Partyflock
 
Nieuws · augustus 2010
­ Nederland
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover! Twee van de grootste iconen van het grofste hardcore geschut binden de strijd aan tijdens hun ultieme solo confrontatie. In twee area's brengen Partyraiser en Noisekick je een oorverdovende nacht in de North Sea Venue van Zaandam. Hierbij de timetable voor Partyraiser vs. Noisekick – The Ultimate Solo Conflict.
De vakanties zijn weer voorbij.De goede voornemens voor het nieuwe seizoen worden gesmeed.Durf jij je goede voornemen om op vrijdag niet brak uit bed te vallen opzij te zetten? Durf je het weekend geheel in stijl te onthullen? Doe dat bij deze dan - heel snel, want Reveal staat garant voor een dikke portie chaos op de donderdagavond! Compleet gefreakte maar toch fabulous entertainers, de beste en meest vrolijke house, de leukste mensen en dit alles in Amsterdams grootste club Escape Club!
Digital Attack Events is trots om Martin voor het eerst als Chris One naar Nederland te halen. Zijn stijl is precies wat de organisatie met Hysteria Outdoor voor ogen heeft: hard, duister en rauw. Het staat voor de organisatie vast dat de hardstyle scene nog heel vaak van deze zeer talentvolle dj/producer gaat horen.
Bij de aankondiging van dit feest leek het nog een eeuwigheid te duren, maar inmiddels zijn we nog maar ruim één maand verwijderd van de heugelijke dag waarop Decisions haar vijfde bestaansjaar viert!
I Love Housemusic
zondag 29 augustus 2010
Op Zaterdag 18 september strijkt het beruchte concept I Love Housemusic neer in Zoetermeer. Trek op deze avond je sneakers uit je kast, doe je mooiste outfit aan en kom op deze dag naar Hipp. Het concept dat bekend staat om de real housemusic heeft op deze zaterdag weer een heerlijke editie voor jullie in petto. Vanaf 23:00 uur gaan de deuren open en komt de top van de Nederlands dj-scene langs om hun liefde voor de housemuziek samen met jullie tot 04:00 uur in de nacht te delen!
Berlin Festival 2010
zaterdag 28 augustus 2010
Inmiddels in de programmering van het Berlin Festival helemaal rond. De laatste bevestigingen zijn de herenigde Gang Of Four (To Hell With Poverty), die hun enige Duitse show in 2010 op Berlin Festival spelen, Edwyn Collins, indie-icoon (Orange Juice, A Girl like You) die na een lange, zware ziekte weer terug is met een nieuw album. Dit album is in samenwerking met vrienden ontstaan en we hopen dat hij een paar van deze vrienden meeneemt, want het gaat om niemand minder als leden van Franz Ferdinand, The Drums and The Smiths...
Yours Truly
zaterdag 28 augustus 2010
In de wandelgangen hebben de meeste clubgangers al van het fenomeen gehoord. The People of Treetz gaan een Yours Truly hosten op zaterdag 11 September in de 013 Tilburg. Yours Truly, het solo concept van The Flexican weet al een aantal maanden een vaste crowd te trekken in de Jimmy Woo in Amsterdam.
In het vorige nieuwsbericht (zie deze link) werd uitgelegd waarom Atomico een gedwongen einde nadert en wie daar verantwoordelijk voor is. Nu is het moment aangebroken om in stijl af te sluiten.
Na het overweldigende succes van de eerste serie L'Etiket avonden in De Winkel van Sinkel met o.a. Alexander Kowalski, Gabriel Ananda en Dominik Eulberg staat er nu een nieuwe serie L'Etikets op stapel Organisator Zeus in samenwerking met De Winkel van Sinkel heeft een nieuwe serie met gevestigde èn upcoming artiesten gepland staan, waarvan de eerste zal plaatsvinden op zaterdag 16 oktober in De Winkel van Sinkel.
