Partyflock
 
Nieuws · maart 2008
­ Nederland
Ghosttown
maandag 31 maart 2008
Aanstaande zaterdag barst de hel los in de Vechtsebanen. Zombies en ander ondergronds gespuis zullen uit hun schuilplaatsen kruipen om tijdens Ghosttown 2008 de stad onveilig te maken.
Sneakerz
maandag 31 maart 2008
De volgende editie van Sneakerz, aankomende zondag 6 april, heeft de perfecte mix van gevestigd en aanstormend talent! Den Haag en omstreken kan zich dus op gaan maken voor een avondje uitgaan dat zal bestaan uit 6 uur lang topkwaliteit muziek, gebracht door de allerbeste dj’s die Nederland rijk is.
BLVD elke vrijdag @ Club Vie
zondag 30 maart 2008
Een lange en brede boulevard langs de zee met rijen dansende palmbomen die naar je zwaaien en jou kriebels geven om mee te doen. Het warme gevoel van de zomer met zonnestralen die je huid strelen, met mooie mensen om je heen en een geweldige atmosfeer. Dit zijn de ingrediënten die een boulevard compleet maken, en dit kan nergens anders beter dan op de geweldige locatie van Club Vie.
Oldskool a/d Zaan
zaterdag 29 maart 2008
In de jongere jaren van de muziekstroming hardcore droegen veel gabbers de bekende Nike air Max aan de voeten met daarop een australian of een cavello trainingspak. Met een geschoren kop of met zo’n dooie kat op je hoofd was je de blitskikker op school. Tegenwoordig is de gabber niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Daarom zal er op zaterdag 3 mei een echte oude hardcore en oldschool feest worden gegeven in de kade te zaandam.
Iedereen kent het gezegde: “Ruil nooit je oude schoenen in voordat je nieuwe hebt” Die nieuwe schoen is er overigens uiteraard al een tijdje: Freakend! Het tijdstip is dan nu ook daar voor iedereen om hun stoute schoenen aan te trekken en Freakend te komen ervaren! Want Freakend brengt vernieuwing, heel veel vernieuwing!
Strictly Techno
zaterdag 29 maart 2008
Na een technoloze periode van bijna vier maanden is Strictly Techno op 5 april a.s. weer van de partij in de vertrouwde thuisbasis Waterfront Rotterdam. Deze keer weer als vanouds in twee zalen, waarbij Strictly Techno verantwoordelijk is voor de invulling van de grote zaal, waar het nieuwe geluidssyteem de laatste editie in december een overweldigende indruk maakte.
Rekord3r en Vs. Ensemble slaan zaterdag 12 april de handen ineen voor het eerste pre-summer festival van 2008 op het Amsterdamse Westergasterrein. En met de weer alarmen en sneeuwstormen die om je oren vliegen is er deze eerste keer wijselijk gekozen voor een indoor spektakel en wel in drie locaties: WesterUnie, WesterLiefde en Flexbar. Artiesten als Johannes Heil, Isis, Melon, Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw en Bart Skils zullen voor een aangename lente bries zorgen op de drie dansvloeren.
De afgelopen jaren heeft BLACK kleur bekend; de sound werd harder en de sfeer intenser. Bij de voorgaande editie was de Johan Cruijff ArenA playground voor liefhebbers van het stevigere werk. Deze freaks kunnen hun borst nat maken want op 12 juli wordt de ArenA weer het domein van de hardere stijlen.
De line up wordt nog even stil gehouden, maar één ding is een feit: alle artiesten staan garant voor een eigen sound en een no nonsens set.
Partyconcept Beatbox (iedere eerste vrijdag van de maand in Escape, Amsterdam) spaart kosten nog moeite als het gaat om entertainment en de invulling van hun themafeesten. De komende editie, vrijdag 4 april van 21.00 tot 05.00 uur, springt het glazuur van je tanden. Het volledige decor staat in het teken van ‘Lollipop’. Ladingen popcorn worden de zaal ingespoten, de suikerspinmachine draait volle toeren en voor één keer mag je wél snoepjes van vreemden aannemen. Samen met de zuurstokrijdende lolita’s en likkende candygirls (van Entertainment Matters) versier je je eigen roze glacékoek, met slagroom en hagelslag. De zoete schoonheden trakteren het publiek op lekkers in alle soorten en maten. Sjakie zou zijn chocoladefabriek er maar wat graag voor inruilen, om te komen (skate)dansen op de oldskool disco classics van Rob Boskamp & DJ Marcel, gevold door de eclectische tunes van The The Flexican, Shagspeare, Goodgrip en Beatboxer Farah BTX. Sweet!
