Partyflock
 
Nieuws · augustus 2006
­ Nederland
Twee jaar A.S.S.
donderdag 31 augustus 2006
Aanstaande zaterdag, 2 september, is het dan eindelijk zover, de tweede verjaardag van het technofeest A.S.S. in poppodium Boerderij te Zoetermeer! Om dit te vieren pakt de organisatie groter uit dan ooit!
Nog maar krap 2 weken te gaan en dan is het zover. Sillywax Music Productions lanceert een nieuw partyconcept: Hard Aggressive Raw Drums. Oftewel; H.a.r.d.
Op zaterdag 11 november vindt voor het tweede keer het grote Armin Only evenement plaats in de Rotterdamse Ahoy. De première in 2005 was in meerdere opzichten een daverend succes, zodat een vervolg niet kan uitblijven. Ruim 12.000 bezoekers waren getuige van een memorabele avond die het best te omschrijven was als een betoverende muzikale reis met onderweg talloze verrassingen.
Zaterdag 14 oktober is een dag die met een rode cirkel op de kalender staat. Niet alleen bij iedereen voor wie de techno niet hard genoeg door de speakers kan galmen. Ergens in de Randstad worden al massaal zandzakken besteld voor die gevreesde datum. Net als planken hout en lange draadnagels want die kunnen mooi voor de ramen worden gespijkerd zodat deze niet aan diggelen gaan.
Rebound returns in HappydayZZ
woensdag 30 augustus 2006
Na bijna vijf jaar afwezigheid presenteert Multigroove met gepaste trots de terugkeer van het roemruchte Multigroove concept. Na drie edities in 2001 in de Amsterdamse Amstelborgh / Borchland Hallen, keert Rebound op 14 oktober 2006 genadeloos terug in de ultieme hardcore venue; de HappydayZZ te Culemborg. Met deze vierde Rebound voegt Multigroove een nieuw, spijkerhard hoofdstuk toe aan haar lange, legendarische geschiedenis.
Op zaterdag 2 september zal Johan Gielen vanuit Engeland tijdens de release tour van zijn album Revelations, een tussenstop maken in Nederland! Tijdens de SINS @ THE BEACH Party van Little Sins op het strand van Kijkduin, Den Haag, zal Johan zijn nieuwe album Revelations presenteren.
Cyberzone the cave
dinsdag 29 augustus 2006
Na het succes van de eerste editie in Champino te Drachten kan en mag een tweede editie uiteraard niet uitblijven. Ditmaal met een nog sterkere line up, nog beter licht & geluid en mooiere decoratie zal deze editie nog meer knallen dan de vorige.
De jaren ’90, de opkomst van house… Wie het heeft meegemaakt denkt er graag aan terug, vervuld van mooie herinneringen en met een beetje weemoed. Mark van Dale denkt er ook maar al te graag aan terug en doet dat niet alleen. Samen met onder andere Marcello, Peter van Leeuwen, Erik de Koning en Paul-T brengt hij the old days weer tot leven op Het Oude Platenfeest in Lexion Venue. Terug in de tijd: aanstaande 2 september van 23.00 tot 08.00 ’s ochtends.
Nog 4 weken en dan wordt de Vechtsebanen te Utrecht omgetoverd tot het decor van één van de meest opzienbarende evenementen van het jaar! Tijdens The Ruffneck Alliance kun je genieten van vele oude hits gedraaid door de grootste artiesten van toen en nu.
Club X ‘The Reunion’
maandag 28 augustus 2006
Soms kom je ze nog zomaar ergens tegen, die karakteristieke groene X. Op een autobumper, een lantaarnpaal of de platentas van een dj. Onopgemerkt dwalen je gedachten dan af naar ‘vroeger’, naar die goeie oude tijd in Club-X. Hoe je in de zomer bezweet van het ‘hakkûh’ een Raket at op de binnenplaats, hoe ‘buitenwipper’ Rudy en zijn mannen rondliepen met enorme zaklampen en hoe de Nederlanders elk weekend op het linkerbalkon gingen staan en de Belgen aan de overkant...
