Partyflock
 
Nieuws 2009
­ Nederland
Amazone Project
woensdag 30 december 2009
Vorige week woensdag is de voorverkoop voor ‘Amazone Project’ van start gegaan. Op zaterdag 27 februari brengen Sunnery James & Ryan Marciano leven in de Heineken Music Hall. Met hun eigen kenmerkende geluid, vol warme Zuid-Amerikaanse invloeden, brengen zij een exclusieve drie uur durende set ten gehore tijdens hun eerste officiële editie van ‘Amazone Project’.
Na de geslaagde introductie van haar clubconcept 'Beyond Rotation' in 2009 gaat artiestenbureau Beyond Bookings ook in 2010 verder met deze houseavond, in de Amsterdamse Sugar Factory. De eerstvolgende editie staat gepland op vrijdag 22 januari. Dan schuift de organisatie dj's naar voren die van 00.00 tot 05.00 uur de zaal verwarmen met een gloed van soulvolle house. In volgorde van opkomst draaien: Silverius, Jeroenski, Goodgrip en Dekky. Zij worden aangevuld door vocalist Chappell en percussionist Glenn Helder, en visueel ondersteund door de VJ's van Sense Studio.
Twee jaar terug begonnen twee enthousiastelingen met het opzetten van een underground-houseavond in Nijmegen op de oh zo lastige donderdagavond, waarbij hokjes naar de denkbeeldige prullenbak werden verwezen. Liefde voor muziek en toegankelijkheid stonden en staan nog altijd voorop. In deze twee jaar heeft het concept velen leuke edities meegemaakt, met een waslijst aan kwalitatief goede dj’s die zich inzetten om de donderdagavonden tot een succes te maken. En dat alles vanaf het begin voor gratis entree! De organisatie is alle dj’s die onze feesten kleur hebben gegeven enorm dankbaar, want de avonden waren vanaf begin al een enorm succes.
Resident Night
zaterdag 12 december 2009
Een keer in de zoveel tijd biedt Studio 80 je een selectie aan van haar favoriete Lokale Helden. En wel tijdens de Resident Night.
Zet 16 DJ's en 2 MC's samen in een zaal. Zet lolly's op de bar en deel ijsjes en gadgets uit aan de partypeople. Versier de zaal met extra lasers en birthday items en ga van HardStyle naar gouwe ouwe hitjes onder de noemer Early Rave, via Early HardCore naar HardCore. Nodig daarbij iedereen uit om te komen. Ga helemaal los op de beukende muziek en zorg ervoor dat je daarbij overspoeld wordt door de lasershows.
De 2.000 'die-hard' tickets die afgelopen weekend in de verkoop zijn gegaan voor de meest fanatieke Dirty Dutch-ers, zijn in nog geen tien minuten uitverkocht.
Touch @ the Sea exclusive
vrijdag 11 september 2009
De zomer nadert zijn einde en na twee geweldige strandfeesten (In Touch with Children en Touch @ the Sea bij Beachclub Vroeger), staat het Touchcircus aanstaande zaterdag 12 september 2009 op de Pier in Scheveningen. De organisatie is klaar voor het 2-jarig jubileum met een feest wat zijn weerga niet kent. Het Touchteam richt zijn speren op een geweldige avond en keert weer terug naar de plek waar het touchconcept voor het eerst werd neergezet. Waar beter kan dit plaatsvinden dan in de knusse, intieme en warme locatie: Pier in Scheveningen. Op 6 dagen na is het exact 2 jaar geleden dat Touch @ the sea exclusive op deze locatie ons eerste feest neerzetten en het was gelijk raak.
Na het succes van Hidden Obsession op 24 augustus 2009 zal Rixy in Tilburg op vrijdag 18 September weer gevuld worden met de lekkerste tunes. Hidden Obsession presenteert je een geweldige Dj Line-up voor vrijdag 18 September.
Nog 2 maanden en dan is het zover. De derde editie van Thrillogy, in de Brabanthallen Den Bosch. Niemand minder dan D-Block & S-te-Fan, Lady Dana en Evil Activities zullen tijdens deze Halloween nacht in de schijnwerpers staan.
