Partyflock
 
Nieuws · december 2008
­ Nederland
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 31 december 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Absolutely Stereo
woensdag 31 december 2008
Ook in het nieuwe jaar 2009 dat ons te wachten staat gaat Absolutely Stereo als een raket door in de Winkel van Sinkel! Zaterdag 17 januari is de datum die je met een dikke stift in je agenda, iPhone of kalender moet schrijven want dit wordt een zeer bijzondere avond!
Dubbele earlybird actie van Decisions
woensdag 31 december 2008
It’s all about the housemusic, ook in 2009, en het liefst genieten we daarvan voor een aantrekkelijke prijs. Decisions maakt het je mogelijk, als je nu alvast profiteert van de earlybird acties voor hun eerste twee feesten van het aankomende jaar.
Rauw @ klinch
dinsdag 30 december 2008
2009 is het jaar dat Joost van Bellen,de resident dj, host en programmeur van Rauw zijn 25 jaar als dj in gaat. Een normaal mens zou pas na die 25 jaar het groots gaan vieren, maar niet Van Bellen: "Ik hou niet van terug kijken, maar loop liever op de zaken vooruit!". Dus in 2009 valt er nog heel wat te vieren voor deze veteraan en zelf uitgeroepen disco dinosauriër.
Bora Bora
dinsdag 30 december 2008
Wie in zijn leven ooit op Ibiza is geweest weet wat voor magie er op het eiland heerst. De relaxte sfeer, de lekkere muziek, de zomerse temperaturen en het eindeloze genieten voeren er de boventoon. Afgelopen vrijdag opende de nieuwe bar, lounge en café met de zinderende naam Bora Bora zijn deuren. Een bijzonder mooie aanwinst voor de stad, waar vooral die sfeer en dat gevoel van Ibiza te beleven zijn.
Rush
maandag 29 december 2008
Aan alle mooie dingen komt een einde. Zo ook aan de roemruchte historie van Rush in Utrecht. Vers in het nieuwe jaar is de laatste editie van dit legendarische house concept. Op 2 januari haalt Rush nog 1 keer alles uit de kast om Utrecht op de kop te zetten. Met van Utrechtse bodem, E-Rhythm die naast Victor Coral en Brian S deze laatste editie waardig af zullen sluiten. Club Monza is voor de laatste keer het toneel voor de Rush Happy Ending Tour.
Alles naar de kl*te in Lexion Venue
maandag 29 december 2008
Op 21 februari 2009 is het zo ver dan opent Lexion venue naar 2 jaar weer haar deuren voor een hardcore evenement. met een keiharde line-up wordt dit een avond die je nooit meer zal vergeten en zoals de naam het al zegt gaat Alles naar de kl*te!
Ook in 2009 zal b2s doorknallen! Wederom staan een groot aantal evenementen op de kalender. Pak je agenda er maar weer bij want hieronder vind je traditiegetrouw de data voor het eerste half jaar van 2009:
Soigné The champagne society
vrijdag 26 december 2008
Op zaterdag 27 december zal Zebra Lounge wederom haar deuren openen en de champagne ontkurken voor Soigné. Neem alvast een voorproefje op oud en nieuw op de heerlijkste housebeats met een goed glas champagne in je hand tijdens een feest wat staat voor gezelligheid, warmte en kwaliteit. Dit wil en kan je niet missen! Soigné in Zebra Lounge is altijd uitverkocht. Een lange wachtrij voor de deur is dan ook niet verassend. Daarom verwacht Crunc 27 december weer een succesvolle editie van Soigné.
Op de valreep is de immens populaire dj Dr. Lektroluv toegevoegd aan de programmering van de jubileumeditie van het nieuwjaarsevenement Extrema Network NYE! Dat maakte organisator Extrema Network zojuist bekend. Extrema Network NYE vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats. De vier vorige edities waren altijd van tevoren al uitverkocht. De speciale Extrema Network NYE-hotelarrangementen zijn inmiddels zelfs al bijna uitverkocht.
