Partyflock
 
Nieuws · augustus 2009
­ Nederland
Petar Dundov Live op 360
maandag 31 augustus 2009
Romantische, duistere techno. Zo zou je de muziek kunnen omschrijven van Petar Dundov. Zijn volwassen sound en psychedelische tracks zijn een lust voor het oor. Zijn album op Music Man werd zeer goed ontvangen (met daarop de absolute kraker "Oasis"), maar de geschiedenis van deze klankkoning reikt verder, wat onder anderen een album voor Jeff Mill's '"Tomorrow"-label en talloze releases, waaronder voor Cocoon Records, aantonen. Verder is zijn recente remix voor Joel Mull wat ons betreft een van de tracks van 2009. Deze man uit Kroatie zal 360 betoveren met zijn gelaagde en genadeloos stuwende grooves. Zeker omdat Petar Dundov maar zelden als liveact te bewonderen valt, is dit een uitgelezen kans voor alle fans!
Madhouse The IT classic edition
zondag 30 augustus 2009
Op vrijdag 4 september komt een legende weer voor één nacht tot leven, dan vind in de Panama te amsterdam namelijk de officiële IT reunion plaats!
“One Year Wasted” - Babylon bestaat vrijdag 4 september alweer 1 jaar en daar is de organisatie trots op! Afgelopen jaar is er samen met de hele Studio 80 crew waanzinnig gerockt. Vanaf de eerste Babylon was de toon gezet, uitverkochte zalen, ‘ravend’ publiek, kwaliteit achter de decks en de fijnste afters. Bij Babylon ook geen gladde fotografen en reporters want “What happens in the studio stays.”. Veel buitenlandse top dj's hebben afgelopen jaar van de Amsterdamse sfeer mogen proeven. Zo veegde de slikke Italiaan Luca Bacchetti de dansvloer afgelopen maart nog aan. De primeur van TG aka Tim Green uit London en producers Rodrigues Jr en David K kwamen over uit Le douce France”. Ook veel Hollands glorie met residents Presetone, JAMA en vrienden Warren Fellow, René Amesz en Secret Cinema stalen de show.
Na 10 succesvolle newstyle edities van het Limburgse Hardcore concept Atomico is het moment aangebroken om eens op een waardige manier back in time te gaan. Het grootste gedeelte van de achterban schreeuwde om een oldstyle editie en dus zal die wens op zaterdag 5 september 2009 in vervulling gaan.
Iedereen heeft zich natuurlijk afgevraagd, wat is er gebeurd met Platinum? De creatieve mensen achter dit concept (Lovebeats) hebben Platinum ff de tijd gegeven om het concept flink op te poetsen en ervoor te zorgen dat het met een goud randje terug zou komen.
Vrijdag 4 september zal strandclub Naturel de zomer in stijl gaan afsluiten. Alhoewel we nog in midden Augustus leven, blikt de strandclub al vooruit om de eind klapper van het jaar alvast voor te bereiden.
Sunday-Night Kick-Off
zaterdag 29 augustus 2009
“In a world where a line-up decides the evening in a black hole... there can no longer be excitement and atmosphere. Let’s get back 2 the club... And make our own night! A Brand New Sunday Night in Amsterdam!”
Xplode- The Valley of Fear
vrijdag 28 augustus 2009
Zo tegen het einde van het festival seizoen zal met Xplode op zaterdag 5 september a.s. één van de laatste grotere outdoor hardstyle events van start gaan. Dit voor Noord Nederland (maar zeker ook voor de rest van het land..) unieke event dat wordt georganiseerd door SQ8 gaat plaatsvinden op het recreatiegebied De De Groene Ster te Leeuwarden. Vanaf 10 uur s'morgens tot 01.00 u s'nachts zullen de bassen flink beuken en kun je de beste Dj's en Mc's op de imposante waterstage van Xplode zien optreden..
Volgende week zaterdag, 5 september, wordt vanaf 22.00 uur het hardste verjaardagsfeest van Nederland gevierd tijdens 'Neophyte Records - A Decade Of Great Success' in de Outland, Rotterdam. Hieronder vind je alle belangrijke informatie die je nodig hebt.
I Love Los
donderdag 27 augustus 2009
Na een heerlijk en warm strand seizoen is het tijd voor….
