Partyflock
 
Nieuws · juli 2009
­ Nederland
Op zaterdag 8 augustus vindt in Rotterdam de 14e editie van de FFWD Dance Parade plaats. Ook dit jaar zal Michel de Hey traditioneel de Dance Parade afsluiten met de laatste truck op de Parade.
Bass Solution in Dordrecht
donderdag 30 juli 2009
Zaterdag 26 september 2009 vind er in Club Area Sixzz te Dordrecht de derde editie van het feest Bass Solution plaats. NRG Events heeft dit feest twee keer eerder georganiseerd in de inmiddels legendarische locatie; Eventcenter Amigo’s, dit waren twee geweldige nachten in de nu gesloten locatie. 26 september is Area Sixzz dus nu “the place to be” voor iedereen die houdt van een feest met harde beats, gezelligheid en de beste DJ’s.
KitCatKlub
woensdag 29 juli 2009
Zagende techno met een hoofdletter T in de kelder met Michel de Hey en op zolder doet Marcello de glorieuze nachten van club iT herleven met een speciale ‘terug naar de iT’ set.
Over enkele dagen is het zover, Hard Classics on the Beach. De grootste classics beach rave van 2009 bij Vroeger, te Bloemendaal zal dan te boek gaan als de reünie van dit jaar.
Het mocht even duren, maar een maand geleden is het hoge woord en dan toch uit gekomen! Het grootste gratis festival van de kop van Noord-Holland, Last Minute Summer Event, gaat zijn achtste editie beleven! Zonder slag of stoot is dit niet gegaan. Er is uiteindelijk een kleine subsidie gekomen.
Zaterdag 15 augustus zal Lexion voor de eerste keer de deuren open voor Dune events. Deze organisatie die in Den Haag 4 keer op rij een succes heeft weten neer te zetten verschuift nu zijn terrein naar Westzaan.
Brandend Zand Festival
vrijdag 24 juli 2009
De godzilla onder de strandfeesten keert aanstaande vrijdag terug naar het Zwarte Pad van Scheveningen! Na twee legendarische edities in 2006 en 2008, feesten waar velen nog met warme gevoelens aan terugdenken, worden ook dit jaar alle zeilen bijgezet om er een onvergetelijke dag van te maken. De Triphouse Rotterdam crew is al weken in voorbereiding voor dit festijn en kosten nog moeite zullen gespaard worden voor de totstandkoming van deze tsunami van gezelligheid. Samen met jullie maakt Triphouse Rotterdam er een dag van waar alle bezoekers de komende natte en koude Hollandse winter nog op kunnen teren. Hieronder een beknopt overzicht van hetgeen de bezoekers kunnen verwachten.
Op zaterdag 1 augustus is het dan eindelijk zover: de langverwachte, derde editie van het Welcome to the Future-festival in natuurgebied het Het Twiske bij Amsterdam. In de afgelopen twee jaar groeide WTTF uit tot een favoriet van het festivalpubliek: een gezellig en intiem festival in een fraaie omgeving en twaalf uur muziek op vijf podia met de nieuwste techno-, house- en minimal. En deze derde editie wordt de beste tot nu toe, dus bereid je alvast voor op wat ongetwijfeld een van de hoogtepunten van de zomer van 2009 gaat worden.
Zon, zee, strand, een lekker drankje en een mooie heldere sterrenhemel, wat wil je nog meer? De beste housemuziek in de Scheveningse strandhut van Franchise natuurlijk. Daarom is zaterdag 15 augustus een uitstekend vooruitzicht! Op deze dag viert het welbekende Franchise de kick-off van de eerste strandeditie in 2009. Omdat het zo goed gaat met Franchise wordt het gevierd met een speciale strandeditie in de Billabong Beachclub in Scheveningen. Met dj's als Billy the Klit, Hardwell, Afrojack, Hitmeister D en Jamie Westland, heeft MC Boogshe weinig moeite om de bezoekers ‘springende’ te schreeuwen.
