Partyflock
 
Nieuws · juni 2010
­ Nederland
Clubbin@Switch
woensdag 30 juni 2010
Aanstaande vrijdag wacht Nederland een dubbele confrontatie.
Naast de kraker Nederland-Brazilie op het WK, is er later die avond/nacht een onvervalste Nederland - Engeland in de DJ Booth.
Na de uitschakeling van Engeland op het WK, gaan ze nu de strijd op een heel ander vlak aan…
Clubbin The official afterparty@Switch 'The official radio afterparty'
De eerste zondag van juli is de aftrap van Gem's nieuwste project “Summer Sessions”. Negen zondagen achter elkaar in juli en augustus wordt het Westergasterras omgetoverd tot een gratis binnen & buiten feest dat iedere zondag om 3 uur 's middags begint en tot half 2 's nachts zal doorgaan.
Het lustrum van Slick Outdoor 2010 wordt gevierd en is voor fans van Lucien Foort extra leuk. Zij maken namelijk kans op een Meet & Greet met de wereldberoemde dj. Daarnaast mogen ze gratis naar het festival en krijgen ze een mooie goodie bag.
DanceParade Middelburg
maandag 28 juni 2010
24 juli, de dag van de City of Dance komt steeds dichter bij! Voor de 10de jaar op een rij zal het historisch centrum van Middelburg veranderen in een spetterend outdoor festival terrein!
Model search dance party
maandag 28 juni 2010
Van 23.00 tot 04.00 uur staat de avond in het teken van onze zoektocht naar mannelijke en vrouwelijke modellen. Tijdens deze avond worden de vrouwen extra verwent en zijn ze "in charge", qua sfeer bepalen dan! Zo staat er tijdens deze avond niemand minder dan dj Manie behind the wheels of steel.
Afgelopen weken is er hard gewerkt om wat aanpassingen te doen aan Partyflock, opdate je op je mobiel ook wat fatsoenlijker kunt flocken! Uiteraard herkennen we je browsertype als je mobiel inlogt en je zult dan niet meer het grote menu aan de linkerzijde aantreffen, maar een menubalk bovenin. Je kunt hier lezen welke menu-onderdelen je vindt onder de buttons 'Jij', 'Wij', 'Jullie', 'DB' en 'Overig'.
Zaterdag 10 juli nadert het wk voetbal haar ontknoping. Aangezien iedereen weet dat Nederland de finale haalt en iedereen zondag 11 juli dus lekker voor de tv hangt. Een ideale mogelijkheid om op zaterdag alvast de voorbeschouwing mee te beleven in Factory 010. Bondscoach Patrick Pijnenburg heeft voor zaterdag 10 juli flink doorgeselecteerd.
9 Hours of Erick E
vrijdag 25 juni 2010
Op zaterdag 3 juli laat dj Erick E zich tijdens de clubavond 'E9H' van een andere kant horen. Vanaf eind middag dompelt hij de fans negen onafgebroken uren lang onder in de donkere sferen van de techhouse, de onvervalste techno en mysterieuze minimal. Een experiment waar hij zich zelden aan waagt. Place to be is de Scheveningse Beachclub waar creativiteit centraal staat: Boomerang Beach.
Op vrijdag 2 juli bundelt This Is de krachten met het Britse Saved Records van Nic Fanciulli. Saved is ongetwijfeld één van de grootste tech-house labels van dit moment. Met artiesten als Joris Voorn, Mark Broom, Mendo, Yousef, Santos en natuurlijk Nic Fanciulli zelf brengt Saved hit na hit uit en iedere gerespecteerd house en/of techno dj kijkt dan ook elke keer weer halsreikend uit naar de nieuwste Saved release. Tijd dus om dit label naar Nederland te halen voor een showcase!
Rauw @ klinch
vrijdag 25 juni 2010
Rauw gaat voor een extra speciale zomer programmering met in juli een gepeperde mix van oud en jong messcherp talent, een grote dosis van de echte New Yorkse underground sound en een flink mode en gay gehalte. Immers, in juli is het Fashionweek en begin augustus is het tijd voor Gaypride.
Noisekick Solo Proces
donderdag 24 juni 2010
Dat het zaterdag heet wordt in Rotterdam staat nu al vast. Noisekick maakt zich namelijk klaar voor een solo optreden in een, voor dit genre, nieuwe locatie. Op de bovenste verdieping van de beruchte Maassilo zal namelijk een terror feest worden gehouden van hoog niveau!
