Partyflock
 
Nieuws · april 2009
­ Nederland
Vanavond barst de oranje gekte los in Nederland. En natuurlijk ook in Zeeland. De aftrap begint vanavond al met een groots Dance spektakel in de Zeelandhallen in Goes Met de omgetoverde Zeelandhallen, de Nederlandse top dj’s en tel daarbij het partypubliek op en het bevat alle ingrediënten om een knalfeest te worden.
Na het succes in de Heineken Music Hall 15 jaar na dato (‘Turn Up The Bass’ 6 December 2008), gaat Turn Up The Bass op tour, de Kick-off vindt plaats op 30 Mei in Outland te Rotterdam met o.a Technotronic en King Bee!
Tsja als je als één van de weinige clubs van Nederland in het bezit bent van een 24-uurs vergunning dan zijn er van die speciale gelegenheden om hem dan ook volledig te benutten. Catwalk in Rotterdam heeft dit privilege en daar maakt ze dan ook grondig gebruik van met Koninginnedag. Van s’ochtends zes tot de volgende morgen zes luidt het devies van de gruwelijke dancemarathon die Queensday 24 heet.
Luxurush countdown
maandag 27 april 2009
Na een uiterst sfeervolle en zeer succesvolle Luxurush warming up in de Jimmy Woo waar Chuckie, Ricky Rivaro, Carita La Niña, R3HAB, Zawdi MC MC, Roga, Sunnery James & Ryan Marciano de tent volledig onderste boven draaiden maken de Luxurush fans zich klaar voor het grote werk. A.s. woensdag wordt de Heineken Music Hall voor de 6e keer het domein van Luxurush.
Reboot
maandag 27 april 2009
Omdat de organisatie enorm trots is op het aanstormende talent die afgelopen jaar hun kunsten vertoont hebben tijdens de verschillende edities van Reboot in de Rechter in Eindhoven. Tijdens de verschillende Reboot feesten zijn ze tot de conclusie gekomen dat de local dj’s heel populair zijn. De locals zijn meestal erg gedreven en komen vaak met verrassende dingen. Verrassingen brengen vaak enthousiasme met zich mee en dat zorgt vaak weer voor uitzinnige hoogtepunten bij de local rockers. Dus hebben ze besloten een hele avond te weiden aan de Reboot Local talents.
Een oranje gloed dringt binnen bij de omwonenden aan de Jan van Galenstraat en tekent zich kort later zelfs af aan de Amsterdamse horizon. Verschrikte gezichten verschijnen vanachter opzij geschoven gordijnen, glurend door het raam in de richting van de Amsterdam Marcanti waar het verschijnsel zich lijkt te ontwikkelen. Wat is er in godsnaam gaande? Staat het pand in lichterlaaie?
Dancetour Assen 2009
zondag 26 april 2009
Op zondag 17 mei organiseert Stichting Dancetour de eerste editie van Dancetour Assen 2009. Jong en oud kan deze dag van 13.00 uur tot 21.30 uur genieten van bekende Nederlandse DJ’s. Deze dag vormt de Veemarkt in Assen het decor voor Dancetour. Stichting Dancetour is er in geslaagd om DJ’s als Marco V, Sidney Samson, Jean, Bart Claessen, Jip Deluxe en Terry Toner achter de draaitafels te zetten.
Rebellion events in studio 80
zondag 26 april 2009
Rebellion, de rebelse clubavond van muzikale kunstenaars en dj talenten, staat zaterdag 16 mei van 23.00 tot 06.00 uur in Studio 80. Met uitverkochte voorgaande edities en rijen dik voor de deur sinds de kick-off in 2008, bezorgt Rebellion ook nu weer een avond vol techhouse, minimal, electro en techno. Met headliners Paul Sparkes Verenigd Koninkrijk en Dulac is Rebellion bijzonder trots op de line-up voor deze komende editie. Het programma wordt versterkt met bekende Rebellion namen zoals Boy Bianchi, Franklin Reeves, Lone Striker, Groovedealer en Dance Department dj Dennis Ruyer die een extra lange set verzorgt!
