Partyflock
 
Nieuws · juni 2006
­ Nederland
De kick off van de 1e editie van Los op 24 juni was een daverend succes, een prachtige & wilde avond met de hele avond een rij mensen aan de deur die allemaal maar met één doel kwamen, en dat was om LOS te gaan!
Na een afwezigheid van bijna een half jaar is HOTT terug. En hoe! Met een line-up die er niet om liegt wordt Bondi Beachclub Club in Monster, één van de hipste beachclubs aan de Westlandse stranden, op 22 juli tot een kokend hoogtepunt gebracht. Het is tijd voor ‘Hott!’
Zaterdag 8 juli op Tilt
vrijdag 30 juni 2006
Na de succesvolle eerste editie van Tilt dit jaar is het overduidelijk; deze
strandfeesten op de Whoosah Beachclub zijn een ware aanwinst voor deze zomer. De sfeer, de locatie, het weer, de muziek en vooral ook het publiek, alles leek deze avond te kloppen. Een betere kick-off had de organisatie niet kunnen
hebben. In samenwerking met de Whoosah Beachclub is besloten om iedere tweede
zaterdag van de maand Tilt plaats te laten vinden.
DommelVallei - AlleyGator-editie
donderdag 29 juni 2006
Op vrijdag 30 juni vindt in de Effenaar de derde AlleyGator-editie plaats van het Eindhovense Dommelvallei. Van oudsher neemt techno al een prominente plaats in binnen de alom gerespecteerde Eindhovense dance-scene.
Ibizasfeertje tijdens Mike S Solo
donderdag 29 juni 2006
Dj Mike S kunnen we dezer dagen niet meer wegdenken uit de dancescene. Steeds meer zie je hem op grote festivals als Dance Valley, Ground Zero, Free Festival, Pleasure island etcetera. In september heeft hij weer een eigen solo en jij kunt daar samen met een vriend/vriendin bij zijn.
Alle bezoekers van Liquid dreamz worden op 5 augustus verrast met een blijvende herinnering! Een presentje van de organisatie om deze spetterende dag steeds opnieuw te kunnen beleven. Voor even wordt het Ibiza gevoel naar het strand van Monster gezapt. Trendy Beachclub Bondi Beachclub zal worden omgetoverd tot een decor voor het bonzend hart dat schuilt in je stoutste party- dromen.
Namasté at Supperclub
dinsdag 27 juni 2006
Onze hoofdstad staat bekend om haar actieve nachtleven. De diversiteit aan clubs, café’s en restaurants bieden voor iedereen wat wils. Maar toch, uitgaan blijft uitgaan... Namasté en de Supperclub geven uitgaan een andere dimensie.
Have a Nice Day festival
dinsdag 27 juni 2006
Op zaterdag 8 juli vindt de tweede editie van Have a Nice Day plaats. Deze bijzondere dag staat geheel in het teken van goede muziek en dansende mensen. Op deze dag wordt lachen een plicht.
‘Time flies when you’re having fun’, zo luidt een oud cliché. Maar heb je je al eens afgevraagd hoe een cliché uiteindelijk een cliché wordt? Op zaterdag 22 juli keert de Treetz-crew terug naar de stad waar het bijna een jaar geleden allemaal begon: Rotterdam. Homebase: Off_Corso.
Afgelopen zaterdag vond in de Matrixx te Nijmegen de derde editie plaats van Pussy Lounge. Ondanks dat voorgaande edities probleemloos waren verlopen, vond de gemeente Nijmegen het nodig om de afdeling bijzondere wetten van de politie Nijmegen zaterdag langs te sturen met de tekst dat Pussy Lounge een sexfeest is en dat er geen vergunning voor was aangevraagd. Er mocht dus geen bloot te zien zijn, met andere worden, weinig Pussy op Pussy Lounge.
Vrijdag 30 juni is er weer een nieuwe editie van Oxy Action in Paard. Dit keer met niemand minder dan Green Velvet!
Zaterdag 1 juli gaat het dan gebeuren voor alle hardcorefans: dan zal Hardcore4life terugkeren naar de locatie waar dit concept is begonnen, namelijk het huidige Outland in Rotterdam. Dat betekent dat dit – in de scene inmiddels erg gewaardeerde – hardcorefeest eindelijk weer de fundering van deze toplocatie kan teisteren, en dat moet natuurlijk gevierd worden!
Het belooft één groot feest te worden in het Noorden want op zondag 2 juli doet de Dancetour het Zaailand in Leeuwarden weer aan met ondermeer Mark Norman, Marcel Woods & Ferry Corsten. Voor de liefhebbers die na afloop nog even door willen gaan zal Club Noa, net als vorig jaar, het decor zijn van de Dancetour Afterparty. Het bijzondere aan deze avond is dat het, net als de de Dancetour zelf, helemaal niks kost want de entree is gratis!
