Partyflock
 
Nieuws · november 2010
­ Nederland
Feel your Second Identity
dinsdag 30 november 2010
Op 4 december aanstaande, de vooravond van Sinterklaas, staat er iets bijzonders te gebeuren in Takens Balkbrug. Waar door heel Nederland op dat moment waarschijnlijk al poeslieve Sinterklaasriedeltjes gedraaid worden, zal Takens in het teken staan van een duo waar de mijter van Sinterklaas spontaan van af zal vallen. Welk duo hebben ze het dan over?
Code Red
dinsdag 30 november 2010
Op 11 december wordt Leusden (een dorp precies in het midden van het land) weer opgeschrikt door een oorverdovend lawaai in de vorm van de beste early, darkcore, tekno, frenchcore en terror die de scene te bieden heeft: Dan is het namelijk weer tijd voor een nieuwe editie van Code red.
Super Rauw
maandag 29 november 2010
Rauw pakt groots uit onder de titel SuperRauw met een overdadige internationale line up met bekende namen gemengd met nog onbekend hot talent. De derde SuperRauw van 2010 vind plaats op de nieuwe Amsterdamse thuis basis Trouw op de dag voor Oud&Nieuw: donderdag 30 december.
360
zaterdag 27 november 2010
Een jaar geleden viel Sinterklaas exact op de 360 avond. Dit jaar is de goedheiligman een dagje eerder in de Amsterdamse club Trouw. Op zaterdag 4 december laat hij alvast een paar mooie cadeaus achter aan de Wibautstraat. Bij de mannen van 360 staat het duo Coma met een live optreden op het podium en in de kelder van Trouw, ook wel de Verdieping genaamd, staat Berghain heer en meester Marcel Dettmann een nacht lang achter de decks. Het verlanglijstje van Trouw kan met deze line-up voor dit jaar worden afgestreept.
Haarlem, Kerstavond. Uitbuiken op de bank? Ruzie maken met de familie, teveel drinken en in benevelde toestand de Kerstboom omver gooien, je kater uitslapend tussen de versplinterde Kerstballen? Of liever van de partij zijn op de leukste Kerst-traditie die de stad rijk is: Eye on the future.
Op vrijdag 10 december is het moment aangebroken. Na het startschot begin juli dit jaar is Yu'R - Events volop bezig geweest om het Strangerz concept verder te ontwikkelen. Er is een hoop te doen geweest over dit nieuwe concept. Wat begon als deejay contest voor menig deejaytalent binnen de Minimal - Techno scene, wordt nu neergezet als terugkerend concept.
Op 30 oktober 1984 werd Pim geboren met zijn platenspelers in de hand. Nu ruim 25 jaar later viert deze talentvolle deejay zijn 26e verjaardag. Voor de meeste Eindhovenaren en Hardstyle fans staat hij beter bekend als Dweazle. Dat dit heugelijke feit groots gevierd moet worden mag duidelijk zijn. Dweazle is Dweazle niet als hij dit niet samen met zijn deejay-collega’s weet om te zetten in een knallende B-Day Bash.
Elekt: kerst met ballen
vrijdag 26 november 2010
Op Tweede Kerstdag ga je hard los op de meest vuige beats van electro master Larry Tee. Deze kerstspecial is het vervolg op de geslaagde editie in oktober waarbij de Monza werd omgetoverd tot een ruig electrohol. Een kersteditie vraagt om net dat beetje extra… Met trots presenteert Elevation Events dan ook haar kerstcadeautje Mightyfools.
Heerlijk Oud en Nieuw vieren met je vrienden in de lekkerste en mooiste club van Noord Holland: Lexion Venue. De champagne zal rijkelijk gaan vloeien, een leuk Oud en Nieuw vieren met honderden sexy Playboybunny's: The Mansion is er niks bij! Vier area's met verschillende stijlen muziek met topdj's en tot negen uur in de ochtend feest je door! Dat is maar liefst elf uur lang feesten op het enige knalfeest van het jaar: Oud & Nieuw!
