Partyflock
 
Nieuws · januari 2009
­ Nederland
Nog even en dan is het weer tijd voor een nieuwe editie van Absolutely Lucky. Uiteraard zullen kosten nog moeite worden gespaard om wederom een geweldige avond uit de hoogste hoed te toveren. Zoals bij iedereen bekend, staat Absolutely Lucky altijd garant voor de mooiste aankleding, een vette sound gedraaid en gespeeld door de beste artiesten en bovenal het beste publiek dat Oost-Nederland rijk is.
Rockit Invites Kne’Deep
vrijdag 30 januari 2009
Op zaterdag 28 maart knalt ROCKIT het nieuwe jaar keihard in.
Voor deze eerste editie van 2009 is het vermaarde Berlijnse Kne'Deep uitgenodigd om de Central Studios op z'n grondvesten te laten schudden. Zij nemen ditmaal niet vaandeldrager Rush mee maar zetten de andere Technokoning Frank Kvitta in om samen met Technokoningin Miss Djax en de up and coming in dit genre, Du Art, Dejan Milicevic en The Madox, 8 uur lang te knallen in de Domstad.
Vendetta
vrijdag 30 januari 2009
Fijnaart is in rep en roer. Zaterdag 7 februari organiseren EYE4Dance en J&E Entertainment daar namelijk de eerste editie van het grootste ¬hardcorefeest van Zuidwest Nederland; Vendetta – A never-ending story.
Invited by Joop
donderdag 29 januari 2009
Op 27 februari lanceert Invited by Joop in Panama een reeks clubavonden waarbij Trance en intimiteit centraal staan. Tijdens de zes avonden zal JOOP samen met top DJ’s uit de Trance scene de ouderwetse sfeer van saamhorigheid, genieten en beleven creëren. Op 27 februari zijn Wippenberg, Nic Chagall en Cliff Coenraad van de partij voor de muzikale omlijsting van deze trancebeleving. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.paylogic.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A12921 en www.panama.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A12921.
Op zaterdag 16 mei 2009 zal het vetste en grootste hardcore festival van Nederland op een geheel nieuwe locatie helemaal los gaan; Nightmare Outdoor: The Last Daylight. Tickets voor A Nightmare Outdoor: The Last Daylight zijn vanaf nu verkrijgbaar.
Zak invites
donderdag 29 januari 2009
Zoals altijd in Zak is er voor ieder wat wils. Aanstaande zaterdag hebben ze dan ook topnamen uit drie verschillende muziekgenres: Billy the Klit (club & house), Max B. Grant (hardstyle), Outblast (hardcore). Klik snel door voor meer info.
Dance erger je niet
donderdag 29 januari 2009
Dance erger je Niet! heeft zich de afgelopen twee edities zeker ontpopt tot een heerlijke speelse zondag met een voortreffelijke muzikale invulling. Hollandse tradities gaan hand in hand met een moderne uitgaansavond, waar zie je dat eigenlijk nog? Waar iedere editie krachtig gedragen wordt door resident DJ’s Steelo, Sandeep en unders & Ille Bitch, wordt ieder feest ingevuld met een verrassend aanbod aan gast DJ’s binnen het brede tech house spectrum.
Bassleader
woensdag 28 januari 2009
Bass Events en Art of Dance presenteren op zaterdag 4 april opnieuw het grootste harder styles evenement in België: Bassleader. Het immense complex van Flanders Expo te Gent wordt voor 1 dag The Capital of Harder Styles.
Het is tijd om terug te gaan naar de roots van de hedendaagse Hardcorescene, een scene die groter is als ooit te voren en bijna commercieler is dan GTST op RTL4. Na erg lang zoeken is dan ook dé lokatie van het oosten gevonden die aan alle facetten voldoet van een underground Hardcore feest zoals het ooit begonnen is.
Dubstep a GoGo VI
woensdag 28 januari 2009
Dubstep a gogo is het Utrechtse Dubstep feest, dat met 5 eerdere edities heeft bewezen dat het opzoeken van diepte en zwaarte in de bassen een grote groep mensen aanspreekt, en dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in deze feesten. Inmiddels is Dubstep a gogo toe aan zijn 6e feest in bijna twee jaar tijd.
