Partyflock
 
Nieuws · november 2007
­ Nederland
Oldstyle Phantoms in Happy DayZZ
vrijdag 30 november 2007
spook (het ~, spoken) - rondwarende geest van een overledene => fantoom, geestverschijning, schim
Het spook van het verleden waart constant rond in de housescène. De simpele reden hiervoor is dat het nog steeds niet klaar is om alles af te sluiten en voorgoed te verdwijnen naar het hiernamaals. Your Dance Company gaat samen met jullie en een compromisloze programmering de geest van het verleden oproepen.
Magnetronik
donderdag 29 november 2007
Negen-honderd-en-twaalf dagen beestachtig rocken. Na 7 maanden geschitterd te hebben door afwezigheid, keert Magnetronik zaterdag 8 december eindelijk weer terug naar de plaats waar het allemaal begon: homebase Club Poema RAW in Utrecht. 2,5 jaar, 11 feesten en 22 internationale artiesten(duo’s) verder, kijken we met een tevreden gevoel terug op iets dat zich van een gezellig, pretentieloos en enigszins amateuristisch georganiseerd ‘feestje’ ontwikkelde tot een sterke avond met creatieve programmering. De uit de kluiten gewassen vaste aanhang maakte het mogelijk om ook zonder de grote DJ’s van deze wereld volle zalen te trekken. Zo stonden naast Troy Pierce en Matthias Tanzmann ook Zip, My My, Daniel Bell, Guillaume & the Coutu Dumonts en Ark op de flyer.
Zenith sluit het jaar 2007 knallend af
donderdag 29 november 2007
Zenith is back, de agenda spreekt voor zich! 2007 loopt ten einde, maar bij Zenith is het jaar nog lang niet voorbij want Zenith heeft een drukke partyagenda. Wat te denken van: Friends***; Myths of Music; WOW; Playerz, & Sexy Motherf*cker waar alleen de beste artiesten hun kunsten vertonen. Als klap op de vuurpijl organiseert Zenith: New Year’s Eve Ritmo. Voor een knallende afsluiting van 2007. Kaarten kan je nu al bestellen op thezenith.nl. Check out Partyflock for free Tickets.
Heineken Refreshing Sounds Sessions
woensdag 28 november 2007
De Heineken Refreshing Sounds Sessions heten je welkom in Detroit! Een eerbetoon aan een fantastische muziekstad, waar verschillende legendarische platen, underground-legendes, vernieuwende en inspirerende artiesten en niet te vergeten een uniek geluid hun roots vinden. In december van dit jaar zullen er twee sessions plaats vinden, één in Amsterdam en één in Rotterdam en in 2008 zullen er zes sessions verspreid over Nederland door Heineken gerealiseerd worden.
Exxellent from Russia with love
dinsdag 27 november 2007
Stel je voor: het Rode Plein in Moskou, dik besneeuwd. Het is koud. Maar jij loopt daar niet te bibberen, jij bent aan het feesten in een decadente sfeer die in Rusland veel te lang verboden was. Met een goed glas wodka in de hand, en ‘verboden’ westerse house van top DJ’s Erick E, Sidney Samson, Don Diablo, Gregor Salto, Youri Donatz en Billy the Klit. Dit is Exxellent - From Russia with Love op zaterdag 8 december!
De Warehouse Elementenstraat is in de dance scène de bekendste straat in Nederland. Het is de straat waar Multigroove groot werd en werd bestempeld als grondlegger van de Hardcore in Nederland. Op 2 februari 2008 ‘kraakt’ Multigroove de Amsterdamse muziektempel Paradiso voor een onvervalste “Warehouse Elementenstraat Reunion”, waarmee ze het eenheidsgevoel, de sfeer en de muziek uit de roemruchte jaren ’91-’93 nog eenmaal laten herleven zoals het hoort; Ruig en wild keert de legende weer, want al is de Elemententstraat verleden tijd, bijna vijftien jaar en ruim honderd feesten later leeft de vibe nog steeds voort.
