Partyflock
 
Nieuws · oktober 2007
­ Nederland
Shoot me, I am famous
maandag 29 oktober 2007
Time flies when you’re having fun! Het is namelijk alweer tijd voor de laatste Shoot me, I'm famous! van dit jaar. Op zaterdag 1 december zal Off_Corso het toneel zijn van een hele speciale editie van dit topfeest. Rotterdam staat namelijk het hele weekend in het teken van een kleine editie van REMF, het Rotterdam Electronic Music Festival. In aanloop naar het grote REMF festival volgend jaar kan je het eerste weekend van december o.a. deelnemen aan diverse workshops, genieten van fantastische feesten of een platenbeurs bezoeken. Daarnaast besteedt REMF ook veel aandacht aan Wereld Aids Dag, dat zoals elk jaar op 1 december valt.
Eigenwijs! – Rocks with fashion!
maandag 29 oktober 2007
Komt dat horen, komt dat zien! Eigenwijs is terug, nu nog vetter bovendien! Met twee spetterende edities met Pasen en Pinksteren heeft Eigenwijs aangetoond dat het een blijvertje is en daarom zal Eigenwijs! op 3 november zijn derde editie beleven.
Old Amsterdam // the time-table
maandag 29 oktober 2007
Nog een paar dagen en dan herleeft de vibe uit het legendarische verleden van de House-scene weer op de al bijna even geroemde MS Stubnitz. En met een locatie als deze moet het op zaterdag 3 november 2007 wel goed komen met de sfeer uit de jaren ’88-’94, want geen andere locatie ademt de rauwe, gemoedelijke underground gevoel uit die tijd zo uit als deze Oostduitse vissersboot. Verdeeld over drie zalen is dit Amsterdam op zijn best; Old Amsterdam.
Club Sensual
zaterdag 27 oktober 2007
Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat een verfrissend nieuw feestconcept met de naam Club Sensual werd gelanceerd, waar waarden als vrouwvriendelijkheid, passie en vooral uitvoerig genieten hoog in het vaandel staan en nagestreeft zouden worden. Club Sensual – A naughty party for females & couples. Inmiddels is dit concept in deze korte tijd uitgegroeid tot een begrip in clubland. Club Sensual is een gevoel geworden gecreëerd door de bezoekers zelf. Een gevoel van respect naar elkaar, een plek waar iedereen zichzelf kan en mag zijn…kortom een gevoel van thuiskomen! Club Sensual is a feeling !
Met gepaste trots kan gesteld worden dat de Nederlandse dj's het ook dit jaar weer uitzonderlijk goed doen in de DJ List én dat er maar liefst vijf dj's uit die Top 100 op het nieuwe Nederlandse evenement Fabulous staan geprogrammeerd!
3 November komt Ibiza’s Spinclub met Chris Liebing naar P60 toe. Al 2 jaar is de succesvolle avond Spinclub actief in Privilege Ibiza. Om het zomerse Ibizagevoel niet helemaal kwijt te raken gaat Chris Liebing met zijn concept een paar Europese Clubs af waaronder P60.
Earth trilogy part 3
donderdag 25 oktober 2007
HET IS FEEST! Earth is jarig en dat moet gevierd worden. Op zaterdag 10 november worden de kaarsjes in Paradiso aangestoken voor alweer de achtste verjaardag van earth. Op het affiche staat een bomvol programma waar de vonken nu al vanaf spatten. HIEP HIEP HOERA!
Vroeger, toen Twix nog Raider was
donderdag 25 oktober 2007
Je hoort het wel vaker zeggen, ‘vroeger was alles beter’. Deze geluiden vang je ook wel eens op als het hebt over hardcore ‘gabber’ house. De vervlogen tijden waar mensen nog massaal in aussies en maxxies op party's verschenen. Een prachtig samenhorigheidsgevoel waarbij mensen samen zij aan zij stonden te Hakkuh! Tijden waar grootheden als DJ Paul naam en faam hebben gemaakt. En waar de sfeer nog heerlijk ‘underground’ was. In deze zelfde tijd, midden jaren 90, werden in The The Apollo te Helden de meest fantastische hardcore houseparty's georganiseerd. Onder naam Hardcore Heroes wist The The Apollo van heinde en verre mensen naar zich toe te trekken.
