Partyflock
 
Nieuws · augustus 2008
­ Nederland
Beatmachines
zondag 31 augustus 2008
Na een roerige zomer vol met mooie feesten en grote festivals is het aan G.O.D. Underground Events de taak om de zomermaanden van 2008 op een waardige manier af te sluiten. Aangezien de datum 12 september al akelig dicht in de buurt komt, is het de hoogste tijd om wat laatste info te verschaffen en om de twijfelaars over de streep te trekken.
Rekord3r
zondag 31 augustus 2008
Rekord3r is jarig! Al twee jaar lang bezoekt het Rekord3r mannetje steden als Rotterdam, Utrecht en Amsterdam en giet hij een fijne dosis vrolijkheid en funk over techhouse feestjes. Zaterdag 27 september wordt dit twee jarig bestaan waardig gevierd en trakteert Rekord3r op een portie van muzikale aard. De traktatie bestaat uit twee artiesten van James Holden’s Border Community label: Petter (Zweden) en Fairmont ‘live’ (Canada). Om de traktatie compleet te maken vindt het feest plaats op twee locatie’s (WesterUnie + Flexbar), tot 9 uur ’s ochtends waar men maar 1 kaartje voor hoeft te betalen!
Vergeet éénmaal het wijze advies van de tandarts en verwen je smaakpapillen tijdens de eerste D-Fusion van dit seizoen. Deze gaat van start op 6 september in het CKB Underground in Bergen op Zoom. Geniet en proef de mierzoete geuren en kleuren van de typische D-Fusion sound. De geweldige line-up zorgt voor de stevige muzikale kost.
Slick
zaterdag 30 augustus 2008
Net bijgekomen van een geweldige uitverkochte editie van Slick Outdoor op het Wolderstrand van Zeewolde staat alweer een volgende Slick editie in de planning. Zaterdag 20 september zal de Starlight in Nijkerkerveen worden omgetoverd tot een club vol Love, Peace en Wonderful house Music.
Demon City na een half jaar terug
vrijdag 29 augustus 2008
De strijd leek gestreden, maar niets is minder waar... Demon City is terug. Het verhaal dat je al vier edities meesleurde in de strijd tussen de duisternis en de mensheid krijgt een vervolg. Tijd voor de rebellen om opnieuw hun wapens te smeden en mee te strijden in het front. Waar de vorige slagvelden nog op vrijdagavonden of feestdagen plaatsvonden is het nu tijd om het geweld op de zaterdag te laten losbarsten.
Na ruim een half jaar van afwezigheid is het echt de hoogste tijd voor twee vlammende edities in de mooiste locatie van het land

Zoals eerder gemeld kiest organisator Monumental ervoor om het feest goed muzikaal op te bouwen van ±125 BPM aan het begin tot meer dan 145 BPM aan het einde van het feest.
Zaterdag 6 september is het de hoogste tijd voor de eerste editie van het stadsfestival Valtifest. Een uitbundige gekte met goede muziek, heerlijk eten, kunst & vliegwerk en straatmode. De line-up van Valtifest was grotendeels al bekend maar op de valreep komt daar nog een bekende naam bij: [dj=46791]{Artiest met ID 46791 bestaat niet!}.
Rex… Electronation Live
donderdag 28 augustus 2008
Deze zaterdag staat er weer een nieuwe editie van Rex…Electronation Live op het programma, Electronation’s vaste avond in de Sugar Factory. Na een record aantal bezoekers op de vorige editie (de DanceValley Afterparty) zullen Electronation residents Dax & Clockwork, nieuw talent en de Duitse headliner HOSH ons wederom verassen met het beste in Electronische muziek.
Zaterdag 6 september gaat het voor de 2de keer helemaal los in Outland te Rotterdam. Dan is het weer tijd voor Slaves to the Rave! Na het succes van de eerste editie in deze knallende locatie en de geweldige dag op de FFWD Rotterdam Dance Parade belooft dit een feest te worden dat je niet snel zult vergeten.