Monza invites Roog
donderdag 25 november 2010
Elke maand nodigt Monza een van de Nederlandse top dj’s uit en geeft hen een eigen avond. Een avond waarin hij kan laten zien voor welke sound hij staat en waarom hij al jaren aan de top staat. Zaterdag 27 november is het de avond van ROOG. Een van de grootste house dj’s en producers van de laatste 10 jaar, die elk weekend weer bewijst waarom hij aan de top behoort.
Time flies when you're having fun
woensdag 24 november 2010
Als deze cliché uitspraak waar is, dan is voor 12inchCity het jaar met de snelheid van het licht voorbij gevlogen. Van het kleine, doch intieme kelder(tje) van de Odeon naar een feest voor meer dan 1000 mensen in de drie zalen van diezelfde club Odeon. Het is snel gegaan in 365 dagen en 12inchCity moet daarom nog voor een laatste keer klappen in dit belangrijke oprichtingsjaar.
Afgelopen week besloot het kabinet om het btw-tarief op concert- en evenementenkaartjes per 1 januari 2011 te verhogen van 6% naar 19% BTW. Dit besluit heeft helaas gevolgen voor de bezoekers van Obsession Outdoor omdat Rewind Events hierdoor genoodzaakt is om de ticketprijzen hier op aan te passen.
Van de 5000 early bird tickets waarmee Dance Valley Festival nog geen week geleden haar ticketverkoop begon, zijn er nog maar 1.000 over. De organisatie verwacht dan ook dat deze week nog alle early bird tickets verkocht zullen zijn.
Metz on Sunday
dinsdag 23 november 2010
De laatste loodjes en dan is dit jaar ook weer verleden tijd. Zo is er voor de organisatie Metz on Sunday ook heel veel gebeurd. 2010 was een top jaar met diverse uitverkochte edities en langere dj sets van de headliners. 2010 was ook het jaar waarin zij voor het eerst in het meer dan 10 jarig bestaan naar het strand ging. In Rockanje zorgde deze twee beach editions dat deze badplaats vanaf nu kan concureren met Bloemendaal en Scheveningen. Meer dan 1000 man per editie wisten hun weg te vinden naar Metz on the Beach.
Op 27 november verenigen de machtigste clans uit de Hardcore scene zich in drie legers, om in een verbeten strijd het heilige territorium van de Hemkade in Zaandam terug te claimen. Op drie fronten wordt de ene na de andere aanval uitgevoerd op je uithoudingsvermogen; Dit is Hellbound – The Empire Strikes Back!
Neophyte Live and Loud
maandag 22 november 2010
Het is bijna zover, zaterdag 27 november zal het hardcore geweld losbreken in de Zalinaz te Etten-Leur tijdens ‘Neophyte: Live and Loud'. Het moge duidelijk zijn dat dit een onvergetelijke avond gaat worden en dat Neophyte en consorten geen spaan heel zullen laten van de meest beruchte locatie in Brabant. Om jullie goed voorbereid aan dit avontuur te laten deelnemen heeft de organisatie even alle belangrijke informatie voor jullie op een rijtje gezet.
De eerste uren van 2011 worden met drie feesten onder één dak wel heel bijzonder in de Melkweg. Tijdens Oud & Nieuw biedt de Melkweg de ultieme plek voor liefhebbers van de betere elektronische muziek, soul en jazz. Het feest gaat door van 22 uur tot 6 uur 's ochtends.
Tijd voor een feestje, een dubbel feest. Want het concept Progressive City bestaat maarliefst drie jaar. Drie jaar beleeft Nijmegen, iedere maand weer eens, een scala aan vooruitstrevende electronische artiesten, die zijn grenzen niet kent. In drie jaar tijd heeft het concept zich vast genesteld als een vast onderdeel van het Nijmeegse uitgaansleven.
GirlsLoveDJs
zaterdag 20 november 2010
Zaterdag 11 december is het eindelijk zover, GirlsLoveDJs doet de lichtstad weer aan, en dat doen ze natuurlijk niet halfbakken! De Effenaar is sowieso deze nacht het warmste plekje van Eindhoven.
