Partyflock
 
Nieuws · mei 2007
­ Nederland
Met de komst van onder meer ROOG en Kerri Chandler uit de Verenigde Staten bij Framebusters, én de langverwachte uitbreiding van de 20jarige Escape, wordt het een bijzondere maand voor één van Nederlands bekendste en oudste clubs.
Funky Latino benefit special
dinsdag 29 mei 2007
Funky Latino Benefit Edition, Latinhouse voor stichting Jaimy.
Club The The Level in Arnhem en Salsajam organiseren een avond voor stichting Jaimy. Zaterdag 23 juni 2007, Club The The Level, Arnhem, van 22.00 tot 05.00 uur.
Line-up: Erick E, Gregor Salto, Ricky Rivaro, Brian S, Madskillz, Randy Vicious, Patrix Johnson. Mc Mego, Mc Lou-E, Mc Rems.
Megawatt
dinsdag 29 mei 2007
Na een zeer geslaagde editie van MegaWatt op 11 mei waarbij het hardstyle leger van Showtek, Brennan Heart en Headhunterz iedereen keihard alle hoeken van Club Delirium liet zien is het tijd voor de laatste editie van het seizoen. Je zal in het Summer Boot Camp nog één keer snoeihard gedrild worden door meerdere Q-dance iconen op Haarlem’s enige hardstyle avond.
Kinky Dreams in de Lexion was al een echt feest voor de echte fetish liefhebber maar nu wordt het wel heel exclusief en aantrekkelijk door de samenwerking met Nachtboetiek. Glamour en stijl zijn de kenmerken en die gaan nu samen met de exclusieve fetish sfeer die Kinky Dreams vanaf het begin heeft gekenmerkt.
Dj Gizmo´s Birthday Party
maandag 28 mei 2007
We schrijven 3 juni 1965 als Den Haag wordt opgeschrikt door een snerpend en indringend geluid. Hiermee laat de jongste telg uit de familie Salee weten dat hij is gearriveerd. Nu 42 jaar later is Ferry nog altijd klein van stuk maar ook wereldwijd bekend als DJ Gizmo, één van de belangrijkste vertegenwoordigers van gabber en hardcore.
Eigenlijk een volkomen logische plek voor een grote dj als Chuckie: Club Magixx op zaterdag 16 juni in The Matrixx. Want zo veelzijdig gemengd als zijn draaistijl is, zo veelzijdig gemengd is nou juist ook dit spetterende feest. Met een gedurfde mix van sport, trendy people en eclectische dance.
Hard Bass line-up
vrijdag 25 mei 2007
Onlangs maakte b2s bekend dat Hard Bass op zaterdag 21 juli 2007 haar onderdak gaat vinden in de Zeelandhallen in Goes. Deze ‘Aircraft Carrier Strike Force’ editie zal plaatsvinden in de geheel nieuwe Noordzeehal, die zeer geschikt is voor muziekevenementen. Er is daarom gekozen om een zaal te programmeren, en daarin groots uit te pakken. Bezoekers mogen op 21 juli weer een spectaculaire editie verwachten op gebied van licht, geluid, decor, show en special effects.
Twee keer Prisonbreaker
vrijdag 25 mei 2007
De straffen voor het overtreden van de Party-code zijn streng in Nederland. Voor je het weet beland je in Den Helder in de Prison Factory om leuke asbakjes te kleien. Maar op zaterdag 9 juni en zaterdag 10 november is het tijd voor wat ontspanning en worden de bajesklanten ingeruild voor een dikke partycrowd! Het is tijd om uit te breken, het is tijd voor Prisonbreaker en Hardcore Prisonbreaker!
De 7de editie van het Awakenings Festival is uitverkocht! Monumental
waarschuwde al dat de voorverkoop harder ging dan ooit en zodoende zijn de laatste e-tickets ook op Pinkstermaandag eruit gevlogen!