Daalder viert dit jaar groot feest met Koninginnenacht en -dag. De uitbaters van het “kleinste Grand Café van Amsterdam” gaan het aangelegen pleintje aan de Lindengracht omtoveren tot een flamboyant feestgebeuren. Onder de naam “Slag bij Daalder” wordt de nacht ingevuld met opzwepende live-optredens, met Koninginnedag draait er een zeskoppig dj-team. Beide dagen krijg je uitsluitend de allerbeste disco-, funk-, soul-, pop,- en houseclassics voorgeschoteld.
The Royal factory
zaterdag 25 april 2009
The Royal factory op Queensnight! Een nu al fabelachtige nacht! Met de beste muziek en een topsfeer zit je goed in de Koninklijke Lichtfabriek in Haarlem. Met Queensnight wordt natuurlijk alles in een mooi oranje jasje gestoken en zal het feest nog groter zijn dan ooit, want er is natuurlijk iemand jarig!
The Matrixx sluit haar deuren
donderdag 23 april 2009
Deze zomer sluit The Matrixx 12 weken haar deuren voor een grondige verbouwing, spannende restyling en noodzakelijke uitbreiding. Voordat de megadanceclub op 5 juli dichtgaat, wil The Matrixx al haar trouwe bezoekers bedanken voor zeven vette partyjaren met vier gratis, dikke edities van haar populairste concepten: Xxlerator, Exxellent, Houserebels en Tranceclassixx.
Latin Lovers
donderdag 23 april 2009
Latin Loves the beach! Wat een zomerse taferelen bij de opening van Latin Lovers On The Beach bij Brunotti Beach House in Scheveningen. De eerste editie was meteen een succes in deze te gekke strandtent. Het vervolg staat daarom ook gepland en geschreven in het zand op vrijdag 22 mei. Scheveningen is compleet in de ban van de sexy trommels en conga's van Latin Lovers. Het strand is de plek waar Latin Lovers thuishoort en ook bij de tweede strandeditie gaan we in korte broek of jurk los op de percussies van Gregor Salto, Sidney Samson, Chris Rox, Jasper Clash en de vocals Andy & Dorothy Sherman!
That’s the Sunday Spirit
woensdag 22 april 2009
Lieve zondagskinderen, even een belangrijke update over de vaste, knallende laatste zondag van de maand in Studio 80, Sunday Spirit. Studio 80 is blij om te zien dat het initiatief om de laatste dag van de week te herintroduceren als vaste uitgaansavond zo enthousiast is ontvangen. De afgelopen edities van Sunday Spirit waren een doorslaand succes met telkens een uitzinnig publiek dat tegen het einde altijd om meer vroeg. Daarom heeft de organisatie besloten dat vanaf nu ook op de zondag doorgedanst wordt tot half vijf!
Door een fout bij Ticketonline is het mogelijk geweest dat er afgelopen zaterdag boekingen voor Defqon.1 Festival 2009 zijn gemaakt zonder voorinschrijvingscode. Ticketonline betreurt ten zeerste dat dit heeft kunnen gebeuren. Hiervoor heeft Ticketonline Q-dance dan ook haar oprechte excuses aangeboden.

De tickets die geboekt zijn zonder gebruik van de codes zouden eigenlijk geannuleerd moeten worden, maar Q-dance heeft besloten de fans niet te willen teleurstellen. Dankzij Q-dance zullen alle betaalde, ontvangen tickets dus geldig blijven voor Defqon op 13 juni 2009.
Armageddon
maandag 20 april 2009
Vanaf 18 april is Hoogeveen een nieuwe club rijker. Een club met een trendsettend interieur, subliem licht en geluid en een intieme sfeer. De club betekent eveneens de terugkeer van het paradepaardje van Exceptional Events; Armageddon!