Hed Kandi on tour
dinsdag 27 november 2007
Na haar start in 1999 in London als compilatielabel is Hed Kandi uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen en synoniem geworden met de beste Club House. Deze typische Hed Kandi stijl vindt je terug op inmiddels wereldberoemde CD compilaties als Disco Kandi, Disco Heaven & Beach House.
Op 7 december gebeurt er iets speciaals in Scheveningen.. Iets wat nog lang in je geheugen zal blijven ronddwalen.. Op 7 december is het namelijk tijd voor: Suikerspin ‘welcome to the freakshow’.
It’s here! Organisatie Phonic Industr3 heeft de timetable bekend gemaakt van het hardste en absurdste feest van 2007; met meer dan 150 dj’s & live acts, 13 uur lang, verdeelt over 7 verschillende zalen, 1 jarige en vele duizenden liefhebbers van de hardste dance stijlen uit heel Europa. Dit jaar met Sinterklaas geen taaie taaitaai poppen, maar een traktatie op een keiharde mix van de hardste muziekstijlen voor de echte diehards. Kijk snel naar de volledige indeling van het evenement.
Op zaterdag 1 december 2007 is het tijd voor Nosferatu’s Enemy Of The State 2007. De Maassilo is hiervoor een perfect onderkomen. Een duistere, industriële locatie die ideaal oogt voor het onderkomen van een staatsvijand! Niemand minder dan Nosferatu zal hierbij in het middelpunt staan en Hardcore, Early Rave, Industrial en Darkcore zullen samen de sound vormen die door de zalen en gangen van de Maassilo galmt.
Het moment is aangebroken om de buitenwereld op de hoogte te brengen van het volgende: in 2008 viert de grootste foto- en partysite van Limburg - genaamd Haelen.tk - haar 1e lustrum. Haelen.tk is niet zomaar een .tk site maar een betaalde domeinnaam met een eigen server. Doordat men van tevoren niet kon voorzien dat de site zó uit z’n jasje zou groeien én omdat de .nl variant al vergeven was aan de plaatselijke gemeente zag niemand er een probleem in om .tk te gebruiken. Inmiddels is de herkenbaarheid van de naam Haelen.tk in eigen provincie zó groot geworden (én gerespecteerd) dat men niet eens meer een andere benaming zou willen. Haelen.tk staat voornamelijk voor hardcore en substromingen.
Line-up Cocoon NYE nu compleet
zondag 25 november 2007
De kaartverkoop gaat sneller dan ooit voor een Cocoon feest in Nederland en uit de meest onverwachte hoeken komen enthousiaste reacties. Het is duidelijk dat Cocoon NYE geen puur Rotterdams onderonsje wordt maar dat vanuit het gehele land (en zelfs het buitenland) de bezoekers naar de Maasstad zullen trekken. Vanaf 22.30 uur staat daar namelijk Sven Väth achter de draaitafels in de grote zaal. De Duitse technokeizer deelt met zijn trouwste fans de laatste platen van het jaar en knalt natuurlijk het nieuwe jaar in!
Awakenings naar Eindhoven
donderdag 22 november 2007
Awakenings zal vanaf 2008 een maal per jaar een feestje bouwen in Eindhoven. Locatie is een van de oude philipsfabrieken: het monumentale Klokgebouw. 26 januari zal het technospaktakel de eerste editie in het zuiden van het land organiseren.