Chique - Aftersun
maandag 28 augustus 2006
Op zaterdag 9 september vindt in inCasa te Leiden wederom een editie van het populaire Chique evenement plaats. Na groot succes van de voorgaande editie was het niet meer dan logisch om een tweede evenement te organiseren. Dit is een aftersun edition, wat inhoud dat de aankleding zomers georïenteerd zal zijn.
Club red goes on
maandag 28 augustus 2006
Club Red heeft er enorm veel zin in, en Rotterdam zal dankzij Club Red de komende maanden weer een stuk leuker gaan worden. De Club is gelegen in hartje Rotterdam en sinds maart van dit jaar geopend, en heeft sinds die tijd al verscheidene goede feesten gehad met vele grote dj’s die hun act opvoerden in de Rotterdamse club.
F*ckers! zal haar thuishaven in Zoetermeer niet vergeten en ook Club Estupendo Plaza deze nazomer weer aandoen met de populaire clubnight F*ckers!.
Op zaterdag 2 september vindt in Amsterdams trendy hotspot, Mansion wederom een editie van Body and soul plaats. Deze telkens op de eerste zaterdag van de maand terugkerende clubavond wordt overgoten met warme soulfull en funky houseklanken.
Toen Q-dance alweer 3,5 jaar geleden voor het eerst voet zette in die bunkers en die hangar, was het gelijk duidelijk: hier moet een feest worden gegeven! Dit jaar komt Q-BASE er in een aangepaste, maar ultieme vorm. Qua muziek is er gekozen voor een switch. 8 uur lang wordt er in de bunkers, de open-air en de hangar muziek gedraaid tot 2003. Daarna is het op elk front en in elke stijl 8 uur rammen met de sound van nu met een vleugje uit de toekomst.
De laatste zaterdag van augustus 2006 nadert zeer spoedig. De oplettende kijker/luisteraar zal het niet ontgaan zijn, Hardcore vs terror viert zijn 5e verjaardag. In O'Daniels in Utrecht gaat dit spectaculaire evenement plaatsvinden. De locatie, organisatie, de mensen van het geluid&licht en de mensen welke verantwoordelijk zijn voor de decoratie zullen er alles aan doen om 26 augustus 2006 de boeken in te krijgen als één van de gekste dagen van 2006.
Atomico celebration edition
dinsdag 22 augustus 2006
Zaterdag 2 september 2006 zal in Cultureel Centrum De De Spil te Maasbracht Atomico - Dynamike's Birthday Party & 3 Years Haelen.tk plaatsvinden. Deze "celebration" editie staat geheel in het teken van Dynamike's verjaardag - die klokslag 12 uur 's nachts ook weer een jaartje ouder zal worden - én het 3 jarige bestaan van de grootste foto- cq. partysite van Limburg: Haelen.tk.
Hardcore Emotions on tour
dinsdag 22 augustus 2006
Tienduizenden exemplaren van de dubbel-cd 'Hardcore Emotions' gingen reeds over de toonbanken als ware het zoete broodjes wat op zich al opzienbarend is aangezien de nog zeer jonge leeftijd van deze succesvolle serie die op dit ogenblik wereldwijd aan z'n derde hoofdstuk bezig is. Mede door dit succes heeft de bezieler en stuwende kracht achter dit breeddenkende concept, DJ Kristof, besloten om met een Europese Tour zijn visie te tonen.
In september 2005 ging Absolutely Stereo met een hele grote big bang van start. De eerste editie was gelijk uitverkocht en de onnavolgbare wisselwerking tussen dj, mc, vj en lichtman zette de toon voor de volgende edities op de derde zaterdag van de maand. Een jaar later is Absolutely Stereo 14.342 bezoekers verder en een hoop mooie herinneringen rijker! Met gast-dj’s als Honey Dijon, Dame, Marcello, Ramon en Erick E en natuurlijk de meesterlijke sets van “Miss Absolutely Stereo” Miss Monica groeide dit maandelijkse concept uit tot één van de populairste avonden van Nederland.
