Partyflock
 
Nieuws · juli 2007
­ Nederland
Zondag 19 augustus Lido Bloemendaal aan zee: Beach Party JP & Friends met: Marc Vedo Verenigd Koninkrijk, Cor Fijneman, Alexander Koning, Micha B, Hank en DJ JP. All mixed up...! House, Techno. Trance en Hard....Gratis entree!
Treasure....Army of Lovers
maandag 30 juli 2007
Grof geschut 29 september in de Lexion. Treasure komt met een spectaculaire Army of Lovers editie waar de vonken vanaf vliegen.
In samenwerking met de vredesduiven van de stichting Dance And Sport Against Violence wordt het knallen geblazen. In de loopgraven heeft de filmcrew van Mybestdj.nl weer een riante postitie veroverd.

Treasure Army of Lovers lees hier meer over deze kroon op een geweldig jaar.
Line up Project Hardcore.nl
maandag 30 juli 2007
Op zaterdag 29 september 2007 is het tijd voor de derde editie van Project Hardcore.nl, die wederom in het SilverDome te Zoetermeer zal plaatsvinden. Deze ijshal is vanwege het harde geluid en de perfecte ligging een zeer geschikte locatie voor een evenement als Project Hardcore.
Kees is terug!
zondag 29 juli 2007
De afgelopen weken trok de website www.keesisterug.nl al duizenden bezoekers en sommige feestgangers kwamen Kees al tegen op festivals of in clubs. Het gevolg? We ontvingen werkelijk tientallen mailtjes, we werden plat gebeld en er rolde zelfs enkele faxen binnen. Telkens met dezelfde vragen: “Wie is Kees, Waar is Kees geweest, Waarom is hij terug en Wat is dat toch, die Kees?” We probeerden op elke vraag te reageren maar het was dweilen met de kraan open. Daarom leek het ons de hoogste tijd voor wat antwoorden.
Ons kent ons
zaterdag 28 juli 2007
Ons kent ons is pas een week oud en nu al een nieuwtje in Utrecht. Eindelijk een stadsstrand in Utrecht waar men heerlijk na het werk kan genieten van een drankje en een hapje. Ons kent ons richt zich op de doorwerkende medewerker, op de zakenman, op de student, op de feestbeest en op alle aardige mensen die gezellig de week willen afsluiten met collega’s, vrienden, studiegenoten, buren en kennissen op het Utrechtse SOIA - Strand Oog in Al.
Bij velen verschijnt er een smile van oor tot oor, als men terugdenkt aan Luna beach 2006. Vorig jaar, een klapper met duizenden partypeeps, prachtig weer en een sterke line-up. Onder de zon, aan het Strand van Luna, palmbomen, live percussie, zwemmen, big pillows en cocktails. Wat wil een mens nog meer op zijn vrije zondag. De dagbladen repte over "Luna beach 2006 Party smaakt naar meer". Dat vond de organisatie ook. Dus ook dit jaar weer hét strandfeest om het zomerseizoen goed uit te luiden: Luna Beach 2007.
Dansen aan Zee Beachtour
zaterdag 28 juli 2007
De zomertijd is alweer op de helft maar dansend Nederland heeft nog zo weinig zonne-uren gekregen. Iedereen zit maar af te wachten wanneer de tropische temperaturen komen. Vertrouwen houden in een goede tweede helft, dat is wat we met zijn allen moeten uitstralen. Zondag 19 augustus doet Firma Gezellig haar derde beachclub aan tijdens de Dansen aan Zee Beachtour 2007.
Op 20 juli j.l. is Michel van den Berg A.K.A The Vinyl Junk getrouwd met zijn jeugd liefde Barbara. Na lang twijfelen tussen zijn draaitafels en zijn vriendin heeft Michel toch gekozen voor een huwelijk met zijn vriendin Barbara. Waarschijnlijk wilden ze op het stadhuis van Hengelo niet meewerken aan een bruiloft tussen een persoon en twee apparaten in de vorm van een draaitafel. Michels grote wens was om zijn bruiloft met heel Hardcore liefhebbend Nederland te vieren, alle reden voor de organisatie Eastside Underground om deze wens in vervulling te laten gaan. Daarom is er op 1 september de grootste bruiloft van Nederland in Go Planet Expo Hall genaamd OSM "Married with Vinyl".
