Partyflock
 
Nieuws · juni 2008
­ Nederland
5 days off
maandag 30 juni 2008
Volgende week woensdag gaat 5 days off van start. Van woensdag 2 tot en met zondag 6 juli staan Melkweg, Paradiso, Nederlands Instituut voor Mediakunst en Heineken Music Hall in het teken van elektronische muziek en andere elektronische kunstvormen.
Dancepark 2008
maandag 30 juni 2008
Aanstaande zondag zal de tweede editie van Dancepark plaats vinden in het Oderkerkpark in Etten-Leur. Gedurende twaalf uur kunnen bezoekers genieten van een heel breed scala aan muziekgenres. De line-up, verspreid over maar liefst drie areas, liegt er niet om.
Gas met die zooi
maandag 30 juni 2008
Op zaterdag 30 augustus zal voor de eerste keer het festival Gas met die zooi gehouden worden bij Lithse Ham in Lith (bij Oss). 12 uur lang de beste Hardcore binnen en buiten. Het belooft een mooie zomer te worden, dus daarom moet je er ook buiten van kunnen genieten. Zorg dat je dit feest mee gaat maken, want het motto is zeker Gas met die zooi!
januari 2008 was de maand van de lancering van de eerste editie van de ‘Secret Cinema Invites’ clubtour. In de maanden erna is de clubtour van Jeroen Verheij (Secret Cinema) langs Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Haarlem afgereisd. Het publiek kreeg de Secret Cinema sound te horen en in alle steden ging het dak eraf. Om het eerste seizoen van deze clubtour af te ronden gaat Secret Cinema Invites tweemaal naar het strand van Scheveningen toe. De Whoosah Beachclub zal het toneel worden tijdens zondag 27 juli en 24 augustus. Om 12 uur beginnen beide edities met frisse Ambient, waarna de melodieuze sound het zal overnemen om met diezelfde melodie, maar dan met meer laag, beide feesten knallend af te sluiten.
Zand tussen je tenen en tegelijkertijd een fles rosé achterover slaan op het strand van Scheveningen? Now we’re talking! Na de stijf uitverkochte kick off van 24 mei j.l, keert F*ckers in juli & augustus wekelijks terug naar de kust van Scheveningen, maar nu op elke donderdag avond!
Ground Zero Festival 2008
vrijdag 27 juni 2008
Het strijdplan is compleet, check snel hier de indrukwekkende 3D-trailer.
Proef de sfeer, verken het bijna sprookjesachtige terrein en maak je eigen planning voor deze onvergetelijke nacht aan de hand van de time-table.
Op zaterdag 5 juli zal Evenemententerrein de Raagten in Beek en Donk voor de tweede maal omtoveren tot een heus paradijs voor house- en hardstyle liefhebbers. Hét paradepaardje van WiSH Events nadert zijn voltooiing. WiSH Outdoor is terug!
Downloaden is tóch illegaal
vrijdag 27 juni 2008
In Nederland gold - anders dan in de rest van Europa - tot dusverre dat het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal voor eigen gebruik is toegestaan, ook als de bron niet legaal is. De Haagse rechtbank heeft donderdag een streep door die redenering gehaald. Het maken van een privékopie van illegaal materiaal is een illegale handeling, redeneert de rechter.
Chakra Summer edition
vrijdag 27 juni 2008
De zomermaanden zijn aangebroken, en wat betekent dit voor Chakra. Geen zomerstop dit jaar, geen editie op locatie aan het strand, maar gewoon thuis op honk!
Snotapen
donderdag 26 juni 2008
Snotfetisjisme kent steeds meer aanhangers. Op marktplaats was bijvoorbeeld een advertentie te vinden waarin een man van middelbare leeftijd een vrouwelijk “maatje” zocht waarbij hij boven het gezicht mocht hangen om vervolgens slierten snot in haar mond te mikken. Na deze aangename activiteit zouden ze wel zien waar het schip strand. Nu zijn De Snotapen niet vies van een beetje snot, maar hier is, na confrontatie met de betreffende advertentie, door De Snotapen afkeurend op gereageerd. Zij distantiëren zich van deze mensen.
