Partyflock
 
Nieuws · juli 2010
­ Nederland
Sandrien krijgt een maandelijkse residency in Trouw genaamd Imprint. Ze nodigt op deze nieuwe clubavond diverse gast dj's en live-acts uit die wel uit de voeten kunnen met het wat stevigere werk. Denk aan gevestigde namen uit de techno hoek die hun sporen inmiddels hebben verdiend, maar er zal ook ruimte worden gegeven aan nationaal en internationaal opkomend talent. De spits wordt afgebeten op zaterdag 28 augustus waar Shinedoe als gast dj is uitgenodigd.
Click XL After the Festivals
vrijdag 30 juli 2010
Of je nu flierefluitend van een festival afkomt en zin hebt in een dikke after, of dat je fris en fruitig popelt om een topnacht: Click XL (After the festivals) is het feest waar je moet zijn! Zaterdag 7 augustus wordt weer een moddervette editie van Click, in thuisbasis WesterUnie te Amsterdam. Net als op de voorgaande uitverkochte edities zullen wederom grote technohelden als Secret Cinema, Bart Skils, Anton Pieëte, De Man Zonder Schaduw en Dj Remy hun opwachting maken. Dat wordt een grote euforische gezelligheid, techno pur sang. Handjes in de lucht en schreeuwen om meer tot 7 uur 's ochtends…
LadyKillers terug in Escape
donderdag 29 juli 2010
Ladies! Trek je cocktailjurkje maar weer uit de kast, want vrijdag 13 augustus is het weer tijd om flink te paraderen in Escape Club, LadyKillers is terug en Amsterdam zal het weten!
Basmati Night
donderdag 29 juli 2010
Op vrijdag 30 juli zal Gabriel Ananda voor de eerste keer in Studio 80 komen draaien. Hij maakt van deze gelegenheid meteen gebruik om samen met zijn partner in crime Marcel Janovsky hun nieuwe label Basmati te presenteren aan het Amsterdamse publiek. Beiden heren hebben daarom ook Daniël Mehlhart en Quazar (live) gevraagd om op deze speciale nacht te komen optreden. Beide acts brachten afgelopen maanden namelijk tracks uit op het gloednieuwe Duitse label. In de tweede zaal wordt het programma gecompleteerd door Juan Sanchez en ONNO, die op dit moment hoge ogen gooien met hun releases op Great Stuff en Souvenir.
Dit jaar gaat de Bloomingdale CD Release Tour langs een absolute Amsterdamse hotspot. Strandzuid opent namelijk op vrijdag 30 juli haar stranddeuren om alle bon vivants en levensgenieters uit de hoofdstad kennis te laten maken met deze heerlijke CD.
Na vele events in Nederland te hebben georganiseerd spreidt Rekord3r haar vleugels uit naar het buitenland. Op vrijdag 6 augustus is het hele circus te vinden in een van de bekendste en populairste clubs van de wereld van vlaggendrager Sven Väth: CocoonClub in Frankfurt. Rekord3r is trots om samen met bekende Rekord3r gezichten als Wouter de Moor, Juan Sanchez, Jeff Moore en Limon een Duitse avond neer te zetten samen met internationale helden Chris Tietjen, Livio & Roby en Robert Dietz. Support ons Oranje en ga mee op avontuur!
Het eerste, echte, elektronische muziekfestival van Amersfoort is eindelijk een feit: Into the Woods Festival! Op 11 september zal het gehele circus van Minimaal Kabaal en kornuiten neerstrijken in het Openluchttheater Amersfoort! De unieke locatie is gelegen in een prachtig bosrijk natuurgebied wat uitermate geschikt is voor een sfeervol festival: Into the Woods Festival! Ingrediënten? Kleinschaligheid, creativiteit, kwaliteit, diversiteit en … muzikaliteit! Het Into the Woods Festival Festival bestaat uit 2 podia. Vanaf 12 uur in de middag zal het festival maar liefst 12 uur lang plaatsvinden. En de line up? Die is fenomenaal!