Je hebt van die nachten dat je je geluk niet op lijkt te kunnen. Koninginnenacht in de Hemkade is zo’n nacht! Trance Nation en Judgement Sundays trakteren je op 29 april op een programmering om van te watertanden. Want zeg nou zelf, wanneer heb je al deze internationale Trance toppers voor het laatst samen op één feest gezien?
Queensnight
zondag 19 april 2009
Een nieuwe editie van Jailhouse is op komst. Meer dan 30 DJ’s zijn op 29 april in Rotterdam te bewonderen, waaronder Laidback Luke, Benny Rodrigues, Dr. Lektroluv, Don Diablo, Proxy, Real El Canario en The Bloody Beetroots. Deze koninginnenacht zal er één worden om nooit te vergeten.
Op dinsdag 9 juni 2009 worden voor de zesde keer de Nightlife Awards 2009 uitgereikt. Dit jaar vindt de uitreiking plaats in de Brothers Festival Dome / Studio A12 in Bunnik. Het Nederlandse uitgaanspubliek (jij dus!), kiest samen met een deskundige vakjury de meest populaire uitgaansgelegenheid van Nederland. Vanaf vandaag kun jij je stem uitbrengen op de uitgaansgelegenheid waar jij het liefst komt, waar jij de beste herinneringen aan bewaard, waar jij het hardst uit je dak gaat......
Als opmaat naar Source Festival Pre party op 4 juli a.s. pakt Source Events BV nog één keer stevig uit in Nachtburgemeester in Utrecht. Zaterdag 23 mei wordt met Source Festival Pre party van 23.00 tot 07.00 een veelzijdige nacht gebracht voor de nieuwsgierige muziekliefhebber. Met versterking van Source Festival Pre party co-organisaties Linke Soep en Bar 27 uit Amsterdam en 8Bahn uit Arnhem wordt het muzikale spectrum verbreed en de feestvreugde verhoogd. Kunstenaarscollectief Bier en Brood krijgt een eigen ruimte waar kunst en dubstep een spannend verbond aangaan.
Extrema heeft zojuist de volledige programmering van alweer de veertiende editie van haar dancefestival Extrema Outdoor 2009 wereldkundig gemaakt! Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 juli op het vertrouwde recreatiestrand van Aquabest in Best (Eindhoven). Extrema Outdoor 2009 floreert in exclusiviteit met een aanzienlijk aantal artiesten dat deze zomer alleen bij Extrema zal verschijnen.
Op 30 april aanstaande is het zover. Dan doet de Rechter uitspraak in het kort geding wat Reboot heeft aangespannen tegen Paperclip. De oorzaak is een opruiende foto van Beatrix welke had moeten dienen als ontwerp voor het evenement dat beide partijen in eerste instantie samen zouden organiseren in Eindhoven. Doordat Paperclip in de ogen van Reboot zwaar over de schreef is gegaan, wordt ze de Rechtszaal ingesleept.
Het aftellen is begonnen! Nog een kleine twee weken te gaan voordat Rotterdam de aftrap geeft voor een spetterend festival aan de Maas. Aanstaande Koninginnedag vindt er een groots Dance Festival plaats waar 5.000 bezoekers zich gedurende Koninginnedag uitleven op de beste dance en house muziek. Er is één hoofdpodium waar verschillende topdj’s zullen optreden en Rotterdam zullen laten ontwaken op Koninginnedag 2009!
Showroom
donderdag 16 april 2009
Love speaks louder than words. Deel het met een partner, al is het maar voor één nacht. Het is iets moois, het is intens en onbeschrijflijk tegelijk. Love is all around, even if it stands for one night! However… there’s a thin line between love & hate. Showroom verschuift deze grens: Show me Love and save the Hate for later!
Re-action outdoor festival 2009
donderdag 16 april 2009
Re-action Outdoor 2009. Danceliefhebbers uit het zuiden van het land kunnen hun borst vast nat maken, want op zaterdag 23 mei wordt in Valkenswaard voor de tweede keer een breed georiënteerd dancefestival georganiseerd. Re-action Outdoor 2009 bestaat dit jaar niet uit 3,maar uit liefst 4 area’s: de open air Mainstage waar liefhebbers van Dirty House en Eclectic aan hun trekken komen, de Hardstyle tent waar de Hardstyle fanatics zich kunnen uitleven en voor de echte diehards de Hardcore tent voor het betere beukwerk. Dit jaar is het festival uitgebreid met een open air Techno area, een voor de hand liggende keuze met Techno-city Eindhoven net om de hoek!