Zaterdag 5 april is het weer zo ver, StereoHead laat weer van zich horen. Na een gezellig begin op 1 maart gaat de organisatie verder. Eén ticket, twee steden, één gevoel. Het startende concept heeft een nieuwe visie op uitgaan en wil voor jou alvast het tipje van de sluier lichten.
Tweede editie Bassrulers Outdoor
woensdag 26 maart 2008
Hoewel het Bassrulers concept al verschillende locaties heeft aangedaan in Bergen op Zoom, Etten-Leur en zelfs in België, blijft voor velen de outdoor-editie van afgelopen jaar de beste editie tot nu toe. Op zaterdag 24 mei vindt daarom de Bassrulers Outdoor outdoor editie wederom plaats aan de Werkhaven in Nieuw-Vossemeer.
Ouwe stijl is botergeil
woensdag 26 maart 2008
Dit is niet het zoveelste nieuwsbericht waarin wordt opgeroepen om je aussie te strijken en je maxies op te poetsen. Je aus voorzichtig wassen op 30 graden met een fatsoenlijk wasmiddel en dan netjes uithangen is een stuk beter voor de kwaliteit van het kledingsstuk en wat de maxies betreft is de doorgewinterde hakliefhebber het al wel gewend om te constateren dat de modderspetters van laatst bezocht evenement nog steeds op het favoriete schoeisel zitten.
Bloomingdale Grand Opening
woensdag 26 maart 2008
Geweldige sfeer, fantastische locatie, amazing music, het plaatje klopte precies!’ zijn enkele van de lovende reacties na afgelopen zondag. Het verliep exact zoals je van een Grand Opening mag hopen. De puzzelstukjes vielen op de juiste plek en zorgde nu al voor één van de meest memorabele strandfeesten van 2008!
Earth
dinsdag 25 maart 2008
Zaterdag 5 april is de dag waarop Earth haar terugkeer maakt in Amsterdam. Na bijna een half jaar afwezigheid presenteren de Amsterdamse rudeboys een nieuwe serie Paradiso events waar je stil van wordt. Op het affiche van de kick-off staan naast twee headliners uit Canada en Duitsland ook de mannen van 360/threesixty en Sandrien.
Hardstyle Criminals Tour 2008
dinsdag 25 maart 2008
Na de zeer succesvolle tour van Super Marco May afgelopen jaar, zal hij dit jaar wederom te zien zijn met de Hardstyle Criminals Tour 2008. Dit jaar is de line up nog steviger en zal de tour met verschillende dj’s de Nederlandse clubs aandoen.
Rotterdam Records 15 + 1 Jaar
maandag 24 maart 2008
De bekendmaking van 'Rotterdam Records 15 + 1 Jaar' werd met heel veel positieve reacties ontvangen. Iedereen is natuurlijk super benieuwd naar de line-up van dit feest... Komen de Euromasters bijvoorbeeld? Om jullie niet langer in spanning te houden maakt Mid-Town de line-up nu al bekend!.
Rave Generation organiseert op zaterdag 31 mei de derde editie van Warehouse rave. Net als vorig jaar zal de sound van eind jaren tachtig en begin jaren negentig neerstrijken in de Maassilo te Rotterdam. Een oude fabriek wordt eenmalig omgetoverd tot het domein van de ouderwetse rave. Vanaf 23.00 uur in de avond tot ergens in de vroege morgen kunnen echte ravers genieten van de muziek uit the old days.
365Live!
zondag 23 maart 2008
Op 19 april organiseert 365Mag een splinternieuwe editie van 365Live! in de Sugar Factory in Amsterdam. Ook deze keer wordt het weer clubben tot in de vroege uurtjes met een spectaculaire line-up geheel in de stijl van het internationale magazine.
Op vrijdag 28 maart zal tijdens de maandelijkse R&B Diamonds party in mega discotheek Bozzini te Kerkrade speciaal voor alle aanwezige dames een exclusief optreden plaatsvinden van de artiest Ginuwine uit de USA.
