Partyflock
 
Nieuws 2011
­ Nederland
Rawmadness komt harder terug in 2012
woensdag 7 december 2011
Na een succesvolle editie van Rawmadness op 8 oktober komt de organisatie terug in 2012 met een nieuwe editie! De datum voor dit evenement is 14 januari 2012, dus zet deze alvast dikgedrukt in je agenda. Voor deze editie zijn veel dj's uitgenodigd om het nieuwe jaar knallend te beginnen.
Op vrijdag 23 december van 22.00 tot 05.00 uur is het Klokgebouw in Eindhoven het podium voor het exclusieve kerstfeest van 538. Speciaal voor deze bijzondere avond zijn Armin van Buuren, Sander van Doorn en Jochen Miller uitgenodigd als gastheren van de avond. Voordat de kerstdagen echt beginnen kun je nog even helemaal losgaan op de lekkerste beats van deze drie top DJ's! De voorbereidingen achter de schermen zijn in volle gang! Het belooft een onvergetelijke pre X-mas party te worden!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 30 november 2011
De week in de KNIP gaat de vraag voor Trimbos over de 'dinsdag dip' na MDMA gebruik, staat [N.G.F.] R. in de spotlight, is het vertrouwde sinterklaas filmpje weer te vinden, hebben we de eerste carnavalskraker al in huis in de goed fout en natuurlijk nog veel meer....!
Nightmare
woensdag 30 november 2011
Aankomende zaterdag 3 december krijgen de Hardcore profeten gelijk in hun voorspelling dat iedereen samen komt voor Nightmare 'The Global Hardcore Gathering'.
Dj Zany uit Veldhoven is maandag doodverklaard op de Engelse variant van Wikipedia. Op de website was enige tijd te lezen dat de 37-jarige dj gestorven is aan herpes. Maar Zany, in het dagelijkse leven bekend als Raoul van Grinsven, blijkt springlevend.
Over een kleine twee weken is het weer tijd voor een knallende editie van Superbash. Locatie Atak maakt zich voorzichtig weer op, voor een maximale test van het uitmuntende geluidsysteem en deze test zal worden uitgevoerd door de beste artiesten uit de scene. Met onder andere Wildstylez en Crypsis, mag er vanuit worden gegaan dat het weekend snoeihard zal worden ingeluid en niks staat een niet te missen avond nog in de weg. Zorg ervoor dat je vrijdag 9 december niet mist dus zet hem vet gedrukt in je agenda.
Soixante Neuf naar Hengelo
zaterdag 19 november 2011
Maandag 26 december, Tweede Kerstdag is het eindelijk zover, dan komt Soixante Neuf, het meest gezellige eclectische evenement van Amsterdam op verzoek van velen eindelijk naar Hengelo en wel naar de gloednieuwe uitgaansgelegenheid De Loft XL.
Op zaterdag 3 december komt de ware techno liefhebber behoorlijk aan z'n trekken in de Amsterdamse WesterUnie. Bij Rockit staan van begin tot eind louter techno artiesten geprogrammeerd die zonder concessies gaan knallen en daarmee pas stoppen als het licht aangaat.
In tegenstelling tot wat eerdere mediaberichten suggereerden, bezoekt het uitgaanspubliek nog massaal discotheken, clubs en danscafés. Wel is de frequentie daarvan de afgelopen jaren veranderd en zijn er veel meer uitgaansmogelijkheden bijgekomen. Hierdoor hebben jongeren meer keuze. Dat blijkt uit onderzoek door DVJ Insights naar aanleiding van de Nightlife Awards 2011 en in opdracht van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).
De subtitel van de aankomende editie van Nightmare, The Global Hardcore Gathering, kan bijna niet actueler. De onlangs bekendgemaakte heilige graal der DJ statistieken, de DJ Mag Top 100, geeft anno 2011 namelijk een overduidelijk signaal af dat de harde stijlen aan een razende wereldwijde opmars bezig zijn.
Het getal tien heeft vele belangrijke betekenissen: Ons talstelsel is gebaseerd op tien cijfers, het zogenaamde decimale stelsel. Daardoor is tien het eerste positieve getal dat met meer dan een cijfer wordt geschreven. Machten van tien worden gebruikt om de schaal of de verhouding van eigenschappen uit te drukken.
Nog een paar uur te gaan en dan is het weer eens ouderwets tijd voor een editie van Irreversible. De inwoners van Overdinkel zijn op de hoogte en lijken het evenement oogluikend toe te staan. Wat inhoudt dat er alles op alles wordt gezet om de grens bij de inwoners op te zoeken.
