Partyflock
 
Nieuws · april 2008
­ Nederland
De feestmaand in de Stalker – waarin het 25 jarig bestaan centraal stond – is nog maar net voorbij als een nieuwe clubavond is geboren. De eerste vrijdag van haar nieuwe levensjaar zal in het teken staan van het nieuwe clubconcept genaamd 'Modus'.
Echopark
zondag 27 april 2008
Volgende week zaterdag is het zover. Evenementenorganisatie HTB-entertainment laat dan voor de eerste maal Echopark plaatsvinden in Hoogkoor te Boxmeer. Twee artiesten van wereldformaat, Stephan Bodzin en Oliver Huntemann zullen een spetterend optreden weggeven in de enorme sportzaal. Deze zal dienen als mainarea waarbij de stage in het midden wordt geplaatst. Deze centrale mainstage wordt voorzien van extreem geluid en spectaculaire licht- en lasershows.
Latin Lovers back to the beach
zondag 27 april 2008
Met trots maken we het nieuws weer bekend: Latin Lovers gaat dit seizoen weer naar het strand! Zaterdag 31 mei een extra vette Latin Lovers en dit keer op een hele speciale locatie! Het strand is de place to beach waar we uit gaan pakken met een zomerse editie van dit feest en wel in de populairste strandtent van het Westland: Jamm Beach!
Arthouse
zondag 27 april 2008
Balkenende, Wouter Bos, Mark Rutten maar ook de koningin! Allen zijn ze uitgenodigd op het Koninginnedagfeestje op het Ruiterskwartier te Leeuwarden! Dat ze nog niet zijn ingegaan op deze uitnodiging daar snappen wij van Arthouse helemaal niks van, volgens wel ingelichtte bronnen zijn ze dan namelijk wel in Friesland aanwezig. En wat doe je nou liever op je eigen feestje ; fierljeppen en koekhappen met een stelletje dorpsgekken, of lekker komen housen, shuffelen, drinken en relaxen met je matties, weestwel? Nou zul je wel denken ; 'waarom heb ik die uitnodiging niet gekregen?'. Wel, onze gemeende excuses. Helaas was het papier van de printer op, vandaar dat wij van Arthouse je op deze manier alsnog uitnodigen voor hét meest oranje housefeest op koninginnedag in Friesland ; 'Queenshouse' op het Ruiterskwartier te Leeuwarden!
Funkadelic
zondag 27 april 2008
Met een gloednieuw concept “Funkadelic” is Almere dit jaar supergoed begonnen. Funkadelic is een party voor de meest funky en trendy partyfreak en werkt samen met de beste dj’s van het moment in combinatie met steeds een nieuw supertalent.
Danceliefhebbers uit het zuiden van het land kunnen hun borst vast nat maken, want op zaterdag 24 mei wordt in Valkenswaard een nieuw en breed georiënteerd dancefestival georganiseerd. Dit evenement bestaat uit 3 area’s: de mainstage waar liefhebbers van club en house aan hun trekken komen, de hardstyle area waar de hardstyle fanatics zich kunnen uitleven en voor de echte diehards de hardcore area die wordt gehost door Non Stop Entertainment.
Uitbreiding Intuition Recordings
zaterdag 26 april 2008
Het jaar 2008 gaat de geschiedenis in als een magisch jaar voor Intuition Recordings. Na 3 jaar samenwerking met andere labels heeft Menno de Jong recent een nieuwe onafhankelijke opzet ontwikkeld voor het label. Hiermee wordt het muzikale handelsmerk Intuition een elektronische krachtcentrale met toekomstperspectieven, startklaar om vol energie uit te gaan breiden.
Free Your Mind Festival
vrijdag 25 april 2008
De line up van Free Your Mind is rond. Met trots presenteert FCA een overzicht van meer dan 50 artiesten, producers en DJ’s die naar eigen zeggen nog meer dan voorgaande jaren op elkaar afgestemd zijn en weer beter in balans is. Internationale headliners als GOOSE België, Josh Wink Verenigde Staten, DJ Sneak Verenigde Staten, Dennis Ferrer Verenigde Staten en natuurlijk Derrick May Verenigde Staten worden afgewisseld met nationale grootheden zoals Miss Djax, Benny Rodrigues, ROOG, Speedy J, Steve Rachmad, Erick E en Joost van Bellen.
