Partyflock
 
Nieuws · februari 2010
­ Nederland
Kaartverkoop Bloomingdale XXL
vrijdag 26 februari 2010
Bloomingdale XXL smacht net als jij naar de officiële opening van het strandseizoen van 2010. De jacht op de Bloomingdale tickets is eindelijk geopend, waarvan slechts een beperkt aantal beschikbaar is, dus omcirkel deze Grand Opening op 21 maart nu alvast met rode stift in je agenda!
Hardstyle evenement in Harders Plaza
donderdag 25 februari 2010
Slechts zes weken zijn we verwijderd van een unicum in Harderwijk. Na vele malen aangedrongen te hebben heeft Harders Plaza voor eens en voor altijd bewezen dat het als een van de weinige locaties in Nederland daadwerkelijk luistert naar zijn potentiële bezoekers. Op vrijdag de negende van april 2010 zal voor het eerst in de glorierijke historie van Harders Plaza het evenement ‘Restylerz’ worden georganiseerd. Restylerz is hardstyleconcept met een lekker vleugje early hardcore op het eind.
Funkadelic viert tweejarig bestaan
donderdag 25 februari 2010
Op zaterdag 17 april is het groot feest in Almere. Funkadelic viert op deze dag haar 2 jarig bestaan en zal iedereen dik trakteren. De weg die Funkadelic de afgelopen 2 jaar heeft afgelegd is er een met meerdere hoogte punten. In 2008, het debuutjaar van Funkadelic stonden er maar liefst 5 succesvolle edities, waarvan meerdere volledig uitverkocht. Het publiek totaal verrast en vol enthousiasme snakte naar meer.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 24 februari 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Zaterdag 20 maart viert de meest energieke MC van ons land zijn b-day! Niet zonder reden draagt zijn b-day dan ook de naam: '31 years of ADHD'! Mc Da Syndrome viert zijn b-day tezamen met jullie in de discotheek en de organisatie waarvoor hij zeer regelmatig dansend en springend de residents, maar ook de wekelijkse gastdj's, bijstaat in hun missie om jullie op een goed avondje stampen te trakteren!
Na twee fantastische ‘Welcome to the Family’ nachten in het weekend van Valentijnsdag zoeken de leden van de familie op 27 februari opnieuw de ondergrond. Deze keer presenteren ze zich niet in Amsterdam of Utrecht maar juist in het oosten van het land: Nijmegen!
Hernan Cattaneo @ Cafe d´Anvers
dinsdag 23 februari 2010
Start je Paasweekend met al je passie voor muziek!
Sneakerz Muzik @ Colosseum
maandag 22 februari 2010
Na een fabuleus optreden van Erick E in de Brabanthallen eind vorig jaar blijft de koning van de house zijn naam hooghouden door simpelweg met de lekkerste beats op de proppen te komen. Deze man heeft het gewoon in house! Zijn stijl staat bij het grote publiek bekend als house, maar hij heeft al vaker in zijn sets de voorliefde voor techhouse laten doorschemeren, en zal dit wellicht in Enschede ook gaan doen.
In House We Trust
maandag 22 februari 2010
Terwijl duizenden die-hard partygangers wereldwijd zich opmaken voor een trip naar Miami in de laatste week van maart om daar getuige te kunnen zijn van de 25e Winter Music Conference, maakt 2BG Events zich op om op de laatste zaterdag voor de WMC South Beach neer te laten strijken in The Power Zone, Amsterdam! Met ATFC Verenigd Koninkrijk, Grégory Frankrijk, Sidney Samson, Afrojack, Gregor Salto, Quintino, Melly Melen MC Bizzey zal In House We Trust alles uit de kast trekken om zichzelf voor eens en voor altijd op de kaart te zetten. Naast deze ijzersterke line-up zal ook de rest tot in de nopjes geregeld worden: een loepzuivere geluidsinstallatie; een machtige lichtshow; opwindende entertainers; superdikke visuals en een ambiance waardoor je je daadwerkelijk op Ocean Drive, Nikki Beach of welke hotspot dan ook in Miami waant…
Jamrock XXL
zaterdag 20 februari 2010
Tijdens deze winter waar de temperatuur ver onder de 0° zakt en er meer sneeuw valt dan Nederland in de laatste 20 jaar heeft gezien is de taak aan Jamrock op de temperatuur naar Caribische hoogtes te doen stijgen! Dit gaat 27 februari gebeuren in de Hemkade te Zaandam, waar tijdens Europa’s grootste Dancehall party de beste dansers uit heel Europa samen komen. De laatste moves, gekke daggering stunts en sensueel swingende heupen op de muziek van de beste Dancehall DJ’s: 27 februari zet Jamrock de winter op pauze!