Met het 2 jarig bestaan nog in het geheugen, kijkt Freakend al weer verder en maakt het nu zijn programmering voor september bekend! Nu zou je denken, nou dan gaat nu weer de gewone routine van start, maar niks is minder waar, want in september gaat Freakend onverminderd door!
Earthquake Germany 2008
maandag 25 augustus 2008
Net als in 2006 (Rheinwerk – Duisburg) en 2007 (Turbinenhalle – Oberhausen) zal ook in 2008 de Duitse Earthquake editie in het najaar plaats vinden. Op 18 Oktober 2008 zal het voormalige Tarm Center in Frechen/Köln weer het decor zijn van een UHM event!
ReFresh Outdoor waarschuwing
zondag 24 augustus 2008
Hooooo let op... De meeste partyflock agenda’s puilen deze zomer uit van de vele feesten en festivals. Maar bij deze even een waarschuwing: bewaar nog wel een beetje festivalgevoel voor ReFresh Outdoor!
Club Krang
zondag 24 augustus 2008
Vrijdag 29 augustus viert DJ & mede organisator Ingy haar verjaardag bij Club Krang in de Akhnaton. En hoewel het de normale gang van zaken is dat jarigen cadeautjes krijgen, gaat Ingy het heel anders aanpakken: ze hoeft geen cadeaus, en het entreegeld dat de bezoekers zelf mogen bepalen (echter minimaal 5 euro) wordt geschonken aan de kleinschalige ontwikkelingsorganisatie oneMen. Scoor je meteen een karmapuntje!
Nieuw seizoen Latin Lovers
zaterdag 23 augustus 2008
LATIN LOVERS MADNESS! Een spektakel gaat het worden in Rotterdam! Latin lovers pakt uit op vrijdag 5 september met trompetten en trommels, rondvliegende vogels en vlinders in The Thalia! Zoals je gewend bent van Latin lovers bouwen we deze avond weer een gezellig decor in de oude bioscoop en je voelt je even thuis op een Zuid Amerikaans continent! Ze zomer is nog zeker niet voorbij en daarom nemen we jullie mee langs een trip van de mooiste kusten ter wereld! Onze reis begeleiders van deze stomende avond zullen zijn Lucien Foort, Leroy Styles, D-Rashid, Quintino, Jasper Clash en als gezagvoerder MC Mitch Crown!
In de zomer is het hoppen van festival naar festival een geliefde hobby van vele partygangers. Grote terreinen, brede line-ups, massa’s vrolijke mensen: de festivals hebben het allemaal. Rekord3r pakt het wat intiemer aan deze zomer: een knus feestje op het strand van Scheveningen. Zaterdag 23 augustus vind de tweede strand editie plaats in de Whoosah Beachclub. Onder andere Sandrien, Juan Sanchez, Boris Werner en Olene Kadar (live) dragen een grote steen bij en zorgen voor goede muziek. Entree: Gratis!
Het is zondag goed toeven op Scheveningen. En zeker op het Zwarte Pad waar waarschijnlijk druk gependeld gaat worden tussen de twee meest vooraanstaande beachclubs die de badplaats rijk is. In Woosah viert DJ Remy zijn verjaardag tijdens Secret Cinema Invites, in Club Naturel staat de underground wat centraler op een strandeditie van Tomorrow
Vreemd bestaat alweer 3 jaar en dat moet gevierd worden. In de afgelopen jaren hebben we dan ook veel vreemde praktijken met elkaar meegemaakt waar we zeker weer op terug willen kijken. Omdat alle drie jaren niet in een nacht gevierd kunnen worden hebben we besloten om deze in vijf keer te vieren, en dat kan natuurlijk niet vreemd genoeg. We hebben dan ook weer verschillende vreemde acts bij elkaar gesprokkeld om van de vijf avonden weer een ware belevenis te maken. Oude artiesten als; Steffi, Brent Roozendaal, Ray Okpara, LUPE, Julien Chaptal, Lauhaus, Makcim, Sandrien en nieuwe artiesten als; Dimi Angélis en Binh zullen weer het dak van de Sugar Factory eraf blazen. Daarnaast hebben we natuurlijk weer hele vreemde acts zoals we dat gewend zijn en natuurlijk niet te vergeten alle rare beelden die je ongekent voorbij zult zien flitsen.