Na een eerste succesvolle editie van het I LOVE LOS FESTIVAL is het tijd voor…..
Nu de zomer vakantie alweer voorbij is, is het tijd voor….
I love Los in het Paard!!!!

De laatste editie van Los in het Paard is alweer 4 maanden geleden, en met een uitverkocht huis ging het dak er toen volledig af. Nu 12 september 2009 staat de nieuwste editie van I love Los voor de deur met een spetterende line-up. Los brengt dit nieuwe seizoen weer de nieuwste hits van de heeste DJ’s Niemand minder dan ROOG, The Partysquad, Jeroenski, Dirty Priest, Fetish Verdi, Joop Junior & Mc Mitch Crown maken hun rentree in het paard.
Celebrate The Sunday Spirit!
woensdag 26 augustus 2009
Aanstaande zondag (30 augustus) keert De Man Zonder Schaduw na een maandje afwezigheid terug op zijn vaste plek in Studio 80. Na in januari te zijn gestart met het uitbundige zondagsfeest lijkt Sunday Spirit gedurende de zomermaanden een nieuw gezicht te hebben gekregen: namelijk dat van laatste uitvalsbasis na een lang festivalweekend. Zo ook dit weekend!
Na een bruisende lente-editie eerder dit jaar, met dj's als Don Diablo, Sidney Samson en Lucien Foort, is het tijd om verder te kijken naar de zomereditie van Club Oorgasm Outdoor.
Earthquake-Hardcore Festival
dinsdag 25 augustus 2009
The strength of the quake shall be unveiled…
The blood shaped sky overwhelms the total destruction…
Destiny cannot be avoided….
Defaced but not defeated…
It surrounds the gruesome voids…
And so not one, not four, but eight catastrophical in- and outdoor area's will be filled…
With nature's revenge for our detached reality…
The F*ckers! virus
dinsdag 25 augustus 2009
Daar waar wij u tijdens koninginnennacht reeds waarschuwde voor de toen nog hetende "varkensgriep", behoren mondkappen en desinfect gel momenteel nog steeds tot de "favourite things" voor de F*ckers!. Nu u allen weer terug bent gekeerd uit verre oorden en u massaal SOAlou, ChersoniSOA-S en Eazy-biza dna-herinneringen meeneemt is dokter "Von F*cker" bang voor een uitbraak van het F*ckers! Virus!
De programmering lijkt ieder jaar wel weer beter en grootser te worden. Zo verschijnen op zondag 6 september Nederlandse topact Dio, De Staat en The Shavers en de befaamde Engelse band Buzzcocks op het Zomerpop 2009 live podium. Op het dance podium spelen Nederlands grootste dj’s Lucien Foort, Afrojack, The Flexican en de Bingo Players. Ook organiseert Zomerpop Opmeer dit jaar voor het eerst, op zaterdag 5 september, het Rimpelpop festival, gericht op ouderen!
Nog maar 2 weken en het meest bizarre feest van Nederland is weer terug in de Hemkade! Een feest vol met heftige shows, Bizarre decoratie en een zwaar erotisch geladen sfeer. Een feest waar je alleen al je ogen uitkijkt en plezier hebt tot de laatste minuut van de avond. Het feest heet B.I.T.C.H Festival en is tot het eind gevuld met kinky en fetisj shows en kinky en fetisj mensen. Op dit feest maken de mensen zelf het feest, want iedereen doet zijn of haar best om er apart uit te zien. Een strenge dresscode is dan ook vereist en de naleving is nog belangrijker. Hier zorg Crazyland voor! De mannen die alleen maar komen om zich te vergapen aan al het mooie en sexy binnen maken geen kans om binnen te komen. Voor de deur begint de eerste selectie al dat mannen alleen als ze hetero zijn niet binnen komen. Ze moeten een vrouw bij zich hebben. Gay mannen mogen altijd binnen komen ook met hun vriend samen.
DJ-booth Matrixx ritueel gesloopt
vrijdag 21 augustus 2009
Jarenlang heeft hij dienst gedaan als het ultieme DJ-altaar waarvandaan de hogepriesters van de dance hun beats predikten aan honderdduizenden bezoekers van de Matrixx.
