Partyflock
 
Nieuws · januari 2008
­ Nederland
Zaterdag 2 februari is het tijd voor het feest Legendary hardcore in 1 van de clubs die sinds de begintijd al hardcore op het programma had staan. Het betreft hier Club Impulse te Spijkenisse. De locatie die onder de “ouwe garde” beter bekend is als; Demi-Sec, Cargo Music Hall en de naam die het voor Impulse had namelijk Club Y-Land.
Op vrijdag 29 februari organiseert Loveland de eerste Fire!-editie van 2008. Voortaan zal niet Arena, maar de WesterUnie decor staan voor het bekende deepsound-geluid van Fire!. Op het podium tijdens deze kick-off staan drie internationale artiesten waarmee Loveland de harten van liefhebbers weer sneller zal laten kloppen: Aril Brikha Zwitserland LIVE, Rulers of the Deep (EST), DJ PRINZ België en Marnix.
klinch: 030303
donderdag 31 januari 2008
klinch, de electronische dansavond van de Melkweg, staat vrijdag 15 februari in het teken van de betere polderelektronica met oerhollandse geluiden van Kettel, Legowelt en Orgue Electronique. Waar het Utrechtse 030303 collectief vorige keer met Luke Vibert en Mully dikke vette acid door de speakers liet druipen, draagt de organisatie er nu zorg voor dat de ruimte wordt gevuld met knetterend en stuiterend electro- en elektronicamateriaal.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 30 januari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Hypnotiq
woensdag 30 januari 2008
In januari moet iedereen weer wennen aan het normale dagelijkse leven. Voor even is het voorbij met de feestjes en ligt de werkstress en tentamenvrees alweer op de loer. Gelukkig is Hypnotiq er in het eerste weekend van februari om je ontlading kwijt te kunnen! Ook dit keer heeft Hypnotiq een dikke line-up waar je oren van gaan klapperen, waar je knietjes van gaan trillen en waar je geen seconde op stil kan blijven staan! Deze avond zullen de beats weer door de speakers knallen en worden de platen gedomineerd door Benny Rodrigues, Miss Sugaware, Andy Callister, Chris Rox, Jordi Galano, Jasper Clash aangevuld door MC Mr. VI en on percussions Jethro Angkotta
Freakend pakt groot uit in 2008
maandag 28 januari 2008
Het jaar 2007 was een veelbelovend jaar voor Freakend, het concept dat zich afgelopen 1,5 jaar via BLM9 Bloemendaal en Panama* Amsterdam opwerkte naar verschillende locaties in het hele Land! In 2008 zal Freakend zijn aanwezigheid in de partyscene alleen nog maar meer gaan versterken om nog groter en spectaculairder uit te pakken! Met maar liefst 4 club locaties Zal Freakend in 2008 laten zien waar zij voor staat: op elke avond een spectaculaire mix van overheerlijk extase verhogende minimalistic big room electro en jackin’ beats! Dit in combinatie met een uitmuntende sfeer en stunning performances maken deze avonden jouw weekenden tot een keiharde Freakend!
Underground Shock presents
zondag 27 januari 2008
We waren het bijna vergeten, maar dit jaar bestaat Underground Shock alweer drie jaar. In deze afgelopen drie jaar zijn er vele succesvolle feesten geweest. Underground Shock staat bekend om de gezellige feesten met een aanspreekbare line-up voor een betaalbare prijs. Op zondag 23 maart 2008 is het dan eindelijk weer zover en staat er voor het eerst een Paas-editie op het programma. De line-up is er wederom één om je vingers bij af te likken en bestaat zowel uit nationale als internationale top DJ’s.
Flush!
zaterdag 26 januari 2008
Flush! wordt één jaar en dit moet gevierd worden. De organisatie van deze gezelligste donderdagavond in Utrecht heeft Benny Rodrigues weten te strikken voor een knallende verjaardagseditie.