Little Sexmachine
woensdag 21 november 2007
De baile funk, fidget house en blacktro nacht Little Sexmachine loopt zo voor op alle andere muziek soorten en clubs dat ze het jaar alvast afsluiten in november. De sound van Little Sexmachine is opwindend, opzwepend, broeierig, energiek en vooral ook smerig als je vieste onderbroek. De muziek is een mengelmoes van stijlen, wereldmuziek voor de 21ste eeuw, wereldmuziek zonder stoffig te zijn. Denk aan de nieuwste geluiden uit Londen, Baltimore, Berlijn, Johannesburg en São Paulo, denk aan sterren als M.I.A., Bonde Do Role, Diplo, Buraka Som Sistema, Yo Majesty en Switch, aan schudden met de voor- en schuren met de achterbips! Dat is Little Sexmachine.
Op 2 februari veranderd de Waerdse Tempel in een groot gekkenhuis!Er is eindelijk een plek gevonden voor alle metaal gestoorde hardcore en hardstyle liefhebbers. De Waerdse Tempel opent zijn deuren op 2 februari om tijdens Reng Deng Deng-The Hardcore Asylum geestelijke steun te vinden bij 3000 gelijk gestemde. De line up liegt er niet om en de dj's zullen de onbedwingbare honger naar harde beats van de Reng Deng Deng patiënten proberen te stillen........
Amsterdam is een nieuwe club rijker
dinsdag 20 november 2007
De Nieuwezijds Voorburgwal krijgt een nieuwe club erbij vanaf woensdag 28 november. De club genaamd: Club Chi zal helemaal in teken staan van continent Azië. Het woord Chi betekent Innerlijke kracht. Deze innerlijke kracht van diverse mensen vindt je dan ook in het uiterlijk van de club en straks ook met de sfeer van de evenementen.
Kom naar Booming Sexy Saturday
dinsdag 20 november 2007
Crazyland geeft iedereen op Booming sexy Saturday 1 december een free ticket voor Mike S and friends op 15 december in Palazz.
Subliminal is back!
dinsdag 20 november 2007
Na de onvergetelijke en legendarische nacht in Amsterdam met Erick Morillo op 20 oktober is Subliminal sessions nu weer terug in Nederland! Met een eerste vette editie op vrijdag 14 december hosten zij een nieuwe avond in toch wel een van de dikste clubs van Nederland: Off_Corso! Subliminal viert op deze datum hun 1 year anniversary en daarom sturen ze een nieuwe koning af op Nederland, speciaal uit de USA: Jose Nunez!
Loud & New
zaterdag 17 november 2007
Toch nog een groots hardcore & hardstyle event tijdens de jaarwisseling! De verwachtingen voor oud en nieuw 2007 waren hoog gespannen. Toch bleek er van een groots feest met oud en nieuw niet veel terecht te komen. Juist die dag in de agenda, de dag waarop iedereen op stap wil en vreselijk uit z'n dak wil gaan bleef akelig leeg. Oud en nieuw leek weer een saaie bedoening te gaan worden. Tot vandaag!
Na de drukbezochte en supergezellige editie van Planet XXL – Da Pauli's birthdayparty - van zaterdag 3 november jl. is het zaterdag 22 december 2007 alweer tijd voor de volgende zeer speciale editie van Planet V.I.P.. Planet V.I.P. presenteert dan namelijk, met gepaste trots: The Return of a Movement, Uzi & The Hitsquad.
Na 030303, Traffic en Crackhouse nu ook Electronation in de klinch! De Amsterdamse organisatie, bekend van feesten in Paradiso, Sugarfactory, Berlijn en Londen, en een radioshow op KinkFM, strijkt vrijdag 23 november neer in de Melkweg. De Oude Zaal is het toneel van een muzikaal programma met Abe Duque als headliner.
Bar weinig
vrijdag 16 november 2007
Bar weinig is het nieuwste concept in de Utrechtse uitgaansscene. Op dit moment is er in het Utrechtse nachtleven dringend behoefte aan een vaste avond waar diverse en kwalitatief hoogstaande muziek geprogrammeerd wordt. Bar weinig wil deze behoefte bevredigen en heeft een zeer duidelijk concept.