Ground Zero presenteert de volledige timetable van het enige nachtfestival van Nederland. Bovendien wordt vandaag My Ground Zero gelanceerd! Met deze nieuwe tool kun je gemakkelijk je eigen time table samenstellen voor Ground Zero. Mix de Hardcore van de Containment Zone met de terror van het Treatment Centre in combinatie met de house van de Carefree Zone... Maak er jouw ideale nacht van. Maar met My Ground Zero kan je nog meer, zoals je favoriete artiesten integreren met je social media en op de Ground Zero site communiceren met je vrienden.
Costa del Soul Festival 2010
donderdag 24 juni 2010
Dit jaar is het alweer de zesde keer dat het festival Costa del Soul met succes haar deuren opent voor een muziek- en kunstminnend publiek. De Blijburgse kust is tijdens Costa del Soul hét podium voor zwoele muzieken zinderende kunstuitingen.
Sidney Samson, C-Mon & Kypski AND Kypski live, Joris Voorn, Ellen Allien, Benny Rodrigues, Giovanca live, Technasia live, Marco Bailey, DJ Remy, Michel de Hey, Flinke Namen live, Hardwell and many many more.

Een erg dikke line-up! Meer dan zestig acts op vier verschillende areas. Hostings van vooruitstrevende partners als Pollerwiesen, Perron 55 en Habbekrats]. Een überbruut festivalterrein en, ja ja, de laatste weersvoorspellingen zeggen dat het zonnetje gaat schijnen.
Zaterdag 6 november 2010 zal Masters of Hardcore voor het eerst plaatsvinden in België. De Trixxo Arena van Hasselt zal het indrukwekkende decor vormen voor de intrede van 's werelds meest toonaangevende hardcore event. De voorverkoop start aanstaande zaterdag 26 juni.
Op zaterdag 21 augustus 2010 organiseert b2s de negende editie van Decibel outdoor. De line-up van het twaalf uur durende festival dat plaatsvindt op Beekse Bergen is inmiddels bekend.
Zondag 15 augustus is het Singelplantsoen in Deventer de plek waar je moet zijn! Want hier vindt de allerlaatste editie van het Citymoves 2010 seizoen plaats. Na de succesvolle edities in 2008 en 2009 mag het stadsfestival in het mooiste en gezelligste park van Overijssel zeker niet ontbreken. Voor de laatste keer dit seizoen pakken we groots uit en presenteren ze naast het beste aan trance en house de komst van Di-rect.
Monza viert zesjarig bestaan
zondag 20 juni 2010
Monza viert haar zesjarig bestaan en is enorm trots al meer dan 6 jaar een groot deel van de Utrechtse uitgaansscène te bepalen. Gekozen tot beste club van midden Nederland en is een van de populairste uitgaansgelegenheden voor het midden van het land. De club beseft maar al te goed dat het succes niet alleen door eigen inbreng komt, maar grotendeels door de bezoekers! Bedankt.
Steam Beach
zaterdag 19 juni 2010
Zondag 27 juni is er eindelijk weer een nieuwe editie van Steam Beach in de Karavaan te Scheveningen! Na een bijzondere start vorige maand met niemand minder dan Steve Bug belooft het een steamy zomer te worden! Voor deze 2e editie van de zomer van 2010 heeft de organisatie weer een fraaie line-up bij elkaar weten te zetten.
Volgende week vrijdag is het weer tijd voor House the 90s. Na exclusieve en lange sets van onder anderen Charly Lownoise & Mental Theo, Forze DJ Team en afgelopen keer Critical Mass en Waxweazle is het nu tijd voor The Prophet. Waar de meeste Partyflockers deze dj kennen van de hardstyle is The Prophet natuurlijk bekend geworden hardcore dj in de jaren 90.
Unique
vrijdag 18 juni 2010
Altijd al gedroomd van een uiterst gezellig feestje op een hele bijzondere locatie? Een locatie met waanzinnig uitzicht op de skyline van Rotterdam en een stijlvol buitenterras op het water. Dromen hoeft niet meer, want “het best bewaarde geheim” van Rotterdam, Eau Lounge heeft vrijdag 25 juni haar kick-off van een reeks soirees deze zomer. Vermaak je op die zwoele zomernachten die ons te wachten staan tot in de late uurtjes at Unique.
Linke Soep
donderdag 17 juni 2010
Wat is er nou nog leuker dan een feestje? Een verjaardagsfeestje natuurlijk! Dat het 4 jarige bestaan van Linke Soep er in oktober aankomt even terzijde, Kevin Arnemann zal namelijk de 18e van juni zijn platen gelijk leggen in de Studio 80 te Amsterdam ter ere van zijn eigen verjaardag.
