Partyflock
 
Nieuws · juli 2006
­ Nederland
1 oktober 2004 was de dag waarop de nummer 1 Hardcore DJ van Den Haag, Nosferatu, de AStA met een uitverkochte Birthdayparty weer terug op de hardcore kaart zette. Ook dit jaar zal de AStA garant staan voor pure onvervalste Hardcore! Op zaterdag 30 september 2006 zal The Enemy of the State-editie van start gaan en de AStA op z’n grondvesten doen trillen!
Voor een nieuw project is Flock op zoek naar enthousiaste, trendy, lekkere, actieve mensen!
Op zaterdag 29 Juli 2006 zal Myths of music, het nieuwe gezamenlijke concept van HZ Events en Tornado Events voor het eerst plaats vinden in The Wall in Weelde (België). Deze eerste editie zal in het teken staan van de Griekse mythologie.
Earth - Showcase
donderdag 27 juli 2006
Earth deelt mee in de feestvreugde van het vijfjarig bestaan van Panama. Vrijdag 11 augustus staat een aantal prominente earth artiesten centraal tijdens de earth showcase in Panama. De 16 Bit Lolitas zijn te gast, en Kareem Raïhani maakt zijn rentree.
Hevige hete viert op zaterdag 29 juli zijn hoogtij, waarbij hemelse hitsigheid in alle hoogstaande glorie de harde kern van de avond is.
D.D.O.D. - HeartBlood
donderdag 27 juli 2006
Dawn of Dance's D.D.O.D. dendert ook onverminderd voort en vier augustus is het tijd voor de volgende editie: D.D.O.D. - HeartBlood in café De Trappist in Amsterdam waar de temperatuur eveneens tot ongekende hoogte zal stijgen door de hartverwarmende Harddance die er gedraaid zal gaan worden.
Op 2 september vindt de tweede editie plaats van Trancesetterz, het nieuwe feest van Bas & Ram. De kickoff in juni was een groot succes waarbij naast de geweldige muziek, de goede sfeer en de bijzondere aankleding van Outland indruk hebben gemaakt. Juist op deze punten wordt veel nadruk gelegd bij TranceSetterZ.
Free Festival 2006
woensdag 26 juli 2006
Het beminde dance evenement Free Festival heeft zich door de jaren heen gemanifesteerd als een begrip in Almere en ver daar buiten. Het gratis festival biedt al jaren een toonaangevende line up en ook dit jaar staan er naast de vaste namen als Spider, El Toro, Bas & Ram weer diverse toppers geprogrammeerd met uiteraard een noemenswaardige afsluiter. Deze maal is de eer aan Randy Katana om het festival op een knallende manier af te sluiten, en dat zal voor deze man zeker geen probleem zijn.
Bad Boys & Bad Girls
dinsdag 25 juli 2006
In de maand oktober word het weer kouder en kouder. De nieuwe organisatie 'Promo Challenge' heeft daar een nieuw feestje voor bedacht waar je het vanzelf letterlijk warmer van krijgt. Zaterdag 28 oktober 2006 is het zover! Bad Boys & Bad Girls first edition 'masked ball party'. Dit zal plaatsvinden in de HappydayZZ te Culemborg.
Poema Labelnights - Kanzleramt
maandag 24 juli 2006
Tijd voor een nieuw hoofdstuk in het Poema RAW-evangelie: de ‘Poema RAW Labelnights’. Ze trappen zaterdag 19 augustus spectaculair af door de muzikale invulling aan het invloedrijke Duitse Kanzleramt label over te geven. Niemand minder dan hoogste baas Heiko Laux neemt plaats achter de draaitafels van Poema RAW.
Deze zomer wordt het weer Intiem op het scheveningse strand! 2 evenementen, 5 geweldige dj's, entertainment waar de vlammen vanaf spatten (letterlijk en figuurlijk) én de aanwezigheid van alle 'intimi' zullen het Noorderstrand in vlam zetten deze zomer. Op zowel 12 augustus als 2 september doet Intiem-event weer Billabong Beachclub aan.
