Partyflock
 
Nieuws · mei 2009
­ Nederland
Rauw @ klinch
zondag 31 mei 2009
Op het Rauw weekend in juni twee zeer toon aangevende buitenlandse gasten, naast resident dj en host Joost van Bellen komen uit Moskou Proxy en uit New York Larry Tee over om de Melkweg en Tivoli op hun grondvesten te doen laten trillen als nooit te voren. In de Melkweg staan ook Wannabeastar en vj 00Kaap, in Tivoli versterkt vj collectief JPech uit Berlijn de ruige Rauwse gelederen.
House classics after the beach
zaterdag 30 mei 2009
Als het Strandfeest is afgelopen, is de party nog niet voorbij! 20 years House Classics Festival Bloemendaal!
Op zaterdag 30 mei staat er iets moois te gebeuren. Dat is namelijk de nacht dat Maximaal Nijmegen terug komt van nooit weg te zijn geweest. De ietwat vergezochte locatie: Carolus Magnus is met opzet gekozen. Ongepolijst, rauw en puur in haar zijn. Precies zoals dit concept is uitgedacht. Geen poeps pas maar een aantal basisvoorwaarden die tezamen een knalfeest garanderen. Geen studentikoos gedoe, maar brute beats van Nijmeegse helden in volle glorie. Geen geneuzel maar knallen met de hoofdletter K. Niet minder, maar vooral heel veel meer!
Zaterdag 30 mei zal clubconcept ALRT geheel in het teken staan van het Berlijnse technolabel Bpitch Control. Het technolabel bestaat tien jaar en dat is reden voor een groots verjaardagsfeestje met mooie technonamen. Zo zullen Ellen Allien, Sascha Funke, Thomas Muller (live) en VJ Pfadfinderei in de Effenaar bewijzen waarom Berlijn de tecnohoofdstad wordt genoemd.
De grote Markt in Groningen is een waanzinnige locatie en bied ook dit jaar weer locatie aan Citymoves 2009. Midden in de oude binnenstad naast de Martinitoren en het stadhuis zullen ook dit jaar weer duizenden bezoekers de Noordelijkste editie van Citymoves bezoeken.
Een beslissing die is ingegeven door gevoel. Een gevoel dat zich de afgelopen twee weken met de dag sterker heeft ontwikkeld en dat niet genegeerd kon worden. De organisatie heeft besloten om het feest ‘Erick Morillo & Chuckie, dat voor aankomende zaterdag 30 mei 2009 gepland stond in de Venue Maassilo, te verplaatsen naar de gloednieuwe locatie Post Rotterdam!
Komende zondag 31 mei, 1ste pinksterdag, is het zover! Dan gaan we helemaal los tijdens het meest spetterende feest! Naar traditie zorgt Club X ook nu weer voor een keiharde en knallende line up @ Cherry Moon, maximaal geluid en indrukwekkende showelementen staan garant voor een onvergetelijke pinksterzondag tijdens XXL The oldschool Edition.
SwitchMusic pakt uit
dinsdag 26 mei 2009
Na drie maanden zwangerschap wordt Switch in juni 2008 geboren in een loods in Amsterdam-Noord. De vier trotse vaders Staas, Sybren, Wim en Menno tonen hun pasgeborene aan een zaal vol ravende lui.
De politie van Arnhem heeft een waarschuwing uitgevaardigd voor schippers en watersporters op en rond de Rijn. Een mysterieuze groep piraten heeft de oevers van 's lands belangrijkste waterweg gekozen als haar nieuwe hoofdkwartier en heeft de afgelopen dagen al meerdere opvarenden de stuipen op het lijf gejaagd. Over de exacte motieven van deze groep schurken kan vooralsnog slechts gespeculeerd worden. Maar er zijn sterke aanwijzingen dat ze op zoek zijn naar een verloren schat.
Het was even wachten, maar hierbij wordt hij dan met trots gepresenteerd; de line-up voor Zomerkriebels Festival 2009, met dit jaar maar liefst vijf area`s. Op zaterdag 15 augustus zullen meer dan 50 nationale en internationale artiesten op de nieuwe locatie Festivalpark Leidsche Rijn voor een onvergetelijk festival zorgen.