Orgasm
donderdag 24 april 2008
Een stout feest met stijl op hoog niveau, georganiseerd door een aantal dynamische, hostende partijen, die allen hebben bewezen een party mét stijl op de kaart te kunnen zetten. De Grote Arena zal deze avond gehost worden door Cosmic Events en MissMelodyProductions. Twee organisaties die hun trackrecord ruimschoots hebben neergezet.
Het nieuwe concept 010 classics dat deze Koninginnedag gelanceerd gaat worden is ongelofelijk goed ontvangen bij vele liefhebbers van oldschool, classics en Club classics. Het belooft woensdag 30 april een gigantisch succes te gaan worden in Waterfront Rotterdam!
Op de komende editie van R&B Diamonds XXL in Club Bozzini op vrijdag 25 april, de editie die door de organisatie wordt omschreven als de opwarmer voor de 1 year anniversary editie op 30 mei 2008 waarvan de vvk reeds is gestart via www.ticketbox.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A11128, blijkt al meer wat de heren van DEB bedoelen met dit gevoel nog niet begonnen te zijn. Alsof er vorige maand helemaal geen uitverkochte editie heeft plaats gevonden zetten zij als headliner namelijk niemand minder als multi award winning no.1 dj crew van Nederland The The Partysquad neer!
Misspoes brengt iets nieuws @ Home
donderdag 24 april 2008
Misspoes-gangers met oplettende oortjes hoorden begin dit jaar al dat er iets spannends op stapel stond met Misspoes... Wat? Dat was geheim, maar het werd vrijdag 28 maart eindelijk allemaal feestelijk onthuld! Nu is het alweer tijd voor de tweede editie, en wellicht loop je deze keer wel Hillary en Barack tegen het lijf, die staan te schuren op de dansvloer. Say what?! Jawel, Misspoes brengt iets nieuws!
Extrema Network heeft vrijdagavond de volledige programmering van haar dancefestival Extrema Outdoor 2008 via een mailing bekendgemaakt aan haar community. Vandaag verscheen het officiële persbericht. De dertiende editie van Extrema Outdoor vindt zaterdag 19 juli plaats op het vertrouwde recreatiestrand van Aquabest bij Eindhoven. De line-up is verreweg de breedste in haar geschiedenis.
De organisaties NRG Events en RAAK! Events trekken voor deze editie alles uit de kast om het feest ook werkelijk Legendarisch te laten zijn, het geluid is ook deze keer oorverdovend dus wees gewaarschuwd! Er zullen op dit feest ook veel lichteffecten, lasers, speciale effecten en danseressen aanwezig zijn.
Voor het eerst in bijna 5 jaar gaat Heroes of Techno voor het oranje boven gevoel! Op Koninginnenacht ligt het aanbod in Amsterdam en omstreken voornamelijk in het minimale genre, maar in P60 wordt er een paar BPM meer geknald!
Rotterdam ging in februari helemaal uitverkocht - en dus hoog tijd voor Amsterdam en omgeving om weer het echte ouderwetse stampwerk te gaan beleven... Happy hardcore komt naar The The Sand! Kom maar op met de aussi’s en de maxies, Happy hardcore is helemaal terug en zaterdag 21 juni staat The The Sand in Amsterdam volkomen in het teken van de vrolijkste dance ooit gemaakt.
Na een zeer geslaagde eerste editie maken FCA en Exprezz zich op voor de tweede editie van Rockit vs Click, wederom in één van de mooiste locaties van Amsterdam: de WesterUnie op het Westergasfabriek terrein.
Het doel? De eerste editie overtreffen natuurlijk.
Zet het maar met rode letters in je agenda want de laatste Hard Nature in de Effenaar voor de zomerstop gaat op 26 april helemaal los. Met o.a. Showtek, Deepack, Noisecontrollers (Live), Isaac en Vince achter het altaar, kan deze avond niet meer kapot. Vanaf dan gaat Hard Nature het zomerseizoen in en zal de Hard Natrure sound klinken op outdoor festivals als Pinksterpar-t en Gigadance. Op 11 Oktober zullen de natural hardstyles weer terug zijn in de Effenaar in Eindhoven. Koop je tickets online op www.hardnature.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A11094. The natural silenc is over on the 26 of April.. it's time for Hard Nature.
