Partyflock
 
Nieuws · oktober 2009
­ Nederland
Housexy by Ministry of Sound
zaterdag 31 oktober 2009
De bomvolle Housexy Amsterdam Dance Event editie van afgelopen weekend staat bij velen nog vers in het geheugen gegrift. Maar veel tijd om bij te komen geeft het pronkstukje van Ministry of Sound ons niet, want het internationale reizende circus strijkt al op 7 november weer neer in Nederland.
Curasounds
zaterdag 31 oktober 2009
Op vrijdag 20 november 2009 wordt voor de tweede maal Curasounds in de Rotterdamse Maassilo georganiseerd. Een feest voor iedereen die op Curaçao is geweest en iedereen die er maar al te graag naar toe gaat; of het nu voor stage of vakantie is. Ben je nog nooit op Curaçao geweest?
Lineup Reverze 2010
zaterdag 31 oktober 2009
Het brainstormen en uitwerken van Reverze 2010 is praktisch meteen na de vorige editie al gestart, en Bass Events is ervan overtuigd, dat het nieuwe thema, 'Revelations', op heel wat vlakken een revelatie en openbaring zal zijn, dus simpel gesteld: je zal er moeten bij zijn om het te ondervinden!
Aftermovies WiSH Outdoor 2009 online
zaterdag 31 oktober 2009
WiSH Outdoor vond plaats op 4 en 5 juli 2009 te Beek en Donk. Gedurende het weekend hebben bijna 10.000 bezoekers het festivalterrein weten te vinden. Zaterdag 4 juli was de absolute klapper die dan ook niet geheel onverwacht compleet UITVERKOCHT was. Optredens van o.a. de Noisecontrollers, Laidback Luke, Zany, Don Diablo, The Prophet, Sidney Samson, Deepack hebben het publiek een heerlijke dag bezorgd.
Thunderdome 2009
vrijdag 30 oktober 2009
Dat slopen hoog in het vaandel staat bij de Thunderdome 2009 editie is inmiddels duidelijk.
Beter kom je niet vs Partyraiser
vrijdag 30 oktober 2009
Sinds de aankondiging van de nieuwe editie van: Beter kom je Niet, staan de geruchten machines rood gloeiend. En dat is niet voor niks, nog nooit eerder nam een artiest de controle over van BKJN Events zijn mainstage, en daagde hierbij ook nog eens Nederlands beruchtste feest uit voor een keiharde confrontatie. Dat dit een zeer riskante strijd gaat worden, aangezien beide partijen erg aan elkaar gewaagd zijn, staat als een paal boven water. De vraag is dan ook: Wie is hier nou gvd harder dan de rest?!
Ken je dat gevoel bij een Touchfeest?
donderdag 29 oktober 2009
De liefde beantwoorden met zingen, dansen, huppelen of springen in het rond? Die glinstering in je ogen en je stralende glimlach in de spiegel kunnen zien? Dat is gelukkig zijn! Door gelukkig te zijn, voel jij je goed en maakt het je mooi. Daarbij kleurt alles om je heen nog veel mooier! Jong of oud: als je je gelukkig voelt, kun je van hoge daken af vliegen, over sloten springen en bergen verzetten.
Kaartverkoop Roosendaal gaat weer los
donderdag 29 oktober 2009
Roosendaal gaat los! is inmiddels het laatste jaar een fenomeen geworden voor de dance liefhebber in West Brabant. Na 3 succesvolle edities staat op zaterdag 31 oktober weer een avond gepland in de Erato in Roosendaal.
Op 29 april 2010 organiseert Green Eye Entertainment Group BVBA een mega-event: Shadowlands ‘Royal revolution’. Voor de negende keer zal het Beursgebouw plaats bieden aan het meest beruchte en legendarische hardcore-concept. Koninginnenacht zal nooit meer hetzelfde zijn! Shadowlands belooft een groot spektakel te worden met drie verschillende podia.
