Partyflock
 
Nieuws · maart 2007
­ Nederland
Verlang jij ook altijd naar het weekend? Dan heeft Decisions goed nieuws: op 13 april begint het weekend al op vrijdag met hun nieuwe concept Back2Basic in Club Latido. Back2Basic neemt je voor één nacht mee naar de glorieuze begintijd van het clubcircuit.
Vroeger was alles beter! Nou niet dus! Het leven van nu biedt juist zoveel meer waarde! Internet, mobiele telefoons, GPS noem het maar op. 10 jaar geleden hadden we het allemaal nog niet. Het wordt eigenlijk tijd om eens met dat bovenstaande cliché af te rekenen. Maar aan de andere kant is soms ook wel eens erg leuk om nog eens aan vroeger terug te denken. Misschien was het niet altijd beter maar het was vaak ook wel erg mooi en gezellig. Zeker onder begeleiding van goede muziek wordt zo een reisje terug naar het verleden helemaal aangenaam.
Xxlerator Showtek-special
vrijdag 30 maart 2007
Ze zijn veruit de meest toonaangevende live-act van de hardere kant van de dance, en ze kregen de afgelopen jaren zo’n beetje elk groot festival aan hun voeten, en als meest recente hoogtepunt: Sensation Black live. Hoogste tijd voor een Matrixx Showtek Special op zaterdag 21 april: Showtek! Met de beide sympathieke Eindhovense Showtekbroers, en een paar goede vrienden: Zany & Vince, Deepack, Showtek, Dutch Master en MC DV8.
Met de Absolutely Stereo Miss Monica Birthday Bash nog vers in het geheugen (wat een feest!) wordt Rotterdam en omstreken alweer klaargestoomd voor de volgende editie van Absolutely Stereo in Off_Corso. Miss Monica heeft in ieder geval weer een gast-dj van formaat uitgenodigd, die op veler verzoek terug zal keren achter de draaitafels van de club in het Rotterdamse centrum…
In de dance-scene is er momenteel enorm veel aandacht voor minimal en hardtechno en lijkt de pure vorm van techno, zoals we die kennen uit de jaren negentig langzamerhand ondergesneeuwd te raken. De nieuwe organisatie Pure Infinity Productions wil met Mental Evolution, ‘de oude’ techno laten terugkomen op de hedendaagse dansvloeren. 28 April geven ze het startsein in Poema RAW in Utrecht, de organisatie heeft hun uiterste best gedaan om een waardige line-up neer te zetten. De liefhebbers van een avondje ouderwetse pomp techno worden op deze eerste editie dan ook op hun wenken bediend!
De lente is begonnen, de bijtjes vliegen al rond, de bloemetjes komen uit en de lammetjes lopen al rond. Het is onvermijdelijk; de zomer is in aantocht! Ook de organisatie van Freakend krijgt met deze gedachte al weer de kriebels in hun buik om weer keihard, samen met vele partyminded people, uit hun dak te gaan op het strand!
Over slechts enkele dagen staat het Eindhovense Beursgebouw op zijn kop tijdens het mega spektakel Vince tegen de rest. Het aftellen is begonnen!!

Een keur van artiesten staat klaar om het op te nemen tegen master mixer Vince. In dit news item vind je de laatste weetjes over het evenement, en kan je een kort DJ Vince filmpje checken, dat speciaal voor het evenement is geschoten.
Best of Both Worlds
maandag 26 maart 2007
Tijd voor een frisse wind en nieuw initiatief in Rotterdam. De laatste tijd schieten organisaties als paddenstoelen uit de grond. Of dit afbreuk doet aan hun kwaliteit, dat mag jij als partyganger zelf bepalen. Echter een frisse wind en nieuw initiatief kunnen geen kwaad, dus het proberen ervan ook niet.
De maand maart is alweer bijna voorbij, het is inmiddels lente en we hebben ook al de nodige maartse buien voorbij zien komen, stormachtig weer waarbij de zon en de regen elkaar afwisselden en diverse regenbogen de lucht sierden. Lentekriebels zijn er volop en de mensen op straat gaan al meer en meer lachen nu de dagen langer en lichter worden, een paar weken geleden waren de dagen al zo zacht en zonnig dat menigeen inmiddels al zijn of haar eerste drankje op het terras genuttigd heeft en ook het opstaan gaat alweer met minder moeite dan wanneer het buiten nog stikdonker is als je wekker gaat.