Hardcore Extremis 2009
maandag 25 mei 2009
Het mag duidelijk zijn dat op deze avond alleen de hardere stijlen in hardcore naar voren komen verdeeld over de 4 area’s. De main zal geprogrammeerd worden met artiesten die net een tikkeltje harder draaien in combinatie met artiesten die een speciale opdracht mee krijgen van de organisatie. Naast de industrial/darkcore area, de terror/speedcore area zal er ook Freestyle area geprogrammeerd worden waarin de betreffende artiesten uitsluitend hun eigen visie kunnen laten horen.
House the 90's
zondag 24 mei 2009
Het gerucht ging al een tijdje maar nu dus definitief. Vrijdag 5 juni 2009 is het tijd voor House the 90's. Het housefeest wat teruggrijpt naar de sfeer van de jaren 90 met alle houseklappers uit die tijd in één van de beste clubs van het moment, Noa. Was jij op Thunderdome ’96, ga je uit je dak op houseclassics of brulde je in de jaren 90 mee met Life’s like a dance of Luv you more dan is dit het feest voor jou. House the 90's moet een gezellig housefeest worden waar kwaliteit voorop staat.
Evil Activities schopt Italiaanse kont.
Veel mensen denken dat aanstaande 30 mei een Crazylandeditie in de Hemkade komt. Dat is absoluut niet het geval. Crazyland is een heel ander feest dan Booming Sexy Pinkster Vibe. Crazyland heeft altijd een thema waar iedereen zich aan houdt, Booming Sexy Pinkster Vibe niet. Daar mag je zelf beslissen wat je aandoet zonder dat je aan een thema gebonden bent....
Dansen aan Zee Beachtour 2009
woensdag 20 mei 2009
Aankomende vrijdag 22 mei vindt bij Karavaan in Scheveningen de aftrap plaats van Dansen aan Zee Beachtour 2009. Firma Gezellig organiseert deze retro beachtour in een modern jasje alweer voor het vierde opeenvolgende zomerseizoen.
Bassrulers Outdoor
woensdag 20 mei 2009
De derde editie van Bassrulers Outdoor komt steeds dichterbij en de voorbereidingen zijn dan ook in volle gang. Er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar bij alle voorverkoopadressen. Het festival begint zaterdag om 13:00u. Om je alvast helemaal voor te bereiden bij deze alvast de timetable en overige info,
5 Days off programmaoverzicht
woensdag 20 mei 2009
De line-up van de negende editie van 5 days off is bijna volledig ingevuld. Ook dit jaar is er een gevarieerd programma samengesteld, waarin gearriveerde namen naast aanstormende acts en dj’s staan. Van 15 t/m 19 juli vinden in Melkweg en Paradiso optredens plaats van ondermeer Richie Hawtin, Moderat (Modeselektor, Apparat & Pfadfinderei ), deadmau5 (extra lange live-set), Slagsmålsklubben en Thunderheist. Enkele weken geleden is al bekend gemaakt dat onder andere Santigold, Crookers, Simian Mobile Disco (live) en Crystal Castles zullen optreden.
De laatste zaterdag van augustus wordt een bijzondere dag. Mystery Land viert dan zijn ‘Sweet Sixteen’ en iedereen is uitgenodigd. Het is onmogelijk om in één dag alles te zien en te beluisteren wat er bij Mystery Land geprogrammeerd staat. Met 200 Dj’s, live muzikanten, schrijvers en straattheateracts is het de meest complete editie tot zover.
Het is inmiddels bij de echte liefhebbers bekend en in de agenda bijgeschreven. Op 29 augustus 2009 keert het concept Earthquake voor de tweede keer terug naar de beruchte en bekende locatie Turbinenhalle en zal het gelijk haar debuut maken als hardcore festival! Zoals al eerder aangekondigd zullen de deuren om 14uur openen en vervolgens pas de dag erna om 08uur in de ochtend sluiten! Maar liefst achttien uur non stop zullen er in acht areas zowel indoor als outdoor alle hardcore stijlen geprogrammeerd worden.
Pass The Dutch is het event dat met 3 uitverkochte edities op rij Arnhem in zijn greep hield. Op 20 Juni wordt het stokje doorgegeven aan Maastricht! Dit keer strijkt het weergaloze feest neer met een overweldigende XXL editie in de Maastricht Music Hall. Zaterdag 20 juni zal Pass The DutchMaastricht late kennismaken met de non-stop partymode van het feest met een weergaloze line-up!