Het was al duidelijk dat Thunderdome wat grenzen gaat doorbreken tijdens de aankomende editie in de Jaarbeurs. Met de vuige toevoeging van The Opposites aan de line-up worden ook wat hokjes vanuit de hiphop hoek gesloopt.
Hoe Promo het samen met deze gasten gaat aanpakken zal tot op de avond nog vaag blijven. Met deze toevoeging wordt het rijtje artiesten een bizarre opsomming van stijlen. Het enige wat alle artiesten met elkaar gemeen hebben is dan ook het belangrijkste binnen de hardcore, namelijk hard!
Switch
vrijdag 19 november 2010
De feestdagen zijn weer aangebroken, tijd voor familie, warmte en gezelligheid. Voor de ravers onder ons dus ook de hoogste tijd om weer eens bij elkaar te komen. Het is weer tijd voor Switch om er tussen alle verplichte nummers, maar weer eens een potje van te maken.
Het kabinet heeft gisteren besloten om het btw-tarief op concert- en evenementenkaartjes per 1 januari 2011 te verhogen van 6% naar 19% btw. Aangezien deze maatregel al op 1 januari 2011 ingaat, heeft organisator Matrixx besloten om per direct de kaartverkoop van het dancefestival Emporium 2011 te starten. Omdat Matrixx liever de kas van de bezoeker spekt dan de staatskas kan iedereen tot en met 31 december alvast een Emporium kaartje kopen voor dezelfde prijs als vorig jaar met het lage btw tarief.
Op 31 december is het weer zover; traditiegetrouw knallen we in de Heineken Music Hall met Q-dance het nieuwe jaar in. Ben je benieuwd naar de line-up van Qountdown? Bekijk 'm dan hier.
Konfrontatie
woensdag 17 november 2010
Het nieuw concept van TK07 komt eraan! Op zaterdag 20 november stapt TK07 af van de gebruikelijke muzikale monogamie waarbij per feest of zaal slechts één muziekstijl te horen is. Konfrontatie gaat zich richten op harde, industriële beats in acid, drum 'n bass, industrial hardcore, tekno, breakcore en frenchcore.
Weekend Warriors final episode
maandag 15 november 2010
Na een succesvol jaar vindt op 19 november de laatste editie van Weekend Warriors plaats in Studio 80. Een jaar en een lijst aan optredens van internationale grootheden later neemt de organisatie afscheid van Weekend Warriors om zich volledig te kunnen richten op andere onderdelen binnen de muziek/dance wereld. Natuurlijk niet zonder op vrijdag 19 november een speciale laatste editie te organiseren waarvoor iedereen is uitgenodigd om voor de laatste keer te genieten van een avond vol kwaliteitshouse en gezelligheid.
Na zeven maanden is het weer zo ver! Latin Brutality! 27 Februari was de laatste editie en jullie hebben er dus een tijd op moeten wachten maar Latin Brutality is back! Area 1 en 2 zijn gevuld met de lekkerste muzikale mix van latin meets electro.
Snowattack
zondag 14 november 2010
Al jarenlang is Snowattack, een unieke formule van wintersport, muziek en goedkope horeca, een begrip onder wintersporters en feestgangers in Hongarije. Van 29 januari tot en met 5 februari 2011 zal dit ski- en snowboardfestival opnieuw plaatsvinden in Puy Saint Vincent in de Franse Alpen. En dit keer kunnen ook Nederlandse festivalgangers naar dit festival.
I.M.House
zaterdag 13 november 2010
Het Amsterdam Dance Event is net achter de rug, maar nu staat de volgende editie van I.M House alweer voor de deur. Dit keer voor de architectonische eyecatcher van de stad Breda: poppodium MEZZ. Voor deze editie hebben de organisatoren de Israelier Gel Abril gestrikt. De DJ en producer die vooral bekend is geworden door zijn hits Very Wrong, Miranda en Spells Of Yoruba, kwam dit jaar wederom met een uber sterke remixklapper op de proppen, voor niemand minder dan Dennis Ferrer, Sinfonia Della Notte.