Seasons Spring edition
zaterdag 20 februari 2010
Terwijl men in het ‘hoge noorden’ nog fanatiek bezig is met het wel of niet organiseren van een Elfstedentocht is de rest van Nederland de sneeuw en kou al lang zat. Eigenlijk kijkt iedereen al weer rijkelijk uit naar de lente. De lente, de tijd van het jaar waarin de liefdeskriebels ontstaan, de temperatuur weer stijgt, de kleuren weer verschijnen en de depressies verdwijnen, maar vooral de tijd waarin....
Free festival weekend
vrijdag 19 februari 2010
Na het succes van 2009, zal Free Festival opnieuw op twee opeenvolgende dagen worden georganiseerd op het Atlantisstrand van Almere. Art of Dance presenteert op zaterdag 17 juli Free Festival – The Harder Styles en zondag 18 juli vindt Free Festival – The Original plaats.
Qlimax Live
vrijdag 19 februari 2010
Op 21 november 2009 presenteerde Q-dance de 17e editie van Qlimax in GelreDome, Arnhem. Deze editie, The Nature of our Mind, wordt voor het tweede jaar op rij uitgebracht in High Definition. Het digipack wordt in een speciale 3-disc editie uitgebracht. Dit pakket bevat naast de DVD en CD, een Blu-Ray met de Qlimax Live show in High Definition beeld. Naast Dolby Digital 5.1 kan nu ook gekozen worden voor een DTS-HD audio track voor de meest veeleisende liefhebber.
Afgelopen maand konden ze met trots de verjaardagseditie van Sunday Spirit toevoegen aan het rijtje ‘Memorabele zondagen in Studio 80’. Dit keer zullen ze daarvoor zeker niet onderdoen. Een droomline-up, extra lichteffecten en een super-chille chill-out staan garant voor weer een daverende ‘night of mayhem’ aan het Rembrandtplein. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er een welkomstdrankje voor de vroege vogels die voor 22h binnen zijn klaar!
Franchise
donderdag 18 februari 2010
Op zaterdag 27 februari is het weer tijd voor een succesvol vervolg op het altijd spetterende concept Franchise. Het Paard was de afgelopen tijd keer op keer uitverkocht tijdens Franchise en niet geheel zonder reden.
Cloud9
donderdag 18 februari 2010
Op de eerste zaterdag van de lente in 2010 beleeft Cloud9 een nieuw hoogtepunt met de komst van de top-act PETDuo. En het LenteGevoel zorgt er in combinatie met dit Braziliaanse technogeweld voor, dat Cloud9 een speeltuin wordt voor de doorgewinterde partyganger.
Destructor
donderdag 18 februari 2010
Het is de afgelopen tijd een beetje stil geweest rondom de hardere evementen in Schagen, maar daar gaat zaterdag 13 maart verandering in komen. Dit keer zal er in Kdanz een nieuw Hardstyle concept van zich laten spreken en Forces of Nature zal dan in samenwerking met Kdanz een feest neer gaan zetten waarmee de nadruk volledig op Hardstyle komt te liggen.
Groupies @ Megadisco Zak
woensdag 17 februari 2010
Zaterdag 6 maart strijkt Groupies neer in de populaire megadiscotheek Zak in Uelsen. Keer op keer blijkt deze parel net over de Duitse grens de ideale locatie om helemaal los te gaan! Niet verwonderlijk dat Q82 dan ook deze megadisco heeft verkozen voor deze nieuwe editie van Groupies!