The Universe. Zo zwart als de M in Motown. Zo divers als het muzikale spectrum in house. Blijft verrassen, is oneindig en allesomvattend.
Update A day at the Park
vrijdag 15 mei 2009
Het is weer lekker buiten! De lente is volop aanwezig, de natuur staat in bloei, de vogels zitten op hun nestjes en het zonnetje schijnt. Dit betekent ook dat de zomerfestivals zich laten gelden. Op het kantoor van A day at the park is het 25 juli wat de klok slaat. Dan staat de tweede editie van dit sfeervolle festival in het Amsterdamse Bos op het programma. Nu de website (www.adayatthepark.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A13820) is voltooid weer wat dingetjes van feestelijke aard.
Op donderdag 21 mei presenteert de gemeente Heerenveen in samenwerking met de lokale horeca en initiatiefnemers dj’s Praia del Sol en GDB ‘Heavenly Outdoor’. Dit nieuwe outdoor evenement zal tijdens Hemelvaartdag een van de gezelligste horecastraten van het noorden 8 uur lang op zijn kop zetten. Nationale top dj’s zullen van 16:00 tot 00:00 uur vanaf een te gek podium op de Oude Koemarkt aantreden. Op dit grandioze festijn zijn er bovendien helemaal geen entreekosten. Dat betekent dus de hele middag en avond gratis genieten van de hemelse sounds van de beste dj’s!
Rockit Open Air
donderdag 14 mei 2009
Op de laatste zaterdag van juli wordt de Maarsseveense Plassen weer omgetoverd tot één grote, gezellige speeltuin. Dit mooie en unieke recreatieterrein, gelegen in midden Nederland vormt met haar uitgestrekte velden, strand, speelplaatsen en waterfonteinen het perfecte decor voor een 12 uur durend evenement. Naast muziek wordt er natuurlijk ook veel aandacht besteed aan theater en ander vermaak.
Scheveningen van God los
donderdag 14 mei 2009
Op 21 mei aanstaande is het eindelijk weer zover. Ter afsluiting van het voorseizoen zal We Are Events op het Scheveningse strand een spetterend spektakel neerzetten dat gelijk een lang en heet zomerseizoen zal inluiden. In Beachclub Bare Foot zal alles in het teken staan van hogere sferen in het kader van deze Hemelvaartsdag. Het gekozen thema volgens het beproefde Fuck the Beat concept kon dan ook niets ander zijn dan “God’s a mofo DJ”.
Zoals casual gelijk staat aan informeel, staat Minimaal gelijk aan maximaal. Voor wie deze vergelijking niet helemaal helder is, is het nog niet te laat, Op vrijdag 15 mei krijgt men namelijk weer de mogelijkheid om te ervaren wat er maximaal kan zijn aan een feest met een minimale naam!
10 Years of Technoboy
woensdag 13 mei 2009
Hoewel Technoboy de afgelopen tien jaar ook al een prominente rol binnen de dancescène vervulde, is 2009 echt zijn jaar te noemen. Een uitermate succesvol ‘best of’ album, een serie evenementen waar je ‘dik’ tegen zegt en een gloednieuwe website vol met informatie, foto’s, video’s en andere content zorgden al voor opschudding in hardstyleland en er staat nog meer op het programma.
Aankomende zaterdag 16 mei presenteert Catwalk een hele bijzondere avond middels een live optreden van Marbert Rocel. Deze vier man sterke Duitse pop/dance combinatie heeft een gouden toekomst voor de boeg. Alles wijst in de richting dat zij de komende jaren op diverse grote pop en dancefestivals hun opwachting zullen maken. Het repertoire is enigszins te vergelijken met het werk van Moloko en Roisin Murphy, maar dan met meer jazzy en minimal finesse.
Overal in Losser en zelfs flink daar buiten zijn de gekke koeien flyers al gesignaleerd in winkels en videotheken. Zelfs de uitgaansgelegenheden zijn niet meer veilig voor deze apart uitziende flyers waar volop gekke koeien te bewonderen zijn.