Voetzoekers final
donderdag 26 augustus 2010
Aan alle mooie tijdperken komt een eind, zo ook aan het tijdperk Voetzoekers en de draaicarrière van Haarlemse DJ Minoz. Vrijdag 3 september zal er groots en in stijl afscheid worden genomen van deze speciale dj en dit succesvolle Haarlemse feest. Minoz zal de komende tijd zijn pijlen richten op zijn carrière in het bedrijfsleven en dat is moeilijk te combineren met profesioneel draaien
Raver Baby
donderdag 26 augustus 2010
Voor je het weet is het zo ver, de eerste editie van Raver Baby op zaterdag 18 september in 't Packhuys te Vlaardingen. Een nieuw concept in een oud jasje, dat garant zal staan voor een avondje flink ouderwets 'raven'. Terug naar vroeger met de beste muziek van toen. En om het allemaal nog specialer te maken heeft Make You Dance een aantal leuke verrassingen in petto. Kortom, tijd voor een update!
Last World Festival
donderdag 26 augustus 2010
Het einde der tijden is gekomen, aanstaande zaterdag openen de poorten van Last World Festival. Lees de laatste info over weer, vervoer, timetable en meer. Wees gewaarschuwd en ben voorbereid om de ultieme bestemming van de hardere stijlen te betreden.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 25 augustus 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
6 November duurt nog even maar de kaarten van Alice in Crazyland worden al weer volop verkocht. Crazyland staat in heel Nederland bekend als dancefeest met een knipoog naar ondeugend en gekkigheid. Het feest waar heel veel mooie en gezellige mensen komen die weten hoe ze een feestje moeten maken. Een feest waar iedereen zijn best doet om zich aan het thema te houden. Ben je er nog nooit geweest maar heb je er wel veel over gehoord? Dan is dit je kans om er bij te zijn met Alice in Crazyland. En zoals de organisatie altijd zegt: 'You take the best or nothing!'
Het is nog zomer maar helaas merken we af en toe al aan het weer dat de herfst eraan komt. Pleister op de wonde is het feit dat over ruim zes weken de deuren van de technotempel eindelijk weer opengaan! Aan de kaartverkoop is te merken dat iedereen na een afwezigheid van in ieder geval zes maanden weer staat te trappelen om de Gashouder weer eens onveilig te maken. Monumental productions is alweer een tijdje druk bezig met de voorbereidingen van wederom een waar visueel en muzikaal Awakeningsspektakel.
De Reunie 5
woensdag 25 augustus 2010
Rond 1990 waait de house over naar Nederland. In de discotheek Paradiso wordt het al snel populair. Clubs door het hele land draaien in 1992 vrijwel allemaal housemuziek. In een alternatief jongerencentrum in Rotterdam, Parkzicht, begint dj Rob te experimenteren met de housemuziek. De muziek wordt steeds sneller, harder en de melodielijn begint te verdwijnen. De hardcore house is ontstaan. De kleine groep hardcore liefhebbers begint snel te groeien en in 1993 zijn de grote houseparty's in sportcomplexen en verlaten industriehallen al niet meer op één hand te tellen.
Het evenement Fiesta Summersounds barst op zondag 29 augustus om 14.00 uur los bij beachclub BLM9 in Bloemendaal aan Zee. Na de tragische brand van 7 augustus heeft BLM9 zich herpakt en afgelopen weekend zijn er alweer twee succesvolle evenementen georganiseerd. Als het weer een beetje meezit (en daar ziet het voorlopig wel naar uit), dan kan het niet anders of Fiesta Summersounds wordt een heerlijk feestje!
Lolatina
dinsdag 24 augustus 2010
Terwijl de zon langzaam de stad verwarmt met zijn laatste gloed, ontwaken de broeierige ingrediënten van de aanstormende nacht in de hete straten van Amsterdam. Exotische trommelgeluiden houden de emoties in de ban van wat de nacht brengen zal.Gebruinde goedgevormde lichamen geven de ogen de kost en heerlijke artiesten laten de heupen magisch deinen op het ritme van de beat. De sfeer bereikt langzaam zijn hoogtepunt op het passierijke ritme en daarmee is de toon gezet: Lolatina houdt vanavond Escape Club in haar ban.
Stug in 't zand
dinsdag 24 augustus 2010
Zaterdag 28 augustus wordt het Stug zomerseizoen afgesloten op Scheveningen met een hele mooie verzameling Nederlandse top DJ's. Gewoon weer gratis, gewoon weer op de Karavaan, gewoon weer house & techno: Stug Stilo. Over de jaren heen hebben de twee residents Fabio & Bart van Rijn een hele brede smaak ontwikkeld en laten dit graag terugkomen in de line-ups en de opbouw van de avond.