Met twee geslaagde edities in Club Poema RAW en een zeer gezellige in underground locatie Vechtclub, heeft Doe//rak Events een leuk jaartje achter de rug. Dj’s uit Duitsland als Daniel Stefanik, S.P.U.D., Julietta & Ana zijn bij Doe//rak Events voor het eerst in de Utrechtse binnenstad geweest. Maar ook Julien Chaptal, die bekend staat om zijn veelzijdige, funky producties, is afgelopen maart pas voor het eerst achter de lange booth van de Poema RAW beland. En deze keer staan de doerakkers in Club Lust, uitgenodigd door de Snotapen ( L ) Doe//rak!
Zaterdag 25 juli en op zondag 26 juli bestaat Electronation alweer zeven jaar, dit zal worden gevierd met de Electronation 7 Years Anniversary, op zaterdag in de Amsterdamse Paradiso en op zondag aan het Bloemendaalse stand bij Woodstock.
Na het grote succes van Fabulous Festival 2008 en The Love Festival 24 mei j.l. in Las Vegas, strijkt dance-evenementen organisator Art of Dance voor de derde keer neer in de Verenigde Staten. Gedurende Labor Day Weekend slaat zij de handen ineen met haar partners Go Ventures en N9NE Group voor de tweede editie van Fabulous Festival.
Legally Black maakt je weekend
maandag 20 juli 2009
22-24 in Doetinchem is zaterdag 25 juli een hotspot eerste klas. Dan wordt Legally Black georganiseerd, een hip festijn met sensationele shows én dj’s. Dit wordt een weergaloze clubnight waarin alles van het begin tot het einde helemaal op zijn plaats valt. Reken maar dat de vonken er vanaf spatten. Dat wil je gewoon niet missen.
Wat is de zomer toch lekker! Zonnetje, drankje, beetje op een terrasje hangen met een relaxed muziekje op de achtergrond: heerlijk! Maar na een tijdje wellicht ook een beetje geestdodend? Laat het maar aan Dikke Dubstep en Dub Infusions over om er even flink een klap op te geven. Diep in de zomer presenteren zij een avond vol zomerse viezigheid en duistere dubstep.
Met een succesvolle Salinas on Tour reeds in de pocket, haalt de organisatie alles uit de kast om ook Salinas on Tour op 30 augustus tot een groot success te maken. Zo is bijvoorbeeld niemand minder dan Marco V uitgenodigd om de boel op zijn kop te komen zetten en kun jij hier bij zijn voor de krankzinnig lage prijs van € 8,75! Lees snel verder.
Hoezo beachparties? Wat nou festivals en outdoor evenementen? Bij klinch is het de hele zomer door een indoor feest van jewelste. Op 24 juli gaan alle remmen los tijdens Bar Weinig, als de Duitse Bpitch koning Sascha Funke samen met onze eigen helden Pitto en Estroe de Oude Zaal van de Melkweg op zijn voegen doet schudden.
Raving Nightmare
maandag 20 juli 2009
Traditiegetrouw zal ook in 2009 in de maand November de Nederlandse editie van dit evenement plaats vinden in het Zuiden van Nederland. Op 14 november 2009 zal het Mecc te Maastricht opnieuw worden omgetoverd tot een hardcore arena met diverse stijlen. Het is alweer de 6e editie in deze locatie, gelegen in DE Europese stad Maastricht.
Citymoves Deventer
maandag 20 juli 2009
Deventer is de laatste stad die Citymoves dit seizoen op zijn kop gaat zetten! Op 30 augustus zullen we voor de laatste keer de decors, de dj’s en natuurlijk de feestende bezoekers uit de kast trekken! Net als in 2008 vind dit fantastische minifestival plaats in Deventer op het Singelplantsoen. Vanaf 14:00 uur zal het feest los barsten en doorgaan tot in de late uurtjes.