Angerfist
vrijdag 21 maart 2008
Na het zeer succesvolle debuutalbum “Pissin’ Razorblades”, is het nu tijd voor een nieuwe revolutie. Die revolutie heeft gestalte gekregen op cd; in een kolkend Beursgebouw presenteert Angerfist van 22.00 uur tot 07.00 uur: “The Mutilate”.
The Champ is here.
donderdag 20 maart 2008
De verjaardag van dj Champ-e-on is een jaarlijks terugkerend evenement met “Cockey” en zijn vrienden achter de draaitafels. Deze in Almere woonachtige DJ heeft zijn verjaardag al eerder gevierd in de De Waakzaamheid en Club Latido in samenwerking met VHS Events, en nu is de Club LA aan de beurt.
Kit Cat Klub
donderdag 20 maart 2008
Vanaf zaterdag 22 maart a.s. knalt Kit Cat Klub in de nieuwe club Home het Amsterdamse nachtleven in. Het concept is simpel: het meest actuele aanbod van de beste muziek uit verschillende hoeken samenbrengen en toegankelijk maken voor een breed publiek.
Laatste Pixel in 11
donderdag 20 maart 2008
Na een onvergetelijk 2-jarig jubileum zal Pixel op 22 maart voor de laatste keer de lift naar de 11de verdieping van het Post-CS gebouw nemen. In dik 2 jaar tijd heeft Pixel zich in de 11 weten te vestigen als een thuishaven voor mooie melodieuze en melancholische muziek. Met een een glimlach op ons gezicht blikken we terug op sets van artiesten als Fairmont, Swayzak, Alex Smoke en James Holden. 22 maart is de beurt aan het Cereal Killers label om de 11 opnieuw te rocken. Label eigenaar Pan/Tone stond net als Ada al eenmaal eerder op Pixel; dit maal zullen zij samen optreden, iets wat in Nederland nog niet eerder vertoond is. Naast Pan/Tone & Ada zal Frank Martiniq, ook bekend van zijn release op het Cereal Killers Label, het Pixel publiek van de nodige dosis diepgang voorzien. De muzikale invulling wordt compleet gemaakt door enfant terrible Michael ‘Ille’ Von L. en nachtburgemeester in spé Carlos Valdes.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 19 maart 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Beesten van elf tot zeven! Magnetronik keert aankomende zaterdag na 4 maanden afwezigheid terug naar Club Poema in Utrecht. Op het programma staan Audio Werner uit Berlijn, Bart Skils, en het Hollandsche debuut van John Keys (Dandy Jack & Andres Garcia). Mis ook de beruchte ‘Ochtendgymnastiek’ after niet!
back2school Maassilo Rotterdam
woensdag 19 maart 2008
Op zondag 23 maart 2008 vind de jaarlijkse back2school easter edition plaats in de Maassilo Rotterdam. Deze oude meelfabriek heeft een ultiem industrieel karakter en heeft een perfecte setting voor een evenement als back2school. Er zijn net als vorig jaar drie area’s zijn met elk een eigen stijl. Te weten de back2school area, de rave area en de club classics area.
Zaterdag 15 maart zal Paradiso overgenomen worden door het aanstaande spektakel van Chemistry. Vier jaar na de laatste editie van het feest dat dezelfde naam als haar organisatie draagt zal het een comeback maken met een line-up waar menig liefhebber van likkebaardt. Wat te denken van de Amerikanen Green Velvet en Jerome Sydenham? Of de legendarische Marcello? Zij zullen allen het publiek bespelen en trakteren op beats, breaks en synths.
Lees In dit bericht de laatste update over de aankomende vijf Awakeningsedities, waaronder Awakenings Festival.
Danssalon Reünie
donderdag 13 maart 2008
Pasen zal dit jaar zijn absolute hoogtepunt beleven op zondag. Die 23e maart zullen namelijk oude tijden herleven in de moderne surroundings van Club Rembrandt. Alles, maar dan ook alles zal dan in het teken staan van de hoogtijdagen van De Danssalon. De vermaarde club aan het Stationsplein is niet meer, maar het gevoel is altijd gebleven. In de harten en hoofden van de vele medewerkers, maar ook in de harten van de veelal extravagante en vooral zeer trouwe bezoekers.
