Partyflock
 
Nieuws · augustus 2007
­ Nederland
Het is bijna zover! Een nieuw concept waar al zoveel over wordt gesproken en bijna is uitverkocht. Maar liefst 25 professionals en ervaren vrijwilligers staan klaar om Touch @ the sea groots neer te zetten. Club de Pier in Scheveningen zal op zaterdag 8 september 2007 niet meer te herkennen zijn. Op deze unieke locatie wordt een exclusief en uniek feest georganiseerd dat zijn weerga niet kent. Dance, theater en film zal op een theatrale wijze de bezoekers gaan verrassen. De club, hardtrance en trancemuziek van de krachtige line-up met maar liefst 6 top-DJ's uit verschillende hoeken van de dansscene gaan jou meenemen naar een wereld vol warmte, verrassingen, respect en gelijkwaardigheid.
Op zomaar een zondag in september is het weer tijd voor een klassiek feestje. Zoals het vroeger was zal het klinken, vol classix, oldskool en early rave. The Good Old Days herleven op deze zondag. De dag van bezinning. Voor ieder die wel eens terug denkt aan toen, als ware het de mooiste tijd van je leven, is G.o.d. een echte aanrader.
Line up Earthquake – Germany 2007
vrijdag 31 augustus 2007
Although the intensity and accuracy of an earthquake prediction is still questioned by many, there is no doubt about the “big quake” that is going to shake the Ruhrgebiet on the 24th of November. The epicenter of this earthquake lies within the Turbinenhalle.
Q-dance naar België
donderdag 30 augustus 2007
Q-dance heeft de afgelopen 3 jaar de meest populaire en tot de verbeelding sprekende stage tijdens Tomorrowland in België. In februari 2006 organiseerde Q-dance ook de eerste Belgische editie van Qlimax in de Trixxo Arena te Hasselt, vanaf nu zal Q-dance op regelmatige basis evenementen in België organiseren.
A Nightmare Outdoor
donderdag 30 augustus 2007
Dit jaar staan er vijf area's gepland die zo'n beetje het hele muzikale hardcorespectrum beslaan - Mainstage, Energiehal, Oldschool Gangsters, Enzyme Records en Deathchant - waardoor iedere hardcoreliefhebber optimaal aan zijn of haar trekken zal komen.
Kant&Klaar
woensdag 29 augustus 2007
Kant & Klaar komt met een nieuw maandelijks feest: Smerig. De letters staan voor: Stevige Minimal & Electro Regeren In Groningen. Kant & Klaar heeft besloten deze feesten intiem en kleinschalig te houden voor de echte liefhebber van rauwe electro en diepe minimal. Omdat de organisatie toch ook liefde voor techno heeft, hebben ze het concept gelijk omgedoopt tot Te smerig: Techno En Stevige Minimal & Electro Regeren In Groningen. Het feest zal na het 2e feest dan ook deze naam behouden. Verwacht bij deze feesten geen pannenkoekenhouse, maar heerlijke techno met trancy-synths, minimale klanken met dikke basslijnen, rauwe analoge electro en geweldige climaxen.
It’s time for some Real House Music
Eind Augustus, voor velen het gevoel dat de zomer voorbij is ( voor zover de zomer was begonnen ) en voor andere de start van een nieuw studie jaar. Maar voor de Dance Scene is eind Augustus het begin van het laatste gedeelte van het jaar 2007. Zo ook voor GO!CRUNC, een verfrissend en vernieuwend begin en wel op de laatste vrijdag van Augustus. Begin de maand September goed, en kom naar GO!CRUNC op 31 Augustus.
J&E Entertainment lanceert New Nation
woensdag 29 augustus 2007
Begin dit jaar vond in het Belgische Essen de 1e buitenlandse editie plaats van Bassrulers, een van de meest succesvolle harddance evenementen van Zuidwest Nederland. In een tot op de nok gevulde Rex werden onze zuiderburen en ook de massaal aanwezige Nederlanders getrakteerd op de beste jump en early rave.

Een vervolg in deze karakteristieke voormalige bioscoopzaal kon dus ook niet uitblijven.......
Op 1 september a.s. is het zover! Dan zal de zesde editie plaatsvinden van het Last Minute Summer Event in Den Helder. De organisatie heeft ook dit jaar weer een aantal grote nationale toppers weten te strikken. Het Last Minute Summer Event staat ieder jaar garant voor een fantastische afsluiting van de zomer en de organisatie hoopt wederom op een gezellige dag en natuurlijk mooi weer.