Pokke Herrie
woensdag 28 januari 2009
Op 20 maart vindt Pokke Herrie plaats in de Rodenburg in Beesd. Mensen die 25 december na Pokke-Kerst-Herrie geweest zijn, weten dat het een vette locatie is en het geluid daar enorm hard gaat. Dat zal ook dit keer weer zo zijn.
Luminosity Beach Festival begint vorm te krijgen, de datum is al geprikt: zaterdag 4 en zondag 5 juli. Luminosity Beach Festival heeft binnen een jaar een goede reputatie opgebouwd dat zich laat kenmerken door sterke line-ups van zowel "hot shots" als talenten, veel Nederlandse debutanten, een vaste schare fans, en elke keer weer een geweldige ongedwongen sfeer waarbij genieten op nummer één staat.
Ricky Rivaro, één van ‘s lands meest beminde housedj's’s, zal op zaterdag 31 januari zijn eigen ‘True house music' concept wederom volop lading geven tijdens een exclusieve clubavond in de sfeervolle en geheel nieuwe Club [location-11209] te Hilversum. Als groot voorvechter van housemuziek op het hoogste niveau, brengt Rivaro met zijn True House Music een hoogwaardige Line Up van grote namen uit binnen- en buitenland en aanstormend talent.
Het STRP Festival presenteert de eerste namen voor het openingsweekend (3 en 4 april)! Een aantal geruchten deden al de ronde en vandaag kan STRP de eerste namen bevestigen. Laurent Garnier (Live) staat gepland voor een eclectische programmering op vrijdag en DJ/audiokunstenaar Aphex Twin werkt samen met Hecker op de zaterdagavond. Daarnaast zijn Squarepusher, Michael Mayer en Benga bevestigd voor het openingsweekend van het festival.
Klinch met Detroit technolegende
maandag 26 januari 2009
Op donderdag 19 februari vindt in de Oude Zaal van de Melkweg een bijzondere avond tijdens klinch plaats. Dan treedt Detroit technolegende Kevin Saunderson aan voor een drie uur lange dj-set. Support komt van Dekmantel's Thomas Martojo.
De tweede editie van Latin Lovers in de Lichtfabriek is een feit! Na het stormlopende succes van tweede kerstdag heeft Latin Lovers opnieuw een leuke datum voor jullie in petto! Zaterdag 14 februari is niet alleen Valentijnsdag, maar ook de tweede editie van Latin Lovers in Haarlem! Met heel veel liefde, romantiek, lust en Valentijn bouwt Latin Lovers de Lichtfabriek om tot een stomende liefdevolle club!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 21 januari 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Divini's Dance Against Cancer
woensdag 21 januari 2009
Kracht, levenslust en optimisme. Drie kernwaarden die niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn. In een keiharde strijd tegen kanker zetten fondsen zoals het KWF en KiKa zich dagelijks in om genezing en zorg te bewerkstelligen. Deze vreselijke ziekte is allang geen ‘ver van het bed show’ meer en in Nederland vormt het zelfs de tweede doodsoorzaak! Financiële en zorggerichte steun is nog steeds hard nodig en zo gaat het gevecht tegen kanker onvermoeibaar verder. PT Events en Stichting Dividance dragen hier samen met jou dan ook graag een steentje aan bij!
Hard Bass Gelredome
woensdag 21 januari 2009
Op zaterdag 14 februari 2009 zal Hard Bass voor het eerst haar intrek nemen in een van de grootste indoor locaties van Nederland, namelijk het GelreDome Arnhem! Van 22.00 tot 07.00 uur zal de avond in het teken staan van hardstyle, wat gepresenteerd wordt door vier verschillende teams, samengesteld uit een selectie van de populairste artiesten. Ieder team is zorgvuldig geselecteerd en vertegenwoordigd zijn muzikale fingerprint, waardoor er een verrassende mix zal ontstaan.
Winterkriebels Festival 2009 komt langzaam dichterbij; op zondag 15 februari wordt het weer genieten! Studio 1, het domein voor de club en house addicts, zal deze avond door toppers als Laidback Luke, Ryan Marciano & Sunnery James en Hardwell op zijn grondvesten schudden. In Studio 2 zullen liefhebbers van techno en minimal maximaal aan hun trekken komen met waardige afgevaardigden waaronder Kabale und Liebe, Bart Skils, Benny Rodrigues en natuurlijk Nuno dos Santos.