Poema Labelnights: Sino
woensdag 24 december 2008
Op 27 december, de laatste zaterdag van dit jaar, staat het technolabel Sino centraal in de welbekende underground locatie Club Poema. De avond is muzikaal geprogrammeerd rondom het van oorsprong Hongkongse label, met internationale artiesten Technasia (Charles Siegling - FR) en Dosem (live-act - ES). Van Nederlandse bodem niemand minder dan Joris Voorn, Pinxt en Ritzi Lee. Vanaf 11 uur ‘s avonds tot een uur of 7 in de ochtend vliegen de funky loopjes, straight-forward dancefloor killers en onvervalste technoklassiekers je om de oren!
Snotapen
dinsdag 23 december 2008
Je kan de tweede kerstnacht natuurlijk invullen met een stille en heilige nacht... Hoewel er zijn natuurlijk ook nog luttele andere verbluffende alternatieven... Hier staan ze even voor jullie op een rijtje: Je kan naar de Deutsche kersmarkt lekker bloedwurst essen en daar gl¸hwein drinken tot je erbij neervalt, maar je kan natuurlijk ook op je paasbest een zwaar gereformeerde kerk aandoen en als ezel spelen in het kerststuk. Klinkt zeer aanlokkelijk! Gelukkig komt Snotapen, zoals altijd, met een tegenoffensief! Dansen, socializen en losgaan op je favoriete muziek in je mooiste kerstoutfit in Lust. En denk eraan het thema is: Kerst met ballen!
ExtremaMusic Family Affair
dinsdag 23 december 2008
ExtremaMusic brengt licht in deze donkere dagen! Aanstaande vrijdag 26 december, voor velen ook wel bekend als tweede kerstdag, barst in de hete nieuwe club WaTT de eerste ExtremaMusic Family Affair los. ’s Lands toonaangevende techhouse-boekingskantoor nodigt zowat haar hele roster uit. Rejected (Joris Voorn en Edwin Oosterwal), René Amesz, dj Remy, Darko Esser, Pitto, Michael “Ille Bitch” von L, Mark August, TJ Kong, Eric de Man,… they’re all there! Met nog een paar dagen te gaan, onthult ExtremaMusic de tijdstafel!
Boulevard NYE Festival
dinsdag 23 december 2008
Keuze genoeg met oud en nieuw, maar in Breda is er één feest dat er met kop en schouders uitspringt: Het Boulevard NYE festival met drie verschillende podia en een zeer breed aanbod. Zowel rock-, dance- als hiphopliefhebbers komen aan hun trekken en tezamen zal er een avontuurlijke clash ontstaan waarbij een flinke dosis euforie vrijkomt. En dat allemaal met 1 entreekaartje.
Na diverse stijf uitverkochte edities van Summer Vibes is het tijd om groots uit te pakken bij Cape Holland in Den Helder. Welke datum is er nou meer geschikt dan 31 december om de lancering te realiseren van een grootse avond? Niet 1! Voor NYED (New years eve deluxe) hebben 3 verschillende organisaties de armen in een geslagen om de bezoekers een onvergetelijke avond voor te schotelen, zo zullen Festo Events, 4N-GME en Cape Holland, Den Helder op haar grondvesten doen trillen.
25 December Army of Hardcore
dinsdag 23 december 2008
Over een paar dagen is het 25 december en dan wordt kerstmis wel heel goed gevierd. Dan vind namelijk Army of Hardcore in de Turbinenhalle in Oberhausen (Duitsland) plaats. Elk jaar met kerst wordt daar een dik hardcore feest gehouden en dit jaar is het de tijd voor Army of Hardcore - The indoor festival.
Een traditie die eind 2007 werd ingezet krijgt a.s. zondag een vervolg! Anders zou het natuurlijk geen traditie zijn… Ook dit jaar viert gay & very gayminded Nederland Oud & Nieuw weer een paar dagen eerder dan gebruikelijk. Villa Achterdeur in Off_Corso is namelijk de plek om als eerste het nieuwe jaar in te kunnen luiden! Zondag 28 december kan je feesten alsof het de laatste dag van het jaar is: Villa Achterdeur presenteert VOORDEUR 2009!