Oudeplatenfeest in de Lexion
maandag 26 maart 2007
Wie wat bewaart die heeft wat. House Classics van 1990 tot 2000, dat is waar het Oudeplatenfeest bol van staat. En gezelligheid! Mark van Dale & friends nemen je zondag 22 april mee terug naar de tijd van de echte house en zorgen ervoor dat het dak er weer zoals vanouds vanaf gaat. Van ’s middags vier uur totdat de klok twaalf uur slaat, in de Lexion (Westzaan). Dames lekker ouderwets gratis entree tot 18.00 uur!
Gene Farris, de sexy housekoning, is back op RUSH in Amsterdam. Om de avond niet alleen sexy te maken maar ook lekker smerig, is Terry Toner voor het eerst uitgenodigd op Rush 020 om de lading housemuziek een lekkere electro twist te geven.
This Is™ Queensnight
vrijdag 23 maart 2007
Na een succesvolle This Is™ Panama in een uitverkocht Panama op 16 maart is de tijd aangebroken voor weer een nieuwe This Is™ Queensnight en wel tijdens aankomende koninginnenacht.
Erotixx: strijd tussen de sexen
vrijdag 23 maart 2007
Het is een strijd van eeuwen, maar nu moet dan eindelijk het pleit maar eens worden beslecht en nog wel in The Matrixx op zaterdag 14 april: Ladies vs Gentlemen, een ongelofelijk vette editie van ErotiXX. Dat daarmee een keertje een nieuwe weg inslaat, want de sound wordt deze keer bepaald door een serie DJ’s die gaat zorgen voor een stevige clubsound. In een stevig robbertje vechten achter de decks tussen Brian S vs La Ona. Daarna gaan Sidney Samson en Marcella de touwen in voor een man-vrouw duel. Waarna Isis de vrouwelijke scepter zwaait.
Miss Monica achter de toonbank
donderdag 22 maart 2007
Miss Monica heeft al enige tijd een enorm succesvol concept onder de naam Absolutely Stereo waarbij ze zelf veelal de hoofdrol speelt naast haar gasten. Haar enthousiasme, haar hart voor muziek, haar openheid, plaatkeuze, techniek en haar gave om verschillende genres bijzonder goed aan elkaar te draaien, is de reden waarom Miss Monica gevraagd is haar muziek te verkopen in de Winkel van Sinkel te Utrecht.
Zaterdag 7 april is een unieke data in de lente van 2007. Subliminal Records viert dan namelijk in de The Power Zone te Amsterdam haar 10-jarig bestaan. In een korte tijd is Nederland nog meer bekend geworden met het icoon Subliminal. Fullhouse Events zette al eerder de toon in Nederland door met het Amerikaanse label en management historische nachten te organiseren.
Mayday met nieuwe euforie
dinsdag 20 maart 2007
Nieuwe concepten, frisse ideeën: Mayday „New Euphoria” op 30 april in de Westfalenhallen in Dortmund.
Op zaterdag 14 april tovert de organisatie van Ele-Vation de megadikke Effenaar om tot een waar dancepaleis. De gedachte Ele-Vation is geboren uit de overtuiging dat een mooie locatie, goede dj's en een goede sfeer de ingrediënten zijn voor een geweldig feest.
Freakend! Invites DJ Chuckie!
zondag 18 maart 2007
Freakend invites Chuckie What a Freakend invites Chuckie good way to start your weekend! Zo luidde vele reacties, naar aanleiding van de vorige editie in Panama Amsterdam! De Back2Back editie zorgde ervoor dat de Panama compleet stond te freaken op zijn grondveste en zowat uit zijn voegen knalde. Oftewel het dak ging eraf! De Back2Back editie was Freakend invites Chuckie sexy, Freakend invites Chuckie’ hot en een Freakend invites Chuckie night vol met electro en banging house sounds! De vraag luidt natuurlijk nu: Valt deze knallende b2b editie te evenaren? Sure it Does! Want vrijdag 6 april zal niemand minder dan Mister “ Dirty Dutch” Chuckie tezamen met Leroy Styles, Franky Rizardo, Marc MacRowland en Mell Tierra, de Panama wederom laten knallen, shaken, en vooral laten freaken tot het bittere eind!
De titel spreekt al voor zich natuurlijk. Bij dit nieuwe evenement van X-Factor Events zullen er verschillende harde stijlen onder 1 concept worden gevoerd. Met als naam Fantasyland!
Dynasty – The 80’s & Beyond
zaterdag 17 maart 2007
Na het daverende succes van de lancering tijdens Oud & Nieuw in het vijfsterren Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam, presenteert Radio Veronica de tweede episode van Dynasty. Het concept geïnspireerd op de fameuze soap opera heeft ook dit keer grote sterren in de hoofdrol waar velen warme herinneringen aan koesteren.