Op vrijdag 1 september barst voor organisator NDC1 na een lange zomervakantie het nieuwe feestseizoen weer los. In het prachtige Club Noa in Leeuwarden wordt dan afgetrapt met alweer de vierde editie van dj Da Pauli’s ‘Hardbeater’, het altijd zeer gezellige en vernieuwende Jump, Hardstyle en (Early) Hardcore event van het noorden.
De hotste erotic clubnight in Amsterdam in de allernieuwste en heetste toplocatie in Amsterdam, The Sand! Dat is op zich al reden genoeg om te gaan watertanden bij de gedachte aan 28 oktober. Op die datum overheersen oosterse sferen en sprookjesachtige sexy omgevingen de nieuwste aflevering van Unique Sexy City! De verleidelijke Mata Hari's Oosterse sexgodinnen en haar exotische dansslavinnen...
Na de uitverkochte eerste Nederlandse editie van Project Hardcore.nl eind vorig jaar in de SilverDome in Zoetermeer is deze toplocatie op zaterdag 4 november wederom het domein van dit succesvolle hardcoreconcept van b2s. Meer dan 30 artiesten en live-acts zullen Zoetermeer deze nacht als hardcorestad laten herleven.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 18 augustus 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst.
World of Electro-Trance
vrijdag 18 augustus 2006
De Carte Blanche is een van de lokaties die erg in trek is bij mensen uit de regio vanwege de grote variatie die het bied. Extraordinary Events speelt hier op in met de party World of Electro Trance. Het is namelijk zo dat trance begint te verdwijnen uit de regio en omstreken op een klein feest na en dat mag niet gebeuren! Het is de organisatie niet ontgaan dat er positief werd gereageerd op het voornemen om een trance feest te organiseren. Om er nog een schep bovenop te doen en de variatie van de Carte Blanche nog verder uit te breiden heeft de organisatie ook nog de tweede zaal in gebruik genomen om electro uit de boxen te laten schallen!
Mania geweld verstoort de rust in 013
donderdag 17 augustus 2006
Eindelijk is het zover! Het braakliggend terrein rondom de Mania silo is vlakgetrokken en na grondproeven is toegestaan om te beginnen met de wederopbouw van het Mania imperium. 21 oktober zal de geluidsinstallatie van 013 weer tot het randje worden open geschroefd!
Aankomend weekend vinden in Valkenswaard traditiegetrouw de Zomeravondfeesten plaats. Normaal gesproken vindt dit spektakel plaats op de markt in Valkenswaard, maar dit jaar organiseert iedere horeca gelegenheid zelfstandig een avondvullend programma.
Prog as a Frog - Chapter 5
dinsdag 15 augustus 2006
Centipede Productions presenteert een progressie in psychedelische perceptie - een muzikale momentopname van de verschillende ontwikkelingen in Psychedelic Trance. Deze stroming, die doorgaans Psy wordt genoemd, ontwikkelde zich als de opvolger van Goatrance op de evolutionaire toonladder.
Vanaf donderdag 29 augustus tot en met zaterdag 2 september vindt de grand opening plaats van Suite 28. Een nieuwe maandelijkse clubnight in The Tumult welke gelegen is in het idylische Abcoude onder de rook van Amsterdam. Suite 28 is een intieme latin eclectic ‘room’ en geinspireerd door een van ’s werelds meest legendarische clubs: Studio 54 in New York, USA.
Tweede editie Army of Hardcore
maandag 14 augustus 2006
Na een zeer succesvolle eerste editie van Army of hardcore in het voormalig Worlcenter in Kleve, zal op zaterdag 26 augustus het Army of hardcore weer neerstrijken. Op slechts 30 minuten vanaf Nijmegen een goed Hardcore feest. Get ready to Join the Army of hardcore!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 11 augustus 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst.