Over ruim vijf weken is het dan eindelijk zover: de veertiende editie van Mystery Land, zaterdag 25 augustus in de Haarlemmermeer. Mystery Land, de afsluiter van het Nederlandse festivalseizoen, presenteert ook dit jaar op het Floriadeterrein weer een programma met meer dan 120 internationale top-dj’s in 16 area’s, waarin alle dancestijlen zijn vertegenwoordigd – van electro, house en urban tot minimal, techno, trance en hardstyle. Het is een van de zeldzame momenten in het jaar dat alle subculturen van de housenation samenkomen om met elkaar te feesten.
Nog heel even en dan zal de NDSM-werf te Amsterdam voor één dag veranderen in een sprookjesparadijs. De voorbereidingswerkzaamheden zijn in volle gang om de bezoeker een waardige sprookjesdag te bezorgen. Voor ieders informatie volgt hier nog de belangrijkste laatste info en de mooie timetable die bol staat van de top dj’s.
Op vrijdag 31 augustus zal de HappydayZZ in Culemborg gevuld zijn met echte liefhebbers. Een feest met darkcore, (uk) hardcore, breakcore en terror minded people wat vanuit Orange Events & HappydayZZ Events georganiseerd wordt. Deze 3e editie van het concept Schijt Aan wordt geweldig! Let op: geen hapklare-brokken!
The Eden Rave MMVII
donderdag 26 juli 2007
Vorig jaar maakte The Eden Rave na lange tijd een keiharde comeback. Het werd een geweldig feest waarbij de early hardcore battles vanaf het podium in het midden van de zaal euforisch door het publiek werden beleefd.

Op 10 november aanstaande sluit Dance 2 Eden haar 15-jarig jubileumjaar af met wederom vijf spetterende early hardcore battles tijdens The Eden Rave MMVII in de Vechtsebanen te Utrecht.
Nog een dag en de grootste kermis van Europa barst los, en voor diegenen die het niet weten dit gebeurd gewoon in onze eigen Brabantse Tilburg. Hoogtepunt in de week zal zijn de zgn. “Roze Maandag”, waar een paar honderd duizend mensen het centrum van Tilburg zullen gaan vullen, in totaliteit komen er naar schatting 1.5 miljoen mensen in de bewuste week naar de kermis van Tilburg waaronder bezoekers van onze buurlanden. De Tilburgse kermis is het internationale podium van vermaak. Maar er zullen ook veel dancepeople Tilburg aandoen, er stonden al veel parties gepland maar verassend genoeg is er plotseling een paar bijgekomen waaronder Wild Romance.
Bas & Ram bewezen vorig jaar al over perfecte organisatorische skills te beschikken, hun stages op Free Festival en Rockit waren een succes en avonden als Déjà Vu, Protocol en TranceSetterZ behoren of behoorden altijd tot de avonden waarvan men zei: “Was het maar elke week zo’n feest”. Gelukkig is er goed nieuws, want ook dit jaar zal het dynamic duo weer hun eigen stage hosten tijdens Rockit Open Air Festival in Maarssenveen. Op zaterdag 28 juli is de TranceSetterZ stage gevuld met de beste namen uit binnen- en buitenland op het gebied van trance, techtrance en hardtrance, een must voor de vele liefhebbers dus.
Nog even en dan trekt voor de elfde keer de grootste danceparade van de Benelux door Rotterdam. Op 11 augustus staat de Rotterdamse binnenstad geheel in het teken van de FFWD Fit for Free Dance Parade. Maar de parade is niet het enige feest die dag. Vanaf 20.00 uur 's avonds barst in de clubs een serie spetterende afterparty's los.
Zaterdag 1 september zal Bass Events, België’s leading harddance organisatie, zwaar uitpakken met een waanzinnige stage op Laundry Day op het Eilandje in Antwerpen. Hier zal tevens de nieuwe portaalsite www.bassevents.be?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A9242 gelanceerd worden wat dé online uitvalbasis zal worden voor alle liefhebbers van de hardere dance stromingen.
