Partyflock
 
Nieuws · december 2010
­ Nederland
Unique Sexy New Years Vibe
donderdag 30 december 2010
Nachtboetiek wenst iedereen alvast een te gek uiteinde!
Tot vrijdag 31 december tijdens Unique sexy New Years Vibe!
Club Déjà Vu returns to Culemborg
donderdag 30 december 2010
Na op twee knallende feesten van YSD & DanceVibeZZ een eigen zaal te hebben gehost is inmiddels wel duidelijk dat Nederland weer klaar is voor Club Déjà Vu! Met het succes van deze edities, de geschiedenis van het immens populaire concept en mooie toekomstplannen in het hoofd presenteert Club Déjà Vu zichzelf vanaf 2011 weer als onafhankelijke organisatie.
Wanneer je de eerste vuurpijlen 's avonds in de lucht uit elkaar ziet spatten. De lucht van olie-bollen je al lichtelijk begint te irriteren en menigeen al bezig is goede voornemens te verzinnen weet je dat het einde van het jaar in zicht komt.
In het laatste weekend van januari is de meester-kok Karotte terug in het land voor een elektronische kookdemonstratie in marathonvorm. Karotte's traditionele technodiner bestaat uit drie gangen, die in drie verschillende steden tijdens twee hete nachten en een dito ochtend worden opgediend. Het dinerweekend gaat vrijdag 28 januari van start...
Gelukkig nieuwjaar. De organisatie van Passie wenst jullie allemaal veel geluk, gezondheid en veel liefde toe. Om het jaar goed te beginnen organiseren "TheRealWorldEvent" de eerste dag van dit nieuwe jaar, zaterdag 1 januari 2011, een spetterend feest. Passie zal namelijk een speciale –XL- editie organiseren in de Maassilo te Rotterdam.
Ook komend jaar staan een groot aantal b2s evenementen op de agenda. Pak je kalender er bij want in dit bericht vind je traditiegetrouw de data voor het eerste half jaar van 2011!
Default meets Dynamic Reflection
zondag 26 december 2010
September 2010 vond de eerste editie plaats van Default, een nieuw no-nonsense techno concept in Utrecht. Na een aantal succesvol verlopen edities keert Default op 5 maart 2011 terug in de Utrechtse binnenstad en wel in Dock 154 aan de Oudegracht.
Final update Raving Nightmare
vrijdag 24 december 2010
Voor de echte hardcoreliefhebber was het al langer duidelijk waar je moet zijn met oud en nieuw! Er zijn maar weinig locaties in Nederland en daarbuiten waar het geluid zo hard en zuiver knalt als in de Maastricht Music Hall (of ook wel bekend als Platte Zaal). En dit is toch wel de allerbelangrijkste voorwaarde om het jaar 2010 überhaupt goed af te kunnen afsluiten en het nieuwe jaar 2011 volwaardig te kunnen begroeten.
Knallende kerstballen in Sans Souci
vrijdag 24 december 2010
Wat doe jij met kerst? Help je je moeder om het jaarlijkse kerstdiner te prepareren? Ga je de hele dag bij de kerstboom liggen wachten tot je eindelijk een cadeautje krijgt? Of heb je juist zin om de boel lekker de boel te laten en volop los te gaan? Als je op de laatste vraag een volmondig ‘ja’ kunt antwoorden, dan heeft Sans Souci precies datgene in huis waar jij naar op zoek bent tijdens de duffe kerstdagen.
Op 26 december kunnen we allemaal gezellig tijdens het verjaardagsfeestje genieten van de knallende knijters en beukende bieten die dj Dione en zijn vriendjes gaan draaien. Als verrassing komt er een speciale gast voorbij die op het laatste moment in ruil voor een kerstkrans, drie bier en een handtekening van E-Noid acte de présence gaat geven.
Fresh Latin House in Escape
donderdag 23 december 2010
Terwijl de zon langzaam de horizon siert met zijn laatste gloed, ontwaken de broeierige ingrediënten van de aanstormende nacht in de koude straten van Amsterdam. Exotische trommelgeluiden houden de emoties in de ban van wat de nacht brengen zal.
Btw-verhoging half jaar uitgesteld
dinsdag 21 december 2010
De verhoging van de btw op theater- en concertkaartjes wordt uitgesteld tot 1 juli volgend jaar. Staatssecretaris Frans Weekers (Financiën) heeft dat dinsdag bekendgemaakt in de Eerste Kamer.