Space
donderdag 16 april 2009
Zaterdag 6 juni is het zover dan begint de eerste editie van het nu al spraakmakende event Space, bij het ontwikkelen van dit event was voor de organisatie één ding duidelijk; het moet spectaculair! Na een zoektocht door ons land is de geschikte locatie gevonden die bij Space past: Go Planet Expo Hall. Deze eventhal in Enschede, naast het FC Twente stadion, beschikt over een capaciteit van 7000 man, drie areas en gratis parkeren voor de bezoekers
Rebels in tha house…opgelet!
donderdag 16 april 2009
Je kan er lang en kort over zijn, maar als het aantal verzoeken dat per mail, post en sms binnenkomt, al het andere tienvoudig overstijgt, dan heb je als club geen keus: er komt een nieuwe nacht vol rebels geluid. House Rebels! En wel op zaterdag 2 mei. En aangezien in bijna elk verzoek ook nog eens de naam ‘Chuckie’ wordt gepend, dan wordt er net zo lang gebeld en gemaild met deze fameuze DJ tot hij komt. Sterker nog, dan wordt de datum natuurlijk zo geprikt dat het in zijn agenda past.
Blijf vinyl trouw
zaterdag 11 april 2009
In tegenstelling van de jaren 80 en 90, toen platenzaken flink uitbreidden, sluiten anno 2009 de vinyldistributeurs juist hun deuren. Er valt niet aan de bittere waarheid te ontkomen door de opkomst van cd en mp3 valt de harde concurrentie moeilijk te bolwerken. Een onacceptabele realiteit voor hen die de nostalgie van de 400 gram wegende ronde schijf terug willen brengen.
Het Nederlandse Lele Sacchi (bekend van de cult hit Skinny Jeans & met Serge Faberge van de De Jeugd van Tegenwoordig, Piet Par'a & Rimer London) is bevestigd voor Rauweekender op zondag 12 april in Tivoli, Utecht. Er zijn nog kaarten voor deze eerste Paasdag (& dat is mooi, want maandag is een vrije dag).
'Een gratis dancefestival met een line-up van Koninklijke Hoog-heid!'
Arnhem bewijst dit jaar wederom dat Koninginnedag meer is dan het verkopen van oude spullen vanaf een handdoek op straat. Evenals vorig jaar tovert HAC (Horeca Arnhem Centraal) de Korenmarkt om tot festivalterrein van formaat. En als dan vervolgens zowel het podium als de platen rond beginnen te draaien, kan de magie beginnen met de crème de la crème van de nationale dance scene!
Full Spectrum
donderdag 9 april 2009
Sinds Juliana in 1948 de twijfelachtige eer om het land als koningin te regeren van haar moeder overnam, wordt in ons gezellige kneuterlandje Koninginnedag op haar verjaardag gevierd. 30 april is in de jaren die hierop volgden uitgegroeid tot een nationale feestdag en wat is er mooier dan deze dag in te luiden met een speciale editie van Full Spectrum? Met Full Spectrum 'Queensnight' doet deze normaal gesproken vrijgezinde organisatie, tijdens koninginnenacht een duit in het zakje en maakt van een monarchistische nood een muzikale deugd!
Luxurush exclusive pre-party
woensdag 8 april 2009
Jimmy Woo vrijdag 17 april: Een hoog gehalte ‘true blood fashion addicts’ gemixt met een hele dikke Luxurush line-up die je gewend bent. Chuckie, Carita La Niña, Sunnery James & Ryan Marciano, Hitmeister D, R3HAB en Ricky Rivaro. Lees meer….