30 juni zullen artiesten als Richie Hawtin, Green Velvet, Dave Clarke, Adam Beyer, Steve Rachmad & Felix Kröcher van 10.30 tot 00.00 het terrein van Awake Fest 2007 doen schudden.
Q-BASE Festival 2007
donderdag 24 mei 2007
Bunkers, munitiedepo's en een grote hangar op een verlaten legerterrein, net over de Duitse grens, vormen het decor voor het specialistische festival Q-BASE. Op zaterdag 8 september zullen de deuren om vier uur 's middags openen, waarna ze 16 uur later, om 8 uur 's ochtends pas weer dichtgaan. Waar we met Defqon.1 met een breed spectrum aan stijlen alle facetten van de harde dance presenteren, gaan we met Q-BASE de diepte in.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 23 mei 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Touch @ the Sea
woensdag 23 mei 2007
Op zaterdag 8 september 2007 zal op een unieke locatie een exclusief en uniek feest worden georganiseerd. Op de enige partylocatie in Nederland op zee die via land bereikbaar is, wordt één van de eilanden op de Pier in Scheveningen omgedoopt tot een wereld vol met verrassingen, bijzondere en creatieve ontmoetingen.
Ooit is Good for People begonnen met een groot benefietfeest ten behoeve van de Stichting Kankerbestrijding. Die achtergrond zijn ze nog niet vergeten en op de aanstaande Love for People op zondag 3 juni in de Palazz in Woerden komt daarom een deel van de opbrengst wederom ten goede van de Stichting Kankerbestrijding.
Door passie voor dance muziek is Dennis Rep met een radio-programma op zaanradio begonnen. Om precies te zijn de eerste week in mei van het jaartal 1997. Na een interne opleinding Journalistiek, presentatie en techniek kwam er al gauw een proefuitzending tot stand. In deze uitzending had Dennis ook gasten uitgenodigd om een interview af te leggen. Twee jonge zaanse producers Axel Doorman en Jorren Broeksma lieten dan ook talloos van nieuwe geproduceerde nummers horen. Nadat het bestuur van de radio de proefuitzending goedkeurde, werd het eerste programma dan ook gedaan met Axel en Jorren. Het klikte erg tussen dit trio.
De eerste twee edities van Houseparty – The Reunion overtroffen alle verwachtingen. Zowel jong als oud gingen uit hun dak op de beste hardcorebeats van de afgelopen 15 jaar. Zodoende hebben Sniper Entertainment en The Apollo besloten om ook een derde iditie op de agenda te zetten. Deze derde reunie staat gepland op 22 Juni. In zomerse sferen zullen de gabbers van nu en weleer elkaar weer treffen en er samen weer helemaal waus gaan.
Mystery Land
vrijdag 18 mei 2007
Na veertien jaar door het land te hebben getrokken vond Mystery Land in 2003 eindelijk een veilige thuishaven in de Haarlemmermeer, op het prachtige Floriadeterrein. Op 25 augustus wordt hier voor de vijfde keer Mystery Land, het hoogtepunt van het festivalseizoen, gehouden.
Line up Pleasure Island
vrijdag 18 mei 2007
Laat je voor de derde maal op rij verrassen op het ondeugendste festival van Nederland. Sneeuwwitje, Ali-Baba en Alice in Pleasureland zullen al hun ondeugende trekjes op je los laten. Naast de line up, zal Pleasure Island Festival weer bol staan van de shows en ‘high quality’ entertainment. Voor deze editie zullen Art of Dance & Crazyland de NDSM omgetoveren tot de ‘magical world called Pleasure Island’.
Audio Assault labelnight
donderdag 17 mei 2007
Vijf jaar geleden maakte het Rotterdamse technolabel Audio Assault een vliegende start toen de promo van de eerste release werd gedraaid door Dj Rush tijdens het eindfeest van de Love Parade in Berlijn.
