Partyflock
 
Nieuws · juli 2008
­ Nederland
Welcome to the Future Festival
donderdag 31 juli 2008
Jawel! Dit weekend is het eindelijk zover, Welcome to the Future slaat zijn kamp op op het gezelligste festivalterrein van Nederland: natuurgebied het Het Twiske onder de rook van Amsterdam. Bereid je voor om een dag lang rocken & raven tot je erbij neervalt. Hierbij de laatste eventinfo.
Aanstaande zaterdag barst vanaf 13.00 uur het spektakel wederom los op het Wolderstrand van Zeewolde. De 3de editie van Slick Outdoor zal dan als een wervelstorm over het hete zand van start gaan. Verwacht 12 uur non stop partypleasure op het meest intieme en gezelligste dance festival op het strand van Zeewolde, Slick Outdoor!
I love Sunday
donderdag 31 juli 2008
Op 31 augustus bij Buena Vista Beach Club, I love Sunday. Omlijst door de warme, zwoele groove house van DJ Thomas Hensbroek. Thomas draait heerlijke funky beats, waarna je het gevoel hebt de hele wereld aan te kunnen.
Zaterdag 4 oktober is het dan zover. Deze avond zal het vervolg plaatsvinden op het grote succes van de eerste editie van 010 classics die op koninginnedag ’t Waterfront Rotterdam in Rotterdam omtoverde tot een ware House classics tempel. Ook deze keer zal RAAK! Events de bezoekers niet teleurstellen en zal iedereen weten waar echte oldschool voor staat.
Zondag 10 augustus: Internationale top artiesten op het strand van Lido Bloemendaal aan zee. Alex Kidd, Mark Sherry en Dr. Willis. Artiesten uit de UK en Australie samengebracht op het strand van Bloemendaal voor een strandfeest met de beste Hard Dance. De gast artiesten zijn allen DJ/Producers die door hun producties en Dj skills een indrukwekkend palmares hebben opgebouwd, van het scoren van een nummer 1 hit tot het organiseren van je eigen festival!
Velen van jullie zullen net als Jacky en Adrie van Decisions ondertussen ook aan het genieten zijn van de diverse festivals en strandfeesten en de kans is groot dat je ze al ergens feestend of tijdens promotie werkzaamheden hebt gespot, want stil zitten doen ze ondanks hun zomerstop zeker niet! Ondertussen verstrijkt de tijd en komt het driejarig bestaan steeds meer in zicht.
Taste-it
maandag 28 juli 2008
Oh yes! Al twee jaar lang bewijst Taste-it! dat dit hét concept is voor alle ware houselovers van Nederland. Groot geworden in Purmerend en uitgebreid naar Haarlem kon er maar een stap de volgende zijn.. Bloemendaal! Daarom zal Bloomingdale, de meest hippe en eigenlijk al jarenlang de beste Beachclub van Nederland, op zondag 3 augustus haar deuren openen voor the first Taste-it! @ the beach!
Met een nieuwe hittegolf in het vooruitzicht komt ook de tweede editie van het Welcome to the Future festival steeds dichterbij. In 2007 heeft WTTF zijn bestaansrecht meer dan bewezen, door het zonovergoten Het Twiske te overspoelen met cutting edge house, techno en minimal. Tijd om de behaalde records te verbreken!
In het jaar 2000 is er een nieuw fenomeen geboren. Het toen nog onbekende concept Illegal Vibes zag voor het eerst het levenslicht in een dorpje waar zelfs de meeste friezen niet van hadden gehoord. Allingawier is een dorpje dat ligt onder de rook van Bolsward en telt ongeveer 200 inwoners. Op de bewuste nacht van 14 oktober 2000 zou dit voor één maal (zo bleek later na veel gemeentelijke gronden) het decor zijn van een uniek underground feest “Illegal Vibes”. De koeien moesten ruimte maken voor dingen als: barren, podia’s, een trap naar de hooizolder en een auto wrak als dj booth!
Pleasure Island
woensdag 23 juli 2008
Zaterdag zullen duizenden feestgangers helemaal los gaan in de tuin der lusten. Art of Dance en Crazyland hebben voor jou de final facts op een rijtje gezet zodat je niet onverwacht op problemen stuit.
Mystery Land uitverkocht
woensdag 23 juli 2008
Alle tickets voor Mystery Land zijn volledig uitverkocht. Nog nooit eerder gingen de 60.000 kaarten voor Mystery Land zo snel over de toonbank, aldus organisator ID&T. Het festival viert dit jaar haar vijftiende verjaardag op 23 augustus in de Haarlemmermeer.