Ferry Corsten zal op Dance Valley zijn eigen Flashover Recordings Stage afsluiten met niemand minder dan Tiësto. Deze historische gebeurtenis zal in de tweede Valley van Dance Valley plaatsvinden.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 25 juni 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Op vrijdag 27 juni is het weer tijd voor R&B Diamonds XXL, het meest succesvolle maandelijkse feestconcept in Club Bozzini te Kerkrade. Na de uitbundige viering van de eerste verjaardag van dit feest in Bozzini is het is nu de beurt aan een van de organisatoren zelf om eens gezellig met z’n trouwe fans en bezoekers zijn verjaardag te vieren.
Escape from Alcatraz
woensdag 25 juni 2008
Brothers Festival Dome Bunnik staat zaterdag 28 juni in het teken van de beruchtste gevangenis uit de historie; Alcatraz. Het aantal ontsnappingen is op één hand te tellen. Maar uit de Alcatraz van Brothers Festival Dome wil je zeker niet vluchten. Hier hoeft niemand wasknijpers in elkaar te draaien. In plaats daarvan kunnen alle boeven een nacht lang luchten door de dansvloer te veroveren.
Vandaag is de ticketverkoop van Ticketonline in de ruim 180 filialen van Free Record Shop van start gegaan. Dit betekent dat de ticketverkoop voor veel dance-organisaties in de winkels doorgaat, ondanks het wegvallen van Ticketbox. Hiermee blijft voor dance-organisaties het krachtige, bekende en landelijk dekkende verkoopkanaal bestaan. En de dance-liefhebber kan op vertrouwde wijze zijn ticket blijven kopen.
Franchise
maandag 23 juni 2008
The world isn’t big enough zo lijkt men in Amsterdam te denken. Terwijl de euforie van 4 jaar Amsterdamse en Haagse edities nog maar nauwelijks getemperd is, komt de Franchise karavaan nu werkelijk op stoom. Niet alleen heeft de organisatie van het Amsterdamse concept enkele nieuwe maandelijkse residenties op het oog, zij heeft tevens een nieuwe avond aan haar portfolio toegevoegd: Franchise goes to the beach at Scheveningen, Billabong here we come!
[albumphoto id=43523384 medium left]{element is niet toegankelijk}Wie herinnert zich niet het unieke Touch @ the sea 2007 feest in Scheveningen? De organisatie heeft veel mensen toen moeten teleurstellen, maar zondag 6 juli 2008 bij Beachclub Vroeger in Overveen is er een herkansing. Beachclub Vroeger wordt een wereld vol met verrassingen, bijzondere en creatieve ontmoetingen.
Hard House Classics
maandag 23 juni 2008
Voor alle liefhebbers van die gouwe ouwe Hard House klappers, een speciaal feest op het strand met HQ residents: Rossi, Danny D, Fausto en JP,.
Uit Engeland twee grondleggers van de vermaarde Hard House sound: Dave Randall en Simon Eve.
Dit alles zal vocaal ondersteund worden door niemand minder dan MC Marxman.
Zoals ieder jaar heeft Lief festival de eer om in september het festivalseizoen af te sluiten. Om je alvast in de stemming te laten komen heeft Lief vandaag de site online gezet. Via deze site zullen de komende weken alle ins en outs over het festival worden gebracht.
