Partyflock
 
Nieuws 2008
­ Nederland
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 17 december 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Dilemma NYE 2009
donderdag 11 december 2008
De gezelligste maand van het jaar ligt weer in het verschiet. Maar bij de organisatie krijgen Sinterklaas en de Kerstman geen voet tussen de deur. Alles staat in het teken van een spetterend Oud & Nieuw. Ook dit jaar zal het exclusieve feest Dilemma (alleen op speciale data!) weer groots gevierd worden in hotspot The The Sand in Amsterdam.
Plaisir - Musique Electronique
dinsdag 9 december 2008
Zaterdag 13 december staat de Utrechtse undergroundtempel. het K-Sjot, weer bol van de heerlijke tunes uit verschillende genres. Plaisir verraad haar line up nooit, omdat Plaisir zich richt op die mensen die lekker gemakkelijk, zonder pretenties los kunnen gaan op kwalitatieve muziek tegen betaalbare prijzen. Zaterdag de 13e heeft Plaisir een wel heel bijzondere gast uitgenodigd om voor een muzikaal hoogstandje te zorgen en hoopt deze held vaker te mogen ontvangen. Dus 13 december staat het K-Sjot wederon in het teken van techno, minimal, progressive, trance, acid, electro en house.
Absolutely Stereo
vrijdag 28 november 2008
Utrecht has Absolutely Stereo! Absolutely Stereo zet de toon in Utrecht! De intieme, warme en sfeervolle Winkel van Sinkel is zaterdag 20 december opnieuw het podium voor DE clubnight van Holland’s leading female dj Miss Monica. Met een groot aantal fans groeit Absolutely Stereo steeds harder in het hart van Utrecht, Monica staat dan ook alweer te trappelen om naar de Winkel van Sinkel te komen. De vetste ongecensureerde house, techhouse en techno in haar puurste vorm worden op deze derde editie gepresenteerd door uiteraard Miss Monica zelf met aan haar zijde MC Jessie K en haar special guests…deze keer: Leroy Styles en Chris Rox!
Beter kom je niet hardcore weekend
donderdag 20 november 2008
Eindelijk is het zover! Het officiële hardcore Weekend in de Hemkade te Zaandam is een feit! Beter kom je Niet is trots en blij om alweer zijn 5 jarig bestaan te vieren. En dat doen ze natuurlijk het liefst samen met jou! Vier jij dit grootse hardcore evenement mee?
Firma Gezellig invites Earthbookings
woensdag 12 november 2008
Zaterdag 22 november a.s. organiseert Firma Gezellig een heerlijke avond voor de echte underground liefhebber. Op zeer korte termijn heeft Off_Corso, deze opvallend actieve organisatie, verzocht of er interesse was om deze zaterdagavond te hosten. Rekorder heeft door omstandigheden van haar vaste residency moeten afzien, maar is begin 2009 weer terug in Off_Corso. Firma Gezellig heeft uiteindelijk het vertrouwde en langlopende Earth-label uitgenodigd om een afvaardiging van haar eigen boekingsbureau in te zetten. En met recht kan gezegd worden dat Firma Gezellig er in is geslaagd een zeer verrassende line up te presenteren.
Het vetste oud en nieuw feest op 31 december, haal nu je kaarten voor de helft van de prijs, early bird kortingsactie. Lekker knallend om 12 uur het nieuwe jaar in.

Tijd om vooruit te kijken naar het volgende hoogtepunt! Het jaar gaat snel, net als de voorverkoop voor het vetste feest rond de jaarwisseling: Erotic New Years Vibe in de Lexion op 31 december! Voor iedereen die zich een echte VIP wil voelen is er nog maar weinig tijd: de VIP-kaarten voor dit feest zijn bijna uitverkocht! Ook de verkoop van de gewone kaarten loopt hard, want iedereen wil natuurlijk bij dit feest zijn als het twaalf uur wordt. De voorbereidingen zijn in volle gang en Nachtboetiek maakt zich op om voor de vierde keer in rij HET feest van oud en nieuw voor jullie neer te zetten.