Electronation’s NYE gaat door
maandag 22 december 2008
Vanwege nogal onredelijke redenen heeft de politie een stokje gestoken voor de geplande NYE activiteiten van Electronation in de M.S. Stubnitz. Dit slechte en uiterst ongelegen nieuws heeft hen genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe geschikte locatie. Die hebben ze gelukkig dan ook gevonden en zeker niet zo maar één. De Moby King boot die tussen 23.00 en 07.00 af en aan zal aanleggen aan de kop van het Java Eiland te Amsterdam.
Housequake tweede kerstnacht
zondag 21 december 2008
December is de maand van tradities. Door hun chaotische artiestenbestaan hebben ROOG en Erick E, twee van de drukste dj's van het land, al jaren geen huiselijke feestdagen in de traditionele betekenis van het woord gevierd. Klagen hoor je ze niet, housen wel! Sterker nog; ze zijn hun eigen kersttraditie begonnen. Voor het derde jaar op rij organiseren ze op 26 december namelijk hun eigen Housequake avond, van 22:00 tot 04:00 uur in het Paard, Den Haag. Reden tot feest hebben ze: de compilatie 'Housequake Volume 2' kwam onlangs uit en ze zijn druk bezig met produceren van eigen Housequake tracks.
Ultimate 90’s in Zalinaz
zondag 21 december 2008
Evenementenorganisator J&E Entertainment gaat terug naar een tijd waarin Commander Keen, Wolfenstein en Lemmings de CRT-monitor domineerden, en Carlo & Irene, Terminator II en Bridget Maasland hun positie op de beeldbuis innamen. Op 24 januari staat discotheek Zalinaz in Etten-Leur namelijk in het teken van het nieuwe concept Ultimate 90's.
Serious Request After Party
zaterdag 20 december 2008
Kerstavond, lekker naar de kerk, een koor beluisteren. Slaap inhalen in de houten banken van de kerk, waar je reet van gaat bloeden. Naar huis, warme chocomel/koffie en een worstenbroodje. Heerlijk, die ouderwetse avond voor de twee saaiste dagen van het jaar. Maar dit jaar niet... Dit jaar doe je het maar eens mooi ff anders!
De reacties liepen uiteen, van zeer positief tot dramatisch. Maar uiteindelijk is besloten, wegens de tegenvallende kaartverkoop en het blijkbaar negatieve imago van de locatie de editie van Nightlife Circus in de Rijnhal te cancellen.
Dance Valley maakt datum 2009 bekend
vrijdag 19 december 2008
Dance Valley Festival, het originele en een van Nederlands meest complete Dance festivals zal ook komend jaar weer een van de hoogtepunten worden in het internationale festivalseizoen als zij haar vijftiende verjaardag viert.
Even voor alle feestdagen en dikke party’s in The Matrixx uit: iedereen bedankt voor een fantastisch 2008, namens de hele crew! En The Matrixx gaat graag samen met jullie weer een mooi jaar tegemoet. Maar voordat het nieuwe jaar begint, eerst nog even in stijl knallen met een hele serie superfeesten op rij!
Ghosttown 2009
woensdag 17 december 2008
Een ogenschijnlijk verlaten stad. Deuren kraken onheilspellend in de wind. Half vergane lijken beginnen weer tekenen van leven te vertonen. Ghosttown ontwaakt.
Studio 80 en De Man Zonder Schaduw starten vanaf januari een nieuwe, maandelijkse clubavond op zondag: Sunday Spirit. Insteek is om een solide clubavond neer te zetten, met drie residents, een frisse zondagssound en steevast een vieruurs-set van De Man Zonder Schaduw. Zondag 25 januari is de eerste editie, en vanaf dan is het iedere laatste zondag van de maand weer raak: Sunday Spirit in Studio 80!
Absolutely Fantastic
dinsdag 16 december 2008
Goede wijn behoeft geen krans… Een mooi oud Hollands gezegde dat zeker van toepassing is
op de laatste editie van het jaar van Absolutely Fantastic. Aanstaande zaterdag 20 december
staan er namelijk drie “fantastic” dj toppers voor je klaar in de grote zaal van Off_Corso in Rotterdam. Wat moet je nou vermelden in het persbericht als onder andere resident-dj Lucien Foort en ook Erick E de pannen van het dak zullen gaan draaien? Beide kanjers behoeven eigenlijk geen verdere introductie, maar voor de zekerheid toch maar een kort intro.
