Partyflock
 
Nieuws · oktober 2010
­ Nederland
Sunset Luxury
zondag 31 oktober 2010
Nog maar een kleine twee weken te gaan en de Lexion barst los met Sunset Luxury. JLD-Events is een organisatie die weet wat partypeople willen. Een gezellig feest met de hele avond lekkere muziek en waar de man/vrouw verhouding scherp in de gaten wordt gehouden. Na de eerste editie in Beachclub Vroeger in Bloemendaal is het nu dus tijd voor een indoor editie wat zal plaats vinden in de Lexion Venue in Westzaan genaamd Sunset Luxury.
Go! is verliefd
zaterdag 30 oktober 2010
Go! is verliefd op house muziek en wil die liefde graag delen. Ja, Go! is verliefd, al jaren, en velen met Go!. En nu wil Go!, vanaf vrijdag 5 november, deze liefde met iedereen delen! Want Go! gaat deze avond van start met een nieuw en verfrissend concept waar muzikale vernieuwing en kwaliteit liefdevol hand in hand gaan.
Tijden veranderen, ontwikkelingen gaan sneller en sneller. Wat vandaag de dag helemaal hot is in de dance scene, kan over een maand alweer helemaal not zijn. En zeker gezien dat gegeven is het ongelofelijk knap dat Taste-it! dit najaar alweer vier jaar lang volle zalen weet te trekken! Dat gaat op zaterdag 20 november daarom op grootse wijze gevierd worden op een zeer bijzondere locatie in Haarlem!
Derde editie Default
vrijdag 29 oktober 2010
De afgelopen maanden heeft er een frisse wind gewaaid door de technoscene in Utrecht. Met een eigenzinnige sound en een focus voor de volle 100% op techno heeft Default zichzelf geprofileerd als een platform waar zowel gevestigde namen als opkomend technotalent hun liefde voor het genre en haar muziek met bezoekers kunnen delen. Een avond waar techno van begin tot eind centraal staat; een feest voor liefhebbers en door liefhebbers.
Voulez-Vous
vrijdag 29 oktober 2010
Nu de zomer daadwerkelijk plaats heeft gemaakt voor de herfst is de gevoelstemperatuur buiten aanzienlijk gedaald en worden de dagen snel korter en donkerder. Gelukkig biedt Voulez-vous een helder lichtpunt aan de horizon de aankomende donkere dagen. Op zaterdag 6 november is Voulez-vous namelijk terug in de Haagse hotspot Millers waar zij exclusief Nederlands meest gerespecteerde DJ, Erick E, twee uur lang de heetste House tracks van dit moment zal laten draaien.
Over een kleine anderhalve week is het eindelijk zover: de eerste invasie van 's wereld grootste hardcore concept in België. Op zaterdag 6 november neemt de internationale hardcore scene de Trixxo Arena over voor Masters of Hardcore – Symphony of Sins. Al wekenlang krijgen organisatoren Art of Dance en Bass Events de vraag wanneer het anthem voor het eerst te beluisteren zal zijn en met trots kunnen zij bekendmaken dat Stunned Guys & Amnesys – 'Symphony of Sins' nu te beluisteren is.
Langzaam cruisend met je haar in de wind in je Cadilac op de Las Vegas Strip, genietend van de zon en de mooie vrouwen. Vanavond een gokje wagen in het casino? Of gezellig met zijn twee de jacuzzi in bij het hotel. Terwijl de neonlichten om je heen blinken en schitteren weet je het eindelijk zeker: we gaan clubben vanavond! En net zoals de Las Vegas Strip misschien wel het meest glamoureuze middelpunt van Amerika is, is de Crystal Venue dat voor Nederland. Vandaar dat de gloss en glitter van Las Vegas op 13 november neerstrijkt in het stralende middelpunt van Nederland, Crystal Venue in Culemborg.
Halloween
woensdag 27 oktober 2010
Al jarenlang traditie en sinds dag en dauw een groot feest; Halloween – David Labeij & Julien Chaptal's b-day bash! De heren krijgen van de Studio 80 altijd open huis op deze vrijdag na ADE: bevriende dj's worden uitgenodigd en de conclusie is altijd feest. Op deze 29e van oktober zal de Studio 80 podium bieden aan de verjaardagsmannen David Labeij en Julien Chaptal. De twee genodigden die naast hun mogen staan om dit heugelijke feit te vieren zijn Lauhaus en ONNO.