I love los deluxe
dinsdag 27 juli 2010
Komende maand werkt Soulmax toe naar de climax van haar zomerprogramma. Op zaterdag 21 augustus krijgt houseconcept I Love Los een gouden randje met de speciale Deluxe editie, welke plaatsvindt in strandclub Barefoot in Scheveningen. De line-up voorspelt een spectaculaire avond, met geslepen mixmeesters in de hoofdzaal: Ricky Rivaro, Lucien Foort, Quintino, Dani L. Mebius en Outsiders. De tweede zaal is het domein van Fetish Verdi, die in gezelschap van Anjiro Rijo en Joop Junior zijn nieuwste releases presenteert. Surf naar www.ilovelos.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17428 voor meer informatie.
Ze zijn er twee maanden tussenuit geweest voor een korte zomerbreak/tour maar komen terug om jullie zaterdagavond weer compleet te maken. Ze trappen af met een Rockit open air after en er is speciaal voor jullie een line-up geselecteerd met de leukste artiesten van het festival.
Op 26 december 2009 werd Smeerboel op grootse wijze ten grave gedragen in de Winkel van Sinkel. Een compleet afgeladen tent vol ravers, technoliefhebbers, top dj's en ander tuig nam met een lach en een traan afscheid van een geweldig concept: Nederlands beste dj's helden, een smerige locatie en een nog viezer publiek! Hoe zat het ook alweer? Het Symposium verloor zijn recht als feestlocatie en “Smeerboel de laatste” in het Noorderlicht werd door de gemeente tegengehouden.
Na de geweldige PollerWiesen op de oorspronkelijke locatie in samenwerking met c/o pop en de succesvolle M_nus editie in Leverkusen met o.a. Richie Hawtin en Marco Carola keren we terug naar het Jugendpark in Keulen, de onbetwiste thuishaven van PollerWiesen. Zet zondag 15 augustus alvast met dikke letters in je agenda!
Audio Active XXL
maandag 26 juli 2010
Na de eerste twee zeer succesvolle edities van XXL, is het alweer tijd voor de 3e editie De nieuwe datum voor Audio Active is op 3 september aanstaande in wederom de grote zaal van Paard. De ingrediënten va AA XXL mogen inmiddels bekend zijn, mix van diverse hardere underground stijlen begeleid door de beelden van vj NX, snoeihard geluid en zeer relaxte sfeer.
Bloomingdale XXL
zondag 25 juli 2010
Zichzelf maandelijks overtreffend, is Bloomingdale er ook in de augustusmaand klaar voor om jou opnieuw in de watten te leggen met een spetterende XXL programmering! Twee area's vol krachtige performances, dat voor elke house-wens wat wils biedt. De zomer viert haar hoogtepunt en Bloomingdale XXL doet hier graag een grove schep bovenop.
Zaterdag 31 juli organiseert de N201 in Aalsmeer de 2de editie van Hardnoize, het nieuwe Hardstyle concept in de N201. Met als headliner The Pitcher en jong regionaal talent staat deze editie van Hardnoize weer garant voor flink wat stampgevaar.
De YouTube Singing Competition, een online talentenjacht voor vocalisten opgezet door platenmaatschappij Armada Music, kondigt aan met welke producers de drie winnaars gaan samenwerken. Ernesto vs Bastian, Roger Shah en Shogun zijn de dance producers die een collaboratie met ieder een verschillende winnaar aan zullen gaan. Nadat de tracks klaar zijn en door Armada Music goedgekeurd worden, zullen ze op het label worden uitgebracht.
Het normaal zo rustige Spaarnwoude Park is op dit moment de tijdelijke thuishaven van de Dance Valley crew. De eerste tenten worden opgezet. De hekken worden geplaatst. Kortom: Het recreatieterrein wordt op dit moment omgetoverd tot het magische fenomeen dat Dance Valley heet. In de slideshow kun je de vorderingen van de opbouw volgen. Tot aan 7 augustus kun je regelmatig een update verwachten op www.dancevalley.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17418. We can not get enough!