In de jaren '90 kwam het weleens voor dat Robert Hood geboekt werd, maar een hotelovernachting daarbij vergeten werd. Als de Amerikaan op vrijdag 18 juni in TrouwAmsterdam bij Below staat, hoeft ‘ie niet op de bank te blijven zitten en wordt ervoor gezorgd dat de man uitgeslapen is. Zijn dj set zal ongeveer drie uur duren en daarvoor staan de hosts Mark August en Jarno ook achter de draaitafels.
Dat er iets smakelijkst aan de hand is op zondagen bij BLM9 moge inmiddels duidelijk zijn. Ook op zondag 20 juni pakt Smaakstof weer uit op BLM9 met een line-up om de vingers bij af te likken. Naast technoheld Juan Sanchez zijn housers Franky Rizardo en Youri Donatz weer van de partij en zet ook opkomend talent Bjorn Wolf weer zijn beste beentje voor. Als dat geen smullen wordt…
Het heeft even geduurd en de timing moest samen vallen met wat de organisatie in gedachte hadden en mogelijk konden maken.
Maar nu gaat het dan toch gebeuren! De organisatie slaat terug met een editie waar ze zeer trots op is. Na de grotere namen die eerder act de présence gaven.
Crystal Venue is nog geen maand open of de eerste verjaardag staat al weer gepland in deze pracht locatie. Zoals in het vorige bericht al aangegeven werd viert de organisatie Nonchadance het één jarig bestaan van het concept Eclectasy.
Op 4 september zal aan de mooiste recreatieplas van Nederland Hard Energy Festival losbarsten. De Wijthmenerplas in Zwolle is dan dé locatie waar van 12.00 – 00.00 uur in drie verschillende area's, alleen maar snoeiharde beats zullen klinken. De eerste namen van de line-up zijn inmiddels bekend. De komende weken zullen elke week een aantal namen via Partyflock bekend worden gemaakt.
Helaas is vandaag het bericht binnen gekomen dat Ron van den Beuken een zwaar ontstoken schouderkom heeft en een daardoor veroorzaakte hoge koorts. Vanwege een negatief dokters advies is Ron helaas niet in staat om zijn optreden vanavond in Doozo Leeuwarden te volbrengen.
Manual keert 20 juni terug bij Scheveningse beachclub De Karavaan voor de tweede editie in 2010 van Manual at the Beach. Van 16:00 tot minimaal 01:30 staat deze gratis editie in het teken van een flinke portie house, techhouse en techno verzorgd door onder anderen Benny Rodrigues & Darko Esser (unieke vier uurs back2back set), Invite, Paul Hazendonk en meer!
Exxellent Summer Brasil
donderdag 10 juni 2010
Als voorproefje voor een lange hete zomer komt de Matrixx komende zaterdag met een nieuwe editie van Exxellent: Summer Brasil. Hoe kun je het warme weer beter verwelkomen dan met de ritmische beats van Sunnery James & Ryan Marciano, Ricky Rivaro, Marc Benjamin en Brian Loui John! Zij worden begeleid door MC Gee en Andrei Russo live op de percussie. Dat staat sowieso garant voor een hete nacht!
Wapradio
donderdag 10 juni 2010
Aanstaande vrijdag zal wapradio live uitzenden vanaf de Garden of lust georganiseerd door www.boeddhaclub.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17110 Vanuit club Eindelijk Weer in Almere laat wapradio jullie meegenieten van de heerlijke klanken die de prominente dj's zullen draaien. Momenteel zijn de mensen van Boeddhaclub druk bezig heel de zaak om te toveren tot een werkelijk stukje paradijs op aarde.
Zondag 1 augustus vindt de derde editie plaats van Dance Boulevard aan de boulevard in Bergen op Zoom. Ook dit jaar zullen weer een groot aantal bekende dj's één van de podia betreden aan de Boulevard.
Gregor Tresher
donderdag 10 juni 2010
Aanstaande zaterdag is het weer hoogtijd voor de derde editie van Phunk Division. Na optredens van Aril Brikha en Mathias Kaden is het ditmaal aan de Duitse technogigant Gregor Tresher om eens flink te huishouden in de Rotterdamse Catwalk!
Vanaf nu kun je op je eigen website een zogenaamde (social) 'media button’ van elementen op Partyflock plaatsen. Je kunt op die manier op je eigen website, onder je persberichten, eigen agenda, in de linksectie enzovoort een button plaatsen die direct naar Partyflock verwijst. Lees in dit bericht een uitleg welke buttons er zijn, hoe je deze button creëert en hoe je deze op je website plaatst.