Concept
woensdag 27 oktober 2010
Concept komt eraan. Nog maar enkele nachten slapen en dan is het eindelijk zo ver... Van 22.00 uur ‘s avonds tot 07.00 uur de volgende ochtend non-stop de beste techno in de Ahoy, Rotterdam. Verwacht een breed muzikaal scala van de onverwoestbare oldschool sounds tot de snoeiende tunes van nu, een loepzuiver geluidssysteem, drie verschillende areas en simpelweg een geweldige tijd.
We krijgen er niet genoeg van, van fijne feestjes. Kom lekker naar Bardelux, voor wie het niet kent: verwacht een hoop gezelligheid, vrijheid blijheid in een super uitgelaten sfeer. La Vista, Zandvoort aan Zee, (voorheen Mirage) wordt DE vrijgevochten en prachtige locatie voor een kneitervet knalfeest net zoals bij de voorgaande edities van Bardelux.
LoLatin
dinsdag 26 oktober 2010
Terwijl de zon langzaam de horizon siert met zijn laatste gloed, ontwaken de broeierige ingrediënten van de aanstormende nacht in de koude straten van Amsterdam. Exotische trommelgeluiden houden de emoties in de ban van wat de nacht brengen zal…Gebruinde goedgevormde lichamen geven de ogen de kost en heerlijke artiesten laten de heupen magisch deinen op het ritme van de beat. De dagen worden steeds korter, en de nachtelijke fantasieën daarmee langer! De sfeer bereikt langzaam zijn hoogtepunt op het passierijke ritme en daarmee is de toon gezet: LoLatina houdt vanavond Escape Venue in haar ban.
I Love los
vrijdag 22 oktober 2010
Op 13 november maakt Den Haag zich weer op voor de volgende editie van LOS in het Paard Soulmax is weer vastberaden een super editie neer te zetten in eigen stal, met een indrukwekkende line-up en beestachtig goede muziek. When did Soulmax ever let you down?
Selekted Music ADE Showcase
donderdag 21 oktober 2010
Het Amsterdam Dance Event (ADE) is de jaarlijkse smeltkroes van nationale en internationale maatschappijen werkzaam in de dance industrie, dit jaar gehouden van woensdag 20 oktober tot en met zaterdag 23 oktober.
Airplay ADE
woensdag 20 oktober 2010
Op vrijdag 22 oktober hebben de grootste spelers in de electronische muziek scene hun krachten gebundeld en komen deze samen op 2 verdiepingen in club Rain. Airplay, het kersverse producers concept zal room 1 omtoveren tot een muzikale oase met voor Rain een ongekende en bijzondere lineup: Brian Chundro & Santos & Brian Chundro & Santos hosten room 1 en hebben niemand minder dan D-Rashid uitgenodigd en nog een waslijst aan helden. In room 2 zal er en tech house sound ten gehore worden gebracht door niemand minder dan Franklin Reeves en zijn elecronische helden uit de techno en tech house fabriek.
Hoogtevrees
woensdag 20 oktober 2010
Haute Cultuur presenteert alweer de derde editie van hoogtevrees! Op 6 november aanstaande vanaf tien uur ‘s avonds vormt Canvasopde7e in het oude Volkskrantgebouw het decor voor een avond waar muziek en kunst elkaar aanvullen. Kom dus lekker in een huiskamersfeer genieten van dubstep, hiphop en electro.
Lax Dance event
dinsdag 19 oktober 2010
Terwijl de binnenstad van Amsterdam zich opmaakt voor het Amsterdam Dance Event, alwaar de crème de la crème van de (inter)nationale dancescene de gerenommeerde locaties zal rocken, broeide er - vlak naast de ring, ook het verlangen om te participeren in dit evenement. En wel door middel van drie dagen pre-partyen voor het ADE, gehost door opkomend talent uit eigen gelederen.
Aankomende zaterdag gaat het gebeuren het nieuwste concept van I&B Events en Inclusivo: House meets hardcore De meest beruchte en grootste underground locatie van Nederland maakt zich op voor dit spektakel met meer dan 12 artiesten verdeelt over 2twee prachtige area´s met `the best of both styles`. Klik hier voor meer informatie.