Hi-Fidelity & Moustache
vrijdag 21 augustus 2009
Hi-Fidelity & Moustache vindt op zaterdag 22 augustus in Home te Amsterdam plaats, met artiesten als Arjuna Schiks (live), E-Contact (live) Dauphin Åka, Johan Bogers, Thomas Robson en Lone Striker.
Aankomende vrijdag strijkt Global Underground neer op het strand!

Vanaf 15.00u zal GU weer garant staan voor wat een hoop mensen al kennen van de voorgaande edities in Nederland. Kwaliteitsmuziek, gezelligheid, een intieme sfeer en heel veel liefhebbers, dat is wat de avonden bij GU met name kenmerkt! GU komt met de underground house sound van dit moment, een mix van warme progressive, techhouse en rollende techno.
28/11: Fabulous met o.a. Boys Noize!
dinsdag 18 augustus 2009
Eindhoven - Op zaterdag 28 november slaan initiators Extrema Network en Art of Dance opnieuw de handen ineen voor Fabulous 2009. Die nacht opent voor het derde opeenvolgende jaar de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch haar poorten voor het enige indoorfestival in haar soort! Een speciaal optreden van Boys Noize is inmiddels bevestigd. Maar er zullen nog veel meer grote namen volgen, maakte de organisatie zojuist bekend. Welcome to your Fabulous side of life.
Sinnin’ Events met 4 nieuwe feesten in Club Carpe DM + V.I.P. treatment win-actie!
Na een zeer geslaagde 1e editie van Erotic Heaven (White & Silver Edition) afgelopen 20 mei in Club Carpe DM komt Sinnin’ Events op 22 augustus terug! Voor deze 2de editie zal de Sinnin' crew, het toch al zo mooie Carpe DM, nogmaals tot een waar paradijs omtoveren!
Vida Bonita On The Beach is back!
dinsdag 18 augustus 2009
Zondag 23 augustus krijg je bij Club Barefoot het befaamde Vida Bonita On The Beach weer helemaal terug. De vermaarde feesten van vermaarde beachclub in kijkduin staan nog in één ieder geheugen gegrift en deze zondag herleven we dit met 2 super area´s met de lekkerste classics en (hard)trance. Het ziet er sowieso naar uit dat de weergoden ons gunstig gezind zijn maar gelukkig hebben wij een top-line-up om te temperatuur nog verder op te drijven.
Zijn invloeden waren klassieke muziek, Nirvana en vervolgens Steve Reich en dat is goed terug te horen in de brede sound van Gabriel Ananda: techno, elektro, house en dub in de mangel. Geen Zwarte Zaterdagen, maar Vadsige Vrijdagen bij klinch, waar zelfs het toeristische hoogseizoen een homecoming van formaat is. Op vrijdag 21 augustus heeft Electronation namelijk een zinderende zomerspecial voor je in petto met niemand minder dan Berlijnse technotrots Alexander Kowalski, Keulse minimalmeester Gabriel Ananda en Hollandse househeld Terry Toner op het program.
Binnen een paar weken zal de anders zo vredige Rietplas in Emmen de setting vormen voor een geheel nieuw en fris outdoorfestival. Tijdens een 'all day' durende rave zullen tijdens het Elementz Festival op zaterdag 5 september de meest brullende bassen, snerpende synths en kneiterharde kicks voorbij komen. Kortom: een dag lang met alleen de beste hardstyle en hardcore. Onder het mom van het aloude credo 'Als je iets doet, moet je het ook goed doen', zijn er zeker niet de minste namen uitgenodigd.
Aanstaande zaterdag 15 augustus staat LadyKillers klaar om haar intrede te maken in Outland. Your Republic maakt hierbij de laatste feitjes en informatie bekend!
Onder het motto, Good Life, life is good,presenteert Bijdehand Producties op zondag 6 september de tweede editie van Good Life festival in Nijmegen. Decòr voor dit feestelijke gebeuren is het knusse openluchttheater "de De Goffert". Zoals de naam al doet vermoeden staat deze dag geheel en al in het teken van de gulle lach. Zie het als een soort van Nijmo-Disneyland in de De Goffert, maar dan nėt ietsie anders. Een gruwelijk ravershof van Eden met alle zalige elementen die hierbij passen. Niets moet en alles mag. Dat is het devies. Zondag rustdag? Dacht het niet!