Nog twee maanden te gaan en dan staat Dirty Dutch 'Outsiders' op het programma in de Amsterdam RAI. De verwachtingen voor de line up op 19/12 zijn hooggespannen, deze zal er ook niet om liegen. Aanstaande donderdag 29 oktober wordt het programma bekend gemaakt door Chuckie zelf, middels een trailer op www.dirty-dutch.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A15071.
Afgelopen zaterdag vierde Showtek in samenwerking met Art of Dance de lancering van hun nieuwe album: 'Analogue players in a digital world' de reactie zijn laaiend positief! In navolging op deze release zal Showtek in een world tour een zeer select aantal discotheken aandoen. Megadiscotheek Zak, een steenworp over de Duitse grens, is er hier natuurlijk een van!
Frank & Nick reünie 2009
maandag 26 oktober 2009
Je eerste zoen, de eerste keer teut dankzij bier of bessen, stiekem uit ook als je huisarrest had… De feesten in het aloude Stadscafé, welke Haarlemse twintiger en dertiger is er niet groot mee geworden? Na ruim 10 jaar vindt op vrijdag 6 november 2009 dan eindelijk de reünie van de beruchte Haarlemse feesten plaats! Trek je strakke levi’s broek en dito bloesje of naveltruitje van weleer aan, neem een slok passoa en pisang ambon en spring op je fiets naar het Patronaat!
Bla Bla's ADE aftershock
maandag 26 oktober 2009
Met het ADE nog vers in het katerkopje is het alweer tijd voor een nieuwe Bla Bla labelavond editie in het oude vertrouwde Studio 80. Na de vele bekende artiesten die de afgelopen week de revue passeerden. Heeft de organisatie van Bla Bla er hard aan gewerkt om weer een unieke selectie van artiesten te maken.
FreeFall indoor
maandag 26 oktober 2009
In het Arnhemse poppodium Max Brothers zal op 7 november een oerknal plaatsvinden waarbij alle techno, electro en minimal deeltjes een plek gaan vinden. De mannen achter FreeFall Festival zijn met recht trots op een line-up die bevestigt dat Arnhem zich meer en meer profileert als Dance stad van het Oosten.
Broke?!
zaterdag 24 oktober 2009
Na een succesvolle, uitverkochte vorige editie van Broke?! komt er op 21 november 2009 een second edition. De lokatie is de Waerdse Tempel in Heerhugowaard. Over de vorige editie van Broke?! wordt nog veel gesproken, aangezien er nog veel vraag naar is en het vorige keer erg gezellig was in een bomvolle Waerdse Tempel komt mede daarom een vervolg.
Tha Playah: Walking The Line
donderdag 22 oktober 2009
Je moet er maar lef voor hebben; terwijl de meeste producers juist track na track uitbrengen zelf anderhalf jaar in de studio gaan zitten om zo je tweede album uit te kunnen brengen. Scheelt dan ook wel dat het resultaat kei, maar dan ook keihard beukt. Tha Playah flikt het 3 jaar na The Greatest Clits opnieuw met ‘Walking The Line’. En als die titel je bekend voorkomt; dat klopt. Het is de naam van de eerste release van het album en dat voorproefje zorgt overal al voor piepende oren.
Dream City 2009
woensdag 21 oktober 2009
Op 28 november staan ze voor jullie klaar in Ahoy Rotterdam met de allereerste editie van Dream City. Dat betekent negen uur aan entertainment, verspreid over zes area’s met meer dan veertig dj’s, gratis goodies, veel prijzen, een vakantiecheque voor iedere bezoeker. Verwacht die vergeten danceclassics, de nieuwste popparty-tracks, housebeukers, hiphopbangers & natuurlijk die disco waar je eigenlijk je rolschaatsen voor mee wil nemen, kortom alle stijlen waar je ongegeneerd je ding op kan gaan doen.