Niemand houdt ervan als zijn dromen worden beëindigd dus op 5 augustus zal beachparty Liquid dreamz te Bondi Beachclub na sluit worden voorgezet in de welbekende club de Marathon in Den Haag! De Marathon (ook wel bekend geweest als de << O >>) die niet ver van Bondi Beachclub af ligt zal vanaf 01.00 zijn deuren openen voor een stampende voortzetting van het strandfeest tot maar liefst 06.00 in de morgen zullen alle bezoekers het losse zand van hun lichaam af kunnen dansen. So lets party our little slippers off!
Ginza, een gloednieuwe underground nacht in Rotterdam vol electronische muziek, designer-toys en street-art viert 19 augustus haar opening met een gast-dj van Belgische adel, een expositie door Highland Toys en een performance door Cherry on Top.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 21 juli 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Pleasure Island Timetable
donderdag 20 juli 2006
Vorig jaar waren ruim 10.000 mensen getuige van de geboorte van het Pleasure Island festival dat voor de eerste maal plaatsvond op het Java Eiland te Amsterdam. Het festival was anders dan andere en heeft bij vele bezoekers een onvergetelijke indruk achtergelaten. Dit jaar zal niet anders zijn, we beloven je zelfs: dit jaar wordt nòg beter!
Op zaterdag 29 juli zal er , in navolging van het succes van vorige jaar , weer een Rockit Open Air Festival plaatsvinden aan de Maarsseveense plassen te Maarsen van 11.00 tot 23.00 uur. Club Déjà Vu zal hier een zeer speciale area hosten.
Dat Rebecca Loos van veel markten thuis is, moge duidelijk zijn. Maar dat ze in zee zou gaan met het vermaarde undergroundcollectief Lessismorecordings uit Eindhoven, verwachtte niemand.
Twisted Dance & Fashion
donderdag 20 juli 2006
Twisted 3Some zal het nieuwe indoor seizoen starten met een bijzondere avond in Monza te Utrecht met Twisted dance & Fashion. Iedereen die er al eens geweest is weet dat de avond garant staat voor heerlijke house, aardige mensen, mode en lekker eten. Niemand minder dan Erick E, Lucien Foort en Sidney Samson zullen het nieuwe seizoen voor Twisted 3Some openen.
UDC ontslaat medewerkers
woensdag 19 juli 2006
Wie afgelopen weekend Dance Valley bezocht kon met eigen ogen zien dat dit niet het succes was waar organisator UDC op had gehoopt. Afgelopen dinsdag ontsloeg de directie van UDC de helft van het personeel.
Vanuit het Trance Topic hier op Partyflock was het idee ontstaan om eens een trance feest te organiseren zodat alle mensen van het Trance Topic elkaar kunnen meeten en hun ervaringen in real life met elkaar kunnen delen. Dit uiteraard onder het genot van: Trance! Logischerwijs heeft het feest de volgende thema gekregen: Meet the Flockers. Uiteraard is iedereen welkom en niet alleen flockers
Op zondag 30 juli vindt het gratis toegankelijke Free Festival plaats op het fraaie Atlantisstrand in Almere-Stad.. En met nu nog een extra verlenging erbij Club Deja Vu en het Free Festival organiseren samen de official after in de hemkade. Dit te samen met de Dj's Bas&Ram, Jochen Miller, Mike S, Spider en the Freak. Samen zullen zij een 'trance-trip back to memory lane' verzorgen met de beste classics van de afgelopen jaren!! Win 4 gastenlijst plaatsen en een zak met munten voor dit perfecte einde van je weekend! Check hier hoe....
Dominatrix, Queen of the fetish Scene
Na de uitverkochte editie van Dominatrix op 4 juni, waren de reacties overweldigend. Op 2 december zal Dominatrix wederom in Utrecht plaatsvinden..........................
Bass Solution
dinsdag 18 juli 2006
Aan keuze qua feesten niks te klagen voor feestbezoekers in Nederland. Dat dit vaak leid tot een leger dan lege portemonnee weet iedereen maar al te goed en juist voor degene die inmiddels de bodem van hun portemonnee vaker zien dan hen lief is, heeft Amigo's de oplossing: Bass Solution!
Pussy Lounge on the Beach
dinsdag 18 juli 2006
Zon, strand, cocktails, de lekkerste loeiharde plaatjes en bloedmooie ehh... pussies. Dat kan natuurlijk maar één ding betekenen! Juist: Pussy Lounge on the Beach. Op zondag 3 september maakt dit nog altijd razend populaire concept van B2S een uitstapje naar de populaire strandtent Sundays op het Noorderstrand van Scheveningen om de zomer van 2006 dampend en vooral stampend af te sluiten.