We noteren; Zaterdag 16 juni 2007, locatie; Heineken Music Hall te Amsterdam, tijd; 22:00 tot 07:00, aantal dj’s: 22 stuks maar liefst!! 9 uur non-stop het beste dat house ons te bieden heeft, verdeelt over twee area’s.
Jump4you
woensdag 16 mei 2007
HappydayZZ Events en Orange Events slaan de handen ineen om voor jullie een jump-spectakel op touw te zetten die zijn weerga niet kent.
D.T.S.
woensdag 16 mei 2007
Uniek: De lekkerste Schotse en Nederlandse trance op D.T.S. – 4 Strings Classic Sunday - Doe mee met de speciale win-actie
Stug! keert terug
woensdag 16 mei 2007
Heerlijk was het om afgelopen april weer eens echte techno uit de speakers van Het Paard in Den Haag te horen knallen. De eerste editie van Stug! invites ADHD Sessions, het nieuwe Haagse techno-event was succesvol te noemen. Op 2 juni 2007 kun je weer een heerlijk avondje vette technogrooves verwachten. Deze keer is het namelijk de eer aan het Rotterdamse Radial om als hoofdact van deze Stug! editie te figureren.
Na de 1e editie van LOS in Rotterdam maakt Den Haag zich nu weer op voor de volgende editie van LOS in het Paard van Troje. Na de Road Trip is Soulmax weer vastberaden een super editie neer te zetten in eigen stal, met een indrukwekkende line up en beestachtig goede muziek. When did we ever let you down?
Op 1 juli 2007 is het Julianapark in Venlo voor de vierde opeenvolgende keer het decor voor het FreeFunk Festival. Het FreeFunk Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste gratis dance-festival van Nederland. Het aantal acts en djs als ook het festivalterrein zelf wordt dit jaar flink uitgebreid. Alles wordt uit de kast getrokken om ook van deze editie een memorabele dag te maken.
Line up The Boulevard bekend
dinsdag 15 mei 2007
Dat de Nederlandse zondagen saai zijn, wordt op 17 juni aanstaande naar het rijk der fabelen gewezen. Het gloednieuwe festival The Boulevard in de Amsterdamse Amstelborgh / Borchland Hallen slaat dan in als een bom.
De Outland in Rotterdam wordt na 30 juni nooit meer hetzelfde, want op deze datum viert Rotterdam namelijk massaal een feest om de spreekwoordelijke vingers bij af te likken. Het is namelijk op deze datum en op deze locatie waar gevierd wordt dat het oer-label Rotterdam Records dit jaar 15 jaar oud geworden is en haar honderdste release op vinyl en vijftigste release op CD presenteert!
Rockit invites
maandag 14 mei 2007
De eerste zonnestralen gecombineerd met aangename temperaturen zorgen ervoor dat we weer voorzichtig beginnen te denken aan levendige terrasjes, strand en natuurlijk de festivals. Velen luiden festivalseizoen in aan de oevers van de Rijn, in hartje Arnhem ofwel Free Your Mind dient zich aan.
Het zijn drukke tijden voor de dj's van de Love2party talent room. Naast hun gig in de VIP-area op het Free your mind festival, gaan de boys de komende weken on tour door het land ter promotie van het festival. Op vrijdag 18 mei is er een officiele preparty in de TWSTd in Amsterdam en op zaterdag 19 en 26 mei doet de Talent Room de winkels van Jack & Jones aan om iedereen alvast in de stemming te krijgen voor 2 juni.
Feiern
zondag 13 mei 2007
Feiern is Duits voor feesten en uit je dak gaan en nu tevens de naam voor een reeks regelmatig terugkerende feesten, met Amsterdam en Frankfurt als thuisbasis. Zo was er in December al de eerste editie op de Oost-Duitse vissersboot de MS Stubnitz en in maart de legendarische "Schlecht wie immer" editie waar de bezoekers niet alleen getrakteerd werden op de beste muziek maar ook nog eens allerlei ondeugden en cadeautjes kregen voorgeschoteld. Feiern! is een samenwerkingsverband tussen een aantal Duitse en Nederlandse Deejays / feest organisators.
