenen die het nog niet wisten: op 29 januari 2011 vindt de derde editie plaats van Vendetta. Zorg dus dat je erbij bent, de kaartverkoop loopt hard en ze verwachten weer een volle bak!
Footworxx
dinsdag 25 januari 2011
Naar jaarlijkse gewoonte viert ook dit dit jaar Sandy Warez weer zijn verjaardag en deze maal met een line-up waar je ondersteboven van gaat staan. 12 Maart is het dus weer tijd voor Footworxx • Sandy Warez bday oftewel: techno, hardcore, industrial, breakcore... Dat dit feest harder dan hard en vetter dan vet gaat worden blijkt wel uit de ongelofelijke line-up met bijna vijftig artiesten!
Club One opnieuw open
maandag 24 januari 2011
Op zaterdag 12 maart 2011 hoef jij maar 1 ding te onthouden. Follow the Spotlight. De eerste editie van een nieuw en verfrissend feest waar nog lang over nagepraat zal gaan worden. Woerden staat binnenkort weer op de kaart en zal bij menigeen na deze datum weer regelmatig als recente bestemming worden ingetoetst op de routeplanner. Woerden behoort met Club One weer tot de beste uitgaansgelegenheden in Nederland.
Je kent ze wel: de depressiefste dag van het jaar, de langste dag van het jaar, de kortste dag van het jaar. Nu is ook de smerigste dag van het jaar bekend gemaakt. Zaterdag 16 april is hiervoor uitgerekend als D-day en daar is ook alle reden toe! Op die dag zal er namelijk een nieuwe editie van Smeerboel plaatsvinden! Na lang gezocht te hebben naar een smeerboelwaardige locatie is Elevation Events terechtgekomen bij Maresca, te Utrecht.
De SilverDome in Zoetermeer wordt op zaterdag 9 april weer omgetoverd tot een ware hardstyle-tempel. Want dan vindt de derde editie van Knock Out! plaats, dat dit jaar wederom geheel in het teken staat van stevige en onvervalste battles. Artiesten gaan opnieuw met elkaar de strijd aan en extremen worden opnieuw opgezocht.
In het nieuwe jaar gaat Progressive City op afscheidstournee. Nog vijf edities te gaan en dan neemt het meest geliefde donderdagavondconcept van Nijmegen afscheid van haar bezoekers. Maar voordat het zover is, zijn er nog vijf mooie edities gepland. Te beginnen in januari. Op 27 januari zijn er maarliefst twee nationaal en internationale toppers te gast bij Progressive City.
Spektrum XL gaat 3D
zaterdag 22 januari 2011
Spektrum begint 2011 weer ijzersterk. Op 28 januari zullen Camo & Krooked, Maldini (Bad Company / Blockhe4d) en High Rankin Patronaat laten trillen zoals dat alleen op dit Haarlemse drum n bass / dubstep feest gebeurt. Maar dat is niet alles. Naast het feit dat er een nieuwe resident is, Subsequent, en dat er een splinternieuwe website is, gaat Spektrum XL 3D. Voor de flyer is al een 3D bril nodig, en in de zaal zullen de visuals letterlijk op je af komen.
Op zaterdag 9 juli zal Beachrockers Festival weer terug keren naar een van de mooiste plekken in Friesland; De Ulesprong bij Sint Nicolaasga.
Nachtlampen
zaterdag 22 januari 2011
Op zaterdag 26 februari zal de tent weer letterlijk worden afgebroken in de concertzaal van Dynamo, Eindhoven. Het slopen van de tent zal bij menig bezoeker nog in het geheugen gegrift staan, na de geweldige editie tijdens het FYWFE Festival en de knallende 2e editie 'spookhouse tijdens Halloween.
Are you Still Awake!?
vrijdag 21 januari 2011
Voor elke liefhebber die nog wakker is na een nachtje in het Klokgebouw Eindhoven of voor ieder die gewoon even lekker wil feesten op de zondagochtend deze speciale party, die bijna geheel in het teken zal staan van back to back sets en dj's van Eindhovense bodem.
Crackhouse @ klinch
vrijdag 21 januari 2011
De Melkweg wordt deze avond geïnjecteerd met een zinneprikkelend cocktail van vooruitstrevende vierkwartsmaten: een oppeppende performance van Guillaume & the Coutu Dumonts; de Nederlandse primeur van heroïne-houseduo Art Department; en natuurlijk de vertrouwde vercracktheid van het residentiële ABC.