Crunc4Life
zondag 14 december 2008
Zet zaterdag 10 januari nu alvast in je agenda, want dit word een avond waar je bij moet zijn! Crunc bestaat alweer 4 jaar, is nog steeds verassend en vernieuwend en wil dit met jou vieren. Wie bij de voorgaande edities was, weet dat de verjaardag van Crunc een speciale avond is. Vol met verassingen, ook voor Crunc zelf. Na het succes van de andere verjaardagsfeesten op de Ocean Diva, in Panama en Hotel Arena gaat Crunc zijn 4-jarig bestaan vieren in de WesterUnie, WesterLiefde en het Westergasterras. Ben je al eens in deze locatie geweest? Dan begrijp je hoe moeilijk het is om dit te beschrijven. Indrukwekkend? Modern? Industrieel? Ruimtelijk? Spraakmakend? Uitstekend geschikt dus voor het feest van het jaar... Crunc4Life!
Nightlife Circus
vrijdag 12 december 2008
Nog drie weken wachten eer de champagne uit de fles knalt. De voorbereidingen voor Nightlife Circus in de Rijnhal (Arnhem) en Central Studios (Utrecht) zijn in volle gang. Het vuurwerk is besteld en de acts staan te popelen om iedereen een weergaloos Oudejaarsfeest te bezorgen.
Hardcore to the Bone
vrijdag 12 december 2008
De vorige editie van Hardcore to the Bone op 24 oktober is ontzettend goed ontvangen, bijna 2500 mensen stonden te hakken op de beukende beats die door het hele Hollywood Music Hall complex galmden. Dankzij dit denderende succes heeft Mid-Town besloten om op 6 februari 2009 de Hollywood Music Hall nogmaals om te toveren tot een hardcore tempel die voor ieder wat wils zal brengen.
Technootjes 2days special in Simplon
donderdag 11 december 2008
Elk jaar is het weer de vraag: wat zal er met kerst op het menu staan? Hertenbiefstuk? Konijn? Kalkoen? Dat laten we dit jaar lekker aan je schoonouders over, maar vlak voor èn na de kerst bepaalt Technootjes wat er op het menu staat! Want met een dubbele editie serveren ze niks minder dan Karotte op de 20e en de Wighnomy Brothers op de 27e. Dans smakelijk!
De decembermaand is altijd druk, duur en donker…maar ook een maand vol met feesten en nog eens feesten! Waar moet men in godsnaam heen? Altijd lastig…maar Stug doet er wat aan! Wederom een trans-nationale weekender (van Eindhoven tot Den Haag). De entreeprijzen van de twee Stug-feesten deze maand zijn geheel volgens crisis-schema, lekker laag!
Happy hardcore, de vrolijke housestroming uit de begin jaren ’90 is weer terug. Op vrijdag 19 december om 22:00 uur gaat de Hollywood Music Hall terug in de tijd. Gabberen totdat je erbij neervalt, met een lach, dat dan weer wel. De line-up liegt er niet om, alle gevestigde namen uit de goede oude tijd zijn aanwezig op deze bijzondere avond. De DJ’s die worden verwacht zijn: Paul Elstak, Dune, Mental Theo, Charly Lownoise, Bass-D en Nightraver. Een avondvullend programma waarin alle klassiekers gegarandeerd voorbij komen.
Anticlub Invites
woensdag 10 december 2008
Op zaterdag 20 december is er weer een typische editie van het beproefde Anticlub concept, ditmaal gehouden in de Eindhovense club de Rechter. Onder de noemer "Anticlub invites" zal de avond plaatsvinden, maar wie is er nu eigenlijk te gast? Nou in ieder geval niet de residents van Anticlub want die staan deze editie gezellig naast de bezoekers op de dansvloer!
Bij de achterban van deze organisatie is het allang een bekend gegeven; Decisions is booming and hot! De meest populaire partyorganisatie van dit moment heeft onder het partypubliek in amper drie jaar tijd een grote schare trouwe en gezellige fans opgebouwd! Fans die weten dat de feesten van Decisions garant staan voor een optimale muzikale beleving waar kwaliteit en sfeer de boventoon voeren.