Elke editie van Absolutely Stereo is op zich al bijzonder, maar de editie van zaterdag 17 november in homebase Off_Corso weer een unieke belevenis op zich gaan worden. Ditmaal geen vers van de pers platen, geen stampende nieuwe tech-house tijdens het laatste uurtje en al helemaal geen whitelabels met tracks die nog uit moeten komen. Wat dan wel? Na het grote succes van vorig jaar is er ook deze novembermaand weer een avondje onvervalste nostalgie met puur en alleen houseclassics uit de stoffige oude doos… All night long!!!
Trek je stoute schoenen maar… uit!
woensdag 24 oktober 2007
Zaterdag 3 november is het weer zover; de stoute schoenen kunnen uit en er kan gehoused worden! Na twee daverende edities, wordt voor de derde keer dit jaar alles uit de kast gehaald om Shoeless weer tot één van Amsterdams leukste en meest opvallende feestjes te maken.
Technovision vs Trancentral
dinsdag 23 oktober 2007
Op zaterdag 27 oktober slaat Patronaat’s Technovision de handen ineen met Haarlems enige echte techno-platenzaak Trancentral. Dat betekent een portie dance-muziek van het hoogste niveau. En omdat deze avond officieel de wintertijd wordt ingeluidt kunnen we een uur langer doorfeesten in Patronaat!
Internationale primeur gecombineerd met nationale resident dj’s zullen garant staan voor een unieke editie van Chakra…
Misspoes @ Sinners
dinsdag 23 oktober 2007
Het is herfst, het weer is druilerig, en de Misspoesjes zijn verdrietig dat de zomer voorbij is. Ze zwerven treurend en doelloos op straat rond, op zoek naar eten, een beschutte, warme plek en een aai over de bol. Wie vangt deze vijf lieve maar ondeugende straatkatjes op?
Vrijdag 26 oktober aanstaande is het weer tijd voor een nieuwe editie van B.E.A.T.T. – Bringing Extra Attention To Techno in Leeuwarden. Nu poppodium Romein weer open is betekent dit dat organisatie The Concern na lange tijd weer de mogelijkheid heeft om B.E.A.T.T. in ‘optima forma’ aan haar bezoekers te presenteren. En hoe! Van 20:30 uur tot 00:30 uur zal het weer gezellig vertoeven zijn in de prachtige ambiance van Romein en van 01:00 tot 05:00 uur wordt het weer knallen geblazen op de afterparty in de Gloppe!
Sexy Mother Fucker is back
maandag 22 oktober 2007
Zaterdag 17 november is The The Power Zone wederom de plek waar het allemaal gaat gebeuren. En kijkend naar de vorige keer wordt dit weer een gekkenhuis. De editie van 16 mei heeft een verpletterende indruk achtergelaten. Drie dagen voor the party werd al duidelijk dat het heel erg vet zou gaan worden, aangezien en er geen kaart meer te verkrijgen was. De telefoon bij the crew stond roodgloeiend! (excuses aan alle mensen die achter het net visten).
Op de "Pepernoten editie" van 30 november aanstaande zal er niet op BPM gedraait worden maar op PPM, het aantal Pepernoten Per Minute, als organisatie is hiervoor besloten omdat het gemiddelde Hardstyle publiek wel van "snoepjes" houd en daardoor in de gehele lokatie tienduizenden pepernoten zullen liggen waar de bezoekers zich helemaal "scheel in mogen eten".
Fight Cancer
zondag 21 oktober 2007
Een aantal maanden geleden kwamen ShadowCore Events & Masterstyle Entertainment bij elkaar met het idee om een goed doel te steunen. Het gekozen goede doel werd het KWF-kankerbestrijdings Fonds. Dit resulteerde in het benefiet feest Fight Cancer - The Hardcore Edition 2007 wat op 10 November in de VE&T te Valkenswaard zal plaats vinden, hierbij zullen alle opbrengsten gedoneerd worden.
Cocoon knalt 2008 in
zondag 21 oktober 2007
Nog voordat het Amsterdam Dance Event begonnen was waren de kaarten voor Cocoon 'Freakshow' al op. Dit maakt de organisatie eens temeer duidelijk dat Cocoon in Nederland een groot succes is, en als er zoveel vraag is dan zijn twee feesten per jaar eigenlijk veel te weinig. Vandaar dat Cocoon op 31 december naar Rotterdam trekt om daar in de Maassilo een dikke klapper van een Oud & Nieuw feest neer te zetten. Want 2007 was een geweldig jaar voor Cocoon maar 2008 belooft nog veel spectaculairder te worden!!!