Het zal je van je sokken slaan, zo lekker en knallend gaat het worden deze zaterdag in Club Latido. Niemand minder dan Djay Alias (Djay Alias) gaat hier zijn Birthday Bash vieren met een strakke line-up en twee vette zalen met hardtechno en early hardcore.
Paradox
dinsdag 28 augustus 2007
Na de succesvolle eerste editie van Paradox maakt Cyndium plaats voor een tweede spectaculaire editie op 13 oktober 2007 in de Waerdse Tempel te Heerhugowaard.
Struikgewas
dinsdag 28 augustus 2007
Na spoedberaad van de organisatie en een enorme handtekeningenactie van de fans is het dan toch zo ver: Struikgewas krijgt een vervolg! Zonder dat de organiserende partij te kennen had gegeven of er al dan niet doorgegaan zou worden, zijn de liefhebbers van minimal en techno massaal een handtekeningenactie begonnen om de heren van Struikgewas te overtuigen van het feit dat er nog één zomerse editie moet komen in de Scheveningse Whoosah Beachclub. De datum is inmiddels bekend, op 2 september staat het weer te gebeuren in één van Nederland’s bekendste badplaatsen.
Club Poema – 3 Year Anniversary
dinsdag 28 augustus 2007
Club Poema RAW bestaat in het derde weekend van september drie jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden en wel met een zeer speciaal verjaardagsfeest!
Kapsones™
zaterdag 25 augustus 2007
Na vier spetterende, Kapsones gevende, sexy en vooral sfeervolle edities van Kapsones on the beach is hier "The Grand Final". Vrijdag 7 september sluit Kapsones haar strand seizoen in stijl & klasse af. Kapsones zal jullie deze avond voorbereiden op “MTV - The City Is Ours Festival” dat de volgende dag op 8 september plaatsvindt midden in hartje Den Haag. Kapsones heeft namelijk op dit festival een eigen Kapsones Stage!
Twisted Dance & Fashion
vrijdag 24 augustus 2007
Zaterdag 15 september is het eindelijk weer zo ver. Na een woelige zomer met tot nu toe niets meer dan regen, zal Twisted 3Some het nieuwe club seizoen weer in stijl starten. Het modeteam “De ModeBende” zal weer zorgen voor een spetterende eigentijdse modeshow met leuke modellen en dito kleding.
Raving Nightmare
vrijdag 24 augustus 2007
Met trots presenteert UHM de line-up voor Raving Nightmare – Face The Future op 3 november 2007 in het MECC Maastricht:
Nieuw concept HappyDayZZ: Technolized
donderdag 23 augustus 2007
Op 15 september introduceert de HappydayZZ een nieuw concept. Dit feest dat Technolized gaat heten zal een van de dikste en vetste techno, minimal en tech/house feesten worden van het jaar met Marco Bailey, Secret Cinema, Bart Skils, Darko Esser & Daniela Haverbeck.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 22 augustus 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Heb jij zin om lekker lang te knallen en dit weekend maximaal te feesten? Wet’n Wild maakt er op 25 augustus een te gek feest van.
Absolutely Stereo
dinsdag 21 augustus 2007
In september 2005 ging Absolutely Stereo met een hele grote big bang van start. De eerste editie was gelijk uitverkocht en de onnavolgbare wisselwerking tussen dj, mc, vj en lichtman zette de toon voor de volgende edities op elke derde zaterdag van de maand. Twee jaar later is Absolutely Stereo 27.961 bezoekers verder en een hoop mooie herinneringen rijker… Met gast-dj’s als Benny Rodrigues, Lucien Foort en Erick E en natuurlijk de meesterlijke sets van “Miss Absolutely Stereo” Miss Monica is dit maandelijkse concept na twee jaar nog steeds één van de populairste avonden van Nederland.
Mystery Land uitverkocht
dinsdag 21 augustus 2007
Mystery Land uitverkocht
De karakteristieke groengekleurde X zit voor altijd in menig geheugen gegrift. Maar plots duiken ze her en der weer op. Op feesten, langs de weg en op internet verschijnt de groene X weer even in het beeld. En dat kan kloppen, want er is weer een echte Club X reünie in aantocht!