Fantasyland Outdoorfestival
dinsdag 22 april 2008
In de bosrijke omgeving van het “Goffertpark” ligt het Openluchttheater de Goffertpark. Deze locatie is uitermate geschikt voor het geven van een concert of een danceparty. Ook dus op zaterdag 3 mei, want dan is het de beurt aan X-Factor Events om hier “Fantasyland” te organiseren.
Queensnight @ Club Poema
maandag 21 april 2008
Club Poema RAW komt dit jaar weer met een knallend feest op de nacht voor Koninginnedag. Al jaren op rij blijkt de combinatie van dikke elektronische muziek + intieme sfeer + ondergrondse locatie + oranje te werken. Uiteraard keert Koninginnenacht-resident Paco Osuna voor deze speciale avond weer terug. Michel de Hey is eveneens aanwezig als headliner van Nederlandse bodem.
Vrijdag 25 april zullen de bassen van de Max weer volop overuren maken. Amsterdams gezelligste technofeest Traffic vult de Melkweg met haar herkenbare intimiteit en immer aanwezige oog voor kwaliteitsmuziek. Op het programma staan livesets van Radial en Gimikk, en DJ sets van de Italiaanse grootmeester Marco Carola, en Traffic residents Bart Skils en Lauhaus.
Top dj's op Dancetour Breda 2008
zaterdag 19 april 2008
Op zondag 11 mei, eerste pinksterdag, van 13.00 tot 22.00 uur vormt het Chasséveld in Breda voor de vijfde achtereenvolgende maal het decor voor het gratis evenement Dancetour Breda. Stichting Dancetour brengt dit jaar top-DJ’s Marco V, Sander van Doorn, Erick E, Benny Rodrigues en Dazzle naar Breda. Net als vorig jaar krijgt ook jong DJ talent weer de kans om op te treden tijdens Dancetour Breda. Naar verwachting trekt het Chasséveld op eerste pinksterdag 20.000 bezoekers.
Summerbreeze Festival
vrijdag 18 april 2008
Zaterdag 21 Juni is de eerste officiële zomerdag en wil iedereen het seizoen goed beginnen! Natuurlijk is er dan geen betere start dan op een festival die aan al je wensen voldoet! Naast de super dikke line-up waarbij het allerbeste van house, trance en hardstyle samenkomen zal er voor het oog ook genoeg te doen zijn. Zo waan je jezelf d.m.v. het decor in de wondere wereld die de getalenteerde mensen van het Utrechtse Grafisch Lyceum speciaal voor jou gaan creëren.
Heel af en toe is er een feest op een lokatie waar menigeen nog nooit is geweest. Een hele bijzondere lokatie waar normaal gesproken volstrekt andere activiteiten plaatsvinden.....
Omdat zaterdag een populaire stapavond is en je niet altijd tot middernacht wacht met het vertrekken naar je geplande event of club is er nu een spin-off van Dance Department met de hele dag non-stop dancemuziek. Muziek ‘handpicked by the world's greatest DJ’s’. Naast veel dance van morgen en nu, komen er ook regelmatig underground classics voorbij.
Hard gaat Erick zeker met zijn nieuwe avond addicted, optredens in binnen en buitenland en zijn producties. Deze goedlachse ouwe rot in het vak is dagelijks bezig met muziek en vernieuwing, waardoor er tegenwoordig naast house ook techhouse en minimal invloeden terug te vinden zijn. Als geen ander voelt hij het publiek aan en steekt hij iedereen aan met die glimlach waar hij volgens ons inmiddels patent op heeft. Erick is niet de enige die een flinke show zal neerzetten op vrijdag 18 april aanstaande in club Monza in Utrecht, maar ook collega en vriend Baggi Begovic laat zien waarom hij op het moment een van de hotste DJ's en producers is van het moment. Jip Deluxe zal gewoon rustig openen op een heerlijke housy en zomerse manier. De zomer is in aantocht en dat zullen de bezoekers weten ook deze vrijdag, want er zal zomers geswingd worden als nooit tevoren.