Secret Cinema
donderdag 13 augustus 2009
De zomer van 1969 wordt ook wel door velen gezien als de eerste summer of love. Woodstock ’69 was het festival dat voor dit gevoel heeft gezorgd. 20 jaar later, de zomer van 1989 was er een nieuwe summer of love, dit was de zomer dat het House virus in Europa uitbrak. 2009, weer 20 jaar later is ook een speciale zomer. Het is namelijk de zomer dat duidelijk wordt dat Techno weer terug is. Eindelijk is er weer een artiest waar veel liefhebbers terecht kunnen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 12 augustus 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Bar Weinig @ klinch
woensdag 12 augustus 2009
Ook tijdens de nazomer wordt er bij klinch lustig voortgezinderd, met line-ups waaraan je als rechtgeaarde clubganger slechts het jawoord kunt geven. De avond die Bar Weinig op vrijdag 28 augustus in de Theaterzaal van de Melkweg in petto heeft belooft er nu al een voor in de boeken te worden.
Vrijbuiters kapen Studio 80
woensdag 12 augustus 2009
Het voorlopig laatste zomer-actie-moment voor Vrijbuiters is aangebroken. Aanstaande vrijdag word de Studio 80 aan het Rembrandtplein in Amsterdam eens even goed onder handen genomen. Zoals het de Vrijbuiters betaamt komt hier een killer-line-up bij kijken en staan er vervreemdende zaken te gebeuren. Het Vrijbuiters collectief treedt niet zo vaak naar buiten in de media. In haar prille bestaans geschiedenis stonden er reeds vijf happenings op het programma waarvan zeer geheime feestjes op een illegale locatie en verder plekken als Studio K (14 uurs marathon), Woodstock (Vrijbuiters kapen de kust) en Studio 80 in Amsterdam.
Noord Nederland wakker geschud
dinsdag 11 augustus 2009
Daar waar vele onder ons ongetwijfeld aan het genieten zijn van een welverdiende vakantie, wil Aege deze primeur niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Vandaag, dinsdag elf augustus 2009, omarmt Noord Nederland een nieuwe evenementenorganisatie welke luistert naar de naam Aege. Een begin van een mooie toekomst!
Lineup presentatie 010 Classics
dinsdag 11 augustus 2009
Zoals vele oldschoolliefhebbers inmiddels weten is zaterdag 3 oktober Watt in Rotterdam weer het toneel van 010 classics. Na alle bomvolle en gezellige vorige edities zijn RAAK! Events en NRG Events er weer met een vette lineup die bij deze gepresenteerd wordt.
Op 23 augustus doet Hed Kandi voor de laatste keer deze zomer het Nederlandse strand aan tijdens Hed Kandi’s Beach House op BC Vroeger. Alles zal uit de kast worden getrokken om de zomer Hed Kandi waardig af te sluiten met de allerbeste classy club sounds, internationale Hed Kandi dj's, uplifting live musicians, Heavenly Kandi Girls en natuurlijk Hed Kandi decor en effects. Maar het allerbelangrijkste is de unieke vrolijke Hed Kandi vibe.
Inmiddels is het zo goed als traditie, een Club r_AW ergens eind september. Dit jaar dus gewoon weer! En om het feest helemaal compleet te maken host de rauwe smaakmaker er nog een area op Q-BASE bij. Moeilijk gezellig en hard of gewoon extreem voortdenderende techno: r_AW.
Boetes voor de festivalganger
vrijdag 7 augustus 2009
Overal waar men kijkt, boetes & regels! Diverse feestbeesten en straat kunstenaars uit Nederland zijn in opstand gekomen. De maat is vol en op 12 september, bij The City is Yours Outdoor Festival in Den Haag, laten ze allemaal hun artisticiteit zien. Deze vindingrijke jongeren zijn elk festival en elk feest in Nederland afgegaan en hebben festivalgangers, vanwege een gebrek aan ontvangen creatieve prikkelingen, beboet.
Decibel 2009
vrijdag 7 augustus 2009
Inmiddels is de opbouw van het uitverkochte festival al in volle gang. Daarom is het tijd om de time table bekend te maken. Ook staan onderstaand een aantal zaken die voor bezoekers van Decibel van belang zijn.
Bar27 presents Boot27
vrijdag 7 augustus 2009
Aankomende zondag heeft de bemanning van Boot27 de kolen klaar staan om de wateren rondom Amsterdam te bestomen...