Een kwart eeuw Miss Melera
woensdag 17 februari 2010
Hoe moet je een bericht als dit nu beginnen. Ze is lief, mooi, blond, gezellig maar bovenal een steengoede dj! Een dierbare vriendin van Stalker met een ongelofelijk muzikaal talent. We zijn blij te mogen mededelen dat Miss Melera haar verjaardag bij ons in Stalker komt vieren.
Het is alweer 3 jaar geleden dat Mental Evolution van start ging. Het concept dat tot stand kwam om de oldschool techno sound in leven te houden, tussen het grote aanbod aan minimal feesten, was al snel niet meer weg te denken uit de Nederlandse technoscene. Toch blijft het moeilijk om deze puristische sound ten gehore te brengen, maar vanwege de liefde die de organisatie terug krijgt van de trouwe aanhang, blijft Mental Evolution toch op de been.
Subway vs Prspct
woensdag 17 februari 2010
De titanen van de Nederlandse underground sounds zullen zaterdag 20 februari Rotterdam op zijn grondvesten doen beven. Met een selectie van de rauwste artiesten die er op dit moment rondlopen word dit de avond die je niet zomaar aan je neus voorbij mag laten gaan. Subway vs Prspct combineren hun krachten om het beste van Dubstep & Drum n Bass aan je voor te schotelen.
Latin Lovers komt weer snoeihard terug met een warme wind door de kou in het Utrechtse Monza! Zaterdag 20 februari staat weer geheel in het teken van zomerse jurkjes, cocktails, bloemen in de haren, zonnebrillen en heel veel lekkere ritmische Latin Lovers muziek! De kou is streng en daarom gaat Latin Lovers iedereen verwennen en verrassen!
Op naar een nieuw tijdperk
dinsdag 16 februari 2010
Time warp Mannheim omhelst de toekomst! Voor de 16de keer op rij vindt ons geliefde all-night-long techno evenement Time warp plaats in de Maimarkthalle te Mannheim. Verwacht veel dikke sets van legendarische artiesten, nieuwe technologieën, internationale vrienden & vriendinnen en vette stage designs! Welkom in de jaren 10!
Aanstaande zaterdag is het zover. Het vijftienjarig bestaan van de Lexion. Een echte verjaardag en tegelijkertijd een reünie voor velen van jullie. Deze geweldige boerderijclub bestaat vijftien jaar en heeft een aardige geschiedenis achter haar naam staan. Iedereen heeft er wel eens een grandioze avond gehad. De After Hour feesten, The First, TMF The dj’s, Het Bos, I Love Trance en nog veel meer vette feesten hebben de revue hier gepasseerd. De ligging naast de mooie dijk met de schapen wie kan zich dat niet herinneren. De mooiste partytijden, dat gaan we nu weer eens overdoen samen met Nachtboetiek.
Reason
zondag 14 februari 2010
To Love, To be, To enjoy, To celebrate en To Party zijn 1 van de aspecten die onafscheidelijk zijn van Reason.
O.W.A.P. XL
zaterdag 13 februari 2010
Vrijdag 26 maart opent de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam haar zware, roestige poorten, om je toegang te verlenen tot de de editie van O.W.A.P. XL. Het is de perfecte plek om alle gifstoffen die je in de afgelopen maanden hebt opgelopen eruit te zweten. En zweten ga je, want er zal majestueuze acidhouse de speakers uitgeboerd worden, ondersteund door stroboscopen, sirenes, confetti en och, ook een beetje hulp van een klein handje DJ's. Grapje, het is de beste line-up ooit!
Incredible
vrijdag 12 februari 2010
Zaterdag 10 april presenteert Art of Dance een nieuw evenement, dat geheel in het teken staat van alle vertakkingen binnen de hedendaagse house: Incredible. Lees het volledige bericht voor een link naar de officiële trailer van Incredible. Na de bekendmaking van de programmering van de mainstage, worden nu ook de line-ups van de overige twee zalen vrijgegeven.
Welcome to the family
vrijdag 12 februari 2010
Je familie is net zo ver weg of dichtbij als je zelf bepaalt. De band die je verbindt met je ware familie, is namelijk niet van bloed, maar van liefde en respect. De gerespecteerde familie We Are E nodigt je uit voor een reeks mysterieuze familiebijeenkomsten.