300MPH
maandag 19 januari 2009
300MPH heeft haar stempel in de Technoscene gezet. De naam zegt het al, met hoge snelheid heeft dit Rotterdamse concept haar naam op de Nederlandse Technokaart geplaatst. Het vertrouwen was er vanaf dag 1 al van artiesten zoals Bart Skils, Polder, Warren Fellow en Joris Voorn.
Expectations in HiFi
maandag 19 januari 2009
Liefhebbers van het betere house werk mogen hun borst natmaken. Expectations in HiFi, bekend van de kleine maar ó zo gezellige feestjes in de Exit, heeft het Triphouse Rotterdam collectief uitgenodigd voor een co productie waar de vonken van af springen. Beide organisaties delen een liefde voor de diepere varianten van house muziek en varen met hun feesten al enkele jaren een muzikale koers die afwijkt van de heersende standaard.
Rebellion
zaterdag 17 januari 2009
Rebellion is een clubavond vol elektronische pioniers en rebelse dj talenten, die het experiment niet schuwen en het zoeken in de techhouse, minimal, electro en techno. Met drie edities in Studio 80, een area op het Lief Festival en een feest bij Lido (Bloemendaal aan Zee) is Rebellion in 2008 goed van start gegaan. Zo goed, dat de laatste editie in november iets na middernacht was uitverkocht en er tot dik vier uur 's ochtends een rij stond op het Rembrandtplein. Zaterdag 24 januari van 23.00 tot 06.00 uur is het tijd voor de eerste editie in het nieuwe jaar. Met deze keer een mix van bekende Rebellion namen zoals Boy Bianchi, Dennis Ruyer, Steve Carta en JP, maar ook ruimte voor opkomende namen Electric Twins en Onnik. Headliners zijn Buchner & d'Arles en Jerome!
Ghosttown 2009 trailer online
zaterdag 17 januari 2009
28 maart, Vechtsebanen Utrecht. Ghosttown 2009.
Bekijk snel de trailer met de line-up op www.ghosttown.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A12846
Zaterdag 16 mei is het tijd voor het eerste grote outdoor festival van 2009. De feestdagen zijn net goed en wel achter de rug, toch kijken veel partygangers alweer vooruit naar het festivalseizoen 2009. Zaterdag 16 mei presenteren P-productions & megadisco Zak met trots de tweede editie van Fantasy Island. Zes area's met ruim 80 artiesten zullen op deze dag het festival seizoen inluiden.
Pure Passion
vrijdag 16 januari 2009
Wanneer je aan een willekeurige dj vraagt waarom hij of zij is begonnen met draaien, dan zullen er 9 van de 10 antwoorden dat het begon met de passie voor muziek. En dat is nou precies waar het om draait tijdens Pure Passion. Over 2 weken laat een batterij aan (inter)nationale top-dj’s zien dat ze nog net zo veel liefde voor de house hebben, als toen ze hun eerste plaatjes op hun zolderkamer probeerden te mixen.
Latin Lovers
donderdag 15 januari 2009
Maximum Winter Edition with Latin Lovers! Wat een kou en wat een wind! Iedereen praat over het weer en iedereen klaagt erover...behalve Latin Lovers! Met een zeer speciale "Maximum Winter Edition" brengt Latin Lovers jullie al het goede van de winter! Vrijdag 20 februari wordt een koude avond en vooral een coole happening! Club Monza in Utrecht is het terrein voor deze gladde avond en zo maximaal mogelijk als we kunnen zijn bevinden we ons op glad ijs met de winterkampioenen Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash & Zawdi MC MC!
Nieuw in Utrecht
donderdag 15 januari 2009
Utrecht, 9 januari 2009 – Het blijft een koude maand, januari. Oliebollen net gehad, de eerste kater alweer achter de kiezen en drie dekens op je bed. Alle reden om uit te kijken naar zon en warmte. Dat is ook precies wat de initiatiefnemers zochten: lichtpuntjes en warmte in de duistere januarimaand. En met OPkikker in Theater De Kikker aan de Ganzenmarkt in Utrecht hebben ze precies dat voor elkaar gekregen. Eerste editie van deze warme deken: 24 januari 2009.
Minimaal Feestmaal
donderdag 15 januari 2009
Geachte vereniging der Katwijkse Nieuwjaarsduiken,

Ik schrijf u een brief naar aanleiding van de afgelopen Nieuwjaarsduik, welke door uw vereniging wederom uitmuntend is vormgegeven.