Nieuwe editie Loudness
maandag 10 oktober 2011
Zaterdag 10 december is een dag die je nu alvast rood kan omcirkelen in je agenda. It's time for Loudness! b2s laat de Maassilo Rotterdam opnieuw omtoveren tot de ultieme raw hardstyle locatie van Nederland! Deze oude graansilo behoeft geen uitleg meer, want met het underground karakter en duistere sfeer sluit Loudness hier perfect op aan.
Na een succesvolle samenwerking in Canvas vorig jaar, slaan feest Elevator Passion & Phat Elephant de handen weer ineen voor een internationaal georiënteerde Special tijdens het Amsterdam Dance Event. Het Duitse label A Room With a View en Atjazz Record Company uit Engeland levereneen bijdrage voor de dj line up. DJ's uit Turkije, Frankrijk, Engeland, Duitsland en Nederland serveren muzikale hoogstandjes op zaterdag 22 oktober in Amsterdams hoogste nachtclub, Canvas op de zevende verdieping.
Green Room
dinsdag 20 september 2011
Na een indrukwekkende eerste editie met een line-up die bestond uit niemand minder dan Kuedo, Kavsrave, Clouds, Kristof en Juha zijn alle ogen nu gericht op 24 september. Dan vindt de tweede editie plaats van Green Room in één van de meest innovatieve en progressieve clubs van Amsterdam; Studio/K.
Tussen 19 en 22 oktober neemt het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event (ADE) circus weer bezit van de hoofdstad met het neusje van de zalm op het gebied van elektronische muziek. De zomer is zijn laatste fase ingegaan en ADE is altijd de perfecte start voor het winterseizoen, waarin we weer overdekt gaan feesten.
Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste Drukpers in Trouw. Het feest dat alleen de krenten uit de pap pikt, houdt de avonden liever exclusief. Op vrijdag 16 september heeft Drukpers twee Berghain/Panoramabar bekenden over de vloer. Efdemin en Nick Höppner stonden beide al eerder en afzonderlijk van elkaar in Trouw en aangezien dit in alle twee de gevallen meer dan een succes was, werd het tijd voor een tweede ronde.
R&B in Rain
vrijdag 19 augustus 2011
Part III is coming! Zaterdag 27 augustus vindt de derde editie plaats van R&B de lekkerste muzieksoort in de Rain te Amsterdam. Het concept spreekt voor zich, alleen maar de tunes waar jij van houdt, all night long!
Na een korte stop in de zomer knalt FreaX weer lekker door in Tivoli de Helling in Utrecht. Op zaterdag 1 oktober verzamelen nationale en internationale artiesten zich weer om hun eigen sound te vertegenwoordigen. Dit keer heeft X-Beats gekozen om naast de gevestigde namen, ook de opkomende artiesten wat sterker te vertegenwoordigen.
Vorige week is er al een informatiebericht verstuurd naar iedereen, maar omdat de organisatie graag de puntjes op de -i zet vindt ze het nodig om op enkele punten nog even een verduidelijking/toelichting te geven. Dit na het inzicht dat afgelopen week is opgedaan tijdens het festival 'A day at the park' op dezelfde locatie.
Leidens meest frisse en originele housefeest United Groove (UG) organiseert op 26 augustus een nieuwe editie in het LVC met één van de grootste talenten uit de UK van het afgelopen jaar: Julio Bashmore. Nadat eerder deze zomer de Amsterdamse producer Tom Trago het LVC op z'n kop heeft gezet, is het deze keer de beurt aan de Schotse Bashmore om tijdens UG er flink op los te housen.
Matrixx at the Park
vrijdag 15 juli 2011
Tijdens het grootste wandelevenement van de wereld, De Nijmeegse 4Daagse zal Matrixx weer gastheer zijn van het grootste gratis dance-event van Nederland: Matrixx at the Park. Zeven dagen lang van 16 tot en met 22 juli, meer dan 100 dj's en artiesten, 2 stages, overweldigende licht-, laser- en LEDshows, admenbenemend entertainment en meer dan 10.000 bezoekers per dag. Matrixx at the Park is zonder twijfel 'the place to be' tijden de Zomerfeesten in Nijmegen.