Zaterdag 30 augustus staat Bloemendaal aan Zee de hele dag compleet in het teken van Wellness on the Beach 2008. Van 10:00 uur s’ochtends tot 00:00 uur s’nachts vindt in twee delen een complete ‘Voel je goed’ beleving plaats. WellnessClubs lanceert in samenwerking met Menzis en de Richard Krajicek Foundation een nieuw totaalevenement waarbij het ‘goede’ leven centraal. Zowel ontspanning, bewust leven als genieten lopen naadloos in elkaar over gedurende deze dag.
Tunnel of Terror
vrijdag 22 augustus 2008
Aanstaande zaterdag host Thunderdome weer een area op Mystery Land en niet zomaar een area. Als ode aan de tunnel of terror uit de begin jaren van Mystery Land doet Thunderdome dit jaar nog keer de Tunnel of terror. De line up voor de tunnel of terror is als volgt; DaY-már, Angernoizer, RDZ, The Vizitor, Lady Dana (early terror set), Akira, Drokz en MC Justice.
Thuis meegenieten met Mystery Land
vrijdag 22 augustus 2008
Mystery Land is al weken helemaal uitverkocht. Heb je geen kaart kunnen bemachtigen, maar wil je toch sfeer proeven? Zet je radio of pc aan, doe je ogen dicht en doe alsof je op het Floriadeterrein bent. 538 Dance Department en Dance-Tunes Radio verzorgen de muziek voor je....live!
Raving Nightmare
vrijdag 22 augustus 2008
Feel my eyes burning... filled with disgust... Cause earth’s skin wears many diseases... the biggest of them is man… The whole world is turning into a cruel nothingness…
But remember…Between the things we see and the things we fear… lies an infinity of possibilities...
Na een afwezigheid van meer dan vier maanden is het eindelijk weer tijd voor een editie van Lipstick in Zalinaz. Zaterdag 20 september wordt er, na deze te lange afwezigheid, weer groot uitgepakt.
Weer of geen weer, op het Electronation hoofdkwartier word niet stilgezeten, half augustus is het namelijk alweer tijd voor de derde release op Electronation’s Echoism Recordings. Na het succes van de eerste twee releases, met contributies van o.a. Phil Kieran, The Youngsters, Smash TV, Alexander Robotnick, Roel H en Freeform Five staat er weer een release gepland van niemand minder dan ElectroNation resident van het eerste uur Terry Toner.
Club Cult in Paradiso
woensdag 20 augustus 2008
Op 6 september aanstaande is het zover! De 2de editie van Club Cult in Paradiso! Club Cult is een nieuwe clubavond in Amsterdam met voor ieder wat wils. Maar behalve vette dj’s is er ook theater. Uitgaan met nét dat beetje extra dus.
Luna Beach 2008
maandag 18 augustus 2008
In Trance door Trends, 'whole day long' uit je dak op het Strand van Luna, Heerhugowaard.
Bij velen verschijnt er een smile van oor tot oor, als men terugdenkt aan Luna Beach edities 2006 en 2007. Onder de zon, aan het Strand van Luna, palmbomen, big pillows en cocktails, wat wil een mens nog meer op zijn vrije zondag. De dagbladen repte over "Luna Beach" smaakt naar meer".
Diepgang
zondag 17 augustus 2008
Heb je even geen zin in een avond waar de charts je om de oren vliegen? Ben jij toe aan iets nieuws en sta jij open voor progressieve en innovatieve muziek? Dan is Diepgang de clubavond die jij zoekt!
Superstars
zondag 17 augustus 2008
Na de Fashion Editie en de Latin Editie vertrekt Superstars zaterdag 20 september naar Dubai. De plek voor de Rich and Famous. De plek om te leven als een Superstar. The Power Zone zal 20 september geheel in het teken staan van Dubai. Luxe auto’s, Palmbomen, Entertainment, niks is te veel in Dubai. Niet alleen zullen we als Superstars feesten in Dubai, maar ook zal een speciale dj zijn verjaardag vieren.