Just Loco
zaterdag 26 januari 2008
Velen waren het er over eens, maar niemand durfde het ook echt te doen: een ècht nieuwe clubavond in oostelijk Nederland voor gay, gayminded & straight people. Het wachten is nu eindelijk voorbij: op (Goede) vrijdag 21 maart presenteert Group NL in samenwerking met The Matrixx..... Just Loco! En als lekkere binnenkomer is er direct een übertrendy line-up neergezet die elke danceliefhebber zal doen watertanden: met het meest hotte DJ-duo uit Spanje, Simon&Shaker, ommy Marcus uit Parijs, David Hernandez uit Alicante (Spanje) - en van eigen bodem Max Morel Nederland, bekend van de Europese White Parties. Dit is dus die clubnacht waar al lang op werd gewacht, maar nu eindelijk werkelijkheid wordt.
Fame=dj’s in the Sand
vrijdag 25 januari 2008
Zaterdag 16 februari, een tropische vooruitblik naar het zomerseizoen. Fame=dj’s is terug in the The Sand Amsterdam om het kwik naar ongekende hoogte te laten stijgen. De legendarische afsluiting van het afgelopen Bloomingdale seizoen ligt nog vers in het geheugen en daarom is deze editie van Fame=dj’s omgedoopt tot de officiële Bloomingdale Pre-Party. Dus partyminded people, verzamel je op 16 februari in the The Sand, waar het nieuwe seizoen in stijl verwelkomd wordt.
Glossy Grooves
donderdag 24 januari 2008
Speciaal voor alle dames is het op vrijdag 8 februari weer tijd voor een voor Nederlandse begrippen vernieuwend concept ofwel: Glossy Grooves! De allereerste editie van het kersverse concept 'Glossy Grooves' in de Odeon te Amsterdam kan oprecht een succesje genoemd worden. Het was voor de vaste Odeon bezoeker even wennen dat er geen House beats uit de speakers kwamen maar dat er deze keer gedanst werd op echte disco klassiekers, R&B en 70's & 80's music. Blijkbaar was iedereen hier snel genoeg aan gewend want vanaf twaalf uur stond de grote kerkzaal van de Odeon bomvol en was het weer eens echt ouderwets feest.
Het is een tijd geleden en velen vroegen zich af of het nog wel een keer zou gebeuren … Maar het geduld wordt beloond, want op zaterdag 5 April zet Noize Suppressor de Hemkade in Zaandam op zijn kop met de derde editie van “hardcore Junky”.
Stop Zinloos Geluid
donderdag 24 januari 2008
Stop Zinloos Geluid door kenners, voor kenners. Hou jij van Techno? Minimaal, Funky of lekker Techy? Ben jij die techno liefhebber die graag rustig begint en graag knallend eindigt? Weet jij dat o.a. Kenny Larkin, Derrick May en Kevin Saunderson de typische Detroit sound naar Nederland hebben gebracht en niet Fedde le Grand? Zo ja? Dan is Stop Zinloos Geluid zeker het ideale zaterdag avond feestje voor jou!
The doctor is back with a vengeance
woensdag 23 januari 2008
Zaterdag 23 februari 2008 zal de dokter 'Operation Deluxe Night' uitvoeren. Geïnjecteerd met een muzikaal serum dat door 'the man with the green mask' wordt samengesteld zal elke patiënt in Bozzini onder narcose worden gebracht waarin iedereen wordt meegenomen op reis door de elektro-wereld van de dokter.
Red Bull CityTrip goes snow
dinsdag 22 januari 2008
Na een maand vol pepernoten, marsepein en kerstdiners trakteert Red Bull CityTrip op een ‘sportief’ begin van 2008. De organisatie van het grootste studentenfeest van Rotterdam koos voor de eerste editie van het nieuwe jaar voor een feest volledig in wintersportsferen: Red Bull CityTrip goes Val Thorens! Wintersport is voor velen natuurlijk dé vakantie: overdag sportief op de ski’s of het snowboard en ’s avonds feesten tot in de late uurtjes! Voor wie een alvast een voorproefje op de wintersportvakantie wil nemen, is er donderdag 31 januari Red Bull CityTrip Val Thorens!
Met Heart Beatz wil Quality Projects BV de nadruk leggen op alle hardere elektronische muziekstijlen die tegenwoordig de toon aangeven in de Nederlandse dance scène. Heart Beatz is de eerste uit een reeks terugkerende evenementen waarin “3” top artiesten worden uitgenodigd, aangevuld met kwalitatieve talenten en aankomende top producers.