Op 13 november 2010 zal Beatloverz 'Larger than Life' losbarsten in Ahoy, Rotterdam. En dus is het de hoogste tijd om de nieuwe website te presenteren. Samen met de lancering van de website maakt de organisatie met trots bekend dat Funkerman Ahoy op zijn grondvesten zal laten trillen.
Met de laatste weken van augustus in het vooruitzicht komt het einde van de zomer dichterbij. Nog een paar festivals te gaan en dan is het clubseizoen weer geopend! Club Poema RAW zal de kick-off verzorgen met een gruwel van een programmering vol internationaal bekende en nationaal bekende artiesten en DJ's. Zo zullen André Galluzzi, Alex Under, Paco Osuna, Marcus Meinhardt, Marco Resmann, Bart Skils, Olene Kadar, Rauwkost, Ille Bitch en Sandrien onder andere achter de decks van de Poema RAW verschijnen om de feestgangers van Nederland te gekke avonden te bezorgen! Bij deze een overzicht van wat Club Poema RAW zal voorschotelen.
Festivals in Duitsland. Gehouden op pracht locaties, uitstekend georganiseerd en -het moet gezegd- niet duur. Circle of love 2010 is hierop geen uitzondering. Op ruim een half uur rijden van Roermond vindt op 22 augustus de vierde editie van dit festival plaats. Op het RennbahnPark in Neuss worden topacts verwacht, niet alleen topdj's als Paul Kalkbrenner en Michael Mayer, maar dit jaar voor het eerst ook bands en live-acts als Chicks on Speed en WhoMadeWho. Alle ingrediënten voor een onvergetelijk en divers feest zijn ruimschoots aanwezig op Circle of love 2010. Geen wonder dus dat Nederlanders in toenemende mate de grens overgaan voor ‘gutes party machen'.
Boem! Vlak voor de zomer ging plotseling de Crystal Venue open en daarmee startte een nieuw tijdperk van dancefeesten in het midden van het land. Al was het nog niet bij iedereen doorgedrongen dat er weer gefeest kan worden in deze superlocatie, over één ding was iedereen het eens: 'Het is een geweldig mooie club geworden!' Ga jij 4 september gratis naar binnen? Lees snel!
Op vrijdag 19 november geeft Underworld een live optreden in het Klokgebouw, Eindhoven, tijdens STRP Festival. Een week later komt M.I.A.+ support naar STRP Festival om haar eclectische geluid toe te voegen aan de programmering. STRP Festival is een mix van muziek, kunst en technologie en vindt plaats van 18-28 november. De eerste kaarten voor het festival gaan donderdag 19 augustus in de verkoop.
Het gaat vreselijk goed met de carrière van de twee headliners. Je kunt ze de laatste tijd overal ter wereld zien en horen, maar zaterdag 21 augustus staan ze gewoon weer in Amsterdam, in AIR welteverstaan. Vergezeld door dj Madskillz en Randy Vicious zullen de heren een avond met house in de breedste zin van het woord neerzetten.
Geweldig nieuws voor alle vaste Latin Lovers fans en de trouwe Club Vie aanhang. Na de heropening van een compleet verbouwde Club Vie, zal de meest exclusieve club van Rotterdam het concept Latin Lovers hosten. Verwacht alle ervaring van 5 jaar Latin Lovers en een 2 jaar sterke partnerschap tussen Latin Lovers en Club Vie, gestopt in 1 bruisende avond met een nog uitgebreider decor, meer beleving en echt entertainment ondersteund met de vlijmscherpe visuals op een nog nooit eerder vertoonde manier.
Glorification Festival
woensdag 18 augustus 2010
Alweer zestien jaar kan men genieten van het leukste indoorfeest van zuidwest Nederland. Zoals de afgelopen jaren een traditie is geworden kun je op de 2e zaterdag van oktober weer genieten van Glorification Festival. Elk jaar is dit feest weer een nacht waar veel mensen naar uitkijken. De Stenge in Heinkenszand wordt omgebouwd tot een droomland waar iedereen weet dat hij of zij weer één van de leukste avondjes van het jaar gaat beleven.