Harde klappers van vroeger! Daar zitten we al lang op te wachten! Volgende week is het zover en dan knalt "Het Algemeen Hardcore Topic" van het Partyflockforum de 2e editie van Hardcore Community in. Met de grootste hits en niet-hits van vroeger en nu zal het een feest worden waar je ook eens tracks zult horen die je wellicht niet kent of vergeten bent. De vorige editie was al een enorm succes, maar deze keer word er nog grootser uitgepakt.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 19 januari 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Apocalypse
dinsdag 18 januari 2011
Zaterdag 22 januari organiseert Static Movement weer een volgende editie van Apocalypse. Deze avond zal weer garant staan voor een avond vol classics, Happy hardcore en Early rave.
Scantraxx SWAT tour 2011
dinsdag 18 januari 2011
Een grotere line-up, hardere beats en een nog beter feest: Dit jaar zal Scantraxx dit alles waarmaken tijdens het eerste Scantraxx SWAT tour 2011 event. Dit feest zal zaterdagavond 12 maart gehouden worden op de locatie Outland Rotterdam en zal Scantraxx flink uitpakken om er een onvergetelijke avond van te maken. Speciaal voor deze avond haalt dit grote hardstyle label met haar allerbeste artiesten alles uit de kast om de gloednieuwe SWAT tour in te luiden!
Overwinteren doe je op Wooferland
maandag 17 januari 2011
Ben je ook zo klaar met de winter? Pak dan snel je koffers in, want op zaterdag 29 januari zal in de Paradiso eindelijk weer het zonnetje gaan schijnen. Op Winter Wooferland kom je die winterdip weer helemaal te boven en kun je je opladen met een zonnige dosis onvervalste house-, techno- en tranceclassics van de bovenste plank. Vergeet je zonnebrand niet!
Na de uitverkochte driejarige verjaardag op 18 december keert Diepgang op vrijdag 4 februari terug in de Rotterdamse Catwalk. Ditmaal zijn wederom een aantal internationale artiesten uitgenodigd die al een tijdje op het verlanglijstje van de heren Hertz & Vibes staan, namelijk: Cari Lekebusch en Alan Fitzpatrick. Daarnaast is Jeff Moore eindelijk weer terug achter de decks op Diepgang.
Intuition Winter Festival
maandag 17 januari 2011
Intuition Winter Festival 2011 is een muzikale zekerheid in het monumentale decor van de Westerunie en WesterLiefde. Op zaterdag 22 januari verlicht Menno de Jong's Intuition Recordings het Cultuurpark Westergasfabriek met een oersterke tranceprogrammering. In de Westerunie staat een internationale line-up bestaande uit de Zuid-Afrikaanse hanenkam Shane Halcon, Intuition brein Menno de Jong, trancereus Rank 1, Paul van Dyk's Italiaanse protegé Giuseppe Ottaviani en de New Yorkse Zwitser Sean Tyas. In de WesterLiefde tast het Hollandse supertrio Francesco Pico, 16 Bit Lolitas en Eelke Kleijn de grenzen van de (progressive) trance af.
Minimaal Kabaal overleden
zaterdag 15 januari 2011
Na een moegestreden leven heeft M.K. voor een weloverwogen stap gekozen, zodat hij nu de rust heeft gevonden waar hij zo naar verlangde.
De voorbereidingen zijn in volle gang: Het decor wordt gebouwd, de sonar van Noize Suppressor wordt opgesteld en natuurlijk uitgebreid getest, en de prijswinnaars hebben bericht gehad.
Click Talent Factory
woensdag 12 januari 2011
Click heeft veel moois in petto voor 2011. Na een magistraal 2010, een jaar met gevuld met steevast uitverkochte Click edities in de Amsterdamse WesterUnie met verrassende en vernieuwende grote technonamen, is Click klaar voor nieuwe stappen.
Op zaterdag 15 januari viert niemand minder dan 'The Godfather of Hardcore' ook dit jaar traditiegetrouw zijn verjaardag in Outland. Natuurlijk hebben we het dan over Paul Elstak! "De reden dat het in Outland wordt gehouden is simpel. Mijn feest hoort gewoon in Outland. Veel mensen zien dit feest als de officiële opening van het hardcore jaar op een vertrouwde en gewaardeerde plek: Outland".