Holy Beats
dinsdag 22 juli 2008
Zaterdag 4 oktober wordt een gedenkwaardig moment voor de underground oldschool scene in Amsterdam. Letterlijk onder de grond in de catacomben onder de Posthoorn kerk wordt hier voor de laatste keer een oldschool feest georganiseerd. In deze zeer bijzondere locatie vonden door de jaren heen sporadisch hardcore en oldschool feesten plaats. Iedereen die het voorrecht heeft gehad één van deze feestjes te hebben meegemaakt, kan precies vertellen hoe bijzonder deze locatie is.
Op zaterdag 26 juli 2008 is het zover. Samsobeats, de succesvolle clubavond van het gelijknamige label van Sidney Samson en Gregor Salto keert terug in Arena!
Sappig! 040
dinsdag 22 juli 2008
Ja mensen, het is midden/eind augustus de periode dat je nog wel geniet van het mooie weer (laten we dat maar hopen!), maar de serieuze september maand komt er weer aan. Sappig! speelt hierop in. Ze vervroegen hun augustus editie in de Effenaar met een week om jullie niet op de laatste dag van deze maand uit te nodigen voor Sappig!
Sputnik Cruise
dinsdag 22 juli 2008
Op zondag 24 augustus vindt alweer de derde editie van Sputnik plaats. Na twee succesvolle edities in de Supperclub zal de derde editie zich op de Amsterdamse wateren afspelen. Een Cruise met een zeldzaam muzikaal programma op een zeer zomerse locatie: de Supperclub Cruise.
De hoogste raceklasse demonstreert op zondag 17 augustus hun befaamde racekunsten tijdens de Bavaria City Racing onder de Rotterdamse skyline: maak ruimte voor Monaco aan de Maas! Toch trilt de havenstad dat weekend niet alléén door de racende coureurparade… Stevige back2back sets vol loeiharde platen en snoeihete acts. Hoezo stoppen voor een zebrapad? F*ckers scheurt als eerste met zijn eigen topdrifters-team door felrood licht via Monaco aan de Maas: are you ready to race?
Op zaterdag 20 september staat Euphoria op de agenda van b2s. Na een jaar mag men concluderen dat Euphoria door b2s in 013 te Tilburg een ware rage is geworden. Iedere editie van dit hardstyle concept verkoopt steevast uit.
Lexion at the Beach
zondag 20 juli 2008
Lexion gaat op de zomertoer. Vrolijke en swingende klanken zullen schallen door de gewelven van de uitgaansgelegenheid in Westzaan. Niet gehinderd door wat voor weertype dan ook, gaat het los op zaterdag 26 juli 2008. Bijzondere vooraanstaande artiesten die hun sporen reeds verdient hebben.
Zoals Francois, die al jarenlang de Zino’s voltrekt en natuurlijk de Missen Melody en Wendy zullen acte de presance geven op deze feestelijke gelegenheid.
Re-Style
vrijdag 18 juli 2008
Zomer, een heerlijk moment om even tot jezelf te komen. Even weg uit de heisa van alledag. Heerlijk met de voetjes omhoog en lekker ontspannen voor de tv, een terrasje opzoeken of BBQ-en met de familie. Voor een ieder die denkt dat dit hem aanspreekt, moet gauw deze pagina wegklikken of dit bericht niet lezen.
Op zaterdag 19 juli bundelen twee toonaangevende partyorganisaties de krachten voor een bijzonder evenement in Studio 80 in Amsterdam: Welcome to the Future invites Stop Zinloos Geluid. Met als hoofdact de Zwitserse techno-act Deetron en verder Kouam Djoko (Thirtyonetwenty), Dastego (Minimaal Feestmaal), residents Daphne Darretta (SZG), Jobez (WKND), Dorine Dorado (WTTF) en dj-team Flow & Ingy (Club Krang) belooft dit weer een legendarische nacht te worden.
Superstars in The Powerzone
donderdag 17 juli 2008
Zaterdag 19 juli zal de zon volop schijnen in Nederland, maar vooral in The The Power Zone. Deze avond zal er namelijk een zwoele warme en uitdagende Superstars editie plaats vinden, waarbij Latin centraal staat. Verwacht een hittegolf aan house knallers, opzwepende beats, congo’s en bongo’s, het ritme van de salsa en nog veel meer.