Aanstaande zaterdag 28 juni maakt het Noorden des land zich op voor Audio Shock Festival 2008. Hét festival met een ruim aanbod van uiteenlopende stylen, die op deze dag samen komen op “The Wonderful World of Audio Shock”. De weersverwachtingen lijken veelbelovend dus de organisatie begint al behoorlijk ”warm” te lopen. De opbouw van het festival is inmiddels gestart en de eerste contouren van een groots spektakel worden al zichtbaar
Dat morgen het Nederlandse elftal in de kwartfinale van EURO2008 aantreedt tegen Rusland, is niemand ontgaan. Ook de organisatie van Lunapark kijkt reikhalzend uit naar aanstaande zaterdag! Naast de wedstrijd zal dan namelijk ook weer een nieuwe editie plaatsvinden van dit oer-Rotterdamse feest!
Rotjeknorrrr here we come! Freakend goes ROFFA! Het duurde even maar Freakend komt nu, op veler verzoek, Rotterdam eindelijk op z’n kop zetten! Van Bloemendaal naar Amsterdam en van Amsterdam naar Eindhoven, Utrecht en Arnhem, de grote vraag was echter: waar bleef Rotterdam?
Nog een week en dan is het zover! Eindelijk Minimal en Techno in Club Rembrandt! En gelijk goed ook! Want op vrijdag 20 juni gooit Club Rembrandt het op een totaal andere boeg met niemand minder dan Michel de Hey, Steve Rachmad, Warren Fellow, Secret Cinema en vele anderen! Kortom de eerste editie van technologic haalt gelijk alles uit de onderste kan om Minimal en Techno op de kaart te zetten in deze oude bioscoop in hartje centrum van Eindhoven!
Pixel
dinsdag 17 juni 2008
Een afscheid is natuurlijk geen afscheid als je niet nog een keer terugkomt om opnieuw afscheid te nemen. Dit is zo ongeveer wat de organisatie van Pixel en de 11 gedacht moeten hebben toen ze op 26 Juni nog een editie van Pixel plande. Op 22 maart jongstleden nam Pixel namelijk al officieel afscheid van de mooiste locatie van Amsterdam, maar op 26 Juni doet Pixel het nog eens dunnetjes over. Deze desbetreffende donderdagavond valt precies twee dagen voor het officiële afscheid van 11, het is dus de aller aller laatste Pixel op de aller aller laatste donderdag in de 11.
De after van deze editie van Awakenings Festival zal een legendarische worden! Op nog geen 100 meter recht tegenover de geliefde gashouder zal het losgaan. Er zullen maar liefst 3 ruimtes worden ingezet: De WesterUnie, De WesterLiefde en het Westergasterras en het feest zal minimaal tot 06.00 doorgaan.
Op 3 augustus a.s. barst het feest goed los op het Scheveningse strand bij In Touch with Salinas Sundance on the Beach! Twee bijzonder succesvolle concepten die samensmelten tot één immens strandfestijn nu Touch Events en Miss Melody eenmalig hun krachten bundelen. En aangezien Salinas van grondlegster Miss Melody haar 10e jubileum viert wordt het een bijzondere editie met fantastische acties.
Alle sexy motherfuckers opgelet! Vrijdag 20 juni is de enige echte pre-summer edition van Sexy Mother Fucker in Zenith, Venray. De grootste club van de Benelux opent deze avond haar deuren voor grote namen als: Erick E, Sidney Samson en Benny Rodrigues. Daarnaast nog veel meer topdj’s die de ultieme line-up compleet maken. Dit wordt een superhete voorzomer…!
F*ckers! in de Powerzone
donderdag 12 juni 2008
Smeulende gebouwen sieren de Hollandse skyline en met een keiharde plof vallen de mussen van het vuurhete dak. Waaiers zijn gewenst. De celsiusgraadmeter maakt stijgende overuren en net als de mussen moeten ook zweetdruppels geloven aan de zwaartekracht. Donzige wolken maken plaats voor een broeierige zon. Er wordt gretig gebruik gemaakt van (dak)terrasjes en ook de stadsparken ondervinden een massale komst van zogeheten hanggroep-zomergroupies. Finally the time has come: Summer in the City! Now.. are you ready to join our Summer in F*cking Amsterdam-City-Party?