Hardstyle.NRG
woensdag 21 oktober 2009
Nadat iedereen in en rond Reusel een paar vette weekenden heeft mogen meemaken de laatste weken is het nog maar een paar nachtjes slapen en De Kempen in Brabant laat zien en horen dat Brabanders echt kunnen stampen op hardstyle! Op zaterdag 24 oktober 2009 staat “Hardstyle.NRG in de agenda van De Valk te Reusel
Het toepasselijk getitelde Harlem Nights staat in het teken van een exclusieve soloshow – met slechts één special guest - rondom meester DJ Pavo. “Ik draaide destijds al in het oude Patronaat, dat enige jaren geleden vervangen werd door een architectonisch hoogstandje aan de Zijlsingel. Het behoort momenteel tot de beste poppodia van Nederland.”
10 Years CLR met Chris Liebing
dinsdag 20 oktober 2009
Nog twee dagen en het Amsterdam Dance Event 2010 gaat goed van start. In Club Home wordt op woensdag de reeks clubavonden geopend door de Duitse technopionier Chris Liebing. Dit jaar bestaat zijn label CL Records tien jaar dus is er - in samenwerking met Evotions - een speciale nacht bedacht met de geweldenaar zelf en drie collega-artiesten die op het label hebben uitgebracht. Verwacht een potje stevige techno om de week eens lekker door midden te zagen!
Timetable Megarave Germany
dinsdag 20 oktober 2009
Zoals eerder aangekondigd zal op zaterdag 24 oktober de beruchte en unieke lokatie Turbinenhalle in Oberhausen helemaal in het teken staan van de Duitse Megarave editie. Een unieke gebeurtenis die maar liefst twaalf uur non-stop (van 20.00 tot 08.00uur) zal duren. Verdeeld over vier areas volgt hier de timetable:
Op zaterdag 24 oktober, tijdens ADE, organiseren Crème Organization & Intergalactic FM een avond waar maarliefst zeventien topartiesten uit de Nederlandse underground dancescene optreden: The West Coast Sound of Holland. De avond zou oorspronkelijk op vrijdag plaatsvinden in de Stubnitz, maar aangezien deze locatie momenteel problemen heeft met de vergunning moest gezocht worden naar een vervangende locatie.
Aanstaande zaterdag, 24 oktober presenteren ’s werelds grootste hardstyle act en Art of Dance de releaseparty van “Analogue Players In A Digital World”. Klik hier voor de website van het evenement. Gedurende dit weekend zal iedereen uit de internationale dance-industrie samenkomen in Nederland tijdens het Amsterdam Dance Event: dé gelegenheid om het nieuwe Showtek album en start van de worldtour onder de aandacht te brengen.
10 Jaar Houseqlassics
zaterdag 17 oktober 2009
Het tienjarig bestaan van Houseqlassics is het aangewezen moment om de oorsprong van 20 jaar housegeschiedenis samen te vatten in een onvergetelijk jubileumfeest. Een delegatie levende legendes zal de wortels van de house opgraven, via de oldschool bovengronds komen om tot in de kruin van de early hardcore boom te klimmen. Bekijk de interviews op de website om erachter te komen wie er op de jubileum editie van Houseqlassics zullen optreden.
Sneakerz Muzik
donderdag 15 oktober 2009
Nu de zon steeds vroeger ondergaat en de donkere wintermaanden naderen, kunnen de clubs in Amsterdam hun zalen vast oppoetsen voor het jaarlijkse Amsterdam Dance Event. Voor de veertiende keer is Amsterdam hét platform voor nationale en internationale grootheden, en vanuit de gedachte dat uitgaand Nederland zich van z'n beste kant laat zien, mag een bijdrage van de upcoming dj's en producers van het Sneakerz MUZIK label niet ontbreken!
Bla Bla ADE Special in Studio 80
donderdag 15 oktober 2009
Allereerst excuses voor alle onduidelijkheid omtrent de Stubnitz. Zoals jullie misschien weten zijn er problemen met de vergunningen, iets waar externe organisaties uiteraard weinig aan kunnen doen. Daarom heeft Bla Bla besloten om de ADE special te verplaatsen naar een andere datum en een andere locatie. En wel 20 oktober in Studio 80.