The Higher Ground
dinsdag 5 juli 2011
The Higher Ground ligt op het zogenaamde boven-veld en staat symbool voor de hardere stijlen. De Brabantse tandem Showtek host hier een groot buitenpodium waar binnen- en buitenlandse helden de beste hardstyle het publiek in pompen. Het oudste harde clubconcept van Nederland – het onverwoestbare HQ - gaat even verderop los in een mega-tent, waar de bezoeker in de Hard Dance (tijd)machine stapt voor een vrolijke achtbaanrit.
Dat zaterdag 25 juni een historische dag zal worden in de Zeelandhallen was al duidelijk. Discotheek El Toro uit Goes heeft Nopeisdope uitgenodigd om op deze datum samen een uniek evenement neer te zetten in het Zeeuwse.
Let's get paranoid
woensdag 15 juni 2011
Op zaterdag 18 juni is het weer tijd voor de zesde editie van het feest Paranoia in het Amsterdamse Paradiso. In de Grote Zaal staat de Newyorkse electroclash-dj Larry Tee, naast Amstedamse jonge helden Homework en de eveneens Amsterdamse dj Cleo. De kleine zaal wordt gehost door het nieuwe feestgangers-collectief The Eclectic Eleven en daar vind je Electrophants, Aiscream, Joshua Walter, The Eclectic Eleven dj's, Lisa Schadu en MC Christal Empire. Gloed Amsterdam is verantwoordelijk voor de performances tussen het publiek.
Trouw gaat in augustus een maand dicht, maar niet voordat er in juli groots afscheid wordt genomen. Met een programma waarin binnen- en buitenlandse namen prijken als: Dixon, DJ Harvey, Larry Heard, Cobblestone Jazz, Tobi Neumann en Maceo Plex wordt er al een goed begin gemaakt.
Het outdoorseizoen is in volle gang en tussen al het festivalgeweld blijft I love los overeind met een knallend strandfeest. Zaterdag 9 juli werkt Soulmax toe naar het hoogtepunt van het I love los strandseizoen in Scheveningen.
Over slechts enkele dagen zal Recreatiepark Het Het Rutbeek volledig worden omgebouwd tot festivalterrein en is het eindelijk tijd voor Freshtival! Verdeeld over zeven area's zullen meer dan 75 artiesten de beste muziek van nu en toen ten gehore brengen.
So Dedicated
vrijdag 3 juni 2011
Na een aantal malen, in samenwerking met andere partijen, feesten gegeven te hebben of een area tijdens festivals te hosten, is het nu tijd voor Dedicated Artist Agency's eerste eigen event. Zaterdag 11 juni vindt So Dedicated plaats in Club Le Paris, Den Haag.
Midnight Freaks
vrijdag 27 mei 2011
De Midnight Freaks kijken al maanden uit naar de vooravond van Amsterdam Open Air festival! Ze organiseren namelijk een hele dikke preparty van dit festival om alvast helemaal in de stemming te komen en te proosten op een geweldige dag. Voor de gelegenheid komen hoofdact Onur Özer, resident Limon, De Man Zonder Schaduw en een speciale Mystery Guest vanuit het Amsterdam Open Air die tot op een bepaald moment geheim zal blijven!
XXlerator Fusion
vrijdag 13 mei 2011
Komend weekend reizen de mannen van één van de bekendste hardstyle labels ter wereld af naar Nijmegen om daar even te laten zien waarom ze zo groot zijn geworden.
Vandaag zijn de eerste 278 Lowlandstickets uit de zwarthandel ongeldig gemaakt. Dinsdag 10 mei om 11:00u komen ze voor de normale prijs en met een nieuwe ticketcode weer beschikbaar voor de reguliere verkoop via lowlands.nl
Ex Porn Star zet deze zomer koers naar een nieuw fruitig en zonovergoten bountystrand, Beachclub Vroeger om precies te zijn.
Derde editie Boss
woensdag 6 april 2011
De derde editie van Boss dit jaar staat geheel in het teken van de visual music. Wij nemen jou mee terug naar de tijd dat er progamma's als YO! MTV RAPS, Sylvana's Soul, The Pitch, MTV Soul en The Lick op de buis te zien waren. Mr. Speak en Visual DJ's Off the Wall, DJ SP en DJ Switch draaien speciaal deze avond videoclips van toen. Met sets van Hiphop tot R&B en van New Jack Swing tot aan de Dance Classics.
Beachball
zaterdag 2 april 2011
Beachball is een allround concept met verschillende genres over de hele avond, hierdoor hoeft geen enkele bezoeker zich te vervelen. Door dit unieke concept is de line-up ook heel erg uniek en zal je dit niet vaker tegenkomen. Dit event is de zomerse versie van Snowball en deze namen zullen de komende tijd in het hele land opduiken.
