Partyflock
 
Nieuws · oktober 2008
­ Nederland
Op Zaterdag 20 December 2008 staat de laatste editie van het jaar van Smackdown op het programma, uiteraard in Doornroosje, Nijmegen! Echter dit keer niet zomaar een editie. Op 20 December pakt Smackdown flink uit met een extreem uitgebreid en exclusief “XXL” programma om het 2 jarig bestaan van Smackdown in Doornroosje grootst te vieren! Smackdown slaat namelijk terug met de grootste en dikste line-up tot nu toe, so prepare for Smackdown XXL! Xtra Xtra Large Beats ’n Breakz!
Terug naar Backyard
vrijdag 31 oktober 2008
De gure herfst is in volle gang en de koude winter staat alweer bijna voor de deur, maar wees niet getreurd. Backyard, je favoriete tuinfeest, is weer terug om de zomer te laten herleven. Op zaterdag 8 november in het Patronaat zal het weer net zo heet als vanouds worden.
Fabulous
vrijdag 31 oktober 2008
Iedereen is VIP op Fabulous, maar je zult het inmiddels al wel gehoord hebben: voor diegenen die nóg decadenter willen feesten zijn er de superexclusieve Fabulous Glamour Tickets! Met zo’n ticket ben je een ‘Fucking Important Person’ en word je allicht helemaal op handen gedragen tijdens het classy indoor dance event op 22 november te Den Bosch. Wil je extra dik doen tussen de internationale sterren, artiesten en BN’ers op de FIP Decks..?
Beste partypeople, de organisatie van Garden of Eden wordt overspoeld met berichten van boze kerkgangers!!!
Bijna is het dan zover. Eindelijk krijgt het meest succesvolle van 2007 haar vervolg en word de Ahoy omgetoverd tot een spectaculair gemaskerd bal. Bereid je voor tot een nacht lang volledig op te gaan in het beste dat dance te bieden heeft tijdens Ferry Corsten presents Full On Ferry: The Masquerade. Om helemaal voorbereid aan deze geweldige nacht te beginnen, vind je hier alle laatste info.
Dirty Dutch 2008
woensdag 29 oktober 2008
Chuckie, 4N-GME Events B.V. en ID&T presenteren voor de vierde keer Dirty Dutch, alleen nu de 2008 ‘Freeriders’ editie. De datum: 20 december. De locatie: RAI Amsterdam.
Musica Republica is about to explode! De dj’s staan klaar, de kaarten vliegen als warme broodjes over de toonbank en de movie teaser word heftig bekeken op de site! De [location=10199]{Locatie met ID 10199 bestaat niet!} worden volledig omgebouwd tot een nieuwe bezienswaardigheid. Musica Republica neemt je mee op een wereldreis langs vijf muzikale wereldsteden.
Supreme Hardcore
woensdag 29 oktober 2008
In het tweede weekend van de laatste maand van het jaar staat de volgende editie van Supreme Hardcore gepland. Met als subtitel “Final Punishment” omdat dit het laatste hardcore feest in de Zathura zal zijn dit jaar.
Eindelijk is het zover... 13 december tussen 21:30u en 05:30 uur verandert de Outland in Rotterdam in een sprookjeswereld, waar al je fantasieën werkelijkheid worden. SDDE Dance Events organiseert samen met PABO.nl het lekkerste feestje van 2008. Dit is voor het eerst dat een erotisch postorderbedrijf pikante feestjes organiseert en hier daadwerkelijk zijn producten zal demonstreren.
Vrijdag 7 november viert Beatbox het tweejarig bestaan! Beatbox vindt iedere eerste vrijdag van de maand plaats in Escape Club. De afgelopen twee jaar vielen de eclectische clubavonden op door middel van opvallende gast dj's, thema's met een vette knipoog en bijbehorende showchicks, die de show stalen. Na twee jaar, waarin verschillende andere partyconcepten het leven lieten, is Beatbox nog steeds going strong. En dat mag vol gas gevierd worden!
