Partyflock
 
Nieuws · februari 2009
­ Nederland
Zon, zee, strand en natuurlijk de beste trance tracks van het moment. Dé ingrediënten voor een heerlijke zomers weekend op het Zandvoortse strand. 4 en 5 juli, het tweede Luminosity Beach Festival 2009.
Vrijdagavond 6 maart 2009, de datum voor een spannend, ondeugend en lentefris feest.
Prikkelgeil, een feest waarvan inmiddels de naam zijn reputatie ver vooruit is en voor velen garant staat voor een heerlijk zinnenprikkelend avondje uit. Een eigenzinnig feest met een eigen sound van diverse muziekstijlen uitgevoerd door de allerbeste DJ’s en aanstormend talent die het gevoel van vroeger in een nieuw jasje weten te stoppen en dat ongelooflijke lekkere onderbuikgevoel weten terug te brengen.
Vrijdag 23 januari j.l., stonden honderden mensen in de rij voor de deur bij de Baja Beach Club in Rotterdam. Zij wilden allemaal maar één ding, een feest dat hun mooiste uitgaansherinneringen weer naar boven bracht. Tijdens Bluetiek-In 2000 kon men oude bekenden terugzien, opnieuw genieten van de sfeer en de muziek van ‘Bluetje’ en gewoon ouderwets losgaan op de dansvloer. Bluetiek-In was in de jaren 80/90 een van de “hotste”discotheken die Nederland rijk was.
Full Spectrum vs Dub Infusions
donderdag 26 februari 2009
Hoe een avond aan te prijzen die zich niet laat vangen in een beperkend hokje, een stigmatiserend genre of een benauwend vooroordeel? Wat ons buiten dergelijke clichés rest, is een oprechte en enthousiaste poging om aan enigerlei hoge verwachtingen te voldoen. Vrijdag 13 maart 2009 zal in Tivoli de Helling een zalige editie Full Spectrum vs Dub Infusions plaatsvinden. Twee organisaties van dit kaliber die de handen ineen slaan? Dat belooft een ranzig goede avond te worden!
Reng Deng Deng eindbericht
woensdag 25 februari 2009
Een locatie met de rijkste geschiedenis in hardcore-Nederland, een organisatie met talloze succesvolle producties, zomaar een zaterdagavond en een line-up om je vingers bij af te likken...

Verwacht wordt dat bezoekers uit het hele land afreizen naar de Hemkade 48 om de locatieverwisseling van een van Cyndium’s populairste concepten mee te mogen maken. 28 februari is stilletjes dichterbij gekropen en aanstaande zaterdag is het eindelijk zover: Reng Deng Deng – hardcore For The Headstrong.
Vreemd gaan en ergens een Smeerboel van maken, het klinkt zo gek nog niet. Wanneer je deze twee spraakmakende feesten combineert, ontstaat er iets wat in chemische termen niet uit te drukken valt. Je moet het gewoon ervaren!
Indicator
dinsdag 24 februari 2009
Nog een kleine week te gaan en dan worden de deuren weer geopend van Huize Maas te Groningen. Deze tweede editie van Indicator vindt plaats op zaterdag 28 februari a.s.
In maart staat er weer iets te gebeuren in het hart van het Haarlemse centrum. Na afwezigheid van enkele jaren worden een aantal artiesten weer uit het stof gehaald. Sommige van deze mannen een begrip in het Haarlemse house wereldje en ver daar buiten. Allen draaiden ze niet op de minste feesten in de house geschiedenis die ons kleine kikker landje rijk is.
Shape
dinsdag 24 februari 2009
Iedereen weet natuurlijk al dat Shape dé wekelijkse party is om op zondagavond je weekend in stijl af te sluiten. Maar nu is deze feestelijke afsluiting ook nog eens extra voordelig voor studenten, Want op vertoning van je studentenkaart of OV jaarkaart heb je namelijk gratis entree! Zo kan je in deze woelige tijden van crisis, dalende koersen, tekort aan stufi, hoge huren en omvallende banken toch nog even alle ellende vergeten door keihard te dansen, te juichen en te springen op de dansvloer van Escape Club met dj's Quintino, Frederik Abas, Sidney Samson, Jean en Tony Cha Cha!