Club Vie straalt weer een en al liefde uit voor de lente maand mei! Maandag 25 mei leggen niet alleen alle vogels een ei, maar dan is het namelijk weer tijd voor een legendarisch avondje Vie Monday! De meest hete horeca avond van Nederland staat vooral bekend om haar mooiste mensen op de dansvloer van de meest exclusieve club aan de Maas van Rotterdam, namelijk Club Vie!
Op zaterdag 15 augustus staat alweer de derde editie van het Zomerkriebels Outdoor Festival gepland. De voorgaande twee edities vonden plaats op het Stadsstrand Oog in Al, maar door de toenemende populariteit is het festival daar volledig uit zijn jasje gegroeid. Zomerkriebels heeft dan ook voor dit jaar een gloednieuwe locatie tot zijn beschikking: Festivalpark Leidsche Rijn in Utrecht. Een stuk groter dan voorgaande jaren, maar nog steeds met de intieme sfeer waar het Zomerkriebels Festival zo geliefd om is.
Aanstaande zaterdag 16 mei om 13.00 uur start de voorverkoop van de 8e editie van Decibel outdoor festival. In tegenstelling tot eerdere berichten zullen de kaarten niet via de Free Record shop filialen te krijgen zijn. Free Record Shop en Ticketonline hebben recent wat technische problemen gehad met een piekverkoop via Free Record Shop. Free Record Shop en Ticketonline willen deze problemen opgelost hebben voordat er op deze momenten weer via Free Record Shop wordt verkocht.
Haal je hotpants uit de mottenballen, je plateauzolen van zolder en modelleer je buckethead, want Hed Kandi transfomeert de aardbol in mei tot een enorme discobal met haar Nu Disco Release party’s in o.a St Tropez, Moskou en Las Vegas, maar ook in Arena Amsterdam op woensdag 20 mei (dag voor hemelvaart met ROOG!) en in ’t Paard Den Haag op zondag 31 mei (eerste pinksterdag).
Click geeft je iets om naar uit te kijken. Aan het eind van de maand staat je namelijk een knallend hard weekend te wachten. In de vertrouwde Amsterdamse WesterUnie en Woodstock 69 op het Bloemendaalse strand zet Click een rijtje zware technohelden voor je neer om U tegen te zeggen. The Advent (Live), Alexi Delano, Heiko Laux, Michel de Hey, Remy, Secret Cinema, Wouter de Moor en Stefano Richetta om er wat te noemen. Lekker feesten!
Op vrijdag 29 mei 2009 zal, met namen als Menno de Jong en Eelke Kleijn, de eerste editie van Crossover plaatsvinden in Vijftien XV te Eindhoven. Het nieuwe concept Crossover richt zich op liefhebbers van progressive en deep trance en in combinatie met een daarbij passende atmosfeer zal dit een waardevolle toevoeging zijn aan het locale en nationale uitgaansleven.
Wie op vrijdag 29 Mei eens flink het werkzweet van zich af wil dansen moet vooral doorlezen! Op een nieuwe locatie lanceert Doe//rak Kraakt! hét concept om alle frustraties van afgelopen week achter te laten in de ozonlaag. Losgaan is het credo!
Naast DJ Hero en Scratch: The Ultimate DJ komt ook uitgever Foreign Media Games dit jaar met een DJ-game. In Armin van Buuren – In the Mix zal het echter geheel om deze populaire Nederlandse DJ draaien en de game verschijnt komend najaar exclusief voor de Wii.
Deep
donderdag 7 mei 2009
Na een succesvolle eerste editie, vindt zaterdag 9 mei de tweede editie plaats van Deep in Hedon. Bekende DJ’s uit de Technoscene komen naar Zwolle om op Deep te draaien. De organisatoren hopen met een kwalitatief goede line up Zwolle meer op de kaart te kunnen zetten.
Het wildste verjaardagsfeestje
donderdag 7 mei 2009
Toen hij in de zomer van 2006 net zijn eerste plaatjes begon te starten en de naam Ruben Vitalis werd genoemd in de partyscene werd er af en toe wat vragend gekeken, over wie heb je het dan, werd er gevraagd? Nu is het alweer bijna tijd voor zijn volgende bijzondere Birthday Bash. Wie herinnert zich vorig jaar niet? Het supergezellige knalfeest met de hele bijzondere stripact van een teletubbie?!?