Het Foute Feest
woensdag 8 april 2009
Na het overweldigende succes van voorgaande edities vindt op zaterdag 28 april opnieuw Het Foute Feest plaats in de Winkel van Sinkel in Utrecht! De oh zo sfeervolle Winkel van Sinkel wordt vanavond omgebouwd tot het foutste feestpaleis van Utrecht.
Crackhouse vs Triphouse
woensdag 8 april 2009
Op Goede Vrijdag is het alweer zo’n negentienhonderdzesenzeventig jaar geleden dat die goeie ouwe Jezus van Nazareth aan het kruis stierf voor onze zonden. De hoogste tijd om hem eens uit te nodigen voor een feestje, dachten Crackhouse vs Triphouse Rotterdam zo. Op vrijdag 10 april vergezelt hij Carlos Valdes, Brent Roozendaal, Aron Friedman, Steven Pieters en KRY dan ook in de Rotterdamse Catwalk voor een niets ontziend bacchanaal waar ze in de hemel nog een puntje aan kunnen zuigen!
Obsession Outdoor Festival 2009
woensdag 8 april 2009
Nog een paar maanden te gaan en dan barst het festivalseizoen weer los. Als één van de eerste dancefestivals van Nederland zal op zaterdag 6 juni het Obsession outdoor festival plaats vinden in Bovenkarspel (nabij Enkhuizen). Op dit prachtige en bosrijke evenemententerrein, gelegen aan de rand van het Streekbos, zal Rewind Events jullie gaan verwennen met de beste house, electro, progressive, techhouse, minimal, techno, hardstyle, early rave en hardcore. Meer dan 25 DJ’s verdeeld over 3 podia zullen deze dag het feestseizoen op een geweldige manier gaan openen.
Franchise pakt groots uit in April. Er zullen deze maand naast de donderdagavonden in de Escape Club van Amsterdam twee speciale Franchise edities zijn. De eerste zal zijn op zaterdag 25 april in het Paard te Den Haag. Op Koninginnedag (donderdag 30 april) zal er een extra speciale editie zijn in de Escape Club met een line-up waar Hare Majesteit het liefst ook met de voetjes van de vloer zou willen.
Zin in een potje kabaal tijdens Luilaknacht? Daar hoef je dit jaar in ieder geval niet voor op straat rond te hangen. Op vrijdag 29 mei 2009 denderen de decibellen namelijk uit de speakers in het Patronaat tijdens Multigroove Classics. Rumoer genoeg om Haarlem en omstreken uit de slaap te houden, want hier hoor je alleen de aller-lekkerste krakers uit het roemruchte begin van de jaren ’90. Schaar je bij de wakkerblijvers, want Multigroove Classics belooft weer een dik, ouderwets gezellig feest te worden.
Zaterdag 6 juni dan staat er dan wel weer eens echt te gebeuren op het strand van Bloemendaal 20 years House classics festival on the beach. Van 12.00 tot 24.00 kan je genieten van een dagje strand met een kudde aan artiesten. Grote namen en dj’s met liefde voor de muziek uit de Hollandse house geschiedenis zullen speciaal voor deze dag hun set van toen draaien.
Zaterdag 18 april is het weer tijd voor het Paard in Den Haag. De sound van Secret Cinema haakt naadloos in op de behoefte van het Haagse uitgaanspubliek. Vrijdag 8 mei is de laatste editie, voordat de zomertour van start gaat, thuishaven Rotterdam. Het antwoord op de vraag waarom het zo lang duurde voordat er weer een Secret Cinema Invites in Rotterdam georganiseerd zou worden luidt heel duidelijk; “het wordt goed gedaan – of niet”.
Space
maandag 6 april 2009
Zaterdag 6 juni is het zover dan begint de eerste editie van het nu al spraakmakende event Space, bij het ontwikkelen van dit event was voor de organisatie één ding duidelijk; het moet spectaculair! Na een zoektocht door ons land is de geschikte locatie gevonden die bij Space past: Go Planet Expo Hall. Deze eventhal in Enschede, naast het FC Twente stadion, beschikt over een capaciteit van 7000 man, 3 areas en gratis parkeren voor de bezoekers.
