Partyflock
 
Nieuws · januari 2010
­ Nederland
Er is weer veel nieuws te melden over Escape! De club, gelegen aan totaal vernieuwde Rembrandtplein in hartje Amsterdam, verwelkomt namelijk verse clubavonden op de donderdag en zondag. Ook op de zaterdag tijdens Framebusters zit je goed met namen als Erick E, ROOG, Hardwell en resident Raymundo.
Super You&Me
zaterdag 30 januari 2010
Na een muzikale zwerftocht door Europa komt Laidback Luke’s Super You&Me weer thuis. Op 6 maart zal dit succesvolle en internationaal gerenommeerde concept de Panama in aandoen. Gedurende voorgaande edities in Matter Londen, D!Club Lausanne, Louis Miami, Paradiso in Amsterdam en BLM9 in Bloemendaal braken internationaal gerespecteerde djs als Norman Doray, Diplo,A-Trak, Martin Solveig, Tocadisco, Lee Mortimer, Jooachim Garaud, Dada Life en dj Falcon de tent tot de grond toe af.
Fantasy Island 2010
vrijdag 29 januari 2010
Met meer dan honderd artiesten & acts zal Fantasy Island zaterdag 15 mei om 11:00 uur het festival seizoen voor de derde keer inluiden. De kaartverkoop is net een blauwe maandag begonnen, de vip inmiddels in een recordtempo zo goed als uitverkocht. De area-indeling en betrokken organisaties hebben al verklapt dat de line-up er eentje zou worden om van te smullen, in dit bericht de meer dan honderd artiesten & acts die invulling gaan geven aan de zeven area's!
De tijd vliegt (if you’re having fun)! Zaterdag 6 februari is er alweer voor de 25ste keer Superstijl in het Haarlemse Patronaat. En… daarbij bestaat deze super dance-avond ook nog eens 5 jaar. Wat is er nou mooier dan dat te vieren in de zaal waar Superstijl groot is geworden?
Tiësto stelt voor: The Kaleidoscope World Tour. Op zaterdag 1 mei geeft ’s werelds grootste elektronische artiest een eenmalig concert in het Sportpaleis in Antwerpen, België. Na zijn uitverkochte optreden in het Sportpaleis in 2008, belooft het ook deze keer een groots spektakel te worden. Een exclusief optreden gecombineerd met de verbluffende beelden van Kaleidoscope. Dit is een show die u niet mag missen.
27th February; The garden of house
donderdag 28 januari 2010
Het is nog iets te vroeg voor de lentekriebels en met het huidige winterweer lijkt het moment dat we weer van onze tuinen kunnen gaan genieten ook nog ver in het verschiet, maar er is één troost; in de tuin van Decisions is het altijd stralend weer en kriebelt het al bij de gedachte dat we er over een paar weken weer levenslustig in rond kunnen dartelen.
Rockit meets Click
woensdag 27 januari 2010
Na een periode van bijna twee jaar slaan Rockit en Click de handen weer ineen.
En net als toen strijken de twee organisaties op 6 maart aanstaande neer in één van de mooiste Techno locaties van Amsterdam, de WesterUnie, op het Westergasfabriekterrein.
In de wandelgangen gonst het al geruime tijd. Nog een aantal korte en rusteloze nachten en dan is het zover. Donderdag 28 januari, dan is de nieuwe, vooruitstrevende donderdagavond in de Amsterdamse Escape een feit. Your Republic is er klaar voor. En dat er iets speciaals te gebeuren staat, durven ze met gepaste trots toch wel te stellen. Dit wil je EN mag je absoluut niet missen.
Elevation Events’ voorliefde voor elektronische muziek gaat verder dan Sumatraanse spookdiertjes en Utrechtse smeerboel. Een geheel nieuwe avond gevlogen uit Elevations warme nest doet zaterdag 6 maart haar kick off in Eindhovens vetste poppodia de Effenaar. ELEKT staat voor volwassen pop-trash en rockende electro gepresenteerd door GOOSE, Les Petits Pilous, The Longmen en Wannabeastar. Daarnaast wordt Elevations creatieve team de Effenaar ingevlogen om haar hoogstaande beleving voort te prediken.