Laat het intiem zijn en intiem blijven! Intimiteit past gewoon bij een feest als Snotapen. Lekker knus en gezellig. Heerlijk als je een arm op de schouder van degene naast je kan leggen, zonder dat je daar raar op aangekeken wordt. Heerlijk toch! Zeker wanneer je gewoon ff een biertje kan nuttigen zonder daar teveel voor te hoeven neerleggen. Ik bedoel, das gewoon ultiem genieten. Mocht er dan ook nog eens een goed stel uitgenodigd worden, dan zit je zeker gebeiteld.
Thrillogy
maandag 27 oktober 2008
Op zaterdag 1 november 2008 organiseert b2s de 2e editie van ‘Thrillogy’ in Brabanthallen te Den Bosch. Deze locatie zal van 22.00 uur tot 07.00 uur het decor vormen voor een concept dat nog weinig uitleg behoeft; een ware thriller bestaande uit drie delen, die het beste brengt op het gebied van de harde dance stijlen. Niemand minder dan DJ’s Zany, Charly Lownoise en Paul Elstak zullen die avond in het middelpunt van de belangstelling staan.
15 Jaar Rave On Snow
zaterdag 25 oktober 2008
Europa's grootste winterfestival viert feest dit jaar. Van 12 tot en met 14 december 2008 verwacht het welbekende snowresort Saalbach/Hinterglemm enkele duizenden bezoekers voor de 15e verjaardag van Rave On Snow.
Rave On Snow is in Duitsland een begrip, maar in Nederland nog bijna geheel onbekend. Rave On Snow is een 2-daags durend festival dat plaatsvind in lokale apres ski cafe's, discotheken en andere locaties zoals het dorsplein (in de sneeuw) of een ondergrondse parkeergarage in Saalbach/Hinterglemm.
Hed Kandi’s funky ADE
donderdag 23 oktober 2008
Het Amsterdam Dance Event vertegenwoordigt ieder jaar in Amsterdam de meest uitzinnige feesten en meest spraakmakende DJs. Daarom is natuurlijk ook dit jaar Hed Kandi weer vertegenwoordigd. Echte clubhouse-fijnproevers kunnen zaterdag 25 oktober in Arena hun housebeminnend hart ophalen en maar liefst 8 uur lang genieten van een sensationeel spektakel met de meest oorstrelende house sounds, stunning entertainment, en stijlvol publiek.
Technoboy
donderdag 23 oktober 2008
Met nog een paar dagen te gaan zijn de voorbereidingen in de Outland natuurlijk in volle gang. Hieronder de belangrijkste zaken:
Regionale vete duurt voort
donderdag 23 oktober 2008
De regionale vete tussen de twee grootste Dance organisaties van West-Brabant, EYE4Dance en J&E Entertainment, duurt voort.
Essence website live
woensdag 22 oktober 2008
De nieuwe Essence website staat live! Op deze interactieve website kun je jouw eigen Essence vormgeven. Ook kun je hier jouw ‘essentie’ invullen en zie je deze, mits natuurlijk leuk en origineel genoeg, terug op één van de levensgrootte schermen in de Jaarbeurs! Nieuwsgierig?!
Een Eigenwijze verjaardag!
woensdag 22 oktober 2008
Eigenwijs! Je bent het, of je bent het niet. Normaalgesproken viert Jan en Alleman altijd een feestje wanneer er een jaar voorbij is. Maar Eigenwijs! zou Eigenwijs! niet zijn als wij dat ook zouden doen. Dus hebben we het 1-jarig bestaan lekker ongemerkt voorbij laten gaan en vieren we zaterdag 1 november in de P3 in Purmerend, vol trots.. ons 1,5 jarig bestaan! Lekker eigenwijs ;-)
Een jaar of vijftien was ze, Dana van Dreven, toen in Nederland de housemuziek haar intrede deed. Niet veel later splitste die muziek zich op in een softere en hardere variant en Lady Dana werd gevangen door die laatste. Ze liet zich er niet door weerhouden dat de hardcorescène gedomineerd werd door mannen en begon zelf met draaien. In de hardcorescène verwierf ze al snel een plekje als Lady Lady Dana, maar er kriebelde meer en als een van de eersten in Nederland begon ze met het draaien van hardstyle.