Trouw doet normaliter heel erg hard haar best om 's werelds beste en meest vooruitstrevende dj's en artiesten uit de internationale electronische muziekscene naar Amsterdam te halen. Vaak worden deze grote buitenlandse namen aangevuld met lokale dj's die minstens net zo goed, zo niet beter zijn dan de headliners. Tijd dus om deze jongens en meisjes meer ruimte te geven en extra te supporten. Daarvoor heeft Trouw de ‘Locals Only Month' in het leven geroepen.
Na een knallende eerste editie in 2009 werd direct uitgekeken naar een passend vervolg. Op zaterdag 31 juli, van twaalf uur 's middags tot middernacht, keert het gratis toegankelijke dance event 'Sneakerz in de Stad' terug op het Stadhuisplein in Eindhoven!
Op 28 en 29 augustus vind het B4 Festival plaats op evenemententerrein Waterlaat in Bergeijk. Op zaterdag 28 augustus van 14:00 uur tot 02:00 uur gaat het los op de beste Hardstyle, Hardcore en (Trance) Classics. Dit betekent 12 uur lang de beste Hardstyle, Hardcore en Classics door een overpowered geluidssysteem. De gemeente Bergeijk heeft namelijk géén geluidslimiet opgelegd!
Onder de bezielende leiding van Girlesque zal de Boom Chicago op 7 augustus haar deuren openen voor alle gays en girls die zin hebben in een lekker feest…
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 21 juli 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Aanstaande zaterdag Freshtival
woensdag 21 juli 2010
Aanstaande zaterdag is het eindelijk weer zover. Langs het strand van Het Rutbeek, vindt dan voor de tweede keer Freshtival plaats. Freshtival is een twaalf uur durend spektakel van verschillende muziekstijlen en shows. De verwachtingen zijn na het succes van de eerste editie hoog gespannen.
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan worden de drie zalen van de Paradiso te Amsterdam omgetoverd tot een verjaardagsfeest van jewelste. Electronation bestaat 8 jaar en heeft i.s.m. Fightcancer een line up weten te presenteren met de crème de la creme van de vaderlandse dancescene. Naast al deze nationale toppers zal ook Anthony Rother zijn opwachting komen maken en rechtstreeks vanuit de Loveparade onze kant opkomen voor een electronisch geladen optreden.
Het is zover, organisatie First2Dance heeft vandaag met de lancering van haar nieuwe website www.summerlake.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17386 de volledige programmering van de vierde editie van het Summerlake Outdoor Festival bekend gemaakt. Voor de 4e editie pakt organisator First2Dance extra groots uit met internationale en nationale topartiesten uit uiteenlopende dance-genres. Een verrassende en gevarieerde line-up, een unieke nieuwe locatie gecombineerd met een breed scala aan betaalbaar eten, drinken, gratis toiletten, entertainment, feestelijke mensen en lekker nazomers weer maken het dé perfecte afsluiter van het festivalseizoen van 2010.
The House of God
maandag 19 juli 2010
Halleluja! Daar gaan ze weer! Op zaterdag 4 september dit jaar wordt Bibelot weer omgetoverd naar wat het van oorsprong was. Je raadt het al: 'The House of God' zal wederom in deze voormalige oude Kerk een nieuwe ‘goddelijke editie' presenteren!
Bijzondere editie van Bang!
zaterdag 17 juli 2010
Haagse volksheld en technolegende Remy strijkt met zijn clubavond BANG! neer bij de Staat, het nieuwste strandpaviljoen van Den Haag.
Een weekend lang Gem Sessions
zaterdag 17 juli 2010
Bij Gem zijn ze nog maar net hersteld van de oranjekater of ze stevenen alweer af op de volgende physieke en mentale uitdaging. Namelijk 14 artiesten verspreid over 3 steden in locaties midden in het centrum van Rotterdam tussen de wolkenkrabbers, op het strand van Scheveningen, in het Amsterdamse Westerpark en in de Sugar Factory. En dat allemaal in één weekend!