Vrijdag 6 April aanstaande zal zuid-Limburg vermoedelijk weer opgeschrokken worden door een invasie van bijen. Sinds December 2006 is er steeds elke eerste vrijdag van de maand een enorme zwerm bijen op te merken in en rondom Bozzini. De nieuwe soort bijen, die ondertussen de naam “Jump bijen” hebben verkregen, kwamen in Zuid-Limburg aan het licht tijdens de eerste editie van Buzzin'.
Zeeland’s Confused Events party update
De Amstelborgh / Borchland Hallen was vorig jaar een groot succes en het was een superfeest zonder weerga! Op 3500 m2 in twee zalen gingen jullie met duizenden tegelijk helemaal los op meer dan 20 top deejays.
Summer Vibes XXL
woensdag 14 maart 2007
Zaterdag 7 April is er op Cape Holland in Den Helder een Primeur. Summer Vibes beleefd met der veel belovende feesten haar 15e editie. Summer Vibes zal groots worden aangepakt, door alles vanuit de vorige 14 edities uit de kast te halen gecombineerd met nieuwe verrassingen kunnen we van te voren vertellen dat deze groter wordt dan ooit. Daarom presenteert men ook de XXL editie. Door de Vaste vrijdagavond te verruilen voor een zaterdag zijn er al zware verschuivingen te zien.
Aanstaande vrijdag is er weer een gratis feestje van VHS Events in club LA. Je zult wel denken: “de laatste tijd zijn er een aantal gratis feestjes van VHS Events en Audio Confusionz Events gegeven, waarom zou dat nou zijn?”
De kick-off van een nieuwe reeks feesten. West-Friesland zal schudden op zijn grondvesten door middel van de hardste mainstream hardcore van dit moment. Geen gezeik maar gewoon bruut stamp geweld! Voor de locatie van de AllesKapot kick-off is gekozen voor Rumours Medemblik. Een locatie die bekend staat als de kern van de West-Friese hardcorescene.
G.O.D.
dinsdag 13 maart 2007
8 April, 1e paasdag. De dag erna is iedereen vrij. Een feestweekend bij uitstek. Op dit soort dagen laat Chakraparty G.O.D los. 4 x per jaar terug in de tijd. The Good Old Days brengt klassiekers uit vervlogen tijden. Terug naar de sound van toen, met het heerlijke gevoel van toen.
Sneakerz in 't Paard van Troje
dinsdag 13 maart 2007
Nee, het is geen grap! Zondag 1 april sta je niet voor een dichte deur! Ook op de flauwste dag van het jaar is er weer een nieuwe editie van Sneakerz in het Paard in Den Haag. En wat voor één!
Zaterdag 5 mei 2007 staat Outland geheel in het teken van DJ The Viper. Een van Nederlands bekendste DJ’s op het gebied van Hardcore en Early Rave. Een samensmelting van talent, een ongekend hoog niveau technische kwaliteiten en een fantastische platenkeuze.
Hard X-Plosion
maandag 12 maart 2007
Hard Events maakt voor de tweedemaal een debuut in een andere locatie. Op zaterdag 21 april zal Hard Events een evenement hosten in de grootste locatie van Dordrecht en omstreken, namelijk Amigo's. Deze locatie beschikt over meerdere zalen en met meerdere grootste evenementen in het verleden een goede locatie voor het concept Hard-X-Plosion.
D.D.O.D. - Forever Fearless
zondag 11 maart 2007
Het is alweer maart, de maand van de lente, de Krokussen zijn alweer her en der gesignaleerd en geven je dat heerlijke kriebelige gevoel terwijl de dagen langzaam maar zeker al langer beginnen te worden. De lente komt er weer aan en je merkt het aan allerlei dingen zoals wanneer je met een glimlach naar buiten aan het kijken bent onder je werk terwijl het zonnetje al zo aan het schijnen is dat het al bijna zomer lijkt als je de kale bomen even wegdenkt.
In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 maart 2007 tussen 0.00 en 08.00 uur vinden onderhoudswerkzaamheden plaats. Hierdoor kunnen klanten van de Postbank met hun Giropas geen geld opnemen bij geldautomaten van de Postbank en andere banken.
Charizzma
zaterdag 10 maart 2007
Zaterdag 31 maart zal het Almere Events Centre te Almere haar deuren openen voor alweer de 4e editie van Charizzma, welke deze keer volledig in het teken zal staan van de release van de nieuwe track van DJ José.
Please enter the Forbidden City... Choose your destiny.... This is Emporium, Saturday may 26th. Dit jaar meer dan 70 DJ’s, 7 area’s en hopelijk weer voor iedereen een line-up waarop je uit je dak kunt gaan! Steve Angello en Sebastian Ingrosso, Benny Rodrigues vs Marco V, Headhunterz (Live) en nog veel, veel meer! Confront your dance-dragons at Emporium, The Forbidden City.