Linke Soep op 20 augustus
dinsdag 17 augustus 2010
Je hebt van die dagen, die vrijdagen in augustus. Wat moet ik in hemelsnaam doen? Naar de Studio 80, of toch feestje thuis? Bij deze wordt de keuze makkelijk gemaakt, de heer Sascha Funke komt 20 augustus naar de Studio! Zijn innovatieve stijl van draaien (tweeënhalf uur lang) en het geluid van de 80 maken samen een formule waarbij ze proberen Amsterdam te verenigen op Linke Soep, komt allen en mis niks!
Grand opening Club Vie
zondag 15 augustus 2010
Het is al een aantal weken het gesprek van de dag. De verbouwing van Club Vie en wat er precies gaat gebeuren. Om jullie niet langer in onzekerheid te laten, zal alles duidelijk worden uitgelegd in het onderstaande bericht, met betrekking tot het nieuwe Vie Café en de nieuwe programmering.
Driemaal Turn up the Bass
woensdag 11 augustus 2010
Driemaal Turn up the Bass op zaterdag 21 augustus, 16 oktober en 18 december in Panama. House classics uit het begin van de jaren 90. Van Felix - Don't you want me en Jay Dee - Plastic Dreams tot Jungle Brothers - I'll house you en Joe Smooth - Promised land naar Speedy J - Pull Over en Human Resource - Dominator. Plus al die dikke tracks waarvan je de titel of de artiest misschien niet meer weet. Maak je geen zorgen, ze komen hier allemaal voorbij. Het feest der herkenning... wie is er niet groot mee geworden?
Laundry Day 2010
woensdag 11 augustus 2010
Op zaterdag 4 september vindt de dertiende editie van Laundry Day plaats. Aan het Antwerpse Nieuw Zuid (Ledeganckkaai) worden die dag alweer tienduizenden dance-liefhebbers verwacht die zullen worden verwend door meer dan 100 DJ's verspreid over 13 podia.
L'excellent
dinsdag 10 augustus 2010
Op zaterdag 28 augustus van 22.00 tot 05.00 uur zal de eerste editie plaatsvinden van L'excellent. Een stijlvol feest met een heerlijke Trance, Tribal, Electro, Techhouse en andere ritmische houseklanken waarbij je met het uur naar een hoger niveau word gebracht.
Exceptionnel's After Summer Elements
dinsdag 10 augustus 2010
Sexy after summer elements.
Hed Kandi zet BLM9 in vuur en vlam
dinsdag 10 augustus 2010
BLM9 werd afgelopen weekend getroffen door een brand maar zal op 22 augustus weer open zijn voor het vrolijkste en stijlvolste feest op aarde: Hed Kandi. Met de release van het altijd zonovergoten Beach House brengt Hed Kandi deze zomer haar maar liefst 100ste album uit. Deze mijlpaal-release gaat groots gevierd worden tijdens het allereerste Hed Kandi weekend ooit.
Zaterdag 14 augustus is het dan eindelijk weer zo ver! Het aftellen is begonnen, want Feestje aan de Gracht 2010 is een feit! Na een méér dan geslaagde jubileum editie in 2009, met een extreem gezellige sfeer en laaiend enthousiaste reacties van de bezoekers slaat de organisatie de handen wederom in één om Feestje aan de Gracht 2010 weer tot een succes te brengen.
Nostalgie is vaak verbonden met de kindertijd of schooljaren. Jeugdsentiment vertaalt zich bijvoorbeeld in bepaalde plaatsen die men als kind heeft gekend, speelgoed dat men had, mode, kinderprogramma's of films waar men naar keek of de relatief onbezorgde en veilige sfeer waarin men opgroeide. Nostalgie is ook een algemene tendens op het verleden terug te blikken alsof "het vroeger beter was". Deze nostalgie is meestal enkel gericht op een geromantiseerd beeld van het verleden en focust doorgaans slechts op enkele details of bepaalde dingen die tegenwoordig anders zijn in vergelijking met toen. Toen 'het' nog 'wel echt' was.
Dit jaar bestaat Studio Soulrock 10 jaar en dat wordt gevierd met keihard feesten door geheel het land. Zaterdag 14 augustus is dan ook de beurt aan het knusse stadje Leiden. Het normaal zo rustieke plaatsje zal dan een nacht in de ban zijn van wat Studio Soulrock in deze 10 jaar allemaal teweeg heeft gebracht in partyland.