Free Festival
woensdag 16 juli 2008
Free Festival is een van de meest geliefde festivals in de Nederlandse dancescene geworden. Door het zeer ontspannen en ongedwongen karakter van het evenement kan je ervoor kiezen om de hele dag langs het water te liggen, maar ook helemaal los te gaan bij de beats van de tientallen dj’s.
Pleasure Island
dinsdag 15 juli 2008
De dagen dat de ‘Garden Of Lust’ haar deuren opent voor 15.000 festivalvlinders worden afgeteld. De sleutels tot het paradijs worden maar één keer per jaar aan Art of Dance en Crazyland afgestaan, om dit jaar op 26 juli plaats te vinden op het bewierookte recreatieterrein Houtrak te Halfweg nabij Spaarnwoude.
Ik heb het zwaar te pakken. Het I*AM virus slaat om zich heen, Jazekersss! Met bijzonder veel plezier wordt heel Nederland plat gelegd. Dikke kans dat jij de eerste symptomen al hebt gevoeld. Enne, mocht je nou denken dat je in Rotterdam in quarantaine kon blijven, dan heb je ‘t mis. Ook hier krijg je het zwaar te pakken. Waar anders dan Off_Corso wordt de prettige plek des onheils om jou hoogstpersoonlijk te besmetten met al dit lekkers.
Intuition Summer Festival
maandag 14 juli 2008
Op zaterdag 26 juli is het weer tijd voor het ‘Intuition Summer Festival’ en deze keer in een bijzonder zomerse ambiance. De hoofdstad laten we even voor wat het is, want Intuition komt naar het strand van Bloemendaal!
De maand Juli is net begonnen en dus is het de hoogste tijd dat de Naturel de party liefhebber een kijk uit de doos laat zien van het grote feest aanbod wat er deze zomer allemaal te beleven valt op strandclub Naturel.
Shoot Me, I'm Famous!
zaterdag 12 juli 2008
Na een geslaagde, drukke, rookvrije en vooral erg gezellige juli-editie zal Shoot Me, I'm Famous! ook in augustus weer zorgen voor een superfeest. Zodoende staat er op zaterdag 2 augustus in Off_Corso (wederom) een rij topartiesten voor je klaar waar je U tegen zegt. Shoot Me zal dus as usual zorgen voor de perfecte kick-off van de maand…
Vrijdag 11 juli start op de Grote Markt van Haarlem de unieke tour “Fight cancer on tour to Loveland Festival”. Na het succes van vorig jaar, rijden ook dit jaar de grootste dj’s van Loveland Festival mee in de excentriek omgebouwde garbage truck van Fight cancer. Tijdens de gratis evenementen komen de dj’s vanuit de muziekwagen in actie voor de strijd tegen kanker.
De locatie en line-up voor de officiële afterparty van Extrema Network Outdoor zijn vandaag bekendgemaakt. Extrema Network en ExtremaMusic nemen de organisatie van de after voor hun rekening. Omdat de samenwerking tussen club Rembrandt en Extrema Network al enige tijd tot de geschiedenis behoort, is dit jaar voor een samenwerking met poppodium Effenaar gekozen.
De laatste kaarten voor het festival zullen op de dag zelf vanaf 9.00 uur 's morgens verkocht worden naast de ingang. Zoals altijd wil UDC iedereen vragen hun kaarten niet bij de zwarthandelaren rond het terrein te kopen. Je loopt het risico dat je je geld uitgeeft aan een valse kaart en het terrein niet op komt! Alle kaarten hebben een unieke barcode die maar een keer toegang geeft tot het terrein.
In 2007 schreven The Prophet, Neophyte en Ruthless geschiedenis op de eerste editie van Thrillogy. Het was een spektakel met een gedenkwaardige finale waarbij de drie mannen gezamenlijk achter de draaitafels stonden.
Dit jaar is het de beurt aan drie andere artiesten. Drie namen die allemaal op hun eigen manier een bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse dance-scene.
Electronation
donderdag 10 juli 2008
Het weekend van 12 en 13 juli zal helemaal in het teken van Electronation staan. Electronation zal op zaterdag 12 juli een enorme tent op Dance Valley hosten en een Electronation DanceValley afterparty in de Sugar Factory organiseren. En op zondag 13 juli zal Electronation bij Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee de boel op stelten zetten. Met drie events in twee dagen zal het een druk weekend worden...
Moby exclusief in Nederland
donderdag 10 juli 2008
Levende muzieklegende Moby komt deze zomer naar Nederland. Hij geeft op Zondag 20 Juli aanstaande acte de présence in Bloomingdale te Bloemendaal, waar hij een exclusieve DJ set zal neerzetten. Hiermee is Moby voor het eerst sinds jaren weer in Nederland. Het is tevens de enige mogelijkheid om Moby in Nederland te kunnen zien tijdens dit festivalseizoen.