Stappen zoals stappen bedoeld is!
zaterdag 20 oktober 2007
Stel je eens een feestje voor waarbij je je niet druk hoeft te maken over een dresscode, waar je als vrouw niet alsmaar wordt benaderd door alleenstaande mannen, waar bijna alles draait om de muziek, de locatie super is, de bediening professioneel en vriendelijk, het geluidsysteem subliem, valet parking een standaard is in plaats van een extra, de bezoekers op de leukste manieren worden verrast en waar bovendien het publiek ook nog eens betoverend mooi is…
R&B Diamonds @ Club Bozzini
vrijdag 19 oktober 2007
Ze zijn niet meer te stoppen! Het R&B Diamonds virus houdt nu al geheel Belgisch en Nederlands Limburg in haar ban! Straten zijn leeg, hele wijken zien er verlaten uit op elke laatste vrijdag van de maand….want dan gaat het weer los in de meest geavanceerde club van Nederland genaamd club Bozzini, gebouwd in het Roda JC stadion te Kerkrade…
10 November zal Wasteland na jaren van afwezigheid spectaculair uitpakken in de North Sea Venue. Bereid je voor op een onvergetelijk nacht vol onnavolgbaar entertainment.
De dag na hun optreden in Sinners in Heaven, zal het Amerikaanse duo Granite & Phunk de release van hun nieuwe track vieren in Club Rembrandt. Zaterdag 20 oktober zal de track ‘One & Only’ van de dancesensatie uit Miami ter doop worden gehouden tijdens hun allereerste headline-optreden in Nederland.
Exxellent goes Chicago
maandag 15 oktober 2007
De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar het is waar: The Matrixx wordt omgebouwd tot een jaren dertig club in de stijl van gangsterland Chicago - met alles erop en eraan. Nou ja, in elk geval voor één nacht: tijdens Exxellent Chicago op zaterdag 27 oktober!
Defected issue the third in the new compilation series aimed squarely at the DJ. This is a mix compilation that is different. All the tracks featured in the mix are also available unmixed within the same package and ready for any DJ set.
Het gaat goed met Anticlub. Na in begin september het binnenseizoen in underground sferen geopend te hebben met een zeer geslaagd loodsfeest (met speciale gast Stewart Walker) op het Strijp-S terrein in Eindhoven duikt Anticlub weer het clubcircuit in!
Stil blijven staan, is in feite een stap terug doen. Daarom presenteert Art of Dance op 20 oktober de tweede editie van Reset, het evenement waar de belangrijkste innovators van de hardstyle, hardtechno en schranz elkaar zullen ontmoeten in de North Sea Venue te Zaandam.
Woensdagavond in Amsterdam saai?
vrijdag 12 oktober 2007
Waarom zijn er bijna alleen in het weekend feesten? Er zijn genoeg mensen die ook doordeweeks eens lekker los willen gaan! Op 1 augustus werd dit vermoeden bevestigd bij de eerste editie van F*ck the weekend.Reden genoeg voor een herhaling, aldus de Dance Mind organisatie.
In november komt Freakend hard! Heel Hard! Met een 2e editie in Club Rembrandt Eindhoven en zal het voor het eerst de nieuwe maandelijkse locatie The Level in Arnhem aandoen. In de maand november is een ding duidelijk: We’re gonna freak till the very freakin’ end! En hoe? Deze maand wordt er groots uitgepakt!
LOS
donderdag 11 oktober 2007
Soulmax is niet van plan om stil zitten en heeft wéér een supercool feest georganiseerd. 2 November is de dag dat iedereen weer met een grote glimlach op de dansvloer staat in het Paard, te Den Haag.
Enkhuizen heeft er lang op moeten wachten maar eindelijk is het dan zo ver.
Cayen opende onlangs voor het eerst haar deuren en vanaf oktober zullen de Rewind DJ's elke derde zaterdag van de maand ‘in charge’ zijn van deze nieuwe locatie. Overigens geheel nieuw is de locatie niet. Vroeger was dit gebouw beter bekend als ‘De Hoogte’ en dankte haar bekendheid toen vooral aan de befaamde techno parties.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 10 oktober 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
The Darkraver: afgelopen september is deze Haagse held maar liefst 40 jaar jong geworden en is dit een mooie gelegenheid om terug te blikken op zijn DJ carrière tot nu toe. Dit wordt gedaan op zaterdag 8 december in de SilverDome te Zoetermeer
Iedereen weet in middels al wel dat Jip Deluxe en Baggi Begovic de muzikale kunstenaars van deze avond zijn en dat de gastheren Peddo en Dani-L de inspirators zijn, maar nu is ook nog Elisabeth Karstens toegevoegd aan de line up. Elisabeth Karstens is kunstenaar in hart en nieren die tijdens deze Twisted Arthouse met een bijzonder interactief kunstwerk naar de locatie komt.
