Partyflock
 
Nieuws · mei 2008
­ Nederland
Nu earlybird ticketactie tot en met 15 juni betaal je €15 in plaats vaan €27,50 voor een grandioos feest op een unieke locatie: de Pier in Scheveningen met een line-up waar je je vingers, of die van een ander, bij aflikt!
Zaterdag 6 september 2008 zal Atomico - Dynamike’s Birthday Party & 5 Years Haelen.tk plaatsvinden in Cultureel Centrum De De Spil te Maasbracht (Midden-Limburg). Zoals de subtitel al duidelijk maakt staat deze editie geheel in het teken van Dynamike’s verjaardag én het 5 jarige bestaan van de grootste foto- en partysite van Limburg genaamd Haelen.tk.
Rotterdam Records 15+1 jaar
donderdag 29 mei 2008
Rotterdam Records 15 + 1 jaar' komt steeds dichterbij en na de onthulling van de line-up is het de hoogste tijd voor een Rotterdam Records prijsvraag!
Beach BBQ time Scheveningen
woensdag 28 mei 2008
Op zaterdag 31 mei gaat liefde clichéwijs door de maag – want speciaal voor alle strandliefhebbers pakt Beach BBQ ook dit jaar weer breed uit met lipaflikkende ingrediënten! Terwijl grootse artiesten op het menu prijken met overheerlijke sets, kun je rijkelijk genieten van de goed gevulde barbecue en roségekleurde drankjes. Dus stil je honger met allerlei gegrilde vleessoorten, laat hoogstaande artiesten jou een muzikaal dessert voorschotelen en belééf het strand!
Linke Fritz
woensdag 28 mei 2008
De BG zal op vrijdag 30 mei weer toneel zijn voor het 9 uur durende Winter Festival wat natuurlijk om 20:00 zal beginnen en om 05:00 zal eindigen.
Triomphe of Techno
woensdag 28 mei 2008
Aanstaande zaterdag 31 mei is het in Den Haag een avond die niet gemist mag worden, dan is het tijd voor een speciale editie van Triomphe of Techno in Club Le Paris. Met als hoofdrolspeler de held Steve Rachmad. De nacht zal gevuld zijn met pure kwaliteit en dikke beats van een van de meest gerespecteerde techno artiesten die ons land rijk is. Als extra headliner tijdens Triomphe of Techno hebben wij onder andere de man die zeker niet zal falen in de boeiende missie om de nacht compleet te maken, bekend van Rekorder, Wouter de Moor!
Genotstaafjes bieden voor velen pure bevrediging van de nicotineverslaving. Nog heel even zuigen aan je teerstok, massaal de nachtelijke peukmomenten inlassen want per 1 juli 2008 verbiedt de Nederlandse overheid teergevoelige rookwaren in de Horeca! Daar waar momenteel de doordrongen rookwalmen horecagelegenheden sieren, wordt er volgende maand plaats gemaakt voor menselijke geursappen en neustintelende aroma’s. Ben jij al klaar om een rookvrij nachtleven in te stappen?
Absolutely Fantastic
dinsdag 27 mei 2008
Op zaterdag 21 juni geeft “Absolutely Fantastic”, de maandelijkse Lucien Foort avond in Off_Corso, tegengas aan al die organisaties die op het ogenblik proberen zo veel mogelijk dj’s in een avond te proppen. Elk uur een nieuwe dj is op veel feesten ondertussen “schering en inslag”. Absolutely Fantastic resident Lucien Foort en organisator MAW zijn van mening dat een dj MINIMAAL 2 uur achter de draaitafels moet staan. Zo gezegd, zo gedaan…
Na een geslaagde eerste editie kondigt Cyndium vol trots de tweede Cynergize aan!
Pleasure island
maandag 26 mei 2008
Zaterdag 26 juli 2008 stellen Art of Dance en Crazyland de grootste tuin der verleidingen eenmalig open voor een groep uitverkoren mensen die bereid zijn zich volledig over te geven aan hun lusten. Laat je gaan op het prachtige Houtrak recreatieterrein in Halfweg en waan je van 12.00 – 00.00 uur in een compleet andere wereld. Wij volgen het voorbeeld van Eva, maar zullen het niet alleen laten bij het plukken van één vrucht. Wie zijn de gladiatoren die de tuin der lusten zullen bespelen met hun bedwelmende beats? Zie in dit bericht de volledige line up!
