Partyflock
 
Nieuws 2010
­ Nederland
Na alle kerstborrels, kerstdiners en andere kerstverplichtingen is zondagavond Tweede Kerstdag een heerlijke avond om op stap te gaan. Ook dit jaar maken Q-Music en Matrixx er samen een knotsgekke kerst van.
All you want for Christmas is this! Brutaal en verleidelijk.
Op vrijdag 10 december is het moment aangebroken. Na het startschot begin juli dit jaar is Yu'R - Events volop bezig geweest om het Strangerz concept verder te ontwikkelen. Er is een hoop te doen geweest over dit nieuwe concept. Wat begon als deejay contest voor menig deejaytalent binnen de Minimal - Techno scene, wordt nu neergezet als terugkerend concept.
Op 6 augustus 2011 is het zo ver. Dan strijkt Dance Valley Festival weer neer in Velsen Valley, de beroemde vallei van recreatiegebied Spaarnwoude Park. Dance Valley Festival vindt in 2011 opnieuw plaats op de eerste zaterdag van augustus. Meer dan 50.000 bezoekers zullen die dag genieten van elkaar, het festival en weergaloze optredens van alleen de allerbeste dj's en liveacts ter wereld. De kaartverkoop van Dance Valley 2011 start op 18 november middels een unieke early bird actie.
LoLatin
dinsdag 26 oktober 2010
Terwijl de zon langzaam de horizon siert met zijn laatste gloed, ontwaken de broeierige ingrediënten van de aanstormende nacht in de koude straten van Amsterdam. Exotische trommelgeluiden houden de emoties in de ban van wat de nacht brengen zal…Gebruinde goedgevormde lichamen geven de ogen de kost en heerlijke artiesten laten de heupen magisch deinen op het ritme van de beat. De dagen worden steeds korter, en de nachtelijke fantasieën daarmee langer! De sfeer bereikt langzaam zijn hoogtepunt op het passierijke ritme en daarmee is de toon gezet: LoLatina houdt vanavond Escape Venue in haar ban.
De nieuwe regering heeft een verhoging van het BTW tarief voor toegangskaarten voor evenementen en theater voorgesteld. Deze verhoging van 13% heeft nogal wat gevolgen voor zowel bezoekers en ondernemers binnen de evenementen- en theaterbranche. Organisatoren zullen door deze hogere BTW genoodzaakt zijn hun entreeprijzen te verhogen. Een kaartje voor een feest dat je nu €23 kost zal straks €26 zijn!
Latin Lovers keert terug in Haarlem
zaterdag 23 oktober 2010
Zaterdag 6 november keert Latin Lovers weer terug in een van de mooiste poppodia van Nederland: De Patronaat in Haarlem. Deze unieke locatie past precies in het rijtje clubs die Latin Lovers altijd bezoekt voor haar fantastische bezoekers. Met een zeer muzikale line-up die goed tot zijn recht komt in deze exclusieve locatie belooft dit een meer dan hete nacht te worden in het “hotte” Haarlem!
Campingdisco
zaterdag 9 oktober 2010
Het tropisch zwemparadijs-seizoen is weer geopend! En de Campingdisco is daar als de kippen bij! Na een zomer vol mooie festivalhoogtepunten op Solar en Mysteryland is eenheidsworst 15 oktober weer terug in de 013 met een hele fijne indoor Campingdisco.
Paranoia in Paradiso
maandag 4 oktober 2010
Paradiso hangt de dwangbuis weer uit op zaterdag 9 oktober, want het is tijd voor alweer de vierde editie van het feest Paranoia. De gekte slaat opnieuw los in, met een gevarieerde mix van nieuwe en bekende namen. Wat opvalt aan deze editie van Paranoia is dat het een totale Amsterdamse bende is, want alle artiesten en performers komen uit Mokum.
Ook Latin Lovers in Manhattan
zaterdag 25 september 2010
Goed nieuws voor de trouwe Latin Lovers fans en voor iedereen die van Latin feestjes houdt! Latin Lovers bestaat in oktober 5 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Op 23 oktober viert Latin Lovers dit met de gehele Latijnse karavaan in de Manhattan te Arnhem. Deze fantastische club wordt speciaal voor deze gelegenheid volledig omgebouwd om dit heugelijke feit samen met jullie te vieren.