Begin december, wanneer heimwee naar tropische oorden of (dichter bij huis) chillen in de achtertuin serieuze vormen begint aan te nemen, wordt het weersonafhankelijke housefeestje 'Soundgarden' gelanceerd. Zaterdag 6 december van 22.00 tot 07.00 uur 's morgens, in het Klokgebouw te Eindhoven. Voor paradijsvogels en passiebloemen die graag in de watten gelegd worden op de klanken van maar liefst 15 top artiesten, waaronder de dj's Hardwell, Lucien Foort, Benny Rodrigues, Eric de Man, Jeroenski, Sunnery James & Ryan Marciano en Gregor Salto.
Het Amsterdam Dance Event begint voor club Home op donderdag 23 oktober met Kinky Malinki’s Annual ADE Party.
LOS
zaterdag 18 oktober 2008
Op 14 november komt Los met een Glamourous edition, ditmaal Hollywood Glamour. Deze avonds verwachten we alle heren en dames chique gekleed, in glitter en glamour! In contrast met de net-uit-bed kapsels van voorgaande jaren maakt het filmsterren-haar uit de jaren veertig een comeback. Haal de rollers maar tevoorschijn voor deze Hollywood-glamour-look. Niet alleen op Los maar ook op de catwalk van aankomende winter zie je bij verschillende designer's de Hollywood look van deze tijd terug. Op 14 november waan je je in wereld van glitter en glamour die zo kenmerkend is voor Hollywood.
O.W.A.P. 2008
zaterdag 18 oktober 2008
The Original Warehouse Acid Party is een jaarlijks classic house feest dat het 6e jaar in gaat en gelieerd is aan het Oud Hollandsch Acid Feest, het aller-allereerste classic house feest, dat ooit begon in 1991 in de legendarische club RoXY in Amsterdam. Het afgelopen jaar stond voor velen in het teken van 20 jaar house, de classic house parties waren niet van de lucht en de smileys vlogen ons om de oren als ware het een plaag uit de bijbel.
Hardcore to the Bone
vrijdag 17 oktober 2008
Het is bijna zover, vrijdag 24 oktober staat de Hollywood Music Hall totaal in het teken van het hardste en beste wat hardcore to bieden heeft tijdens Hardcore to the Bone. De hele avond zal er niets anders dan hardcore in al zijn vormen door het volledige complex galmen. Voor de bezoekers van deze avond komt Mid-Town met de allerlaatste en belangrijkste informatie over dit evenement zodat zij hun avond tot in de puntjes kunnen uitstippelen.
Anticlub pre-release party
dinsdag 14 oktober 2008
Anticlub is het platform voor techno liefhebbers die niet vies zijn van een stukje diepgang in muziek. Met hun pre-release party in de Rechter te Eindhoven zullen alle residents van Anticlub hun aankomende releases presenteren. Een uitstekend moment om te horen dat Noes, MBC, Zaxxon en Burgermeister B een hecht team vormen met ieder hun eigen geluid.
De vaste ingrediënten van Suikerspin zijn natuurlijk bekend. Mierzoete decoratie, entertainment van de hoogste plank, heerlijke suikerspinnen de hele avond door, een heuse 'GeurDJ' en natuurlijk een dikke vette line up die garant staat voor de beste house met een rauw randje! Maar dit keer is er meer!
Dat Chakra Party wat heeft met de zuiderburen was al even duidelijk. Misschien daarom een niet zo vreemde combinatie. Maar wat gaat dit inhouden, en wat gaan zij samen doen? Bonzai wat bij een ieder bekend staat als het label van de stampende klassiekers is wel degelijk terug op de markt. Met een nieuwe sound, nieuwe artiesten en boordevol verse plannen.
Update Cocoon & Contakt weekender
maandag 13 oktober 2008
Met nog twee weken te gaan is het de hoogste tijd voor een laatste update rondom het technoweekend in The The Sand tijdens het Amsterdam Dance Event. Daar draaien op 24 & 25 oktober de twee populairste techno-DJ's ter wereld op hun eigen evenementen Cocoon en Contakt.
Raving Nightmare – Brutal Truth
maandag 13 oktober 2008
De voorbereidingen zijn al in volle gang voor deze brutale Raving Nightmare editie over ruim vier weken in het Mecc te Maastricht. Ook de kaartverkoop is in volle gang en het beloofd een van de beste edities te worden in deze locatie! Informatie over de productie, time table, release anthem, merchandise enzovoort volgt traditiegetrouw in een later bericht. In dit bericht zijn een aantal belangrijke en voordelige zaken m.b.t. vervoer en ticketverkoop te melden.