Op donderdag 21 oktober vindt er opnieuw een speciale editie van Progressive City Special plaats in de Nijmeegse thuishaven “Merleyn”. Speciaal is deze editie vanwege de zeer bijzondere gast, die de organisatie heeft weten te strikken. Niemand minder dan de Duitse “rising house star” Hunee komt op bezoek. In het kader van zijn aanwezigheid op de ADE festiviteiten, wist hij gelukkig nog een gaatje in zijn agenda te vinden en kan hij de oosterlingen van het land ook blij maken met zijn bezoek.
Deepheat
zondag 17 oktober 2010
Het platenlabel 'Hardsoul Pressings' doet haar ADE feestje in samenwerking met 'Deepheat'; donderdag 21 oktober van 22.00 tot 05.00 uur in Little Buddha Amsterdam. Zowel het label als het club concept wordt gerund door de Hardsoul broers ROOG en Greg van Bueren, die bekend staan om hun diepe, techy, soulful house.
Vengeance geeft talent een kans
zondag 17 oktober 2010
Op vrijdag 29 oktober zal de tweede editie van Vengeance plaats vinden in Deventer. Het belooft net als de eerste editie weer een knalfeest te worden. Dit evenement is gratis te bezoeken en zal van 20:00 tot 01:00 plaatsvinden in Pand 3 in Deventer. Dit concept is door Moon Star Events opgezet omdat zij vonden dat het tijd werd voor wat vernieuwing. En omdat er genoeg talent is wat een kans verdiend.
Mn2s
zaterdag 16 oktober 2010
Het house label Mn2s uit Londen is sinds 2006 vaste waarde tijdens het Amsterdam Dance Event. Voor het tweede jaar op rij vormt nachttheater Sugar Factory, de grootste kleine club van Amsterdam, het decor voor hun showcase. Vrijdag 22 oktober van 23.30 tot 05.00 uur presenteert het label niemand minder dan: Alex Gaudino, Full Intention, Ron Carroll, Seamus Haji en Robert Owens.
Go Dutch and Foktop
zaterdag 16 oktober 2010
Dat let's go Dutch méér inhoudt dan het splitten van de rekening hoor je zaterdag 23 oktober van 21.00 tot 04.00 uur in Club BlinQ. Tijdens de officiële ADE Special 'Go Dutch! & Foktop!' hosten beide concepten een eigen zaal. Verwacht Hollandse housesets van opkomende talenten en headliners als Funkerman, Baggi Begovic vs. René Amesz, Groovenatics, Skitzofrenix, Yasmin Le Bon, Sandro Silva, Carl Tricks en Rob Boskamp, vocaal opgezweept door niemand minder dan Lady Bee, Mo MC en yaNto. Bij Foktop! kun je eigenlijk alles verwachten, want die gasten zijn gek. Paarsgewijs hoor je dikke back2backsessies van Ryan Riback b2b DJ Rockid, Hoodie b2b Sickboy, Tom Piper b2b DJ Rockid, maar ook Cablejuice, Ralvero, Quinten 909, MC Bizzey en Dan Stezo. Wat zo'n mega line-up wel niet moet kosten? Helemaal niets, want de entree is gratis!
Tour
vrijdag 15 oktober 2010
Tijdens het Amsterdam Dance Event op vrijdag 22 oktober gaan Plak en Beatnik vriend en vijand verbazen met een beest van een feest. Alle drie de zalen van het historische pand van de Odeon worden volgeladen met een berg aan licht en geluid, rockende DJ's uit Berlijn, Londen, Parijs en Amsterdam en de openingstijden zijn bepaald niet christelijk te noemen.
The day has come, Put your dancing shoes on en maak je klaar voor dé party van het jaar! Na het grote succes van de zes voorgaande edities vindt op zaterdag 16 oktober 2010 opnieuw een editie van Saturday Night Fever XXL plaats.
Sonic Boom
woensdag 13 oktober 2010
Donderdag 21 oktober is het al weer tijd voor de 5e editie van Sonic Boom sinds de terugkeer van dit evenement. Na een kick off in de Sugar Factory, de Amsterdam Fashion Week en ADE specials in de Flexbar en de onvergetelijke editie onder een tunnel tijdens Koninginnenacht, is het nu tijd voor een ADE special in de Bitterzoet. Sonic Boom is een initiatief van Brutuzz en wordt hierbij sinds de herstart van het evenement neergezet met de hulp van Karimo en Nigel uit het vage gasten collectief.