Zo, de zomervakantieperiode loopt al weer aardig op zijn einde. De meeste partygangers hebben hun vakantie er alweer opzitten of hebben zich hier in ons eigen kikkerlandje ook uitstekend vermaakt met de vele leuke buitenfeesten en festivals. Ook voor Club déja vu is de zomerstop alweer voorbij en kunnen de fans van deze classics feestjes hun hart weer ophalen.
Dave Seaman Masters Tour
vrijdag 11 augustus 2006
Dave Seaman Masters Tour doet Rotterdam aan op 9 september. De tour, gekoppeld aan het nieuwe mix-album van Dave Seaman op het Renaissance label, is één van de paradepaardjes van de nieuwe Outland programmering.
Try Before You Die, Code Blue
vrijdag 11 augustus 2006
Op 27 oktober 2006 zal TBYD Code Blue, wederom in de Time-Out te Gemert plaatsvinden. Aangezien de organisatie deze editie gaat samenwerken met Orange Events zal alles met een nog grotere opzet organiseert worden. Zo staan er meer dan 30 artiesten geprogrammeerd waaronder 3 live optredens!
Voorbereiding VOLTT loves summer
donderdag 10 augustus 2006
De voorbereiding voor VOLTT loves summer is inmiddels in volle gang. Het
soundsystem, de picknickbanken en de drank zijn besteld, de hele crew is
razend enthousiast bezig en het hele open air event begint mooi vorm te
krijgen.
Cityrave update
donderdag 10 augustus 2006
Over een kleine 4 weken zal de 2de editie van Cityrave werkelijkheid worden. Cityrave is een concept van Orange Events dat in verschillende steden van Nederland gehouden gaat worden. Deze keer zal de HappydayZZ in Culemborg bestormd worden en wel 12 uur lang! Deze editie gaat namelijk een dozijn aan uren vullen met meer dan 45 artiesten en live-acts.
Proud to be hardcore
woensdag 9 augustus 2006
Het Tarm Center (TarmKöln) in Frechen/Koln is voor veel echte party bezoekers uit Zuid Nederland en Duitsland een van de favoriete locaties geworden nadat er 3 succesvolle Duitse edities van Raving Nightmare werden gegeven in 2004 en 2005. Helaas is het lange tijd stil geweest rondom deze locatie door allerlei omstandigheden. Er werd zelfs gesproken over sluiting waardoor opnieuw een schitterende locatie voor de hardcorescène zou verdwijnen. Gelukkig is dat niet het geval!
Aanstaande zaterdag is Rotterdam zoals elk jaar weer het toneel voor de Fast Forward Dance Parade, de jaarlijkse house-en techno-optocht door de stad aan de Maas. Absolutely Stereo zal haar steentje aan een mooie dag bijdragen middels een after-party die staat als een huis! In homebase Off_Corso zal er flink worden uitgepakt met fantastische dj's en heel wat extra licht, visuals en decoratie...
Zaterdag 12 augustus zal Rotterdam volledig in het teken staan van de 10de editie van de FFWD Heineken Dance Parade die overdag in het centrum en op Katendrecht gehouden wordt. Hier zullen honderdduizenden mensen op af komen en uiteraard is b2s ook dit jaar weer van de partij! Zo wordt er niet alleen met een eigen truck meegereden in de Parade, maar host b2s ook de enorme area op het FFWD Festival. Na afloop van het festival kan men terecht in Outland waar b2s haar nieuwste concept: “The Specialists” zal presenteren.
Wakker worden in Italië, werken in Zwitserland en Nederland en weer slapen in Italië.
LOS at Paard van Troje
vrijdag 4 augustus 2006
Na twee zeer succesvolle en uitverkochte LOS edities op het Scheveningse strand is het weer tijd om terug te gaan naar de thuis basis, het Paard. Met nog een 4 tal edities in 2006, waarvan de 1e op 1 september, hebben we nog aantal moddervette feesten en vooral een heleboel energieke platen waarop je écht niet stil kunt blijven staan tegoed.