ONS kent ONS
zondag 22 juli 2007
Met de overgebleven collega’s en studenten met hertentamens, kijken we allemaal reikhalzend uit naar het weekend met dit warme weer. Waar vrienden en bekenden lekker op het strand in het buitenland zitten, werken een aantal van ons keihard door deze zomer. Twisted 3Some biedt deze hardwerkende mensen van regio Utrecht, en natuurlijk daarbuiten, een heerlijk alternatief. De week in stijl afsluiten op het Utrechtse stadstrand met een BBQ en heerlijke strandmuziek.
Models & Bottles
vrijdag 20 juli 2007
Vanaf 21 juli t/m 29 juli vindt The International Amsterdam Fashion Week 2007 plaats in Amsterdam! Tijdens deze week staat Amsterdam weer in vuur en vlam op het gebied van mode, met een uitgebreid programma van shows, exposities, lezingen, film-voorstellingen en natuurlijk feesten. Uiteraard kan een after party dan ook niet ontbreken! Tijdens de laatste dag van deze week, vindt dan ook deze afterparty plaats in een van de meest prestigieuze clubs van Amsterdam: Mansion]! De naam van het feest zegt het al: Dit feest zal totaal in teken staan van modellen, de heerlijkste cocktails, champagne en andere lekkernijen! Models & Bottles The Amsterdam Fashion Week Afterparty maakt jouw FashionWeek compleet! Voor de muziek zijn dan ook niet de minste namen uitgenodigd! Jay Serano en Joshua Walter laten jou swingen op zondag 29 juli!
Welcome Home... in Paradiso
vrijdag 20 juli 2007
Op 18 augustus 2007 zal de familie van Namasté het Welcome Home concept naar een hoger niveau tillen in de Amsterdamse muziektempel Paradiso en hier haar eigen spirituele wereld van liefde en licht creëeren. Familie en vrienden worden uitgenodigd om in drie verschillende dimensies de verbintenis van culturen te vieren.
Op 21 juli na Extrema Outdoor nog doorgaan tot in de kleine uurtjes? In elf eenvoudige stappen ben je op The Night After in dé toonaangevende club van Eindhoven; Rechter.
Mindcontroller
vrijdag 20 juli 2007
Zaterdag 29 september kunnen de Aussies en Cavello's weer van zolder worden gehaald. Art of Dance neemt je mee terug naar de gloriedagen van de jaren
'90, tijdens een nieuwe editie van Mindcontroller. Vier area's met strictly
Early Hardcore, Early Rave en Oldschool zullen de oude tijden in de Hemkade
doen herleven.
Blacklabel presents
donderdag 19 juli 2007
Het Amsterdamse BlackLabel presenteert zich op 11 augustus aan het hoofdstedelijke publiek met een smeuig rijtje electronische artiesten. Schwarzer Männer bijten de spits af, daarna Krause live, hoofdact de Melomanics en tenslotte labelbaas Kid Goesting achter de draaitafels.
22 september 2007 - Een nieuw tijdperk breekt aan wanneer Hellbound de Borchlandhal in Amsterdam tot Hardcore Republic uitgeroept. Van 21.00u tot 07.00u zal het onvervalste en ongeëvenaarde Hellbound concept hier een luidruchtig coupe uitvoeren en zullen duizenden Hardcore kameraden het oorverdovende muzikale geweld van de nieuwe machthebbers uitroepen tot de standaard in deze Hardcore Republic. Een standaard die vol overtuiging zal worden overgedragen op de Hardcore die-hards en broedervolken uit alle hoeken van de underground.
Cityrave
donderdag 19 juli 2007
Na twee meer dan succesvolle edities, is hij er dan weer. Na een editie in Utrecht, en een vervolg van 12 uur lang in de HappyDayzz te Culemborg keert hij dan eindelijk weer terug. Wanneer we denken aan Cityrave komen vaak woorden tekort, maar als de organisaties het toch samen moet vatten zullen woorden als geliefd, uniek, uitbundig, onderscheidend, knallend, beukend en oorverdovend meermalig de revu gaan passeren. Cityrave is weer terug op het vertrouwde nest, eigenlijk van nooit weggeweest. Echte liefhebbers van deze scène zullen ongetwijfeld al Cityrave, of een ander feest van deze organisaties meegemaakt. Die mensen zullen ook weten wat hun te wachten staat op 21e van september.