Dat 8Bahn grootste plannen heeft is net zo logisch als de wetten van Newton. De groei naar totale wereld dominantie hoort echter geleidelijk te verlopen, dus lopen de volgende heugelijkheden iets voor op schema. De heren van 8Bahn kunnen namelijk met gepaste trots een heuse 8Bahn marathon aankondigen rond het “Oranjefees” in Arnhem.
Footclub
donderdag 17 april 2008
Val Thorens Reunion With Footclub! Het is bekend! De enige echte officiele Footclub Valtho Reunie vindt plaats op vrijdag 2 mei in The Villa Thalia Rotterdam! Deze after van je spetterende wintersport wil je natuurlijk niet missen! Ben jij ook zo keihard losgegaan in de Franse Alpen tijdens je wintersport op de Footclub feesten?
Arnhem, veelzijdige stad waar ook clubminded Nederland voor al zijn behoeften terecht kan. Wekelijks zijn er diverse feesten waarbij je helemaal los kan gaan. House, techno of minimal alles is te vinden in Arnhem. De diversiteit geeft aan dat ook Arnhem er tegenwoordig weer toe doet ook al is men eigenlijk nooit weggeweest.
Dance Valley zoemt al weken lang rond in de clubs, op straat en op internet. De nieuwe terreinindelingen, het prachtige artwork maar bovenal de bijzonder goede line-up. Dance Valley's streven om de perfecte balans te vinden tussen gevestigde namen en opkomende talenten lijkt bijzonder goed te zijn uitgepakt. Ook de bekendmaking van de twee slotacts van de Mainstage, Tiësto en Carl Cox, sloeg in als een bom en werd door een groot deel van de Nederlandse media opgepikt.
Intruders
dinsdag 15 april 2008
Op 20 juni zal Zaandam op zijn grondvesten schudden. In De De Kade barst dan het feest Intruders los. Dit feest staat geheel in het teken van de strijd tussen buitenaardse Intruders en het verzetsleger van DJ Hellboy: Hellboy’s alliance.
Mental Evolution
dinsdag 15 april 2008
Na 3 zeer succesvolle edities van Mental Evolution is het betere no-nonsense techno concept van Nederland een begrip geworden. 26 April viert Mental Evolution haar 1 jarig bestaan in Club Poema RAW en dit moet natuurlijk groots gevierd worden!
8 Letters - 3 Words
dinsdag 15 april 2008
Vanaf zaterdag 24 mei 2008 kun je genieten van een gloednieuw concept dat een brug slaat tussen mainstream house, subtiele minimal en underground techno. 8 Letters is de naam, 3 Words de subtitel. Het geheel doet de rest. Hoog tijd voor nieuwe smaakontwikkelingen!
Op zaterdag 7 juni zal het dolwaze erotische concept Pussy lounge voor de 7e keer onderdak vinden in de Matrixx te Nijmegen. Deze club met vriendelijke atmosfeer, het stijlvolle interieur, het grote podium en de centrale DJ booth past helemaal bij het gevoel van Pussy lounge. De mensen zijn altijd gezellig en de sfeer is altijd goed. Daarom op 7 juni de 7e editie!
Met nog ongeveer drie weken te gaan is het aftellen begonnen…… Donderdag 1 Mei Hemelvaartsdag, dé dag van Hemelrave 2008.
Bar Weinig
vrijdag 11 april 2008
Bar Weinig 19 April Tivoli De Helling Utrecht Na twee succesvolle nachten in de 030 keert Bar Weinig opnieuw terug naar de Helling om Utrecht te voorzien van een goede dosis kwaliteitshouse. Voor deze derde editie heeft de organisatie een van z'n all time favorites naar Nederland weten te krijgen. Apparat, de ongekroonde koning van de melancholische house, zal voor het eerst in Utrecht optreden. Naast Apparat geven ook Freek Fabricius en Michael 'ille' von L. acte de presence. De visuals worden ingevuld door Apparat's eigen VJ Transforma en VJ Lottez.