De meesten van jullie zullen inmiddels wel op de hoogte zijn van het feit dat er gevaarlijke xtc-pillen in omloop zijn. De media heeft er aardig bovenop gezeten. Ook Partyflock wil bij deze waarschuwen. Waarom vandaag pas melden als de spreekwoordelijke spuit 11? Wij wilden niet zonder meer het persbericht van de politie overnemen. We hebben gewacht tot wij vanuit voorlichtingsinstanties meer informatie kregen. Unity heeft (samen met DIMS en Trimbos) een reactie opgesteld in reactie op de uitingen die in de pers zijn gedaan.
Ravezone naar Matrixx
dinsdag 15 maart 2011
De geplande editie van Ravezone op zaterdag 16 april in Triavium te Nijmegen gaat niet door. De locatie blijkt niet de benodigde papieren te bezitten voor een dergelijk evenement. Gelukkig is Matrixx de reddende engel, waar nu op 21 mei een extra dikke editie van Ravezone wordt gehouden.
Liefde is de factor wanneer Latin Lovers op zaterdag 12 Maart weer neerstrijkt in de Manhattan te Arnhem. De zon zal zijn stralen laten neerdwalen in deze moderne club. Latin Lovers is voor deze avond een zwoele verkoeling en de dames komen in hun mooiste jurkjes en de mannen in hun klasse outfit. Het Braziliaanse Carnaval staat centraal en daarom een extra dikke vette en te erge line up om van te dromen.
Op zaterdag 21 mei staat Factory 010 in het teken van Remember. Op dit Early Hardstyle concept zullen de vetste klassiekers uit de periode 1998-2004 ten gehore worden gebracht. We gaan terug naar de periode waarin Nederland massaal kennis maakte met een mix van nieuwe harde sounds. Speciaal voor deze avond heeft b2s artiesten uitgenodigd die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de opkomst van de Hardstyle.
Hardcore Universe
maandag 7 maart 2011
Hardcore Universe, Belgiës grootste en hardste hardcore manifest, is bijna volledig uitverkocht! Op zaterdag 12 maart zullen meer dan achtduizend hardcoreliefhebbers vanuit heel Europa afreizen naar Antwerpen. De Lotto Arena zal weer omgetoverd worden tot 'one Massive Hardcore arena'.
Zaterdag zal de officiële The Third Movement - 10 Years Of Music Tour de stad Groningen aandoen. Ruim een decennium geleden is het dan alweer dat Sebastian Hoff, beter bekend als DJ Promo, er voor zorgde dat hardcorelabel The Third Movement het daglicht zag.
Core sickness
zondag 6 maart 2011
Wat vorig jaar al werd aangekondigd wordt nu realiteit! De eerste Belgische editie van Core sickness zal plaats vinden op vrijdag 11 maart 2011.
Evil Empire
vrijdag 4 maart 2011
Op carnavals zondag 6 Maart 2011 staat Todo weer in het teken van onvervalste hardcore. Voor diegene die wel van carnaval houden maar niet van carnavals muziek zorg Static Movement met Evil Empire voor een avond vol early rave & hardcore.
Eindelijk staat hij dan in Utrecht, 19 maart is Dave Clarke de hoofdact op een nieuwe editie van L' Etiket in de Winkel van Sinkel. Voor de leken onder ons, Dave draait al heel lang hele vette platen voor heel veel mensen die dan weer heel erg los gaan. Uitleg overbodig toch? Dave is een topper die de Winkel helemaal op z'n kop gaat zetten.
Love Generation Indoor Festival
woensdag 23 februari 2011
Love Generation Indoor Festival met 3 area' s op 16 april in Maassilo Rotterdam.
Met een vrijwel uitverkochte kersteditie nog op het netvlies gebrand is de organisatie er trots op om de volgende editie in de Maassilo Rotterdam aan te kondigen. Op zaterdag 16 april zullen er 3 waanzinnige area' s zijn waarvan er 1 gehost wordt door niemand minder dan Shermanology en alsof dat nog niet alles is, ook zal Hardwell zijn album release vieren van zijn nieuwe album ' Revealed'!
Op 2 april 2011 vindt het grootste hardstyle-evenement van het noorden plaats in Kardinge. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een groot spektakel te worden. In dit nieuwsbericht een aantal updates over Indicator 'Electrical interference'.