Smackdown
maandag 23 februari 2009
Zaterdag 21 Maart staat de eerste Smackdown van 2009 op het programma; dit keer met als bijtitel: "Uncensored!" oftewel ongecensureerd. Deze avond gaat Smackdown in beide zalen van Doornroosje Nijmegen wat meer de experimentele kant op. Met de grootheden van het Planet Mu label uit de UK, Mike Paradinas, beter bekend als µ-Ziq, dubstepgiganten Vex'D & Boxcutter én Bogdan Raczynski van het welbekende Rephlex label van Aphex Twin is er weer genoeg exclusiefs voor de kritische bezoeker.
Snotapen
maandag 23 februari 2009
Ze blijven maar komen, en ze gaan ook nog lang niet weg. Iedere laatste vrijdag van de maand is het weer raak in de Utrechtse Lust aan de Nobelstraat. Dan doet Snotapen de deur voor je open en kun je de hele avond en een stuk in de nacht genieten van elektronische geuren en kleuren. Op vrijdag 27 februari zijn de heren DJ’s van Squz Agency te gast. En één ding is zeker: de apenrots van Gibraltar is er niets bij!
Sneakerz Muzik
vrijdag 20 februari 2009
Heel stappend Nederland heeft wel eens gehoord van de Sneakerz feesten. In de zomer lekker op het strand met de voeten in het zand dansen op de DJ sets van de hotste DJ's van Nederland. De eclectische feesten van Sneakerz zijn inmiddels ook in de clubs een onmisbaar element in het Nederlandse uitgaanscircuit geworden. Sneakerz is een lifestyle.
Hooked on House
vrijdag 20 februari 2009
Hooked startte in 2007 als een laagdrempelig muzikaal platform en een speelplaats voor en door jong, nieuw en gedreven muzikaal talent, en met succes. Enkele dj's die op de kick off stonden, zoals Olivier Weiter en Mike Ravelli, braken de tent tot ver na 05.00 af en zijn in 2008 definitief doorgebroken bij het grote publiek. Na het vervolg op 10 oktober 2008 is het op vrijdag 27 februari 2009 dan eindelijk tijd voor de derde editie, en ook deze keer staat nieuw talent klaar om dj Trappist in Amsterdam te rocken Sjonnie Disco, Tom Ruijg en Steve Kenzo.
Het foute feest
donderdag 19 februari 2009
Na vele succesvolle voorgaande edities in het hele land komt Het foute feest op vrijdag 27 maart eindelijk weer naar Arena in Amsterdam! Het oh zo sfeervolle Arena zal omgetoverd worden tot het foutste feestpaleis van Amsterdam, waar de foutste mensen in de foutste outfits dansen op de foutste muziek van de foutste DJ’s. In een vijf uur durend spektakel zal een ongekende rits van de meest foute maar o-zo-lekkere hits van vroeger en nu de revue passeren. Ben jij fout? Heb je foute vrienden? En hou je van foute muziek? Dan mag je dit niet missen...
De kop is eraf en de eerste Royals is een feit. Op de eerste editie werd er direct afgetrapt met een primeur: Bolier was in Leeuwarden en dat is niet onopgemerkt gebleven. In een bomvolle Doozo waren 400 man en vrouw getuige van een memorabele avond in de Friese hoofdstad. Van strakke techno tot overweldigende en meeslepende trance-melodieën, dit nieuwe concept in het nachtleven van Leeuwarden bleek een groot succes. Leeuwarden gaat op naar de volgende editie!
Impact outdoor maakt line up bekend
woensdag 18 februari 2009
De voorbereidingen in het zenuwcentrum van Impact Outdoor zijn al enige tijd in volle gang. Diep verscholen aan de Rijkerswoerdse Plassen, verrijst op zaterdag 16 mei een bijeenkomst, die nog lang in ieders herinnering zal nadreunen. Een bijeenkomst waar liefhebbers van hardstyle en Early hardstyle met een scherp en een krachtig randje optimaal aan hun trekken zullen komen.
Showroom
woensdag 18 februari 2009
Haar schoonheid, haar kracht en vooral haar stralende lach laten haar als jonge dame overal ongevraagd in het middelpunt staan. Zij is de spil van het spektakel en ze weet met haar krachtige karakter overal iets extra’s aan mee te geven. Recht afgaand op haar doel is geen obstakel groot genoeg en lachend weet ze elke ruimte met haar magische verschijning te vullen. Showroom erkent haar, verwelkomt haar én geeft haar meer dan genoeg redenen om zichzelf op unieke wijze in de watten te laten leggen.