De dagen duren langer en de nachten korter. Het is heerlijk dat de zomer er aan gaat komen. Genieten van het mooie weer en vrienden om je heen. Niets is zo verradelijk als het weer. We hebben een paar mooie dagen gehad en nu ziet het er naar uit dat het de aankomende tijd een stuk minder wordt. Crazyland organisatie heeft voor zijn laatste feest voor de zomerstop gekozen voor een binnenlokatie.
Sneakerz
zondag 25 mei 2008
Aanstaande zondag is het helaas zover! Nog één editie te gaan en dan zit het er op… Het lange Sneakerz “winterseizoen” in het Paard in Den Haag! Tien fantastische edities lang heeft Nederlands populairste clubconcept voor erg gezellige zondagavonden gezorgd in Den Haag’s mooiste en beste locatie. Op zondag 1 juni zal Sneakerz in stijl (dus met een super line-up!) afscheid nemen van het Paard.
Het is weer tijd voor de volgende editie van Absolutely Lucky. Zo vlak na alle feestdagen en het daarbij behorende geweldige weer, halen Absolutely Fresh en Lucky wederom alles uit de kast om deze succesvolle reeks van evementen voort te zetten.
The Scumfrog finally Returns!
zaterdag 24 mei 2008
Velen verwachten een dergelijke topper in een megaclub in Amsterdam of een locatie waar een 1000-tal mensen in past, maar speciaal voor Twisted 3Some komt deze superster naar de locatie waar het allemaal begon voor Twisted 3Some. Deze mooie locatie in hartje Utrecht zal speciaal voor de zomerse gasten de airco op volle toeren laten lopen, zodat iedereen lekker uit zijn of haar dak kan gaan met het warme weer.
Luminosity Beach Festival
zaterdag 24 mei 2008
Op 5 juli is het dan eindelijk zover. Op het terrein van Beachclub Riche zal Luminosity op spectaculaire wijze zijn eerste 'Beach Festival' presenteren. Met 20 dj’s en live acts uit binnen en buitenland, zullen de prachtige witte zand stranden maar liefst 12 uur lang het domein zijn van de vetste sounds en beats tijdens de 1e editie van Luminosity at the Beach. Hoogste tijd dus voor een update!
Stekker is wéér lekker
donderdag 22 mei 2008
Compleet doorgeslagen, dat Stekker. De ‘spanning’ is er nog geen jaar geleden opgezet en nu al net zo bekend als Henk Westbroek zelf. Tussen neus en lippen door ook nog waardering gekregen met een Gouden Kabouter, in de wacht gesleept door dé party-after van Stekker, Verlengsnoer.
Slick Outdoor
woensdag 21 mei 2008
Op zaterdag 2 augustus zal voor de derde maal het meest intieme en gezelligste dance festival van Nederland plaatsvinden. We hebben het hier natuurlijk over Slick Outdoor! Op het Wolderstrand van Zeewolde, een sfeervol en uniek stukje Nederland aan het Wolderwijd grenzend aan het Veluwemeer, strijkt op de eerste mooie zaterdag van de maand augustus de Slick Outdoor karavaan neer om er een geweldig feest van te maken.
J.D.A.
woensdag 21 mei 2008
Op vrijdag 20 juni is het tijd voor het tweede grote hardcore-evenement van Art of Dance in de mooiste club van Nederland. Op deze dag zal J.D.A. met zijn trouwste vrienden en collega’s bezit nemen van de Nijmeegse superclub The Matrixx.
De titel zegt het al: deze avond gaat X-Tase stevig aan de slag. Eenendertig mei is een datum die men lang zal onthouden. De negende editie van No use for a style vindt op deze dag plaats en staat namelijk in het teken van breakbeat, drum&bass, breakcore, tekno en meer van dit rauwe werk. Deze stijlen worden verzorgd door enkele van de Contrasts residents en door een aantal bekende Nederlandse underground DJ’s zoals Stefan ZMK, Bart Hard en Herrfer.
Het Doodgesponsorde Feest
dinsdag 20 mei 2008
Twee jaar geleden scheurde Habbekrats de Bitterzoet aan stukken met het Overgesponsorde Feest: een postmodern bacchanaal van commerciële boodschappen, gratis shit en een giller van een line-up van dj’s en live-acts. De met 350 man gevulde club werd tijdens dit feest niet alleen muzikaal verwend, maar ook overdonderd door onder andere 12.000 Heineken aanstekers, 3.000 Heineken luidsprekerhoeden en gratis shirts van het t-shirt merk Maffia. De chaos was gigantisch.