Palazz presenteert ‘Automatic’
dinsdag 21 augustus 2007
Op zaterdag 8 september is het zover: de eerste editie van Automatic in de Woerdense Palazz zal dan plaatsvinden. Palazz staat bekend om zijn inmiddels goedgevulde agenda, in een jaar tijd heeft het management een populaire uitgaansgelegenheid weten te creëren waar allerlei soorten succesvolle feesten zijn gehouden.
Na in het verleden onder andere DJ Tiësto op de waanzinnige Nederlandse Loveparade-truck te hebben gezet, heeft Frank Hulsebos dit jaar wederom een schitterend arsenaal aan Nederlandse trance-artiesten weten te strikken voor de Loveparade.
Website Syndicate online
maandag 20 augustus 2007
Klik hier om de website van Syndicate te bekijken! Naast de meer dan 45 artiesten tellende line up, vind je hier ook coole downloads, een screensaver en merchandise artikelen van Syndicate.
Op maandag 13 augustus was het dan zover. De 3 onbekende silhouetten kregen eindelijk een naam! Op zaterdag 27 oktober 2007 zullen niemand minder dan de DJ’s The Prophet, Neophyte en Ruthless maar liefst 8 uur lang de scepter zwaaien over hun eigen area in de Brabanthallen te Den Bosch. Kortom, drie helden uit de hedendaagse hardere stijlen, verzameld onder een dak. Dat is wat Thrillogy biedt!
Oldskool a/d Zaan
zondag 19 augustus 2007
De Zaanstreek staat bekend om zijn toeristische trekpleister de zaanse schans. Van ver komen mensen afgereisd om de molens, kaasmakkerij en klompenboederij te bezichten. Busladingen vol met toeristen bewapend met camera’s bestormen dit klein nagemaakte zaanse dorp. Menig aziaat vergist zich ook vaak tussen kroos op de sloot en het gras ernaast. Tot op heden heeft nog geen enkele slimme ondernemer een fotocamera winkel daar gevestigd(c). Niet alleen om de zaanse schans is de zaanstreek erg bekend geworden maar ook veel mensen zijn er komen wonen in het verre verleden vanwege zijn grote industrie en natuurlijk de daartoe behorende werkgelegenheid. De nieuwe generaties klagen nu tegenwoordig alleen maar over de stank van cacao en maggi.
The Stubnitz returns
zondag 19 augustus 2007
Na bijna een jaar van afwezigheid komt de MS Stubnitz weer terug naar Amsterdam voor een periode van 4 maanden. Iedereen die er vorig jaar bij is geweest weet dat de Stubnitz met z'n unieke undergroundsfeer een echte toevoeging is aan ’t Amsterdamse nachtleven.
Al geruime tijd worden er Lief festival early bird tickets doorverkocht. De tickets die verkocht worden zijn echter niet geldig.
Tussen de drukte van alle festivals door is het 25 augustus gewoon weer tijd voor een ‘normaal’ feest; Beatmachines. Maar wat is er normaal aan Beatmachines? De muziek is niet normaal, de locatie is niet normaal en de line up…die is helemáál niet normaal! De aankondiging? Is die normaal?
3 Years Explosive Cartuning
vrijdag 17 augustus 2007
Een lange weg werd afgelegd sinds dat Explosive Car Tuning in 2004 het levenslicht zag. Het is allemaal begonnen met een cd compilatie samengesteld en gemixed door DJ Marcky die zijn tijd ver vooruit was........
Ritmo - 2 year anniversary
donderdag 16 augustus 2007
Niemand had kunnen denken dat latin house zo een enorme toevlucht zou nemen. Daar het in het verleden kleine zaaltjes voltrok, komt het publiek massaal af op kwalitatieve latinhouse feesten. Ook heeft de muziekstroming deze zomer op elk festival eigen plek gekregen en dat laat wel zien dat dit genre enorm gegroeid. Ritmo is blij haar steentje te hebben bijgedragen en doet dat nog steeds.
Treetz goes to the Beach
dinsdag 14 augustus 2007
Meestal worden diegenen die vragen overgeslagen. Dat is dit keer niet het geval. You ask for it so you get it! Treetz keert eindelijk richting strand! De enige outdoor Treetz on the beach-editie van 2007 genaamd Treetz on the beach on the Beach zal het zomerseizoen afsluiten op Sapph Beach in Scheveningen. Op 26 augustus zal de zon nog meer stralen, het zand nog heter zijn en een vloedgolf aan muziek over het Scheveningse strand trekken. Zal er eindelijk dan ook in ons kleine landje een hittegolf neerstrijken? In ieder geval zijn Chuckie en Real er klaar voor om de temperatuur naar hogere waarden te stuwen.