Volgende week zaterdag, 5 september, wordt vanaf 22.00 uur het hardste verjaardagsfeest van Nederland gevierd tijdens 'Neophyte Records - A Decade Of Great Success' in de Outland, Rotterdam. Hieronder vind je alle belangrijke informatie die je nodig hebt.
Drukpers
donderdag 27 augustus 2009
De laatste vrijdag van de maand staat weer voor de deur en dat kan maar één ding betekenen: het is weer tijd voor Drukpers. De maandelijkse avond, die het begrip 'all night long' weer terugbracht in de Nederlands clubs, haalt op vrijdag 28 augustus Noorse disco legende Todd Terje naar TrouwAmsterdam voor een avondvullende dj set.
Pluk de nacht
maandag 3 augustus 2009
Vrijdag 14 augustus is het weer ouderwets raak in club Stalker. Er staat voor alle house liefhebbers weer een knaller van een avond op het programma, want Pluk de nacht en Stalker presenteren een Benny Rodrigues special. Er zijn van die avonden die draaien om het concept, het vette decor of het grappige thema maar dat is deze avond niet het geval. Vrijdag 14 augustus draait dubbel en dwars om één van de grootste en misschien wel de meest veelzijdige dj van het land, Benny Rodrigues!
Over enkele dagen is het zover, Hard Classics on the Beach. De grootste classics beach rave van 2009 bij Vroeger, te Bloemendaal zal dan te boek gaan als de reünie van dit jaar.
Erotic Ink
donderdag 23 juli 2009
Zaterdag 12 September start de eerste editie van Erotic Ink. Erotic Ink is "hét" nieuwe ondeugende concept wat geboren is uit passie voor tattoos en feesten. Erotic Ink is op de buik geschreven van de organisatie GoGo-Tattoo Entertainment. Iedereen die wel eens op "B.I.T.C.H" of "Kinky on the Beach" is geweest, heeft grote kans de spetterende erotische dans act`s van GoGo-Tattoo Entertainment gezien te hebben.
Zaterdag 25 juli en op zondag 26 juli bestaat Electronation alweer zeven jaar, dit zal worden gevierd met de Electronation 7 Years Anniversary, op zaterdag in de Amsterdamse Paradiso en op zondag aan het Bloemendaalse stand bij Woodstock.
Op zaterdag 25 juli wordt Dominator georganiseerd door Q-dance en Art of Dance op het E3 Strand van Eersel. De twee organisatoren maken de timetable bekend en hebben nieuws over drie unieke radioshows rond het grootste hardcore festival ter wereld.
F*ckers! met nachtvergunning
maandag 13 juli 2009
Heleuww Den Haag! Om maar gelijk even met de deur in huis te vallen. We zijn terug!.. Herinner jij je de laatste editie nog? Nat tot op uw string, boxershort, tanga of Hipster? Met bakken kwam het uit de hemel op de laatste F*ckers! in Scheveningen. Desondanks konden we ondanks het noodweer toch “Uitverkocht” in het zand schrijven! Binnen was het heet! Er werd gedanst, gesjanst, geschuurd en gefeest! F*ckers! was back in The Hague! Tijd voor een vervolg!!
LadyKillers, het vrouwvriendelijke concept komt op vrijdag 24 juli wederom naar Amsterdam! Dit keer voor niet zomaar een editie! In dit weekend is namelijk het prestigieuze Amsterdam Fashion Week event bezig! Speciaal daarom heeft Your Republic een nieuwe editie van LadyKillers in Escape op de plannin staan!
Deejays 4 Warchild
donderdag 25 juni 2009
Het laatste weekend van Juni zal het Brabantse dorp Veghel totaal op zijn kop staan als de Eindhovense broers van het duo Showtek geheel belangeloos zullen optreden tijdens de grootste inzamelingsactie in de geschiedenis van de Nederlandse afdeling van WARchild. In dit weekend zullen er tal van andere activiteiten plaats vinden waar de cremé de la cremé van sporters, muziekanten, acteurs en artiesten acte de presence geven om aan allerlei workshops geheel belangeloos deel te nemen.