Defected In The House
zaterdag 7 augustus 2010
Zaterdag 4 september staat Scheveningen een primeur te wachten van het hoogste internationale niveau. Deze zaterdag zal het Zwarte Pad in Scheveningen namelijk worden gedomineerd door het alom bekende Defected in the house! Defected, dat met deze avonden al een aantal jaar Ibiza volledig op zijn kop zet, komt dit seizoen eenmalig naar het Nederlandse strand en laat daarvoor twee van haar beste artiesten over komen, ATFC en Rae. De beachclub die deze eerste Haagse Defected-editie zal hosten is Boomerang Beach. Zij zullen alles uit de kast trekken om de onmiskenbare "Defected-vibe" te creëren.
Kapot, op de best mogelijke manier! Of je deze term nu spiegelt aan de muziek op of aan de fysieke gesteldheid na een 7 uur Club r_AW, het moge duidelijk zijn: de P60 kan weer betreden worden. Op eigen risico.
De zesde editie, met zes podia (waarvan eentje rondvarend op het water), bemand door meer dan 60 artiesten: Sneakerz Festival! Zaterdag 18 september, recreatiegebied Aquabest bij Eindhoven. Verwacht house, tech, disco en ook nederhop. Volgens Sneakerz traditie is er ruimte voor creativiteit en jong talent - dj's, producers, mc's, dansers, entertainers, kunstenaars, en wordt er véél geboden voor weinig. Iedere dinsdag kunnen er fijne prijzen gewonnen worden met het foto spel 'De sneakerz van.?' en de Soundcloud game 'Raad-je-Plaatje', via de Sneakerz Festival website en Social Media.
Welcome to the family
donderdag 5 augustus 2010
De zomer is net goed en wel begonnen, maar We Are E heeft er al flink wat verre reizen op zitten: Hawaï en de Afrikaanse Savanne werden al onder handen genomen en getransformeerd tot een grote feestende massa. Op 13 augustus sluit We Are E de zomer in stijl af: een groot feest in de befaamde Studio 80 op het Rembrandtplein in Amsterdam. Zoals men onderhand van We Are E gewend is staan er naast het Nederlandse talent ook weer een tweetal gerenommeerde buitenlandse artiesten op de affiche: Marek Hemmann en Edu Imbernon.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 4 augustus 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Matrixx presenteert najaarsprogramma
woensdag 4 augustus 2010
Terwijl iedereen nog heerlijk geniet van zijn vakantie en de buitenfestivals, maakt Matrixx zich al weer op voor een prachtig najaars-clubseizoen.
Trouw dubbelt
woensdag 4 augustus 2010
Of je zaterdag overdag nou op je blote voeten in het gras staat te dansen op een festival in het Het Twiske of op de grachten met de Lesboot meevaart, Trouw heeft de juiste afterparty voor je. Zaterdag 7 augustus doet Trouw namelijk een dubbele met twee leuke uitersten. 360, de in Amsterdam wereldberoemde avond van Patrice Bäumel en Nuno dos Santos vult de bovenzaal. Beneden is in de Verdieping een kleine gaythering: ‘Baise Moi' met onder andere Carlos Valdes, The Heykids en BIN.
Beachrockers in de Stad
dinsdag 3 augustus 2010
Speciaal voor de Sneekweek heeft het bekende Beachrockers-concept haar naam tijdelijk veranderd in Cityrockers. Beachrockers 2009 en 2010 was een groot succes. Het festival werd zelfs beloond met een nominatie voor Publieksprijs van de Leeuwarder Courant. Op het Schaapmarktplein in Sneek zullen superster dj's Quintino, Praia del Sol, Punish & GDB de 75e editie van de Sneekweek groots gaan openen.
My name = Sidney Samson
dinsdag 3 augustus 2010
Op zaterdag 14 augustus moet Nederland zich klaarmaken voor het nieuwe feest, ‘My name ='. C2B Events heeft dit concept ontwikkeld waarbij er iedere editie één top DJ centraal staat. Maar speciaal voor deze eerste editie zijn er maar liefst twee top DJ's uitgenodigd! Momenteel gooien beide heren internationaal hoge ogen met hun kunsten achter de draaitafels, maar gelukkig hebben zij nog een gaatje in hun drukke schema gevonden om de aftrap voor dit nieuwe concept te geven. Wees voorbereid want My name = Afrojack & Sidney Samson!