Jailhouse
vrijdag 15 augustus 2008
De Nederlandse house maffia wordt volgens oude tradities geregeerd door het keiharde Dutch Global Syndicaat. Don Diablo is de meedogenloze baas, de capo di tutti capi. Wie zijn wetten niet respecteert, zal dat met de sound bekopen. Benny Rodrigues en D-Rashid maken snel carrière in deze housedadige organisatie.
Syndicate
vrijdag 15 augustus 2008
Na een zeer geslaagde editie van Syndicate 2007, kon het niet uitblijven. Met grote trots presenteren twee toonaangevende event-organisatoren van Europa het grootste harder styles festijn van Duitsland. Art of Dance en I-Motion slaan opnieuw de handen ineen voor een heel dikke nieuwe editie van Syndicate!
The Eden Rave 2008
vrijdag 15 augustus 2008
Lang geleden trok een gruwelijk volk plunderend en brandstichtend door Europa: de Vikingen. Op 25 oktober ontwaakt de legende om nog eenmaal ten strijde te trekken. Deze keer is de Vechtsebanen aan de beurt, tijdens The Eden Rave 2008 - The Viking's Vengeance.
15 Jaar Dana
donderdag 14 augustus 2008
Het is niet te ontkennen; Lady Dana is al 15 jaar de First Lady of The Harder Styles. En het zijn 15 bewogen jaren geweest. Dit jubileum gaat dan ook niet onopgemerkt voorbij en daarom zijn er een aantal optredens gepland waar Lady Dana het middelpunt zal zijn.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 13 augustus 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Lipstick naar Limburg
woensdag 13 augustus 2008
Het succesvolste house/urban concept van West-Brabant komt naar Limburg. Zaterdag 6 september zal namelijk discotheek Palladio in Helden het toneel zijn voor de eerste editie van Lipstick in de provincie Limburg.
Na een korte zomerstop is Absolutely Lucky op vrijdag 5 september weer helemaal terug en met niks minder dan een line up waar vele liefhebbers ongetwijfeld hun vingers bij gaan aflikken. De komende editie zal nog spectaculairder worden dan de voorgaande want Absolutely Fresh en Lucky hebben besloten een extra area toe te voegen. Deze area zal compleet in het teken staan van de beste techno gedraaid door twee nieuwe residents en niemand minder dan een van de vaders van de Nederlandse Detroit techno, Steve Rachmad.
Het blijft toch een manier van leven. De talloze festivals in dit land zijn het domein van levensgenieters. Uiteindelijk heeft ieder festival het doel bezoekers te laten verwonderen, verbazen, genieten, verblinden en niet op de laatste plaats met elkaar verbinden. Zondag 31 augustus kan in de agenda. De Nijmeegse De Goffert nodigt jullie allemaal uit. Hedonisten uit den lande.. Komt dat zien en leef er deze dag op los!
Het altijd zo vredige dorpje Soest wordt op zaterdag 30 augustus opgeschrikt door een portie vooruitstrevende dansmuziek van de uiterste buitencategorie. Op de allermooiste festivallocatie van Nederland vindt die dag namelijk de 3e editie van het inmiddels gerenommeerde Outhouse Festival plaats.
Dansen aan Zee
vrijdag 8 augustus 2008
Op zondag 17 augustus komt ‘progressief’ Nederland volledig aan haar trekken bij Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee. Tijdens Dansen aan Zee Beachtour 2008 wordt de bezoeker op een portie kwaliteitsmuziek getrakteerd zoals iedereen inmiddels van deze beachtour in een retrojasje gewend is. Onder andere Benny Rodrigues, Warren Fellow, Darko Esser, Michel de Hey, Estroe en BEHROUZ gingen de voorgaande edities reeds voor, maar de line up voor de 17e mag toch ook weer een zeer opvallende worden genoemd.