Mad Dog: A Night of madness
maandag 10 januari 2011
Dertig jaartjes jong, Italiaanse dj en producer van het label Traxtorm Records. Hij is een van de meeste gerespecteerde artiesten van de hardcore scene, en verantwoordelijk voor vele hits zoals; Nasty, Disorder, Dangerous, Fire, Lack of Existence en vele andere. Deze jongeman is daarom vaak te bewonderen op de grootste feesten in de wereld.
Clone & Fiber festival
zondag 9 januari 2011
Er is weer een fijne dubbelaar in Trouw in de nacht van 15 januari. Terwijl boven in de clubzaal het Rotterdamse label Clone is uitgenodigd voelt het in De Verdieping voor de audiovisueel ingestelden onder ons aan als een warm bad.
Monday affair
zondag 9 januari 2011
Het overgrote deel van het land begint op maandag met gepaste tegenzin het normale leven door zich te onderwerpen aan alle verantwoordelijkheden die de werkweek met zich meebrengt!
Hed tKandi
zaterdag 8 januari 2011
Hed Kandi welcomes you to her most glamorous party ever: Hed Kandi The Show! Op 19 maart rolt Hed Kandi haar met diamanten ingelegde rode loper uit voor de mondiale Jet Set. De decadentie van de Baoli in Cannes, de mystiek van de Panorama bar in Berlijn en de uitbundigheid van de Pacha op Ibiza. Be a part of an exclusive show that will become a legend!
Beter kom je niet vs Day-Mar
zaterdag 8 januari 2011
Nog een paar weken te gaan en dan barst het nieuwe hardcore-seizoen weer helemaal los! 22 Januari is het namelijk weer tijd voor Beter kom je Niet en voor velen is dit het eerste, echte hardcorefeest van het nieuwe jaar! Wat je kan verwachten, hoor je dit keer van DaY-már!
Morgen Bi-Sexual
vrijdag 7 januari 2011
2010 was een geweldig en een heerlijk jaar voor Bi-Sexual. Dit jaar gaat Bi-Sexual nog verder met zijn feesten. Met trots kunnen wij mededelen dat Dolce Vita in Herten een geweldige locatie is voor Bi-Sexual.
Traffic @ klinch
vrijdag 7 januari 2011
Klinch is het platform waarop de Melkweg wekelijks diverse avonden met de betere dance en elektronische muziek presenteert. In 2011 zal nog vaker gebruik worden gemaakt van de mogelijkheden die het gebouw van de Melkweg te bieden heeft.
Escape in januari
vrijdag 7 januari 2011
Het was me het jaartje wel weer bij Escape. Met een klapper van een Amsterdam Dance Event editie, lange rijen bij Reveal, Rich en Framebusters, speciale acts en vele enthousiaste bezoekers en dito artiesten!
Tot nu toe was het alleen mogelijk om forum- en flockonderwerpen te volgen om zo op de hoogte te blijven van onderwerpen waarin jij hebt deelgenomen of die je interessant vindt. Vanaf nu is het ook mogelijk om opmerkingen onder elementen te volgen. Daarnaast is het systeem danig verbeterd!
Liberty White Chronicles komt snel dichterbij. De ticketsales lopen lekker dus wees op tijd met je bestelling. Tickets zijn nu beschikbaar aan de mooie prijs van €25 (normaal ticket ex. fee) en €75 (vip ticket ex. fee). Vanaf dit weekend komen interviews met de artiesten op www.libertywhite.be?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A18731 te staan.
Hardcore legende Noize Suppressor introduceerde in 2009 één van 's werelds meest revolutionaire uitvindingen op het gebied van electronische livemuziek: de Sonar. Jij kunt nu zelf dit prachtige apparaat bespelen samen met Alessandro tijdens de primeur van zijn exclusieve wereld tour op zaterdag 15 januari 2011 in de Populairste Club van Nederland (Nightlife Award 2010): de Matrixx Nijmegen. Wat moet je doen?
Nadat eindelijk de feestdagen en de verplichte familie rompslomp achter de rug zijn staat tornado-events weer klaar met een knallende programmering. Op 15 januari zal het nieuwe jaar voor Tornado Events geopend worden met een oud concept in een nieuwe lokatie.