Beachland 2010
donderdag 10 juni 2010
Het aftellen is begonnen! Nog iets meer dan een maand te gaan en het is weer tijd voor de tweede editie van Beachland op Blankenberge strand. Met zes stages en meer dan zeventig dj´s belooft het weer een zware spektakel te worden! Vergeet je zonnecrème en sunglasses niet!
After Awake Fest in Paradiso
woensdag 9 juni 2010
Op 26 juni geeft Monumental Productions een bijzonder en exclusief feest in de Paradiso van 22.00 tot 05.00! Je kan dit zien als een afterparty van Awakenings Festival, maar het is ook een mooie mogelijkheid om alsnog een dik feest te hebben als je niet naar Awakefest gaat.
De Amsterdamse agency we Are E heeft in een vorig bericht de vakantieplannen voor het eerste gedeelte van deze zomer al duidelijk uiteengezet, op safari in de Studio 80 en in Hawaï stijl naar de Seven (Den Haag) en Woodstock (Bloemendaal). Na deze verre reizen blaast de familie even stoom af in het Amsterdamse en gaan in augustus weer vrolijk verder, maar daarover later meer. In dit bericht vinden jullie alle benodigde informatie voor de tour over de Savanne die Studio 80 heet.
Laatste info Soenda Festival
woensdag 9 juni 2010
Met nog een paar nachtjes slapen te gaan is het dan eindelijk zover: zaterdag barst Soenda Festival los! De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een geweldige dag te worden. Voor alle spookdiertjes hieronder de laatste informatie.
Boardingpass, beachwear en sunlotion gereed? Dan heet de kapitein jullie van harte welkom aan boord van partyship De De Ameland voor een onvergetelijke editie van Cruise2dance. Op zaterdag 24 juli is Cruise2dance eindelijk weer terug in Rotterdam, op deze datum zal Partyboot De De Ameland aanmeren op de Plantagelaan (naast Brienenoordbrug). Cruise2dance staat voor classy dance-evenementen met een licht erotische tint op één van de mooiste partyships die Nederland rijk is.
Earthquake
maandag 7 juni 2010
Quake's always come from the underground…
Making sure the moment is undone…
And after its impact…
The pathway has gone….
But not for this natural frequency.…
Treats Open Air 2010
maandag 7 juni 2010
Op Zaterdag 14 augustus 2010 is de derde Treats Open Air een feit! Dit traktatie spektakel gaat weer plaats vinden op het mooie terrein van De Rietzoom aan het Zuidlaardermeer in de provincie Groningen. De eerste editie van Treats Open Air was al een succes, onder andere vanwege de unieke locatie, maar het vervolg in 2009 was tot nu toe het absolute hoogtepunt in haar roemruchte festival verleden. Het ongedwongen karakter en de relaxte sfeer zijn typerend voor dit evenement en dat is niet onopgemerkt gebleven.
Vrijdag 2 juli kun je voor de eerste Haute Schoolture editie terecht in de Catwalk, Rotterdam. Tijdens dit speciale event presenteert Face This haar nieuwe T-shirt collectie. Onder andere Steve Rachmad, Estroe, Taras van de Voorde en Monica Electronica zorgen, gehuld in de nieuwe collectie, van 23.00 tot 06.00 uur voor de muzikale omlijsting.
Op zaterdag 12 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse Zwolse halve marathon. De route loopt ook ditmaal langs het pand van poppodium Hedon en theater De Spiegel. Reden genoeg voor Hedon om, in samenwerking met Odeon De Spiegel theaters, de ruim 7000 deelnemers en bijbehorend publiek te vermaken met een eigen race en wel een heuse DJ Marathon. Daarnaast vindt er 's avonds vanaf 23:00 uur een superstrakke editie van het deephouse, techhouse en technoconcept Deep plaats met deze keer Local Heroes Roy El Kei, Joshua Kayn, Bob Bishop en Darkside aan het roer.
Op zoek naar goeie muziek die de dansvloer niet met rust laat, is op zaterdag 12 juni geen probleem in Trouw. Beide zalen zijn op deze nacht open, waar in allebei een aantal spannende zaken staan te gebeuren.
Dat de World Cup steeds dichterbij komt wordt in het straatbeeld steeds duidelijker; overal in Nederland zie je de oranje vlaggetjes en zelfs hele straten veranderen in één grote oranjemassa. De organisatoren vinden het daarom de hoogste tijd iets terug te doen voor het grote en trouwe oranje legioen.