Hard Essentialz
donderdag 7 mei 2009
Hard Essentialz is een nieuw hardcore concept in Zalinaz te Etten-Leur, één van de toon aangevende clubs in Noord-Brabant. Dit evenement zal zich concentreren op drie stromingen binnen de Hardcore, verdeeld over twee area’s. Uiteraard zijn de deejays één van de belangrijke factoren van dit evenement, maar dit is zeker niet het enige waar het om draait. Omdat Hard Essentialz het eerste evenement in Zalinaz zal zijn van G-Force en Confused Events zullen er twee weken lang introductiontickets te koop zijn.
Klik verder voor meer info over o.a. de line up, specials en de introductiontickets.
Rockstarz Agency kondigt aan dat het boekingskantoor een nieuwe weg inslaat. Na de succesvolle introductie van haar artiesten en het boekingskantoor, zal het bedrijf zich omvormen tot een compleet platform voor haar dj’s en producers: het nieuwe kantoor zal ook het management van de artiesten op zich nemen. Tegelijkertijd zijn vijf nieuwe namen aan het aanbod in artiesten toegevoegd. Met grote trots presenteert Rockstarz het nieuwe boekings- en managementkantoor Artist Republic.
Dancepark 2009
woensdag 6 mei 2009
Op zondag 5 juli claimt Dancepark voor de derde maal het Oderkerkpark in Etten-Leur. Na twee stages in 2007 en drie in 2008, presenteert EYE4Dance dit jaar vier stages. Vier stages, vier stijlen en vier volwassen line-ups! De Dancepark-sfeer blijft echter zoals deze bedoeld is: gezellig en intiem met heel veel lekkere muziek.
Met het grote succes van afgelopen Absolutely Queensnight nog vers in het geheugen en de verslagenheid van de gebeurtenissen in Apeldoorn tijdens Koninginnedag op het netvlies, zal Bevrijdingsdag Enschede dat 5 mei op het van Heekplein in Enschede gehouden zal worden, in het teken staan van respect. Verder zal het programma net als in alle andere steden volledig ongewijzigd blijven.
De organisaties van de dertien Bevrijdingsfestivals hebben besloten hun programmering niet aan te passen. Wel zal er dinsdag in openingstoespraken aan de aanslag in Apeldoorn gerefereerd worden en zullen de tragische gebeurtenissen een rol spelen in debatten die op de festivalterreinen worden gevoerd. Dat blijkt maandag uit een rondgang langs de organisaties. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei liet eerder weten dat de Nationale Herdenking en de Nationale Viering van de Bevrijding op gepaste wijze doorgang vinden.
Nightlife Awards 2009
maandag 4 mei 2009
De Nightlife Awards 2009 houden de gemoederen al lekker bezig! Terecht commentaar op ons vorige persbericht was dat er een voorselectie was van lokaties en jullie favoriet hier niet eens bijstond. Dat is natuurlijk nooit de bedoeling geweest. Daarom is vorige week de ‘vrije optie’ toegevoegd. Dat betekent dat je op de website nu ook de mogelijkheid krijgt om je eigen favoriet in te vullen. Per sms was het al mogelijk om een andere lokatie door te zenden dan de voorselectie.
Bijna traditiegetrouw kunnen we in partyminded Nederland wel zeggen: Mei maand = Erotic partymaand. Iedere organisatie met zijn eigen tradities en stijl. Zalen, area's en hele locaties zullen worden omgebouwd tot de mooiste places to be des lands. Ook Club Carpe DM zal weer mee doen met deze traditie en presents you: Erotic Heaven. The ultimate seduction. En.. voor de dames die zich graag tiptop aankleden is er zelfs een kans om de, Most heavenly dressed lady of the night, Club Wear, waardebon ter waarde €100,-
Electronation @ klinch
zondag 3 mei 2009
Op woensdag 20 mei - de avond voor Hemelvaart - haalt Electronation @ klinch weer twee van Duitslands grootste technotroubadours naar Amsterdam. De gebroeders Tiefschwarz zijn beiden graag geziene gasten in de Melkweg, waar zij vorig jaar een uitzinnige Max trakteerden op een daverende vier uurs set. Een passend vervolg kon simpelweg niet uitblijven, dus krijgt het tweetal dit jaar wederom vier uur de tijd.