Over een kleine maand staat Thrillogy op het programma in de Brabanthallen te Den Bosch. Dit evenement, waarbij drie dj’s in het middelpunt van de belangstelling staan, vindt voor de tweede keer plaats en voor de editie van 2008 zijn niemand minder dan Zany, Charly Lownoise en Paul Elstak gekozen. Uiteraard kijken de 3 artiesten al weken uit naar deze bijzondere avond die op zaterdag 1 november 2008 zal plaatsvinden
De meeste clubgangers in Nederland zijn inmiddels bekend met de clubtour ‘Secret Cinema Invites’. Verschillende locaties door het hele land hebben de Rotterdams getinte sound al meerdere malen mogen ervaren. Na een succesvolle editie in de Poema RAW eerder dit jaar, keert SCI 18 oktober weer terug naar deze ondergrondse techno locatie. Ditmaal met 4 primeurs en een Utrechts accent in het programma!
Op 25 oktbober vinden de jaarlijkse Early hardcore Battles plaats tijdens The Eden Rave 2008, in hardcoretempel de Vechtsebanen. In area 1 strijden 14 topartiesten uit binnen-en buitenland tegen elkaar in 7 ultieme early hardcore battles. Area 2 wordt zoals vanouds gehost door 't Gezellige oldskoolfeest, met extra lange sets van 4 DJ's.
Stekker terug op 1 november
woensdag 8 oktober 2008
Utrecht, 3 oktober '08 - Het was even stil, maar speciaal voor alle fans is Utrechts nachtfestival Stekker terug op zaterdag 1 november 2008. Tijdens Stekker - The Musical is het weer zover: dan gaat het noodalarm weer af in het Gele Kasteel aan het Janskerkhof, met een programmering waar je vrijwel alles mee kan. Live acts van formaat, doorgewinterde en creatieve DJ's, Jan Willem Campmans & Saa Ostoja, Het Ruilhuisje, Je Moeder, ze zijn er allemaal. Dus houd je vast: vrouwen en kinderen eerst!
Op zaterdag 8 november vindt in Metropool de eerste editie plaats van een bijzondere samenwerking tussen twee organisatoren; Psychofunkadelic en Flax Wax. De twee organisatoren hebben de handen in één geslagen en zullen de bezoekers een ultieme strijd leveren waarbij techno, in alle denkbare vormen, de avond zullen passeren. Onder de noemer ‘The Ultimate techno Battle’ zullen 6 dj’s in de verschillende klasse de strijd aangaan met elkaar.
Na een periode van rust komt “Beter kom je niet” in november eindelijk weer snoeihard terug met een vertrouwde editie. Nou ja een vertrouwde editie? Ter gelegenheid van hun 5 jarig bestaan word er deze keer iets gedaan wat nog niet eerder is voorgekomen. Er word namelijk extreem dik uitgepakt met niet 1, maar 2 nachten vol hardcore!
Discotheque
dinsdag 7 oktober 2008
Na een stilte van een aantal jaren is één van Nederlands populairste housefeesten van weleer op zaterdag 11 oktober a.s. weer helemaal terug: Discotheque! En om het ook nog eens helemaal op z’n Frans te houden strijkt Discotheque neer in de Haagse superclub Le Paris.
Het is niet alleen het harde geweld wat Harlingen kenmerkt. Midden in het centrum van deze Friese havenstad vinden geregeld gezellige feestjes plaats, waaronder de diverse podia tijdens de jaarlijkse Visserijdagen. Een van die podia, het dj podium, werd de laatste jaren altijd verzorgd door het nieuwe en moderne café Eigentijds. Op afgelopen jaar na dan, want toen werd er voor het eerst in de Eigentijds zelf gedraaid door niemand minder dan Steff da Campo. Omdat dit het publiek zeer goed bevallen is wil Eigentijds in oktober, november en december opnieuw die gezelligheid binnenshuis creëren met een serie ‘Eigentijds invites’ avonden, gratis en voor niets.