Partyconcept Freakend is weer terug in Club Rembrandt. Na twee eerdere succesvolle edities in 2007, heeft de organisatie nu een vaste avond te pakken in Eindhoven. Iedere derde vrijdag van de maand pakt Freakend groots uit in drie areas, om de Eindhovense partypeople te doen freaken op de dansvloeren van de oude bioscoop. Vrijdag 21 maart, van 23.00 tot 05.00 uur, is de kick-off van de maandelijks terugkerende Freakend feesten. Voor deze speciale openingseditie is Freakend een samenwerking aangegaan met Secure Recordings, het platenlabel van Nederlands nieuwste grote exportproduct: Bart B More.
Na vier jaar Pinksterpar-t komt Par-T met een extra vette editie om hun vijf jarig bestaan te vieren. Outdoor festival Pinksterpar-t geeft haar bezoekers op 11 mei een diversiteit aan topartiesten op het gebied van dance music. Ruim 60 artiesten zullen het publiek van één uur ‘s middags tot één uur ‘s nachts laten smullen van de vetste platen. Grootheden als ROOG, Don Diablo, The Crookers, Marco V, Tatanka, 2000 and One, Zany, Erick E, en Secret Cinema zullen een smakelijke invulling geven aan ieders pinksterweekend.
For the fifth time, you’re invited to be part of the Harmony of Dance.
E-fect
zondag 9 maart 2008
Extranza en Eastside Underground gooien op zaterdag 26 April er nog een extra editie van E-fect er tegenaan. Twee jaar geleden werd Go Planet Expo Hall de nieuwe thuisbasis voor het verfrissende concept. Maar nu, zoals bij velen in de regio reeds bekend is, is de locatie, die vele concerten en dance evenementen bracht, nu definitief van eigenaar gewisseld. Deze heeft helaas bekend gemaakt om de hallen niet meer inzetbaar te maken voor de danceliefhebbers, maar pas ná E-fect!
Emporium presenteert line-up
donderdag 6 maart 2008
The Matrixx presenteert met trots de line-up van Emporium 2008 The American Dream: met oa. Felix da Housecat, Junkie XL, Donkey Rollers (live), PETDuo, Boys Noize en nog véél en véél meer DJ’s en artiesten die zaterdag 31 mei de Amerikaanse droom waar gaan maken op recreatiegebied de De Berendonck (bij Nijmegen).
B-Live
donderdag 6 maart 2008
Vrijdag 7 maart is Off_Corso van Benny Rodrigues. De Rotterdammer legt deze nacht alle aanwezigen zijn creatieve wil op met een line-up waar je je vingers bij aflikt. Maar niet alleen muzikaal krijg je het om de oren. Naast een back2back-set met Leroy Styles lanceert Benny samen Warren Fellow en zangeres en muze Floor de nieuwe track Rino en Pino. übertalent Prunk Le Funk, Rolando en Version (Charles Webster en Atjazz ft Emilie Chick) zorgen ervoor dat de ogen niks tekort komen.
De rookwolken van de vorige Underground Beats editie zijn nog maar nauwelijks opgetrokken en er staat 15 maart alweer een nieuwe editie voor de deur. Met zijn respectabele leeftijd van bijna 9 jaar is Underground Beats één van de oudste techno organisaties in Nederland. Je kunt bij Underground Beats nog genieten van een ouderwetse techno avond in zijn puurste vorm.
Na jaren van geruchten en verhalen is het na 21 juni 2008 gedaan met De Waakzaamheid als Dance Club. Erg jammer maar het zat er al een tijdje aan te komen. Op 21 juni geeft Clubback/CluBBack samen met Chemistry een Closing Party, meer over dit al bijna uitverkochte feest is te vinden op http://nightoftheproms.hyves.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A10744. De Waakzaamheid gaat dus deze zomer voorgoed dicht om te worden verbouwd tot kantoorpand.