BOOT 25 'alle trossen los'
dinsdag 14 augustus 2007
25 augustus 2007 gaan we met 200 mensen 8 uur lang varen, housen, chillen, eten, en als het effe kan zwemmen op een volledig tot club omgebouwde veerpont genaamd Boot 10 - boot 1.
Trix in the mix, hét (gratis) outdoor dance event, dat voor kort alleen op koninginnedag plaatsvond, krijgt een vervolg: Trix in the mix – Not only 4 the Queen- op zaterdag 1 september a.s. in de Casinotuin in 's-Hertogenbosch. Hiermee geeft organisator Pleaserz gehoor aan de wens van vele house liefhebbers. Zij hoeven namelijk niet wéér een jaar te wachten op het populaire muziekspektakel en ook de oranje outfits mogen nog even in de kast blijven hangen. De line-up liegt er niet om. Bekende dj’s als Laidback Luke, Funkerman, Jeroenski en Jorgensen zullen hun muzikale hoogstandjes ten gehore brengen.
Q-BASE
maandag 13 augustus 2007
Op 8 september organiseert Q-dance een van de laatste festivals van het seizoen. Net over de grens in Duitsland vindt de vierde editie van Q-BASE plaats, lees verder.
Megarave 2007 Indoor and Outdoor
maandag 13 augustus 2007
Na een klein probleempje met politie-inzet waardoor het feest moest worden verzet naar 31 augustus is het dan eindelijk zover: vrijdag 31 augustus barst het feest weer los in het zuiden van Nederland! Vanaf 19.00 uur zal het weer beuken en knallen zijn in de Peppermill in Heerlen want dan is Megarave Indoor & Outdoor.
Ex Porn Star
zaterdag 11 augustus 2007
Ex Porn Star strijkt zaterdag 15 september neer in de Waerdse Tempel te Heerhugowaard. Dit prachtige poppodium tussen Heerhugowaard en Alkmaar gaat kennis maken met het meest succesvolle reizende circus van Nederland. De naam zegt het al; "Dikke lul, Drie bier!" Geen gezeik, gewoon een goed feest met goede muziek, veel entartainment en een vernieuwend decor!
Bass Invaders is weer terug! Nu op één van de snelst in populariteit groeiende locaties voor de hardcore sound: Club Latido in Amsterdam Noord!
Met trots presenteert Live At Nighttown Underworld op 5 november 2007 in de Maassilo te Rotterdam. Als support act brengen zij Simian Mobile Disco (live) mee.
F*ckers
woensdag 8 augustus 2007
Zand tussen je tenen en tegelijkertijd een fles rosé achterover slaan op het strand van Scheveningen? Now we’re talking! Na de uitverkochte editie van 2 augustus, keert F*ckers in Augustus wekelijks terug naar de kust van Scheveningen.
Ter gelegenheid van de elfde editie van de FFWD Fit For Free Dance Parade is 'The Album' uitgebracht. De CD is net als vorig jaar gemixt en gecompileerd door de Bredase dj Dazzle en staat garant voor een spetterende impressie van de FFWD Fit For Free Dance Parade.
Chemical Brothers op STRP Festival
woensdag 8 augustus 2007
De The Chemical Brothers komen naar Nederland om het STRP Festival te openen! Hun indrukwekkende liveshow staat bol staat van effecten en visueel geweld en daarom is het de ideale openingsact voor het art & technology festival STRP. Naast het openingsconcert van de The Chemical Brothers is er op vrijdag en zaterdag een uitgebreid muziekprogramma dat rond 20:00u start en doorgaat tot zes uur in de ochtend.
De Britse danceformatie The The Chemical Brothers heeft zich laten strikken voor het openingsconcert van het STRP Festival in het Klokgebouw Eindhoven, op 22 november. Dat heeft concertorganisator Mojo vandaag bekendgemaakt.
Watch out for No. 22
maandag 6 augustus 2007
Met amper nog een week te gaan zijn alle voorbereidingen in volle gang voor de FFWD Fit for Free Dance Parade te Rotterdam. Dit jaar wordt het een waar festijn, nog meer dan voorgaande jaren. Je wilt immers altijd beter en meer… (erg gezond overigens). Wanneer jullie naar de FFWD Fit for Free Dance Parade gaan kijken in het centrum van Rotterdam, Watch out for no. 22. De truck van IVE-events en HappydayZZ Events.