Zon, zee, strand en natuurlijk heerlijke kloppende beats door de boxen! Ook dit jaar zijn dat weer de ideale ingrediënten voor een onvervalste zomerse dag op het Bloemendaalse strand. Met een diversiteit aan internationale artiesten achter de draaitafels zal Intuition Recordings ook dit jaar genoeg spektakel in huis halen voor een knallende nieuwe editie van het Intuition Summer Event.
Na een meer dan geslaagde editie van Unity afgelopen februari in Hotel Igesz te Schagen heeft de organisatie besloten 26 mei aanstaande de zomer in te luiden met een volgende editie. Kosten nog moeite zijn gespaard om Unity tot een waardige avond te bombarderen.
Een 21-jarige man uit Breda is zaterdag overleden nadat hij van de trap voor het bordes voor disctoheek Zalinaz in Etten-Leur is gevallen.
1 jaar Trancesetterz
vrijdag 11 mei 2007
Trends komen en gaan, maar Trancesetterz staat immer bovenaan. Houd 16 juni 2007 vrij in je agenda, want hét meest trendsettende trance evenement bestaat 1 jaar. Na een jaar lang sterk programmeren wordt er vanavond wel erg uitgepakt met een top line up.
Een mengelmoes van elektronische verrassingsklanken, dat is de typering voor Magnifique. Op 25 mei zal de technoliefhebber naast minimal, techhouse en techno ook voor het eerst electro horen op dit feest. Dit is een muziekstijl die de laatste jaren naar de achtergrond is verdrongen, maar die onlosmakelijk verbonden is aan het begrip techno.
Vrijdag 29 Juni staat er weer een editie van Smackdown op het programma, dit maal onder het motto: Can you dig it? Na inmiddels 2 geslaagde edities van het concept Smackdown, met geweldige positieve reacties over de sfeer, het geluid en natuurlijk de extreem vette sets van o.a. Hellfish, Somatic Responses, Simon Underground, The Teknoïst, Bryan Fury, Eye-D & Hidden, The Panacea, Baseck, Rotator, Krumble e.a. keert Smackdown uiteraard terug in Doornroosje Nijmegen met wederom een exclusieve en verrassende line-up in de stijlen Drum&Bass, Breakcore, Jungle, UK-Hardcore, Frenchcore, Tekno & more… oftewel Beats ’n Breakz!
Aanstaande zaterdag 12 mei gaat het los in Eventcenter Amigo’s te Dordrecht tijdens het feest: How much can you take? – the hardcore porn edition.
Euphoria
donderdag 10 mei 2007
Stel je voor. 4000 ogen op je gericht terwijl de man van je dromen de ultieme vraag aan je voorlegt. Ja en nee zijn de enige opties, maar eigenlijk is er maar één antwoord dat door je hoofd flitst!”. Dit overkwam Ilona uit Rijen afgelopen januari. Een avond vol euforie die ze nooit meer zal vergeten. Ook de spetterende optredens van Technoboy, Luna, Coone, Leep en de knallende liveact van Headhunterz staan in de geheugens gegrift. Ook voor aankomende zaterdag ligt de lat weer hoog. Een ongekende lichtshow zal 013 voor eens en altijd op de kaart van danceminded Nederland zetten. Verwacht duizelingwekkend veel laserstralen, oorverdovend geluid en enkel weer de top op hardstyle gebied!
Een compleet nieuw open air festival op een nog te ontdekken terrein in het bekendste recreatiegebied van Noord-Holland. Een festival dat voortbouwt op de veertienjarige traditie van Welcome To The Future en dat tevens in het verlengde ligt van het legendarische Shockers dat ID&T tot 5 jaar geleden organiseerde. Nu waar het letterlijk om draait: de line-up.