Vrijdag 30 november vindt weer Materialgirl clubavond plaats in de The Mansion. Tegenwoordig is deze exclusieve club/restaurant de thuisbasis. Materialgirl in The Mansion biedt voor ieder de mogelijkheid om te chillen, dansen en heerlijk te dineren (bij reservering). Materialgirl is een clubavond voor dames en heren die zich bezighouden met het nachtleven en de lifestyle die daarbij komt kijken.
Na zomerse avonturen in de kelders van een groot flatgebouw aan de ringweg en in een feesttent op het 10 jarig Meubel Stukken festival waar de haringen uit de grond sprongen van opwinding is Club Filth eindelijk weer in vol ornaat terug in het centrum van Amsterdam. En het belooft een knalfuif te gaan worden, de creatieve ploegen van Gsus en Meubel Stukken gooien dan ook alles in strijd om het een onvergetelijk feest te maken.
Aanstaande zaterdag 17 November is er eindelijk weer een editie van een van de meest vooruitstrevende parties die de Amsterdamse Technoscene rijk is! Na de geslaagde eerste Technopunks party afgelopen September, werd het de hoogste tijd voor een nieuwe editie met uiteraard weer een hele gedurfde, verse line up.
Benny dr Klaar mee?
donderdag 15 november 2007
22 november is er weer een nieuw feest van Kant & Klaar in Groningen. Kant & Klaar organiseert feesten gevarieerd van minimal en techno tot house en electro. Het feest luidt: Ben dr klaar mee. Ben je klaar met je tentamens? Ben je klaar met je klotebaan? Ben je klaar met je zeurende vent/chick? Ben je klaar met je baas? Ben je klaar met altijd te dure feestjes? Of ben je klaar met wat dan ook, kom dan de 22ste gewoon lekker mee housen in Huize Maas en vergeet het even.
Orkapot
donderdag 15 november 2007
Degenen die hun oor al te luisteren hadden gelegd wisten het al; de derde reeks Orkapot feesten staat al weer voor de deur. De komende maanden zie je de gastheren van Orkapot weer één voor één voorbij komen met hun eigen visie op de Techno-scene en alle stijlen die je daar aan kunt koppelen. Het is de eer aan Saint om op 1 december 2007 de aftrap voor deze nieuwe serie te doen met ‘Ear Drops’. Je leest het goed, geen ‘teardrops’ maar ‘Ear Drops’. Dus verwacht geen smartlappen en tranen met tuiten, maar Techno in haar puurste vorm.
Aanstaande zondag: Sunday Sessions
woensdag 14 november 2007
Sunday Sessions; Your last chance to go wild this weekend
Rekord3r
woensdag 14 november 2007
Rekord3r is weer terug in Utrecht! Vrijdag 16 november aanstaande met wel twee heel bijzondere gasten. Het vrolijke, funkende feest brengt dan twee ware 'künstlers' uit het broeinest van Richie Hawint's M_nus ( Plus 8 ) label: de Canadese Marc Houle 'live' samen met de Amerikaanse Troy Pierce. Met Nederlandsch trots Juan Sanchez, resident Wouter de Moor en Utrechts 'finest' Lennert Bezemer zal het feest zonder eindtijd in Club Poema RAW vast weer tot in de vroege ochtenduren door gaan...
Rush Rotterdam
woensdag 14 november 2007
Aanstaande vrijdag 16 november staat Benny Rodrigues op Rush in de Off_Corso! De populaire mixmeester draait die avond in Rotterdam met onder andere Raw Urben Sexy House dj’s als Funkerman en Jaziah. In de lounge van de OC vindt er dezelfde avond een battle plaats tussen de Monkey Crew en de The Freshest Kidz. Daarnaast zijn de artiesten van ‘W R Creative’ de hele avond op Rush aanwezig om jouw (?) kapsel totaal te freaken!