Het is inmiddels een drukte vanjewelste op de Grote Speelweide in het Amsterdamse Bos. Alles wordt in gereedheid gebracht om samen met het publiek van de derde editie van A day at the park opnieuw een groot succes te maken. Het is daarom van groot belang dat alle bezoekers goed geïnformeerd zijn over de gang van zaken op de dag zelf. Vandaar dit informatiebericht.
Donderdag 19 augustus zal het vierdaagse free city festival ‘Dance Hengelo' van start gaan op het Marktplein. De perfecte dag om je vakantie te onderstrepen. Met te verwachten bezoekersaantallen van ruim vijftienduizend verdeeld over het centrum van Hengelo zal deze tweede editie nog meer voor jou in petto hebben
Ome Ko in AIR
donderdag 15 juli 2010
Ome Ko, de familie en vrienden vullen het zwarte gat op na het WK met een supergezellige knalfuif aanstaande vrijdag in de AIR met airco. Er is een lekkere line up gefixt voor al jullie feestneuzen:
De zomer is in volle gang en This is zou This is niet zijn als ze met dit weer geen knallend strandfeest zouden geven. Na een aantal memorabele edities op het strand van Scheveningen in het achterhoofd keert Sander Kleinenberg met zijn This is concept daarom in 2010 eenmalig terug naar het Scheveningse strand. De compleet vernieuwde strandtent 'Naturel' is dit keer de locatie op het strand waar het gaat gebeuren.
Teknixx en Heart for Hard special
donderdag 15 juli 2010
Aankomende Zaterdag gaat Stuivezand weer helemaal los! Het is alweer tijd voor een vijfde editie van Teknixx. Na het 1 jarig bestaan gevierd te hebben is het weer tijd voor een nieuwe ronde! In Zundert zullen de jump en tek beats weer de vloer doen trillen!
Partylovers XXL
donderdag 15 juli 2010
Zaterdag 17 juli aanstaande vindt dan eindelijk de eerste editie van Partylovers XXL plaats waarbij de diverse hardcore en hardstyle dj's flink huis zullen houden om een ieder van het 'Partylovers Virus' te voorzien.....
Dancetour in Goes
donderdag 15 juli 2010
Zondag 25 juli komt Dancetour weer naar Goes. Van 13.00 uur tot 22.00 uur staat de Grote Markt in het teken van Dancetour. De DJ's Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Shermanology, Jip Deluxe, Ray Fox en Funkstar nemen plaats achter de draaitafels. Dancetour is voor iedereen toegankelijk en helemaal gratis!
Anti fashion party
woensdag 14 juli 2010
Aanstaande donderdag is het eindelijk weer zover. De Anti fashion party houd weer huis in de Flexbar! Na de vorige Anti fashion een vuilnisbelt te hebben achtergelaten is nu het thema Carnaval massacre. Horror clowns in de mix met bikini babe's? Zoiets inderdaad! De Anti fashion party is al enige jaren geleden ontstaan toen Bas Kosters en Wannabeastar, timmerend aan hun weg, nog gewoon ordinaire nachtvlinders waren en voornamelijk Amsterdam by night onveilig maakten.
Wat doe je als je geen zin hebt in slagroomtaart en kringgesprekken op je verjaardag? Juist, dan organiseer je een mini festival! Steven Pieters en het Triphouse Rotterdam collectief pakken groots uit bij de vierde editie van hun jaarlijks terugkerende festival. Het strand van Scheveningen wordt dit jaar ingeruild voor een van de mooiste locaties van Rotterdam, het Westelijk Handelsterrein (gelegen in het Scheepvaartkwartier). Dit ondergrondse pakhuizencomplex zal voor de gelegenheid worden omgebouwd tot een oase vol vertier voor iedereen die houdt van kwalitatieve elektronische dansmuziek.
Dance Valley timetable
woensdag 14 juli 2010
Deze week is aan de festivalsite www.DanceValley.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17341 nieuwe en handige functie toegevoegd, namelijk de button 'dance valley social'! Wanneer je via dance valley social inlogt, maak je eerst een profiel aan. In dit profiel kun je de volgende gegevens invoeren: jouw profielfoto, naam, username, wachtwoord, algemene/ persoonlijke informatie, favoriete muziekstijlen, favoriete artiesten en van welke nieuwsbrieven je lid wilt worden. Je kunt natuurlijk ook gewoon inloggen met je hyves of Facebook account.