Haarlem Ordinair
dinsdag 3 augustus 2010
Nog een kleine week en je kan weer los: kokke-rellen op Haarlem Ordinair in het Patronaat! Haarlem Ordinair viert zijn eerste jubileum op vrijdag 6 augustus en jij bent uitgenodigd. Dit jaar is het thema: Op de camping! Trek dus je campingsmoking uit de kast en je stoute slippers met sokken aan, want je weet: “Haarlem Ordinair, het enigste feest waar je ech jezelf ken zijn.”
Escape in augustus 2010
dinsdag 3 augustus 2010
Weer of geen weer, het is hartje zomer! Tijd voor vakantie… in eigen land! In Escape vind je alle juiste ingrediënten voor een geweldig weekendje weg: heerlijk eten in Escape Caffe, top of the bill cocktails in de Escape Lounge en de beste dj's van donderdag tot en met zondag in Escape Club. Kortom: voor een welverdiende break in je week hard werken hoef je niet ver weg te gaan, in hartje Amsterdam vind je het complete pakket!
Met nog een kleine twee weken voor de boeg en een kersverse locatie, Park Transwijk, als decor begint het toch stilaan te kriebelen bij de makers van Stekker Fest. Hoe kan het ook anders, als het gaat om 's werelds fijnste festival.
House Nation wordt 'Ferry nice'
dinsdag 3 augustus 2010
Eiland, 2 boten, 3 areas, 4 september. Meer hoef je niet te onthouden als je naar het Forteiland van IJmuiden gaat om samen met 3.000 house liefhebbers los te gaan bij House Nation. Om op het eiland te komen liggen er twee Noordzee ferries (zie bijgaande foto's) op je te wachten. Deze varen vanaf 20.30 uur om de 20 minuten en zijn voorzien van beschutting om passagiers te beschermen tegen de elementen. De very nice Ferry brengt jullie binnen ca. 10 minuten naar het eiland.
31 augustus 2010
Partyraiser & Noisekick's ultimate solo conflict
30 augustus 2010
Complete chaos bij Reveal op donderdagavond in Escape
Hysteria Outdoor presenteert Chris One
Decisions viert vijfjarig bestaan spectaculair in North Sea Venue
29 augustus 2010
I Love Housemusic
28 augustus 2010
Berlin Festival 2010
Yours Truly
Limburgs hardcore-concept Atomico nadert nu echt het einde
27 augustus 2010
Opnieuw dikke techno-injectie voor Utrechts nachtleven
26 augustus 2010
Voetzoekers final
Raver Baby
Last World Festival
25 augustus 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Alice in Crazyland komt met volledige line-up
Awakenings start indoorseizoen in Gashouder
De Reunie 5
24 augustus 2010
Laatste informatie en timetable Fiesta Summersounds
Lolatina
Stug in 't zand
23 augustus 2010
Beatloverz maakt rest line-up bekend en lanceert nieuwe website
22 augustus 2010
Kick-off van het clubseizoen begint in Club Poema
19 augustus 2010
Circle of Love Open Air in startblokken op RennbahnPark
Gloednieuw Culemborg weer ouderwets gezellig
18 augustus 2010
Underworld en M.I.A. eerste headliners voor STRP Festival
Sunnery James & Ryan Marciano maken 21 augustus hun debuut in AIR
Latin Lovers krijgt een eigen club op zaterdagavond
Glorification Festival
17 augustus 2010
Linke Soep op 20 augustus
15 augustus 2010
Grand opening Club Vie
11 augustus 2010
Driemaal Turn up the Bass
Laundry Day 2010
10 augustus 2010
L'excellent
Exceptionnel's After Summer Elements
Hed Kandi zet BLM9 in vuur en vlam
8 augustus 2010
Zesde editie Feestje aan de Gracht
Nostalgie is... Ouwe stijl is botergeil
Studio Soulrock tienjarig jubileum tour LVC Leiden
7 augustus 2010
Defected In The House
6 augustus 2010
Kapot gaan bij Club r_AW, een zekerheidje
Sneakerz Festival biedt buzzing beats
5 augustus 2010
Welcome to the family
4 augustus 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Matrixx presenteert najaarsprogramma
Trouw dubbelt
3 augustus 2010
Beachrockers in de Stad
My name = Sidney Samson
Haarlem Ordinair
Escape in augustus 2010
Stekker fest houdt van creativiteit
House Nation wordt 'Ferry nice'