Aanvankelijk was het plan de btw per 1 januari te verhogen van 6 naar 19 procent. Een meerderheid van de Eerste Kamer heeft zich daar echter steeds tegen verzet.
Club-X presents The Sound of Club-X
dinsdag 21 december 2010
Aankomende zaterdag 25 december is het weer zover. Dan presenteert Club-X de kersteditie van The Sound of X in Zalinaz Etten-Leur. De timetable van het evenement is nu bekend.
Voor de derde keer deze maand strijkt Jeroen ‘Secret Cinema' Verheij neer met zijn All Night tour om het binnenkort te verschijnen album ‘Minerals' te introduceren bij het publiek. Deze keer doet hij dat in Studio 80 te Amsterdam. De eerdere edities in Simplon Groningen en Catwalk Rotterdam waren op zn zachtst gezegd behoorlijk dik. Nu is het de beurt aan de hoofdstad om te laten zien wat ze in huis hebben! In de grote zaal doet Verheij van elf tot vijf zijn ding, de tweede zaal is van Peter Horrevorts en Vân Anh. Tickets zijn verkrijgbaar op www.gemsessions.nl/tickets?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A18646. Er zullen nog een aantal kaarten aan de deur te krijgen zijn.
Dirty Dutch Fallout
maandag 20 december 2010
Ben je net bijgekomen van een nacht Dirty Dutch, dan is dit het moment om van het uitzicht buiten te genieten. Een plaatje dat vanuit elke slaapkamerraam in Nederland er fantastisch uitziet. Waar de sneeuw de afgelopen dagen voor dreiging zorgde, is het nu fantastisch om naar te kijken, heerlijk nagenieten van een fantastische nacht. Voor de gelegenheid zie je hier alvast de eerste reacties met foto's van Mr. Dirty Dutch Chuckie en Amazone Project chiefs Sunnery James & Ryan Marciano.
Ghosttown 2011
maandag 20 december 2010
Op zaterdag 12 maart 2011 vindt Ghosttown - het nummer één early hardcore event - plaats in de Central Studios in Utrecht. Wie Dance 2 Eden de laatste tijd op Twitter heeft gevolgd, heeft al een aantal namen uit de line-up voorbij zien komen. In dit bericht vind je de volledige line-up van beide zalen. Met deze lijst van artiesten belooft Ghosttown 2011 wederom een legendarische editie te worden.
All you want for Christmas is this! Brutaal en verleidelijk.
Hard Classics Indoor
zondag 19 december 2010
Als je het over Luna, Pavo, Deepack, Lady Dana, Isaac of Daniele Mondello hebt denk je natuurlijk gelijk aan hardstyle. Inmiddels is het alweer meer dan tien jaar geleden dat deze stijl zich ontwikkelde en is deze scene alleen maar gegroeid. Speciaal voor de liefhebber komt er na het succes van Hard Classics on the Beach de early hardstyle editie, een indoor variant.
Na 2 uitverkochte NYE edities van Mascarada strijkt dit unieke gemaskerde concept ook dit jaar gelukkig weer neer tijdens de nieuwsjaarsnacht in Delfshaven, te Rotterdam op 31 december.
Vorig jaar hadden 450 man (meer paste niet) de derde kerstochtend van hun leven in Club LUX Dat schreeuwt om een vervolg en die komt er.. L'Etikerst 'De After Diner Trip' van 05:00 tot 12:00.'
Tierwelt with Catz 'n Dogs
donderdag 16 december 2010
Aankomende Vrijdag is het alweer tijd voor Tierwelt! Amsterdam's nieuwste aanwinst in clubland, aangedreven door de Electronation organisatie, biedt met Tierwelt de mogelijkheid geboden om een nachtje aan de natuurlijke habitat te kunnen ontsnappen en de geijkte paden te verlaten.
Nog maar zeventien dagen en het dak gaat er weer af op de Hemkade 48! Altijd met Nieuwjaar gebeurt hier iets bijzonders. Een megafeest voor iedereen die van echt feesten houdt! Dertien uur lang genieten van heerlijke muziek, mooie mensen en de beste vibe! 'Nothing beats the real thing' en zo is dat alweer zes jaar achter elkaar. Na zes mooie jaren weten de mensen nu wel waar ze moeten zijn op 1 januari.