Hed Kandi Sexy Spring Edition
zaterdag 4 april 2009
Sta jij ook langer dan normaal voor de spiegel, snak je elke minuut van de dag naar rosé en sta je bij elk zonnestraaltje al fluitend gereed met zonnebrandolie en parasol? Spring is in the air! Hed Kandi - Sexy Spring Edition op 11 april in Arena staat geheel in het teken van dit geliefde seizoen en de daarbij behorende oh zo fijne lentekriebels.
Uptempo Queensday Rave
zaterdag 4 april 2009
Koninginnedag is voor de meeste onder ons zwalken over de markt, kansloos dronken worden in overvolle kroegjes met hoempapa muziek, beetje blowen tot je er bij neervalt, naar Amsterdam gaan (wat half Nederland doet, lekker de mensen massa in) etc. etc. Allemaal opties om Koninginnedag prima door te komen. Maar om een dag als deze echt knallend af te sluiten wordt er voor jullie in Schaaf te Leeuwarden, voor inmiddels de 4e keer, Uptempo georganiseerd. De gelegenheid Koninginnedag knallend af te sluiten met een diversiteit aan Hardstyle / Jumpstyle / Oldschool en Hardcore.
De tweedaagse 8Bahn marathon rondom Koninginnedag zal na het succes van vorig jaar ook in 2009 weer plaats vinden in Arnhem. Echter zijn we een jaar verder en met onder andere artiesten als Scott, Luke Abbott, Soulphiction / ManmadeScience en Ark heeft 8Bahn zijn eigen identiteit verder ontwikkeld. Intelligente elektronische dance die op de scheidslijnen met andere genres opereert en een voorkeur heeft voor mooie live optredens, waarbij het experiment centraal staat. Bovenal is 8Bahn een concept van liefhebbers, voor liefhebbers.
En zo zijn we alweer aangekomen bij April! De meest freaky maand van het ‘indoor party’ en ‘clubbing’ seizoen. De maand zit weer stampvol goede feesten met als klap op de vuurpijl zaterdag de 25e! Die dag zal The Matrixx in Nijmegen weer op haar grondveste trillen tijdens The Freaxxshow!
Latin Lovers goes Scheveningen
donderdag 2 april 2009
Met heel veel passie, trots en plezier wordt het volgende nieuws bekendgemaakt: Latin Lovers gaat dit seizoen weer naar het strand! Vrijdag 10 april mag Latin Lovers het strandseizoen openen in een van de populairste badplaatsen van Nederland, namelijk in Scheveningen! Brunotti Beachhouse is met afstand de vetste strandtent aan de kust en daar weet Latin Lovers wel een feestje te bouwen. Samen met Erick E, Benny Rodrigues, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash & MC Mitch Crown wordt het strandseizoen keihard geopend!
Red Bull Soundclash
donderdag 2 april 2009
Het aftellen is begonnen. Op donderdag 2 april aanstaande is het tijd voor de eerste Red Bull Soundclash van 2009. New Cool Collective heeft het koper gepoetst en is er helemaal klaar voor. In het lab van Nobody Beats The Drum wordt ondertussen nog flink doorgewerkt aan enkele geheime battleweapons. Verder hebben de mannen uit Utrecht versterking ingeroepen van een stadsgenoot Maurits Westerik van GEM komt een gastoptreden verzorgen.
De eerste editie van Cloud9 in 2006 was er een van het kaliber ‘een-beetje-raar-maar-wel-lekker’. Van de nieuwsgierige bezoekers die zonder referentie op dit feest afkwamen, droop een enkeling snel af maar een grote groep bleef terugkomen. Op geheel eigenwijze wordt Cloud9 nog steeds geprogrammeerd volgens een cross-over van acid, hardtechno en een vleugje industrial.