De organisatie kan melden dat de VIP kaarten voor Pleasure Island op 28 juli bij ticketbox zijn uitverkocht. De laatste 100 VIP tickets kunnen alleen nog besteld worden via de site http://tickets.artofdance.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A9221. Gewone tickets zijn nog wel gewoon te koop. Aangezien je dit spektakel niet mag missen, raden we je aan om niet lang meer te twijfelen aangezien de kaartverkoop hard gaat
Red Bull Visual Beat
donderdag 19 juli 2007
Vrijdag 20 juli a.s. zal een nieuwe vorm van VJ-samenwerking Amsterdam bestormen in de vorm van Red Bull visual beat. De betrokken VJ's gaan dit keer niet alleen zorgen voor een kleurrijke en kunstzinnige achtergrond voor het geluid van de DJ, maar zullen tevens een virtueel 'rondetafel gesprek' houden, waarbij verschillende benaderingen van het VJ-en onder de loep worden genomen en een unieke samenwerking to stand wordt gebracht : Visual Beat.
Stug in 't zand
dinsdag 17 juli 2007
Na 14 april & 2 juni in het Paard verhuist Stug nu naar 't strand van Scheveningen. Op het moment natuurlijk moeilijk voor te stellen, maar binnenkort schijnt de zon ook weer op de Scheveningse stranden. Iedereen die hier weleens geweest is weet wat voor 'n paradijs het Zwarte Pad kan zijn tijdens een warme zomerdag. Stug gaat zo'n dag aanvullen met lekkere muziek, goede sfeer en een gezellige locatie.
Nog 1,5 week te gaan en dan barst het spektakel wederom los op het Wolderwijd te Zeewolde. De 2de editie van Slick Outdoor zal dan als een wervelstorm over het hete zand van start gaan.
Los... Be a beach goddess
dinsdag 17 juli 2007
Zin in opnieuw een avondje met zwoele beats? Heb nog even geduld, maar pols je vrienden alvast en markeer 4 augustus in je agenda, want dan vindt de volgende editie van Los plaats op Sapph Beach in Scheveningen. Het toneel van weer een knallend dancefeest. Dat betekent wederom een avondje flink feesten en flirten, 6 uurtjes lang. Na de succesvolle uitverkochte vorige editie, wordt het weer groter. Ditmaal maar liefst 9 artiesten. Dat betekent nog meer muziek en nog meer fun…
De gekheid rond Intiem gaat maar door. Na 2 bomvolle edities in mei en juni in de Billabong Beachclub hebben we een kleine welverdiende rustpauze genomen om ons langzaam weer op te maken voor meer muzikale madness en crazyness op het Scheveningse strand. Intiem komt namelijk met een gigantische dubbeleditie. Afgelopen edities waren al een gekkenhuis met ijzersterke sets van dj’s René Amesz, Stef Vrolijk, Jordi Bouman en Ramon. Beide keren is de strandtent op zijn kop gezet.
Kom, aanschouw en beleef deze exclusieve avond in het hart van SCHIPHOL met een line-up die je met je hoofd in de wolken brengt en ervoor zal zorgen dat je gaat zweven zonder dat er een vliegtuig bij komt kijken.
Bass Solution
vrijdag 13 juli 2007
Zaterdag 4 augustus 2007 is het weer tijd voor de derde editie van Bass Solution! Deze editie heeft als thema “Summer Madness”. Je kunt deze avond dus leuke en gekke zomerse verrassingen verwachten. Voor wie zich de vorige edities niet meer kan herinneren even een korte flashback; De eerste editie vond plaats op zaterdag 22 juli 2006, een nacht die bij velen nog in het geheugen gegrift staat.
Tomorrowland 28 & 29 juli
donderdag 12 juli 2007
De derde editie van Tomorrowland zal wederom plaatsvinden op het mooiste festivalterrein van België: het Recreatiedomein De Schorre te Boom, dit op zaterdag 28 en zondag 29 juli 2007.
Je bent welkom in M'Toko
donderdag 12 juli 2007
De donderdag heeft er een nieuw fenomeen bij, M'Toko. De eerste twee edities zijn een feit en waren een groot succes. Om dit succes met iedereen te kunnen delen is vanaf 1 juli de internetsite van M'Toko van start gegaan. Hier vind je de foto’s, nieuwtje en roddels over the place to be op donderdagavond. Ook zul je hier binnenkort de wekker vinden die je wakker schudt voor het nieuwe M’Toko feest.