Nog even en dan is het eindelijk zover! Takens zal overspoeld worden met een partij (Early) Hardcore, Oldskool, Jump en Hardstyle van het hoogste niveau.
Fiesta Vibes
vrijdag 14 juli 2006
Op zaterdag 22 juli gaat alweer een nieuwe editie van Fiesta Vibes van start! Hiervoor zijn de beste artiesten uitgenodigd, siert entertainment in zijn mooiste vorm het podium en is de zaal gevuld met het meest trendzettende publiek van Nederland. Club Red leent zich hiervoor als uitstekende locatie, hetgeen zich steeds nauwer in de Nederlandse partyscène heeft weten te vestigen.
Sensual - Bed Time Stories
donderdag 13 juli 2006
Vrijdag 08 september 2006, een datum om alvast in je agenda te noteren want dan zal er in de Lexion Venue te Westzaan wederom een spetterende editie van Sensual gaan plaatsvinden. Sensual - BED TIME STORIES. Ook deze keer met een verassende line-up, erotische kunst, toys, en.. en..
Mindcontroller - the lineup
woensdag 12 juli 2006
Op zaterdag 30 September neemt Art of Dance je mee terug in de tijd met Mindcontroller. De geboorte en evolutie van hardcore staan centraal en er is een bijbehorende line up van wereldformaat geprogrammeerd om je tijdreis naar de jaren negentig compleet te maken.
Devastation outdoor, wat oorspronkelijk op 29 juli zou plaatsvinden op evenemententerrein de Waterlaat in Bergeijk, is verplaatst naar discotheek 't Centrum in Wintelre. Oorzaak van deze wijziging is een verkeerde vergunningsaanvraag door de vergunninghouder. Hierdoor ziet de organisatie zich genoodzaakt om het evenement te verplaatsen naar discotheek 't 't Centrum. Reeds gekochte kaarten worden vergoed of geven toegang tot het evenement incl. een aantal consumpties.
Luxlife Festival
dinsdag 11 juli 2006
De echte Haarlemse liefhebbers van house- en dance muziek zijn flink in de watten gelegd in de winter van 2005-2006. Maar liefst vijf uitverkochte edities van Luxlife in het Patronaat. Grote DJ-namen, spetterende lichtshows en verrassende decors waren de bron van het succes.
Even geen introductie van bekende zaken. Ook geen lang verhaal over de mooie historie van een van de oudste Q-dance concepten. Gewoon een bericht over het voortbestaan van een feestlegende.
We tellen nog net anderhalve week en dan is het zover… De Industriële Revolutie zal zich opnieuw kenbaar maken op het industrieterrein “Oostpoort” in Harlingen tijdens de 3de editie van het festival “Illegal Vibes Outdoor 2006”. Tijd dus voor een update.
De Blaue Laguna is voor veel mensen in de regio Venlo en aangrenzende Duitse steden hotspot nummer 1 om de zomer door te brengen. Zaterdag 12 augustus van 20.00u tot 03.00u zal deze hotspot voor het eerst gebruikt gaan worden voor een zomeravond dancefestival. Evenementenbureau Bloomspot neemt de organisatie in handen en garandeert de bezoeker dan ook weer de lekkerste muziek en beste sfeer.
Absolutely stereo
maandag 10 juli 2006
Absolutely Stereo is de zomer goed begonnen en is na bijna een jaar nog steeds één van de populairste avond in Rotterdam en omstreken. Ondanks een weekend vol zonneschijn en temperaturen van dik boven de 25 graden zorgde Miss Monica en gast dj Erick E op 17 juni om half drie voor een uitverkocht huis!
Tegenwoordig moet het allemaal top of the bill, en ja dan hebben we het inderdaad over de bill. Commercie, het draait allemaal om geld. Zondag 16 juli, kiezen wij voor iets anders. Gezelligheid en de muziek, daar gaan we voor.