Headliner is terug van weggeweest! Het evenement dat hardstyle op de kaart heeft gezet in Zuid-Nederland is terug in de enige echte locatie waar het thuishoort; De Danssalon in Eindhoven. Op deze reünie mogen Wouter en Sjoerd Janssen, aka Showtek, natuurlijk niet ontbreken. In een uitgebreid interview blikken beide heren vooruit op deze, op voorhand al, legendarische avond.
Hardcore Gladiators
maandag 25 januari 2010
De gladiatoren waren de hardste vechters uit de geschiedenis. Meer dan 2000 jaar geleden stonden alleen de sterkste en meest geharde vechters in het collosseum, de fight-area waar op leven en dood gestreden werd. Vanuit de gehele wereld werden de beste vechters naar de arena des doods gestuurd. Op vrijdag 5 februari zullen de duistere sferen uit een donker verleden herleven tijdens 'Hardcore Gladiators'. Meedogenloos zal er zeven uur lang gebeukt worden door de meest gevreesde dj's uit alle hoeken van Europa.
Harlem Nights @ Patronaat
zaterdag 23 januari 2010
Sinds een jaar woonachtig in Haarlem en nu al bewierookt in het lokale nachtleven; DJ Dano. Op zaterdag 27 februari 2010 geeft deze onverbeterlijke House Junkie je in het Patronaat in Haarlem een onvergetelijk lesje Rave geschiedenis zoals alleen de meester zelf dat kan. Verwacht dan ook niks minder dan een nacht lang piepende en krakende Early Rave met de rauwe en ruige Oldschool, Techno, Trance en Acid sound waarmee hij al sinds de geboorte van de House vele harten veroverde en een onuitwisbare stempel achterliet op de hedendaagde dance-scene.
Oké idee: 'Foktop! Labelnight', vrijdag 19 februari in de Sugar Factory, hartje Amsterdam. Foktop! is simpelweg losgaan op dreunende beats, funky ritmes en wilde baslijnen. Resident dj's Guerilla Speakerz en DJ Rockid hebben voor deze editie de Mightyfools, HENZEL & Disco Nova, Venour en Dan Stezo MC uitgenodigd om de tent te rocken.
Dutch Underground Music Movement is een collectief van Dj’s, Producers, VJ’s, Dance-acts en Live-artiesten. Zij zijn zeer bedreven op het gebied van organisatie, promotie en entertainment. Denk hierbij aan een totaalplaatje dus ook aan fotografie en filmproducties.
Na vorig jaar met Never on Tuesday? spetterend te hebben afgesloten, wordt 2010 door Sound Architecture op hele fijne wijze gestart middels een solo-optreden van Marco Carola. Op zaterdag 13 februari zoekt Sound Architecture het letterlijk wat hoger op in de Rotterdamse Factory 010. Marco Carola zal minimaal een 4 uur durende set ten gehore brengen. In het voorprogramma zal Joachim volgens eigen gebruik, het spel weer op de spreekwoordelijke wagen gaan zetten.
Sounds like trouble allnighter
vrijdag 22 januari 2010
Zaterdag 23 januari van 23.00 tot 08.00 staat een rendez-vous gepland in safe house mp3Live in Amsterdam centrum. Voorlopig het laatste feest in mp3Live want deze locatie wijzigt vermoedelijk van syndicaat. Geteisem dat hier de dienst uit maakt zijn Arjuna Schiks (live), Tom Trago, Mike Ravelli, Sandrien en Jaime Frias.
We like it raw
vrijdag 22 januari 2010
We like it raw is een concept wat ooit begonnen is in een kleine locatie met extreem hard geluid! Na vier geslaagde edities is de tijd ook aangebroken om groter te gaan! Eindelijk is er een locatie gevonden waar zelfs harder dan ooit te voren geknald kan worden en de status van het concept We like it raw kan behouden worden!
'Love Connection has a dream! That all men and music are equal. And that everyone will experience dance music the way it should be!' Zaterdag 30 januari 2010 zal er een volgende stap gezet worden naar het ideaalbeeld voor het nachtleven. Poptempel P3 in Purmerend zal die avond een podium bieden aan iedereen die zich geroepen voelt door deze nieuwe beweging.
Here we go again! Essential Artists laat weer van zich horen en om maar meteen goed te beginnen in 2010, met maar liefst 4 showcases in de maand januari. Noa (Leeuwarden), Bob's (Uitgeest), Hardersplaza (Harderwijk) en voor Amsterdam is gekozen voor één van de mooiste locaties in onze hoofdstad: Arena.