Met nog een even te gaan voor Mayhem maakt Pokkeherrie - The Indoor and Outdoor festival losbarst in de HappydayZZ in Culemborg, volgt hier de laatste info. Nu de voorbereidingen voor dit geweldige feest bijna klaar zijn, heeft het noodlot toegeslagen waardoor de buitenarea flink aangepast moet worden.
De zomer is natuurlijk altijd hoogseizoen op Bloemendaal. Jarenlang trokken volkstammen aan dance publiek naar de befaamde Beachbop festivals en maakten het Bloemendaalse strand tot het drukste plekje langs de Noordzee. Beachbop is er helaas niet meer, maar daarvoor in de plaats kun je nu op zondag 13 augustus de hele dag naar het gratis Freestyle Festival!
Your FFWD weekend starts here…..
donderdag 3 augustus 2006
Op zaterdag 12 augustus zal de FFWD Heineken Dance Parade #10 Rotterdam weer een dag lang in zijn greep houden. 400.000 mensen bezoeken de Maasstad om de gehele dag los te gaan op de meest uiteenlopende beats tijdens de parade en op de afterparty. Maar bij zo’n massaal event hoort natuurlijk ook een serieuze warming-up, want wat is tegenwoordig nou een goed feest zonder een echte pre-party? Met die gedachte in het achterhoofd zal Xcess met zijn beruchte Profiles de stad alvast opwarmen voor iedereen die hun feestvreugde voor de FFWD niet kan bedwingen. In samenwerking met Off_Corso zal Profiles het decor zijn van een heuse on-officiële pre-party.
Rush with Fedde
donderdag 3 augustus 2006
Ook in de warme Hollandse zomer stoomt Rush lekker door. Op zaterdag 5 augustus is ook Rush in de Off_Corso weer aan de beurt. Fedde le Grand geeft deze keer acte de presence en zal laten zien dat hij terecht op alle hitlijsten op nummer één staat. Victor Coral en een jarige Jip Deluxe staan hem bij om een volle Off_Corso te laten dansen en springen.
Erotic Sensitive / exclusive & sexy
donderdag 3 augustus 2006
Erotic Sensitive, erotisch, spannend, sexy, exclusief maar bomvol vette tunes en uitdagende beats. HappydayZZ Venue lanceert op 23 september 2006 een geheel nieuw concept. Een exclusief en sexy event met een sprankje erotiek en de beste house dj’s die ons land rijk is zullen deze ondeugende avond tot een groot en spannend feest omtoveren.
Tomorrow in Doornroosje, het begint zo langzamerhand een echte traditie te worden. Na drie spetterende edities waarvan de laatste twee uitverkocht gingen zijn de verwachtingen voor 2 september wederom hooggespannen. Of eigenlijk ook weer niet want iedereen met enig inzicht in de techno weet precies hoe deze avond zal gaan verlopen. Evotions kiest namelijk voor een vertrouwd geluid. Vertrouwd, maar niet minder aanlokkelijk.
Opbouw Solar Weekend van start
woensdag 2 augustus 2006
De eerste kunstenaars hebben het festivalterrein al betreden en aanstaande vrijdag opent de camping haar deuren voor de festivalgangers. Het zal weinig mensen ontgaan zijn: dit weekend presenteren MTV, 3FM en Extrema Network voor de tweede keer het creatieve crossoverfestival Solar Weekend!
Kinky Dreams: 'Latex meets Lingery'
woensdag 2 augustus 2006
Koop maar vast een nieuwe outfit, want Kinky Dreams bestaat precies 1 jaar! Een erotisch feit dat 16 september 2006 in Lexion Venue wordt gevierd. De vaste kern bezoekers weten het inmiddels: iedereen gaat net even een stapje verder tijdens de hete nachten die Kinky Dreams organiseert. Ook dit keer wordt er alles aan gedaan om al jouw erotische behoeften te bevredigen.