Over een kleine twee weken is het zover: Bass-D’s birthdaycrash vindt plaats in de HappydayZZ te Culemborg. Get yourself ready, want deze avond gaat hard worden!
Dennie Christian's birthday bash
donderdag 8 maart 2007
Zaterdag 10 maart is er wel een hele bijzondere birthday bash in Rotterdam, en deze wordt gevierd bij Herr Zimmerman, namelijk Dennie Christian's birthday bash. Dit is natuurlijk de meest waanzinnige birthday bash van deze maand, want er valt heel wat te kiezen aan Birthday Bashes deze maand in Rotterdam!
Explosive Car Tuning on tour 2007
donderdag 8 maart 2007
Explosive Car Tuning on Tour is terug en deze tour beloofd nog heftiger te worden dan de editie van 2006! De creme de la creme van de internationale dj-top, de meest spectaculaire clubs, de snelste tuningcars en de heetste tuningbabes! Dat is Explosive car tuning 2007!
Erotic Pinkster Vibe
woensdag 7 maart 2007
Een hele echte en super early bird aktie voor erotic pinkster vibe in de HappydayZZ en je kunt nog steeds een reis winnen naar Ibiza!
The iT is back!
dinsdag 6 maart 2007
Op zaterdag 24 maart wordt Klup Koel, Klup Zwoel en geheel in de stijl van de toenmalige iT.

Na zijn eerst café Chez Manfred te hebben gehad begon Manfred Lange in 1989 de iT aan de amstelstraat in Amsterdam. De iT was begin tot midden jaren negentig de meest extravagante uitgaansgelegenheid van Amsterdam. In eerste instantie was het een club alleen voor homo’s. Alles mocht en kon.
Magnetronik in Poema
maandag 5 maart 2007
Zaterdag 10 maart mag Utrecht weer beesten van elf tot zeven. Na onder anderen Zip, Mathias Kaden, Copacabannark, Matthias Tanzmann en Daniel Bell staan op Magnetronik nummer 8 Jeff Samuel en My My op de planken in thuishaven Poema RAW.
Op zaterdag 31 maart is het tijd voor een nieuwe editie van Hard Bass, dat voor de vijfde maal zal plaatsvinden in de SilverDome in Zoetermeer. Mede door het harde geluid en de entourage is deze locatie perfect voor een evenement als Hard Bass.
Na enkele voorwaarschuwingen kondigt Multigroove bij deze een weeralarm af voor zaterdag 10 maart 2007. Een luidruchtig stormfront trekt gedurende deze nacht over Amsterdam. Dit zal gedurende de hele nacht gepaard gaan met zeer zwaar onweer, windvlagen met uitschieters tot boven de 200 bpm en slagregens met beats, breaks en hagel. Het epicentrum van deze glorieuze storm ligt pal boven Paradiso.
Club Magixx
zondag 4 maart 2007
Mooi om te zien dat het niet allemaal eenheidsworst hoeft te zijn in de dance: Club Magixx is een vernieuwende mix van dance, entertainment en sport. En omdat de eerste editie een groot succes was, wordt het dus tijd voor een spetterende nieuwe editie in The Matrixx, en die is er dus op zaterdag 24 maart, met Brian S, Rockid, Sidney Samson, J-Flava en live on stage Brainpower!
Na de zeer geslaagde editie van 16 December geeft Bass System Events Zaterdag 7-04-2007 het startschot voor de tweede editie van The Bass System.
Bass System Events is al weer een tijdje bezig met het geven van dance events in het noorden van Nederland, concepten zoals Bad Meanings & Jumptown hebben bewezen dat de hardere stromingen ontstaan uit House gewaardeerd worden in de noordelijke regionen.
Rauw in 11 te Amsterdam
vrijdag 2 maart 2007
Alweer een super line up op de komende maart edities van Rauw, haal je schoenen maar alvast uit het vet om een potje intergalactisch te knallen van-heb-ik-jou-daar.
Spannend feestje voor iedereen: TranceXclusive Undercover Lover edition. Single or Not? Iedereen is welkom op TranceXclusive, hét Trancefeest van de maand! Op zaterdagavond 17 maart aanstaande zet SDDE Dance Events voor de 2e keer in korte tijd weer een knal feest neer in Dance Club Tropicana in Rotterdam
Absolutely Stereo birthday bash
donderdag 1 maart 2007
Absolutely Stereo op 17 maart zal een heel bijzondere editie worden! Nog bijzonderder dan het normaal al is? Jazeker! Want het is weer tijd voor de jaarlijkse Miss Monica Birthday Bash! Elke Miss Monica en dance fan mag dit spektakel natuurlijk niet missen! Met veel visuals en een extra extra vette set van Monica kan het niet anders dan het één van de leukste feestjes van het jaar gaat worden. Vergeten jullie geen cadeautje mee te nemen?