Dominator
maandag 19 mei 2008
In dit bericht de brute line up van Dominator · The hardcore Festival.
Euphoria in 013
maandag 19 mei 2008
Op zaterdag 24 mei 2008 zal Euphoria Tilburg weer gaan wakker schudden, want dan is het tijd voor alweer de 10de editie van dit succesvolle concept in 013 te Tilburg.
In de groene, door indrukwekkende bergen omgeven valleien, licht dé stad van Azië. Met zijn excentrieke uitstraling is deze stad tot ver in de ruimte een herkenbaar punt. En juist hier is het waar zich de meest verrassende en excentrieke feesten zich afspelen.
Los
zaterdag 17 mei 2008
Zon, strand, hele fijne feestjes en om niet te vergeten héél veel blije en vooral mooie mensen. Vier heerlijke dingen, maar samen zijn ze simpelweg goddelijk.
Secret Cinema Invites
zaterdag 17 mei 2008
Op 17 mei aanstaande, presenteert Secret Cinema Invites de nieuwste editie met Dominik Eulberg, Ille Bitch b2b Wouter de Moor, Peter Horrevorts en Secret Cinema *live. Niet alleen genodigde artiesten van wereldformaat, maar ook de zeer bijzondere locatie en de grensverleggende visuals van VJ Reach Visuals, beloven een onvergetelijke avond.
Ongetwijfeld een van de meest invloedrijke platenlabels op de aardbol: Black Hole Recordings. Dus wat doe je als dat platenlabel tien jaar bestaat? Dan ga je dan eens heel dik vieren met je fans. En dat is dus exact wat er te gebeuren staat op zaterdag 24 mei in The Matrixx!
E-play, dat is de naam van het nieuwe outdoor festival dat op zaterdag 6 september zal plaatsvinden op het Landgoed Duynenwater-Strand bij Eersel. Het festival wordt georganiseerd door Extrema Network en Art of Dance en zal zowel internationale als nationale acts programmeren in de genres house, minimal techno, eclectic, techno en hiphop. Dat maakten de organisatoren vandaag bekend middels een persbericht.
Confusion XL
donderdag 15 mei 2008
Meer dan zes maanden hebben de liefhebbers moeten wachten, maar nu is het bijna weer zover! Vrijdag 16 juli is het eindelijk weer tijd voor het verwarrendste en meest gekoesterde concept van Confused Events in de grootste discotheek van Zeeland: Discotheek de Hooizolder!
Lakedance @ Beachclub Sunrise
donderdag 15 mei 2008
Op de eerste officiële zomerdag van het jaar, biedt de bijzondere omgeving van Beachclub Sunrise zaterdag 21 juni ruimte aan het zwoele standfeest Lakedance op Aquabest. Cocktails, een warm publiek en meeslepende muziek garanderen een heerlijke dag op het Brabantse strand, van 11.00 tot 23.00 uur.
Taste-it
donderdag 15 mei 2008
Oh yes! Na het overweldigende succes van de compleet uitverkochte eerste editie met Chuckie in een hoofdrol komt Taste-it! terug…En hoe! Zaterdag 24 mei zal de Lichtfabriek in Haarlem opnieuw volledig op z’n kop gezet worden with some legendary housemusic! The story continues… Again, Taste-it! will rock the place as never before!
Display Weekender
woensdag 14 mei 2008
Nog maar net bijgekomen van het hosten van een eigen stage op het Circoloco festival, met oa Gui Boratto, Amsterdam 661, Kabale und Liebe, Shinedoe & 2000 and One en resident unders b2b met Warren Fellow, komt display al weer op de proppen met een weekend durend festijn.
Cynergize
woensdag 14 mei 2008
Cyndium doet oude tijden herleven tijdens de tweede editie van Cynergize op 30 mei in de The Sand. Een combinatie van nooit vergeten stijlen zoals UK hardhouse en early hardstyle, met daarnaast de nieuwe hardstyle sound.