Coone & The Gang
maandag 6 augustus 2007
Het mysterieuze nieuwe event van Bass Events op zaterdag 13 oktober in het Sportpaleis van Antwerpen is bekend: Bass Events Presents…Coone & The Gang.
Beatbox in een Barbiewereld
zaterdag 4 augustus 2007
Beatbox is op vakantie, maar komt op 17 augustus terug met een lekker kleurtje. Barbieroze! Voor deze editie van Beatbox met het thema Barbie, wordt de hele Escape Club in het roze gehuld en omgetoverd tot een gezellige, swingende Barbiewereld. Hier kan met een kick ass line-up opnieuw tot in de kleinste uurtjes van de nacht worden gerockt en niet te vergeten gerolld. Want ook dit keer wordt de dansvloer weer vrijgemaakt voor moves on wheels! Barbiegirls en Barbieloving Ken’s zijn welkom voor sexy tunes, vette beats en fun on wheels!
Het Trimbos-instituut roept mensen op voorlopig geen cocaïne te gebruiken. Het instituut heeft coke aangetroffen die verontreinigd is met atropine.
Voor het hardere werk zaterdag....
woensdag 1 augustus 2007
Zaterdag 4 augustus is een dag vol feesten in Club Latido in Amsterdam Noord. In twee zalen worden maar liefst twee feesten gehouden met één gezamelijke entree!
Afterparty op Maandagochtend
woensdag 1 augustus 2007
Extra, extra, read all about it! Heel veel Nederlanders blijven gewoon lekker in eigen land deze vakantie want hier valt genoeg te beleven. Maak je weekend deze week extra lang met de Extra Editie Afterparty in club Latido.
31 augustus 2007
Eerste Touch @ the sea groots van start
Een paar keer per jaar laat Chakra Party G:O:D los
Line up Earthquake – Germany 2007
30 augustus 2007
Q-dance naar België
A Nightmare Outdoor
29 augustus 2007
Kant&Klaar
GO!CRUNC @ Amsterdam Marcanti, Amsterdam
J&E Entertainment lanceert New Nation
28 augustus 2007
DJ Paul Elstak, DHHD en Spider op Last Minute Summer Event
The Infinite Life viert de birthday bash van een van de hotste dj’s in de harde scene
Paradox
Struikgewas
Club Poema – 3 Year Anniversary
25 augustus 2007
Kapsones™
24 augustus 2007
Twisted Dance & Fashion
Raving Nightmare
23 augustus 2007
Nieuw concept HappyDayZZ: Technolized
22 augustus 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Gratis entree tot één uur en extra dj toegevoegd bij line-up Wet’n Wild
21 augustus 2007
Absolutely Stereo
Mystery Land uitverkocht
The legend continues: Club – X ”The Reunion”
Palazz presenteert ‘Automatic’
Dutch Trance Alliance tijdens Loveparade 2007
20 augustus 2007
Website Syndicate online
Thrillogy: The Prophet, Neophyte en Ruthless in Brabanthallen Den Bosch
19 augustus 2007
Oldskool a/d Zaan
The Stubnitz returns
18 augustus 2007
X-Sense waarschuwt voor illegale kaarten Lief festival
17 augustus 2007
Beatmachines, de meest ‘niet normale’ afterparty
3 Years Explosive Cartuning
16 augustus 2007
Ritmo - 2 year anniversary
14 augustus 2007
Treetz goes to the Beach
BOOT 25 'alle trossen los'
13 augustus 2007
Succesvol outdoor dance event in ’s-Hertogenbosch krijgt vervolg
Q-BASE
Megarave 2007 Indoor and Outdoor
11 augustus 2007
Ex Porn Star
10 augustus 2007
Bass Invaders - All Harder Styles op nieuwe lokatie nog vetter en harder
8 augustus 2007
Live At Nighttown presenteert Underworld
F*ckers
FFWD Fit For Free Dance Parade en Dazzle presenteren 'The Album'
Chemical Brothers op STRP Festival
6 augustus 2007
The Chemical Brothers naar Nederland
Watch out for No. 22
Coone & The Gang
4 augustus 2007
Beatbox in een Barbiewereld
3 augustus 2007
Levensgevaarlijke cocaïne in Nederland
1 augustus 2007
Voor het hardere werk zaterdag....
Afterparty op Maandagochtend