Zaterdag 17 juli aanstaande is het weer zover. In navolging tot het grote succes van de Harder Styles dag vorig jaar heeft Art of Dance wederom een dag vol harde beats geprogrammeerd die de liefhebber zeker zal bekoren. Hardstyle, Hardcore en Early komen allemaal ruimschoots aan bod.
Het weer wordt beter en beter, net als de events op het strand van Bloemendaal. 15 augustus is het weer tijd voor een Super you and me van groot formaat met een te gekke line-up en een moddervet podium. Na diverse internationale edities is het weer tijd om Nederland op z'n kop te zetten.
Op zaterdag 18 september zet het succesvolle hardstyleconcept van b2s de 013 in Tilburg opnieuw op zijn kop. Deze keer staat Euphoria in het teken van 'double or nothing'! De line-up bestaat namelijk uit allemaal duo's! Dus dubbel zo hard knallen!
Weekend Warriors episode 4
vrijdag 9 juli 2010
Terwijl veel organisaties een zogenaamde zomerstop inlassen gaat Weekend Warriors onverminderd door, het lekkere weer gaat namelijk perfect samen met lekkere feestjes!
Dominator
vrijdag 9 juli 2010
Op zaterdag 24 juli 2010 presenteren Q-dance en Art of Dance de vijfde editie van Dominator – The Hardcore Festival. Het grootste hardcore festival ter wereld, dat dit jaar opnieuw plaatsvindt op het Landgoed Duynenwater van Eersel, kent een lange geschiedenis met anthems die een lange houdbaarheidsdatum hebben. Q-dance en Art of Dance releasen met trots de videoclip van Nitrogenetics – 'Driven By Fear'.
De afgelopen twee jaar is Henk is niet onopgemerkt gebleven in Amsterdam. Na de zijn eerste woonkamer concertnachten in de kelders van expositieruimte Meneer de Wit verhuisde hij afgelopen november naar de NDSM-Werf waar hij sindsdien een aantal maal per jaar zijn huiskamer opent voor al zijn vrienden om te genieten van een nacht vol kunstinstallaties, performances en muzikale live-acts. Nu de zomer eindelijk is doorgebroken, Henk gaat door in zijn achtertuin.
Format: Juan Sanchez invites...
donderdag 8 juli 2010
Aanstaande vrijdag is de headliner van Format, de maandelijkse avond in club AIR rond dj/producer Juan Sanchez, de internationaal zeer gerespecteerde D'Julz. Door collega en host van de avond, Juan Sanchez, wordt D'Julz een echte "dj's dj" genoemd. Hij zal de Franse eer opnieuw verdedigen na de blamage in Zuid Afrika. De Parijzenaar D'Julz is ambassadeur van de zo kenmerkende Franse groovy sound. Mr. Sanchez haalt tevens Chris Lattner van Moon Harbour naar Amsterdam.
De Ex Porn Star World Cup Double D editie van a.s. zondag op Bloomingdale is vanwege de finale gecancelled.
GrotesQue klaar voor de finale
woensdag 7 juli 2010
Nog een klein weekje en dan draaien de liften naar de tiende verdieping van de Maassilo weer overuren. Zaterdagavond 10 juli is Factory 010 in de Rotterdamse Maashaven weer volledig in handen van PT Events. Met alweer de zesde editie prolongeert GrotesQue haar statements Style & Quality. Een prachtig affiche met headliners Dash Berlin en Alex M.O.R.P.H.!
Walk On
maandag 5 juli 2010
Vanuit het roemruchte credo: "You'll never walk alone" organiseert Drift - Om te dansen voor het tweede jaar een zevendaags evenement tijdens de Nijmeegse vierdaagse. Walk on! is bekend geworden als zijnde de enige echte alternatieve dans-vierdaagse en na het weergaloze succes van vorig jaar kon deel 2 niet uitblijven. Met ruim 2400 bezoekers en een zeventig tal artiesten in zeven dagen tijd kan gesteld worden dat het voor Drift - Om te dansen een week was om nooit te vergeten.