Bloomingdale CD Release Party
donderdag 25 juni 2009
De zomer is reeds in 'full effect' en alle voorbereidingen voor de jaarlijkse strandfeesten zijn getroffen. Eentje daarvan staat als een soort anker in de programmering van Bloomingdale vast, de Bloomingdale CD-Releaseparty!
Zoals velen van jullie weten heeft er een vervelend incident plaatsgevonden op Riverdance Festival. De nieuwsredactie van Partyflock vond op de website van Riverdance het volgende nieuwsbericht, wat we hierbij gedeeltelijk willen plaatsen om de geruchtenstroom en 'verzonnen' verhalen te ontkrachten die in de diverse fora en onder het feest zelf door leden geplaatst zijn:
Treats Open Air 2009
maandag 15 juni 2009
Vorig jaar was Treats Open Air, in de provincie Groningen, de verrassing van het festivalseizoen. Met een erg goede sfeer en hoge opkomst kan een vervolg editie van dit gratis festival natuurlijk niet uitblijven. 15 augustus 2009, op het terrein van de De Rietzoom aan het Zuidlaardermeer, gaat dit traktatiespektakel dan ook weer plaatsvinden.
Limited Edition Citydance Zoetermeer afterparty is terug, en wel op zondag 21 juni 2009. Het succesconcept wat al eerder voor volle zalen in Players zorgde zal vanaf nu enkel plaatsvinden op special occasions! Players opent haar massieve deur voor enkel het beste van het best. Vanavond staat er namelijk pal naast Players het grootste dance event in Zoetermeer ooit geprogrammeerd! Niemand minder dan Erick E, Laidback Luke, Don Diablo, Shermanology en vele, vele! andere staan klaar om jou de hele dag te entertainen op de parkeerplaats van de Silverdome.
De warme zon op je huid, het groene gras onder je voeten en heerlijke beats die je oren verwennen. Dat zijn de ingrediënten voor een ultiem dagje genieten op Outdoor Stereo. Als het weer net zo mee zit als vorig jaar, dan is het leukste dancefestival van Hoorn en omstreken bij voorbaat een succes! Op zaterdag 22 augustus wordt het Julianapark wederom verrijkt met de beste house, techno en hardstyle.
Wat goed is komt snel, zo wordt er vaak gezegd. Tezamen met de ultrasnelle opkomst van de nieuwste loot aan de elektronische muziekboom, inmiddels algemeen bekend onder de naam dubstep, schoten ook nieuwe labels als paddenstoelen uit de grond.
Aankomende zaterdag 16 mei presenteert Catwalk een hele bijzondere avond middels een live optreden van Marbert Rocel. Deze vier man sterke Duitse pop/dance combinatie heeft een gouden toekomst voor de boeg. Alles wijst in de richting dat zij de komende jaren op diverse grote pop en dancefestivals hun opwachting zullen maken. Het repertoire is enigszins te vergelijken met het werk van Moloko en Roisin Murphy, maar dan met meer jazzy en minimal finesse.
Modern Look
vrijdag 8 mei 2009
Op zaterdag 13 juni organiseert Veronica Magazine in nauwe samenwerking met Modern.nl een fantastische beachparty voor jou, Modern Look at the Beach! BLM9 te Bloemendaal aan Zee is het decor van dit spectaculaire evenement.
Waar anders kun je zo vet hip zijn als in de WesterUnie, duhuh, je gaat niet vertellen dat je dat niet wist, toch? Sinds Ex Porn Star daar de moeilijk hip editie, kanshebber op de Gouden Kabouter Award voor beste nieuwe initiatief, gehouden heeft is de Unie synoniem geworden voor moeilijk hip. Het was in februari een daverend succes en een drukte van jewelste met druk paraderende moeilijk hippe mensen en dat smeekte om een vervolg.