Dj J.D.A. Voel je die bass party
woensdag 18 februari 2009
Op vrijdag 10 april organiseren Art of Dance en DJ J.D.A. alweer de vijfde editie van de DJ J.D.A. Voel Je Die Bass Party. Wat in 2005 begon als één van de beruchtste birthday party’s is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste clubevenementen van Nederland. Na het succes van de vorige editie in The Matrixx is dit keer, net als drie jaar geleden, gekozen voor de grootste en hardste locatie van Noord -Brabant: de Time Out in Gemert.
BLACK verhuist uit Arena
woensdag 18 februari 2009
Na zeven mooie edities van BLACK in de Amsterdam ArenA is het tijd geworden voor een andere locatie. BLACK dat door de jaren heen een uniek karakter heeft gekregen verdient nu een onafhankelijke positie. Het evenement werd de afgelopen jaren overschaduwd door Sensation en daarin maken we voor 2010 een andere keuze. BLACK slaat dit jaar een editie over om volgend jaar op een nieuwe locatie keihard terug te komen met een volwaardige eigen identiteit.
Sensation naar twee dagen
woensdag 18 februari 2009
In het eerste weekend van juli staat Sensation voor het tiende achtereenvolgende keer in de Amsterdam ArenA. Een mijlpaal die uiteraard niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Om dit jubileum te vieren en om tegemoet te komen aan de grote vraag naar toegangskaarten uit binnen- en buitenland, vindt de show voor het eerst in haar bestaan twee avonden achter elkaar plaats in Amsterdam.
Uit haar voegen wel te verstaan, want op 28 februari a.s. gaat het flink los met een stevige dosis (hard)trance, tech- en tribalhouse tijdens de Sparkling Edition! Decisions heeft voor hun eerste officiële editie van dit jaar weer een fantastische line-up weten samen te stellen met op voorhand al één enorme uitdaging; de time-table! In welke volgorde presenteer je het volgende lijstje met absolute top dj’s aan je publiek? Hier volgt in ieder geval de alfabetische opsomming…
Orkapot gaat weer LIVE!
dinsdag 17 februari 2009
Op zaterdag 14 maart 2009 worden de rollen weer eens helemaal omgedraaid. Terwijl de meeste feesten bijna alleen DJ’s programmeren en hier een enkele LIVE-act aan toevoegen, wordt tijdens Orkapot LIVE de toon juist gezet door de LIVE-acts. Naast één DJ zullen hier maar liefst vier LIVE-acts je oren op de proef stellen. Dit is Orkapot in haar meest avontuurlijke vorm... LIVE!
Zondag 22 februari is de tweede editie van Sunday Spirit in Studio 80. Na de knallende kick-off in januari lijkt de puzzel nu compleet, en is de organisatie klaar voor het voortzetten van hun warme zondagsvibe. Warmte en diversiteit zijn hierin de sleutelwoorden, die muzikaal door De Man Zonder Schaduw worden vertaald. De 22e draait hij weer een vier-uursset, dit keer met support van Mike Ravelli.
Aankomend weekend strijkt het concept Latin Lovers vloeiend neer in de steden Utrecht en Den Haag! Waar aankomende vrijdag 20 februari in de Monza te Utrecht de palmbomen letterlijk uit de dansvloer naar het plafond schieten, zo pompen de percussies en trommels door je oren op zaterdag 21 februari in Club Le Paris in Den Haag!
De laatste drie dagen van februari trekt de CL Records karavaan van Chris Liebing door het hele land. Dat er veel van de tour verwacht wordt blijkt wel uit het feit dat de editie in Nijmegen (Doornroosje) nu al is uitverkocht. Voor Amsterdam (Studio 80) en Groningen (Huize Maas) zijn nog wel kaarten beschikbaar maar ook hier voorspelt de voorverkoop een volle bak! Voor wie het zeker niet wil missen, maar voor het halen van het ticket wel precies wil weten hoe de avonden gaan verlopen, bij deze de timetable.