Genoeg toffe feesten, festivals en beachparties deze zomer, maar Armada Music kijkt stiekem toch het meest uit naar het einde van de zomer. Vlak na zonsondergang op 12 september vindt namelijk de tweede Armada Night van 2009 plaats. Andy Moor, Josh Gabriel, Robert Nickson en ElSandro zijn de 'lucky 4' om deze warme zomer met een nog heter hoogtepunt af te sluiten.
Sonic Boom
vrijdag 17 juli 2009
Sonic Boom maakt na 2 jaar weer geluid en heeft er een boomin eerste editie op zitten in de Sugar Factory. Sonic Boom heeft bewezen een toonaangevende avond te zijn op het gebied van electro in de breedste zin van het woord, met vooral de nadruk op de ‘zwarte’ variant. Voor deze editie gaat het collectief nog een stapje verder en neemt je mee naar het continent waar het ritme is ontstaan.
Deze week bruist, danst, lacht, huilt en wandelt de stad die tijdens de vierdaagse bekend staat om haar gezellige zomerfeesten. Waar de wandelaars deze dagen toch wel rond een uur of elf naar bed gaan, wandelen de party animals rond dit tijdstip de clubs in. Op 19 & 21 juli zorgt Vier voor het nodige dans en sjans vertier in de Inferno.
Zaterdag 19 september wordt het prachtige De Goffertpark in Nijmegen omgebouwd tot een futuristisch dance universum. De line-up is zeer gevarieerd waarbij de vijf belangrijkste dancestromingen van de nieuwe Matrixx ieder op een eigen stage vertegenwoordigd zijn.
5 Days off laatste nieuwtjes
donderdag 16 juli 2009
De negende editie van 5 days off begint morgen en de laatste voorbereidingen vinden nog plaats. Met ruim honderd artiesten, dj’s, producers, vj’s en ontwerpers biedt het festival een overzicht van het beste dat er momenteel op het gebied van elektronische muziek, beeldkunst, video en design gebeurt. Er heeft nog een aantal wijzigingen in de line-up plaatsgevonden.
Francois Birthday bash
donderdag 16 juli 2009
DJ Francois uitermate populair in het zuiden van het land. Na jarenlang hardtrance in verschillende afterparty-clubs in Nederland gedraaid te hebben, draait hij sinds 2002 ook op grote party’s, zoals Trance Energy, Defqon, Decibel, Pleasure Island en Mysteryland.
Rainbow Rave
woensdag 15 juli 2009
'Rainbow rave, back to the good old dayz.' Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor het feest waar menig partyganger ieder jaar weer naar uitkijkt! In dit bericht alle belangrijke laatste info over de entree (kaarten), de timetable, de grote tent al het andere noodzakelijke. Klik snel verder voor meer info.
Zaterdag 18 Juli gaat er een wens in vervulling voor V.C.N., in de oude Chill Out aan de Stadgraven 41 te Enschede. Deze locatie was een aantal jaar geleden elke week het toneel van dikke Hardcorefeesten, waar het geluid altijd maximaal stond, en de sfeer top was. Na lang overleg met de nieuwe eigenaar is het besluit genomen om hier om de twee maand een dik Harderstylez feest te gaan geven waar bij alle registers worden open getrokken. De mensen die vroeger wel eens de Chill Out hebben bezocht weten nog goed hoe hard en zuiver het geluid altijd stond. Goed nieuws, deze installatie staat er nog steeds, gelukkig. Er is zelfs besloten om twee dikke subs bij te zetten, want die bass moet je niet voelen, maar die moet je weg blazen van de dansvloer!
Cosmic in Club NL
woensdag 15 juli 2009
Star Date 294722. Captain Log 100. We entered a new galaxy, part II. Na een meer dan overtuigend begin is Cosmic toe aan haar tweede editie. Met het memorabele optreden van Motor City Drum Ensemble nog vers in het geheugen is er dit keer bezoek vanuit de USA in de vorm van Beautiful Swimmers, uit eigen land hebben is er Steven de Peven.