Terug naar het schoolfeestgevoel
vrijdag 12 november 2010
In de jaren 90 betaalden mensen nog met keiharde guldens en keken massaal naar GTST, Beverly Hills 90210, Baywatch, Full House, Power Rangers en Telekids. Ook luisterde iedereen naar muziek van de BackstreeTboys, Vengaboys, Spice Girls, Run DMC, Aqua, The Prodigy, Party Animals en Faithless.
Bekende mystery guest op Full Moon
vrijdag 12 november 2010
Volgende week zaterdag 20 november The ultimate Full Moon Party in The The Sand! Full Moon is één van die speciale feesten die je zeker niet mag missen. De locatie is top, de sfeer is geweldig, iedereen komt in het wit, spectaculaire shows en topdj's. De allerlaatste kaarten zijn nog te koop bij de bekende voorverkoopadressen voor €39,50 en VIP €75.
Tomorrow is now
donderdag 11 november 2010
Ter ere van het eenjarig bestaan van muziekbedrijf Tomorrow Is Now, Kid! en online kledingwinkel Shy and Fly wordt er een groot verjaardagsfeest in de Amsterdamse Supperclub gehouden. Wie jarig is deelt uit en dus kan iedereen zich inschrijven op www.invitemeplease.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A18316 voor een uitnodiging. Het feest is dus gratis. Spread the word, want iedereen is welkom.
Doom
donderdag 11 november 2010
Na een succesvolle eerste editie staan de organisatoren en muzikanten van Doom alweer te popelen om Up weer zo’n verfrissende doemsnacht voor te schotelen. Op 11 november gaat het licht weer uit voor de meest vernieuwende dansnacht in het duister. De input voor de electronische jamsessie en het uitgangspunt voor de dj-sets die de avond completeren is dit keer “de piano”.
Op zaterdag 11 december presenteert Matrixx een avond die vertrouwd klinkt, maar oh zo nieuw zal voelen: Exxellent Jungle Rhythm! Sexy house met een vleugje urban en electro samen met overweldigende decors, prachtige shows en extravagant entertainment. Vato Gonzalez, Hardwell, Reverse & Adje live, DJ Irwan, Indyana en vocalist Mitch Crown zijn deze avond verantwoordelijk voor de ritmische muziek en geluiden in de dancejungle van de Matrixx.
Back In The Days
donderdag 11 november 2010
We go Back in the days in club Rain op zaterdag 13 november met wel een heel speciaal thema namelijk de classic movie "Boyz in tha Hood". Jij denkt natuurlijk aan, Eazy-E, Dr Dre, Ice cube, lowriders, Raiders petjes, Los Angeles, & met de speen in de mond heel stoer kijken. Het leukste classics feest van Amsterdam heeft elke maand een ander thema en na uitverkochte edities met: Urkel, Carlton uit " The Fresh Prince "& Kid N Play belooft de komende editie nog harder te worden. Met trots presenteert de organisatie verdeeld over 2 verdiepingen de beste classics DJ's die Nederland rijk is. Verwacht hier weer de lekkerste pop, hip-hop, rock, R&B classics en een snufje swingbeats voor de liefhebber. Wat jij nog meer kan verwachten vind je hieronder...Lets get ready to party.
Lockdown international HC battles
woensdag 10 november 2010
Nog maar een paar dagen te gaan en dan is het zover. Menig hardcoreliefhebber kijkt er al maanden naar uit, en dat is niet voor niks met alle internationale namen die er staan te wachten. Lockdown strijkt namelijk na een flinke promotietoer neer in The The Sand te Amsterdam. Dat dit niet onopgemerkt voorbij zal gaan is een zekerheid, de keuze qua stijlen en artiesten is dan ook niet niks, en de verwachtingen voor deze nacht zijn hoog gespannen.