Sinds jaar en dag ben ik een vervent Nieuwjaarsduiker. In 1980 voor het eerst meegenomen door oom Fred, welke keer op keer het record omkleden op het Katwijkse strand verbrak. De zilte zeelucht en de tergende kou in combinatie met te kleine speedo?s, knellend om omvangrijke posturen hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten. Zelf ben ik overigens te herkennen aan de rood-wit-blauwe legging, welke ik destijds heb gewonnen tijdens de hilarische ?hou je beker snert zo lang mogelijk boven water? wedstrijd.
Ongeveer een jaar geleden vond het feest ‘Happy hardcore’ plaats in de Outland te Rotterdam. Het resultaat was een uitverkocht huis waarbij de menigte losging op hits als ‘Rainbow in the sky’ en ‘Wonderfull days’. In de zomer was het de beurt aan The The Sand te Amsterdam en ook in het najaar van 2008 trok Happy hardcore een volle bak in de Matrixx te Nijmegen. Een vervolg in 2009 kan dan ook niet uitblijven!
5 Jaar Dommelsch TWSTd dj contest:
donderdag 15 januari 2009
De grootste wedstrijd voor dj talent viert zijn jubileum op vrijdag 16 januari in de vorm van 'De Grote Finale' in Melkweg. In de schijnwerpers van The Max staan de vier finalisten: Mind01, Kevin Arnemann, duo Teatro Kultka en Lucatone & Olivier Weiter. Zij brengen het jaar dat 80 rondes en 160 deelnemers telt tot een muzikaal hoogtepunt. Er wordt een jury- en een publieksprijs toegekend en naast vier finalisten zullen Jasper Wolff, de publiekswinnaar van 2008, en Stacey Pullen hun opwachting maken. Finalisten betraden tot 2007 de Paradiso met knikkende knieën, maar sinds 2008 is de verbouwde Melkweg de arena waar publiek en jury beslissen wie zich nationaal dj talent van het jaar mag noemen.
Blutz
donderdag 15 januari 2009
blutz de; de ~ kwijt zijn het partygevoel missen

Blutz... een ervaring, een merk, een beleving. Blutz ervaar je, Blutz maak je mee, Blutz onderga je. Blutz is lekker, onweerstaanbaar en avontuurlijk. Meer dan een merk. Blutz biedt een selecte groep de mogelijkheid tot het beleven van de 'Blutz Experience'. Een bijzondere en vooral exclusieve ervaring die al begint bij de voorpret en pas eindigt op de weg terug in de auto. En zelfs dan nog....
Club Krang & Pitchclub
woensdag 14 januari 2009
CLUB KRANG presenteert Junction SM en zamelt oude mobieltjes en lege inktcartridges in voor Zuid Afrikaanse oneMen pionier Thami.

Aanstaande vrijdag is het weer KRANG-tijd in de Flexbar. Tijdens deze eerste editie van het jaar viert de organisatie de verjaardag van Flow en daarom is er net als vorig jaar weer een actie voor het goede doel oneMen. Ook zal deze KRANG begonnen worden met het inzamelen van oude mobieltjes en inktcartridges. Deze zijn bestemd voor het project van Thami in Zuid-Afrika.
Optima Forma
woensdag 14 januari 2009
Je kent het vast nog wel, de simpele feestjes van ‘vroeger’. In die tijd ging men stappen, puur en alleen voor de muziek....Eén zijn met de muziek, losgaan als eenheid en helemaal opgaan in jouw eigen wereldje met de zweetdruppels glijdend langs jouw lichaam en de lolly in je mond...... Tegenwoordig heeft bijna elk feest een dresscode en een thema en vaak zit daar ook nog eens een erotische tint aan. Zien en gezien worden is vaak hetgeen waar het alleen nog maar om gaat.
Spits: discotheek loopt leeg
woensdag 14 januari 2009
Clubs en discotheken zijn uit. Het aantal bezoekers is vorig jaar met bijna 30 procent gedaald, blijkt uit het jaarrapport van het Foodservice Instituut Nederland (FSIN). In totaal passeerden Nederlanders 22 miljoen keer de detectiepoortjes.
Streamers fri. 300109
dinsdag 13 januari 2009
Na een viertal edities van Streamers vorig in het Paard met de niet te vergeten edities met Dr Lectroluv opent Streamers het nieuwe jaar met opnieuw een dikke electro editie. Grootse plannen heeft Soulmax aankomend jaar met Streamers met ook 2 parties in Amsterdam.