I love los
zaterdag 5 februari 2011
In januari is de toon voor dit jaar gezet. De eerste editie van I love los kan met recht een echte top editie genoemd worden. Het was totaal uitverkocht en het Paard was tot de nok toe gevuld met partypeople. Er is niks dat Soulmax tegen kan houden om deze lijn door te trekken met de tweede editie, zaterdag 5 maart in het Paard.
Timetable Energy The Network
woensdag 2 februari 2011
Nog drie weken te gaan voordat de grootste artiesten uit de elektronische dance-scene neerstrijken in hartje Nederland; Energy | The Network is klaar voor de eerste editie. Het is eindelijk zover: de timetable is bekend. Tiësto, Sander van Doorn, Ferry Corsten, Avicii, Hardwell en vele anderen 9,5 uur lang verdeeld over drie zalen.
Op vrijdag 18 februari staat een nieuwe editie van Balans op het programma, het creatieve concept van de Nijmeegse technoprins Darko Esser. De dj/producer/programmeur uit de stad aan de Waal heeft voor de komende Balans de Brit James Ruskin en Belg Peter Van Hoesen uitgenodigd in de hoofdzaal van de Studio 80. In de tweede zaal stapt het Eshu label uit Nijmegen in de spotlights, met een draaiteam bestaande uit Jocelyn Abell, Roger Gerressen, Daan Anders en Ivano Tetelepta.
NEW presenteert 11 frisse producers van electronische muziek uit Oost-Nederland. Op de cd NEW 6.0 staan weer een breed scala jonge producers die zich aangemeld hebben op het platform voor electronische muzikanten uit Oost-Nederland.
7 december 2011
Rawmadness komt harder terug in 2012
5 december 2011
53N8MIX met Armin van Buuren, Sander van Doorn en Jochen Miller
30 november 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Nightmare
29 november 2011
Zany onterecht doodverklaard op Wikipedia
27 november 2011
Timetable Superbash op 9 december bekend
19 november 2011
Soixante Neuf naar Hengelo
13 november 2011
Alan Fitzpatrick speciale gast bij Rockit in de Westerunie
11 november 2011
Onderzoek: discotheek is nog springlevend
10 november 2011
Nightmare · The global hardcore gathering
7 november 2011
Het getal tien heeft vele betekenissen
28 oktober 2011
Irreversible vanavond in Overdinkel
10 oktober 2011
Nieuwe editie Loudness
30 september 2011
Elevator Passion & Phat Elephant ADE special
20 september 2011
Green Room
31 augustus 2011
Alda event op Amsterdam Dance Event met drie feesten
28 augustus 2011
Twee Berghain/Panoramabar favorieten op Drukpers
19 augustus 2011
R&B in Rain
FreaX weer terug in Utrecht met een dikke, gevarieerde line-up
27 juli 2011
Laatste info Electronic Family Festival
23 juli 2011
Houseproducer Julio Bashmore eind augustus in LVC Leiden
15 juli 2011
Matrixx at the Park
5 juli 2011
The Higher Ground
17 juni 2011
Nopeisdope presenteert Chew Fu in de Zeelandhallen 25 juni
15 juni 2011
Let's get paranoid
12 juni 2011
De zomerstop van Trouw in de maand augustus is reden tot feest
11 juni 2011
Een succesvolle zomer met I love los
9 juni 2011
Laatste info en timetable Freshtival
3 juni 2011
So Dedicated
27 mei 2011
Midnight Freaks
13 mei 2011
XXlerator Fusion
3 mei 2011
Lowlandsaarten ongeldig gemaakt vanwege zwarthandel
9 april 2011
Ex Porn Star strikt Sleazy voor Return of the Pirates
6 april 2011
Derde editie Boss
2 april 2011
Beachball
Gevaarlijke xtc-pillen in omloop
15 maart 2011
Ravezone naar Matrixx
8 maart 2011
Latin Lovers neemt Roog mee naar Arnhem
7 maart 2011
b2s brengt early hardstyle met Remember
Hardcore Universe
6 maart 2011
The Third Movement viert zaterdag haar 10-jarig bestaan in Groningen
Core sickness
4 maart 2011
Evil Empire
2 maart 2011
Legendarische technokoning op Symphonica Elektronica Festival pre party
23 februari 2011
Love Generation Indoor Festival
7 februari 2011
Indicator; het grootste hardstyle-evenement van het Noorden
5 februari 2011
I love los
2 februari 2011
Timetable Energy The Network
31 januari 2011
Balans met James Ruskin en Peter van Hoesen in Studio 80
27 januari 2011
Nieuwe Electronische Waar lanceert verse oogst op NEW 6.0