Met het vierjarig bestaan van Decisions nog vers in het geheugen kun je je nu alvast voorbereiden op het volgende evenement van deze klasse-organisatie. Eind volgende maand wordt werkelijk alles weer uit de kast getrokken om de Marcanti om te toveren in 'the temple of house'!
Zaterdag 7 november is alweer de tweede editie van XXlerator in de vernieuwde Matrixx. Dit keer een stevigere avond met oa. Noisecontrollers live, The Prophet en een lekkere hardcore afsluiter van Panic vs Neophyte.
Doorgedraaid
dinsdag 13 oktober 2009
Vrede naar alle Doorgedraaide housefanaten! De zomer is bijna op z’n einde ( wat ging dat snel?!) en dat betekent dat dat ongure kloteseizoen weer voor de deur staat, met z’n vieze nattigheid, z’n hetwordtweerlekkeromzesuurdonker mentaliteit en Melancholische herinneringen aan de zon, zee en raven in de open lucht. Zucht.
Festyland 2009
maandag 12 oktober 2009
Par-T presenteert op zaterdag 17 oktober de Dance Palace Arena tijdens FestyLand. En dat was vorig jaar daar flink knallen in Volkel-Uden! Meer dan genoeg redenen om het dit jaar nog eens extra dik over te doen met een ultieme mix van toppers uit de dance scene zoals Sunnery James & Ryan Marciano, Benny Rodrigues, Ricky Rivaro, Gregor Salto, Afrojack, Jay Juice, Jarune en Funkmaster B gaat dat 100% zeker lukken. De eerste editie van dit nieuwe sfeerfestival bracht 11.000 bezoekers binnen de poorten en werd zéér enthousiast ontvangen.
November mag dit jaar als classics maand de boeken in gaan. Want naast de grote feesten als Houseqlassics en Turn up da Bass organiseert Housestation eveneens een speciale Incrowd House Classics editie waar een verrassende en voor Oss absoluut unieke line up gepresenteerd wordt.
Creations
maandag 12 oktober 2009
Het aftellen is begonnen! Nog maar twee weken en dan is het zover. Creations zal 24 oktober losbarsten in de Lexion Venue en dat zal niet ongemerkt voorbij gaan. Creations gaat een feest worden dat mensen niet snel zullen vergeten en nog lang over gaan napraten. De Lexion Venue is in een nieuw jasje gestoken en de aankleding ziet er luxe, stijlvol en warm uit. Omdat dit nou precies de sfeer is die Creations wil scheppen, was de keus voor de lokatie snel gemaakt.
Hardstyle.NRG
maandag 12 oktober 2009
Na een succesvolle en een knallende eerste editie van Hardstyle NRG in De Valk komt het concept terug met een frisse tweede editie op 24 oktober met oa als speciale gasten Brennan Heart en Josh & Wesz en wederom zal het nieuwe opkomende talent niet vergeten worden in De Valk tijdens Hardstyle.NRG.
MTV tovert tijdens het Amsterdam Dance Event de TV Studio om tot een ware nachtclub; Studio MTV invites. Op zaterdag 24 oktober organiseert MTV in samenwerking met dance4life en Art of Dance een speciale fundraiser: Studio MTV invites dance4life & Art of Dance. Headliner van deze avond is dance4life ambassadeur Fedde le Grand.
Project X krijgt een vervolg
zaterdag 10 oktober 2009
Na het succes van het eerste deel van het hardstyle concept Project X kwam al snel de vraag voor een vervolg. Dit concept richt zich voornamelijk op de nieuwe generatie dj's/producers die zich in een relatief korte tijd weten te bewijzen in de hardstyle scene.
Pandemonium
vrijdag 9 oktober 2009
Op 26 december 2009 presenteert Cyndium met veel trots het 5 jarige jubileum van Pandemonium. Voor velen het early hardcore concept van Nederland. En omdat er dit jaar iets te vieren valt wordt Pandemonium gehouden op de plaats waar het succes allemaal echt begonnen is: De Amsterdam Studio's!