[HRDSTL] saiz goodbye
woensdag 14 november 2007
En toen was het alweer november. De een na laatste maand van het jaar en de laatste editie van het jaar. Maar helaas ook de laatste editie van de cyclus [Hrdstl] zoals jullie die gewend waren. Beide organisatoren hebben het zo enorm druk met hun eigen bedrijven dat er nauwelijks meer tijd is om de feesten en alles eromheen met een volle 100% inzet te onderhouden en organiseren.
Arrival '08
dinsdag 13 november 2007
Chemistry viert dit jaar, samen met The Mix, haar jaarlijkse, grootse, oud & nieuw feest wederom in de Passenger Terminal Amsterdam. Vorig jaar organiseerde de bekende Amsterdamse partyorganisatie ook al hun feest in het bijzondere gebouw aan het IJ met een uitverkocht huis als resultaat. Voor de vroege vogels hebben de organisatoren een speciale actie opgezet: koop je kaartje vóór 1 december en betaal meer dan €15,- euro minder!
Return of the Blowout Sale
dinsdag 13 november 2007
Op zaterdag 1 december is er in het nieuwe pand van Rige van 11.00 uur tot 16.00 uur wederom een Blow Out Sale! Deze dag zullen er veel deejay’s aanwezig zijn, zoals Dione, Rotterdam Terror Corps, Dr. Z-Vago, Negative A, E-Noid, Paul Elstak, CSR, DJ Plague , Noisekick, DJ J.D.A., DaY-már en nog veel meer! De toegang is gratis en voor alle leeftijden! De artiesten draaien allemaal korte setjes van hun laatste werk en je kan effe gezellig ouwehoeren, op de foto of je favoriete plaat of shirt laten signeren.
Op zaterdag 12 januari 2008 staat er een nieuwe editie Euphoria in 013 te Tilburg in de agenda van b2s. Nu de verbouwing in 013 achter de rug is, gaat b2s de volledige capaciteit van 013 benutten, en dat betekend dat er dit keer twee zalen geprogrammeerd zullen zijn!
NRG Flash
zondag 11 november 2007
Vlak voor de zomerstop organiseerde NRG Flash twee succesvolle evenementen in Groningen. Zowel bij het gratis dancefeest op Koninginnedag bij Streetlife als bij de zomereditie van NRG Flash in de Simplon, hebben danceliefhebbers uit de wijde omtrek zich uitstekend vermaakt. De reacties op Partyflock waren lovend. ‘Top dag!!”, vond MKN. ‘Super’ en ‘wat een fijne muziek, sfeer en bekenden”, schreef Michel. “Heb me weer meer dan prima vermaakt” reageerde Miss Kuona. Timsja sprak van “Quality shit”.
Latin Lovers goes Utrecht
zaterdag 10 november 2007
Latin Lovers goes Utrecht! Jaja mensen...Latin Lovers is ready to rock! Naast Thalia, Jamm Beach, Paard en Club Vie hebben we er weer een dikke vette locatie bij! Namelijk op vrijdag 30 november staat Latin Lovers centraal in het centrum van ons land: Winkel van Sinkel in Utrecht! Deze supervette locatie in het hartje van Utrecht is echt de huiskamer van iedere Utrechtste stapper! De Winkel van Sinkel heeft een hele gave uitstraling, en als Latin Lovers komt dan maken we er nog iets mooiers van! Met de superhelden van de nacht Baggi Begovic, Madskillz, Chris Rox, Jip Deluxe, Jasper Clash, MC Arun en Cherokee on percussion zijn we klaar om ook Utrecht te veroveren met onze latin tunes!
Charizzma
zaterdag 10 november 2007
Alweer 1 jaar is het geleden dat Charizzma het levenslicht zag en ondertussen hebben meer dan 4000 bezoekers de voorgaande 7 edities bezocht. Beginnend in de locatie Dooworld Almere bleek dat al snel te klein te zijn waardoor er uitgekeken moest worden naar een grotere, betere locatie. Als enige hiervoor in aanmerking komende was het Almere Events Centre aan het Festivalplein te Almere. Dit is dan ook de thuisbasis geworden van haar feesten, en zoals het adres al aangeeft zijn dat de passende ingrediënten voor een avondje Charizzma.