Op zondag 6juni gaat het weer gebeuren, Sexy Mother Fucker gaat het strand weer overnemen in de vernieuwde Beach Club Vroeger, hier kun je terecht voor de derde editie van totaal zes! Dus nog drie te gaan!
Op deze dag wordt BC Vroeger de plek om heerlijk te genieten van de gezonde zeelucht, de warme zonnestralen en de lekkerste drankjes met natuurlijk de beste DJ's waar Sexy Mother Fucker bekend om staat.
Smaakstof
woensdag 2 juni 2010
Smaakstof is op dreef met iedere week weer de smaakvolste dj's op het programma. Na een wisselvallige meimaand gaat in juni het kwik flink omhoog. Dat betekent ook voor Smaakstof zinderende vooruitzichten. Op zondag 6 juni is het weer smullen geblazen bij BLM9, ditmaal met Youri Donatz, Franky Rizardo en Bjorn Wolf achter de knoppen.
Op zaterdag 12 juni is het weer hoogtijd voor de derde editie van Phunk Division. Na optredens van Aril Brikha en Mathias Kaden is het ditmaal aan de Duitse technogigant Gregor Tresher om eens flink te huishouden in de Rotterdamse Catwalk!
Soms is een simpel ‘dank je wel’ het mooiste cadeautjedat je kan geven. Helemaal als iemand iets speciaals voor je doet. Bijvoorbeeld van heinde en ver naar je optredens komen, geld apart leggen om jou te supporten door het kopen van een kaartje, een t-shirt of een cd. Dat je na het uitvoeren van je grootste hobby een handdruk of een knuffel krijgt met wat lovende woorden. Dan krijg je ook nog eens van de organisatie een riant klappie geld voor je hobby. Dat overkomt jullie Opa Drokz......
30 juni 2010
Clubbin@Switch
Gem creeert elke zondag een zomersfeer op het Westergas terras Summer Sessions
29 juni 2010
Win een Meet & Greet met Lucien Foort op Slick Outdoor
28 juni 2010
DanceParade Middelburg
Model search dance party
26 juni 2010
Partyflock beter leesbaar op mobiel
Wk van grote invloed op Nederlandse dance scene
25 juni 2010
9 Hours of Erick E
This is saved met Nic Fanciulli en Yousef in Air
Rauw @ klinch
24 juni 2010
Noisekick Solo Proces
Ground Zero - Hoe mix je hardcore, terror en house tot één nacht event?
Costa del Soul Festival 2010
StereoSunday Venlo: het grootste gratis dancefestival van Zuid-Nederland.
22 juni 2010
Masters of Hardcore Symphony of Sins
21 juni 2010
b2s maakt line-up Decibel outdoor festival bekend
Citymoves sluit seizoen af op 15 augustus in Deventer
20 juni 2010
Monza viert zesjarig bestaan
19 juni 2010
Steam Beach
The Prophet met early rave en happy hardcore op House the 90s
18 juni 2010
Unique
17 juni 2010
Legendarische zondagen terug op het menu
Linke Soep
16 juni 2010
Below op 18 juni met Robert Hood
Smaakstof met Juan Sanchez en Franky Rizardo
Het is opvallend stil geweest rond Heroes of Bass
15 juni 2010
Hardwell onderbreekt zomertour voor Crystal Venue
14 juni 2010
Vette line-up Hard Energy Festival
12 juni 2010
Last minute wijziging in de line-up van het Royals dance event
Benny Rodrigues & Darko Esser exclusief vier uur lang back2back
10 juni 2010
Exxellent Summer Brasil
Wapradio
Line-up Dance Boulevard in Bergen op Zoom
Gregor Tresher
Media-buttons Partyflock beschikbaar
Beachland 2010
9 juni 2010
After Awake Fest in Paradiso
Welcome to the Family met Ilario Alicante op safari in de Studio 80
Laatste info Soenda Festival
8 juni 2010
Klaar om uit te varen met de meest luxueuze Dance Cruise in Rotterdam?
7 juni 2010
Earthquake
Treats Open Air 2010
6 juni 2010
Opbrengst Face This T-shirts gaat naar onderwijs in Indonesië
Local heroes aan het roer van Deep en DJ marathon tijdens Zwolse halve marathon
3 juni 2010
Âme voor het eerst live in Nederland tijdens ratio? deluxe in Trouw
Oranjegekte maakt grote indruk op organisatoren World Cup 2010
2 juni 2010
Sexy on the beach, Sexy Mother Fucker feels good
Smaakstof
1 juni 2010
Phunk Division invites Gregor Tresher
Drokz says thanks for your support and gives special gift in return