Chaos
donderdag 11 februari 2010
Vrijdag 12 februari viert het succesvolle concept Chaos haar 1 jarig bestaan in Club Stalker. Het moge duidelijk zijn dat dit originele en creatieve concept een spetterende verjaardag verdient. Om dit te kunnen realiseren zijn de best denkbare artiesten voor deze verjaardag opgetrommeld. Dames en heren op de verjaardag van Chaos, 12 februari in Stalker, zijn niemand minder dan Isis en Ille Bitch te gast. Pff wat een muzikaal geweld! Doe allemaal iets feestelijks aan en kom de eerste verjaardag van dit unieke concept meevieren!
Love is in the air, and love is music! Hoe anders kun je het beste house event van Midden Nederland omschrijven tijdens Valentijn. Zaterdagavond 13 februari vindt de nieuwe editie van Shake & Pop plaats. Een editie de in het teken zal staan van Valentijn en daarom krijgen alle dames tot 00.30 uur gratis entree!
Met dj's op de achtergrond en 90 km per uur van de glijbaan af op zaterdag 13 maart....Jij kan daarbij zijn!
De Early Fish-voorverkoop voor Extrema Outdoor 2010 is dit jaar in een nieuwe recordtijd uitverkocht geraakt. Met op de teller iets meer dan 5000 tickets startte vandaag de reguliere voorverkoop van het populaire dancefestival. Extrema Outdoor beleeft dit jaar haar vijftiende verjaardag en vindt plaats op zaterdag 17 juli aan het recreatiemeer Aquabest bij Eindhoven.
Below Invites Efdemin
woensdag 10 februari 2010
Vrijdag 19 februari vormt TrouwAmsterdam het podium voor een zeer spraakmakende samenwerking tussen de maandelijkse avond Below en Mr Multiplex. De avond begint om 18.00 uur in de Verdieping waar de opening zal plaatsvinden van de vier weken durende Multiplex Transnatural tentoonstelling. Tijdens Transnatural krijg je als bezoeker een frisse en vooral vooruitstrevende visie voorgeschoteld van internationale kunstenaars, architecten en game designers over een rijke en nieuwe wereld van waanzinnige architectuur, installaties en games waarin nieuwe technologieën samensmelten met elementen uit de natuur.
In de klinch met Jeff Mills
woensdag 10 februari 2010
Ook dit voorjaar worden bij klinch rake klappen uitgedeeld. Op vrijdag 12 maart neemt de grootste aller Detroit-legenden plaats achter de decks voor een drie uur durende muzikale traktatie. Het gaat hier natuurlijk over The Wizzard alias Jeff Mills, de man die al sinds de vroege jaren negentig door het leven gaat als toonaangevend techno-icoon. Met zijn karakteristieke wervelstormen van dj-sets staat Mills garant voor een avond van allure. Ondersteuning komt van onze eigen techno-ambassadeurs Estroe en Thomas Martojo.
Ex porn star denkt met je mee in deze barre tijden… De kilometerheffing, files, parkeerproblemen, rijbewijzen die zoek raken of nooit zijn gehaald etc. Deze problemen zijn niet meer aan jou besteed. Want… Nu kan ook jij die ultra vette Ex Porn Star scooter winnen! Op zaterdag 20 maart tijdens de speciale Pimp & Ho Classic editie in Zaandam heeft de organisatie een heuse Golden Nugget challange (voor de lts-ers onder ons ; gouden klompjes wedstrijd.)
Stug + Club Sandwich = Seven
zondag 7 februari 2010
Zaterdag 13 februari gaat het weer los in de Seven met een nieuwe clubavond: Club Sandwich invites! Drie etages vol muziek en gekkigheid midden in het centrum van Den Haag. Club Seven is de voormalige One Four op de Prinsegracht en is vanaf nu het hoofdkwartier van alle Haagse undergroundorganisaties; van funk tot dubstep en techno naar funky house (en alles wat daartussen zit). Den Haag zit in de lift en terecht, verdiend, onvermijdelijk, meer dan nodig en vooral erg kicke.