Op 1 november 2008 wordt in het Almere Events Centre een eeuwenoude traditie geëerd als de toreros en matadores van Multigroove en DNMC het gevecht aan gaan met de Bull; Een stierengevecht als blijk van waardering en ontzag voor de mytische krachten van dit beest. Daarbij schijnen dergelijke gevechten voor sommige vrouwen als afrodisiacum te werken, dus het zal er ongetwijfeld in alle opzichten verhit aan toegaan tijdens ‘No Bullshit’.
Zoals velen van jullie weten heeft er een vervelend ongeval plaatsgevonden op Q-dance: Scantraxx. De nieuwsredactie van Partyflock vond op de website van Q-dance het volgende nieuwsbericht, wat we hierbij willen plaatsen om de geruchtenstroom en 'verzonnen' verhalen te ontkrachten die in de diverse fora en onder het feest zelf door leden geplaatst zijn
Herr Zimmerman 2 years on Earth
zondag 5 oktober 2008
De unieke tanzclub van Herr Zimmerman bestaat 2 jaar! De clubavonden van Herr Zimmerman op Zaterdag 11 & 25 Oktober, staan dan ook in het teken van zijn 2 jarige verblijf op aarde! In slechts 2 jaar tijd, is Herr Zimmerman dusdanig snel ingeburgerd in Holland, dat de excentrieke buitenaardse clubkater zelfs al in het oer Hollandse leesplankje Aap, Noot, Mies is opgenomen!
Donderdag 30 oktober aanstaande zal de eerste editie van Siksmiks in de Flexbar te Amsterdam plaatsvinden. Dit idee is in het voorjaar van 2008 voortgekomen uit de behoefte bij een aantal producers om een nieuw project te beginnen. Een project dat ze de muzikale vrijheid biedt te doen waar zij zelf zin in hebben.
Technoboy
zaterdag 4 oktober 2008
In 2009 zal tijdens het tienjarig bestaan van Technoboy zijn langverwachte ‘Best Of’ album uitgebracht worden. Ondanks dat het een dubbel cd gaat worden zal het onmogelijk zijn om al zijn hits hier op te plaatsen. Om uit de meer dan 500 tracks juist de allergrootste klappers te gaan kiezen vraagt hij daarom jou om je 5 favoriete nummers te noemen.
EmotionZ terug naar de oorsprong
vrijdag 3 oktober 2008
Op vrijdag 10 oktober 2008 gaat Emotionz terug naar de oorsprong. Ten eerste vanwege het feit dat het in Leeuwarden voor de organisatoren en Emotionz allemaal begonnen is en ten tweede omdat het idee achter Emotionz muzikaal inhoudelijk teruggrijpt waar het ooit begonnen is. Deze keer niet in de stadsschouwburg de De Harmonie maar in Club Noa. Een even stijlvolle en eigentijdse locatie.
Nokia Benelux en MTV organiseren op 23 oktober de derde editie van Nokia Trends Lab. Dit keer werkt Nokia Trends Lab samen met Amsterdam Dance Event, het belangrijkste dance-festival ter wereld.
Turn up the Bass is back
vrijdag 3 oktober 2008
Dit najaar keert Turn up the Bass terug. Op 6 december vindt in de Heineken Music Hall onder de noemer Turn up the Bass een dansfeest plaats waarop de muziek uit de jaren negentig - met veel Turn up the Bass tracks - centraal staat.
MN2S ADE 08 @ Panama
donderdag 2 oktober 2008
Het Londense platenlabel, managementbureau en evenementenorganisator Milk 'n'2 Sugars neemt op vrijdag 24 oktober club Panama over! Met dj sets van wereldklasse is MN2S al jaren een spectaculaire deelnemer aan het nachtprogramma van het Amsterdam Dance Event. Van 22.00 tot 04.00 uur presenteert MN2S maar liefst dertien deejays in drie areas: Ron Carroll, Seamus Haji, Bodyrox, Michael Gray, Joey Negro, Funkerman, Brian Tappert, Danism, Nick Bridges, Bart B More, Johnny Fiasco, Dayley Padley en Hauswerks. Een ware festival line-up, in de club.