Walk on
woensdag 15 juli 2009
Van 18 tot en met 24 juli is het zover. De week waar iedere rechtgeaarde Nijmegenaar naar uit kijkt gaat dan van start. Traditiegetrouw betekent dit dat de stad zeven dagen lang in het teken staat van twee dingen. Wandelen en feesten.
Happy Hardcore @ Matrixx
woensdag 15 juli 2009
Op zaterdag 17 oktober 2009 staat de Matrixx in het teken van Happy Hardcore. De editie van vorig jaar was volledig uitverkocht en het dak van Nijmeegse club vloog er af. Dit najaar dus opnieuw tijd voor een avond vol vrolijke deuntjes en ouderwetse Happy Hardcore knallers in de dan compleet verbouwde Matrixx.
F*ckers! met nachtvergunning
maandag 13 juli 2009
Heleuww Den Haag! Om maar gelijk even met de deur in huis te vallen. We zijn terug!.. Herinner jij je de laatste editie nog? Nat tot op uw string, boxershort, tanga of Hipster? Met bakken kwam het uit de hemel op de laatste F*ckers! in Scheveningen. Desondanks konden we ondanks het noodweer toch “Uitverkocht” in het zand schrijven! Binnen was het heet! Er werd gedanst, gesjanst, geschuurd en gefeest! F*ckers! was back in The Hague! Tijd voor een vervolg!!
Solar Weekend festival
zondag 12 juli 2009
Met nog ’n kleine maand te gaan, is het allicht tijd voor een update. Zo is dé Kavinsky toegevoegd aan het spoorboekje van Solar en wordt er gratis bier uitgedeeld 7, 8 en 9 augustus op het Solar Weekend 2009!
Het concept 'At the beach with…' is deze zomer door Beachclub BLM9 in het leven geroepen en zet bijzondere artiesten in de spotlight. Na edities waar Erick E, Don Diablo en Ferry Corsten lange solo sets verzorgden, biedt BLM9 zondag 19 juli een platform voor de heetste house duo's van het moment!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 8 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Progressive City Special
dinsdag 7 juli 2009
Op 10 juli vindt er een speciale editie van Progressive City in Merleyn, te Nijmegen plaats. Want dan krijgt de intieme locatie in het centrum bezoek uit Zuid-Afrika. Van een “rising star” en ook nog eens zeer talenvolle jongeman wel te verstaan. Culoe De Song is zijn naam,hij heeft door zijn enorm waanzinnig sterke en warme release op Innervisions, wereldwijd veel bekendheid verworven.
Guerilla tactieken of gewoon een goed excuus om op het laatste moment nog een mooi rebels feestje te geven zo in het festival seizoen. Dance Valley zal bijvoorbeeld zaterdagmiddag wederom plaatsvinden in Spaarnwoude en in de nacht kan Amsterdam weer een horde festival bezoekers verwachtten die allen hun laatste energie willen weg dansen op één van de talrijke officiële en onofficiële afters van langslopende festival dat ons land rijk is.
Van woensdag 8 tot en met zondag 12 juli staat Studio 80 volledig in het teken van het vieren van haar vierjarig bestaan. Vijf ijzersterke feesten staan er op het programma en aan Firma Gezellig de eer om deze feestweek in stijl af te sluiten met de vaste zondagse residency: Dance Erger Je Niet!
Sneakerz weekend
maandag 6 juli 2009
Sneakerz staat er om bekend de heetste dj's uit eigen land te presenteren tijdens haar feesten. Het weekend van 11 en 12 juli is het dubbel prijs, want op beide dagen is het smullen van twee heerlijke line-ups!
In Memoriam
zondag 5 juli 2009
Zaterdagavond 4 juli bereikte ons het vreselijke bericht dat Fokko Versloot is overleden. De 26-jarige dj/producer/journalist/organisator viel na een vermoedelijk epileptische aanval in zijn Rotterdamse woning tegen een tafel, en overleefde zijn verwondingen niet.