Cityrave ontstond enkele jaren geleden en werd toen al gelijk erkend en geroemd door compleet een andere weg in te slaan dan dat eenieder dat deed en iets neer te zetten en daarbij aanvoelen waar al zo lang echt op werd gewacht: Rouwe en zware underground, Hardcore met een duister randje. Na de HappydayZZ te hebben veroverd en Parijs even hebben laten zien en voelen hoe wij Nederlands los gaan is het tijd om terug te keren naar het thuisfront. Ook deze keer is er gekozen voor alleen de allerbeste (live) acts uit zowel binnen als buitenland van mannen die echt weten hoe het moet. Wat dachten jullie van een live optreden van Ophidian en de nieuwe live-act R3born van terror legende Akira, de vertrouwde maar altijd harde beukende Bass-D, terror van eigen bodem als Noisekick en The Vizitor, de heren Simon Underground en Matt Green uit Groot Brittannië en Tieum met zijn unieke sound met een frans tintje! Bekijk hieronder de complete line-up:
Ultimatum
zaterdag 14 februari 2009
De troepen van Ultimatum zijn klaar voor de strijd en ze schieten met scherp. Over 7 dagen vormt de Time Out weer het decor voor een avond underground knallen op z’n best. De line up staat als een huis en is iedere euro meer dan waard. En eindelijk is de time table bekend. Rustig openen is er niet bij, vanaf de eerste beat zal het zoals we van ADB-events inmiddels gewend zijn helemaal los gaan. Geen slappe setjes, maar stuk voor stuk originele sets zullen de revue passeren, met nieuwe producties die op Ultimatum voor het eerst door de speakers zullen knallen. Geen sound voor tere zieltjes of gevoelige oortjes, maar de hardste en origineelste tracks van dit moment, daar staat Ultimatum garant voor. De echte liefhebber van de hardere stijlen bereikt op Ultimatum zonder meer een oorgasme.
Op 22 november 2008 presenteerde Q-dance de 16e editie van Qlimax in GelreDome, Arnhem. Deze editie, The Next Dimensional World, is het eerste Q-dance evenement, en zelfs het eerste dance-evenement in Nederland dat in High Definition wordt uitgebracht.
Nightmare Outdoor 16 mei 2009
donderdag 12 februari 2009
Het legendarische 100% Hardcore festival Nightmare Outdoor is terug en wel op 16 mei 2009!

Op het prachtige festivalterrein De Luttenberger aan de Luttenbergerweg in Hellendoorn zullen vanaf 12.00 uur tot 23.00 uur meer dan 60 DJs - verdeeld over 6 areas midden in het bos - hun sets ten gehore brengen.
Dance Valley Festival zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 11 juli 2009. Het is inmiddels de vijftiende editie van dit wereldberoemde festival en is nog altijd één van de hoogtepunten van het festivalseizoen.
Om het zuiden des lands ook een mogelijkheid te bieden om van de happy hardcore te kunnen genieten, zullen Happy Vibes en Shadowblaster speciaal voor deze gelegenheid de krachten bundelen. Deze samenwerking maakt het mogelijk om een hoogwaardig happy hardcore concept naar Deurne te halen op 28 maart. Het is voor het eerst dat deze twee organisaties samen zullen werken.
Extrema Outdoor 2009
woensdag 11 februari 2009
Wegens succes geprolongeerd! Extrema Outdoor 2009 Early Bird-tickets zijn in enkele dagen uitverkocht geraakt en daarom heeft organisator Extrema besloten nog 3000 extra kaarten beschikbaar te stellen voor het dancefestival Extrema Outdoor 2009.
100% Hardcore
dinsdag 10 februari 2009
Net als vorig jaar zal in het weekend dat het carnaval in het Zuiden los barst een 100% Hardcore editie gepresenteerd worden in de club Zathura te Brunssum. Op zaterdag 21 februari 2009 zullen de deuren om 20 uur geopend worden waarna alle hardcore stijlen de revue zullen passeren van mainstyle tot classiscs. Een mooie pre party voor de 3 dolle carnavalsdagen die gaan volgen!
Hardcore to the bone
dinsdag 10 februari 2009
Om jullie niet langer in spanning te laten wordt de line-up jullie niet langer onthouden. Er is geprobeerd om zoals altijd vernieuwend te zijn, maar de echte Hardcore to the Bone namen zeker niet te vergeten. En dat is dit is ook deze keer weer zeer goed geslaagd!