Defqon.1 Festival
woensdag 11 juni 2008
Op zaterdag 14 juni wordt Defqon.1 weer georganiseerd door Q-dance, op Almere Strand. Hier vind je alles wat je als bezoeker moet weten.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 11 juni 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Wat een vibe, wat een toffe mensen en wat een muziek! Latin Lovers On The Beach trapte af bij een uitverkochte Beachclub Jamm en daarom wordt nu het vervolg bekend gemaakt. Zaterdag 28 juni is de nieuwe datum en dit keer mogen we een zeer speciale gast ontvangen! Helemaal vanuit New Jersey (USA) komt Dennis Ferrer op zijn slippers naar Beachclub Jamm. In korte broek wordt hij vergezeld door helden Chris Rox, Jasper Clash, Jip Deluxe en met microfoon MC Mitch Crown!
Stel, je bent student, je studeert in Nijmegen of zeer wijde omgeving. Stel, je hebt zin in een ongelofelijk vet feest voor niet al te veel studiebijdrage, je moet tenslotte ook nog eten. Stel: Benny Rodrigues, Funkerman, Sidney Samson en Skitzofrenix komen ook. Stel: het is in The Matrixx, je betaalt maar 7,50 en dan word je nog gratis gebracht en gehaald ook. Dan kun je rustig stellen dat het wel heel erg raar zou zijn als je dit gaat missen. Academixx, The Student danceparty op donderdag 26 juni...!
Internation Festival
woensdag 11 juni 2008
Over ruim 2 weken reizen de eerste leger commando's af naar Recreatiegebied De De Bijland in Tolkamer (vlak bij Zevenaar) om te beginnen met de opbouw van het best verdedigde kamp aller tijden, Internation. Dit kamp zal op zaterdag 28 juni voor het eerst 11 uur lang strijden... Onder leiding van meer dan 35 DJ's verdeelt over 3 stages met o.a. Sidney Samson, Barry Barrylas, Headhunterz, Jones, Angerfist, Partyraiser en The Vizitor.
Aller-allerlaatste Pixel in 11
dinsdag 10 juni 2008
Een afscheid is natuurlijk geen afscheid als je niet nog een keer terugkomt om opnieuw afscheid te nemen. Dit is zo ongeveer wat de organisatie van Pixel en de 11 gedacht moeten hebben toen ze op 26 juni nog een editie van Pixel plande.
Cynergize
maandag 9 juni 2008
Na de eerste twee edities van Cynergize is het alweer tijd om de laatste editie voor de zomerstop aan te kondigen! Op 27 juni gaat het nog een keer goed los in de Sand om na een verdiende rustperiode weer terug te keren in september.
Jaarlijks trekt de Dance Parade zo’n vijfhonderdduizend dance liefhebbers die de wagens vanuit de kant toejuichen of zelfs meetrekken in de stoet. Traditiegetrouw zal b2s ook weer van de partij zijn met haar truck. Welke DJ’s dit jaar gestrikt zijn voor de wagen blijft nog even geheim, maar verwacht een line-up die nog grootser, beter en harder is!
Onder het mom van 'je kan er niet vroeg genoeg bij zijn' komt Decisions met een geweldige kortings actie! Vanaf vandaag koop je 1 ticket online waarop je met ze tweeën naar binnen kan. Er is echter één maar....en dat is dat deze actie alleen geldt voor stelletjes of vrouwen samen. Wil je dus samen met je partner of vriendin voor een hele schappelijke prijs een gezellig avondje uit in de Amsterdam Marcanti op 27 september? Haal dan nu alvast je kaart via Easyticket en profiteer van deze fantastische aanbieding. De normale prijs voor een ticket is € 22,50 p.p. maar tijdens deze actie betaal je € 30 voor het duo kaartje. Wees er op tijd bij, want deze actie geldt alleen voor de eerste 100 kaarten die via Easyticket worden verkocht en weg = pech!