Famous
maandag 21 januari 2008
Na een spetterende ‘Famous Happy New year’ van de afgelopen maand staat nu de 2e Famous van het nieuwe jaar al weer voor de deur!! Op vrijdag 1 februari, het weekend waarop in het Zuiden van ons land het Carnaval los zal barsten, wordt het tijd om te bewijzen dat er in onze hoofdstad hier niet veel voor onder gedaan hoeft te worden met een speciale ‘Famous CARNEVALESQUE’.Met een fijne gevarieerde line up is er in ieder geval alles aan gedaan om voor ieder wat wils neer te zetten. Dusssss….voor degene die geen clownspak en rode neus meer in de kast hebben liggen, is er altijd nog een Famous in de Odeon!
Awakenings organiseert zaterdag voor de eerste keer een aflevering in Eindhoven. Ticketbox en de losse voorverkoopadressen zijn al uitverkocht en er zal ook geen deurverkoop zijn. De allerlaatste kaarten worden nu verkocht via awakenings.nl. Pas over een jaar zal Awakenings terugkeren naar de lichtstad dus....
Bassleader 2008
maandag 21 januari 2008
Op zaterdag 10 mei 2008 zullen Bass Events en Art of Dance de enorme Flanders Expo-hallen in Gent innemen voor de derde editie van Bassleader. Het grootste harddance event van België zal haar naam eer aan doen met een verpletterende en verfrissende line-up.
Materialgirl
zondag 20 januari 2008
Na fantastische edities in 2007 wordt 2008 gestart met een gezond gevecht tussen de muzikale man en vrouw. Alle Materialgirl liefhebbers zullen getuige worden van een memorabele avond.
Carnavals maandag: Incredible
zaterdag 19 januari 2008
Komt dat zien, komt dat zien! Woeste leeuwen en tijgers, maffe clowns, prinsessen, sprookjesfiguren en nog veel meer! Hooggeëerd publiek, dames en heren partypeople! Welkom bij…het circus!
Het is alweer bijna een jaartje geleden dat Kant & Klaar is begonnen met evenementen in Groningen. Op 21 februari zal dit heugelijke feit worden gevierd met het 1 jarig bestaan. Een jaar geleden trokken een paar knaapjes de stoute schoenen aan om wat feestjes te organiseren. Sindsdien is er een vlaag aan feesten gekomen met altijd gezellige en vrolijke mensen die wel een partijtje wisten te bouwen. Feesten met grote namen als Benny Rodrigues, Darko Esser en Eric de Man, maar ook intieme feesten met helden uit de randstad zoals Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw. Feesten met een gekke inslag waar de meerderheid van de bezoekers verkleed kwam en ook feesten zonder poespas waar het alleen draaide om de muziek. Uiteenlopend van house muziek, tot diepe techno met vlagen naar electro. Het kon allemaal.
Mood Elevator
vrijdag 18 januari 2008
Mood Elevator bestaat drie jaar. Een blijde gebeurtenis die al bijna over het hoofd was gezien. Dacht het dus mooi ff niet. Drie jaar Mood Elevator is namelijk het ideale moment om even bij stil te staan. Alle individuele leden van Mood Elevator waren de afgelopen jaren druk. Er is een hoop gebeurt. Naast alle organisatorische werkzaamheden voor Mood Elevator hebben de drie leden zich, de afgelopen jaren, ook individueel laten gelden.
Op carnavalszaterdag 2 februari draagt Koning Winter zijn scepter tijdelijk over aan prins carnaval. En zodra deze feestelijke hoogheid het voor het zeggen heeft, mag iedereen zich volledig wijden aan de kunst van het 'grote feesten'.
Friday's Flirt
donderdag 17 januari 2008
De feestdagen liggen nog maar net achter ons en een nieuw jaar vol goede voornemens is inmiddels van start gegaan. Na de loodzware kerstmaaltijden hebben de knallende kurken, al het mooie vuurwerk en de vele gezellige Nye feesten voor een explosief begin van 2008 gezorgd.
Metatron
donderdag 17 januari 2008
Tetrahedron; een dimensie vol passie, vuur en liefde, waarin tijd en ruimte samensmelten en angst plaats maakt voor pure feestvreugde. Op 23 februari zal deze dimensie zich openbaren binnen de muren van het grootste jongerencentrum van Nederland; Dynamo in Eindhoven. Hier zal Psytrance (Goa) party-organisator Metatron met het feest “Star Tetrahedron” de vierde dimensie feestelijk eren, samen met tijdreizigers en ruimtevaarders uit alle windstreken.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 16 januari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Reng Deng Deng
woensdag 16 januari 2008
Zoals jullie weten is het thema van de komende Reng Deng Deng: “The hardcore Asylum”. Wie zich het beste kleed binnen dit thema, of zich hult in iets wat met Reng Deng Deng te maken heeft wint een Cyndium pakket voor Pandemonium!