Het is officieel: de allerlaatste festivals zijn geweest! Kortom, hoog tijd voor een fris clubseizoen. Eindelijk weer de warme, droge en vooral gezellige clubs induiken met je vrienden en aanhang. Electronation ondersteunt deze start van een vers clubseizoen met een heuse Season opener vol kwaliteitsmuziek in het Amsterdamse nachttheater Sugar Factory komende zaterdag 25 september. Niemand minder dan de Duitse held Einmusik Duitsland komt hierbij live de tent verbouwen!
Body Music
woensdag 22 september 2010
Zaterdag 25 september 2010 is het zover! De grootse terugkeer van Body Music in de brand new Woo (voorheen Jimmy Woo)! Je hebt het ongetwijfeld gemist natuurlijk de afgelopen maand: Body Music in je vertrouwde Jimmy Woo..
Op 18 september wordt het wijkpark Molenvliet in Woerden omgetoverd tot één groot dance paradijs. Voordat de donkere en koude dagen weer komen nog één keer even in de zon lekker uit je dak! Vandaag maakt organisatie First2Dance de complete timetable bekend van dé afsluiting van het nederlandse festival seizoen 2010. Het festival, dat zich kenmerkt door drie intieme areas en talrijke muzikale hoogtepunten, biedt dit jaar een zeer veelzijdig en uitgebreid programma. Op de mainstage staan grote namen als Marco V, Gregor Salto en Sidney Samson.
Techno Buddha presents: The Temple of House op vrijdag 10 september in Utrecht. Billy Nasty, D.A.V.E. The Drummer, Chris Liberator en ANT zullen gaan knallen in de Winkel van Sinkel. Vanavond zul je de harde London underground techno horen zoals je die nog nooit gehoord hebt! Er is een geweldige lasershow en verrassende openingsact. Dit mag je niet missen!
Kinky on the Beach vs Vida Bonita
vrijdag 27 augustus 2010
Op een waanzinnig mooie zomeravond ga je genieten van een mooie zonsondergang waar het er warm aan toe zal gaan met een geweldige line-up. Misschien wel het laatste strandfeest waar het ook 's avonds goed vertoeven is, want het feest vindt binnen plaats.
Op 4 september a.s. is weer zover! Dan zal alweer de 9de editie van het grootste gratis festival van de Kop van Noord-Holland plaatsvinden namelijk het ‘Last Minute Summer Event'.
Nog drie maanden en dan is het weer zover. Het gekste feest van Nederland barst los in de Hemkade Zaandam. De ideale plek voor een feest van deze omvang. En ook dit keer zal iedereen toch weer verrast zijn door de line-up. Een paar nieuwkomers en een paar oude rotten. Het gaat om de mainstage van Crazyland op 6 november.
T-Town Madness
maandag 2 augustus 2010
Zaterdag 9 oktober presenteert ForU Productions met trots de jaarlijks terugkerende mayhem in Gallery van Tilburg. Al jarenlang staat T-Town Madness bekend als één van de events, waar honderden liefhebbers van hardcore samenkomen voor het beste dat hun geliefde genre te bieden heeft. Na het groeiende succes van de afgelopen jaren, is ForU Productions erin geslaagd om een line-up samen te stellen, die alle voorgaande edities overtroefd. Van 22.00 tot 04.00 uur is The Gallery geopend voor hardcore in al haar vormen, van early tot terror en mainstream tot industrial. ForU Productions presenteert de website en volledige line-up voor 9 oktober.
Zaterdag 21 augustus gaat ‘Errorkrew op vakantie!' maar niet voor ze met een flinke overladen bak vol met muzikale bagage een tussenstop maakt in de Sugar Factory. De in Berlijn woonachtige Belg Peter Van Hoesen is uitgenodigd samen met Kevin Arnemann en Philogresz en eigen resident Kwik staat de mannen bij in de Sugar Factory.