Club Filth . Doll House Riot
woensdag 9 mei 2007
Zo’n vier keer per jaar strijkt het Club Filth circus neer in thuisstad Amsterdam. Aankomende Hemelvaartsnacht, woensdag 16 mei, is het weer zo ver. Een beetje een idiote datum zal je denken, maar het feit dat iedereen de volgende dag vrij is en er ooit iets met die Jezus was geeft genoeg redenen om weer eens een flink ranzig Club Filth feestje neer te zetten.
Dancetour Breda 2007
dinsdag 8 mei 2007
Op zondag 27 mei, eerste pinksterdag, van 13.00 tot 22.00 uur vormt het Chasséveld in Breda voor de vierde achtereenvolgende maal het decor voor het gratis evenement Dancetour. Stichting Dancetour brengt dit jaar top-DJ’s Marco V, Ferry Corsten en Judge Jules naar Breda. Net als vorig jaar krijgt ook jong DJ talent weer de kans om op te treden tijdens Dancetour Breda. Naar verwachting trekt het Chasséveld op eerste pinksterdag 20.000 bezoekers.
Zaterdag 12 mei aanstaande zal de 6e editie van Pandemonium plaatsvinden, in de roemruchte Westergasfabriek. Om 21.00 gaan de deuren open, zorg dat je er op tijd bent, want de officiële openingsshow start om 00.00 en zal een gedenkwaardige nacht inluiden. Vooral de zeer vernieuwende en indrukwekende lasershow zal er één zijn om niet snel te vergeten.
Op 7 juli 2007 wordt door Stichting Eerselcity alweer de derde editie van de Eerselcity.nl Summerparty georganiseerd. Dit gratis toegankelijk openlucht festival met sterk gereduceerde drankprijzen was afgelopen jaren al een groot succes en organisatie Stichting Eerselcity gaat daarom het festival dit jaar weer verder laten groeien! Dit wil men doen door ondermeer bekende DJ's als Randy Katana en Phynn aan te trekken.
Het was een heerlijk feest en iedereen heeft met volle teugen genoten van de lekkere good-old-times muziek van de eerste Lucky star Back tot the 80’s & 90’s op zaterdag 10 maart. Alle bezoekers waren het met elkaar eens dat deze glorietijden hun aantrekkingskracht ook nu nog niet hebben verloren. Zulke pareltjes van feesten moet je niet te vaak organiseren, maar velen zullen het er mee eens zijn dat het nu toch wel weer tijd wordt. En zo zal het geschieden: zaterdag 19 mei: Lucky Star Back to the 80’s & 90’s !
Op zaterdag 4 augustus presenteert ID&T in recreatiegebied Het Het Twiske een nieuw open air festival: Welcome to the future.
Vier bevrijdingsdag in Herr Zimmerman met David Carretta (Gigolo), Tomaschek (Lovin L'ectro) en James Nidecker.
Zaterdag 5 mei viert 11 haar 3e verjaardag met een visuele en muzikale line-up zoals je alleen van 11 kan verwachten: twee Amsterdamse 11-residents die beiden furore maken in binnen-en buitenland en het Nederlandse debuut van een prominente live band. We hebben het over Neerlands’ beste house dj Melon, techno-trots Bart Skils en de live band Cobblestone Jazz die zelden optreden maar ter gelegenheid van onze verjaardag speciaal overkomen uit Canada.
Alles en iedereen is in beweging, zijn het niet de mensen die op deze aardkloot rondlopen, dan is het wel de aarde zelf. Alles verandert, mensen ook, muziek ook. Wat zouden we toch een saai leven lijden als alles en iedereen maar altijd hetzelfde zou zijn. Mee eens?

IBJBN staat al tijden voor verandering in de muziek en uitgaanswereld. Elke keer weten de organisaties (HappydayZZ Events en Orange Events) iets nieuws klaar te leggen. Dat is ook met deze editie van IBJBN niet anders. Waarom? Hier een uitleg..