Dat Chakra gewoon verder gaat in 2010, en nog steeds gevonden wordt door trouwe aanhangers, bleek in januari gewoonweg een feit .. Terugblikkend op een bomvolle Bel Air, met de sfeer die je nog maar zelden treft. Chakratown @ Hometown Breda werd voor de 3e maal gehouden, en gebleken is dat dit feestje, een behoefte vervult, van vrolijkheid, vriendelijkheid, en respect voor elkaar..
Al meer dan twee jaar strijkt Electronation neer in het pittoreske Antwerpen voor hun maandelijkse avond in Cafe Café d'Anvers. Met gasten als Oxia, Anthony Rother, Audiofly en Marc Romboy staat deze avond dan ook garant voor een sublieme programmering en dat in de meest legendarische club van Belgie. Dat onze zuiderburen kunnen feesten zal dan ook vrijdag 22 januari worden duidelijk gemaakt met speciale gast Riva Starr.
Op 23 januari presenteert Studio 80 tijdens haar Resident Night weer een avond met uitsluitend artiesten die al eerder de tent op z'n kop hebben gezet en een bijzondere band hebben met club en publiek. Dit keer zal de avond extra glans krijgen door de aanwezigheid van twee absolute internationale favorieten.
Verdraaid! In de Catwalk
maandag 18 januari 2010
Op de mooie aankomende vrijdag 22 januari 2010 zal de allereerste editie van Verdraaid! plaatsvinden. Tussen al het internationale geweld wat Rotterdam muzikaal gaat treffen de komende tijd, mogen de kleine, intieme en nationaal-georienteerde feestjes zeker niet ontbreken.
De SilverDome in Zoetermeer wordt op zaterdag 27 maart weer omgetoverd tot een ware Hardstyle arena. Want dan vindt de tweede editie van Knock Out! plaats, dat dit jaar in het teken staat van ‘Ultimate Battles’. De subtitel zegt het al... de avond zal in het teken staan van stevige en onvervalste battles. Artiesten gaan met elkaar de ultieme strijd aan. Niets zal gespaard blijven en extremen worden opgezocht.
Musicology
zaterdag 16 januari 2010
Music is life and life is Music. Zang of rap. Beats of bass. Instrumentaal of rauwe drums. Melodieus of a-muzikaal: over smaak valt niet te twisten en zo waarborgt elk nummer bij ieder persoon een andere herinnering. Immers, van welk genre jij ook houdt, bij dat ene kippenvel bezorgende nummer gooi je nu eenmaal de volumeknop graag omhoog om je volledig te kunnen storten in ‘the sound’. Because Rhythm moves you, Music touches you and Musicology knows exactly how!
Een leger aan gillende meiden, dat hem overal volgt waar hij gaat & staat, is niet wat hem als deejay karakteriseert. Zijn kledingkeuze draagt niks bij aan zijn status, zijn vriendenaantal op Hyves zegt niks over zijn draaikunde en zijn openlijke uitspraken op Twitter geven aan dat hij ook ‘gewoon maar een mens’ is.
Everyone...please pay attention! Ladykillers is back en wel op 13 februari! Vergeet je lover of je speciaal geplande Valentijn actie; vanavond vind je de liefde van je leven in Outland. Behind the wheels-of-steel staan namelijk alleen maar killer DJ's met killer beats die je vlinders in je buik zullen geven.
Free Your Mind Festival
donderdag 14 januari 2010
De Lucky Bird kaarten van de zevende editie van Free Your Mind Festival zijn uitverkocht.
Binnen elf dagen waren alle Lucky Bird kaarten de deur uit. De Lucky Birds die de 7e, de 77e en de 777e kaart hebben gekocht worden donderdag 14 januari bekend gemaakt op de site van FCA en Free Your Mind Festival.
Aanstaande zaterdag is het zo ver: Hardstyle Morthef#ckers in Zak. Voor deze avond heeft Zak een drietal gastdj's uitgenodigd! Anagenetic, een van de nieuwste vrouwelijke aanwinsten in hardstyleland zal haar kunsten vertonen! Na anderhalf uur geweld van deze 'hardstyleprinses' zal een andere 'new kid on the block' zijn kunsten vertonen. Chain Reaction zal laten zien waarom ook zijn agenda voller en voller wordt en ook hij tot een van de grootste talenten van dit moment gerekend moet worden! Om de balans tussen nieuw en 'oud' talent deze avond in stand te houden laat daarna The Darkraver horen waarom ook hij nog steeds tot de vaderlandse top behoort! Klik snel door voor de exacte timetable en extra info!