Errorkrew invites Queen Atom
woensdag 15 december 2010
Op zaterdag 18 december strijkt Errorkrew weer neer in Studio 80 en is het tijd voor een nieuwe ‘Errorkrew invites:’ met dit keer de dj en producer Queen Atom. Deze in Berlijn woonachtige Londenaar met Italiaanse roots ken je misschien beter als Cesare vs Disorder, maar hij opereert onder nog twee aliassen: CEZ en Sire Cactus. Als Cesare vs Disorder heeft hij wel eens eerder in Nederland gestaan maar Errorkrew haalt hem op zaterdag de 18e voor het eerst naar Amsterdam als Queen Atom.
Op zaterdag 18 december mag je eindelijk weer eens je lekkerste outfit uit de kast trekken om vervolgens heerlijk uit je dak te gaan tijdens Erotixx in de Matrixx! Met DJ's Jochen Miller, Marc Simz, Billy the Klit, MEM en Santito belooft het weer een lekker muzikaal spektakel te worden. En Erotixx belooft waar het voor staat: veel sexy shows en stijlvol entertainment.
Core sickness
dinsdag 14 december 2010
Core sickness is alleen al om één reden voor iedere soort hardcore liefhebber interessant. Het evenement is namelijk geheel gratis en dat maakt het natuurlijk helemaal de moeite waard! Alle hardcore freaks kunnen op vrijdagavond 21 januari 2011 in club Broadway helemaal los gaan en dat in het van vroeger al zo beruchte Erp!
The Snowfight is on
dinsdag 14 december 2010
De treinen hebben er weer moeite mee, de wegen zijn soms glad en de open haard staat weer volop te branden. Ja het is weer winter in het land! Laten we er dan maar volop van genieten zolang het duurt. Zaterdag 18 december kun je je heerlijk warm dansen op een lekkere back-to-back editie van Crystal Rosso – The Snowfight. Lees snel verder over gratis entree, supervip arrangementen en natuurlijk wie er het sneeuwgevecht aangaan.
Nightmare
maandag 13 december 2010
Vorige week zaterdag stond de Ahoy weer volledig op zijn kop. Tijdens Nightmare - Create the Future vlogen de vonken er letterlijk en figuurlijk vanaf! Met gepaste trots presenteert de organisatie vandaag de officiële afterfilm. Enjoy!
Merry Fucking X-mass
maandag 13 december 2010
Voor de hardcore liefhebbers die met kerst geen zin heeft om thuis te blijven,heeft Tornado Events goed nieuws. 1ste kerst dag zal in eQlipse in tilburg namelijk Merry Fucking X-mass zijn.
Rebirth Festival groeit door in 2011
zaterdag 11 december 2010
Terwijl de mussen van het dak vriezen gaan de gedachten van Rebirth Festival alweer uit naar 2 april 2011. Op deze dag kunnen de bezoekers knallend het begin van de lente vieren ondersteund door de hardstyle beats van Noisecontrollers, Psyko Punkz live, Zatox, Wildstylez, Bioweapon, Crypsis live, B-Front, Alpha², Ran-D, Alphaverb, Frequencerz en Noisecult. Ceremoniemeester is niemand minder dan MC Villain.
Ladies and Gentlemen, Hooggeëerd publiek.

De derde oud en nieuw editie van Nightlife Circus staat weer voor de deur. En ook dit jaar worden de Central Studios in Utrecht omgetoverd tot een echt nachtcircus waar niets, maar dan ook niets te gek is.
House the '90s
zaterdag 11 december 2010
Aanstaande vrijdag is het zover. dan laat het Forze DJ Team in een vier uur durend optreden zien waarom zij na al die jaren nog volle zalen trekken. Paul Elstak, Lars en Panic laten in een exclusieve happy hardcore, early rave en oldschoolset de liefhebbers aan hun trekken komen in de nummer één club van Nederland, Club Noa.
Format pakt uit
vrijdag 10 december 2010
Aanstaande vrijdag, 10 december, is de laatste editie van Format in AIR voor dit jaar. Een handige datum voor een 'get together'. Want het is vóór de verplichte familiale kerstvieringen en vóór vriendengroepen versplinteren over oud & nieuw feesten. 'Format pakt uit' met Ilario Alicante (Cocoon), Mark Henning (live), Juan Sanchez en de crew van Tuig.
Exxellent
donderdag 9 december 2010
Vanaf komende zaterdag waait er een frisse wind door Exxellent in de Matrixx. Een bestaand succesvol concept in een nieuw jasje. In een tropische jungle nemen de DJ's je mee op een muzikale tocht die niet alleen bij house blijft.