Le Soule
vrijdag 9 november 2007
Warm and Romantic Paris in Amsterdam
Op zaterdag 10 november zal de tweede editie van Le Soule plaats vinden. Dit concept, is ontstaan door een vriendenband tussen twee gerenommeerde organisaties, namelijk: Crunc & LoveBeats. Samen goed voor bijna 200 events per jaar. Crunc is bekend door oa. Superstars, GO!CRUNC @ Soigné. LoveBeats (Groovy Events) van oa. LoveBeats, Platinum en Silver!
Thunderdome XV
vrijdag 9 november 2007
Het is een flinke trip down memory lane: 15 jaar hardcore, 15 jaar Thunderdome!
Limburg Hardcore Invites
vrijdag 9 november 2007
Op 26 december 2007 oftewel 2e Kerstdag zal net als vorig jaar de kersteditie van Limburg Hardcore Invites plaats vinden in de locatie Obelisk te Vaals. Na de feestdagen en al die (saaie) verplichtingen is dit de perfecte gelegenheid om helemaal los te gaan op jouw manier!
Al vele jaren is NASA bezig contact te leggen met andere levensvormen buiten onze planeet. Groot was dan ook de teleurstelling dat niet zij, maar Cosmic Events het eerste contact heeft gelegd met outer space!
De Schillenhut #5
woensdag 7 november 2007
Sinds vrijdag 26 mei 2006 borrelt er iets ondergronds in Amsterdam en is De Schillenhut drie keer onder de grond opgezet: onder de Bijenkorf, onder een eeuwenoude kerk, en onder Paradiso. Eénmaal bloeide er iets bovengronds, en wel boven de Palladium aan het Leidseplein. De tijd is nu rijp voor het officieuze jubileum, de vijfde editie die wederom ondergronds zal plaatsvinden: in de Meander in hartje Amsterdam. En omdat het een speciale editie betreft is het wc festijn The Plees to Be terug van weggeweest én is er een thema aan gekoppeld: het doldwaze Celebrity Padvinderskamp!
Sleazers
dinsdag 6 november 2007
Superfijn feestje op vrijdag met meer dan 10 top dj's, dat is Sleazers. Mike S, Ko-c, Spider, Iwan, Revana, Tremenda, José, Alberto V, Mr. X-Qlusive & Miguel Parch staan voor je klaar.
Met de teller al over de 1400 op Partyflock en een net zo hard als vorig jaar lopende kaartverkoop voor 17 november kan dit eerste jubileum van Xtra Xtra Large al niet meer stuk.
Op zaterdag 24 november viert The Matrixx het 6-jarig bestaan op grootse wijze met een speciale editie van Exxellent: Diamond, met (jawel!) Sebastian Ingrosso, Laidback Luke, Funkerman, Sidney Samson en Jip Deluxe.
Op 27 oktober is er weer een Utrechtse consult van Dr. Lektroluv.
Dit keer verplaatst hij zijn laboratorium naar de Central Studios waar hij alle bezoekers infecteert met zijn geheime, groene virus. Dit virus veroorzaakt opwinding en vervoering, spanning en sensatie maar bovenal een euforische ontlading. En met een beetje mazzel, een verkleuring. De dokter wordt deze avond geassisteerd door Jesse Voorn en andere doktersassistenten.
Reverze; de Line-up
vrijdag 2 november 2007
Reverze, België’s grootste en bekendste spektakel-event van de hardere stijlen, zal zaterdag 23 februari weer grenzen verleggen en de massa meenemen in een reis naar een onbekende wereld, vreemde culturen en een unieke sfeer die je maar 1 keer per jaar kan meemaken…
Het was even heel spannend afgelopen zondag. Met veel machtsvertoon kwam de politie even een kijkje nemen bij Club Latido op zondagochtend. Even leek het erop dat dit het einde zou zijn van de enige vaste afterpartynight in Amsterdam......