Lido Beach JP & Friends
zondag 8 juni 2008
JP & Friends return to Lido Bloemendaal aan zee. Dit jaar vijf data met de opening op zondag 15 juli met Hard Dance. Van 16:00-23:00 en ook dit jaar...gratis entree!
Camping Disco
vrijdag 6 juni 2008
We zweten weer!! De teenslipper doet zijn intrede in de dagelijkse outfit
en Baywatch komt weer op tv. Al het broeierige wat de fijnste tijd van het
jaar aankondigt is er weer. Ook de lentekriebels tussen www.dressnocode.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A11411
en Eenheidsworst zijn nog volop aanwezig.
Club Krang & No-nonsense
vrijdag 6 juni 2008
No-nonsense & Club Krang slaan de handen ineen en rocken vrijdag 6 juni beide zalen van de Flexbar met een geweldige mix van Duitse en Nederlandse minimal, house, techhouse en techno artiesten.
Het is bijna zover... De roep van vele rusteloze hardcore-zielen is gehoord. Op zaterdag 7 juni 2008 treden 45 DJ’s, live-acts en MC’s van de meest duistere en obscure kant van de hardcore-scene aan in de Hemkade in Zaandam voor het hardste en meest besproken feest van dit moment; Hellbound versus Destroyed.
Flush
woensdag 4 juni 2008
Het is weer feest op de eerste donderdagavond van de maand in Lekker belangrijk te Utrecht. Een nieuwe editie van Flush! om je weekend weer goed te laten beginnen. Minimal-, house-, techhouse- en technoklanken komen je oren weer tegemoet, dit alles onder een gezellige sfeer.
Dat is de nieuwste service van Lockerbox. Zo ben je altijd verzekerd van een van de geel witte kluisjes. Onder de eerste 100 mensen die online een kluisje huren voor Free Your Mind Festival of voor Defqon.1 Festival worden goodiepakketten verloot.
My Candy is the Beat
woensdag 4 juni 2008
De weersverwachtingen liegen er niet om, zaterdag 21 juni wordt de heetste nacht van Zoetermeer. En met heet bedoelen heel zweterig heet. Dan strijkt namelijk het nieuwe parade paardje van house land neer in de normaal zo gemoedelijke stad. Met een nieuwe, grote editie van My Candy is the Beat word het uitgaansleven in Zoetermeer dan ook op een positieve manier geüpgrade. Artiesten als Quintino, R3HAB, Billy the Klit en vele anderen maken dan ook hun opwachting….
Warm je op voor een onvergetelijke zwoele zomer in de jongste discotheek van Nederland: Harders Plaza in Harderwijk. Met weergaloze topacts als Benny Rodigues, The The Partysquad, Don Diablo, en Tony Cha Cha breekt de zinderende zomerzon direct door tijdens de dance-avonden in het hete Harders Plaza.
The Classics Exprezz
dinsdag 3 juni 2008
Krijg jij ook dat gevoel van kippenvel als er soms eens een house classic voorbij komt? Maar nu: dat gevoel brengt Exprezz jou nu een hele avond lang, met onvervalste house klassiekers. Denk aan de beginjaren van de house: vers, vernieuwend met die aanstekelijke uitbundigheid. Do I need to say more? Exprezz brengt een mix van al die ingrediënten om oude tijden weer te laten doen herleven. Elke 2de zaterdag van de maand in de sfeervolle Odeon.
Wooferland is dit jaar al weer toe aan haar vijfde editie en dat betekent dat het tijd is voor een jubileum feestje. Een dubbel jubileum weliswaar, want het is dit jaar inmiddels 20 jaar geleden (1988-2008) dat house voor het eerst in Nederland werd geïntroduceerd. En waar kan je dat het beste vieren dan op het enige echte classics festival van Nederland? Wooferland belooft er daarom op zaterdag 6 september in het Recreatiegebied Houtrak in Spaarnwoude een waar spektakel van te maken voor zowel oud als jong.