Bereid jezelf voor op een 6-tal knallende edities van Streamers met een hoop internationale artiesten. Als electro liefhebber mag je deze feesten niet missen!
Trance Nation
maandag 12 januari 2009
Het is eindelijk bijna zover; Zaterdag 24 januari 2009 zal Trance Nation haar langverwachte comeback maken in de Hemkade te Zaandam. En in tegenstelling tot eerdere berichten zal deze onvervalste Trance-party niet in twee, maar in vijf zalen losbarsten. Dat is dus extra veel feest voor hetzelfde geld en een nog dikkere dijk van een line-up.
Hardcore D-Day is terug, en hoe
zondag 11 januari 2009
Hardcore D Day is altijd een begrip geweest in Tilburg en na bijna een jaar zijn we weer terug en nu beter dan ooit. Dit feest heeft in het verleden altijd plaats gevonden in Discotheek Zino. Maar voor de terugkeer van Hardcore D Day heeft de organisatie gezocht naar een spectaculaire locatie en die is gevonden.
Hardcore to the Bone
vrijdag 9 januari 2009
Met nog maar een kleine 4 weken te gaan is het de hoogste tijd om jullie wat meer informatie te geven rondom de volgende editie van Hardcore to the Bone. Door de combinatie van een ongekende line-up vol gevestigde namen en nieuw talent in hét feestcomplex van Rotterdam, kun je ervan uitgaan dat 6 februari de vorige geslaagde editie van hardcore to the Bone zeker zal overtreffen!
Beatloverz
vrijdag 9 januari 2009
Beatloverz brengt je de elementen water,vuur,wind en aarde! Het jaar 2009 is nog maar net begonnen en de eerste editie van Beatloverz voor het jaar 2009 staat weer voor de deur. Op zaterdag 7 februari zal de Maassilo weer het decor zijn van een stampende Beatloverz editie. Beatloverz zal Beatloverz niet zijn als de organisatie weer wat moois in petto heeft! Dit kaar zal Beatloverz in zijn vier zalen de elementen water, vuur , wind en aarde presenteren.
Zaterdag 10 januari is het, zoals iedere tweede zaterdag van de maand, weer tijd voor een stomende Sneakerz editie in club Panama, Amsterdam. Met onder andere back2back sets van Youri Donatz vs. Oliver Twizt in het Theater, Baggi Begovic vs. Groovenatics in de Studio, en de rentree van 'Gelazer!' in het Panama Restaurant, knalt Sneakerz 2009 in.
24 januari waait er een frisse wind door stappend Leeuwarden. Restaurant/club Doozo opent haar deuren voor een nieuwe maandelijkse clubvond: Royals. Royals staat voor stappen in stijl. De Royals events brengen de meest toonaangevende (inter)nationale dj’s op het gebied van tech-house, progressive, trance en techno, en alles wat daar tussenin en omheen past.
Club Douchegordijn
woensdag 7 januari 2009
De Sint is weer het land uit en de Kerstman heeft zijn rendieren weer op stal gezet. Allemaal weer een tonnetje rond van de pepernoten, kerstdiners bij paps en mams, oliebollen en liters champagne. Je kapot gefeest met oud en nieuw en het nieuwe jaar met een kater begonnen? Het is wel weer welletjes!
De voorverkoop van de Early Bird kaarten voor Free Your Mind Festival en Rockit Open Air is dit jaar eerder van start gegaan namelijk op 1 januari 2009. In tegenstelling tot voorgaande jaren waarbij de voorverkoop op 1 februari starten.
Het afgelopen jaar heeft Secret Cinema Invites de Randstad bestormd en met succes! Wat in januari vorig jaar als clubtour is begonnen, heeft geresulteerd in uitverkochte edities, enthousiast publiek en bovenal muzikale hoogstandjes.
Knock Out! Dat is de naam van het nieuwe evenement dat b2s op zaterdag 4 april 2009 organiseert in de SilverDome te Zoetermeer. Bij dit concept zal hardstyle de boventoon voeren, maar ook stijlen als Early rave en hardcore zullen aan bod komen.