Linke Soep
donderdag 9 december 2010
Sjonge jonge, half festival organiserend Nederland gooit in de maand december even alle kaarten op straat. Je wordt bijna gedwongen om nu al je keuzes voor het nieuwe festival seizoen van 2011 te maken. Terwijl het toch altijd gewoon leuk blijft om naar een festival toe te groeien, line-up te bekijken, vrienden optrommelen en gaaaaaaaaaaaan.Gelukkig kan je tijdens club nachten deze manier van beleving nog altijd meemaken. Ruim twee maanden van te voren aangekondigd voor in je agenda, vervolgens anderhalve maand voor aanvang verblijdt worden met de line-up, deze wordt dan direct ondersteund door het puike artwork van Paul van Raak, alvolgens het persbericht uitgestrooid wordt, je een kaartje kan kopen en het feest kan beginnen.
Back in the days
donderdag 9 december 2010
We go Back in the days in club Rain op zaterdag 11 december met wel een heel speciaal thema namelijk Yo! MTV Raps. Deze allereerste TV Hip-Hop show liep van 1988 tot 1995 en is cruciaal geweest voor de verspreiding van hiphop! Gepresenteerd door legends: Ed Lover, Doctor DRE & FAB 5 Freddy was het een wereldwijd succes en alle grote der aarden kwamen hier dan ook optreden denk aan: Run DMC, Rakim, Jazzy Jeff, Eric B, Naughty by Nature, MC Hammer en nog veel meer om op te noemen. Back in the days gaat deze muziek allemaal laten draaien door de beste classics DJ's die Nederland rijk is.
Monday AffAIR
woensdag 8 december 2010
Het overgrote deel van het land begint op maandag met gepaste tegenzin het normale leven door zich te onderwerpen aan alle verantwoordelijkheden die de werkweek met zich meebrengt. Gedachten als waarom het weekend zo snel weer is afgelopen, waarom hij/ zij toch dit beroep uitoefent, dit onopvallende leven leidt, deze partner heeft gekozen, leiden maar naar een gemeenschappelijk antwoord: was alles maar weer zoals vroeger.
Aanstaande zaterdag is het de hoogste tijd voor een ‘feeeessie' met niemand minder dan The Darkraver in het Patronaat. En met een vier uur durende solo van ‘his royal darkness' staat zo'n avond uiteraard garant voor gekmakend spektakel achter de draaitafels en alleen de dikste hardstyle, jump, early hardcore en classics uit de speakers.
Pieken op kerst in Utrecht
dinsdag 7 december 2010
2de kerstdag staat in het teken van het label Moon Harbour Recordings in de Winkel van Sinkel tijdens L'Etikerst. Luna City Express vertegenwoordigt Moon Harbour Recordings wat heel 2010 haar 10 jarige bestaan gevierd heeft. L'Etikerst wordt daarom de aller laatste Moon Harbour 10 year anniversy showcase.
Na een fantastische editie op het strand van Scheveningen deze zomer heeft Defected de smaak te pakken in de Haagse regio en komt daarom op ‘New Years Eve’ naar het centrum van Den Haag met een nieuwe, exclusieve editie van Defected in the house. Als locatie voor deze editie is gekozen voor de Haagse hotspot van het jaar, Millers, die hiermee het succesvolle jaar van hun opening op unieke wijze zullen afsluiten.
Nightmare
maandag 6 december 2010
Moe maar voldaan kijkt de organisatie terug op Nightmare ‘Create the Future'. Wat was het een waanzinnige editie. Mede dankzij jullie was het weer een nacht om niet te vergeten.
Equalized the x-mas edition
zondag 5 december 2010
De feestdagen staan weer voor de deur. Cadeautjes, dineren en spelletjes, je kent dat wel. Maar voor diegene die het na het kerstdiner al weer helemaal zat is om thuis te zitten en nog even lekker los wil gaan, is er goed nieuws. Op Zaterdag 25 December 2010, 1e Kerstdag, vindt er vanaf 21.00 uur Equalized- The X-Mas Edition plaats in Discotheek Stuivezand te Zundert.
Zaterdag 18 december host Electric Trash een avond vol acts van het Belgische Keatchen Records. Daarbij is dj Keatch, de man achter het label, natuurlijk zelf ook aanwezig. Maar op deze aflevering van tussen Kerst en Keatch worden ook door Geht's Noch?
Latin Lovers gaat samen met Club Vie al jullie koude handen, voeten en oren eens lekker verwarmen tijdens deze extra editie. Want op Eerste Kerstdag slaan zij weer de handen ineen voor een gouden combinatie wat nu al resulteert in een onvergetelijke kerst!