New York Baby
woensdag 13 januari 2010
De stad waar dromen werkelijkheid worden. A city that never sleeps en waar er tussen de bruisende menigte altijd wel iets te beleven valt. Geniet van een waanzinnige view alsof je op de The Top of The Rock staat, waan je als een ware Soho citizen door de nacht en laat jezelf van alle gemakken binnen handbereik voorzien. Ruil de Hollandse nuchterheid eens in voor de show. Wees arrogant en charmant tegelijk. Verg jezelf tot het uiterste. Beat the impossible, because tonight you’re in New York Baby!
Billy the Klit special
dinsdag 12 januari 2010
30 januari zal Billy the Klit zijn opwachting maken voor zijn eerste solo performance van 2010. Het jaar is nog maar net van start gegaan en bij Billy the Klit begint het alweer te kriebelen. Na de eerdere, steevast uitverkochte edities, kan natuurlijk ook niemand meer om dit Haagse dj fenomeen heen. Het publiek juicht voor Billy, het publiek smeekt om Billy en het publiek krijgt Billy! Verwacht bizar entertainment, verkleedspullen en verrassende optredens.
Rotzooii
dinsdag 12 januari 2010
Rotzooii komt keihard terug en viert 6 februari haar vijfjarig bestaan in de WesterUnie met een knaller van een line up! Het is alweer een tijdje geleden maar het is het wachten dubbel en dwars waard geweest. S.E.Productions gaat er weer vol tegen aan met drie Rotzooii edities in het jaar 2010. Bij de eerste aftrap gaan we terug in de tijd met artiesten die vanaf het begin van het Rotzooii tijdperk een bijdrage hebben geleverd aan een aantal legendarische avonden.
Hard Nature
dinsdag 12 januari 2010
Voor de echte hardstyle liefhebber begint het jaar op zat. 30 januari tijdens Hard Nature in de Effenaar. Deze avond staan hier onder meer de Italiaan Tatanka en de levende legendes The Prophet en Rob & MC Joe. Een ijzersterke line-up die snoeihard de heersende kou verdrijft! Voor info en tickets ga naar www.hardnature.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A15677 Check de trailer op het nieuwe Hard Nature Youtube channel!
Classified
maandag 11 januari 2010
Voor een selecte groep, die sfeer hoog in het verlanglijstje heeft staan. Voor alle feestzinnende clubbers, dat een leuke crowd wekelijks opzoekt op de dansvloer. Voor muziekverslaafden, die hun voorkeur niet uit één genre halen en hun lichaam moeiteloos op meerdere soorten ‘bpm’ weten te bewegen. Dus geen plaat die hetzelfde klinkt, maar juist variatie die het weekend onvergetelijk maakt. Classified: the sexiest combination of house, latinhouse & eclectic.
Op dit moment wordt er keihard gewerkt aan het nieuwe seizoen en de officiële Opening Party zal ook dit jaar weer een feest zijn waar vele naar uit kijken. Om alvast een voorproefje te geven van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft, zal Bloomingdale XXL op zaterdag 6 februari 2010 een zeer speciale Warm up party geven!
Zaterdag 13 maart 2010 zet het erotische concept Pussy lounge de Matrixx in vuur en vlam. Een week later begint ook de lente en dus is deze avond alvast een mooie opwarmer. Pussy lounge is een van de langst draaiende concepten van b2s en dankt haar succes aan de ijzersterke formule. Zoals je gewend bent kun je op Pussy lounge de beste beats, de gezelligste DJ’s en het pikantste entertainment verwachten!
Het mag dan wel winter zijn, maar Club Noa brengt jou in zomerse sferen op Zaterdag 16 januari. Denk aan heerlijke Zuid-Amerikaanse stranden, cocktails, mooie vrouwen, mooie mannen, de zon hoog aan de hemel en ’s avonds de meest temperamentvolle muziek die er bestaat, Latin Flavour! Deze eerste editie in 2010 brengen D-Rashid, Michael Mendoza, Bassjackers en Praia del Sol onder aanvoering van MC Roga de vlam in de pan!