Exxellent White
zaterdag 8 juli 2006
In het oude Grienkenland danste men in wit om de puurheid van de dansers te benadrukken. Nu, 3000 jaar later, is dat wat ons betreft niet anders, op Exxellent white in The Matrixx. Het pure dansfeest voor liefhebbers van de betere dance is er weer, en wel op zaterdag 19 augustus. Met pure house van DJ’s Sébastien Léger, Marnix, Sidney Samson en La Ona, onder leiding van MC Vika Kova. White is al jaren de meest populaire gedaante van Exxellent, en dus dompelt The Matrixx zich graag weer in het wit.
De nu al dampende festivalzomer 2006 krijgt aan het einde een spannend slotakkoord. Want XSENSE organiseert op 9 september het Lief festival. Een knus decor en heftige line-up veroorzaken zeker weten een enorme Love Explosion aan de rand van de Domstad.
Na een succesvolle tweede editie op 14 april, waar de verjaardagen van Clone en Elmo! centraal stonden, geeft organisatie Underground Shock op vrijdag 28 juli aanstaande een vervolg aan het concept Underground Shock.
Het evenement Ravezone wordt verplaatst naar vrijdag 13 oktober. Locatie (The Power Zone) en openingstijden (22:00 – 05:00) blijven onveranderd. Wel is er een kleine wijziging in de line-up van Ravezone; Outblast wordt vervangen door Dano en de live-act van Angerfist wordt vervangen door Shadowlands Terrorists.
Zaterdag 16 september 2006, is de dag die je in je agenda moet noteren, want dan zal er op het Scheveningse strand in strandtent Brunotti het eindfeest van het strandseizoen plaatsvinden, namelijk Perfection. Met een zeer lekkere line up, heerlijke cocktails, zon, zee en strand, zal Perfection nog één keer bij iedereen dat fijne strandgevoel creëren.
Zaterdag 12 augustus trekt de FFWD Heineken Dance Parade voor de tiende keer door Rotterdam. De parade wordt voor het eerst aangevoerd door Mystery Land en - zoals inmiddels gebruikelijk - afgesloten door Michel de Hey. Na afloop van de parade wordt het jubileum groots gevierd met een eindfeest op Katendrecht, waar drie area's gevuld zijn met nationale en internationale DJ's.
It's time to play!
donderdag 6 juli 2006
Play daagt jullie uit om je eigen spel te komen maken. Playen en geplayed worden, daar draait het op deze avond om! Wij doen er alles aan om het speelse in jullie naar boven te brengen. Zo krijgen dit keer de eerste 100 bezoekers een overheerlijke cocktail van ons cadeau.
Sense: een minimal, electrohouse & techno event met een artistieke insteek. “the five senses” is het thema voor deze avond waarbij alle vijf de zintuigen geprikkeld worden. Het gehoor en ook vooral het zien in het bijzonder zal op een vernieuwende manier in beeld worden gebracht.
Mocht het je ontgaan zijn, 16 september staat er een nieuwe editie van Beter kom je niet gepland, en wel in een van de meest legendarische locaties die ons land rijk is, namelijk de Hemkade in Zaandam. Deze avond belooft een zeer bijzondere te worden, omdat het lang verwachte en tevens eerste album van BKJN zal worden gepresenteerd. Aangezien BKJN events altijd een zo goed mogelijke prijs/kwaliteit verhouding wil bieden aan zijn bezoekers en iedereen de kans wil geven dit evenement mee te maken, is er voor de Album release party een speciale ticket actie in touw gezet.
DJ cafe Glow
woensdag 5 juli 2006
De eerste twee maanden DJ-Café [LOCATION=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} zitten er op en niet zonder succes: de eerste zes edities van DJ-Café [LOCATION=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} waren meer dan geslaagd te noemen. Een compleet nieuw concept voor de regio Utrecht, waar TWSTd in Amsterdam en het Bootleg DJ Café in Rotterdam al voor gingen om in de behoefte te voorzien van goed feesten in een intiemere sfeer met een thema.
VIP actie Hard Bass
woensdag 5 juli 2006
Hard Bass - hét paradepaardje van b2s - verhuist op zaterdag 7 oktober naar de vernieuwde Brabanthallen in Den Bosch. Een toplocatie waar b2s nog meer de grenzen van Hard Bass kan en gaat opzoeken! Na de lancering in de Zoetermeerse SilverDome, zal de space mission centraal staan in deze tweede editie van Hard Bass in 2006.