Uit je spiegelbol
vrijdag 9 oktober 2009
Na een dampende, stampende, drukke, uitbundige en vooral zeer sfeervolle Betty Ford Memorial gaat Villa Achterdeur weer over tot de orde van de dag. Nou ja, orde van de dag… Ook tijdens de Oktobereditie zal er namelijk weer flink uitgepakt gaan worden! Wat zal er uitgepakt worden dan? De spiegelbollen! Op zondag 25 oktober presenteert Villa Achterdeur de “Uit Je Spiegelbol” editie. In een decor vol, je raadt het al, spiegelbollen kan je he-le-maal uit je bol gaan. Uit je spiegelbol welteverstaan!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 7 oktober 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
dEen unicum… All is One, Dekmantel en Bar27 onder één dak! Op donderdag 22 oktober organiseren zij ADB 2009 in de WesterUnie, WesterLiefde en het Westergasterras. De drie organisaties zullen voor het eerst hun krachten bundelen tijdens het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event. De line-up wordt verzorgd door Isis vanuit All is One, aangevuld met de visies van de jeugdige talenten uit de stallen van Dekmantel en Bar27.
Linke Soep
woensdag 7 oktober 2009
Een dans avond uit het boekje zal voor de meeste beginnen met een lekkere Groove bij binnenkomst, een spetterend middenstuk en een beukend einde waar je eigenlijk niet op stil kan blijven staan. Laat dat nou verdikkeme net 16 oktober in de planning liggen, Studio 80 zal deze dag weer het toneel zijn voor Linke Soep en consorten.
Timetable Goldmember
dinsdag 6 oktober 2009
Nog maar een paar dagen en de ‘happening’ Goldmember komt er weer aan. De organisatie is blij dat dit concept nog steeds, ook in crisistijd, erg aanslaat bij de mensen. Het wordt namelijk lekker druk en iedereen heeft er zin in. De organisatie kan nu al zeggen dat er publiek komt om van te smullen.
Doe mee
dinsdag 6 oktober 2009
Heb jij ook zo enorm genoten van de hardere beats in de Pounding Grooves tent op Ground Zero Festival? Of wat dacht je van de bij tijd en wijlen hardere trance geluiden die op de main klonken aan het begin van dit geweldige nachtelijke festival in Bussloo?
Stug
maandag 5 oktober 2009
Vrijdag 9 oktober is Stug weer terug in het Paard na een mooie zomerstop die is doorgebracht op het Scheveningse strand met een paar mooie feesten in de Karavaan. Dit wordt het zevenentwintigste Stug-feest en de meeste hiervan waren in het Stug maar deze editie heeft voor de eerste keer een speciale prijs: gratis en voor niets!
Timetable Hollands Hard
maandag 5 oktober 2009
Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk tijd voor de tweede editie van Hollands Hard. De eerste editie in april was een schreeuw om meer. Die schreeuw wordt beantwoord met een ongekend vervolg met enkel veteranen uit de Nederlandse hardcore scène. Hollands Hard brengt je de beste oldschool en early hardcore van eigen bodem.
Timetable Trance Nation
maandag 5 oktober 2009
Het is weer bijna zo ver. Op 10 oktober 2009 neemt trance Nation je weer mee terug naar de basis van de traditionele trancesound, zonder poespas en tierlantijnen en in één trip door naar een weergaloze climax. Met de voorhoede van de volgende generatie internationale trance supersterren achter de decks verandert de Hemkade in Zaandam acht dampende uren lang in het Walhalla voor de doorgewinterde tranceliefhebber.
Frank Kvitta's birthday bash
zondag 4 oktober 2009
For the fifth year in a row Frank presents a series of birthday parties for his enthusiastic crowd all over the world. One of these parties takes place at Hangar 1 in Ostend in Belgium. The line-up for this party consists of 25 dj's and liveacts who will present to you some banging tunes and hard hitting beats.