Fabric residents en wereld-wijd gerespecteerde DJs Terry Francis en Nathan Coles zullen hun krachten bundelen en de Sugar Factory laten zien hoe het er aan toegaat in Londens grootse en werelds bekenste club Fabric. Om deze twee DJs samen te zien is een waar spektakel! Wanneer de een net begint met draaien wilt de ander het al overnemen.
Na alle feestdagen, oud & nieuw en de vele sneeuw in Friesland begint iedereen weer wekelijks uit te lopen naar het grootste en gezelligste uitgaanscentrum van Friesland, TDF Berlikum. Na weer een geweldig jaar vol gezellige avonden zal TDF in 2010 er weer een flink schepje bovenop doen zoals je van TDF inmiddels gewend zal zijn. Met zijn 4 area’s, een capaciteit van 2200 man en een goed op elkaar ingespeeld team streeft TDF er in 2010 naar om nog breder, verrassender, gezelliger en bovenal de grootste te zijn in de ruimste zin van het woord!
Chaos in de stad! Leeuwarden zal op 20 februari het middelpunt van deze chaos zijn, want City Madness komt naar de stad, dus zorg ervoor dat je er klaar voor bent! De stad staat op z'n kop. Kilometers lange files richting de Nieuwestad, gillende dames in de rij om een glimp op te vangen van de nationale helden van weleer. Headliners voor deze eerste editie zijn niemand minder dan Leroy Styles en Vato Gonzalez, dat beloofd wat!
Dat het goed gaat met Nederland wat de crisis betreft blijkt maar weer: de vorige editie van Latin Brutality was uitverkocht. Ministry of Entertainment hadden toch afgesproken dat het nu echt over was met het winterweer? Gewoon vergeten die kou en bevroren vingers dus en volop vooruit kijken naar de periode van hoge temperaturen en warme tenen in je slippers. En gelukkig hadden de bezoekers aan de Effenaar afgelopen zaterdag 16 januari tijdens Latin Brutality begrepen dat dit wachten geen maanden hoefde te duren. Want wanneer ‘Latin Brutality’ neerstrijkt dan is warmte gegarandeerd.
Awakenings Eindhoven
donderdag 4 februari 2010
Zaterdag barst het beestenfeest dan eindelijk los in het monumentale Klokgebouw en is de eerste aflevering van Awakenings in 2010 een feit!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 3 februari 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
De Dance Parade die jaarlijks honderdduizenden dansliefhebbers trok, keert niet meer in de huidige vorm terug in Rotterdam.
Het stadsbestuur wil voortaan alleen nog maar ruimte geven aan grote dansfeesten als die plaatsvinden op een afgesloten festivalterrein waar bezoekers uitgebreid worden gecontroleerd.
Komende zaterdag, 6 februari, heeft Club Watt een programma staan dat eigenlijk meer weg heeft van een indoor festival. Electronation en Sound Architecture hebben de handen ineengeslagen en hebben samen gezorgd voor een spetterende cross-over programmering van verschillende dance stijlen. Een programmering die voor de slotdag van het enorm populaire Internationale filmfestival Rotterdam meer dan 'credible' is.
Nog een aantal nachten slapen, of wakker blijven, en dan staat Wir Lieben Sonntag weer op de agenda. Utrecht’s beste medicijn tegen de zondagse kater geeft je op 7 februari een authentiek Utrechtse line up waar je zeker chocola van kan maken!
Rebeltronics
woensdag 3 februari 2010
Met het door Bong-Ra en Westrum georganiseerde Rebeltronics loopt Utrecht al jaren voorop in de breakcore, noise en andere hardere genres. Op vrijdag 19 februari staat er in Tivoli de Helling een knallende line-up in de startblokken om de ingewanden met onderbuikschuddende bassen op de proef te stellen! Met Promo, Scotch Egg en Bong-Ra kan deze avond niets anders dan een succes worden.
Xxlerator's Raad van Elf
woensdag 3 februari 2010
De praalwagen wordt al fanatiek gebouwd voor op het podium van de Matrixx. De Raad van Elf onder aanvoering van Prins Carnaval Zany is met de laatste voorbereidingen bezig. Een vrachtwagen vol confetti is onderweg. Zaterdag 13 februari is het zover: XXlerator - Raad van Elf – hardstyle de carnaval way. Het is natuurlijk leuk als iedereen verkleed komt deze avond maar het is niet verplicht. Alaaaf.