Na ‘Don' Pavo en ‘House Junkie' Dano is het op zaterdag 11 december 2010 de beurt aan de Haagse ‘His Royal Darkness' The Darkraver om de vierde editie van Harlem Nights volledig op zijn kop te zetten. De Haagse hofstad - waar ze massale house parties willen verbieden – even ontvlucht, vindt hij voor één nacht zijn onderkomen in het Patronaat in Haarlem. En reken maar dat dat een gezellig zooitje ongeregeld gaat worden; ‘Komt-ie dan hé!'
The return of Smurfenland
dinsdag 9 november 2010
Haal je blauwe verf tevoorschijn en zoek je witte muts! zaterdag 13 november heb je deze namelijk weer nodig! Een heel speciaal evenement is na 3 jaar weer terug. Smurfenland is terug!
Al een aantal jaar viert Super Sunday 2e Kerstdag in een uitverkochte Central Studios in Utrecht. Ook dit jaar belooft het weer een uitzinnig feest te worden. Super Sunday komt namelijk met een nog grotere line-up dan die van het jaar ervoor. Een line-up, die al de topnamen van de Nederlandse house-scene samenbrengt in een groot dance-event.
Het wordt weer langzaam herfst en iedereen pakt zijn extra deken uit de kast, haalt zijn winterjas van stal en de mutsen en handschoenen vliegen over de toonbanken in de winkels. Het wordt weer koud en niemand in Nederland houdt daar eigenlijk van. Ook Latin Lovers is geen voorstander van de kille kou en brengt dus maar al te graag wat extra zonnestralen voor jouw weekend!
Het Amsterdam Dance Event 2010 lijkt alweer een eeuw geleden, maar wat was het weer een klapper van een week. Na de ‘Freak n'Chic label showcase' en de ‘Bar25 special' tijdens ADE is het nu dan alweer tijd voor het volgende hoogtepuntje, op zaterdag 11 december 2010 vindt namelijk de tweede editie van Wunderbar plaats.
Minus is More special
vrijdag 5 november 2010
Met nog iets meer dan een week te gaan, worden de laatste voorbereidingen getroffen voor Strategy invites Minus is More. De vele positieve reacties op de artiesten van het label geven aan dat dit een unieke nacht gaat worden! Ook de artiesten kijken er naar uit om hun hoogstaande muzikale producties ten gehore te brengen. Strategy vroeg Kold Konexion naar zijn verwachtingen van dit evenement.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 3 november 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Fabulous
woensdag 3 november 2010
Op zaterdag 27 november presenteert Art of Dance de vierde editie van Fabulous in de Brabanthallen te Den Bosch. Na de presentatie van de 'Pioneers of The Future Sound', duikt de organisator in de wereld van de verfijnde techno. De 'Development of True Beats' area staat voor het allerbeste dat de techno momenteel te bieden heeft. Art of Dance licht de artiesten toe en presenteert ook voor deze area de timetable.
Masters of Hardcore
woensdag 3 november 2010
Het kan je bijna niet ontgaan zijn: aanstaande zaterdag zal een nieuw hoofdstuk aan de Masters of Hardcore kronieken worden toegevoegd, wanneer het evenement voor het eerst naar België trekt. Met de Trixxo Arena in Hasselt hebben organisatoren Art of Dance en Bass Events de ultieme locatie voor 's werelds meest toonaangevende hardcore evenement gevonden.
Ex Porn Star NYE Willemsoord
woensdag 3 november 2010
Voor het eerst sinds 2008 zal Den Helder weer de place to be zijn om het nieuwe jaar in stijl in te luiden. Ex Porn Star NYE wordt gehouden op de unieke locatie, de Kathedraal op Willemsoord (Cape Holland). De organisatie van het feest is in handen van het Helderse bedrijf Zaak van Vermaak samen met de vedette van Ex Porn Star. Samen organiseren zij voor jou een jaarwisseling om nooit te vergeten.
Monumental Productions maakt bekend dat afgelopen weekend de editie van Awakenings op zaterdag 27 november uitverkocht is geraakt.
Voor vrijdag 26 november zijn nog wel kaarten beschikbaar. Daarnaast nog meer nieuws: de datum der aller data is vastgesteld op 25 juni 2011, want dan is het weer tijd voor Awakenings Festival. Zet deze alvast in je agenda!