Freaky friday
zondag 10 januari 2010
Freaky friday: float like a butterfly, sting like a bee, when you come to party só freaky!
Een nieuwe locatie en wát voor één! Vrijdag 22 januari maakt Latin Lovers haar welverdiende debuut in een van de mooiste poppodia van Nederland: Patronaat in Haarlem. Deze unieke locatie past precies in de zomerse puzzel die Latin Lovers altijd legt voor haar fantastische bezoekers. Met een zeer muzikale line up die goed tot zijn recht komt in deze exclusieve locatie belooft dit een meer dan hete nacht te worden in het fijne Haarlem!
Let`s Go Back is back
zaterdag 9 januari 2010
Na twee succesvolle edities van Let's Go Back to the 80`s & 90`s is het op zaterdag 20 februari tijd voor alweer de derde editie. Central Studios zal deze avond weer geheel in het teken staan van de danceclassics van toen.
Sunday High
vrijdag 8 januari 2010
Het eerstvolgende evenement wat georganiseerd wordt door Orange Events in 2010 is het concept wat elke hardcore liefhebber nu onderhand wel kent, natuurlijk, hoe kan het ook anders: Sunday High! Dit evenement zal op een zeer speciale dag plaatsvinden namelijk op 14 februari in de welbekende locatie Zenith. Het is een beetje dubbel feest want het is Valentijnsdag en ook nog eens tijdens de Carnaval. En waar kun je nu beter carnaval vieren dan in Limburg!?
Ook in het nieuwe jaar laat Latin Brutality zich absoluut van zijn meest opwindende kant zien. Con Amore betekent ‘met liefde’ en met veel liefde presenteert Latin Brutality haar nieuwe huisstijl. De huisstijl was toe aan vernieuwing, de nieuwe huisstijl moet passen bij het imago van Latin Brutality: een vrouw vriendelijk, innovatieve en zomers concept.
Noize keert terug in Dynamo
donderdag 7 januari 2010
Industrial hardcore, schranz en drum’n’bass in Dynamo. Het klinkt zo vertrouwd, maar eigenlijk worden er pas sinds twee jaar geleden experimentele hardcore-feesten georganiseerd in het grootste jongerencentrum van Nederland door de vrijwilligers van Dynamo GBBR. Op 5 februari is er weer een editie met onder andere The Outside Agency.
300MPH start met Loco Dice
donderdag 7 januari 2010
Superlatieven schoten aan alle kanten te kort na het bezoek van Loco Dice aan 300MPH/Catwalk in Rotterdam tijdens zijn ‘Under 300 Tour’ in februari 2009. Algemeen wordt deze avond nog steeds bestempeld als veruit de beste Catwalk avond tot nu toe. En terecht, want de Tunesische Duitser hield de tunnel zeven uur lang in zijn greep en draaide misschien wel zijn beste set ooit als je op de reacties van zijn fans af mag gaan. En zo’n avond verdiend natuurlijk een waardige vervolg en dat komt er ook want 300MPH heeft weer hard zijn best gedaan en haalt Loco Dice op vrijdag 29 januari terug naar de Catwalk voor wederom een set van minimaal vier uur, maar afgaande op afgelopen keer kan dat best wel eens veel langer worden.
Ex Porn Star XXL Valentine
woensdag 6 januari 2010
Na een uitverkochte kersteditie, keert Ex Porn Star op zaterdag 13 februari terug in L.E.F. en deze editie staat de liefde centraal. Of je nou zoekende bent naar de perfecte match of gewoon gesetteld bent, je kunt gezellig mee doen aan de Ex Porn Star Dating Games. Want liefde is... samen spelletjes spelen!
Gezellig na al die feest dagen met je familie word het toch weer eens tijd om met je vrienden op stap te gaan. Zaterdag 30 januari kan je weer eens genieten samen met je vrienden van een heerlijk potje Oldstyle in de breedste zin tijdens Oldstyle Injection. Dit concept wat door 20 years house gehost word is er weer één om van te smullen.
