Partyflock
 
Nieuws · mei 2010
­ Nederland
Er kan er maar één de echte zijn. Copycats worden mijlenver achter zich gelaten want Fame=DJS is simpelweg onovertrefbaar. Terugblikkend op vijf geweldige jaren, haalt Fame=DJS trots alle ingrediënten uit de kast om op zondag 27 juni haar vijfjarig bestaan groots op het Bloemendaalse strand te vieren.
Het gratis toegankelijke Aaltjesdagen Dance Festival (ADF) wordt dit jaar alweer voor de vijfde keer georganiseerd. Reden voor de organisatie om het groots aan te pakken: meer artiesten, een grotere tent en meer aankleding. Vanaf het begin van de middag tot laat in de avond belooft het weer een gevarieerd spektakel te worden met onder andere optredens van Tom Hades en Solid Decay.
Rotterdam is in afwachting van de overplaatsing van een aantal Housedadige criminelen. De hele stad is afgezet om deze roemruchte artiesten op een zo veilig mogelijke manier naar de best beveiligde Jail van Nederland te escorteren.
E5H
donderdag 27 mei 2010
Vrijdag 4 juni keert een oude Stalker bekende terug in de Kromme Elleboogsteeg te Haarlem. Hij kan gezien worden als één van de populairste dj's uit het land, en in Haarlem was en is deze man een begrip. In Club Stalker stond hij bekend om zijn spetterende solo sets op vrijdagavond, later brak hij ook op de donderdagavond de tent af. Dampende dansmassa's en
uitverkochte zalen is een standaard plaatje voor deze dj, die het Haarlemse publiek als geen ander kent. E5H in Stalker betekent een daverende 5 uur durende set van Erick E.
Het aftellen is begonnen, over een paar dagen doet organisatie Zeus de Winkel van Sinkel aan met de tweede editie van ‘de moeder der labelnights, L'Etiket. Ditmaal geeft het internationale label Basmati van Gabriel Ananda haar acte de presence. Naast Gabriel is de Duitse lievelings bioloog en boswachter Dominik Eulberg aanwezig, opgewarmd door Utrechtse lokale bescheidenheid maar de oh zo technische dj DGdaan en Snorremans/Baret Obama a.k.a. de Neusbel; Maarten ‘Macroscope' Pordon die volgens het Algemeen Dagblad Nachtburgemeester van Utrecht wil worden.
Saint Tropez is sinds jaar en dag de favoriete vakantiebestemming van ‘s werelds meest imposante, beroemde en powerful jetset en deze zomer kun jij je ook wanen in deze weelde. Bloomingdale organiseert namelijk op 6 juni “Saint tropez”, de see-and-be-seen party plek voor gasten, bezoekers, Vips en uiteraard beroemdheden.
De FHM Buurmeisjes gekte is in volle gang! Wie wordt hèt FHM Buurmeisje van 2010? Op 27 mei is het zover en vindt de spectaculaire finale plaats in Club Odeon, in hartje Amsterdam. Tijdens deze avond treden bekende artiesten op en draaien top DJ’s. Alle 20 buurmeisjes zijn te bewonderen op de catwalk in sexy lingerie van Triumph en dansen met jou mee op de dansvloer. Naast natuurlijk de buurmeisjes en ex Buurmeisjes zijn er ook veel BN’ers aanwezig. En natuurlijk onze eigen Tin Tin ™
Op zaterdag 29 mei aanstaande zal de befaamde locatie Zalinaz in Etten-Leur vanaf 22.00 uur haar deuren openen voor de nieuwste editie van Hardcore to the Bone. Met twee grote zalen beschikt deze locatie over alle faciliteiten welke HTTB nodig heeft. Gezien de te verwachten grote opkomst is er extra geluid en licht ingezet om iedereen de beukende beats tot diep op het bot te kunnen laten voelen…
Terwijl de temperatuur nu eindelijk richting het fatsoenlijke zomergevoel gaat, broeit er in de Amsterdamse hardcore-scene ook wat. Namelijk de kriebels voor alweer een knallende editie van Ouwe Stijl is botergeil. En om enige verdere speculatie over de stijl te doen voorkomen wilt de organisatie nogmaals benadrukken dat dit feest niet bedoeld is voor diegene voor wie het niet bedoeld is.