Matthew Dear
zaterdag 4 december 2010
Een muzikant die veelzijdiger is dan hij vind je niet zo één, twéé, drie. Naast dat hij dj, producer en bandleider is, zingt Matthew Dear ook nog eens zelf en vergeten we bijna nog te melden dat hij tevens labeleigenaar is van zijn eigen Ghostly International.
Traffic at klinch
zaterdag 4 december 2010
De wintermaanden worden bij klinch getrotseerd op de dansvloer. Vrijdag 17 december haalt Traffic uit met een killer van een line-up. Zware techno voert vanavond de boventoon, met Johannes Heil, Mauro Picotto, Bart Skils en Lauhaus in de hoofdrol.
Vettige bassen, bubbelende beats en vonkende lichteffecten; Zodiak Commune heeft voor Oud Op Nieuw weer alle ingrediënten compleet om het oude jaar te doen vergeten en knallend het nieuwe jaar in te gaan. In de nacht van vrijdag 31 december 2010 op zaterdag 1 januari 2011 worden de grenzen van de vorige jaarwisseling in Keizergracht 13b weer opgezocht en een stukje verder gelegd.
Joyriders
vrijdag 3 december 2010
Joyriders is het succesvolle event dat de eer heeft gekregen om deze SHE happening muzikaal in te vullen op 2 verschillende verdiepingen met meerdere muziekstijlen. Samen met de allerbestte acts van Nederland zorgt Joyriders voor een waanzinnige afterparty tot in de late uurtjes.
8Bahn pakt digitale revolutie op
vrijdag 3 december 2010
Met een gloednieuwe eerste editie van het 8Bahn seizoen 2010-2011 zet 8Bahn een stap in de al eerder aangekondigde reeks van specials. 4 december aanstaande zal in teken staan van de digitale revolutie.
Thunderdome Breaking Barriers
woensdag 1 december 2010
Thunderdome Breaking Barriers, Take 33...
Timetable XXlerator
woensdag 1 december 2010
'Daar wordt aan de deur geklopt... 'Zaterdag is het zover: XXlerator 'Wie stout is de roe..'. Dan wordt er niet alleen geklopt aan deuren, maar ook flink gestampt op vloeren.
30 december 2010
Unique Sexy New Years Vibe
Club Déjà Vu returns to Culemborg
29 december 2010
Grotesque Newyear Special heeft nog wel een aantal kaarten
27 december 2010
Karotte presenteert een driegangendiner
Passie trapt 2011 af met een XL editie in de Maassilo
b2s maakt agenda voorjaar 2011 bekend
26 december 2010
Default meets Dynamic Reflection
24 december 2010
Final update Raving Nightmare
Knallende kerstballen in Sans Souci
23 december 2010
Dione's Birthday Bash final info & line-up
Fresh Latin House in Escape
21 december 2010
Btw-verhoging half jaar uitgesteld
Club-X presents The Sound of Club-X
20 december 2010
Secret Cinema presenteert Minerals preview albumtour
Dirty Dutch Fallout
Ghosttown 2011
19 december 2010
Latin Brutality exclusive Christmas special
Hard Classics Indoor
18 december 2010
Mascarada met oud en nieuw in het prinses theater
17 december 2010
Doorhalen met kerst tot je er bij neer valt
16 december 2010
Tierwelt with Catz 'n Dogs
15 december 2010
Booming New Year komt met een extra 500m2 tease lounge
Errorkrew invites Queen Atom
14 december 2010
De erotiek is terug in de Matrixx met Erotixx
Core sickness
The Snowfight is on
13 december 2010
Nightmare
Merry Fucking X-mass
11 december 2010
Rebirth Festival groeit door in 2011
Nightlife circus op oudejaarsavond in de Central Studios
House the '90s
10 december 2010
Format pakt uit
9 december 2010
Exxellent
Linke Soep
Back in the days
8 december 2010
Monday AffAIR
Darkraver zorgt voor totale chaos in het Patronaat
7 december 2010
Pieken op kerst in Utrecht
Defected in the house NYE in Den Haag
6 december 2010
Nightmare
5 december 2010
Equalized the x-mas edition
Keatchen Records labelnight op Electric Trash
Latin Lovers zorgt voor een onvergetelijke kerst
4 december 2010
Matthew Dear
Traffic at klinch
3 december 2010
Zodiak Commune knalt het nieuwe jaar in
Joyriders
8Bahn pakt digitale revolutie op
1 december 2010
Thunderdome Breaking Barriers
Timetable XXlerator