Op zaterdag 7 oktober staat een onheilspellende line up van deejays klaar om je te trakteren op een portie knallende hardcore, die dwars door je lichaam zal snijden. Een verpulverend, maar haarscherp geluid zal doordringen tot het diepste van je ziel. Er zijn geen grenzen, geen limieten, geen consessies. Het ultieme hardcore evenement staat in de stijgbeugels en neemt je mee naar een andere wereld ...
On the 29th of July 2006 the crew of Party in Amsterdam will launch their website, Partyinamsterdam.com, with a steaming hot summer party at club Akhnaton Amsterdam. It will be a “kick off” this party with a selection of the finest house, club and groovy tunes that Partyinamsterdam has selected, especially for you.
Op 28 juli aanstaande vindt het eerste event van ElmoreMusic plaats. Dit event, met de toepasselijke naam Try-out, zal plaatsvinden in Poema RAW te Utrecht van 22:30 tot 05:00. Try-out heeft voor een deel als doel talentvolle hardstyle DJ’s de kans te geven om te draaien voor een groot publiek.
Het is verfrissend nieuw, bruist van energie en heerlijke muziek. Het is het perfecte feest voor een knallende zondag. Het is... Castle of love! Op zondag 20 Augustus zal vanaf 15.00 tot 23.00 uur in Kerkrade de eerste editie van een nieuw dance event plaatsvinden. Castle of love staat voor een intiem outdoor festival met groove, funkyhouse, club en electro als muziekstijlen. De oplettenden onder ons hebben al kunnen ontdekken dat het thema van dit jaar “love” is.
31 juli 2006
Nosferatu’s Birthdayparty - Enemy of the state
29 juli 2006
Flock is op zoek naar misschien wel jou.....
Laatste info Myths of Music in The Wall
27 juli 2006
Earth - Showcase
HITSIG - Hete historie herhaalt zich...
D.D.O.D. - HeartBlood
26 juli 2006
Trancetoppers op TranceSetterZ in Outland
Free Festival 2006
25 juli 2006
Bad Boys & Bad Girls
24 juli 2006
Poema Labelnights - Kanzleramt
23 juli 2006
Intiem's zomerspecial op het strand
22 juli 2006
Liquid dreamz - no endings, only new beginnings
Ginza, een gloednieuwe underground nacht in Rotterdam
21 juli 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
20 juli 2006
Pleasure Island Timetable
Club Déjà Vu op Rockit Open Air Festival
Rebecca Loos op nieuwe plaat van Eindhovens technolabel ANTICLUB
Twisted Dance & Fashion
19 juli 2006
UDC ontslaat medewerkers
Tranceformer - Meet the Flockers
Official Afterparty Free Festival in Hemkade met Club Déjà Vu!
Dominatrix, Queen of the fetish Scene
18 juli 2006
Bass Solution
Pussy Lounge on the Beach
Timetable & More, Hardcore Revival's got some Bad Meanings
14 juli 2006
Fiesta Vibes
13 juli 2006
Sensual - Bed Time Stories
12 juli 2006
Mindcontroller - the lineup
Devastation Outdoor verplaatst naar andere locatie
11 juli 2006
Luxlife Festival
Qlubtempo: Verleden en heden van de Hardstyle in de Heineken Music Hall
Festival update en afterparty info Illegal Vibes Outdoor 2006
Bellagune; nieuw zomeravond dancefestival aan de Blaue Lagune
10 juli 2006
Absolutely stereo
It's all about the music - Techno op zondag in Studio 80
8 juli 2006
Exxellent White
Lief Festival: De Utrechtse zomerliefde
7 juli 2006
Underground Shock - Gratis feesten in Alphen aan den Rijn
Ravezone verplaatst naar vrijdag 13 oktober
Perfection: groovy tunes en funky sounds op het strand van Scheveningen
Mystery Land opent 10e FFWD Heineken Dance Parade
6 juli 2006
It's time to play!
Sense – minimal, techno en strakke visuals
Beter Kom Je Niet - album release party
5 juli 2006
DJ cafe Glow
VIP actie Hard Bass
4 juli 2006
Masters of Hardcore - the line up
Partyinamsterdam.com invites you to party
2 juli 2006
Eindelijk weer hardstyle in Utrecht
Nieuw Dance event in Limburg