Vanaf 11.00u zal Bar27 de zondagmiddag officieel inluiden met een mini-cruise over het IJ. Dit allemaal onder het genot van de rockende beats van het Bar27 gezelschap bestaande uit Olivier Weiter, Lucatone, Ricketic en Eke Evi.
Geen nood, wij hebben de boot
donderdag 6 augustus 2009
Op Zondag 16 Augustus gooit de Boot 10 - boot 1 haar anker uit voor de kust van Amsterdam. Eenmaal aangemeerd bij Pier 14 achter Amsterdam CS vormt dit ijzeren schip het toneel van Geen nood, wij hebben de boot, een evenement dat uitkomst biedt voor muziekliefhebbers die toe zijn aan een feest dat meer herbergt dan een reguliere clubavond. Buiten de gelijkenissen (zoals een ijzersterke line-up en de mogelijkheid tot compleet uit je dak gaan) om ben je als bezoeker namelijk verzekerd van lekker eten en zomerse cocktails, welke in combinatie met prima weer en een ruim buitendek nog beter zullen smaken. Daarbij is de capaciteit beperkt, waardoor de gezellige setting gewaarborgd blijft.
Danssalon komt terug in Eindhoven
donderdag 6 augustus 2009
In hetzelfde pand aan het Stationsplein komt de vermaarde discotheek weer terug, die in 2002 haar deuren sloot. Wanneer er voor het eerst weer gedanst kan worden, is nog niet duidelijk. Eerst moet de inrichting klaar zijn en alle vergunningen toegekend.
Geen Heineken Music Hall, Ahoy of andere Randstedelijke locatie. 50 Cent speelt zaterdag 22 augustus in discotheek Zenith in Venray. De rapper staat diezelfde dag op Pukkelpop, ’s avonds laat rijdt hij met de leden van G-Unit richting Venray. Het optreden in Zenith is een clubshow, uitgebreid met een compleet programma van artiesten en DJ’s in maarliefst 8 zalen.
Masters of Ceremony
woensdag 5 augustus 2009
Aanstaande zaterdag staat Watt in het teken van de formatie tussen Neophyte en Evil Activities. Dan hebben we het natuurlijk over Masters of Ceremony! De mannen die achter deze naam schuilgaan zullen deze nacht een live performance van maar liefst één uur doen met de gehele band!
Op zaterdag 8 augustus zal in Rotterdam de 14e editie van de Fit For Free Dance Parade plaatsvinden. De ruim 30 trucks worden, as we speak, op diverse plekken in het land opgebouwd. De diverse organisaties halen ook dit jaar weer alles uit de kast om te schitteren tijdens hét dance event van Europa. De line-up en volgorde van de Dance Parade en de Closing Party zijn inmiddels bekend. Het is tijd voor een Fit For Free news report.
Weekendjes weg zijn het nieuwe vakantie vieren. Dat kan prima in eigen land en zeker bij het strandfeest Lakedance, zaterdag 22 augustus op Aquabest. Tegen een decor van palmbomen met de voetjes in het zand en een cocktail in de hand dansen op zwoele housebeats, tot ver na zonsondergang. Op een steenworp afstand ligt NH Best, een hotel dat speciaal voor Lakedance bezoekers een superscherp arrangement heeft samengesteld, met lekker late check-out, voor het betere bijkomen op zondag.
The Others are back
dinsdag 4 augustus 2009
Op 24 oktober vindt de volgende editie van The Others plaats in Club Organza, met alweer een knallende line-up:
Zandvoort Alive
dinsdag 4 augustus 2009
Na het mega succes van 2008 gaat Riders & Punks ook op 8 & 9 augustus 2009, dit jaar twee dagen, weeeeeeeer helemaal los!
Met een bomvol programma verdeeld over maarliefst vijf dagen pakt de Melkweg dit jaar uit tijdens Amsterdam Dance Event. Met diverse live concerten en clubnights wordt een dwarsdoorsnede gegeven van waar de Melkweg voor staat op dancegebied; van de muzikale techno van Laurent Garnier tot dubstep en electronica van Boxcutter en van de knallende electro van Boys Noize tot de opzwepende liveshow van Simian Mobile Disco. Gezien de omvang en diversiteit vormt het programma in de Melkweg als het ware een festival binnen een festival. Daarom is besloten om dit jaar voor het eerst ook passe-partouts te verkopen voor alle ADE programma’s in de Melkweg.