De NachtQlub
woensdag 13 oktober 2010
Zaterdag 16 oktober is het wachten voorbij. Dan vindt alweer de derde editie van DeNachtQlub plaats, hét exclusieve feest in NL voor de echte Nachtbraqers. Marcella, Born to Funk en Pascal Morais draaien een bijzondere set voor de true minimal, deep- en techhouse fans. Drie nationaal en internationaal grote namen in een intieme setting. Don't miss it!
Herfstkriebels
woensdag 13 oktober 2010
Aanstaande zaterdag 16 oktober zal Central Studios in Utrecht weer het decor zijn voor een nieuwe wervelende editie van Herfstkriebels. Vanaf 22.00u kun je in een warme herfstsfeer volop genieten van de beste dj`s, live acts, en interactive art, verdeeld over twee studio's. In dit bericht vind je de timetable en de laatste info.
Op 11, 12 en 13 november vindt de eerste editie plaats van de Monaco International Clubbing Show (MICS). Drie dagen lang herbergt Monaco belangrijke spelers in de clubindustrie, DJ's en vele bezoekers. Als het eerste evenement ter wereld dat zich toelegt op de nightlife industry, biedt het MICS drie dagen lang panels, shows, conferenties, exposities voor en door professionals uit alle sectoren van de clubindustrie. 's Avonds wordt de chique badplaats omgetoverd tot een waar clubwalhalla: DJ's als Boys Noize, Dennis Ferrer, hun eigen Chuckie en vele anderen zullen optreden in de prachtige clubs die Monaco rijk is.
Fantasy Island line-up
maandag 11 oktober 2010
Dames, heren en natuurlijk gast! Op 31 december 2010 zal Fantasy Island een oude geliefde locatie doen herleven: Go Planet Expo Hall te Enschede. Om het oude jaar op een passende manier af te sluiten en 2011 knallend te beginnen hebben ze een rauwe & dikke line-up samengesteld!
Zoals jullie hardcore liefhebbers misschien al weten is het thema van Nightmare dit jaar ‘Create the Future'. Met het oog op dit thema roept de organisatie iedere gabber, rammer, hakker en beuker op om een filmpje van zichzelf te maken tijdens het hakken en dit naar hen op te sturen. De acht winnaars zullen worden uitgenodigd voor Nightmare en mogen tijdens het feest op de Mainstage aan duizenden hardcorefanaten laten zien waarom hun manier van hakken op het podium thuishoort.
Zaterdag 16 oktober pakt Panama dubbel uit. Naast de niet te missen houseclassics van het met jeugdsentiment overgoten Turn UP the Bass voegt Panama een special performance toe van..Get ready for this! Ray & Anita met natuurlijk de allergrootste 2 Unlimited hits! Zoals je van Ray & Anita mag verwachten belooft het miniconcert tijdens Turn Up the Bass dan ook één groot spektakel te worden.
Het heeft even geduurd maar aanstaande zaterdag 16 oktober is het dan eindelijk weer zover, een nieuwe L'Etiket in de Winkel van Sinkel. Deze editie: “ 10 year anniversary of Soulrock” De Line-up liegt er in ieder geval niet om.
Foxes and wolves at klinch
zondag 10 oktober 2010
Terwijl de blaadjes in een kleurenspectrum van vurig rood tot seventies-bruin neerdwarrelen in het boogie-bos, doen de Foxes & wolves hun best om de weg naar de dansvloer terug te vinden. De welpen verwelkomen deze maand een sleutelfiguur in het internationale disco-netwerk en gebroederlijk wordt dus alles in orde gebracht om producer Shit Robot onder het schijnsel van de Melkweg te verwelkomen. Onlangs bracht Shit Robot met ‘From the Cradle to the Rave' één van de beste dance-albums van het jaar uit en op zaterdag 16 oktober maakt hij bij de Foxes & Wolves zijn Nederlandse debuut maken. Terwijl de nachten steeds langer worden ontvangt de maandelijkse disco-samenscholing in de Melkweg ook nog eens de Engelse electropopband May 68. Als extraatje, om elkaar warm te houden.
Colors x night slugs
zondag 10 oktober 2010
Midden in de zomer bracht Colors ‘wonderboy' Joy Orbison al naar Trouw. En tijdens de derde editie van Colors zorgt het feest weer voor een heldere line-up. Het vooruitstrevende label Night Slugs is gevraagd een aantal van haar afgevaardigden uit Londen naar de Amsterdamse club TrouwAmsterdam te sturen. Op de eerste officiële ADE dag, woensdag 20 oktober, komen deze artiesten house&bass draaien zoals het bedoeld is.