Partyconcept Sneakerz concurreert met het eigen platenlabel aanstaande weekend. Zaterdag 12 april is er een Sneakerz editie in Panama, en underground broertje Sneakerz Muzik gaat diezelfde avond voor de tweede keer The Matrixx freaken. Amsterdam vs.Nijmegen: bring it!
Evil Activities Presents Evilution
donderdag 10 april 2008
9 Mei is het zover, het album 'Evilution' van Evil Activities zal op een knallende manier gereleased worden en natuurlijk wil Mid-Town iets leuks doen voor de echte liefhebbers. Aangezien de entreekosten van deze release party maar €10,- bedragen en dus voor iedereen betaalbaar is kunnen zij er natuurlijk niet mee weg komen om alleen wat vrijkaartjes weg te geven. Daarom is er een leuk prijzenpakket samengesteld.
Weet je nog, al die geweldige trancetunes waarbij je je even in een andere wereld waande? Waarbij je met gesloten ogen weg kon dromen op de bijna magische melodielijnen en de uplifting feeling die je er van kreeg bijna uit wilde schreeuwen? Goed dat je je dat nog kunt herinneren, want het bekendste tranceclassics concept van Nederland is weer in aantocht!
Disorder
donderdag 10 april 2008
In de Buze, Podium voor Pop en Cultuur, organiseert State of Mind events in samenwerking met Unicore op 12 april ‘Disorder, no more Silence!’ Dit dance-evenement heeft als muziekthema hardcore, darkcore en terror. De Buze biedt de hardcore- houseliefhebbers als vanouds een plek waar zij de kans krijgen in een gezellige gemoedelijke sfeer van hun muziek te genieten.
Pavo & Zany Birthday
woensdag 9 april 2008
Trek je zwembroeken en bikini’s uit de kast, neem je zwembandjes, opblaas krokodillen, luchtbedden, zonnebrand(olie/creme) mee.. we gaan naar het strand!!
Zoals je begrijpt wordt deze verjaardag weer een editie die je voor geen goud wilt missen! Naast de bijbehorende decoraties zullen de bezoekers opnieuw verwend worden door velen extra’s!
Marcanti stond flink te schudden van de dansende mensen en zware bass beats afgelopen zaterdag. Wat een feest was het weer. Crazyland en Decisions hebben alleen maar goede reakties gehad! Niet voor niks dat de mensen het feest op geweldig gestemd hebben! Nu is het weer tijd voor de volgende party..een sensationeel subtropisch zwembadfeest tijdens Koninginnenacht: Royal Splash.
Op 7 juni aanstaande bundelen Dance 2 Eden en Rige hun krachten om het legendarische Hellraiser te doen terugkeren naar het mekka van de hardcore: de Vechtsebanen.
Nog maar net bekomen van het heerlijke technogebeuren bij onze gewaardeerde Time Warp vrienden in Mannheim ging voor de organisatie van Cocoon goes Amsterdam de wekker toch echt weer vroeg af vanochtend. De vierde editie in thuisbasis The The Sand staat namelijk voor de deur en dit belooft een geweldige knaller te gaan worden! Op veler verzoek bij deze de timetable die vrijdag garant staat voor 8 uur genieten.
Delft: City of Deejays
donderdag 3 april 2008
Sinds januari 2008 wordt Speakers elke tweede vrijdag van de maand omgetoverd tot een plek waar uitgaand Delft elkaar kan ontmoeten. City of Deejays draait om kwaliteit, sfeer en vernieuwing. Het feest zal dan ook op zijn eigen manier worden uitgerust met een chique aankleding gecombineerd met funky visuals en natuurlijk een goede sound!
Twisted Dance & Fashion
donderdag 3 april 2008
Helaas zullen de dames niet de goedlachse Erick, de stoere Baggi of de charismatische Jip in een nieuwe outfit zien, maar zullen zij de nieuwe Twisted Dance & Fashion avond begeleiden in de Utrechse Monza non Solo. Vrijdag 18 april staat de Utrechtse topclub weer vol met vrolijke dames en goed geklede heren die helemaal los gaan op de heerlijkste house plaatjes. Maar ook staan de bezoekers weer met open mond te kijken naar de modeshow of andere mode gerelateerde shows. Net zoals altijd is dit een verrassing voor later.