Shop-a-holic
dinsdag 15 januari 2008
Zaterdag 19 januari staat de Winkel van Sinkel in het teken van minimal, electro en techno. Lekker gevarieerd, funky, breed en anders. Niet het standaard werk, maar genieten van een topfeest. Terry Toner stond in het verleden met grote regelmaat in het Utrechtse Tivolli met het concept Electronation. Het evenement is momenteel voornamelijk in regio Amsterdam terug te vinden en dat vond de Nachtwinkel eeuwig zonde.
Mindblowers
maandag 14 januari 2008
Aussies, cavello’s en nike air maxjes. Ze mogen weer uit te kast worden gehaald!
Op 15 maart 2008 presenteert Core Dance Event voor de tweede keer in haar geschiedenis een editie die je mee terug neemt naar de jaren ’90. 17 maart 2007 stond deze organisatie al eens stil bij de “hardcore van toen” met een geweldige line-up en een uitverkocht feest. Precies een jaar later gaan zij er voor zorgen om het succes van toen te evenaren.
Hipperdepip
maandag 14 januari 2008
Creativiteit, Beats & Fashion! Dat is wat jullie op 27 januari gaan ervaren tijdens de eerste editie van Amsterdams gekste fashion party; Hipperdepip. Hipperdepip is een initiatief ontstaan vanuit vier studenten van het Amsterdam Fashion Institute. Gedreven door een passie voor mode en muziek, hebben zij een platform gecreëerd waarin creativiteit en vette beats de belangrijkste elementen zijn.
Hardcore Invasion Zoetermeer
maandag 14 januari 2008
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover. Hardcore Invasion zal plaatsvinden in partycentrum van Tuyllpark Zoetermeer. Voor het eerst in zeven jaar zal er in deze locatie weer een hardcore feest plaatsvinden. Er geldt deze avond geen geluidslimiet dus wees gewaarschuwd.
Fear & Evil
zondag 13 januari 2008
Assen gooit de beuk erin en wel op 9 februari! Het is de laatste jaren aardig “rustig” geweest in de hoofdstad van Drenthe, maar daar komt verandering in met Fear & Evil. Naast het TT-festival is het nu tijd om om te beuken. 4-OHM HardsoundZ in samenwerking met Pop-as presenteren met trots Fear & Evil in het Mercurius theater (ook wel Pop-as Poppodium).
Nog een paar nachtjes slapen en dan is er in Eventcenter Amigo's te Dordrecht het feest oldschool Heroes! Dit gaat het laatste oldschool feest worden wat er ooit nog zal plaatsvinden in deze locatie aangezien het een restaurant/theater gaat worden.
De tot populairste club van Nederland uitgeroepen Escape Club staat ook in 2008 niet stil. Zo knalt de populaire zaterdagavond Framebusters lekker door en staan er al zeer interessante internationale namen in de planning voor de komende maanden. Ook het driejarig bestaan van dé wekelijkse Amsterdamse clubavond zal groots worden gevierd in maart.
Twisted dance & fashion
vrijdag 11 januari 2008
Wazige titel, woorden die niet bestaan en geen idee waar het over gaat. Dat is dus al reden genoeg om langs te komen op vrijdag 8 februari in de Off_Corso te Rotterdam. Twisted dance & fashion komt namelijk voor het eerst naar Rotterdam en gelijk met een line up om de vingers bij af te likken. Net als in de andere steden staat Twisted dance & fashion garant voor een lekkere mix tussen mode en dance, tussen verschillende type mensen, entertainment en muziek, verschillende muziekstijlen, maar vooral een mix van gezelligheid en kwaliteit.
Europese primeur voor Donderslag
donderdag 10 januari 2008
Dit maal hebben de Donderstenen een ware primeur, want als eersten in Europa halen zij Shock One all the way vanuit Australië naar het continent waar hun thuisbasis ligt. Shock One is een van de snelst opkomende grootheden van de drumnbass en wordt al geruime tijd door de heren van Pendulum getipt als de volgende grote ster uit hun thuisland.