The Energy of the Core
maandag 9 februari 2009
Inmiddels is het alweer anderhalve maand geleden dat oud en nieuw werd gevierd, Dat de tijd alweer een heel stuk verwijderd is van het begin van 2009, het gaat tegenwoordig allemaal zo hard. Voor je het weet staat de zomer weer voor deur en komen de lente kriebels weer te voorschijn, maar zo ver is het inmiddels nog niet. De komende tijd zal toch het koude kwakkel weer de overhand hebben.
Wie heeft bedacht dat werken en doordeweeks uitgaan niet samen gaan? Weekbreek trekt zich hier als dé batterycharger voor de werkende danceliefhebber in ieder geval niets van aan. Weekbreek is een dancefeest van 18.00 tot 23.00 op de woensdagavond. Dit unieke concept maakt Weekbreek tot dé battery charger voor de werkende house fanatic. Na het succes van de eerste editie zal de tweede editie plaatsvinden op 11 februari 2009.
Dat er wat ging veranderen in Catwalk was aan het begin van het jaar al naar buiten gebracht, maar dat er al zo snel woord bij daad zou worden gevoegd, daar kan de Rotterdamse Stadionclub voorlopig alleen nog maar van dromen. Catwalk heeft duidelijk in de maand januari niet stilgezeten en presenteert een wel heel uitzonderlijk sterk februari menu met louter internationale techno helden.
Chaos in China
donderdag 5 februari 2009
Een nieuw concept binnen Stalker is geboren. Onder de bezielende leiding van Soundbalance en Auke Makelaar zal eens in de twee maanden een complete chaos ontstaan binnen de club muren aan de Kromme Ellboogsteeg. Een avond die gaat over techy beats en rollende bassen. Iedere editie zal het thema chaos aan een actueel probleem uit onze wereld worden gekoppeld. Aan dit actuele probleem zal weer een hulporganisatie worden gekoppeld die gesteund wordt door de club avond Chaos. Dus naast een avond muzikaal house genot steun je op deze avond ook een goed doel. Deze editie is het thema Chaos in China, dus verwacht een immens land in een kleine club!
Al sinds het einde van 2008 was het bekend dat de alom beruchte oud-marineboot M.S. Stubnitz de haven van Amsterdam Noord moest verlaten. Er was een uitstel tot het weekend van 6/7 februari. Het vertrek is echter uitgesteld door het gemeentebestuur Amsterdam-Noord. De Stubnitz zal dus nog een aantal weken langer blijven!
Legendary Hardcore in Dordrecht
donderdag 5 februari 2009
NRG Events en RAAK! Events presenteren zaterdag 28 maart het feest Legendary Hardcore in Area Sixzz. Het belooft zaterdag 28 maart weer een topfeest te worden! Het geluid zal op Legendary Hardcore weer oorverdovend zijn, aangezien Area Sixzz geen sound limits hanteert! (oordoppen zullen gratis verkrijgbaar zijn.) De perfecte locatie dus voor een goed hardcore feest!
Wil jij elke zaterdag lekker in de stemming komen voor je avond clubben, feesten en losgaan? Tune in op Decibel radio, want vanaf januari wordt er iedere zaterdagavond live vanuit Escape uitgezonden. Dus dat betekent zes uur lang, van 23.00-05.00, de beste tunes en nieuwste tracks, live & direct from Framebusters! Check www.decibel.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A12972 voor jouw frequentie en hoor resident Raymundo elke week de beste platen en cd's opzetten, deze maand samen met dj's als ROOG en Born to Funk! In maart is er helemaal reden in om te checken en langs te komen, want dan viert Framebusters z'n vierjarig bestaan. Dat er dan stevig zal worden uitgepakt staat al zo vast als een torenhoge wolkenkrabber in Tokio.
1 Jarig bestaan Backyard
woensdag 4 februari 2009
De vlag mag uit, trek je feest outfit aan en ontkurk de champagne, want Haarlems vetste tuinfeest Backyard wordt 1 jaar! En natuurlijk is dit een prachtig excuus om van deze eerste editie in 2009 een onvergetelijke te maken. Op zaterdag 7 februari is het Patronaat te Haarlem het toneel van dit grote verjaardagsfeest.
Net als de vorige edities is Beatloverz “Bringing The Elements Together” helemaal uitverkocht. Aankomende zaterdag zullen er dus weer duizenden partybezoekers naar Rotterdam komen om tot in de late uurtjes te dansen.