Zaterdag 28 februari 2009 beëindigt Source eigenhandig de winter en geeft een eerste aanzet voor Source Festival 2009. Op het Paperdome Terrein in Utrecht wordt van 13.00 tot 23.00 uitgepakt met Source on Ice, Utrechts intiemste winterfest!
Blender
maandag 8 december 2008
Een dikke line up, drie verschillende zalen en muziekstijlen, je persoonlijke partypakket, spectaculaire aankleding en show, veel champagne, alle beelden van 2008 op vj schermen in the mix, dansers en live acts, een nieuwe zaal, veel gekkigheid en extra’s… dat is Blender in de Lichtfabriek, de grootste oudejaarsparty van Haarlem en omstreken!
Beats Elite
zondag 7 december 2008
Aan de line up voor het feest voor nette, hippe, volwassen mensen van Beats Elite! op 12 december in de HappydayZZ Venue Culemborg is nu ook Miss Bunty toegevoegd.
Soigné
zaterdag 6 december 2008
Ook dit jaar weer Soigné tijdens NYE. Wat is New Years Eve zonder champagne? Het knallen van de kurk, het toosten met je familie, vrienden of liefde van je leven. Het is het einde van 2008 en het begin van 2009 en dit wil je zo goed mogelijk beginnen!
Na een knallende lancering van de Framebusters cd met Jean Claude Ades en de start van The Rembrandt House Mob in Escape Lounge, is het alweer december. De tijd van strooigoed, kerst, vuurpijlen, de openhaard, stamppot met worst, snert, schoenen met wortels en veel sneeuwpret. En de tijd dat je je lekker thuis klaar kan maken voor een avondje Framebusters met speciale buitenlandse gasten als Ron Carroll met kerst of Copyright van Defected met oudjaar!
Backyard
zaterdag 6 december 2008
Ook midden in de winter zorgt de heetste achtertuin van Nederland er weer voor dat je niet voor de open haard hoeft te blijven zitten. De laatste Backyard editie van 2008 komt je koude winter een stuk warmer maken. Op 13 december is er tijdens Backyard weer een plaatselijk warmtefront in het Patronaat te Haarlem. Wij negeren nog steeds de winter. Doe je mee?
De grote GirlsLoveDJs Kerstspecial
vrijdag 5 december 2008
All you want for Christmas is this!!! Geen eenzame kerstdagen dit jaar, al je favoriete dj’s staan 26 december weer voor je klaar om deze kerst met een beuker van een feest af te sluiten. De laatste GLDJs editie van dit jaar in het Patronaat zal een feest worden waar je tot ver in 2009 nog over praat.
Brrrr. Het wordt kouder en kouder en de dagen steeds donker-en donkerder. Typisch snotterweer, en met wie valt er op een druilerige vrijdagavond nu beter te snotteren dan met de Snotapen on Tour! Na twee apegezellige edities in oktober en november is het vrijdag 5 december alweer tijd voor editie drie van Snotapen on Tour! Het is wederom de TWSTd die dienst zal doen als apekooi.
Click Clock Clingeling
woensdag 3 december 2008
In navolging van het overdonderende geweld op het tot nok toe gevulde Click feest tijdens het Amsterdam Dance Event krap twee maanden geleden, maakt de organisatie zich op voor een nog meeslepender en vooral intiemer spektakel. Op de familievrije spreekwoordelijke 3e Kerstdag hebben zij het Click Clock Clingeling festijn voor je op de planken staan.
Eindelijk weer Oldstyle in Haarlem
dinsdag 2 december 2008
Hij komt hij komt die lieve goede Sint maar zodra hij weer vertrokken is komen daar de jongens van 20 years house. De Sint heeft hen gevraagd om zijn verjaardag eens goed af te sluiten. Om zeker te weten wat nou een goede afsluiter zou zijn voor zijn verjaardag heeft de Sint alle verlanglijstjes nog eens nagelopen en zag tot zijn verbazing dat niet de cd’s met sinterklaas liedjes boven aan het verlanglijstje staan maar wel de cd’s met House classics en early rave.