Op zaterdag 9 augustus rijdt de stoet van de jaarlijks terugkerende FFWD Dance Parade weer door de Rotterdamse binnenstad. En dit jaar trekt 1 truck zeker jouw aandacht. Rotterdammer Lucien Foort host op deze dag zijn eigen wagen! In deze thuiswedstrijd staat de Foort on Wheels truck nu al te boek als een van de smaakmakers van de dance parade 2008.
Summerwave festival
donderdag 10 juli 2008
De laatste jaren doen talloze events je hart sneller kloppen. Techniek en elektronica beleven een hoogtepunt. De bits en bites worden steeds sneller en virtuele communicatie is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Op het Summerwave Open Air Festival, vlakbij de grens van Nederland, wil men mensen weer in het middelpunt zetten.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 9 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Kinky On The Beach vs Sleazers
woensdag 9 juli 2008
Nog een maand en dan is het zover, dan komt het beste van twee werelden samen. Kinky meets Sleazy. Kinky On The Beach, inmiddels een begrijp in de kinkyscene, versus de Sleazy, nieuwkomer van 2008. Door gebundelde krachten gaan twee toporganisaties een feest organiseren dat zijn weergave niet kent.
Never grow up
dinsdag 8 juli 2008
Vrijdag 11 juli zal de gehele Stalker weer in het teken staan van Never Grow Up. Ooit begonnen als een op een positieve manier uit de hand gelopen verjaardagsfeest, maar begint ondertussen uit te groeien tot een volwaardige clubavond.
Carl Cox zal op 9 augustus in de Cruise Terminal te Rotterdam een exclusief indoor optreden geven, in samenwerking met Michel de Hey, zo is zojuist bekend geworden via het management van Cox. De avond zal in het thema staan van De Hey’s geroemde ‘HEY!’ concept.
Symbiosis
maandag 7 juli 2008
Het recept is simpel. Neem twee organisaties die niet alleen in harmonie naast elkaar kunnen bestaan, maar elkaar ook aanvullen. Zodiak Commune en Nexus Generation zijn twee van die organisaties die de underground vibe niet alleen samen in stand houden, maar ook laten aanzwellen tot een krachtige onderstroom die Eindhoven nog lang in haar greep zal houden. Symbiosis is daar op 19 juli het eerste bewijs van, want van heinde en verre worden de èchte underground fanatics als door een magneet het roemruchte Het Stroomhuis in gesleurd.
Klaar voor een stugge zomer
zaterdag 5 juli 2008
Stug brengt je deze zomer maar liefst drie feesten, twéé op Strandclub Naturel te Scheveningen en ééntje in het Paard. De twee strandfeesten zijn volgends de geijkte methode: gratis entree, lekkere muziek (for those who know), géén deurbeleid, schitterende locatie, zonsondergang, drankjes, zand tussen je tenen (en overal where the sun don't shine), mensen die weten hoe je een feestje bouwt, nog meer drankjes en dan uiteindelijk een voldaan gevoel wat smaakt naar meer.
Het zomerse weertje begint weer te komen en langzamerhand kruipt het vakantiegevoel waar het gaan moet. Deze zomer staan er weer veel feestjes op het programma en ook de festivals staan weer voor de deur. Om dit mooie seizoen gepast in te leiden krijgen jullie hier alvast een voorproefje.
De Tilburgse Kermis, één van de bekendste publieksevenementen in Nederland, weet ook in 2008 weer alle zintuigen te prikkelen door een breed aanbod van attracties en side-events. Op Roze Maandag 21 juli, de grootste publiekstrekker van deze kermis, wordt ook dit jaar weer het outdoor event Stout georganiseerd.
Dominator
vrijdag 4 juli 2008
Zaterdag 26 juli zal het schitterende recreatiegebied Vlietland omgetoverd worden tot het domein van Dominator. Q-Dance en Art of Dance slaan op die dag de handen in één en reken er dan maar op dat je een festival van niveau voorgeschoteld krijgt. De Dominator bezoeker zal het aan niets ontbreken en gezien de veelbelovende line up ziet elke hardcore liefhebber al een tijdje uit naar dit festival.
UDC & Multigroove zullen kaarten aan de deur verkopen tijdens Ground Zero Festival. De beslissing is mede genomen vanwege het vermoeden dat er valse kaarten voor Ground Zero Festival in omloop zijn.