One Hell of a party
donderdag 1 maart 2007
Verjaardagen, feestjes en partijen. Je kent ze wel, oma komt op visite, je krijgt 3 heerlijke kwijlzoenen, en 5 euro, jippie! Verplicht in de woonkamer zitten met de hele familie en stukje taart bij de koffie. In gedachte heb je die taart al 10x in het gezicht gedrukt van je vervelende nichtje of neefje.
Maart wordt voor Escape Club een zeer speciale maand. De 20jarige club viert nog eens extra feest want de zaterdagavond Framebusters viert haar 2 jarig bestaan! Nog steeds is de club wekelijks afgeladen en kiezen vele mensen voor Escape Club dankzij populaire feesten en clubavonden als Franchise, Housequake, Sundae, Beatbox, Nope is Dope, Pure en Framebusters. Resident Raymundo nodigt elke zaterdag de beste nationale househelden uit en vanaf maart komen daar internationale toppers bij. Wat dacht je van Mr. V., de protégee van de Masters at Work uit New York?
Durf jij het aan?
donderdag 1 maart 2007
De 4e editie van Free Your Mind festival dient zich aan.
Op 2 juni zijn de oevers van de Rijn namelijk weer 12 uur lang het domein van duizenden feestgangers en wordt het festival festival dit jaar nog beter en de programmering nog spraakmakender.
30 maart 2007
De beste pure klassiekers op Back2Basic
Can't get enough - Music from the good old days
Xxlerator Showtek-special
29 maart 2007
Absolutely Stereo - 21 april 2007 Off Corso Rotterdam
28 maart 2007
Een ouderwets avondje pomp techno in Club Poema
27 maart 2007
Zon, Zee, Strand! Uit je dak op het strand!
26 maart 2007
Vince tegen de rest - the countdown
Best of Both Worlds
D.D.O.D. Meets NRG Flash - Lightning Strikes
Oudeplatenfeest in de Lexion
23 maart 2007
Smerige sexy house met Gene Farris & Terry Toner
This Is™ Queensnight
Erotixx: strijd tussen de sexen
22 maart 2007
Miss Monica achter de toonbank
21 maart 2007
Subliminal Sessions - 10 years of Subliminal
20 maart 2007
Mayday met nieuwe euforie
Eindhoven krijgt waar het recht op heeft: vette techtrance in de lichtstad
18 maart 2007
Freakend! Invites DJ Chuckie!
Fantasyland - Trip into the fantasy of the harder stylezz
17 maart 2007
Dynasty – The 80’s & Beyond
16 maart 2007
Buzzin’ verklaart het maandelijks fenomeen “Jump bijen”!
15 maart 2007
Zeeland’s Confused Events party update
Nu nog tickets voor Queensday Vibe party voor de helft van de prijs!
14 maart 2007
Summer Vibes XXL
O3 – Only Original Oldschool outdoor @ Club LA, Amsterdam Koninginnedag
13 maart 2007
Kick of AllesKapot "West-Friesland op z'n kop"
G.O.D.
Sneakerz in 't Paard van Troje
12 maart 2007
Zaterdag 5 mei: Outland in het teken van The Viper
Hard X-Plosion
11 maart 2007
D.D.O.D. - Forever Fearless
10 maart 2007
Pf ledenservice: Tijdelijk weer geen geldopname bij Postbank vannacht
Charizzma
9 maart 2007
Line- up Emporium, The Forbidden City
8 maart 2007
17 maart 2007 - Bass-D birthdaycrash
Dennie Christian's birthday bash
Explosive Car Tuning on tour 2007
7 maart 2007
Erotic Pinkster Vibe
6 maart 2007
The iT is back!
5 maart 2007
Magnetronik in Poema
Come on board at the submarine squadron 15 – Hard Bass Update
Weeralarm voor Multigroove - The Delicate Sound of Thunder
4 maart 2007
Club Magixx
The Bass System, Het lekkerste feest van het Noorden.
2 maart 2007
Rauw in 11 te Amsterdam
1 maart 2007
TranceXclusive Undercover Lover edition
Absolutely Stereo birthday bash
One Hell of a party
Escape Studio geopend, Framebusters viert tweejarig bestaan
Durf jij het aan?