Familie en vrienden zijn twee van de meest invloedrijkste dingen in ieders leven en uiteraard maakt een feest met familie en vrienden de cirkel weer rond. Want wat is nou toffer om met deze mensen samen te genieten van dezelfde passie? De wereld der dancemuziek bezit dezelfde essentiële elementen, waarin bekenden en onbekenden telkens weer op de diverse events een familiesfeer creëren. Solarize Agency sluit zich aan bij deze gedachten en organiseert daarom op zaterdag 3 mei 2008 de eerste Solarize Night in de knusse Club Poema RAW te Utrecht.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 5 maart 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Nog even geduld...
woensdag 5 maart 2008
Het feit dat er in Harderwijk binnenkort flink kan worden gefeest is zeker niet onopgemerkt gebleven. De partydromen van Harders Plaza komen uit! En de exclusieve dimensie schept hoge verwachtingen. Dat is voor Harders Plaza natuurlijk een stimulans om tijdens de openingsavond extra goed voor de nacht te komen. En in het kader daarvan is er goed nieuws. De line-up voor de Grand Opening op 29 maart is helemaal rond. En met deze namen achter the decks moet het wel een gekkenhuis worden!
Ex Porn Star
woensdag 5 maart 2008
Ex Porn Star ( s )tippelt aanstaande zaterdag door naar Rotterdam; zijn borst natmakende voor een smaakvolle editie met een gouden tint. Ook vanavond haalt Ex Porn Star alles uit de kast om er een sexkrakend en chicsmakend spektakel van te maken!
Stug: Strong as a lion
woensdag 5 maart 2008
Stug staat 15 maart weer in de grote zaal van het Paard en wel met een heel bijzondere reden: 1 jaar stugheid! Het is alweer 12 maanden geleden dat Bart van Rijn & DJ Fabio op het idee kwamen om Den Haag weer eens te voorzien van authentieke electronische muziek. De enige focus is altijd de muziek geweest, en altijd zo diep mogelijk grabbelen in de ton die techno heet. Een mooie opbouw van de avond én veel verschillende stijlen, dát is fijn!
Op zondag 23 maart viert Loveland het 8-jarige bestaan van T-Dansant. De feestelijke voorjaarseditie wordt gehouden in vijfsterrenhotel Krasnapolsky. Deze locatie staat voor veel vaste bezoekers synoniem aan het concept; ondanks dat er wordt afgewisseld met andere locaties, blijft Krasnapolsky traditiegetrouw voortijdig uitverkocht en is het er even gezellig als de allereerste edities. Dit keer zullen de T-Dansant residents (ROOG, Sander Hucke, Godard en Marnix) worden aangevuld met de Hollandse geestesvader van mixtechnieken Ben Liebrand en Chicago houselegende Ron Carroll Verenigde Staten.
A.S.S.
dinsdag 4 maart 2008
Met gepaste trots kan de Boerderij aankondigen dat de Amerikaanse techno-dj Rush naar Zoetermeer zal komen voor een 3 uur durende set tijdens A.S.S.! DJ Rush staat bekend als een van de bekendste techno dj's ter wereld. Het is dan ook bijzonder een artiest van zo'n formaat te zien in een relatieve kleine zaal als de Boerderij.
Lineup Riverdance Festival
dinsdag 4 maart 2008
Het wordt weer een zomerse en vrolijke toestand aan de oevers van de Lek, op zaterdag 31 mei. Riverdance laat de festivalvlinders weer vrolijk rondfladderen. Helemaal nu X-sense met trots de waanzinnige line-up bekend kunnen maken.
Absynth
maandag 3 maart 2008
Na een zeer succesvolle en afgeladen eerste editie is het zaterdag 8 maart tijd voor de tweede editie van Absynth. Het podium van Mevrouw Latenstaan zal weer omgetoverd worden tot een duistere, groene, electronische wereld. Absynth is een electro georiënteerd concept met als doel underground electronische muziek aan de man te brengen in Zoetermeer en omstreken.
Afgelopen donderdag kwam er voor de House liefhebbers slecht nieuws naar buiten via de regionale zender TV Oost. In een uitzending van "De wandelgangen" kwam een woordvoerder van een Twentse ondernemersclub aan het woord over de aankoop van de uitgaanspark Go Planet Expo Hall in Enschede. Het trieste nieuws is dat houseparties niet langer zullen plaatsvinden in deze toplokatie.