In touch with your friends
donderdag 1 november 2007
In touch with your friends is het concept waar zoveel over wordt gesproken. Op 8 september jl. was dit event onder de naam Touch @ the sea een doorslaand succes. Een heel team stond toen klaar om de Pier in Scheveningen om te toveren in een walhalla voor leuke, warme, gezellige en bijzondere mensen. De verwachtingen waren hoog gespannen, niet alleen bij de organisatie, maar ook bij de bezoekers. Hoe zou iedereen op dit nieuwe concept reageren, vroeg de organisatie zich af?
Twisted Arthouse
donderdag 1 november 2007
Twisted Arthouse staat weer op de agenda voor zaterdag 10 november in de schitterende Odeon in Amsterdam. De singel 460 is the place to be voor alle housefans in Amsterdam die gek zijn op een stukje kwaliteit in de kuip. Iedereen roept altijd maar naar de gevestigde grote orde in de housescene, terwijl Nederland jonge grootheden meer dan voldoende heeft. Twisted Arthouse zet deze jonge kunstenaars met grote regelmaat in de schijnwerpers.
30 november 2007
Oldstyle Phantoms in Happy DayZZ
29 november 2007
Magnetronik
Zenith sluit het jaar 2007 knallend af
28 november 2007
Heineken Refreshing Sounds Sessions
27 november 2007
Exxellent from Russia with love
Paradiso gekraakt voor Elementenstraat Reunion
Hed Kandi on tour
26 november 2007
Suikerspin strijkt neer in Scheveningen en prikkelt al je zintuigen....
Bekendmaking timetable Myths of Music
Nosferatu ‘Enemy of the State’ @ Maassilo Rotterdam
Limburgs grootste foto- en partysite viert 5 jarig bestaan
25 november 2007
Line-up Cocoon NYE nu compleet
22 november 2007
Awakenings naar Eindhoven
21 november 2007
Little Sexmachine
Reng Deng deng vindt plaats in gekkenhuis
20 november 2007
Amsterdam is een nieuwe club rijker
Kom naar Booming Sexy Saturday
Subliminal is back!
17 november 2007
Loud & New
Planet V.I.P. presenteert zaterdag 22 december ‘The Return of a Movement’
klinch: Electronation met Abe Duque -live-
16 november 2007
Bar weinig
Material Girl ”I wonder if I take you home”
Club Filth: Texas Delhi Wedding Party
15 november 2007
Aankomend weekend eindelijk weer Technopunks in Studio 80
Benny dr Klaar mee?
Orkapot
14 november 2007
Aanstaande zondag: Sunday Sessions
Rekord3r
Rush Rotterdam
[HRDSTL] saiz goodbye
13 november 2007
Arrival '08
Return of the Blowout Sale
12 november 2007
b2s presenteert een nieuwe editie van Euphoria in 013
11 november 2007
NRG Flash
10 november 2007
Latin Lovers goes Utrecht
Charizzma
9 november 2007
Le Soule
Thunderdome XV
Limburg Hardcore Invites
8 november 2007
Nieuwe levensvormen ontdekt in de ruimte
7 november 2007
De Schillenhut #5
6 november 2007
Sleazers
5 november 2007
Deze zaterdag 17 november Xtra Xtra Large 5 Year Reunion
3 november 2007
The Matrixx knalt 7de jaar in met Exxellent Diamond
Utrecht kleurt groen met Dr. Lektroluv
2 november 2007
Reverze; de Line-up
Club Latido: Na politie-inval toch dit weekend gewoon open
1 november 2007
In touch with your friends
Twisted Arthouse