Zaterdag 9 mei gaat het gebeuren. Dan begint de openingsavond van Zaternacht. Zaternacht zal een statement gaan maken in clubbing Amsterdam en dat zal je merken ook. Speciaal voor deze openingsavond zal er vanaf nu een speciale girlcard te koop zijn bij Ticketonline, Easyticket, Paylogic, Primera & Free Record shops.
Bijna traditiegetrouw kunnen we in partyminded Nederland wel zeggen: Mei maand = Erotic partymaand. Iedere organisatie met zijn eigen tradities en stijl. Zalen, area's en hele locaties zullen worden omgebouwd tot de mooiste places to be des lands. Ook Club Carpe DM zal weer mee doen met deze traditie en presents you: Erotic Heaven. The ultimate seduction. En.. voor de dames die zich graag tiptop aankleden is er zelfs een kans om de, Most heavenly dressed lady of the night, Club Wear, waardebon ter waarde €100,-
Een goed gevonden mix van oud en nieuw, gevestigd en talentvol, dat kun je Brand New Heaven zeker noemen. Vorige maand was de Grand Opening van deze vernieuwende clubnight op elke 2e zondag van de maand in Las Vegas en het was meteen een hit. Uit de verre omtrek kwam iedereen naar Woerden om dit van dichtbij mee te maken. De reacties waren super en veel mensen hadden Las Vegas ontdekt als de nieuwe stek om lekker uit te gaan en je weekend te beleven. De uitgebreide verbouwingen lieten zelfs de vaste bezoekers versteld staan en iedereen ging helemaal los.
40th B-day special Ko-C
maandag 6 april 2009
José alias Miss J, de vriendin van Koos, wilde deze bijzondere verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan en kwam met het idee om een speciaal feest te organiseren. Dit is haar gelukt! Op vrijdag 10 april zal de verjaardag van Ko-c niet stilletjes voorbij gaan maar grootst gevierd worden.
Op 24 april schudt de Melkweg op haar grondvesten, als twee zwaargewichten uit de Duitse house-scene Amsterdam tijdens Bar Weinig @ klinch komen trakteren op een vier en een half uur durende back-to-back manifestatie. Mathias Kaden en Daniel Stefanik behoren beiden tot de nieuwste lichting Germaanse house-helden. Wanneer zij samen achter de knoppen staan is vuurwerk gegarandeerd. Support komt van Bar Weinig resident Estroe.
Na een klein uitstapje naar Watt in Rotterdam gemaakt te hebben, strijkt Mental Evolution 4 April weer neer in homebase Club Poema om het 2 jarig bestaan te vieren.
Iedereen, of je nu jong of oud bent, heeft bepaalde dierbare herinneringen aan tijden die veel voor je betekend hebben.
010 Classics was een gigantisch succes en de organisatie kijkt terug op een geslaagde avond. Danceconnection.tv was aanwezig en heeft een super cool videoreport gemaakt van dit onvergetelijke feest.
Na een uitverkochte editie op 8 november van Pussy Motherfuckers komt er op 11 april 2009 een vervolg. Dan vindt weer het 12 uur durende evenement plaats in The The Level in Arnhem. De deuren zullen om 22 uur open gaan en pas om 10 uur ’s morgens sluiten. En dit alles met een vette line up natuurlijk.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 18 maart 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Crew Lounge is back! Crew Lounge is in 2008 uitgegroeid tot hét KLM crewfeest. Het is bijna ieder jaar uitverkocht. En ook trekt het steeds meer collega’s van andere luchtvaartmaatschappijen en publiek van buiten de luchtvaart wereld. Ook steeds meer BN’ers, zoals make-up artist Mari van de Ven, model Manuela Loth en sieradenontwerper Rodrigo Otazu, weten de weg naar Crew Lounge te vinden. Hierdoor is Crew Lounge een nieuwe hotspot in Amsterdam!