Na de Freemasons die afgelopen zaterdag het dak eraf speelden in een ramvolle Escape is het alweer juli. Tijd voor meer Escape nieuws! Zoals de totaal vernieuwde site die net gelanceerd is: www.escape.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A11554. Hierop kan je live streaming vanuit de club vinden, een vernieuwde photoviewer, de videosectie met filmpjes van Escape, uitgebreide virtuele tours en meer. De Framebusters avonden op zaterdag zullen zelfs live van 00.00-02.00 gestreamd worden op www.slamfm.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A11554, in zowel beeld als geluid, wat redelijk uniek is voor een Nederlandse club
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 2 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Source Festival
dinsdag 1 juli 2008
Op 12 juli vindt Source Festival plaats in Utrecht. Source onderscheidt zich van alle andere dancefestivals die deze zomer plaats vinden door de laagdrempeligheid, originaliteit en brede programmering. De muzikale line-up is compleet en mag naast de al eerder bekend gemaakte artiesten zoals Tony Rohr, Daniel Stefanik, Marcus Meinhardt, Rauwkost en Bart Skils ook de uit Italië afkomstige Rino Cerrone aan het lijstje toevoegen.
Eindelijk, de zon straalt weer over het land! Maar stiekem wordt er al weer uitgekeken naar het einde van het zonnige festivalseizoen, want zaterdag 6 september staat de derde editie van het Lief Festival gepland. Recreatiegebied Strijkviertel in Utrecht, wordt weer omgetoverd tot een vrolijk intiem dansparadijs. Reken maar, want met een extra stage, adembenemende decoratie en een weergaloze line-up wordt Lief Festival 2008 sensationeel.
Op zaterdag 5 juli aanstaande is het weer tijd voor een gloednieuwe editie van Candy Club. Deze avond trakteert Candy Club je niet op één maar op twee edities want het meest zoete House & Urban feest van het noorden zal zowel in hotspot Club Noa als in het voorportaal van Noa, Club Zen, gaan plaats vinden. Dus bereid je alvast voor op een lange nacht in de Friese hoofdstad!
31 juli 2008
Welcome to the Future Festival
Smeer je goed in zaterdag voor het heetste dance festival van het jaar
I love Sunday
30 juli 2008
010 Classics 4 oktober in ‘t Waterfront Rotterdam
28 juli 2008
Internationale line-up bij Hard Dance
Decisions kijkt uit naar derde verjaardag
Taste-it
24 juli 2008
Timetable Welcome to the Future festival bekend
Illegal Vibes: Nog één keer in Harlingen!
23 juli 2008
Pleasure Island
Mystery Land uitverkocht
22 juli 2008
Holy Beats
Sidney Samson & Gregor Salto presenteren met trots Samsobeats
Sappig! 040
Sputnik Cruise
21 juli 2008
F*ckers! presenteert: Monaco aan de Maas
b2s organiseert een nieuwe editie van Euphoria in 013
20 juli 2008
Lexion at the Beach
18 juli 2008
Re-Style
17 juli 2008
Welcome to the Future, Studio 80 A'dam
Superstars in The Powerzone
16 juli 2008
Free Festival
15 juli 2008
Pleasure Island
14 juli 2008
I*AM met dikke minimal/techno line up in de Off_Corso
Intuition Summer Festival
12 juli 2008
Strandclub Naturel: de (party) place-to-be in juli
Shoot Me, I'm Famous!
11 juli 2008
Fight cancer en Loveland Festival op tour door Nederland
Extrema Outdoor Afterparty in Effenaar
10 juli 2008
Laatste kaarten Dance Valley aan de deur verkrijgbaar
Thrillogy in Brabanthallen Den Bosch
Electronation
Moby exclusief in Nederland
Foort on Wheels FFWD 2008 @ Rotterdam City Centre
Summerwave festival
9 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Kinky On The Beach vs Sleazers
8 juli 2008
Never grow up
Carl Cox exclusief indoor in Rotterdam
7 juli 2008
Symbiosis
5 juli 2008
Klaar voor een stugge zomer
4 juli 2008
Feestgangers uit Boxtel en omstreken opgelet
Stout Outdoor in pink presents Flamingo Recordings
Dominator
3 juli 2008
Laatste kaarten Ground Zero aan de deur verkrijgbaar
Nieuwe website Escape gelanceerd en rookruimte geopend
2 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
1 juli 2008
Source Festival
Lief Festival maakt programmering bekend
Candy Club zet Leeuwarden aanstaande zaterdag op z'n kop