Generations of Love
dinsdag 13 mei 2008
De zaden van House muziek, geplant door disco en grootgebracht door de pioniers in Chicago hebben een rijke jungle aan (sub) genres en spin-offs voortgebracht die tegenwoordig dance genoemd wordt. Sinds de tijd dat er sprake is van jeugdcultuur groeien verschillende generaties jongeren op met dezelfde muziekstroming die als oorspronkelijke boodschap verbroedering heeft
Vrijdag 6 juni kan de hofstad van Nederland zich weer gaan opmaken voor een nacht met de dikste hardcore. Want na een uitstapje naar Leeuwarden en Zoetermeer is Hardcore Invasion weer terug in Den Haag.
17 mei is het weer zo ver; Ramblaz Hardcore laat weer van zich horen en voelen. Al ruim 3 jaar zijn de voorjaarsedities van dit feest een knaller met telkens een uitverkochte tent....
Gloss
vrijdag 9 mei 2008
De kop is er af ! Gloss ging loss.... De eerste editie van Gloss in 2008 was een succes. Terwijl de party die-hards zich hadden verkast naar het zonnige Miami, moesten de mensen in Nederland het met 25 graden minder doen. Maar niet iedereen was in Miami voor de WMC, nee zeker niet, en dat bleek want het was druk bij Gloss.
Het is nog even wachten tot het festivalseizoen daadwerkelijk begint, maar gelukkig is het tot die tijd bepaald niet behelpen voor liefhebbers van de harde kant van de dance! Kijk maar eens even naar de line-up van de komende snoei, snoeiharde editie van het lekkerste stampfeest van Nederland: XXlerator: Devon K., Noisecontrollers (DJ set), Blackmail vs Lady Tom, Alpha², The Beholder & Max Enforcer en DaY-már vs Tha Playah.... Dat wordt weer afzien!
Rige Blow Out XXL
donderdag 8 mei 2008
Voor de gratis party en de Blow Out Sale aanstaande zondag in de Northsea Venue heeft Rige voor jullie een aantal updates.
Ex Porn Star
donderdag 8 mei 2008
Werd je op school systematisch gepest, was je nooit de knapste, óók nog eens niet de slimste en altijd het laatste gekozen met gym? Oftewel de nerd van de klas en de schande van de buurt. Of was je die eeuwig spijbelende nietsnut die niet naar school ging omdat je blowen belangrijker vond en als je er was, dan stond je in de hoek.
Nog maar nauwelijks bijgekomen van de fenomenale Voidd & Minimaal Feestmaal Weekender afgelopen 21 & 22 maart staat het team van Voidd weer in de startblokken om de volgende supershots op gebied van nachtentertainment toe te dienen.
Drift is toe aan de zomer. Het kriebelt en daarom een korte update voor de komende maanden.
Beachfreaks
dinsdag 6 mei 2008
Het zomerseizoen is weer begonnen en dat betekend zon, zee en strand. Ook dit jaar is Beachclub Vroeger weer DE locatie aan het strand van Bloemendaal. Waren ze vorig jaar al de grootste Beachclub van Nederland en Europa, dit jaar is er gewoon weer uitgebreid!! Dit schreeuwt natuurlijk om een grootse opening, en die komt er ook… Op zondag 18 mei opent Vroeger officieel haar deuren met de kickoff van een nieuw ALDA concept op de Nederlandse stranden; Beachfreaks!!
Ja je leest het goed, speciaal voor deze warme zomerdag hebben ze een buiten area gemaakt met een heerlijk zwembad voor afkoeling! Dat is buiten het grote bubbelbad en champagne glas waar ook al lekker veel water in zit.....
Op zaterdag 23 augustus viert het oudste dance-festival van Nederland, Mystery Land, haar 15e verjaardag met een extra feestelijke editie. Mystery Land biedt dit jaar weer plek aan vertrouwde smaakmakers als All is One, r_AW, Dirty Dutch, Ex Porn Star, GirlsLoveDJs, Rauw, Q-dance en Stealth Records van Roger Sanchez. Tiësto’s In Search of Sunrise en Flamingo Nights van Fedde le Grand staan dit jaar voor het eerst op Mystery Land.
Het vetste feest in deze super locatie op zaterdag 10 mei The Real Erotic Pinkster Vibe. De locatie waar dit feest is geboren: Erotic New Year Vibe. Dit feest tourt door het hele land. Van de Lexion tot de HappydayZZ, maar is nu terug in de grootste en dikste locatie: North Sea Venue. Met heel veel spectaculair entertainment en decor.