Lockdown laat hardcore bazen vechten
woensdag 3 november 2010
Over een kleine anderhalve week is het eindelijk zover: een waanzinnige invasie van international hardcore battles in Amsterdam. Op zaterdag 13 november neemt de internationale hardcore scene The The Sand in Amsterdam over en zal het concept Lockdown – International HC Battles wederom van zich laten horen. Laatste VIP tickets worden verloot.
Reason
dinsdag 2 november 2010
Zaterdag 13 November 2010 is de datum waarop het allemaal moet gebeuren. Het event wat bol staat van verrassingen, klasse, amusement met de beste muziek uit de scene viert haar 4e verjaardag en staat klaar om het samen met haar bezoekers te gaan vieren zoals alleen Reason dat kan. Wild FM presents Reason '4 year anniversary'.
De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen gaat ''heel goed kijken'' of hij in de toekomst nog grote houseparty's in zijn stad wil. Zijn woordvoerder heeft maandag een bericht daarover in het AD en op Omroep West maandag bevestigd. In de nacht van zaterdag op zondag moest de mobiele eenheid ingrijpen bij een grote vechtpartij bij de houseparty Gekkehouse in Den Haag. Er vielen vier gewonden en zestien mensen werden gearresteerd toen de raddraaiers zich tegen de politie keerden
Sinterklaas op een hardstylefeest? Dat moet wel uit de hand lopen! Vorig jaar nodigde de Matrixx Sinterklaas uit om zijn opwachting te maken bij XXlerator op 5 december. Wat als een vredige missie begon met een statig wuivende Goed Heilig man, ontaarde in een volledig door het lint gaande, hakkende hardstyle Sint. Daarbij hebben wij vernomen dat Sint niet alleen van de pepernoten gesnoept heeft.
30 november 2010
Feel your Second Identity
Code Red
29 november 2010
Super Rauw
27 november 2010
360
Eye on the Future laat kerstavond ontsporen
Nieuw minimal- en technoconcept in Eindhoven
26 november 2010
Snoeiharde birthday beats voor Dweazle
Elekt: kerst met ballen
Full Moon was super, op naar Unique Sexy New Years Vibe
25 november 2010
Monza invites Roog
24 november 2010
Time flies when you're having fun
23 november 2010
Obsession Outdoor komt haar bezoekers tegemoet
Dance Valley's early bird tickets bijna uitverkocht
Metz on Sunday
Timetable Hellbound en nieuwe CD compilatie
22 november 2010
Neophyte Live and Loud
21 november 2010
Begin 2011 knallend in de Melkweg met drie feesten onder één dak
Progressive City viert het driejarig bestaan
20 november 2010
GirlsLoveDJs
19 november 2010
Promo ft. The Opposites op Thunderdome
Switch
Emporium start per direct kaartverkoop met laag btw
18 november 2010
Qountdown; out with the old, in with the new
17 november 2010
Konfrontatie
15 november 2010
Weekend Warriors final episode
Aanstaande zaterdag neemt Latin Brutality je mee naar de jungle
14 november 2010
Snowattack
13 november 2010
I.M.House
12 november 2010
Terug naar het schoolfeestgevoel
Bekende mystery guest op Full Moon
11 november 2010
Tomorrow is now
Doom
Matrixx slaat nieuwe weg in met Exxellent
Back In The Days
10 november 2010
Lockdown international HC battles
Darkraver Solo tijdens Harlem Nights in Patronaat
9 november 2010
The return of Smurfenland
Super Sunday presenteert X-Mas Bash 26 december in Central Studios
6 november 2010
Latin Lovers brengt de zomer terug naar Utrecht
5 november 2010
Bar27 komt met tweede editie Wunderbar
Minus is More special
3 november 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Fabulous
Masters of Hardcore
Ex Porn Star NYE Willemsoord
Awakenings Festival en november nieuws
Lockdown laat hardcore bazen vechten
2 november 2010
Reason
1 november 2010
Van Aartsen denkt aan verbod houseparty's
Ook Zwarte Piet van het padje? Xxlerator