Latin Lovers
zaterdag 3 oktober 2009
Het meest sexy en vrouwvriendelijke house evenement van Nederland zoekt haar grenzen op en strijkt neer op Internationale grond. Belgisch meest imponerende en internationale club Stereo Sushi is het exclusieve terrein voor Nederlands heetste Latin Lovers. Met een wereldwijde clubsound vol met baselines, drums, trommels, tribals, conga's en bijzonder mooie vocalen, zal Latin Lovers jouw gids zijn deze nacht.
Aanvullende info T-Town Madness
vrijdag 2 oktober 2009
Na overleg tussen de Zino, ForU Productions en Confusion Events zijn er een aantal wijzigingen voor T-Town Madness 10 oktober. T-Town Madness zal in The Gallery gehouden worden van 22:00 – 04:00. De Early Rave area die voor de Zino gepland was is helaas komen te vervallen.
Mr. F*** Me I'm Famous David Guetta is coming to Amsterdam to party at the ADE. On Saturday 24th of October, he will spin an exclusive 4 hour set at the renowned venue The The Sand, one of Amsterdam’s trademarks. David Guetta will be supported by Dutch acts Chuckie and Afrojack.
Afgelopen maart lanceerde het Zwitserse label Cadenza samen met Evotions haar eerste clubavond in Amsterdam. Cadenza Night met frontman Luciano veroverde die avond de harten van de bezoekers. Een volle WesterUnie, blije gezichten en uitstekende reacties, hebben ervoor gezorgd dat acht maanden later het vervolg op deze succesvolle avond een feit is. 7 november geeft Luciano een vijf uur set weg in de Amsterdamse WesterUnie. Een koude herfstnacht verandert dan in een warme zwoele zomeravond en dat vindt niemand erg!
31 oktober 2009
Housexy by Ministry of Sound
Curasounds
Lineup Reverze 2010
Aftermovies WiSH Outdoor 2009 online
30 oktober 2009
Thunderdome 2009
Beter kom je niet vs Partyraiser
29 oktober 2009
Ken je dat gevoel bij een Touchfeest?
Kaartverkoop Roosendaal gaat weer los
28 oktober 2009
Shadowlands terug in het Beursgebouw Eindhoven
27 oktober 2009
Line up Dirty Dutch ‘Outsiders’
26 oktober 2009
Showtek World Tour in megadisco Zak
Frank & Nick reünie 2009
Bla Bla's ADE aftershock
FreeFall indoor
24 oktober 2009
Broke?!
22 oktober 2009
Tha Playah: Walking The Line
21 oktober 2009
Dream City 2009
Hardstyle.NRG
20 oktober 2009
Multigroove presenteert dj Pavo solo
10 Years CLR met Chris Liebing
Timetable Megarave Germany
19 oktober 2009
Westcoast Sound of Holland ADE special verplaatst
Showtek en Art of Dance presenteren hardstyledebuut op Amsterdam Dance Event
17 oktober 2009
10 Jaar Houseqlassics
15 oktober 2009
Sneakerz Muzik
Bla Bla ADE Special in Studio 80
28 November ‘another Decisions night you will remember'
14 oktober 2009
Xxlerator 7 november met stevige afsluiter
13 oktober 2009
Doorgedraaid
12 oktober 2009
Festyland 2009
Housestation haakt met Incrowd in op classics maand
Creations
Hardstyle.NRG
11 oktober 2009
Studio MTV invites dance4life & Art of Dance
10 oktober 2009
Project X krijgt een vervolg
9 oktober 2009
Pandemonium
Uit je spiegelbol
7 oktober 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
All is one, Dekmantel, Bar27 present: ADB 2009
Linke Soep
6 oktober 2009
Timetable Goldmember
Doe mee
5 oktober 2009
Stug
Timetable Hollands Hard
Timetable Trance Nation
4 oktober 2009
Frank Kvitta's birthday bash
3 oktober 2009
Latin Lovers
2 oktober 2009
Aanvullende info T-Town Madness
1 oktober 2009
David Guetta performs at the Amsterdam Dance Event
Luciano presenteert nieuw album op tweede Cadenza Night