Goede voornemens en Voidd
dinsdag 5 januari 2010
Gelukkig Nieuwjaar! Hopelijk zitten alle ledenmaten er nog aan, want die zullen hard nodig zijn in 2010. Om te beginnen staat Voidd op zaterdag 9 januari alweer klaar met een editie waar handen as usual en masse richting plafond zullen gaan en waar gedanst zal worden alsof het een lieve lust is (dat is het natuurlijk ook). Die oliebollenbuik dans je er simpelweg in één nacht af met topartiesten uit binnen- en buitenland.
Wat zeg je? Je hebt met oud & nieuw al genoeg explosies gezien? De oplettende lezer en hardstyle-kenner bij uitstek weet natuurlijk dat in bovenstaande titel het woordje ‘TNT’ niet staat voor een zeer ontvlambaar goedje uit China. Ooooh no…… Waar het dan wel voor staat? Lees snel verder!
Op zaterdag 27 maart 2010 zal de SilverDome worden omgetoverd tot een ware arena van de Hardstyle, want dan vindt Knock Out! Ultimate Battles plaats! Vorig jaar was het de eerste keer dat dit concept zijn intrede deed in de Zoetermeerse SilverDome. De locatie heeft bewezen zeer geschikt te zijn voor Hardstyle evenementen. De Dome staat bekend vanwege de goede akoestiek, hard geluid en de algehele sfeer. Daarnaast staat de combinatie van muziek en show bij b2s altijd hoog in het vaandel. In 2010 wordt het opnieuw knalle
Save. Exit. Planet
vrijdag 1 januari 2010
La tierra tardó doscientas mil veces más en crear vida que lo que el género humano tarda en destruir el planeta. ¿Es esta la perspectiva de nuestra era?
¿Estamos sin control?

¿O estamos....... In Qontrol?
31 januari 2010
Nieuwe, verse clubavonden bij Escape in februari
30 januari 2010
Super You&Me
29 januari 2010
Fantasy Island 2010
Superstijl viert verjaardag in het Patronaat
28 januari 2010
Tiësto's Kaleidoscope World Tour 2010
27th February; The garden of house
27 januari 2010
Rockit meets Click
Reveal, de nieuwe donderdagavond in Escape
26 januari 2010
ELEKT kickt off met Goose en Les Petits Pilous
25 januari 2010
Showtek blikt vooruit op Headliner the reunion in De DansSalon in Eindhoven
Hardcore Gladiators
23 januari 2010
Harlem Nights @ Patronaat
Tweede ronde Foktop! Labelnight in Sugar Factory
22 januari 2010
Dutch Underground Music Movement organiseert de 2de OorSmeer
Sound Architecture presents: Marco Carola
Sounds like trouble allnighter
We like it raw
21 januari 2010
Love Connection vervolgt weg in P3 Purmerend met o.a Michel de Hey
20 januari 2010
Essential Artists Showcase vs I am Urban @ Hotel Arena
19 januari 2010
Chakraparty in de Bomax te Zevenbergen
Vrijdag Electronation @ Cafe D’Anvers
Studio 80 Resident Night met Agnes en Solomun
18 januari 2010
Verdraaid! In de Catwalk
b2s maakt line-up bekend van Knock Out!
16 januari 2010
Musicology
15 januari 2010
Fame=Djs pakt groots uit in Post Rotterdam
14 januari 2010
Ladykillers is terug op 13 februari in Outland Rotterdam
Free Your Mind Festival
13 januari 2010
Aanstaande zaterdag Hardstyle Motherf#ckers
New York Baby
12 januari 2010
Billy the Klit special
Rotzooii
Hard Nature
11 januari 2010
Classified
Exclusieve Bloomingdale XXL Warm up brengt je al vroeg in zomerse sferen in The Sand
Hot! Hot! Hot! Pussy lounge in de Matrixx
10 januari 2010
Club Noa brengt jou in zomerse sferen
Freaky friday
Latin Lovers sets Patronaat on fire
9 januari 2010
Let`s Go Back is back
8 januari 2010
Sunday High
7 januari 2010
Latin Brutality gaat 2010 in met frisse, nieuwe uitstraling
Noize keert terug in Dynamo
300MPH start met Loco Dice
6 januari 2010
Ex Porn Star XXL Valentine
5 januari 2010
Zaandam maakt zich op voor Oldstyle Injection, met early op zijn best
Goede voornemens en Voidd
Zaterdag 9 januari Night of the dj's
4 januari 2010
b2s blaast dak van SilverDome er af met Knock Out
1 januari 2010
Save. Exit. Planet