City Madness
zaterdag 22 mei 2010
Chaos in de stad! Leeuwarden zal op 5 juni het middelpunt van deze chaos zijn, want City Madness komt naar de stad, dus zorg ervoor dat je er klaar voor bent! De stad staat op z'n kop. Kilometers lange files richting de Nieuwe stad, gillende dames in de rij om een glimp op te vangen van de nationale helden van weleer. Headliners voor deze tweede editie zijn niemand minder dan Hardwell. Shermanology & Carita La Niña, dat beloofd wat!
Majestic Chix
vrijdag 21 mei 2010
Rijswijk is zaterdag 26 juni 2010 het decor voor alles dat met luxe, glitter en glamour te maken heeft. Daar komt nog bovenop dat Exceptionnel misschien wel in de verre omtrek van Rijswijk de mooiste locatie uitgezocht heeft voor dit ware koninklijke spektakel.
7thSunday Festival
vrijdag 21 mei 2010
De weersvoorspellingen zijn uitstekend, het festivalterrein ligt er nu al stralend bij en de onderkant van de stapel tickets komt in zicht. 7th Sunday Festival is er bijna klaar voor. In deze laatste update belangrijke informatie en inzicht in de voorzieningen die bezoekers kunnen verwachten.
Eerste Pinksterdag staat bij Elements Beach in 's-Gravenzande traditiegetrouw in het teken van Pinksterdans. Pinksterdans werd 4 jaar geleden in het leven geroepen door Firma Gezellig. De organisatie achter de talloze feesten met een Hollands retro karakter besloot vorig jaar om een samensmelting aan te gaan met het Rotterdamse label Sound Architecture. Vorig jaar staat nog steeds diep in het geheugen gegrift.
De zomer van 2010 ziet er voor Bar27 geweldig uit. Op zaterdag 5 juni wordt met de eerste editie van Wunderbar in club Roses aan de Rozengracht het startsein gegeven voor een paar veelbelovende maanden...
De afgelopen jaren ontving Art of Dance vele mails over haar evenementen, maar met grote regelmaat kwam de volgende vraag binnen: 'Wanneer komt Masters of Hardcore naar België?' Eindelijk kan de organisator deze vraag beantwoorden met een datum.
Zondag 30 mei staat er iets speciaals te gebeuren in Beachclub Bloomingdale. Die avond keert Ricky Rivaro, de enige echte resident DJ van Bloomingdale, terug met zijn concept in de populairste beachclub van Nederland. Zijn True House Music label, gekenmerkt door een bijzondere sound vol passie en soul, viert daarmee zijn welverdiende debuut aan het strand.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 19 mei 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Bi-Sexual
woensdag 19 mei 2010
Op 19 juni is het dan zover! Het feest voor bi en bi-schierige mensen. Een heerlijke party met een geweldig lekkere & gezellige sfeer waar je helemaal jezelf kunt zijn. Alles kan en mag, daar zijn geweldige mooie ruimtes voor maar niets moet natuurlijk en een mooie dansvloer waar je heerlijk kan dansen op de ritme van geweldig opzwepende muziek.
Nog maar heel even en dan barst in de Rodenburg een megafeest los! Een feest met alles erop en eraan. Drie verschillende zalen met topdjs en -entertainment. Alle ingrediënten om jou een verzadigd gevoel te geven. En daar doet de organisatie nog een schepje bovenop....
Smaakstof
dinsdag 18 mei 2010
De lente wordt alsmaar smakelijker bij BLM9. Na een drietal Smaakstof Sessions, waarin artiesten acht uur lang de tijd kregen om hun muzikale zegje te doen, draait Smaakstof op volle toeren. De line-up voor Pinksterzondag 23 mei liegt er in ieder geval niet om.