Een nieuwe editie van Club Marguerita staat voor de deur, het gaat om alweer de achtste editie die in het nieuwe thuishonk EKKO wordt gehouden. Utrecht's kleinste poppodium erkende begin 2007 het harde werk van electro organisatie Marguerita en huisvest sindsdien één van de gezelligste electrofeesten dat Nederland te bieden heeft. Zo ook op vrijdag 14 november, waar de 303 All Stars acte de presence zullen geven.
Raving Nightmare
dinsdag 4 november 2008
Het is bijna zover en de verwachtingen zijn hoog gespannen! Het Mecc te Maastricht zal as zaterdag 8 november 2008 opnieuw worden omgetoverd tot een hardcore arena. Het evenement is na vier edities in deze locatie, gelegen in de centraal Europese stad Maastricht, gegroeid tot een jaarlijks internationaal hardcore evenement waarbij bezoekers uit heel Europa te vinden zijn. Dit blijkt ook wel gezien de grote belangstelling, meer dan ooit tevoren.
Men neme de volgende ingrediënten:

-Een intieme locatie waar zelden een feest wordt georganiseerd, in hartje Amsterdam
-Driehonderd vrienden, bekenden, partypeople en ravers
-Dik decor, aankleding, extra licht en geluid, en een snufje alcohol
-Vette muziek: beginnend met funk, 80s en hiphouse, naar acid, klassiekers en vergeten klappers

Mix deze op zaterdagavond 15 november aanstaande tot een explosieve cocktail door elkaar, en je hebt J.a.c.k.!
Dutch Domination
donderdag 30 oktober 2008
Tijdens de Gouden Eeuw waren de Hollanders de baas over de wereldzeeën. De VOC, Indië, en de zilvervloot, iedereen met kennis over de Nederlandse geschiedenis weet dat ons kleine landje in De Gouden Eeuw een absolute wereldmacht was. En het was Michiel de Ruyter die werd geprezen om zijn daden. En veel Hollanders vinden hem anno 2008 nog steeds de bom!
XXlerator special in The Matrix
donderdag 9 oktober 2008
Het was eigenlijk weer te lang wachten op weer eens een echt zwaar overstuurde beuknacht, maar nu is die er dan toch: De Tatanka Special van XXlerator in The Matrixx! Zaterdag 8 november gaat de hele tent op zijn kop, als Tatanka, plus een kleine brigade aan beukmeesters, de zaak volkomen plat gaan rossen met de ene dikke plaat na de andere. Headhunterz, Activator, Zatox en Zenith komen mee. Dat wordt eindelijk weer eens een nacht om volkomen los te gaan.
Aanstaande Zaterdag 18 Oktober keert Freakend XXL weer terug in The Power Zone Amsterdam! Brace yourselve want dit belooft een niet te missen editie te worden! Namen als Tony Cha Cha, Skitzofrenix, Quintino, Carita La Niña, Nicky Romero en vele anderen zullen daar weer alles uit de onderste kan trekken om The Power Zone compleet op z’n kop te zetten!
Vanaf woensdag 22 oktober start officieel weer het dertiende jaarlijkse dance-Event in Amsterdam. Connected zal op vrijdag 24 oktober voor het eerst in de historie van het Amsterdam Dance Event een eigen Dutch Label night hosten tijdens dit vierdaagse gekkenhuis. Styling Events, Bee & M en Hillywood Brothers hebben de handen in een geslagen en werken samen aan Connected, zodat zij de echte techno liefhebbers kunnen trakteren op een scala aan artiesten van Nederlandse bodem.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 8 oktober 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Revu’s Nachttempel, de zoektocht naar de beste club van Nederland, is weer bezig! Revu organiseert de verkiezing voor de vijfde keer op rij en speciaal voor deze jubileumeditie hebben we het aantal nominaties uitgebreid van 10 naar 25 clubs. Kijk voor de lijst op www.revu.nl/nachttempel?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A12137.

De beslissende stem ligt zoals altijd bij het uitgaanspubliek. De clubbers kunnen als geen ander bepalen waar ze de beste service krijgen, het beste geluid horen, het vriendelijkst worden geholpen, de meest innovatieve programmering krijgen voorgeschoteld en de vooruitstrevendste acts zien.