Get Addicted to Italians
donderdag 2 april 2009
De Italiaanse house van Roberto Intrallazzi en Luca Provera, 'The Cube Guys' is wederom gestrikt voor Addicted. Daarmee vervullen ze, anderhalf jaar na hun laatste optreden op Addicted, de eenmalige leegte die resident Erick E bij hoge uitzondering achterlaat. Een van Nederlands populairste dj's draait 4 april op Sensation in São Paulo, Brazilië. Maar met de aanwezigheid deze editie van Baggi Begovic, Groovenatics en de Bingo Players hoeft niemand daar lang stil te blijven staan in Panama, want ook 4 april is de internationale house sound van Addicted alom vertegenwoordigd. Get Addicted to House Music!
Hardcore Motherfuckers
donderdag 2 april 2009
Voor iedereen staan de afgelopen edities Harmony of Hardcore en Hardcore Motherfuckers nog vers in het geheugen. Snoeihard geluid en dreunende bas lieten de volledige Zenith doen beuken in alle hoeken en gaten! Na een aantal negatieve reacties over de evenementen in de Zenith, heeft het na deze twee feesten laten zien dat het uitermate geschikt is om flink uit je dak te gaan bij een hardcore evenement.
Voor de 9de keer vindt het belangrijkste techno festival van de wereld plaats op 27 juni in recreatiegebied Spaarnwoude. Line up bevat 66 artiesten uit 15 landen. Awakenings festival is het toonaangevende technofestival waar ieder techno(muziek)liefhebber hongerig naar uitkijkt. De afgelopen edities zijn ook steevast ruim van tevoren uitverkocht.
29 april 2009
Timetable + last info Royal Republic Zeelandhallen Goes
28 april 2009
Kick-off Turn up the Bass clubtour 2009 in Outland, Rotterdam
27 april 2009
Catwalk knalt 24 uur lang met Queensday 24 op Koninginnedag
Luxurush countdown
Reboot
Club Amsterdam Marcanti in vlammen opgegaan?
26 april 2009
Dancetour Assen 2009
Rebellion events in studio 80
25 april 2009
Twee dagen Oranjefeest in hartje Amsterdam
The Royal factory
23 april 2009
The Matrixx sluit haar deuren
Latin Lovers
22 april 2009
That’s the Sunday Spirit
21 april 2009
Geldigheid tickets Defqon.1 Festival 2009
20 april 2009
Armageddon
Trance Nation - Judgement Queensnight
19 april 2009
Queensnight
18 april 2009
Wat is jouw favoriete uitgaansgelegenheid?
17 april 2009
Source Festival Preparty op 23 mei in de Nachtburgemeester Utrecht
Volledige line-up Extrema Outdoor bekend
Reboot sleept Paperclip de rechtszaal in
Koninginnedance Festival Rotterdam
16 april 2009
Showroom
Re-action outdoor festival 2009
Space
Rebels in tha house…opgelet!
11 april 2009
Blijf vinyl trouw
10 april 2009
LeLe op Rauwweekender zondag 12 april
9 april 2009
Koninginnedag en nacht 2009 Korenmarkt Arnhem
Full Spectrum
8 april 2009
Luxurush exclusive pre-party
Het Foute Feest
Crackhouse vs Triphouse
Obsession Outdoor Festival 2009
7 april 2009
The Hague gets Franchised & Amsterdam Queensday special
Multigroove Classics in Patronaat
6 april 2009
House Classics Festival op Bloemendaal aan zee
Secret Cinema invites tourt langs Den Haag en keert terug naar thuishaven Rotterdam
Space
4 april 2009
Hed Kandi Sexy Spring Edition
Uptempo Queensday Rave
8Bahn biedt eigen gratis festival aan in Arnhem
3 april 2009
Freaky facts over het meest Freaky feest
2 april 2009
Latin Lovers goes Scheveningen
Red Bull Soundclash
Cloud9 viert 16 mei haar jubileum met een 100% vrouwelijke line-up
Get Addicted to Italians
Hardcore Motherfuckers
1 april 2009
Awakenings festival maakt line up bekend