Beachfreaks
vrijdag 8 augustus 2008
Al eerder dit jaar werd Beachfreaks georganiseerd bij Beachclub Vroeger en deze voorgaande editie was een doorslaand succes. Op zondag 10 augustus kun je vanaf 16:00 wederom terecht bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. In de grootste Beachclub van Europa, met een sfeervolle zomerse ambiance, staat Beachfreaks garant voor een party sfeer met gezelligheid en lekkere muziek. Kortom, een lekker strandfeestje! Er is gezorgd voor de beste dj’s op 10 augustus.
Muzikale grootheid Carl Cox, die op 10 augustus aanstaande een exclusief indoor optreden verzorgt in samenwerking met Michel de Hey, in thema de Hey’s geroemde ‘Hey!’ concept avonden, heeft laten weten ‘met bijzonder veel plezier’ uit te kijken naar zijn optreden in de Cruise terminal van Rotterdam.
Hardcore vs Terror on tour in Kampen!
donderdag 7 augustus 2008
Kampen mag zich op gaan maken voor een strijd tussen de aller hardste stijlen die Europa rijk is. Op 8 november zal de stad zeker gaan schudden op haar grondvesten door het bezoek van een knetterharde editie van Hardcore vs Terror. Het strijdtoneel van al dit geweld is met alle zorgvuldigheid uitgekozen en zal plaats vinden in niet minder dan ‘t 't Ukien.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 6 augustus 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Op 6 september 2008 zal de Oost Duitste visserboot ROS 701 - beter bekend als de legendarische MS Stubnitz – weer warm onthaald worden aan de Amsterdamse NSDM Werf door de roemruchte vrijbuiters van Multigroove. De Jolly Roger kan in top gehesen worden, want in het bleke maanschijnsel wordt de MS Stubnitz deze nacht geënterd door een wilde schare party freaks die aan dek hevig en meedogenloos tekeer zullen gaan tijdens het openingsfeest van de MS Stubnitz; ‘RokjesoksoV’.
Pixel Loves Border Community
woensdag 6 augustus 2008
Op vrijdag 8 augustus strijkt Pixel voor de derde maal neer in de Flexbar op het Westergasterein. Op de vorige edities prijkten artiesten als Kollektiv Turmstrasse, Nathan Fake en Pantha Du Prince. Voor deze derde editie is het de eer aan de nieuwe Border Community signings Ricardo Tobar en Luke Abbott. Naast deze twee buitenlandse live optredens zullen Mal Borrowed & Frei Bauwerker, beter bekend als Carlos Valdes en Sandrien de verdere muzikale invulling op zich nemen.
Erotixx hot summer edition
woensdag 6 augustus 2008
Dus je denkt dat je nu wel weet hoe heet een erotische party in The Matrixx kan zijn? Dan heb je het mis. Op zaterdag 23 augustus gaat Erotixx voor de meest hete editie ooit: Hot Summer edition! Zo heet, dat de zweetdruppeltjes langs het decolleté naar binnen glijden. Met als masters of pure eroticism; Randy Katana, Jochen Miller, Artento Divini en Bas & Ram. De weersvoorspelling voor 23 augustus kan dus nu al gegeven worden: Heet, heter, heetst@The Matrixx!
Backyard Weekender
dinsdag 5 augustus 2008
Moeder Natuur heeft even een zetje in de goede richting nodig. Het weer is bij lange na nog niet optimaal en dus is het weer tijd voor Backyard. En niet zomaar een Backyard, een XXL Backyard, een Backyard Weekender! 1 Weekend, 2 dagen, 3 feesten en maar liefst 14 verschillende artiesten. Dit alles kan je gaan beleven op 9 en 10 augustus, bij Mango’s en het Patronaat.
Elk jaar weer vindt de Rotterdamse danceparade plaats, genaamd de FFWD. Dit is elk jaar een begrip voor de mooiste muziek trucks, door de straten van het centrum in Rotterdam. Dit jaar zullen HappydayZZ Events, IVE-events en Bi-Rotic samen een show weggeven waar nog lang over nagepraat zal worden.