De laatste act van het Summerbeats festival wat op 12 juli plaats zal vinden in Eersel is bekend! Met het winnen van de DJ-contest van het Eerselse café Jerommeke heeft de uit Oisterwijk afkomstige Liko onder meer de openingsgig gewonnen bij Summerbeats.
Decibel trailer online
maandag 5 mei 2008
Op zaterdag 16 augustus organiseert b2s de 7e editie van Decibel outdoor. Net als voorgaande jaren vindt het festival van 11.00 tot 23.00 uur plaats op de Beekse Bergen te Hilvarenbeek.
Eerste dance acts Lowlands
vrijdag 2 mei 2008
Van 15 t/m 17 augustus vindt de zestiende editie van A Campingflight to Lowlands Paradise plaats. Het muziekprogramma bestaat uit ongeveer 150 acts. Vandaag worden de eerste dance acts aangekondigd.
2Hard2Survive
vrijdag 2 mei 2008
Dat Zenith van goeden huize komt met de grotere feesten, is je vast niet onopgemerkt gebleven. Maar een hardcore feestje staat niet alledag op het programma. Daarom pakt Zenith het op vrijdag 16 mei groots aan. Ouderwets stampen in Zenith, back to basic: 2H2S! Dit keer geen (eclectic)house of aanverwante stijl maar knalharde hardcore, een avond waarop je ongegeneerd los kan gaan…
So Fucking Sexy
donderdag 1 mei 2008
Ben jij sexy genoeg voor de grootste party van de Benelux? Zet je dan schrap, want in navolging van het megasucces Sexy Mother Fucker presenteert Ritmo in samenwerking met Art of Dance: So Fucking Sexy in Zenith Venray. And sexy it will be! 8 areas met 8.000 partypeeps met meer dan 80 Artiesten. En niet zo maar artiesten. De groten der aarde komen op pinksterzondag 11 mei bijeen om het dak van Zenith te doen trillen van verlangen naar meer… méér!
30 mei 2008
Kinky On The Beach vs. Sleazers
29 mei 2008
Haelen.tk maakt line-up Atomico Maasbracht bekend en blikt vooruit
Rotterdam Records 15+1 jaar
28 mei 2008
Beach BBQ time Scheveningen
Linke Fritz
Triomphe of Techno
27 mei 2008
F*ckers! brengt ode aan alle rokers
Absolutely Fantastic
Cynergize; vervolg nieuw hardstyle/hardhouse concept
26 mei 2008
Pleasure island
Een korting die je niet kan weerstaan voor een bijzonder feest
25 mei 2008
Sneakerz
Absolutely Lucky luidt spectaculair de zomer in
24 mei 2008
The Scumfrog finally Returns!
Luminosity Beach Festival
22 mei 2008
Stekker is wéér lekker
21 mei 2008
Slick Outdoor
J.D.A.
20 mei 2008
X-tase breakt CKB Underground af
Het Doodgesponsorde Feest
19 mei 2008
Dominator
Euphoria in 013
18 mei 2008
Het Stereohead Menu van 24 mei
17 mei 2008
Los
Secret Cinema Invites
16 mei 2008
Black hole viert 10 jaar kwaliteit in the Matrixx
Nieuw Festival E-Play: 6 september
15 mei 2008
Confusion XL
Lakedance @ Beachclub Sunrise
Taste-it
14 mei 2008
Display Weekender
Cynergize
13 mei 2008
Generations of Love
Hardcore Invasion in de Asta Den Haag
9 mei 2008
Peaky Pounder tijdens Ramblaz Hardcore
Gloss
XXlerator gaat snoei, en snoeihard
8 mei 2008
Rige Blow Out XXL
Ex Porn Star
7 mei 2008
Voidd - Moritz invites Tobi Neumann
Drift Summer Edition presenteert lijn omhoog
6 mei 2008
Beachfreaks
11 Mei is er bijzonder feest in Nederland
Feestelijke editie Mystery Land 2008
Erotic Pinkster Vibe zaterdag 10 mei
5 mei 2008
Dj Liko opent Summerbeats Festival
Decibel trailer online
2 mei 2008
Eerste dance acts Lowlands
2Hard2Survive
1 mei 2008
So Fucking Sexy