Dance, dance, dance, ook al is FestyLand hét brede driedaagse Festival der Zuidelijke Nederlanden, dit jaar is er meer ruimte voor dance dan ooit! In twee grote tenten in het mega tentenkamp in Volkel (Uden) zal non-stop dance te horen zijn. Alle stijlen komen aan bod: spetterende live optredens en knallende dj performances. En natuurlijk is er Chille met Nille, waar ook vrolijk gedanst mag worden. FestyLand gaat dansend door het leven, het is (bijna) feest!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 6 oktober 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Linke Soep
woensdag 6 oktober 2010
Nog nooit was daar een jubileum viering, maar na 4 jaar ze aardig op een rijtje te hebben werd het toch maar eens tijd om de boel eens flink te gaan verwennen. Thema is bekend, iedereen moet naar binnen met een hoofddeksel op! Wie deze 15e van oktober niet zo snel iets voor op ze hoofd kan vinden, de eerste 400 feestbeesten ontvangen een presentje van Linke Soep. En het is niet kinderachtig (of wel)?!
Na de eerste succesvolle editie van Techno Buddha in de Winkel van Sinkel volgt nu 'The temple of the geishas' op 5 november 2010.
16 Oktober kickoff Here & Now
dinsdag 5 oktober 2010
Zaterdag 16 oktober gaat in The The Sand in Amsterdam een nieuw techno en techhouse concept van start. Onder de naam Here&Now brengt Pixius events het beste wat de genres op dit moment te bieden hebben bij elkaar. Here&Now kijkt niet naar de toekomst en ook niet achterom want 'yesterday's gone and tomorrow's uncertain'. Het gaat om het hier en het nu.
Wat hebben de datums 6 november en 2 oktober met elkaar te maken? Niet zo veel zeg je? Think again! 2 Oktober 2010 betekent het begin van een weergaloze Fusion tour in de Heineken Music Hall. Het hardstyle label Fusion had op die avond haar meest trouwe afgezanten op een missie gestuurd naar de ‘Bijlmer Bierhal' voor een portie rauwe, harde en onvervalste hardstyle. En je voelt het al aankomen, iets meer dan een maand later zullen een aantal van de vertegenwoordigers van het Fusion label in Takens verder gaan waar ze in de HMH mee zijn begonnen.
Sin City
zondag 3 oktober 2010
Na een vrij lange periode zonder grote dance feesten en veel vraag naar een groter evenement, heeft Index besloten dat het tijd is voor een nieuw evenement.
Sinds september is Amsterdam een nieuwe club rijker: BC12. En deze historische plek is met veel liefde omarmd want na een vliegende start met enkele uitverkochte avonden wordt er al reikhalzend naar de tweede maand uitgekeken. Het alom bekende comedy theater aan het Leidseplein verandert namelijk wekelijks in de BC12
Boe
zaterdag 2 oktober 2010
Nog een paar maanden en het jaar is alweer voorbij! Dat betekent dat er nog maar drie laatste zaterdagen van de maand zijn dit jaar, dus nog maar drie mogelijkheden een feest van Best Oldskool Events mee te gaan maken, op de inmiddels bij de vaste BOE-ers vertrouwde locatie Op de OpdeSluizen van IJmuiden. Ook in september kwam het publiek weer in drommen naar OpdeSluizen. Het zegt dus genoeg over de aantrekkingskracht van dit feest dat zowat een nationaal begrip aan het worden is bij de echte liefhebbers van de pure house klassiekers.
Ratio
zaterdag 2 oktober 2010
Elke tweede zaterdag van de maand is de dansvloer van Trouw het domein van Melon en zijn gasten. Met zijn avond Ratio? laat Melon zien, horen en voelen wat zweten op deze dansvloer betekent. Eerder al nodigde hij househelden als Dennis Ferrer, Osunlade, Soul Clap, Âme & Henrik Schwarz uit en werden de bezoekers getrakteerd op kwaliteitshouse. Op zaterdag 9 oktober wordt “Don Melon” bijgestaan door Ibiziaanse Willie Graff die hiermee zijn debuut maakt in Nederland.