Aanstaande zaterdag barst het leukste gay & gayminded strandfeest van deze zomer in volle glorie los: Meneer Achterwerk presents Vamos a la playa! Ben jij er bij?
Trailer Hard Energy Festival
donderdag 22 juli 2010
Op zaterdag 4 september gaat Hard Energy Festival, presenting the harder stylez losbarsten aan de Wijthmenerplas in Zwolle. Hard Energy Festival is het tweede grote dancefestival wat op de Wijthmenerplas wordt gehouden. Deze uitstekende locatie heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als evenementenlocatie. Mooie groene weiden, mooie zandstranden en waterpartijen maakt dit tot een ultieme partylocatie. Van 12.00 tot 00.00 zal een dikke line-up ervoor zorgen dat High Energy Events zijn naam waar maakt!
Zondag 18 juli Vier @ Walk On
donderdag 15 juli 2010
Nijmegen bruist, danst, lacht, huilt en wandelt aankomende week tijdens de vierdaagse welke bekend staat om haar gezellige zomerfeesten. Nijmeegse organisatie Drift organiseert voor het tweede jaar een zevendaags evenement onder de naam Walk On. Zondag 18 juli neemt Vier de schoenveters in handen en organiseert een vette editie tijdens de Walk On-week.
Grootmeester John Digweed, vaandeldrager van de progressive house, is na ruim een jaar eindelijk terug om Amsterdam weer eens flink in de watten te leggen. Digweed (de man die al jaren mee gaat, maar nooit en te nimmer stilstaat) is een garantie voor het nieuwe geluid met de klassieke vibe. De nieuwe club AIR in Amsterdam biedt 17 juli een podium voor deze levende legende.
Echte fans van Armin van Buuren weten het allang; er komt dit jaar weer een artiestenalbum uit. Dat is de perfecte reden voor een nieuwe ‘Armin Only'; een wereldtour die natuurlijk ook Nederland aandoet. Pak je agenda en zet een grote rode cirkel om zaterdag 13 november! Die dag presenteert ALDA weer Armin Only in de Utrechtse Jaarbeurs onder de veelzeggende titel ‘Mirage'.
De tweede Glo-Fi Summer pop night in TrouwAmsterdam is een feit. Op woensdag 14 juli staat de volgende grote naam uit het chillwave genre op het programma, namelijk Toro Y Moi. Maar de uit South Carolina afkomstige man staat er deze avond niet alleen voor. Ook Memoryhouse uit Ontario en de Amsterdamse Palmbomen zijn er deze zomeravond bij. En bij deze indie acid neo pop sound hoort een zonnetje plus bbq, dat wordt dan ook voor je geregeld.
Sinds september 2009 heeft Utrecht er een lief, klein en prachtig festival bij: Stekker Fest. In het vergeten maar oh zo mooie en zonovergoten Liesbospark in de wijk Hoograven wordt nu ieder jaar eenmaal per jaar een vrijplaats gebouwd voor iedereen die elektronische muziek in de breedste zin van het woord een warm hart toedraagt. De plek waar je nog ouderwets kan sjoelen en touwtrekken. De plek waar iedereen hetzelfde is en hetzelfde wil: zo veel mogelijk lol maken met elkaar. De plek waar je ongegeneerd op de WC met elkaar kan kletsen via de Dixi Date telefoons. De plek waar je nog een kopje koffie en een peuk voor een euro kan krijgen. De plek waar je alleen maar goede muziek hoort. Ook dit jaar komt die plek er weer, en wel op 14 augustus 2010, van 12.00 tot 23.00 uur, middenin de zomer van Utrecht.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 16 juni 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Seasons the Summer edition
zondag 23 mei 2010
Stel je eens voor, dat je met je voeten in het warme zand staat, midden zomer, zonnetje erbij, drankje in je hand en allemaal vrolijke mensen om je heen. Zon, zee, strand en heerlijke sounds van top dj's op één van de zomer hotspots in Nederland. Alles en iedereen is vrolijk en hebben 1 ding gemeen en dat is feesten, feesten en nog meer feesten. Hoe warm dit zomer seizoen ook wordt… Zaterdag 21 augustus kan je al vast dikgedrukt in je agenda zetten als 1 van de heetste zomerdagen ooit, want dan staat Seasons “The Summer edition” in Beachclub Vroeger.