De trouwe bezoekers en snelle beslissers hebben hun slag geslagen, want zojuist maken UDC en Mid-Town bekend dat de 2.500 Early Bird tickets van het event Nightmare uitverkocht zijn. Reguliere tickets van het event, dat plaatsvindt in Ahoy Rotterdam op 23 april aanstaande, zijn nog wel gewoon te koop.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 5 januari 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Rauw
woensdag 5 januari 2011
De eerste Rauw van 2011 beginnen ze met het geluid van de toekomst. Met 3 afgevaardigden van het franse Sound Pellegrino label, en muziekpionier Joost van Bellen, en een volwaardige cosmic disco line-up klinken op de tweede zaterdag van het jaar de klanken die je de rest van het jaar nog veel gaat horen!
Format invites Carlo Lio
woensdag 5 januari 2011
Format is normaliter altijd op de tweede vrijdag van de maand maar in het nieuwe jaar éénmaal op de allereerste vrijdag. Afgezien van de datum heeft Format meer primeurs in petto op 7 januari. Het is na een dieet van oliebollen en een midweek 'niet roken' de uitgelezen mogelijkheid af te rekenen met alle goede voornemens. Het is namelijk het eerste technofeest van 2011.
Amsterdam, Uithoorn, Drachten, Delfzijl, Stadskanaal, Helden, IJsselstein, Uitgeest, Purmerend en nu is het dus de hoogste tijd voor 'de hotste club van Nederland', Harders Plaza in Harderwijk om precies te zijn, Het immens populaire partyconcept 'Latino Grooves' strijkt neer in Harders Plaza, aanstaande zaterdag 8 januari in een speciale ‘Deluxe edition'!
Pussy lounge zal aanstaande zaterdag voor het eerst Central Studios te Utrecht aandoen. Naast de bekende Pussy lounge residents als The Darkraver, Mental Theo en Ruffian, maken gast DJ's als Korsakoff, Dr. Rude, Luna, Jim Justice en The Viper hun opwachting achter de decks. De voorverkoop is zoals verwacht ontzettend snel gegaan en bijna alle kaarten zijn verkocht. Dit is dus een laatste waarschuwing voor alle Pussy liefhebbers! Mocht je nog niet in het bezit zijn van een ticket, dan raadt b2s je aan om deze zo snel mogelijk aan te schaffen.
30 januari 2011
Toffe Peren zijn terug
Xtc-pillen zijn momenteel sterk
29 januari 2011
Funkadelic viert driejarig bestaan
28 januari 2011
Superstars
27 januari 2011
Hardcore weer terug in Pand 3
26 januari 2011
Plague's b-day of terror
010 Classics in Factory 010
25 januari 2011
Ground Zero Festival maakt datum bekend
Nominaties IDMA 2011 bekend
Luminosity Beach Festival 2011
Latest info and timetable Vendetta 2011
Footworxx
24 januari 2011
Club One opnieuw open
16 April officieel benoemd tot smerigste dag van het jaar
b2s maakt line-up bekend van Knock Out!
23 januari 2011
Progressive City nodigt EevoNext uit
22 januari 2011
Spektrum XL gaat 3D
Beachrockers Festival keert terug naar de Ulesprong in Sint Nicolaasga
Nachtlampen
21 januari 2011
Are you Still Awake!?
Crackhouse @ klinch
20 januari 2011
Hardcore Community en Heart for Hard special
19 januari 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
18 januari 2011
Apocalypse
Scantraxx SWAT tour 2011
17 januari 2011
Overwinteren doe je op Wooferland
Diepgang invites Cari Lekebusch & Alan Fitzpatrick
Intuition Winter Festival
15 januari 2011
Minimaal Kabaal overleden
12 januari 2011
Kick-off Noize Suppressor Sonar Worldtour
Click Talent Factory
11 januari 2011
Time-table Paul Elstak's Birthday Bash in Outland Rotterdam
10 januari 2011
Mad Dog: A Night of madness
9 januari 2011
Clone & Fiber festival
Monday affair
8 januari 2011
Hed tKandi
Beter kom je niet vs Day-Mar
7 januari 2011
Morgen Bi-Sexual
Traffic @ klinch
Escape in januari
Nieuw uitgebreid volgsysteem op Partyflock
Liberty White over minder dan een maand
6 januari 2011
Bespeel Sonar live samen met Noize Suppressor
Knallende start van 2011 met No Limit en Plague's b-day of terror
Tickets early bird actie Nightmare uitverkocht
5 januari 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Rauw
Format invites Carlo Lio
4 januari 2011
Januari 2011 is Latino Grooves maand
3 januari 2011
Laatste tickets Pussy Lounge in Central Studios Utrecht