Garden of Eden
woensdag 1 oktober 2008
Op 22 november is de Garden of Eden sinds eeuwen weer open, op die datum kan iedereen toetreden in het paradijs en opent de Lexion haar deuren voor The Garden of Eden.
Freakend
maandag 29 september 2008
In oktober is het succesvolle partyconcept Freakend maar liefst twee maal te vinden in onze hoofdstad! Als eerste vind op 18 oktober wederom een XL editie plaats in de Amsterdamse The Power Zone, een week eerder vind in Club Home Amsterdam de kickof plaats van zijn kleine broertje! Freakend: Midnight Sessions zal in op zaterdag 11 oktober in Club Home hetzelfde gevoel en sound neerzetten maar geld hier het credo: klein maar fijn!
Forget the beach, het is weer tijd om Intiem te worden in de clubs.
Intiem presents: the new series... Ingredienten: een en al gekkigheid, muziekkwaliteit en bovenal intimiteit!
Intiem’s oog-in-oog-met-de-dj concept zal flink getest worden in DE club van Den Haag: het Paard. De Intieme setting van de kleine zaal zal als decor fungeren waar dj’s direct, oog-in-oog zullen staan met de bezoeker.
Vijf namen Fabulous bekend
maandag 15 september 2008
Op zaterdag 22 november gaat voor het tweede achtereenvolgende jaar de rode loper uit voor het enige indoor event in haar soort: Fabulous 2008. Hét feest waar iedereen VIP is. Ook nu weer vindt Fabulous 2008 plaats in de Brabanthallen te Den Bosch. De voorverkoop is inmiddels gestart, maar afgelopen vrijdag zijn nog voordat het officiële persbericht werd verstuurd de eerste 500 FIP-tickets uitverkocht geraakt. Initiators Extrema Network en Art of Dance maakten de eerste namen bekend.
Chris Liebing in Watt
maandag 8 september 2008
Tijdens de heerlijke avond eind mei in de Utrechtse Poema RAW waar Chris een set draaide van maar liefst zes uur lang (ondanks enorme kiespijn en onder de pijnstillers) werd wel duidelijk dat Liebing en Tomorrow elkaar goed liggen. Vandaar dat met veel plezier en vertrouwen een nieuwe avondvullend avontuur wordt aangegaan met de sympathieke Duitse geweldenaar. Ditmaal is de nieuwe Rotterdamse hotspot Watt op vrijdag 10 oktober het toneel van een dikke vier uur set van Chris. Dat Watt gewapend is met een loepzuiver dv-Dosc geluidssysteem komt de voorpret alleen maar ten goede!
Het Amsterdam Dance Event is uitgegroeid tot een waar begrip in de internationale dancescene. Experts, liefhebbers en critici uit heel de wereld komen elkaar tegen in de vaderlandse hoofdstad. Voor het eerst in de historie van het Amsterdam Dance Event zullen Solarize Agency en Dazzling Music een eigen avond hosten tijdens deze magistrale drie dagen vol nachtelijk vertier!
Het Festivalseizoen is bijna voorbij en de dikke feestjes in de clubs staan al weer voor de deur. Zo ook in Tilburg, in de chique club; Carpe DM. Deze club is dit keer het toneel voor de tweede editie van oldschool Heroes.
Dansen aan Zee
vrijdag 8 augustus 2008
Op zondag 17 augustus komt ‘progressief’ Nederland volledig aan haar trekken bij Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee. Tijdens Dansen aan Zee Beachtour 2008 wordt de bezoeker op een portie kwaliteitsmuziek getrakteerd zoals iedereen inmiddels van deze beachtour in een retrojasje gewend is. Onder andere Benny Rodrigues, Warren Fellow, Darko Esser, Michel de Hey, Estroe en BEHROUZ gingen de voorgaande edities reeds voor, maar de line up voor de 17e mag toch ook weer een zeer opvallende worden genoemd.
Elk jaar weer vindt de Rotterdamse danceparade plaats, genaamd de FFWD. Dit is elk jaar een begrip voor de mooiste muziek trucks, door de straten van het centrum in Rotterdam. Dit jaar zullen HappydayZZ Events, IVE-events en Bi-Rotic samen een show weggeven waar nog lang over nagepraat zal worden.