High Energy festival
dinsdag 4 mei 2010
Na het grote succes van Fusion of Dance Festival is de tijd rijp voor een eigen festival voor de hardere stijlen in Noord-Oost Nederland. Op zaterdag 4 september zal de eerste editie van High Energy Festival, presenting the harder stylez losbarsten aan de Wijthmenerplas in Zwolle. High Energy Festival is het tweede grote dancefestival wat op de Wijthmenerplas wordt gehouden. Deze uitstekende locatie heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als evenementenlocatie. Mooie groene weiden, mooie zandstranden en waterpartijen maakt dit tot een ultieme partylocatie.
Metz on the Beach
zaterdag 1 mei 2010
Voor de eerste keer in zijn bestaan gaat de organisatie van Metz naar het Strand! En niet zomaar een strand! Metz on the Beach heeft gekozen voor 1 van de mooiste locaties die het Nederlandse strand rijk is. Cinq club de Plage is gelegen aan het lange zandstrand van Rockanje, wat bekend staat om de mooiste zonsondergang van Nederland.
Na een fabuleus vijfjarig jubileum afgelopen jaar staat Have a nice day weer te popelen op een vervolg. Voor de mensen die dit fraaie, knusse en vreselijk gezellige festival niet kennen staat er in dit bericht een korte beschrijving.
Inclusivo presenteert op 24 april in Eindhoven de première van House Religion met Lucien Foort, Billy the Klit, Melvin, Michael Satory en Sam O Neall. Op 29 mei de second edition met onder andere dj Jean en Quintin. Kom naar de Danssalon voor een nieuw begin: 'back to the future'!
Heavenly Outdoor
zaterdag 3 april 2010
Na het overweldigende succes van 2009 is Heavenly Outdoor terug! Op donderdag 13 mei presenteert de gemeente Heerenveen in samenwerking met de lokale horeca en initiatiefnemers dj's Praia del Sol en GDB weer Heavenly Outdoor. Verschillende top dj's zullen 13 mei vanaf 14:00 de Oude Koemarkt Plein op z'n kop zetten. Tijdens Heavenly Outdoor is de Oude Koemarkt Plein vrij toegankelijk voor iedereen! Dat betekent dus de hele middag en avond gratis genieten van de hemelse sounds van de beste dj's!
Het aftellen is begonnen. Nog slechts een paar dagen te gaan voordat het voorjaarsspektakel los barst in Panama Amsterdam! Nu de klok weer een uur vooruit is gezet en de astronomische lente is begonnen kun je er met zijn allen niet meer om heen. Tijdens een sprankelende voorjaarsnacht zal Club Panama zaterdag toneel staan voor een hele hete avond tijdens Seasons Spring edition.
Rauweekender
zaterdag 27 maart 2010
Meneo, Spaans voor ‘kontbeweging’, is toegevoegd aan de line-up van de tweede Rauweekender-avond op vrijdag, waar ook legende Mr. Oizo (FRA), Riva Starr (USA) en The Walk & Rogerseventytwo (NL) zullen optreden. De twee Spanjaarden van Meneo maken 8-bit electro met hun Gameboys en eindigen regelmatig nakend op het podium. De van oorsprong Guatemalteekse muzikant Rigo Pex mixt de geluiden van zijn Gameboy met Latijns-Amerikaanse stijlen als reggaeton, Baile Funk en traditionele Colombiaanse muziek. Raúl Berrueco, ook bekend als VJ Entter, voorziet de muziek van beelden uit vroegere computerspellen.
De lente is bijna officieel begonnen en dat zorgt voor heel wat lachende gezichten, ook bij de New House Collective. De lente betekend zoveel: nieuwe liefdes, vrolijke bloemetjes, de vogels die fluiten, het is een uur langer licht en Boris Werner komt draaien bij Miko! Een swingender begin van de lente bestaat bijna niet!