Vakula (live, Oekraïne), Jack& The Universe featering Minggus, Kennedy & Eelco Couvreur, zaterdag 18 juli, Noorderlicht in Amsterdam. The Universe. Zo zwart als de M in Motown. Zo divers als het muzikale spectrum in house. Blijft verrassen, is oneindig en allesomvattend.
Voor een compleet weekend uit kan je ook in juli weer in Escape terecht. Alle muziekstijlen komen langs in Escape, Escape deLux, Escape Lounge en de Kroon. In de grote clubzaal geniet je niet alleen van house, ook minimal, latin sounds, techhouse en classics komen voorbij dankzij residents Raymundo en Frederik Abas die respectievelijk de zaterdag (Framebusters) en zondag (Shape) samen met hun muzikale vrienden op z’n kop zetten.
Na een veelbewogen eerste half jaar van 2009 met goede feesten en afterproducties (met o.a Karotte) staat Voetzoekers een nieuwe uitdaging te wachten. Na tal van donkere hollen, vuige locaties en een brug, gaat Voetzoekers zich nu ook midden op de dag in het zonlicht vertonen.
Villa Achterdeur
vrijdag 3 juli 2009
Met een flinke klap heeft één van Nederlands populairste gayfeesten vorige maand de (achter)deur achter zich dichtgetrokken. Uiteraard gaat diezelfde deur eind september weer open voor de jaarlijkse Betty Ford Memorial, maar eerst staat nog het allereerste en spectaculaire Villa strandfeest op het programma: Vamos a la playa, in Beachclub Royal in Hoek van Holland!
Nog maar een nacht en dan zal het vreugdevuur ontstoken worden. Vanaf het drijvende classics Area op het meer zul je het vette vuurwerk in het gitzwarte water zien weerkaatsen, terwijl de lasers boven je de donkere sterrenhemel doorklieven. UDC en Multigroove laten zich door niks of niemand meer tegenhouden; op 4 juli - van zonsondergang tot zonsopkomst - viert Ground Zero Festival haar onafhankelijkheid: Independence Day!
Taste-it!
donderdag 2 juli 2009
We keep on rising and shining! Zondag 12 juli pakt Taste-it! grootser uit than ever before. Dan zal Taste-it! namelijk een waar Beach Festival neerzetten in Bloomingdale, de populairste beachclub van het land. Maar liefst twee area’s vol met House zoals House bedoeld is. Uplifting en vol energie! Met een ideale opbouw, absolute topartiesten, fraaie decors en de acts die je bij een festival mag verwachten. Only the best is good enough and you’re definitely gonna taste that!
Zaterdag 19 september 2009 dalen The Matrixx UFO’s en ruimteschepen neer op het Goffertpark in Nijmegen. Voor het eerst in de geschiedenis zal het prachtige Goffertpark van 11.00 tot 23.00 uur volledig in het teken staan van dance. Eén week voor de Grand Opening van de vernieuwde Matrixx worden op vijf area’s vijf nieuwe Matrixx dance-concepten van de toekomst gepresenteerd in een overweldigende sciencefiction beleving. The Matrixx Reloaded…the future of dance!
Het Joyriders collectief is een samenwerking van jonge creatieve ondernemers die onafscheidelijk verbonden zijn met het nachtleven van Amsterdam. DJ’s en promoters slaan de handen ineen om met een breed netwerk mensen te bereiken met veel verschillende achtergronden en nieuwe talenten een kans te geven.Verwacht hier dan ook een leuke mix van muziekliefhebbers, Joyrider pro’s, toeristen, kunstenaars, fotografen en meer stedelijke vrijetijds beoefenaars.
Op zaterdag 4 juli aanstaande is het weer tijd voor een ‘Sweet & Sexy’ editie van Candy Club. Na een zeer geslaagd uitstapje in het prachtige Club Jade in Zandvoort en op de Candy Club Loveboat keert Candy Club dit weekend weer terug naar de club die zich volgens de Nightlife Awards ‘beste club van Nederland’ mag noemen, Club Noa in Leeuwarden!