Het nieuwe lentefestival Spring Beats wordt goed ontvangen bij het Nederlandse danceminnend publiek. De promotie is in volle gang en met nog vier weken tot het evenement ziet het er goed uit voor de eerste editie van Spring Beats. Dat blijkt uit de eerste reacties en uit de kaartverkoop. De zogenoemde eerste ‘Early Bird' tickets zijn uitverkocht en de reguliere voorverkoop is zaterdag 15 mei van start gegaan. De tickets kosten vanaf nu €22,50.
Ken jij je klassiekers nog? Zo niet dan is dit zeker het moment om weer eens goed terug te gaan in de tijd. Vanaf Riche in Zandvoort zal op Zondag 20 juni het classic strandfeest van het jaar plaats vinden met alleen maar lekkere house klassiekers van weleer. House classics on the beach festival 2010 belooft er één te worden die de geschiedenisboeken in zal gaan als geweldig.
CSR's Pinkster Horror
zondag 16 mei 2010
CSR presenteert wederom een feest met de macht van Speedcore Worldwide. Op dit feest zullen namelijk Dj's uit 6 landen en 3 continenten optreden, werkelijk ongekend! De landen die vertegenwoordigd zijn van het continent Noord-Amerika: Canada, USA en Guatemala. Uit Europa: United Kingdom & Nederland en van het continent Azie: Japan.
Luilaknacht Special
zaterdag 15 mei 2010
Er zijn van die Haarlemse avonden die al jaren als legendarisch de boeken in verdwijnen. Luilaknacht in Club Stalker is daar misschien wel het beste voorbeeld van. Al jaren is Club Stalker op deze avond geopend tot 07:00 uur 's morgens. Vele artiesten hebben hier memorabele optredens verzorgd. Velen kunnen zich het afscheid van Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw nog wel herinneren, of het optreden van Einmusik vorig jaar. Deze editie belooft weer een spetterende te worden met een bijzondere Duitse held, die veel voor de elektronische wereld heeft betekent en nog steeds vol in de ‘running' is.
Bassrulers Outdoor
zaterdag 15 mei 2010
De vierde editie van Bassrulers Outdoor komt steeds dichterbij en de voorbereidingen zijn dan ook in volle gang. Na de uitverkochte editie van afgelopen jaar is dit jaar gekozen voor een uitbreiding van het terrein met een 3e area. Vanuit dit buitenpodium komen de retro en early rave beats je de gehele dag tegemoet.
Alcatrazz wil betekenisvol zijn
donderdag 13 mei 2010
Het dance Festival Alcatrazz Festival zal dit jaar op 5 juni plaatsvinden. Met klinkende namen als Marco V, Dada Life, Joost van Bellen, dj Jean, Sharam Jey(D), Larry Tee (USA) en nog ruim 40 andere namen staat het festival garant voor kwaliteit en plezier. Maar het vierde jaar van dit 5000 bezoekers tellende festival kent ook een andere positionering ten opzichte van vorig jaar. Meer nog dan andere jaren wil het evenement betekenisvol zijn.
Fusion of Dance festival
donderdag 13 mei 2010
Het recreatiegebied de Wijthmenerplas wordt omgetoverd voor een festival dat één wordt met de wijde omgeving. Op deze dag worden festivalgangers door Studio Tas en High Energy Events getrakteerd op een muzikale ovatie waar je twaalf uur lang van kan genieten. Het festival bevat vier stages met meer dan acht verschillende dance-stijlen en meer dan veertig dj's!
Hardcore in Limburg
donderdag 13 mei 2010
De organisatie UHM, met de roots in Limburg, is al sinds 1992 actief in de house-scene en met name de hardere stijlen. Tegenwoordig is deze organisatie veel actief buiten de provincie en ook internationaal. Door al deze drukke bezigheden zijn de laatste jaren het aantal activiteiten op kleinere schaal in Limburg iets afgenomen. De organisatie vond het hoog tijd om daar de komende tijd verandering in te brengen en ervoor te zorgen dat het hardcore virus ook in deze provincie kan overleven!