Na twee succesvolle zomeredities en een uitzinnig Source on Ice op 28 februari jl. staat Source in de startblokken voor een derde zomereditie van Source Festival. Op zaterdag 4 juli vindt van 11.00 tot 00.00 het festival plaats op het Paperdome terrein in Utrecht. De opzet blijft intiem, de ticketprijs bewust laag en de programmering gevarieerd, feestelijk en verrassend.
Een fijne sfeer, relaxte mensen en dikke muziek zijn de ingrediënten voor een goede zaterdagavond. Met de ingrediënten zit het bij Vier wel snor en waar Vier haar feesten voorheen altijd op vrijdag plande is dit de eerste editie op de zaterdagavond! Deze eerste zaterdag editie konden we niets anders dan een dikke Special neerzetten.
De zaterdag editie van het Awakenings anniversary weekend is helemaal uitverkocht! Er zijn nog wel kaarten voor de Japanse special 10 april en de back2back editie op eerste Paasdag 12 april. Deze zijn verkrijgbaar via www.awakenings.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A13177 en de Free Record Shops. Let op: Dit zijn de laatste afleveringen van Awakenings in de Gashouder tot oktober!
Club Krang
vrijdag 27 februari 2009
Club Krang slaat nieuwe weg in 6 maart eerste feest nieuwe stijl fout & stout met oa Jake the Rapper, Kasper en Cesar Merveille Club Krang, het clubfeest van dj-duo Flowing in de Flexbar, zal vrijdag 6 Maart een nieuwe weg inslaan en de eerste van een reeks thema feesten zijn. Even een opfriscursus: Krang (dialect) is een woord uit de Nedersaksische dialecten met de betekenis achterstevoren, binnenstebuiten, verkeerd om, averechts. Met Club Krang wil de organisatie meer bieden dan alleen een stel dj's. De locatie zal omgetoverd worden tot een ware beleveniswereld waarin alle zintuigen geprikkeld worden.
Vrijdag 23 januari j.l., stonden honderden mensen in de rij voor de deur bij de Baja Beach Club in Rotterdam. Zij wilden allemaal maar één ding, een feest dat hun mooiste uitgaansherinneringen weer naar boven bracht. Tijdens Bluetiek-In 2000 kon men oude bekenden terugzien, opnieuw genieten van de sfeer en de muziek van ‘Bluetje’ en gewoon ouderwets losgaan op de dansvloer. Bluetiek-In was in de jaren 80/90 een van de “hotste”discotheken die Nederland rijk was.
Vreemd gaan en ergens een Smeerboel van maken, het klinkt zo gek nog niet. Wanneer je deze twee spraakmakende feesten combineert, ontstaat er iets wat in chemische termen niet uit te drukken valt. Je moet het gewoon ervaren!
Als er iemand bekend staat om opvallende uitspraken in zijn tracks dan is het Zany wel. Of ‘Wanne Gek Zeg’ en ’Hier Knullenbinkie’ nu te benoemen zijn als heuse literaire hoogstandjes, of dat ze het resultaat zijn van de vele aaneengesloten dagen en nachten die Zany in z’n studio bivakkeert blijft de vraag.
Samen gaan we er een feest neerzetten dat nu al spectaculair genoemd kan worden. Met heel veel extra’s voor de speciale Valentine edition en natuurlijk tegelijk de verjaardag van Mr. Nachtdienst himself, dj Spider! Dubbel feest dus!
Legendary Hardcore in Dordrecht
donderdag 5 februari 2009
NRG Events en RAAK! Events presenteren zaterdag 28 maart het feest Legendary Hardcore in Area Sixzz. Het belooft zaterdag 28 maart weer een topfeest te worden! Het geluid zal op Legendary Hardcore weer oorverdovend zijn, aangezien Area Sixzz geen sound limits hanteert! (oordoppen zullen gratis verkrijgbaar zijn.) De perfecte locatie dus voor een goed hardcore feest!