Essence maakt line up bekend
donderdag 2 oktober 2008
Op zaterdag 6 december 2008 vindt in de Utrechtse Jaarbeurs het gloednieuwe Dance event Essence plaats. Verspreid over maar liefst vijf hallen van het imponerende Jaarbeurscomplex zullen de beste DJ’s optreden.
Happy Hardcore, het feest der herkenning, dat a.s. zaterdag plaatsvindt in de Matrixx Nijmegen, is volledig uitverkocht. De Aussie’s en Cavello’s kunnen dus weer uit de kast worden getrokken: want na vele legendarische avonden en grootse helden versleten te hebben, staat Happy Hardcore nu klaar om ook Nijmegen te overladen met het échte stampwerk!
Tijd om weer te knallen in P60! Tijd voor het hardere segment in de techno! En met onze Duitse makker Frank Kvitta zit dat wel goed. Voor deze editie is zijn studiomaatje en goeie vriend Mario Ranieri erbij gehaald om samen gegarandeerd het dak eraf te blazen.
Het roemruchte schip is weer aangemeerd in het noordelijke deel van Amsterdam. Onder de naam MS Stubnitz presenteert deze rauwe locatie verschillende concepten, waaronder het nieuwe Bootje Varen. 10 oktober 2008 is het alle hens aan dek op de Stubnitz.
31 oktober 2008
Smackdown XXL - 2 Years of Smack Down
Terug naar Backyard
Fabulous
30 oktober 2008
Flyer is too shocking, klachten van gefrustreerde kerkgangers stromen binnen
Ferry Corsten presents Full on Ferry: The Masquerade
29 oktober 2008
Dirty Dutch 2008
Counting down to Rotterdam’s biggest dance festival
Supreme Hardcore
28 oktober 2008
Lieke van Lexmond kiest op 13 december in Outland Pabo Babe 2008
27 oktober 2008
Beatbox viert tweejarig bestaan met funky fucked up housy disco sounds
Snotapen nodigt de organisatie van 2008 uit. Gratis entree!
Thrillogy
25 oktober 2008
15 Jaar Rave On Snow
23 oktober 2008
Hed Kandi’s funky ADE
Technoboy
Regionale vete duurt voort
22 oktober 2008
Essence website live
Een Eigenwijze verjaardag!
21 oktober 2008
Dana, 15 years the first lady of the harder styles
20 oktober 2008
Soundgarden : Housefeest voor paradijsvogels…
19 oktober 2008
Purple Music, Cocoon after, Kinky Malinki en Objektivity
18 oktober 2008
LOS
O.W.A.P. 2008
17 oktober 2008
Hardcore to the Bone
14 oktober 2008
Anticlub pre-release party
Cotton candy house, houseclassics en pokeren op Suikerspin
13 oktober 2008
Bonzai & Chakra Party slaan handen ineen
Update Cocoon & Contakt weekender
Raving Nightmare – Brutal Truth
Thrillogy 2008 Brabanthallen Den Bosch
Secret Cinema Invites keert terug naar de Poema met 4 primeurs
8 oktober 2008
The Eden Rave 2008 in de Vechtsebanen
Stekker terug op 1 november
Suspicious sounds vs. Ear to brain · the ultimate techno battle
Beter kom je Niet viert 5 jarig bestaan met groots Hardcore Weekend
7 oktober 2008
Discotheque
6 oktober 2008
Drie ‘eigentijdse’ avonden in Harlingen dit najaar
Multigroove’s stierengevecht versterkt met ere-matadore DJ Promo
5 oktober 2008
Partyflock nieuwsflash: incident Q-Dance Scantraxx
Herr Zimmerman 2 years on Earth
4 oktober 2008
30 oktober kick-off van Siksmiks in de Flexbar
Technoboy
3 oktober 2008
EmotionZ terug naar de oorsprong
Nokia Trends Lab en Amsterdam Dance Event verkennen nieuwe creatieve grenzen
Turn up the Bass is back
2 oktober 2008
MN2S ADE 08 @ Panama
Essence maakt line up bekend
Happy Hardcore in de Matrixx uitverkocht
Hardtechno geweld ook in oktober bij Heroes of Techno
1 oktober 2008
Bootje Varen met Soulrock, Vuig* en Stekker