Showcase
vrijdag 1 oktober 2010
Zaterdag 2 oktober zal Club Poema RAW in het teken staan van We Are E. We Are E is de naam van het boekingskantoor van Evotions. De organisatie achter de succesvolle Timewarp NL, Cocoon, Minus en Karotte's Kitchen feesten. De grootste talenten van Nederlandse bodem komen bij het boekingskantoor bij elkaar. Zo zijn onder anderen Darko Esser, Eva Maria, Joey Daniel, Gideon Bouwens, Johanna Mercker, Unders, Sandeep, Edu Imbernon, Wesdex, iO en Arjuna Schiks lid geworden van de “E” familie.
Twentyfive years lady Aida
vrijdag 1 oktober 2010
De Eindhovense DJ/producer Lady Aïda (Aïda Spaninks) zit dit jaar precies 25 jaar in het DJ vak! Lady Aïda staat aan de bakermat van de house. Ze begon in 1985 in café Sands aan het Stratumseind in Eindhoven, maar bleef niet niet lang onopgemerkt in de rest van Nederland en ver daarbuiten.
Hey! invites Josh Wink
vrijdag 1 oktober 2010
Na een goede zomer vol met feesten op de stranden van Scheveningen en Bloemendaal en verschillende clubs waaronder de Studio 80, de Watt en de Factory 010, keert Hey! op zaterdag 23 oktober weer terug in de Catwalk te Rotterdam. Voor deze editie is er een hele speciale Amerikaanse dj te gast.
Naast The Bloody Beetroots Death Crew 77 en Modeselektion bevestigd STRP Festival tevens voor de eerste zaterdag Die Antwoord, Hudson Mohawke, SBTRKT en Aardvarck. Hiermee is de line-up voor zaterdag 20 november compleet! Ben je nu helemaal overtuigd? Dan kun je vanaf volgende week dinsdag 5 oktober voor het eerst een passe-partout ticket voor alle concerten in het Klokgebouw tijdens STRP Festival aanschaffen.
De succesvolle houseformule Nope staat dit keer in het teken van Fashion en de release van Nope Is Dope vol. 8, de dikste house cd van het moment met de lekkerste tracks van de hotste house DJ's, gemixed door niemand minder dan D-Rashid en Apster. De Nope is Dope cd tour strijkt zaterdag 16 oktober neer in de Matrixx.
31 oktober 2010
Sunset Luxury
30 oktober 2010
Go! is verliefd
Taste it! viert zijn vierde verjaardag
29 oktober 2010
Derde editie Default
Voulez-Vous
Masters of Hardcore - Symphony of Sins
28 oktober 2010
Crystal Rosso neemt je mee naar Las Vegas
27 oktober 2010
Halloween
Concept
26 oktober 2010
Techno op unieke locatie met dj Remy
LoLatin
22 oktober 2010
I Love los
21 oktober 2010
Selekted Music ADE Showcase
20 oktober 2010
Airplay ADE
Hoogtevrees
19 oktober 2010
Lax Dance event
Aanstaande zaterdag knalluhhh in de Maassilo
18 oktober 2010
Duits deep-house talent doet Progressive City aan
17 oktober 2010
Deepheat
Vengeance geeft talent een kans
16 oktober 2010
Mn2s
Go Dutch and Foktop
15 oktober 2010
Tour
14 oktober 2010
Saturday Night Fever XXL goes 80's & 90's
13 oktober 2010
Sonic Boom
De NachtQlub
Herfstkriebels
12 oktober 2010
Moncaco international clubbing show
11 oktober 2010
Fantasy Island line-up
Trailer Nightmare ‘Create the Future’
Turn up the Bass feat Ray & Anita (2 unlimited)
Technotrein zonder vertraging in centrum Utrecht
10 oktober 2010
Foxes and wolves at klinch
Colors x night slugs
7 oktober 2010
FestyLand gaat dansend door het leven
6 oktober 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Linke Soep
Techno Buddha gaat los met Miss Djax
5 oktober 2010
16 Oktober kickoff Here & Now
4 oktober 2010
Zaterdag 6 november Fusion of sound Tour 2010
3 oktober 2010
Sin City
2 oktober 2010
BC12 verovert haar plek in het Amsterdamse nachtleven
Boe
Ratio
1 oktober 2010
Showcase
Twentyfive years lady Aida
Hey! invites Josh Wink
STRP Festival introduceert passe-partout
Nopeisdope 16 oktober in de Matrixx