Op 15 juli 2007 is het weer tijd voor de B2B Sessions van Sundale. Voor deze editie zal niemand minder dan Axwell op Bloomingdale neerstrijken.
Simple @ the beach
woensdag 11 juli 2007
Terug kijkend op een geslaagd deel I, is de voorbereiding weer begonnen voor de 2e Chakra: Simple@the beach. Het weer was de 1e editie vreselijk. Het kon bijna niet erger. Terwijl de zon ver te zoeken was, tussen de donkere wolken, daalden de regendruppels rijkelijk neer, en veranderden het prachtige aanzicht van een blauwe zee, en een gele zon, strand en zomerse beats, in een trieste grauwe natte bende.

Van heinde en verre waagden de trouwe Chakra Party gangers zich door weer en wind, en druppelden de Karavaan binnen. Deze was door het Chakra decoratie team aangekleed, om de aparte sfeer te kunnen handhaven, die zo kenmerkend is voor Chakra. Chillen is op zondag net zo belangrijk als feesten op Chakra, en deze mogelijkheid, was dan ook volop aanwezig.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 11 juli 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Op vrijdag 13 juli zal een nieuw Hardstyle/Jumpstyle concept haar intreden doen in Alcazar – Puttershoek (tussen Rotterdam en Dordrecht) genaamd Zentec – The hard Dance Event. De line-up zal zeker niet onder doen bij vergelijkbare feesten met vijf nationaal bekende dj’s en drie lokale talenten.
Earth Paradiso Trilogy
dinsdag 10 juli 2007
Earth is in 2007 maar liefst drie maal in Paradiso te vinden, dat betekent een heuse Paradiso trilogie.
Club Mystique on the Beach
maandag 9 juli 2007
Deze zomer slaat Club Mystique haar vleugels uit, om op zondag 12 augustus neer te strijken op het Scheveningse strand Sapph Beach de voormalige Beachclub Sunday`s op het Noorderstrand zal het decor zal zijn voor een unieke editie van Club Mystique on the Beach Speciaal voor de vroege B2B vogels is er ook een mooie actie, waarbij je alleen deze week in de voorverkoop via Ticketbox 2 kaarten voor de prijs van 1 kan kopen.
Oldschool Gangsters
zondag 8 juli 2007
Op 14 juli zal alweer een nieuwe editie van het inmiddels berucht geworden Oldschool Gangsters plaats vinden in Outland te Rotterdam. Het thema van deze editie heeft alles te maken met Gangsters alleen zijn ze nu uitgeweken naar het Japanse Underground leven waar de Jakuza het voor het zeggen heeft. Met het concept Oldschool Gangsters heeft de organisatie zich goed op de "Oldschool Kaart" gezet gezien de reacties naar aanleiding van de vorige edities. Tijdens de verschillende acties was dit ook goed te merken. "O, eindelijk, hier heb ik op zitten wachten", of een, "YEAH, Ik kom op zeker". Vele Positieve reacties en dat is altijd goed om te horen. En het blijft een feit, de beste publiciteit gaat van mond tot mond...
Syndicate
vrijdag 6 juli 2007
Op 6 oktober 2007 zullen de legendarische Westfalenhallen het toneel zijn van een samenkomst van de grootste ambassadeurs van de hardere stijlen. Een bijzonder samenkomen in een bijzondere locatie, die met haar snoeiharde geluidssysteem uitermate geschikt is voor deze happening.
Als je van gedachten bent dat de zomer in september al voorbij is dan heb je het mis! Stichting O.N.E. presenteerd de line up van hét ultieme strandfestival Sunset paradise. Waan je in een oase van tropische sferen, dit als de perfecte afsluiter van een zomer vol zon, zee en feest.
Poppodium De Melkweg in Amsterdam krijgt van de gemeente een half miljoen euro om de zomer door te komen. Dat heeft de Amsterdamse gemeenteraad donderdag besloten om een dreigend faillissement van de concertzaal af te wenden.