S.O.S - The official beach after
dinsdag 1 augustus 2006
Het aftellen naar zondag 20 augustus is begonnen want dan is het eindelijk tijd voor het meest uitzinnige beachfeest van 2006 'S.O.S On the Beach'. Dan speciaal voor diegenen die er om 12 uur nog geen genoeg van hebben en voordat ze naar bed gaan nog even graag het zand uit de schoenen willen dansen is er nog een speciale S.O.S on The Beach After. Deze zal gegeven worden in de historische Club Marathon, welke op slechts 5 minuten lopen van Vida Bonita ligt.
Na de waanzinnige Erotic Queensday/New Years/Pinkster/Easter Vibes in lokaties als de Boelelaan, de Borchlandhallen, Happy Dayzz en de Kingdom Venue strijkt de organisatie dit keer neer in de Lexion Venue om daar op zaterdag 30 september een weergaloos lekker, ruig en sexy feest neer te zetten. Het thema deze nacht: Sex, Love en Mad Max.
31 augustus 2006
Twee jaar A.S.S.
H-A-R-D laat Leeuwarden schudden zoals nooit tevoren
30 augustus 2006
Armin Only The Next Level krijgt vervolg op 11 november
Wereldtop aanwezig op hardste technofeest van Nederland
Rebound returns in HappydayZZ
29 augustus 2006
Johan Gielen album release party at Littlesins Party
Cyberzone the cave
Wanna feel forever young? Oude platenfeest @ Lexion
28 augustus 2006
The Ruffneck Alliance bringing up the artcore sound
Club X ‘The Reunion’
Chique - Aftersun
Club red goes on
25 augustus 2006
F*ckers zet naast Rotterdam ook Zoetermeer weer in vuur en vlam
Tweede editie Body and Soul wacht op jou
23 augustus 2006
Q-BASE, 16 uur lang, overdag en 's nachts, feesten tot je erbij neervalt
Belangrijke Wijziging Hardcore vs Terror, 5 years of big brutality!
22 augustus 2006
Atomico celebration edition
Hardcore Emotions on tour
Absolutely Stereo - 1 year anniversary
21 augustus 2006
Hardbeater round 4 - get back in the ring
Gratis met een stretch limousine naar Unique Sexycity in nieuwe toplocatie
Project Hardcore.nl opnieuw in de SilverDome
18 augustus 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
World of Electro-Trance
17 augustus 2006
Mania geweld verstoort de rust in 013
16 augustus 2006
Zany op gratis zomeravondfeesten Bora Bora
15 augustus 2006
Prog as a Frog - Chapter 5
14 augustus 2006
Suite 28 opent deuren met 3-daags arrangement
Tweede editie Army of Hardcore
11 augustus 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Club deja vu terug van de zomer stop met een mega line up
Dave Seaman Masters Tour
Try Before You Die, Code Blue
10 augustus 2006
Voorbereiding VOLTT loves summer
Cityrave update
9 augustus 2006
Proud to be hardcore
8 augustus 2006
Absolutely Stereo FFWD Dance Parade After Party
7 augustus 2006
B2S zorgt voor stevige vertier tijdens de FFWD
5 augustus 2006
Technoboy reist 12 augustus 6.500 kilometer voor 3 sets
4 augustus 2006
LOS at Paard van Troje
Buitenarea Mayhem maakt Pokkeherrie aangepast
Harddance in Lido op Freestyle Festival Bloemendaal
3 augustus 2006
Your FFWD weekend starts here…..
Rush with Fedde
Erotic Sensitive / exclusive & sexy
2 augustus 2006
Tomorrow kiest voor vertrouwd geluid in Doornroosje
Opbouw Solar Weekend van start
Kinky Dreams: 'Latex meets Lingery'
1 augustus 2006
S.O.S - The official beach after
Mad Max Sex Warriors van Erotic Festival Vibe zetten de Lexion in vuur en vlam