Het Wooferland festival viert op zaterdag 6 september in het recreatiegebied Spaarnwoude een dubbel jubileum. Naast het eigen 5 jarige verjaardagsfeest, is het dit jaar inmiddels 20 jaar geleden (1988-2008) dat house muziek voor het eerst in Nederland werd geïntroduceerd. En waar kan je dat het beste vieren dan op het enige echte classics festival van Nederland?
Luminosity
donderdag 17 juli 2008
Vrijdag 18 juli gaat Club Players in Zoetermeer spectaculair, knallend en onvergetelijk een nieuw weekend in met Luminosity - Aly & Fila 'Tranceworld 2' releaseparty". Na een reeks succesvolle Luminosity edities met DJs zoals Solarstone, DJ Roger Shah, Kyau & Albert en anderen zijn de voorbereidingen nu flink op gang om Zoetermeer goed op z’n kop te zetten.
De zomerfeesten in Nijmegen zitten er weer aan te komen, dat moet gevierd worden! Vandaar dat er de hele week feest is in de Old Cave. Deze middeleeuwse wijnkelder leent zich uitstekend voor een week lang house, ragge en raven op het hoogste niveau!
Electronation
donderdag 10 juli 2008
Het weekend van 12 en 13 juli zal helemaal in het teken van Electronation staan. Electronation zal op zaterdag 12 juli een enorme tent op Dance Valley hosten en een Electronation DanceValley afterparty in de Sugar Factory organiseren. En op zondag 13 juli zal Electronation bij Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee de boel op stelten zetten. Met drie events in twee dagen zal het een druk weekend worden...
Op zaterdag 27 september vindt Project hardcore.nl plaats in de SilverDome te Zoetermeer. Dit jaar zal het ultieme hardcore concept van b2s in het teken staan van één grote arena met het hardste geluid en ruigste decor, zoals je in de SilverDome kunt verwachten.
So Sexy Festival
maandag 9 juni 2008
Vergeet die zomerjas, je coltrui kan de open haard in en die geitenwollen sokken heb je al helemaal niet meer nodig. De tijd van dikke lagen kleding is definitief voorbij, dus pak die bikini, zwemshorts en singletjes uit de kast en vier de zomer van 2008 in zijn hoogtijdagen. Event-organisator Ritmo presenteert op zaterdag 19 juli voor het eerst een eclectic dancefestival, waar de populairste housestromingen letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet zullen worden.
Wooferland is dit jaar al weer toe aan haar vijfde editie en dat betekent dat het tijd is voor een jubileum feestje. Een dubbel jubileum weliswaar, want het is dit jaar inmiddels 20 jaar geleden (1988-2008) dat house voor het eerst in Nederland werd geïntroduceerd. En waar kan je dat het beste vieren dan op het enige echte classics festival van Nederland? Wooferland belooft er daarom op zaterdag 6 september in het Recreatiegebied Houtrak in Spaarnwoude een waar spektakel van te maken voor zowel oud als jong.
Op zondag 6 juli 2008 organiseert EYE4Dance de tweede editie van Dancepark! Gedurende twaalf uur kunnen bezoekers genieten van een heel breed scala aan muziekgenres in het Oderkerkpark in Etten-Leur. De line-up, verspreid over maar liefst drie areas, liegt er niet om.
Na het geweldige succes van Sexymotherfucker,komt de organisatie van Sexymotherfucker en Harders Plaza aankomende zaterdag (10 mei) met een tweede bekende concept Superfreakz.
Eerste dance acts Lowlands
vrijdag 2 mei 2008
Van 15 t/m 17 augustus vindt de zestiende editie van A Campingflight to Lowlands Paradise plaats. Het muziekprogramma bestaat uit ongeveer 150 acts. Vandaag worden de eerste dance acts aangekondigd.
Na tijden van relatieve rust in de regio kan de liefhebber van minimal en techno eindelijk weer zijn dansschoenen aantrekken. Grote namen lijken hun weg gevonden te hebben naar de stijlvolle club 22.24 in het centrum van Doetinchem. Helder, een jonge organisatie van muziekjunkies, presenteert voor de aankomende editie een line up waar menig hart sneller van gaat kloppen.