Houseconcept Sneakerz Muzik keert terug naar Bloemendaal! Dit strandseizoen staan er vier spetterende edities op het programma, te beginnen met de Kick-Off Party op Hemelvaartsdag: donderdag 13 mei. Van 's middags vier uur tot middernacht hoor je de heetste house bij Beachclub BLM9, met dank aan een veelbelovende artiestenlijst: Funkerman, Bingo Players, Skitzofrenix, René Amesz, Carl Tricks, Yasmin Le Bon, Sandro Silva en MC yaNto. Gratis entree tot 18.00 uur! Daarna betaal je een tientje aan de deur - of 7,50 euro in de voorverkoop.
Nog een week te gaan en dan zal de Oude Koemarkt in Heerenveen weer beven op de sounds van Heavenly Outdoor Donderdag 13 mei presenteert de gemeente Heerenveen in samenwerking met de lokale horeca en initiatiefnemers dj's Praia del Sol en GDB weer "Heavenly Outdoor". Dit festival op Hemelvaartsdag is helemaal gratis! Vanaf 14:30 zullen verschillende top dj's de oude Koemarkt op zijn kop zetten!
Sunday Lounge
woensdag 12 mei 2010
Na drie succesvolle uitverkochte edities in Roosendaal presenteert Chapeau zondag 16 mei Sunday Lounge in Den Bosch. Chapeau biedt uitkomst voor de volwassen feestganger. De primaire doelgroep is 30+ maar de minimale toegangsleeftijd is vanaf 21 jaar. Met haar nieuwe concept Sunday Lounge tilt de organisatie het uitgaan naar een hoger niveau.
Format in AIR
maandag 10 mei 2010
Het nieuwe Format van AIR stelt Juan Sanchez aan als muzikaal formateur. Voor deze maandelijks terugkerende happening nodigt Juan vrienden en overzeese collegae uit. Slechts twee weken nadat AIR haar deuren opent is de eer wederzijds wanneer SIS, oftewel Burak Sar, de poster voor de kick-off siert. SIS was snel overgehaald want voor een professional is evident dat een club van deze omvang die ontworpen is om te feesten, uniek is voor deze tijd, stad en land.
De Melkweg ziet sterretjes
maandag 10 mei 2010
Nog even en dan staat de Melkweg op 24 mei 2010, tweede pinksterdag in Amsterdam op zijn grondveste te schudden. Geen aardbeving of iets dergelijks, want dan moet er daar ook weer een benefiet voor in het leven roepen, maar slechts een doeltreffend schokeffect dat de lancering van MPS Events in de Nederlandse partyscene op weg helpt met Beattime - the kika edition. Met een arsenaal aan Nederlandse topartiesten en een ongekend hoog aantal vrijwillig meewerkende organisaties zal het Beattime concept zijn grote succes niet meer kunnen ontlopen.
We Love The 90's
zaterdag 8 mei 2010
Op 29 mei 2010 vindt deel 3 van het mega-live concert “We Love The 90's” plaats, met de sterren van de jaren '90. Plaats van bestemming is het König Palast in Krefeld. Waar dit seizoen ijshockey werd gespeeld, zal dan omgebouwd zijn tot een ware dansvloer.
Rekord3r Himmelfahrt
zaterdag 8 mei 2010
Hemelvaartsnacht op woensdag 12 mei wordt ook dit jaar weer geclaimt door Rekorder 'Himmelfahrt' in de WesterUnie in Amsterdam. Na het uitverkochte succes van vorig jaar claimt Rekorder ook dit jaar je vrije Hemelvaartsdag. Met dat gegeven zal onder andere de Spaanse technogrootheid Alex Under samen met Nederlandse dj's en live-acts een extra lange editie een feit maken (tot 06:00 uur in de ochtend!).
Hardcore loves Porn
zaterdag 8 mei 2010
Vrijdag 14 mei is het weer zover! Dan zal de tweede editie van Hardcore loves Porn worden gehouden in discotheek Topzz in Tilburg. Het is dan ook een dikke line up! Deze editie is dan speciaal gericht op The Italian Styles!
Grand Foulard
zaterdag 8 mei 2010
Grand Foulard is terug, na een succesvolle eerste editie met onder meer Nouvelle Vague en The Subs, staan vrijdag 14 mei Proxy, Waxdolls, Lucy Love, dOP en bVoice als headlining artiesten geprogrammeerd. Het programma wordt daarnaast aangevuld met lokale helden en creatieve verstekelingen. Grand Foulard is hét bindmiddel voor de muziek & creativiteit in Eindhoven. Een breed opgezette dance avond voor de échte liefhebber!