Vette Shit Ouwuh!
woensdag 10 oktober 2007
Vanaf nu zal de zondag in Eindhoven anders zijn… Vette Shit Ouwuh! is een nieuw concept op de vroege zondagavond in Club Rembrandt. Vanaf 19.00 uur de lekkerste house tijdens de laatste uurtjes van je weekend…
Lovely Sunday is ready for you
dinsdag 9 oktober 2007
Op zondag 14 oktober zal de eerste editie plaats vinden Lovely Sunday, een eens in de twee maanden terug terugkerende clubmiddag op de zondag.
Na een geslaagde editie in Club Poema, komt ‘Pure Infinity’ wederom weer met een spetterende editie. De mensen die de 1e editie van ‘Mental Evolution’ hebben meegemaakt, weten dat dit een avond was om niet te vergeten.
Charizzma “Special Edition”
dinsdag 9 oktober 2007
Zaterdag 27 oktober a.s. zal het Almere Events Centre te Almere wederom vol verassingen staan tijdens de aankomende editie van Charizzma. Omdat deze avond vol zal staat van lichamelijke aantrekkingskracht, verdiend het derhalve ook de naam “special Edition”. Want speciaal is hij omdat er deze keer twee gebeurtenissen te vieren zijn.
LOS meets Amsterdam in The Sand
zaterdag 6 oktober 2007
Het onvermijdelijke gaat nu eindelijk gebeuren. Los goes Amsterdamned. Dus Amsterdam maak je klaar voor 27 oktober ‘Hello my name is Fedde le Grand I love Los’.
Keihard Los in Me Toko
zaterdag 6 oktober 2007
De gehele maand oktober zal weer volop gevuld zijn met hét spetterende en telkens weer succesvolle feest M'Toko in de Zebra Lounge in Amsterdam.
Absolutely Lucky
vrijdag 5 oktober 2007
Met gepaste trots presenteren Lucky en Absolutely Fresh daarom het concept dat iedere clubliefhebber zal aanspreken, Absolutely Lucky!
Back to the roots
woensdag 3 oktober 2007
Zaterdag 10 november wordt een datum om heel duidelijk in je agenda te markeren. Die avond wordt vanaf 22:00 uur ‘Back to the roots – 20 Years Of Fausto’ gegeven. Club Latido in Amsterdam-Noord is the place to be om samen met Fausto te vieren dat hij twintig jaar in het vak zit en dat hij die week ook nog eens zijn verjaardag viert.
Vrijdag 5 oktober strijkt het Dekmantel collectief wederom neer in hoofdkwartier Club NL voor een avond die allerminst alledaags belooft te gaan worden. Met de geslaagde seizoens- kick off vers in het geheugen, kijken we verwachtingsvol uit naar de eerste hoofdgast van het nieuwe seizoen: Steve Rachmad.
Syndicate
dinsdag 2 oktober 2007
Aanstaande zaterdag 6 oktober zal de eerste editie van Syndicate een feit zijn. Maarliefst 12 uur lang - van 20 tot 8 uur - zal oorverdovend geweld door de speakers knallen in de Westfalenhallen in Dortmund. Naast de gigantische hardcore en hardstyle line up, is er ook een hardtechno area geprogrammeerd van hoog niveau.
Linke Soep smaakt Vreemd
dinsdag 2 oktober 2007
Amsterdam Dance Event komt er weer aan. In totaal zullen 30 clubs geprogrammeerd worden met de talenten van deze tijd. Er wordt hard gewerkt door verschillende organisaties om alles op tijd voor elkaar te krijgen. Ook Piekup is in volle gang aan het werk. Want tijdens ADE zal Piekup samen met Soulrock een speciale editie neerzetten, genoemd LinkeSoep smaakt Vreemd.
Eind oktober introduceert The Third Movement, bekend van evenementen als Club r_AW, zijn nieuwste concept. De formule: één gerespecteerde artiest centraal, omringt door bevriende collega’s, een kleine zaal met intieme sfeer en een flinke dosis underground attitude; dat is Dedicat3d: The DJ Producer. Op vrijdag 26 oktober, is de Melkweg te Amsterdam het podium voor de eerste editie; Dedicat3d: The DJ Producer - The DJ Producer!