Rauw Effenaar Eindhoven
dinsdag 1 april 2008
Na een daverende enthousiaste start van rock&rave superclub Rauw in de Effenaar afgelopen januari is door beide partijen besloten de aankomende tijd door te gaan en te gaan bouwen aan een mooie ruige en vuige toekomst in Eindhoven.
Chakra Party
zondag 30 maart 2008
Chakra Party strijkt voor de tweede keer neer in het Belgische Haasdonk, om zowel het Belgische als Nederlandse publiek te trakteren op een Zondagje feesten zonder weerga…
Bloomingdale Grand Opening
woensdag 26 maart 2008
Geweldige sfeer, fantastische locatie, amazing music, het plaatje klopte precies!’ zijn enkele van de lovende reacties na afgelopen zondag. Het verliep exact zoals je van een Grand Opening mag hopen. De puzzelstukjes vielen op de juiste plek en zorgde nu al voor één van de meest memorabele strandfeesten van 2008!
Op vrijdag 28 maart zal tijdens de maandelijkse R&B Diamonds party in mega discotheek Bozzini te Kerkrade speciaal voor alle aanwezige dames een exclusief optreden plaatsvinden van de artiest Ginuwine uit de USA.
Rauweekender 2008
zaterdag 22 maart 2008
De maandelijkse zeer succesvolle rock & rave clubavond Rauw vindt in april maar liefst 3 maal achter elkaar plaats onder de titel Rauweekender, een festival met de meest innoverende dance die raakvlakken heeft met cutting edge bandjes muziek. Het Rauweekender vond vorig voor het eerst plaats, en kwam in de plaats van het Nu Heroes festival. Door het grote succes heeft Tivoli besloten het festival uit te breiden met de donderdag.
Na twee zeer geslaagde edities, vonden Art of Dance en de megapopulaire Italiaanse live-act elkaar opnieuw voor het organiseren van een derde Noize Suppressor presents Hardcore Junky. Waar de eerste editie vooral in het teken stond van het tweede album van Alessandro Dilillo en Stefano Soprani, was de tweede Hardcore Junky vooral een celebration rond het zeer energieke duo. En wegens het immens grote succes van de laatste keer, presenteren de Italiaanse grootmacht en Art of Dance op zaterdag 5 april Noize Suppressor presents Hardcore Junky III!
Op zaterdag 28 juni 2008 slaat Forces of Dance een nieuwe weg in met het Audio Shock in Leeuwarden. Een weg die leidt naar een niet te missen festival, intiem van opzet en met een noordelijk karakter. Hét festival van het noorden met onder andere Club, House, Eclectic, Hardstyle, Techno en Schranz. Een festival ook met dikke namen als Erick E, Lucien Foort, Daniele Mondello, Activator, Miss Djax, Bart Skils, Amok en vele anderen. Welkom op Audio Shock.
DanceNjoy
dinsdag 11 maart 2008
Firma Gezellig presenteert na meer dan tien edities eatNjoy i.s.m. evenementenlocatie De Viersprong het tweede concept in de rij der Njoy-feesten. Op zaterdag 22 maart a.s. vindt in De Viersprong een grootse opening plaats van 'danceNjoy'. Hiermee geven we gelijk richting aan een nieuwe koers die bij De Viersprong gevaren zal worden gedurende de lente- en zomermaanden. Met Marcella, Quinten de Rozario, Matt Styles, Sandeep en Steelo in de line up is dit het feest om op Paaszaterdag naar toe te gaan.
A.S.S.
dinsdag 4 maart 2008
Met gepaste trots kan de Boerderij aankondigen dat de Amerikaanse techno-dj Rush naar Zoetermeer zal komen voor een 3 uur durende set tijdens A.S.S.! DJ Rush staat bekend als een van de bekendste techno dj's ter wereld. Het is dan ook bijzonder een artiest van zo'n formaat te zien in een relatieve kleine zaal als de Boerderij.
Oldstyle Phantoms
vrijdag 29 februari 2008
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Dat laatste geldt deze keer voor de organisatie van Oldstyle Phantoms. Ze hoopt op een volle bak en een uitverkochte HappydayZZ. Echter, de kaartverkoop loopt nog niet zoals gepland en gehoopt.