Mega Beach Party @ Zak
woensdag 1 juli 2009
Zaterdag 4 juli is het bij Zak weer tijd voor een van de hoogte punten van ieder jaar: De jaarlijkse Beachparty's!
Voor elke van de twee beachparty's zijn er natuurlijk weer een aantal grootheden uitgenodigd, megadisco Zak & P-productions presenteren met trots dan ook: Technoboy, Tommyknocker, Activator, Kold Konexion, Abyss & Judge!
Tijdens de veertiende editie van het Amsterdam Dance Event (ADE) staan onder andere Armin van Buuren, Laurent Garnier, Richie Hawtin, Boys Noize en Freemasons op het programma. Het elektronische muziekevenement, dat van 21 tot en met 24 oktober plaatsvindt, trekt jaarlijks 90.000 muziekliefhebbers en 2.000 muziekprofessionals vanuit de hele wereld. Bezoekers kunnen tijdens het vierdaagse festival kiezen uit optredens van meer dan 700 vooraanstaande DJ’s en live acts op 40 verschillende podia.
Shoot Me, I'm Famous
woensdag 1 juli 2009
De zomer is inmiddels officieel begonnen en veel partygangers, vooral de studenten, genieten al van een welverdiende zomervakantie. Deze zomervakantie is echter geen reden voor Shoot Me, I'm Famous! om het ook wat rustiger aan te gaan doen! Sterker nog: Shoot Me, I'm Famous! is gonna rock… All summer long!
30 juli 2009
Michel de Hey sluit FFWD Dance Parade af in Catwalk
Bass Solution in Dordrecht
29 juli 2009
KitCatKlub
Hard Classics on the beach after party en timetable voor Bloemendaal
28 juli 2009
Last minute summer event 2009 gaat door
25 juli 2009
Dune Events organiseert Invasion White
24 juli 2009
Brandend Zand Festival
23 juli 2009
Welcome to the Future timetable bekend
Franchise ‘Beachhouse’ op Scheveningen Strand
22 juli 2009
De Snotapen krijgen Doe//rak over de vloer
Electronation 7 years anniversary weekend this weekend
21 juli 2009
Art of Dance presenteert vierdaags Fabulous Festival in Las Vegas
20 juli 2009
Legally Black maakt je weekend
Zomerse viezigheid in het Patronaat
Salinas on Tour invites Marco V
Vrijdag 24 juli Bar Weinig @ klinch
Raving Nightmare
Citymoves Deventer
19 juli 2009
Armada Music presenteert line-up Armada@Westerunie
17 juli 2009
Sonic Boom
16 juli 2009
Vier trakteert op 2 uitzinnige nachten tijdens Zomerfeesten
The Matrixx presenteert line-up Reloaded… festival
5 Days off laatste nieuwtjes
Francois Birthday bash
15 juli 2009
Rainbow Rave
V.C.N. komt met eigen outdoor festival in Almelo
Cosmic in Club NL
Walk on
Happy Hardcore @ Matrixx
13 juli 2009
F*ckers! met nachtvergunning
12 juli 2009
Solar Weekend festival
10 juli 2009
At the beach with...Finest dj duos
8 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
7 juli 2009
Progressive City Special
Sound Architecture rebeleert tijdens Amsterdamse Guerilla Session
Dance erger je Niet! sluit 4 jaar Studio 80 af
6 juli 2009
Sneakerz weekend
5 juli 2009
In Memoriam
The Universe in Noorderlicht
4 juli 2009
Escape presents Framebusters en Shape
Voetzoekers zet eerste stapje op het strand
3 juli 2009
Villa Achterdeur
Ground Zero festival: Independence day
2 juli 2009
Taste-it!
The Matrixx lanceert nieuw festival Reloaded
Joyriders, every Friday at club Rain
Opnieuw topeditie van Candy Club in beste club van Nederland
1 juli 2009
Mega Beach Party @ Zak
Amsterdam Dance Event maakt eerste namen festival bekend
Shoot Me, I'm Famous