Grote terreinen, massale gebouwen, dure tickets... Deze zomer - terwijl het jaarlijkse dance festijn op Aquabest nog in volle gang is - biedt Zodiak Commune een intiem alternatief in hartje Eindhoven, waar juist de ongedwongen sfeer en het intense geluid de beleving de moeite waard maken.
Aanstaande zaterdag kan je weer los in de gezelligste stad van de Drechtsteden, Sliedrecht. Op 3 juli is Club Havana voor de 9de maal het strijdtoneel voor een mengelmoes van allerlei soorten hardcore: Heroes of Bass is weer back in Town! De Heroes of Bass-crew heeft allerlei informatie voor jullie klaar liggen in dit bericht en wilt die uiteraard met jullie delen.
Op zaterdag 17 juli 2010 viert Errorkrew haar achtste verjaardag en dit wordt goed gevierd in Paradiso. De Amsterdamse techno-organisatie heeft alle twee de zalen en de kelder van de poptempel tot haar beschikking. Er is dan ook voldoende ruimte om alle invloeden te laten horen die Errorkrew maakt tot wat ze nu is.
30 juli 2010
Sandrien host nieuwe techno avond in Trouw: Imprint
Click XL After the Festivals
29 juli 2010
LadyKillers terug in Escape
Basmati Night
Bloomingdale CD release tour 2010 Vrijdag 30 Juli Strandzuid Amsterdam
Rekord3r gets Loaded in Cocoon Club Frankfurt
27 juli 2010
Into the Woods Festival een feit
I love los deluxe
Bla Bla invites Rockit Open Air After
Smeerboel uit zijn graf herrezen
26 juli 2010
PollerWiesen @ Jugendpark Keulen
Audio Active XXL
25 juli 2010
Bloomingdale XXL
24 juli 2010
Stampgevaar in Aalsmeer met 2de editie Hardnoize
Armada Music onthult producers voor YouTube Singing Competition
23 juli 2010
Opbouw Dance Valley in volle gang
22 juli 2010
Alleen lokale helden tijdens ‘locals only month’ augustus in Trouw
Gratis Sneakerz feesten in Eindhoven
B4 Festival, een nieuw festival in Bergeijk
Groot gemengd Gay Pride feest op het Leidseplein
21 juli 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Aanstaande zaterdag Freshtival
Electronation 8 Year Anniversary @ Paradiso
20 juli 2010
Complete line up Summerlake Outdoor 2010 bekend
19 juli 2010
The House of God
17 juli 2010
Bijzondere editie van Bang!
Een weekend lang Gem Sessions
16 juli 2010
Laatste informatie A day at the park
Dance Hengelo met onder andere Silicone Soul & Erick E
15 juli 2010
Ome Ko in AIR
Sander Kleinenberg keert terug naar Scheveningen
Teknixx en Heart for Hard special
Partylovers XXL
Dancetour in Goes
14 juli 2010
Anti fashion party
Triphouse Rotterdam organiseert Brandend Pakhuis Festival
Dance Valley timetable
13 juli 2010
Free Festival the harder styles
12 juli 2010
Super you and me is weer klaar voor het Nederlandse strand
Euphoria in 013: Double or nothing
9 juli 2010
Weekend Warriors episode 4
Dominator
8 juli 2010
HENK zet de bloemetjes buiten op de NDSM-werf
Format: Juan Sanchez invites...
Ex Porn Star World Cup Dubbel D afgelast!
7 juli 2010
GrotesQue klaar voor de finale
5 juli 2010
Walk On
3 juli 2010
Eindhovense underground leeft op met Tacnival
2 juli 2010
Sliedrecht heeft het: Heroes of Bass
1 juli 2010
Errorkrew viert achtjarig bestaan met ‘Best of Errorkrew’ in Paradiso