Het begin.....Het is alweer een jaar geleden en nog wordt er over gesproken, 8 juli 2006 was de dag dat BKJN events en Noisekick zorgden voor iets wat niemand voor mogelijk hield. Bijna 3000 terror en speedcore liefhebbers waren bijeen gekomen om samen te genieten van de snelste en hardste beats die deze aarde rijk is. Het publiek, de sfeer en de spetterende acts van alle binnen- en buitenlandse artiesten, maakten het een nacht om nooit te vergeten.
Vanaf toen was het grootste terror en speedcore evenement ter wereld een feit waar niemand meer om heen kon. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hier een vervolg op zou komen.
Na de legendarische Tomorrow editie met Jeff Mills begin april verwacht de organisatie bijzonder veel muzikaal genot op 27 mei in Club Poema RAW. Guy Gerber uit Israel is zonder overdrijven een van de meest gewilde artiesten van dit moment.
Unique Sexy City en Salinas Sundance slaan de handen ineen om een geweldige Beach experience neer te zetten op het strand bij Scheveningen. Twee feesten die met hoofdletters op de dance-chart van Nederland staan en bekend zijn om hun kwalitatief hoogstaande en vooral overheerlijke feesten, willen jou op zondag 8 juli het ultieme zomergevoel geven.
31 mei 2007
Framebusters in juni & opening Escape Caffé & Lounge
29 mei 2007
Funky Latino benefit special
Megawatt
Kinky Dreams: haal nu voordelig je Early Bird Tickets
28 mei 2007
Dj Gizmo´s Birthday Party
26 mei 2007
Club Magixx haalt Chuckie en Don Diablo naar The Matrixx
25 mei 2007
Hard Bass line-up
Twee keer Prisonbreaker
24 mei 2007
Awakenings Festival 2007 is uitverkocht
Q-BASE Festival 2007
23 mei 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Touch @ the Sea
Love for People helpt Stichting Kankerbestrijding
Clubnight bestaat 10 jaar op Zaanradio
20 mei 2007
Aussies en cavello’s mogen weer uit de kast en de koppen mogen weer kaal!
18 mei 2007
Mystery Land
Line up Pleasure Island
17 mei 2007
Audio Assault labelnight
16 mei 2007
Line up BliSS Deluxe “The Grand Edition” bekend
Jump4you
D.T.S.
Stug! keert terug
LOS Friday June 1th ….. Dare 2 be different.
15 mei 2007
FreeFunk Festival barst van de acts, dj’s en ambities
Line up The Boulevard bekend
14 mei 2007
15 Years of Rotterdam Records
Rockit invites
13 mei 2007
Love2party talent room on tour
Feiern
Intuition Summer Event 2007 in Bloomingdale
12 mei 2007
Clubavond Unity luidt de zomer in
Man overlijdt na val bij discotheek Etten-Leur
11 mei 2007
1 jaar Trancesetterz
Verrast worden tijdens Magnifique
Smackdown – Can you dig it?
Ondanks politieke tegenstand toch 'How much can you take?!!'
10 mei 2007
Euphoria
9 mei 2007
Welcome To The Future festival maakt line up bekend
Club Filth . Doll House Riot
8 mei 2007
Dancetour Breda 2007
7 mei 2007
Pandemonium 'The Masquerade' in Westergasfabriek · update
6 mei 2007
Derde editie gratis toegankelijke Eerselcity.nl Summerparty
5 mei 2007
Lucky Star – Back to the 80’s & 90’s is terug met de lekkerste disco en club classics
4 mei 2007
Welcome to the future – nieuw festival van ID&T
Bevrijdingsdag in Herr Zimmerman
11.3jaar! 11 viert haar 3e verjaardag op zaterdag 5 mei
3 mei 2007
Ik Ben Je Bitch Niet: Meer dan 20 buitenlandse artiesten
Noisekick’s Verouderingsproces presenteert exclusieve line-up
Debuut Guy Gerber op ‘Cocoon Special’ van Tomorrow
1 mei 2007
Unique Sexy City & Salinas Sundance op de ultieme Summer Beachparty