Het jaar 2008 gaat voor The Matrixx op bijzondere wijze van start. Op 26 januari vindt namelijk de eerste editie van Blacklist in de Nijmeegse muziektempel plaats. De geruchten gingen al langer rond, maar nu is het eindelijk zover. Zondaars en duivelaanbidders komen in deze fantastische locatie tezamen om te dansen op de duistere bassen. Maak je dus klaar voor een avond waarin het onmogelijke werkelijkheid wordt en waan je in de wondere wereld die Blacklist heet!
Club Krang
dinsdag 8 januari 2008
DJ Flow en feestbeest Romée 12 januari hun verjaardag bij Club Krang! En hoewel het de normale gang van zaken is dat de jarigen cadeautjes krijgen, gaan zij het deze keer anders aanpakken: Flow en Romée hoeven geen cadeaus, en het entreegeld dat jij zelf mag bepalen (echter minimaal 5 euro) wordt geschonken aan de kleinschalige ontwikkelingsorganisatie oneMen.
Franchise
dinsdag 8 januari 2008
Onder de rook van het een kolkend jubileum en met de bubbelwijn nog in de benen van het nieuwe jaar, heeft Franchise een heerlijke Haagse editie op het programma staan. Op 26 januari staat er een waar sterrenensemble in het Paard aan de Haagse Prinsegracht waar je de ogen bij moet samenknijpen. Geheel volgens traditie zijn ook weer bij deze editie een tweetal nieuwe gezichten aanwezig die vol verwachting hun eerste set zullen draaien.
klinch: Rauw
dinsdag 8 januari 2008
Rauw begint 2008 vol goede moed: fris, monter, maar ook vilein en ready to rock & rave. Rauw @ klinch vind meteen de 1e keer op vrijdag in de nieuwe Amsterdamse thuis basis van Rauw, de Maxzaal van de Melkweg plaats, de dag erop vertrouwd in het Utrechtse Rave Paleis dat we ook wel Tivoli noemen. Op beide avonden biedt Rauw een overvol programma met maar liefst twee vernieuwende live acts, twee dj's van wereld formaat en een verschrikkelijk goede vj.
Mindblowers en Bad Meanings zijn in de regio Zwolle uitgegroeid van kleine feestjes naar een werkelijk begrip binnen de hardcore-scène. Omdat beide feesten veelal genieten van hetzelfde publiek, hebben de organisaties hun krachten gebundeld. Deze bundeling van kwaliteiten heeft geresulteerd in een regionaal “onderonsje” voor een landelijk publiek.
Op zaterdag 19 januari 2008 zal de eerste editie van Masters of Trance gaan plaatsvinden in altijd zeer drukke Discotheque The Smugglers gelegen in Bussum. Op deze gezellige locatie strijkt Masters of Trance Volume 1 neer. Iedereen die zin heeft in een echte avond uit, waar vooral gezellige mensen naar toe komen, zullen weer een fantastische avond en een zeer bijzondere nacht gaan beleven... De afwisselende line up gaat jou meenemen naar de wereld van club, house en trance in een club vol warmte en gezelligheid.
Ben jij een leuke, spontane meid die weet hoe je een feestje moet bouwen, die vaak op stap gaat en die zeker niet snel met haar bek vol tanden staat? Of ken je iemand die hieraan voldoet?
De grondleggers van de hardcore zullen op zaterdag 2 februari 2008 de legendarische HappydayZZ te Culemborg in een epische hardcore, classics en oldschool battle de boeken in gaan duiken als misschien wel één van de betere feesten ooit.
Good for People wenst iedereen een voorspoedig en feestelijk nieuwjaar. Het liefst doen zij dat persoonlijk, aanstaande zondag 6 januari op Love for People in de Palazz. Een nieuw jaar dat begint meteen dubbele klapper van formaat, dus hou je vast. Johan Gielen wil graag het nieuwe jaar bij Love for People beginnen!