Shape maakt je weekend compleet
zondag 2 augustus 2009
Is dé wekelijkse party om op zondagavond je weekend in stijl af te sluiten. En dit alles in de bekendste club van ons land: Escape Club
Dé grote Amerikaans house helden Harry Romero en Jose Nunez strijken 15 augustus neer in Escape Venue tijdens Framebusters. Maar je kan ook van zeer veel Hollands talent genieten in de Kroon en Escape Lounge. Veel keus en kwaliteit in het Escape complex in augustus, dat is zeker. Een hete housemaand in de hoofdstad is dan ook bij deze gegarandeerd.
Dit jaar kan er twee dagen achter elkaar flink gedanst worden op het Access Live Festival in Venhuizen. Op zaterdag 19 september staat er house, techhouse en trance op het programma, zondag 20 september de beste minimal en techno.
Latin Lovers keeps on surprising
zaterdag 1 augustus 2009
Na de kick off van de vernieuwde aanpak en nieuwe koers die Latin Lovers gaat varen in Vie mag er oprecht gesproken worden van een groot succes! In een zeer bijzondere en vooral verrassende avond werd het publiek continue getrakteerd op surprise acts van danseressen, vocalisten, special effects, de beste dj’s en natuurlijk de goodies! Vrijdag 7 augustus is de nieuwe datum voor Latin Lovers in Vie en ook dit keer is alles weer een verrassing.
31 augustus 2009
Petar Dundov Live op 360
30 augustus 2009
Madhouse The IT classic edition
Babylon “One year wasted” @ Studio 80
Haelen.tk brengt early rave terug naar Midden-Limburg met Atomico Oldstyle Edition
29 augustus 2009
Platinum terug van weggeweest en breidt uit
Closingparty strandclub Naturel op 4 September
Sunday-Night Kick-Off
28 augustus 2009
Xplode- The Valley of Fear
Neophyte Records - A Decade of great success
27 augustus 2009
I Love Los
26 augustus 2009
Celebrate The Sunday Spirit!
25 augustus 2009
Oorgasm Outdoor 2009 - The summer edition
Earthquake-Hardcore Festival
The F*ckers! virus
22 augustus 2009
Zomerpop pakt behoorlijk uit tijdens de 20e editie
21 augustus 2009
Meest Bizarre feest van Nederland is terug!!
DJ-booth Matrixx ritueel gesloopt
Hi-Fidelity & Moustache
20 augustus 2009
Vrijdag aanstaande: GU@BLM9 met een flinke lineup
18 augustus 2009
28/11: Fabulous met o.a. Boys Noize!
Sinnin’ Events met 4 nieuwe feesten in Club CarpeDM
Vida Bonita On The Beach is back!
17 augustus 2009
Gabriel Ananda en Alexander Kowalski 21 augustus in de Melkweg
15 augustus 2009
In just a few weeks a whole new festival is born...
14 augustus 2009
LadyKillers met Chuckie & SJRM special
13 augustus 2009
Good Life festival viert het goede leven
Secret Cinema
12 augustus 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Bar Weinig @ klinch
Vrijbuiters kapen Studio 80
11 augustus 2009
Noord Nederland wakker geschud
Lineup presentatie 010 Classics
Hed Kandi’s Beach House bij BC Vroeger
8 augustus 2009
Die ontzettende september-edities van Club r_AW
7 augustus 2009
Boetes voor de festivalganger
Decibel 2009
Bar27 presents Boot27
6 augustus 2009
Geen nood, wij hebben de boot
Danssalon komt terug in Eindhoven
Amerikaanse artiest 50 Cent treedt op in Zenith Venray
5 augustus 2009
Masters of Ceremony
Indrukwekkende line-up Fit For Free Dance Parade 2009
Bling winnen en luxe logeren na Lakedance
4 augustus 2009
The Others are back
Zandvoort Alive
3 augustus 2009
Melkweg pakt uit tijdens Amsterdam dance event
2 augustus 2009
Shape maakt je weekend compleet
1 augustus 2009
Harry “Choo Choo” Romero vs Jose Nunez op Framebusters in augustus
Twee dagen dansen op Access Live Festival
Latin Lovers keeps on surprising