Villa Achterdeur
maandag 2 juni 2008
Aan al het goede komt een einde… Zo ook aan een mooi seizoen van Villa Achterdeur! Tien succesvolle en zeer uitbundige edities lang wisten een hoop mooie, hippe, trendy en partyminded gays hun weg naar “Villa” in Rotterdam te vinden. Zondag 29 juni trekken Meneer Achterwerk en zijn lieftallige medewerkers nog één keer alles uit de kast tijdens een zeer zomers getint “Vamos A La Playa”. Daarna moeten de trouwe aanhangers het tot eind september (THE BETTY FORD MEMORIAL!) even zonder hun favoriete gayfeestje stellen.
Na het overweldigende succes van de eerste editie vindt op zaterdag 21 juni a.s. voor de tweede keer het dance event In Vuur & Vlam “Sounds Refreshing” plaats in het Theater aan de Parade. Eerder dit jaar lieten honderden uitzinnige dansliefhebbers zich onderdompelen in de wereld van glitter en glamour in theatrale sferen. “Een geweldig feest op een bijzondere locatie” aldus velen.
12, 13 en 14 juni bereidt Groningen zich op een smeerboel van ongekend formaat. Te Smerig is al enige tijd een begrip in Groningen en wordt georganiseerd door de gerenommeerde partijmakers van organisatie Kant & Klaar. Met zoveel talent en koningen vanuit heel Nederland kregen de boys uit Groningen moeite met iedereen te plaatsten bij hun Smerig feestjes.
30 juni 2008
5 days off
Dancepark 2008
Gas met die zooi
29 juni 2008
Secret Cinema Invites Whoosah
27 juni 2008
Vanaf donderdag 3 juli F*ckers aan het strand
Ground Zero Festival 2008
Laatste informatie WiSH Outdoor
Downloaden is tóch illegaal
Chakra Summer edition
26 juni 2008
Snotapen
Tiësto & Ferry Corsten schrijven samen dance geschiedenis op Dance Valley festival
25 juni 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
R&B Diamonds ladies night XXL@ Bozzini
Escape from Alcatraz
24 juni 2008
Ticketonline start verkoop bij Free Record Shop
23 juni 2008
Franchise
Touch @ the Sea, the feelgood party van 2008
Hard House Classics
Na veel knutselen is ie online; Lieffestival.nl
Laatste update Audio Shock Festival 2008
20 juni 2008
Aanstaande zaterdag Lunapark white edition met oranjesausje
17 juni 2008
Freakend besmet ook Rotterdam met zijn virus
Eindelijk Minimal & Techno in Club Rembrandt
Pixel
16 juni 2008
Official Awakenings Festival afterparty hosted by Click
In touch with Salinas Sundance is hèt strandfeest van deze zomer
12 juni 2008
Sexy Mother Fucker pre-summer edition in Zenith
F*ckers! in de Powerzone
11 juni 2008
Defqon.1 Festival
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Latin Lovers presents Dennis Ferrer
Academixx: super line up en gratis vervoer
Internation Festival
10 juni 2008
Aller-allerlaatste Pixel in 11
9 juni 2008
Cynergize
Feest door op 9 augustus met b2s: After the ride!
27-9 Viert Decisions haar driejarig bestaan in Amsterdam Marcanti
8 juni 2008
Lido Beach JP & Friends
6 juni 2008
Camping Disco
Club Krang & No-nonsense
5 juni 2008
Time-table Hellbound versus Destroyed
4 juni 2008
Flush
Online je kluisje reserveren bij Lockerbox
My Candy is the Beat
3 juni 2008
Zinderende zomersounds in Hardersplaza
The Classics Exprezz
2 juni 2008
5 jaar Wooferland, 20 jaar house
Villa Achterdeur
Theater Den Bosch voor tweede keer In Vuur & Vlam
3 dagen smeren met Darko, Ille en het denkbeeldige vriendje