Blijf weg van dit feest!
woensdag 27 februari 2008
Voor degene die hoopte dat de sluiting van de Goudvishal de redding van hun bioritme zou betekenen is er slecht nieuws. De ellende begint op 7 maart 2008 weer met Tektron in de WillemEen, Arnhem. Net als je denkt dat met de vorige editie het dieptepunt bereikt was weten die sukkels van TK07 het nog een tikje harder te verpesten.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 30 januari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Zuipclub
vrijdag 18 januari 2008
Na maanden het budget scherp te stellen, maar toch de prijzen zo laag mogelijk te houden - zoals het eigenlijk zou moeten - en al tijden zo min mogelijk te verspillen aan personele zaken en andere onzinnige uitgaven is het Zuipclub gelukt om terug te geven aan de Amsterdamse scene wat het verdient
Hipperdepip
maandag 14 januari 2008
Creativiteit, Beats & Fashion! Dat is wat jullie op 27 januari gaan ervaren tijdens de eerste editie van Amsterdams gekste fashion party; Hipperdepip. Hipperdepip is een initiatief ontstaan vanuit vier studenten van het Amsterdam Fashion Institute. Gedreven door een passie voor mode en muziek, hebben zij een platform gecreëerd waarin creativiteit en vette beats de belangrijkste elementen zijn.
17 december 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
11 december 2008
Dilemma NYE 2009
9 december 2008
Plaisir - Musique Electronique
28 november 2008
Absolutely Stereo
20 november 2008
Beter kom je niet hardcore weekend
12 november 2008
Firma Gezellig invites Earthbookings
11 november 2008
Oud en nieuw in de Lexion: Erotic New Years Vibe
10 november 2008
Acidcollectief 303 Allstars warmt zich tijdens Club Marguerita op voor reeks nieuwe shows
4 november 2008
Raving Nightmare
2 november 2008
J.A.C.K. – Zaterdag 15 november – Comedy Theater Amsterdam
30 oktober 2008
Dutch Domination
9 oktober 2008
XXlerator special in The Matrix
Freakend pakt het weer groots aan in Amsterdam
Connected @ ADE “Dutch label night”
8 oktober 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Jubileumeditie Revu’s Nachttempel Verkiezing
1 oktober 2008
Garden of Eden
29 september 2008
Freakend
24 september 2008
‘Intieme’ avonden in Den Haag’s Paard van Troje
15 september 2008
Vijf namen Fabulous bekend
8 september 2008
Chris Liebing in Watt
14 augustus 2008
Solarize Agency gooit alle remmen los op Amsterdam Dance Event 2008
9 augustus 2008
Heroes of Oldschool in Carpe DM, Tilburg
8 augustus 2008
Dansen aan Zee
5 augustus 2008
‘Girls Love Diamonds’ in de straten van Rotterdam
30 juli 2008
Wooferland festival viert dubbel jubileum
17 juli 2008
Luminosity
11 juli 2008
Neerslag haalt Frog Pocket & Nobody Beats The Drum naar Nijmegen
10 juli 2008
Electronation
30 juni 2008
27 september presenteert b2s de 4e editie van Project Hardcore.nl
9 juni 2008
So Sexy Festival
2 juni 2008
5 jaar Wooferland, 20 jaar house
23 mei 2008
Kaartverkoop Dancepark start vrijdag 30 mei
8 mei 2008
Hard-hitting beats en sexy sounds in HardersPlaza
2 mei 2008
Eerste dance acts Lowlands
9 april 2008
Doetinchem komt weer in beweging
1 april 2008
Rauw Effenaar Eindhoven
30 maart 2008
Chakra Party
26 maart 2008
Bloomingdale Grand Opening
22 maart 2008
R&B Diamonds pakt verder uit: Special guest Ginuwine
Rauweekender 2008
20 maart 2008
Noize Suppressor presents Hardcore Junky III
18 maart 2008
Forces Of Dance Presents Audio Shock Festival 2008
11 maart 2008
DanceNjoy
4 maart 2008
A.S.S.
29 februari 2008
Oldstyle Phantoms
27 februari 2008
Blijf weg van dit feest!
30 januari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
18 januari 2008
Zuipclub
14 januari 2008
Hipperdepip