Franchise
donderdag 5 juli 2007
De Franchise “Goes Around the World in 80 days” tour is sinds vorige week de tweede maand ingegaan. Op 21 juni j.l. vond de preparty voor de Franchise zomer tour al plaats. En een week later de officiële Kick-off van het populaire Amsterdamse clubconcept op Kreta in club Matrix, Chersonissos.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 4 juli 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
De politie Rotterdam – Rijnmond is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de ongeregeldheden bij het Strand aan de Maas op 9 juni j.l. Die zaterdagavond werd het strand ontruimd nadat bij een feest door grote drukte onenigheid en een vechtpartij was ontstaan. Hier raakten twee beveiligingsmedewerkers gewond.
Beatmachines
zondag 1 juli 2007
Afgezien van het feit dat er nog een hele lange, warme en zonnige zomer voor de deur staat, willen wij van G.O.D. Underground Events graag vast even de aandacht vestigen op de volgende datum: zaterdag 25 augustus. Op deze dag is het namelijk weer tijd voor Beatmachines!
Je kunt het over veel zaken in de dance oneens zijn, maar niet dat XXlerator er de afgelopen vijf jaar dik niet in is geslaagd om een van de aller, allerbeste clubavonden van Nederland neer te zetten! En natuurlijk hoort daar een heel dikke birthday bash bij: XXlerator 5 years.
Twice as nice
zondag 1 juli 2007
Twee kleine organisaties slaan de handen ineen, om zoveel mogelijk handen in de lucht te krijgen: Create meets Tranceformer. Beide partners bewezen hun bestaansrecht in het recente verleden, door kleine maar kwalitatief grootse Trancefeesten neer te zetten. Beperkt in budget en daarmee bescheiden qua lokatie, aankleding, promotie ... bescheiden in alles. Behalve in muzikale performance en in ambiance!
31 juli 2007
Lido Beach Party zondag 19 augustus
30 juli 2007
Treasure....Army of Lovers
Line up Project Hardcore.nl
29 juli 2007
Kees is terug!
28 juli 2007
Ons kent ons
Waerdse Tempel organiseert free outdoor dance-event Luna Beach 2007
Dansen aan Zee Beachtour
27 juli 2007
De grootste "Hardcore" bruiloft van het land
26 juli 2007
Time table Mystery Land bekendgemaakt
Pleasure Island laatste info en timetable
Geen hapklare-brokken in Culemborg
The Eden Rave MMVII
24 juli 2007
Wild Romance The Pink Edition op het Europese podium van vermaak
TrancesetterZ @ Rockit open air met mega line up!!!
FFWD Afterparty's laten Rotterdam dansen
22 juli 2007
Bass Events kondigt nieuw event in het Sportpaleis aan op Zaterdag 13 Oktober
ONS kent ONS
20 juli 2007
Models & Bottles
Welcome Home... in Paradiso
In 11 stappen van Aquabest naar De Rechter
Mindcontroller
19 juli 2007
Blacklabel presents
De Hardcore Republic van Hellbound maakt haar Regime bekend
Cityrave
VIP kaarten Pleasure Island uitverkocht
Red Bull Visual Beat
17 juli 2007
Stug in 't zand
Zon, strand en hele vette djs: 12 uur lang genieten
Los... Be a beach goddess
15 juli 2007
Intiem’s crazyness continues on the beach
14 juli 2007
Party People, fasten your seatbelts
13 juli 2007
Bass Solution
12 juli 2007
Tomorrowland 28 & 29 juli
Je bent welkom in M'Toko
Sundale B2B Sessions featuring Axwell
11 juli 2007
Simple @ the beach
Kort nieuws van de KNIP-dienst
10 juli 2007
Zuid-Holland weer groot dansfeest rijker
Earth Paradiso Trilogy
9 juli 2007
Club Mystique on the Beach
8 juli 2007
Oldschool Gangsters
6 juli 2007
Syndicate
O.N.E. Sunset Paradise festival
5 juli 2007
Amsterdam helpt De Melkweg de zomer door
Franchise
4 juli 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
3 juli 2007
Politie zoekt filmpjes onenigheid strand aan de Maas
1 juli 2007
Beatmachines
Dik verjaardagsfeest voor 5-jarige XXlerator
Twice as nice