Decibel outdoor
maandag 4 augustus 2008
Met nog twee weken te gaan zijn de voorbereidingen bij b2s inmiddels in volle gang en is de opbouw gestart. Daarom is het tijd om de time table bekend te maken. Ook staan onderstaand een aantal zaken die voor bezoekers van Decibel van belang zijn.
De een noemt het FFWD, de ander Fit For Free Dance Parade. De naam doet er eigenlijk niet veel toe want de uitkomst blijft hetzelfde. Een happening met honderdduizenden enthousiaste muziek en dansfreaks from all over the place met één gemeenschappelijk doel… Feesten! Dit grootste muziek en dansspektakel dat wij kennen in Nederland komt dit jaar met een Olympic Edition.
Nog maar ’n weekje! Je voelt de buzz overal. ‘t Begint al aardig te kriebelen bij menig festivalbezoeker, want volgende week zaterdag 8, 9 en 10 augustus is het weer tijd voor Solar Weekend! Tijd dus voor een update.
Aanstaande zondag, 3 augustus, gaat het feest groots losbarsten op het Scheveningse strand. De tweede en laatste beachparty van Touch Events dit jaar. Touch Events gaat het befaamde concept van Miss Melody mixen met het Touchconcept met als resultaat: In touch with Salinas. De befaamde feesten van Miss Melody's Salinas Sundance trok jarenlang duizenden bezoekers naar het bekende Zwarte Pad in Scheveningen. Liefhebbers van zon, zee, strand en het ultieme party gevoel verenigden zich jarenlang op zondag voor de Sundance at Salinas.
31 augustus 2008
Beatmachines
Rekord3r
30 augustus 2008
D-Fusion #28: Technosweets & Jellybeats
Slick
29 augustus 2008
Demon City na een half jaar terug
28 augustus 2008
Awakenings eindelijk weer terug in de gashouder!
‘Just Dance’ op Valtifest met Lady GaGa
Rex… Electronation Live
27 augustus 2008
Slaves to the Rave @ Outland, Rotterdam
26 augustus 2008
Freakend maakt programmering september bekend
25 augustus 2008
Earthquake Germany 2008
24 augustus 2008
ReFresh Outdoor waarschuwing
Club Krang
23 augustus 2008
Nieuw seizoen Latin Lovers
Gratis Rekord3r strandfeest in Scheveningen!
22 augustus 2008
Tomorrow aanstaande zondag bij Naturel in Scheveningen
Vreemd viert volop zijn derde verjaardag
Laat je verwennen tijdens Wellness on the Beach 2008 bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal
Tunnel of Terror
Thuis meegenieten met Mystery Land
Raving Nightmare
21 augustus 2008
Chuckie, Rene Amesz, Funkerman en meer op Lipstick in Zalinaz
Terry Toner’s nieuwe release op Electronation’s Echoism Recordings
20 augustus 2008
Club Cult in Paradiso
18 augustus 2008
Luna Beach 2008
17 augustus 2008
Diepgang
Superstars
15 augustus 2008
Jailhouse
Syndicate
The Eden Rave 2008
14 augustus 2008
15 Jaar Dana
13 augustus 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Lipstick naar Limburg
12 augustus 2008
Absolutely Lucky presenteert Crookers en Techno area!
10 augustus 2008
Nieuw in Nijmegen: GoodLife Festival
8 augustus 2008
Outhouse Festival teistert omgeving
Dansen aan Zee
Beachfreaks
7 augustus 2008
Cox bijzonder enthousiast over ‘Hey!’
Hardcore vs Terror on tour in Kampen!
6 augustus 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Multigroove verwelkomt de MS Stubnitz met RokjesoksoV
Pixel Loves Border Community
Erotixx hot summer edition
5 augustus 2008
Backyard Weekender
‘Girls Love Diamonds’ in de straten van Rotterdam
4 augustus 2008
Decibel outdoor
3 augustus 2008
Lokale organisaties bundelen krachten voor de Rotterdam Danceparade 2008
1 augustus 2008
Solar Weekend: Michael Mayer toegevoegd aan lineup
In touch with Salinas Sundance on the Beach