Op zaterdagochtend 12 april organiseren de Gasten Zonder Grenzen (GZG) een nieuwe editie van Maandag Bestaat Niet Maandag Bestaat Niet in Studio Westpoort (Sloterdijk). En die datum is niet bepaald willekeurig gekozen: de avond ervoor vindt vijf straten verder namelijk de vierde editie van Cocoon goes Amsterdam part IV plaats. Op het moment dat Sven daar de laatste plaat oplegt, gaan de deuren in Studio Westpoort weer open, alwaar de aftershow tot minimaal 12:00 uur door zal gaan.
De programmering van dancefestival Extrema Outdoor zal op vrijdag 18 april wereldkundig worden gemaakt. Die dag zullen de 40.000 E-friends als eerste via Extrema Network’s nieuwsmailing op de hoogte worden gesteld. Maandag 21 april verschijnt daaropvolgend het officiële persbericht van organisator Extrema Network. Dat maakte de dance-promotor vandaag bekend. De dertiende editie van Extrema Outdoor vindt plaats op zaterdag 19 juli 2008.
Citymoves
dinsdag 1 april 2008
Citymoves is een nieuw gratis buitenevenement dat de hele zomer op verschillende locaties in Nederland te vinden is. Het kersverse concept zal zich op de prominente plekken van diverse grote steden in Nederland scharen en neemt DJ’s als Armin van Buuren, Erick E, ATB, Marco V, Markus Schulz, Menno de Jong en nog vele andere met zich mee.
28 april 2008
Modus: nieuwe avond in Club Stalker
27 april 2008
Echopark
Latin Lovers back to the beach
Arthouse
Funkadelic
26 april 2008
Re-Action Outdoor, het nieuwe dancefestival van het zuiden
Uitbreiding Intuition Recordings
25 april 2008
Free Your Mind Festival
24 april 2008
Orgasm
010 Classics 30 April in ‘t Waterfront Rotterdam
R&B Diamonds met special guests Party Squad
Misspoes brengt iets nieuws @ Home
23 april 2008
Volledige line-up Extrema Outdoor bekend
VIP actie en update Legendary Hardcore in Spijkenisse
Heroes of Techno viert Koninginnacht stevig met Dj Rush & Miss Djax
Happy Hardcore komt naar Amsterdam
22 april 2008
Rockit en Click klaar voor de tweede editie in de Westerunie
Laatste Hard Nature in Effenaar voor zomerstop
Fantasyland Outdoorfestival
21 april 2008
Queensnight @ Club Poema
klinch: Traffic met Marco Carola
19 april 2008
Top dj's op Dancetour Breda 2008
18 april 2008
Summerbreeze Festival
Af en toe is er een feestje dat heel bijzonder is.....
Dance Department nu 24/7 online te beluisteren
17 april 2008
Erick E gaat los op circuit van Monza
Free Fall festival zet Koninginnedag Arnhem op de kaart!
Footclub
16 april 2008
Ontdek het clubben in Arnhem met de Korenmarkt Mix
15 april 2008
Dance Valley Festival: website online and more
Intruders
Mental Evolution
8 Letters - 3 Words
14 april 2008
Pussy lounge 7 juni opnieuw in de Matrixx
13 april 2008
Hemelrave, the day of the ascend
11 april 2008
Bar Weinig
Sneakerz (Amsterdam) vs. Sneakerz MUZIK (Nijmegen)
10 april 2008
Evil Activities Presents Evilution
Club Deja Vu is terug met een spectaculaire Back To back editie
Disorder
9 april 2008
Pavo & Zany Birthday
Marcanti was een knalfeest afgelopen zaterdag
8 april 2008
Hellraiser - 'return to the labyrinth'
7 april 2008
Timetable Cocoon goes Amsterdam
3 april 2008
Delft: City of Deejays
Twisted Dance & Fashion
2 april 2008
Nieuwe editie van Maandag Bestaat Niet
1 april 2008
Line-up Extrema Outdoor 18 april bekend
Citymoves