Eye on the future & Trancentral
dinsdag 2 december 2008
De Lichtfabriek in Haarlem geldt elk jaar als dé plek om Kerstavond door te brengen. Voor vele partygangers is Eye on the Future namelijk het ideale feest om je kerstdagen mee te beginnen, traditiegetrouw zijn hier dan ook de meest opvallende dj’s van het afgelopen jaar te horen. Ook de 2008-editie van dit steevast uitverkochte evenement presenteert weer een dikke line-up, ditmaal bestaande uit dj’s als ROOG, Erick E, Ille Bitch, Marnix, Chip & Dale, Michel Becks en Jeroenski.
Misschien vragen jullie je af waarom Korsakoff komt draaien op een feest van Crazyland? Niet zo heel vreemd, want Crazyland blijft vernieuwend is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. De nummer 1 vrouwelijke hardcore dj komt een heerlijke hardstyle/oldskool/early rave set neerzetten op de Booming Sexy New Years Vibe op 1 januari a.s. aan de Hemkade 48 in Zaandam.
Publi© Domain
maandag 1 december 2008
Op 6 December is ’t zo ver, de eerste editie van het gloednieuwe hardstyle concept ‘Publi© Domain’ van ADB zal de Q-Nation op zijn grondvesten doen schudden. Alle artiesten van ADB die op Publi© Domain achter de decks plaats nemen produceren, ook hun eigen originele sound.
Na de succesvolle editie in augustus 2008 is het op zaterdag 7 februari 2009 weer tijd voor 1992 is 4 you! Sporadisch keert b2s terug naar het legendarische Parkzicht te Rotterdam. Een club die begin jaren 90 enorm populair was. Gelukkig heeft b2s de mogelijkheid hier af en toe nog een “ouderwets” feestje te mogen geven.
Na de succesvolle jaarlijkse Reunion - van 18 oktober in Rotterdam - sluit Club X het jaar 2008 feestelijk af met nog een jaarlijkse traditie…Inderdaad het succesvolle concept van Club-X: de XXL-Edition!
31 december 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Absolutely Stereo
Dubbele earlybird actie van Decisions
30 december 2008
Rauw @ klinch
Bora Bora
29 december 2008
Rush
Alles naar de kl*te in Lexion Venue
b2s maakt agenda voorjaar 2009 bekend
26 december 2008
Soigné The champagne society
24 december 2008
Dr. Lektroluv toegevoegd aan Extrema NYE
Poema Labelnights: Sino
23 december 2008
Snotapen
ExtremaMusic Family Affair
Boulevard NYE Festival
Cape Holland pakt groots uit met NYED
25 December Army of Hardcore
22 december 2008
Villa Achterdeur presents Voordeur 2009
Electronation’s NYE gaat door
21 december 2008
Housequake tweede kerstnacht
Ultimate 90’s in Zalinaz
20 december 2008
Serious Request After Party
Nightlife circus Rijnhal Arnhem vindt helaas geen doorgang
19 december 2008
Dance Valley maakt datum 2009 bekend
18 december 2008
The Matrixx is klaar om het jaar uit te knallen
17 december 2008
Ghosttown 2009
Sunday Spirit: zondagavond barst los in Studio 80
16 december 2008
Absolutely Fantastic
14 december 2008
Crunc4Life
12 december 2008
Nightlife Circus
Hardcore to the Bone
11 december 2008
Technootjes 2days special in Simplon
Stug biedt crisishulp tijdens de kerstperiode
Happy Hardcore voor één keer terug in Hollywood Music Hall
10 december 2008
Anticlub Invites
9 december 2008
Marcanti Reunion by Decisions & Crazyland
Eerste editie Source on Ice met oa Sascha Funke
8 december 2008
Blender
7 december 2008
Beats Elite
6 december 2008
Soigné
Chicago house legende en Defected in the House @ Framebusters in december
Backyard
5 december 2008
De grote GirlsLoveDJs Kerstspecial
3 december 2008
Zie de maanschijn door de bomen, Apen start uw wild geraas....
Click Clock Clingeling
2 december 2008
Eindelijk weer Oldstyle in Haarlem
Eye on the future & Trancentral
1 december 2008
De mooiste vrouwelijke dj van Nederland komt naar de Hemkade op 1 januari
Publi© Domain
1992 is 4 you! in Parkzicht Rotterdam
Club X presents XXL The Christmas Edition