Hardcore Zone
maandag 5 januari 2009
Met de jaarwisseling net achter de rug is het alweer tijd om alle goede voornemens even te vergeten en knallend het nieuwe jaar in te gaan met een flinke dosis hardcore van hoog nivo.O.a. Neophyte,Noize Suppressor,Tommyknocker en Mad Dog nemen je mee naar het einde van de wereld.Het geluid zal weer oorverdovend hard zijn,piepende oren worden gegarandeerd!Hoe kun je 2009 beter beginnen?
Voetzoekers viert haar verjaardag
zaterdag 3 januari 2009
Vrijdag 16 januari is alweer de eerste Voetzoekers in het nieuwe jaar plus de allereerste echte Haarlemse Voetzoekers after. Het platvorm groeit, de heutende meute wordt groter, de melodieën worden intenser en de plannen gaan nog veel verder. Lang leve de elektronische muziek! Voor de mensen die Voetzoekers nog niet kennen, luister, huiver, come and see it yourself.
New Years Bash
vrijdag 2 januari 2009
Aanstaande zaterdag 3 januari bieden MAW en Off_Corso net zoals vorig jaar weer een prima en vooral zeer betaalbaar alternatief voor alle dure feesten die op 31 december hebben plaatsgevonden. Heb jij Oud & Nieuw thuis gevierd of moest je misschien werken? Dan is de jaarlijkse New Years Bashin de Rotterdamse topclub the place to be om helemaal uit je dak te gaan op een flinke rij van de allerbeste dj’s! Zo kan je de komst van een nieuw jaar toch nog op mooie en feestelijke wijze vieren…
2008 was voor Escape Club een zeer geslaagd en bijzonder jaar waarbij goede muziek en innovatie centraal stonden. Het vernieuwde VIP deck werd geopend, de eerste editie van de Framebusters cd werd gelanceerd, en het grootste indoor ledscherm van Europa en de exclusieve Escape Cage werden geïnstalleerd. Vele (internationale) topartiesten draaiden wekelijks het dak eraf en het jaar werd in stijl afgesloten door Ron Carrol op 27 december en Defected´s Copyright op 31 december.
31 januari 2009
Absolutely Lucky brengt geluk op vrijdag de dertiende
30 januari 2009
Rockit Invites Kne’Deep
Vendetta
29 januari 2009
Invited by Joop
Ticketsale A Nightmare Outdoor: the last daylight gestart
Zak invites
Dance erger je niet
28 januari 2009
Bassleader
Oldschool Madness: This Is Underground
Dubstep a GoGo VI
Pokke Herrie
27 januari 2009
Luminosity Beach Festival 2009 krijgt vorm
Ricky Rivaro presenteert ‘True House Music’ in Club Rex
Start kaartverkoop met Aphex Twin + Hecker en Laurent Garnier op het STRP Festival
26 januari 2009
Klinch met Detroit technolegende
Latin Lovers celebrates Valentine in Haarlem
21 januari 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Divini's Dance Against Cancer
Hard Bass Gelredome
20 januari 2009
Win een superdeluxe Winterkriebels VIP-arrangement
19 januari 2009
300MPH
Expectations in HiFi
17 januari 2009
Rebellion
Ghosttown 2009 trailer online
16 januari 2009
Fantasy Island eerste grote outdoor festival 2009
Pure Passion
15 januari 2009
Latin Lovers
Nieuw in Utrecht
Minimaal Feestmaal
Happy Hardcore opnieuw in Outland Rotterdam
5 Jaar Dommelsch TWSTd dj contest:
Blutz
14 januari 2009
Club Krang & Pitchclub
Optima Forma
Spits: discotheek loopt leeg
13 januari 2009
Streamers fri. 300109
12 januari 2009
Trance Nation
11 januari 2009
Hardcore D-Day is terug, en hoe
9 januari 2009
Hardcore to the Bone
Beatloverz
Vliegende start Sneakerz in Panama
8 januari 2009
Royals trapt af met primeur: Leon Bolier komt naar het Noorden
7 januari 2009
Club Douchegordijn
Early Bird Tickets Free Your Mind Festival en Rockit Open Air nu te koop
6 januari 2009
Secret Cinema Invites viert op 10 januari in de Sugar Factory haar eenjarig bestaan
5 januari 2009
b2s komt met nieuw evenement in SilverDome Zoetermeer
Hardcore Zone
3 januari 2009
Voetzoekers viert haar verjaardag
2 januari 2009
New Years Bash
Framebusters en Escape in januari 2009