Stichting Dasav (Dance And Sport Against Violence) is een alsmaar bekender fenomeen in de uitgaanswereld. Zo zijn ze op steeds meer locaties over geheel Nederland te vinden om het “Against Violence Only Love” gevoel uit te dragen en te verspreiden. Uiteraard wordt DASAV hierbij ondersteund door vele DJ’s, partyorganisatoren en locatiehouders. Ons doel is landelijke bekendheid te verkrijgen en dat zowel Dasav als het thema “Against Violence Only Love” een begrip worden!
Exxellent Brasil
donderdag 3 januari 2008
Veel tradities zijn er om overboord te gooien en af te schaffen, maar sommigen moet je beslist koesteren. Een superdikke Exxellent Brasil in de koude wintermaanden hoort volstrekt bij die laatste categorie. Terecht wordt er door veel Exxellent liefhebbers altijd weer naar uitgekeken. Want nèt als je het helemaal gehad hebt met de kou, de wind en de sombere, donkere dagen, is er een Braziliaans zonnetje om je weer helemaal op te peppen. En de zonnebrengers zijn dit maal niemand minder dan Benny Rodrigues, Sidney Samson, Leroy Styles, Sunnery James & Ryan Marciano, D-Rashid en Motherfunker.
Bij het laatste nieuwsbericht konden jullie de grappige trailer checken voor dit spektakel en werden er nog enkele feiten uit de doeken gedaan. Nu nog enkele dagen verwijderd van het conflict van 2008 kunnen jullie hieronder de laatste info checken.
Mental evolution
woensdag 2 januari 2008
12 januari is het weer zover en staat alweer de 3e editie van Mental evolution voor de deur en dit keer klaar om het nieuwe jaar eens goed in te wijden met dikke rollende beats! Afgelopen oktober editie was een groot succes, waarin voornamelijk de sfeer en de muzikale hoogstandjes de hoofdrol speelde, dit keer zal dit ongetwijfeld weer het geval zijn. Het succesvolle feest wat bekend staat om hun no-nonsense techno concept, gaat in het jaar 2008 weer verder waar ze gebleven waren, met natuurlijk weer diverse line-ups waar menig technoliefhebber weer van zal smullen!
31 januari 2008
Legendary Hardcore in een van de oudste Hardcore locaties van Nederland
Loveland verplaatst Fire! naar de Westerunie
klinch: 030303
30 januari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Hypnotiq
28 januari 2008
Freakend pakt groot uit in 2008
27 januari 2008
Underground Shock presents
26 januari 2008
Flush!
Just Loco
25 januari 2008
Fame=dj’s in the Sand
24 januari 2008
Glossy Grooves
Noize Suppressor presents: Hardcore Junky III
Stop Zinloos Geluid
23 januari 2008
The doctor is back with a vengeance
22 januari 2008
Red Bull CityTrip goes snow
Partyraiser, Fausto en Lobotomy Inc. vormen de 3-eenheid op Heart Beatz
21 januari 2008
Famous
Laatste kaarten Awakenings uitsluitend via awakenings.nl
Bassleader 2008
20 januari 2008
Materialgirl
19 januari 2008
Carnavals maandag: Incredible
Kant & Klaar wordt genezen door de groene dokter
18 januari 2008
Mood Elevator
17 januari 2008
Techno op carnavalszaterdag in de Effenaar
Friday's Flirt
Metatron
16 januari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Reng Deng Deng
15 januari 2008
Shop-a-holic
14 januari 2008
Mindblowers
Hipperdepip
Hardcore Invasion Zoetermeer
13 januari 2008
Fear & Evil
11 januari 2008
Time-table en Update voor Oldschool Heroes
Nieuwe wekelijkse clubavond op zondag: Shape
Twisted dance & fashion
10 januari 2008
Europese primeur voor Donderslag
9 januari 2008
The Matrixx verwelkomt Blacklist in Nijmegen
8 januari 2008
Club Krang
Franchise
klinch: Rauw
5 januari 2008
Een regionaal onderonsje voor een landelijk publiek
4 januari 2008
Gooise vrouwen en Gooise mannen bij Masters of Trance!
Ben jij, of ken jij iemand die een geschikte kandidaat is voor Dames in de Dop?
3 januari 2008
Orange Events & HappydayZZ presenteren ‘’The Legends’’
Dubbele klapper op eerste zondagsfeest in 2008
2008 Wordt 'against-violence-only-love jaar'
Exxellent Brasil
2 januari 2008
Final update Partyraiser & Noisekick
Mental evolution