Goed nieuws voor alle liefhebbers van Acid Techno, Hardtechno, Schranz, Industrial en Tekno. Op vrijdag 2 november lanceert de Leeuwarder Techno organisatie The Concern het nieuwe oorverdovende concept ‘Loaded’ in het bekende Rumours in Leeuwarden. Omdat je dit gewoon moet meemaken nodigt de organisatie hierbij ieder liefhebbend persoon uit voor een ultieme avond hard gaan met de hoofdletter ‘H’!
Na een succesvolle eerste editie krijgt de Amsterdamse undergroundorganisatie eRRorKREW ruim een half jaar later de kans om opnieuw het hart van de Amsterdamse poptempel te veroveren. Centraal staat, ontstaan vanuit de kern van de organisatie, een no-nonsense cultuur welke omringd door minimale beats, hypnotische techno en rauwe acid de identiteit van de nacht zal bepalen.
Na weer een zeer succesvolle en dik uitverkochte editie van Euphoria in 013 Tilburg achter de rug te hebben is het nu tijd om de vleugels wat verder uit te spreiden. Tot op heden maakte vooral Tilburg en omgeving kennis met het gelouterde Hardstyle concept, maar op zaterdag 10 november zal ook Den Haag beleven waar Euphoria voor staat. Dan doet Euphoria namelijk haar intreden in het Paard, een locatie die met haar indeling en stijl vergelijkbaar is aan de 013 en dus uitermate geschikt voor dit concept.
Intuition Recordings zal voor het eerst in de historie van het Amsterdam Dance Event een eigen avond hosten tijdens dit driedaagse gekkenhuis, en wel tijdens de officiële openingsavond op donderdag 18 oktober.
Aankomende zaterdag 6 oktober keert Voltt terug naar de thuisbasis Paradiso waar ditmaal het muzikale landschap tussen house, techno, minimal, detroit en dubstep verkend wordt.
29 oktober 2007
Shoot me, I am famous
Eigenwijs! – Rocks with fashion!
Old Amsterdam // the time-table
27 oktober 2007
Club Sensual
26 oktober 2007
Vijf dj's uit DJ Mag Top 100 op Fabulous!
Heroes of Techno gaat los met Chris Liebing’s Spinclub
25 oktober 2007
Earth trilogy part 3
Vroeger, toen Twix nog Raider was
24 oktober 2007
Absolutely Stereo – House Classics Edition
Trek je stoute schoenen maar… uit!
23 oktober 2007
Technovision vs Trancentral
Nieuwe editie Chakra Party 28 oktober
Misspoes @ Sinners
Aanstaande vrijdag nieuwe editie van B.E.A.T.T. in Romein en Gloppe
22 oktober 2007
Sexy Mother Fucker is back
"Italiaanse" Sinterklaas Activator komt op 30 november aan in Enschede.
21 oktober 2007
Fight Cancer
Cocoon knalt 2008 in
20 oktober 2007
Stappen zoals stappen bedoeld is!
19 oktober 2007
R&B Diamonds @ Club Bozzini
17 oktober 2007
Wasteland terug in de North Sea Venue
Releaseparty Granite & Phunk in Club Rembrandt Eindhoven
15 oktober 2007
Exxellent goes Chicago
Defected D-Fused & Digital -Mixed by Hardsoul
14 oktober 2007
Anticlub start herfst clubtour op de Duitse Stubnitz boot
12 oktober 2007
Reset your brain and join the future
Woensdagavond in Amsterdam saai?
Club Rembrandt en The Level freaken de pan uit!
11 oktober 2007
LOS
Nieuw feest in een nieuwe locatie: TILT! in Cayen
10 oktober 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
b2s organiseert in de SilverDome: Darkraver’s Royal Flush
Twisted Arthouse met Elisabeth Karstens
Vette Shit Ouwuh!
9 oktober 2007
Lovely Sunday is ready for you
Techno in zijn puurste vorm op Mental Evolution in Club Poema!!
Charizzma “Special Edition”
6 oktober 2007
LOS meets Amsterdam in The Sand
Keihard Los in Me Toko
5 oktober 2007
Absolutely Lucky
3 oktober 2007
Back to the roots
Techno goeroe Steve Rachmad draait aangepaste set op Dekmantel
2 oktober 2007
Syndicate
Linke Soep smaakt Vreemd
Dedicat3d, een geschiedenisles met The Dj Producer
Hard, harder, hardst in Leeuwarden
1 oktober 2007
Amsterdamse poptempel opent opnieuw deuren voor eRRorKREW
b2s presenteert Euphoria in Den Haag
Intuition Recordings debuteert op Amsterdam Dance Event
Aanstaande zaterdag Voltt in de Paradiso