Gezocht: J.A.C.K. de Houser!
zaterdag 2 mei 2009
De politie vraagt uw aandacht voor het volgende. Onlangs werden de onderstaande ingrediënten roekeloos bij elkaar gemieterd met werkelijk desastreuze gevolgen:

  • Een intieme locatie waar zelden een feest wordt georganiseerd, in hartje Amsterdam

  • Driehonderd vage vrienden, bekenden, partypeople, ravers en ander tuig

  • Dik decor, aankleding, extra licht en geluid, en een snufje alcohol

  • Vette muziek: beginnend met funk, 80s en hiphouse, naar acid, klassiekers en vergeten klappers
Zaterdag 9 mei staat partyconcept Sneakerz in Panama met headliners als Gregor Salto en DJ Madskillz. Een dag later opent Sneakerz zondag 10 mei het zomerseizoen met de aftrap van het eerste 'Sneakerz op het strand' feest van dit jaar.
Electric Deluxe @ Melkweg
vrijdag 1 mei 2009
Nauwelijks zijn de stofwolken opgetrokken rond de Queensnight edition van Electric Deluxe, of technoliefhebbers kunnen zich al gaan opmaken voor de volgende aflevering tijdens Hemelvaartsdag. Op donderdag 21 mei keert het technofestijn terug op het Amsterdamse nest: de Melkweg. Op deze zesde editie van Electric Deluxe zullen onder andere Speedy J, Luke Slater, Ben Klock en Claro Intelecto langs komen.
31 mei 2009
Rauw @ klinch
30 mei 2009
House classics after the beach
Maximaal Nijmegen Electronisch woar van ut t' hert
29 mei 2009
Ellen Allien viert morgen BPitch jubileum in de Effenaar
28 mei 2009
Laatste informatie Citymoves op Grote Markt in Groningen
27 mei 2009
Erick Morillo & Chuckie verplaatst naar Post Rotterdam
Timetable en laatste info Club-X presents XXL
26 mei 2009
SwitchMusic pakt uit
Rijnpiraten schuimen Arnhemse wateren af
25 mei 2009
Programmering Zomerkriebels Festival bekend
Hardcore Extremis 2009
24 mei 2009
House the 90's
22 mei 2009
Evil Activities schopt Italiaanse kont
Het is een heel ander feestje....
20 mei 2009
Dansen aan Zee Beachtour 2009
Bassrulers Outdoor
5 Days off programmaoverzicht
19 mei 2009
Volledig programma Mystery Land 2009
18 mei 2009
Earthquake in & outdoor hardcore festival
16 mei 2009
Pass The Dutch XXl Maastricht here we come
The Universe #2 haalt Italiaanse Ksoul naar Amsterdam
15 mei 2009
Update A day at the Park
14 mei 2009
Friesland staat op zijn kop tijdens Hemelvaarstdag met Heavenly Outdoor
Rockit Open Air
Scheveningen van God los
13 mei 2009
Minimaal Feestmaal’s casual friday
10 Years of Technoboy
Saturday Night 5 Live presents Marbert Rocel in concert
12 mei 2009
Ernstige uitbraak van gekke koeienziekte in Losser
11 mei 2009
Het weekend duurt een dag langer dankzij Vie Monday
Zomerkriebels Festival grootser maar toch intiem
Decibel voorverkoop niet via Free Record Shops
10 mei 2009
Hed Kandi Nu Disco Release Party’s
15 hours long Click Weekender
9 mei 2009
Nieuw Eindhovens concept ‘Crossover’ richt zich op progressive en deep trance
Doe//rak naar nieuwe locatie in Utrecht
8 mei 2009
Armin van Buuren krijgt eigen game op de Wii
7 mei 2009
Deep
Het wildste verjaardagsfeestje
Hard Essentialz
6 mei 2009
Rockstarz Agency roept Artist Republic uit
Dancepark 2009
4 mei 2009
DJ’s bevrijden Enschede op 5 mei
Bevrijdingsfestivals laten programmering intact
Nightlife Awards 2009
Sinnin events komt met nieuw concept: Erotic Heaven the ultimate seduction
3 mei 2009
Electronation @ klinch
2 mei 2009
Gezocht: J.A.C.K. de Houser!
1 mei 2009
Sneakerz dubbelaar in de club en op het strand
Electric Deluxe @ Melkweg