Mental Evolution verlegt zijn grenzen
donderdag 29 januari 2009
Na het slagveld op de Detroit Special, zijn we eindelijk bijgekomen en klaar voor een nieuwe start in 2009. Dit keer verlegt Mental Evolution zijn grenzen en brengt 2 verschillende stijlen dichter bij elkaar, namelijk UK’s most finest styles. De koningen van de techno en dubstep zullen op 20 februari laten zien waar hun land voor staat en met souplesse. Dit keer niet in Club Poema, maar we strekken onze vleugels uit en belanden in Rotterdam in het vernieuwde Watt, wat voorheen Nighttown heette.
300MPH
maandag 19 januari 2009
300MPH heeft haar stempel in de Technoscene gezet. De naam zegt het al, met hoge snelheid heeft dit Rotterdamse concept haar naam op de Nederlandse Technokaart geplaatst. Het vertrouwen was er vanaf dag 1 al van artiesten zoals Bart Skils, Polder, Warren Fellow en Joris Voorn.
30 december 2009
Amazone Project
26 december 2009
Beyond Rotation bestrijdt de winterkou met warme house
22 december 2009
2 jaar Progressive City en still going strong
12 december 2009
Resident Night
20 november 2009
Vet Hard Stampûhh in The Zenith op pakjesavond
14 september 2009
Dirty Dutch ‘die-hard’ tickets uitverkocht
11 september 2009
Touch @ the Sea exclusive
5 september 2009
Hidden Obsession vrijdag 18 september in Club Rixy
31 augustus 2009
Thrillogy: de complete programmering!
28 augustus 2009
Neophyte Records - A Decade of great success
27 augustus 2009
Drukpers
3 augustus 2009
Pluk de nacht
29 juli 2009
Hard Classics on the beach after party en timetable voor Bloemendaal
23 juli 2009
Erotic Ink
22 juli 2009
Electronation 7 years anniversary weekend this weekend
20 juli 2009
Dominator, the hardcore festival
13 juli 2009
F*ckers! met nachtvergunning
4 juli 2009
LadyKillers vrijdag 24 juli terug in Escape
25 juni 2009
Deejays 4 Warchild
Bloomingdale CD Release Party
21 juni 2009
Partyflock Newsflash: Incident Riverdance
15 juni 2009
Treats Open Air 2009
12 juni 2009
Limited Edition Citydance Zoetermeer afterparty
29 mei 2009
Line-up Outdoor Stereo Festival 2009
14 mei 2009
Dub infusions Invites Rwina Records
13 mei 2009
Saturday Night 5 Live presents Marbert Rocel in concert
8 mei 2009
Modern Look
6 mei 2009
Net toen je dacht dat het echt niet moeilijker kon brengt Ex Porn Star je ...........
4 mei 2009
Xtra Large & Unique presents opening Zaternacht
Sinnin events komt met nieuw concept: Erotic Heaven the ultimate seduction
11 april 2009
Brand New Heaven van 7th Heaven en dj Spider Rockt jouw paasweekend.
6 april 2009
40th B-day special Ko-C
Mathias Kaden vs. Daniel Stefanik
28 maart 2009
Mental Evolution pakt flink uit tijdens 2 jarig bestaan
Mogelijke reünieparty van The Bridge
26 maart 2009
010 Classics videoreport door Danceconnection.tv
24 maart 2009
11 April Pussy Motherfuckers van 22:00 - 10:00 uur
18 maart 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
12 maart 2009
Lights, Camera, Action! Crew Lounge
11 maart 2009
Source Festival in de startblokken voor derde editie op zaterdag 4 juli
4 maart 2009
Vier Special met Heartthrob live
3 maart 2009
Awakenings zaterdag 11/4 uitverkocht
27 februari 2009
Club Krang
26 februari 2009
Bluetje 2000 op herhaling na uitverkochte editie
25 februari 2009
Wildvreemde Smeerboel & Smeerboel gaat Vreemd
24 februari 2009
Jouw stem in de nieuwe track van Zany?
9 februari 2009
The First XXL deze zaterdag 14 februari
5 februari 2009
Legendary Hardcore in Dordrecht
29 januari 2009
Mental Evolution verlegt zijn grenzen
19 januari 2009
300MPH