Twisted Stereo het concept wat in maart 2008 het licht heeft gezien gaat bigger & better. It’s time for Change.
Dit jaar viert Frontstar Events alweer haar 5-jarig jubileum. De organisatie begon 5 jaar geleden uit hobby met het organiseren van feesten, winst maken was niet belangrijk. Een leuk en vooral betaalbaar feest neerzetten met veel gezelligheid en top DJ's was het uitgangspunt.
Op zondag 12 april, eerste paasdag, is het weer tijd voor de jaarlijkse back2school easter edition. Want wat is nu leuker dan overdag paaseieren te zoeken wetende dat je daarna uit je dak kunt gaan op de lekkerste klappers uit de oude platenbak?
En zo zijn we alweer aangekomen bij April! De meest freaky maand van het ‘indoor party’ en ‘clubbing’ seizoen. De maand zit weer stampvol goede feesten met als klap op de vuurpijl zaterdag de 25e! Die dag zal The Matrixx in Nijmegen weer op haar grondvesten trillen tijdens The Freaxxshow!
Shoot me, I'm famous!
zondag 1 februari 2009
Er moest even twee maanden op gewacht worden, maar aanstaande zaterdag 7 februari gaat het weer los op Shoot Me, I'm Famous! in Off_Corso! Tijdens de zeer geslaagde en drukbezochte decembereditie sloeg Shoot Me een nieuwe weg in: NEW & IMPROVED! Uiteraard kan er ook nu weer worden genoten van extra veel dj’s, verrassend entertainment op het podium en in de zaal en natuurlijk weer übervette muziek en showcases van kledingmerk Roffa in het duistere maar o zo gezellige keldertje van Off_Corso.
27 februari 2009
Luminosity Beach Festival 4 & 5 juli Line-up release
Club Las Vegas is geen gok voor PrikkelGeil
26 februari 2009
Bluetje 2000 op herhaling na uitverkochte editie
Full Spectrum vs Dub Infusions
25 februari 2009
Reng Deng Deng eindbericht
Wildvreemde Smeerboel & Smeerboel gaat Vreemd
24 februari 2009
Indicator
Het dak gaat er weer af op Oldstyle Injection
Shape
23 februari 2009
Smackdown
Snotapen
20 februari 2009
Sneakerz Muzik
Hooked on House
19 februari 2009
Het foute feest
18 februari 2009
Intimiteit en sfeer centraal tijdens tweede editie Royals
Impact outdoor maakt line up bekend
Showroom
Dj J.D.A. Voel je die bass party
BLACK verhuist uit Arena
Sensation naar twee dagen
17 februari 2009
Wat Decisions betreft kan de Amsterdam Marcanti barsten
Orkapot gaat weer LIVE!
Sunday Spirit bouwt voort op warme zondagsvibe
Latin Lovers trein dendert door dit weekend naar Utrecht & Den Haag
16 februari 2009
Landelijke tour Chris Liebing nu al succesvol
15 februari 2009
Keihard raggen en beuken in de Zalinaz met Cityrave!
14 februari 2009
Ultimatum
13 februari 2009
Q-dance brengt Qlimax op DVD en op Blu-ray uit
12 februari 2009
Nightmare Outdoor 16 mei 2009
Kaartverkoop Dance Valley start aanstaande zaterdag, 14 februari 2009!
Voor het eerst happy hardcore in Jinx in Deurne
11 februari 2009
Extrema Outdoor 2009
10 februari 2009
100% Hardcore
Hardcore to the bone
9 februari 2009
The Energy of the Core
7 februari 2009
Weekbreek nieuwste trend op dancegebied
6 februari 2009
Catwalk Rotterdam presenteert opvallend sterke februarimaand
5 februari 2009
Chaos in China
Secret Cinema Invites viert langer verblijf van de M.S. Stubnitz
Legendary Hardcore in Dordrecht
4 februari 2009
Freakin' & funky Framebusters in februari
1 Jarig bestaan Backyard
Beatloverz is uitverkocht + bekendmaking timetable
2 februari 2009
Twisted Stereo one year anniversary
Vijf uur battle Paul Elstak vs Panic in Club Poema
back2school gaat in de Maassilo een tandje harder
1 februari 2009
Freaky facts over het meest Freaky feest
Shoot me, I'm famous!