Op de eerste dag van maart is de tweede release van Gem Records uitgekomen, de nieuwe Secret Cinema remix voor Christian Smith (Tronic49) zag diezelfde dag het licht van de digitale wereld. De remix en twee tracks van de EP staan inmiddels in de techno top 100 op beatport, net zoals ‘Reaktivate’ (de laatste release van Secret Cinema). Leuk nieuws voor de bijna jarige Jeroen ‘Secret Cinema’ Verheij!
De tijd is weer aangebroken waarop de zomerfestivals met hun programma naar buiten komen. Beleef het ultieme vakantie gevoel op het Luminosity Beach Festival! Met meer dan 30 artiesten heeft de organisatie van Luminosity's Beach Festival haar programmering bekend gemaakt. In de volledige line-up staan veel internationale en exclusieve artiesten die slechts beperkt op Nederlandse festivals te zien zijn.
Speciaal voor al het jonge dj talent dat Nederland rijk is, organiseert Doe//rak Events twee keer per maand een nacht onder de naam Doe//rak Invites! Doe//rak Invites is hét platform voor jonge dj’s en artiesten om de kans te krijgen voor een uitbundig publiek en enthousiaste feestorganisatoren hun muziek ten gehore te brengen.
Superstars
dinsdag 2 maart 2010
Heb je je altijd al willen voelen en gedragen als een superster? Houd je van aandacht, camera’s, glamerous party’s en luxe drankjes? Dan is de The Power Zone op zaterdag 13 maart de locatie om jou de perfecte avond te laten bezorgen.
Het is wederom tijd voor een nieuwe editie van Chuckie is Absolutely Fresh in Poppodium Atak te Enschede. Deze locatie die onder andere bekend staat om het geweldige geluid was al een aantal keren eerder het decor van Absolutely Fresh en wist met onder andere Ricky Rivaro, Afrojack en Don Diablo het kookpunt te bereiken. Volgende week op zaterdag 6 maart is het dan eindelijk de beurt aan niemand minder dan dj Chuckie. Deze artiest die op dit moment de hele wereld over gaat staat bekend om zijn dirty Dutch sound dat synoniem staat voor gekkenhuis op zowel de dansvloer als achter de decks.
Lockdown
dinsdag 2 maart 2010
De geruchten gingen al enige tijd dat Amsterdam er een hardcore evenement bij zou krijgen om trots op te zijn. Eindelijk is het nu zover! Op zaterdag 10 april knallen de bassen door de speakers van The The Sand en staat er een grootmacht aan “Hardcore Criminals” achter de knoppen. Tijdens “Lockdown” strijden zij niet alleen voor de eer van het publiek, maar vechten ze voor de ultieme prijs: Freedom!
Cape Fear uitverkocht
maandag 1 maart 2010
Cape Fear, één van de twee dance events die UDC organiseert op het Forteiland bij IJmuiden, is uitverkocht.
Zaterdag 27 februari brengt Club X de gemoedelijke sfeer uit Wuustwezel terug naar Zalinaz (Etten-Leur).
Release Party
dinsdag 16 februari 2010
Op zondag 28 februari vind de Release Party plaats van “is that you” en “activate my love” (Spinnin’Records) geproduceerd door Marc Benjamin, Skitzofrenix & Remaniax. En de releases “Ravi” en “Rotation” (Sneakerz Muzik) geproduceerd door Yasmin Le Bon.
Ex porn star denkt met je mee in deze barre tijden… De kilometerheffing, files, parkeerproblemen, rijbewijzen die zoek raken of nooit zijn gehaald etc. Deze problemen zijn niet meer aan jou besteed. Want… Nu kan ook jij die ultra vette Ex Porn Star scooter winnen! Op zaterdag 20 maart tijdens de speciale Pimp & Ho Classic editie in Zaandam heeft de organisatie een heuse Golden Nugget challange (voor de lts-ers onder ons ; gouden klompjes wedstrijd.)
Met onder meer Dixon, Four Tet (dj-set), Junior Boys (dj-set) en Mungolian jet set staat er de eerste avond van 5 days off in de Melkweg een knaller van een line-up.