8Bahn Sucker Rave
zaterdag 8 mei 2010
Na een wervelende marathon afgelopen Koninginnenacht en Koninginnedag heeft 8Bahn Arnhem en verre omstreken laten zien waar het voor staat. Mede dankzij jullie heeft Arnhem kunnen genieten van twee fantastische dagen, zowel buiten in de achtertuin van Musis Sacrum alsmede binnen in muziektempel Luxor Live.
Ook dit jaar is het voormalige Floriadeterrein weer toneel voor een waslijst van dj's, live-acts, straattheater, een illegale tuinkabouter streetrace, discobingo en een heleboel andere leuke dingen en bezienswaardigheden – precies dat is wat Mystery Land onderscheidt van alle andere festivals en ieder jaar weer onvergetelijk maakt. Zoals de Britse dance pers het vorig jaar omschreef: “The Glastonbury of dance festivals, this bold, colourful and gigantic event packs more into one electrifying day than other, lesser dance events would dare explore in their lifetime.
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Het ondergronds rondreizend party circus De Schillenhut duikt eindelijk weer op in Amsterdam! Wederom is er een nieuwe ondergrondse locatie gevonden in het hartje van de hoofdstad. Deze keer wordt het scharrige kamp opgeslagen onder een brug, naast het chique Amstel hotel. Een mooier contrast is niet mogelijk dus! Daar aan dat kleine cafe aan de Amstel haven gaat het beruchte festijn op zaterdag 29 mei 2010 plaatsvinden.
Twee weken geleden bracht Source Festival al de hoofdacts Moderat & Pfadfinderei, Koze, Theo Parrish, Robert Hood, Conquest vs Silkie, Joris Voorn, Matias Aguayo met band, Superpitcher en Lawrence naar buiten. Deze veelzijdigheid wordt verder doorgevoerd met het bekendmaken van de gehele muzikale programmering, waaronder Ada, Marcel Fengler, Nuno dos Santos, Melon en Legowelt. Source Festival vindt plaats op een nieuwe locatie, de Nedereindse Plas en wordt gehouden op twee dagen, 10 en 11 juli 2010.
Syndicate
woensdag 5 mei 2010
Zaterdag 2 oktober vindt voor de vierde keer het grootste harder styles event van Duitsland plaats in de roemruchte Westfalenhallen van Dortmund. Art of Dance en I-Motion bundelen hun kennis voor een nieuwe editie van Syndicate – Ambassadors In Harder Styles. Van 20.00 uur tot 07.00 uur zullen in drie verschillende area's je oren worden bestookt met hardcore, hardtechno en hardstyle. De organisatoren van het evenement presenteren de line-up voor Syndicate 2010.
Minitek
dinsdag 4 mei 2010
Vrijdag 7 mei viert het succesvolle feest Minitek haar eerste verjaardag met special guest Bart Skils. Een jaar geleden heeft Randy Dawit Minitek in Club Stalker gelanceerd en samen met resident Sam Vester dit feest tot een enorm succes gebracht. Minitek avonden staan voor een volle bak en een hoge dosis minimal, techno, house geweld.
Lovely
dinsdag 4 mei 2010
Dat de Lovely edities altijd garant staan van mooi publiek, heerlijke muziek en een bomvolle Panama is bij alle edities inmiddels wel bewezen. Op Zaterdag 15 mei staat voor het eerst in 2010 weer een nieuwe editie in Panama en ditmaal om het startsein te geven voor het begin van een geweldige lange en hete zomer! Lovely, het concept wat bekend staan om zijn heerlijke sfeer en vrouwvriendelijkheid heeft naast vele extra's ook deze editie weer een super line-up te weten bewerkstelligen.
Op zaterdag 14 augustus 2009 vond bij de Ulesprong bij Sint Nicolaasga de eerste editie van dance festival Beachrockers Festival plaats. Het feest was een doorslaand succes en ruim 2000 bezoekers hebben een onvergetelijke dag beleefd op een van de mooiste plekken van Friesland.