Circoloco komt op Koninginnedag naar Amsterdam! De organisatie die het overdag feesten tot een kunst verheven heeft, gaat onze hoofdstad op zijn kop zetten. Iedere techno,minimal en houseminded persoon kent de legendarische feesten in de DC-10 op Ibiza. In de loop van de jaren is Circoloco uitgegroeid tot het ware Mekka van de minimal en Techno.
Upstruct
zaterdag 1 maart 2008
Upstruct is inmiddels ook een ingeburgerd feest in het Haarlemse uitgaansleven. De avond onder aanvoering van Haarlemse dj/producer en Trancentral eigenaar Alexander Koning. Het concept is 2.5 jaar geleden ontstaan om destijds wat meer undergound techno en minimal in de clubs thuis te brengen. En dit mag als zeer geslaagd bestempeld worden...
Club Déja Vu
zaterdag 1 maart 2008
We hebben allemaal wel eens zo moment in ons leven meegemaakt, plots schiet er een beeld of reflectie door je heen op een willekeurig moment van de dag. Je vraagt jezelf af: “Heb ik dit niet al eens een keer meegemaakt?” of “Dit komt me wel heel bekend voor”. Je bent getuige van een voorval dat Deja Vu heet, een woord uit de taal die Frans heet en wat je waarschijnlijk nog wel eens mee zal maken. Moeten we de dikke Van Dale geloven, wordt Deja Vu beschreven als “een gewaarwording dat men iets reeds eerder heeft gezien of meegemaakt”.
Pure!
zaterdag 1 maart 2008
Het jaar 2007 was een waar hoogtepunt voor erotisch feestend Nederland en met name voor organisator Beatz Per Marco Productions die uit het niets sensueel clubben tot een hot item en een gedeeld gemeenschappelijk “gevoel” maakte. Sensueel clubben was en is nog steeds steaming hot en tijdens het laatste Club Sensual feest, Hidden Secrets, hebben gastheer en gastvrouw Marco en Alida, evenals de vele vrijwilligers er omheen, een kroon op hun werk kunnen zetten.
31 maart 2008
Ghosttown
Sneakerz
30 maart 2008
BLVD elke vrijdag @ Club Vie
29 maart 2008
Oldskool a/d Zaan
Gooi nooit je oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt
Strictly Techno
Rekord3r & VS Ensemble present: 1+1=3
28 maart 2008
Start kaartverkoop Black op 5 april
27 maart 2008
Beatbox ‘Lollipop’ transformeert Escape tot candy shop
26 maart 2008
StereoHead brengt een dubbele ervaring op 5 april in Leiden & Utrecht
Tweede editie Bassrulers Outdoor
Ouwe stijl is botergeil
Bloomingdale Grand Opening
25 maart 2008
Earth
Hardstyle Criminals Tour 2008
24 maart 2008
Rotterdam Records 15 + 1 Jaar
Warehouse rave op 31 mei in de Maassilo
23 maart 2008
365Live!
22 maart 2008
R&B Diamonds pakt verder uit: Special guest Ginuwine
21 maart 2008
Angerfist
20 maart 2008
The Champ is here.
Kit Cat Klub
Laatste Pixel in 11
19 maart 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Magnetronik met Audio Werner en John Keys
back2school Maassilo Rotterdam
15 maart 2008
Beleef Chemistry 15 maart live mee op Dance-Tunes Radio
13 maart 2008
Awakenings geeft update over aankomende vijf edities
Danssalon Reünie
Freakend loves Eindhoven & Eindhoven loves Freakend
10 maart 2008
Vijfde editie Pinksterpar-t komt met vette lineup
9 maart 2008
E-fect
6 maart 2008
Emporium presenteert line-up
B-Live
Underground Beats op 15 maart 2008
Het laatste BlingBling feest ooit in Waakzaamheid
Solarize Agency lanceert familiefeest in Club Poema
5 maart 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Nog even geduld...
Ex Porn Star
Stug: Strong as a lion
4 maart 2008
T-Dansant viert 8 jaar traditie in Krasnapolsky
A.S.S.
Lineup Riverdance Festival
3 maart 2008
Absynth
Gemeente Enschede stelt na Audio Criminals en E-Fect een verbod in voor houseparties in Go Planet
2 maart 2008
Circoloco verhuist naar Amsterdam!
1 maart 2008
Upstruct
Club Déja Vu
Pure!