Cluster: Upon You Labelnight
donderdag 28 januari 2010
De WesterUnie gaat van start met Cluster, een avond die vol staat met gerenommeerde House en techno acts. Cluster is een initiatief vanuit de WesterUnie is samenwerking met een aantal Amsterdamse dj’s, producers en organisatoren om maandelijks de vrijdag avond naar een stuwend hoogtepunt te brengen. Waarom het weekend pas beginnen op zaterdag? terwijl dat ook op de vrijdag kan!
Aril Brikha
zaterdag 23 januari 2010
In samenwerking met Phunk Division wordt in dit nieuwe jaar een reeks leuke feestjes gelanceerd in de Catwalk Rotterdam. Op 20 februari is het aan de Iraanse Zweed Aril Brikha (geboren in 1976 in Teheran, Iran) die momenteel in Stockholm vertoeft, de taak om de Catwalk op z'n kop te zetten. Zijn muziek wordt betiteld als detroit techno, house en deephouse, het heeft eigenlijk van alles wat.
23 december 2010
Crazy XX-mas met Q-Musics the party en het foute uur
19 december 2010
Latin Brutality exclusive Christmas special
27 november 2010
Nieuw minimal- en technoconcept in Eindhoven
10 november 2010
Kaartverkoop Dance Valley 2011 start 18 november met early bird actie
26 oktober 2010
LoLatin
25 oktober 2010
Wil jij ook niet meer betalen voor een kaartje?
23 oktober 2010
Latin Lovers keert terug in Haarlem
9 oktober 2010
Campingdisco
4 oktober 2010
Paranoia in Paradiso
25 september 2010
Ook Latin Lovers in Manhattan
23 september 2010
Update timetable Electronation seasonopener
22 september 2010
Body Music
13 september 2010
Timetable Summerlake outdoor 2010 en laatste info
8 september 2010
Techno Buddha presents the temple of house
27 augustus 2010
Kinky on the Beach vs Vida Bonita
13 augustus 2010
Last Minute summer event in Den Helder
6 augustus 2010
Alice in Crazyland maakt line up van de main bekend.
2 augustus 2010
T-Town Madness
30 juli 2010
Peter van Hoesen, Philogresz en Kevin Arnemann op vakantie met Errorkrew
26 juli 2010
Meneer achterwerk presents Vamos a la playa
22 juli 2010
Trailer Hard Energy Festival
15 juli 2010
Zondag 18 juli Vier @ Walk On
John Digweed zet zaterdag AIR op z'n kop
24 juni 2010
Armin Only 2010 - Waar 'Imagine'ophoudt begint 'Mirage'
Tweede Chillwave avond in Trouw met Toro Y Moi
21 juni 2010
Stekker Fest maakt programmering bekend
17 juni 2010
Legendarische zondagen terug op het menu
16 juni 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
23 mei 2010
Seasons the Summer edition
4 mei 2010
High Energy festival
1 mei 2010
Metz on the Beach
27 april 2010
Voorpret Have a nice day 2010 is officieel begonnen
16 april 2010
Première in Eindhoven als voorloper van de vernieuwde Danssalon
3 april 2010
Heavenly Outdoor
1 april 2010
Heb jij ook zo een zin in de lente?
27 maart 2010
Rauweekender
18 maart 2010
Deze donderdag Amsterdams grootste house talent bij The New House Collective
11 maart 2010
Secret Cinema viert verjaardag en eerste mixcd
9 maart 2010
Line-up Luminosity Beach Festival vol met internationale top dj's
4 maart 2010
Jonge talenten schuiven twee keer per maand aan bij Doe//rak
2 maart 2010
Superstars
Aanstaande zaterdag Chuckie is Absolutely Fresh
Lockdown
1 maart 2010
Cape Fear uitverkocht
17 februari 2010
Club X presents The Sound of Wuustwezel
16 februari 2010
Release Party
9 februari 2010
Win een orginele Ex Porn Star Scooter!
8 februari 2010
Openingsavond 5 days off in de Melkweg vol disco, house en techhouse
28 januari 2010
Cluster: Upon You Labelnight
23 januari 2010
Aril Brikha