This Is Great Stuff
dinsdag 4 mei 2010
Met vele succesvolle edities in locaties als Paradiso, Melkweg en Panama is Sander Kleinenberg's 'This Is' één van Nederlands meest populaire clubnachten. De nieuwe Amsterdamse club AIR heeft inmiddels 'This Is' ingelijfd als één van de vaste avonden en zal daarom iedere eerste vrijdag van de maand de invulling van de club aan 'This Is' over te laten. 'This Is', een clubnacht die ook in steden als Moscow (Discoteque), Miami (Shine), Londen (Matter & Ministry Of Sound) en Los Angeles (Avalon & Music Box) veel populariteit geniet, heeft met AIR een nieuwe residentie gevonden van wereldklasse.
In bi tween
dinsdag 4 mei 2010
Trance verleden tijd? Wie dat ooit geroepen heeft, heeft niet geweten waar hij of zij het over had, wereld wijd gaan er nog steeds tienduizenden party-gangers helemaal in Trance op. Met deze Trance Party slaan Dune events en MED events de handen in één om voor eens en voor altijd duidelijk te maken dat Trance nog steeds hot is onder het party publiek.
Onder de titel Rauw presents: A Night With... zal Rauw een plek bieden aan grote artiesten die toevallig in de buurt zijn en niet op reguliere Rauw data kunnen optreden of draaien.
Na tal van uitverkochte feesten en mega dikke house avonden door heel het land is Nopeisdope een van de populairste concepten van Nederland. Nopeisdope heeft nu eindelijk de weg gevonden naar een van de succesvolste clubs van de lage landen: de Matrixx. Zaterdag 22 mei viert Nopeisdope alweer de zevende CD-release in de Matrixx.
28 mei 2010
Fame=DJS: 5 Year Anniversary!
27 mei 2010
Jubileumeditie ADF pakt groots uit
Jailhouse in Factory 010 Rotterdam
E5H
26 mei 2010
Spacerijen host kelder aanstaande zaterdag op L’Etiket!
Elitair genot met Saint Tropez zondag zes juni
25 mei 2010
Steun Partyflocks buurmeisje Tin Tin tijdens de FHM finale
Hardcore to the Bone timetable
Laatste info Ouwe stijl en Brainburst
22 mei 2010
City Madness
21 mei 2010
Majestic Chix
7thSunday Festival
20 mei 2010
Elements Beach maakt zich op voor traditionele Pinksterdans
Bar27 opening summer at Wunderbar and closing summer at Mystery Land
Masters of Hardcore trekt naar België
True House Music op Bloomingdale
19 mei 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Bi-Sexual
18 mei 2010
Speciale actie Erotic Pinkster Vibe aanstaande zaterdag
Smaakstof
Spring Beats early bird tickets uitverkocht
17 mei 2010
Early bird tickets House classics on the beach festival 2010 uitverkocht
16 mei 2010
CSR's Pinkster Horror
15 mei 2010
Luilaknacht Special
Bassrulers Outdoor
13 mei 2010
Alcatrazz wil betekenisvol zijn
Fusion of Dance festival
Hardcore in Limburg
12 mei 2010
Dit jaar vier keer Sneakerz Muzik bij blm9 aan zee
Duizenden mensen verwacht komende donderdag op Heavenly Outdoor
Sunday Lounge
10 mei 2010
Format in AIR
De Melkweg ziet sterretjes
8 mei 2010
We Love The 90's
Rekord3r Himmelfahrt
Hardcore loves Porn
Grand Foulard
8Bahn Sucker Rave
6 mei 2010
Volledig programma Mystery Land 2010
5 mei 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
De Schillenhut: er borrelt iets onder een brug
Source Festival maakt volledig muzikaal programma bekend
Syndicate
4 mei 2010
Minitek
Lovely
Beachrockers Festival gaat toch door
This Is Great Stuff
In bi tween
3 mei 2010
Rauw: A night with Felix Da Housecat
Nopeisdope voor het eerst in de Matrixx op zaterdag 22 mei