Masters of Hardcore
dinsdag 2 februari 2010
Zaterdag 6 maart viert Art of Dance het vijftienjarig jubileum van ’s werelds meest toonaangevende hardcore merk. Van 22.00 uur tot 07.00 uur vormen de Brabanthallen in Den Bosch het toneel van de grootste editie van Masters of Hardcore in haar geschiedenis. Na de bekendmaking van de line-up, kan Art of Dance nu ook de website van Masters of Hardcore – The Voice Of Mayhem presenteren.
Een nieuw jaar, een nieuw feest! Nieuwe ronde, nieuwe kansen zo gezegd. MAW zal ook 2010 weer felroze laten kleuren! Na achtereenvolgens met The Betty Ford Clinic en Villa Achterwerk maandelijks in dezelfde locatie actief te zijn geweest, is het de komende periode tijd voor een “reizend circus”. Om de twee maanden kan je los gaan op een verrassend en hopelijk ook erg leuk gayfeest getiteld “Meneer Achterwerk presents…”
Als je als artiest een grote jongen wordt en een eigen avond gaat organiseren, kan je in dit tijdperk geen mooiere lancering wensen dan die op Dirty Dutch. Dirty Dutch is oppermachtig, breekt alle records en mobiliseert Nederlands trots. Een lancering op Dirty Dutch heeft voor een artiest helaas wel twee kanten, want het betekent ook opboksen tegen het muzikale geweld van Chuckie. Of je bent de held of je bent de grap van de dag. Als je als artiest dit aan kan of beter gezegd aan durft, dan was dit het moment om onsterfelijk te worden.
26 februari 2010
Kaartverkoop Bloomingdale XXL
25 februari 2010
Hardstyle evenement in Harders Plaza
Funkadelic viert tweejarig bestaan
24 februari 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
P-productions presents 31 years of ADHD
23 februari 2010
Welcome to the Family speelt met Nijmegen
Hernan Cattaneo @ Cafe d´Anvers
22 februari 2010
Sneakerz Muzik @ Colosseum
In House We Trust
20 februari 2010
Jamrock XXL
Seasons Spring edition
19 februari 2010
Free festival weekend
Qlimax Live
18 februari 2010
Sunday Spirit winterseries rocken Studio 80
Franchise
Cloud9
Destructor
17 februari 2010
Groupies @ Megadisco Zak
Een kwart eeuw Miss Melera
Mental Evolution viert alweer 3 jarig bestaan
Subway vs Prspct
16 februari 2010
Latin Lovers opnieuw met toppers in secret line up
Op naar een nieuw tijdperk
15 februari 2010
Deze zaterdag 20 februari het grootste vijftienjarig bestaan ooit gevierd
14 februari 2010
Reason
13 februari 2010
O.W.A.P. XL
12 februari 2010
Incredible
Welcome to the family
11 februari 2010
Chaos
Vrouwen tot half één gratis entree tijdens Shake & Pop!
Met dj's op de achtergrond 90 km/u van de glijbaan
Alle Early Fish-tickets Extrema Outdoor al gevangen
10 februari 2010
Below Invites Efdemin
In de klinch met Jeff Mills
9 februari 2010
Win een orginele Ex Porn Star Scooter!
7 februari 2010
Stug + Club Sandwich = Seven
Saturday Factory : 365Live! goes Fabric
5 februari 2010
TDF Berlikum ook in 2010 het ‘grootste’ uitgaanscentrum van Friesland
4 februari 2010
City Madness zet Club Noa op z’n kop
Latin Brutality is vanaf zaterdag 27 februari ook te vinden in de 013 in Tilburg
Awakenings Eindhoven
3 februari 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Beleid na strandrellen nekt Dance Parade
Electronation en Sound Architecture schijnen op het witte doek
Aanstaande zondag: Wir Lieben Sonntag
Rebeltronics
Xxlerator's Raad van Elf
2 februari 2010
Masters of Hardcore
Meneer Achterwerk presents Peepshow
1 februari 2010
Dirty Dutch invites Amazone Project