Chakra - Summeredition
donderdag 22 juni 2006
Chakraparty present u…..Chakra Party The Summer Editon !!! Ja mensen het is weer Zomer en wij van Chakraparty willen jullie graag kennis laten maken met de Chakra Summer Edition…Op 9 Juli zullen wederom de deuren open gaan van ons thuisfront de Rodenburg in Beesd.
Minimal Eindhoven
donderdag 22 juni 2006
Vrijdag staat er weer een feestje van de organisatie Minimal Eindhoven op het programma. Zoals hun naam al aangeeft zullen vanavond de minimal techno beats uit de speakers van de Effenaar knallen.
Speakerfreakz
donderdag 22 juni 2006
Vrijdag 7 juli vindt voor de eerste keer Speakerfreakz plaats op een unieke locatie aan de Waal, net buiten Nijmegen. Hotel-Restaurant de Sprok zal deze avond, zoals de naam Speakerfreakz al enigszins doet vermoeden, het decor zijn van een initiatief voor de pure house liefhebber. Een initiatief waarbij zowel bekende namen als onbekende namen hun onmiskenbare beats tot ver op de Waal zullen laten doorklinken.
Eenendertig will rock you again
woensdag 21 juni 2006
Na 3 eerdere zeer succesvolle edities en vele lovende reacties, zal de club van het News café in Groningen op donderdag 29 juni 2006, voor de 4e maal het decor vormen voor een avond Eenendertig . Opnieuw zal de avond gevuld zijn met de lekkerste uplifting housebeats en verrassende live-acts. Eenendertig is veel meer dan een standaard clubavond. Eenendertig prikkelt je zintuigen en doet subculturen vermengen.
De stofwolken van Free your mind festival zijn opgetrokken en intussen hebben we de geslaagde edities van o.a. Sonar en Defqon.1 Festival weer beleefd ofwel het festivalseizoen is in volle gang. En maakt FCA-Music zich op voor de tweede editie van ROCKIT open air op de Maarsseveense Plassen waar dit jaar “grootse dingen” gebeuren. De eerste “kennismaking” editie was voor velen al een verassing, met de tweede worden haken en ogen verbeterd en wordt de programmering sterker.
Na het zeer succesvolle Unity in het Beursgebouw in Eindhoven afgelopen Koninginnedag, is de weg vrij om dit concept voort te zetten tijdens Frequence Outdoor #6. Frequence slaat dit jaar qua muziekstijl een geheel andere weg in. Waar vorig jaar nog de hele harde stijlen aan bod kwamen, is nu plaats gemaakt voor de club, groove en retro.
D.D.O.D. - Flower Fantastic
dinsdag 20 juni 2006
Eindelijk is het dan echt zo ver, de zomer is weer in Nederland; temperaturen stijgen, het is weer tijd voor strand, festivals en zwemmen, om maar een paar van de zomerse geneugten te noemen. Het vroege opstaan doordeweeks gaat zomaar ineens een stuk makkelijker als de zon de kamer binnenschijnt en ook s’avonds is het nog heerlijk om buiten te hangen, ongeacht waar dat dan ook moge zijn. De dagen zijn zonnig en lang licht, de nachten zwoel en zinderend, kon de zomer maar voor eeuwig duren.
Heb je hem al in je agenda staan? Zowel hier op Partyflock als eventueel in je eigen agenda? Wel doen hoor! Want als er al een avond bestaat waar Partyflockers voor Partyflockers een feestje geven, dan is het wel Futuristic op 24 juni aanstaande in Club Chez Be Be in Utrecht!
Nederland heeft al jaren een levendige housescene. Grote artiesten uit alle windstreken van onze aardbol strijken wekelijks neer in clubs en op festivals van Maastricht, tot Amsterdam, tot Nijmegen. Maar hoe zit het met de ontwikkeling van ons eigen Nederlands talent? Dit dreigt door deze overvloed aan buitenlandse sterren nauwelijks de kans te krijgen om zich in de kijker te spelen.
Terwijl velen al ergens op het strand liggen te bakken met een cocktail in de ene hand en zonnebrand in de andere, is het voor de thuisblijvers op vrijdag 30 juni weer tijd voor Dik in Rotterdam. Ditmaal wordt de avond ingevuld door de altijd sympathieke Makcim van het toonaangevende minimal-collectief Minimal Eindhoven en de Duitser Losoul. Twee dj's die ieder drie uur achter de draaitafels zullen plaatsnemen met meer dan genoeg tijd om de diepte in te duiken.
Kinky Dreams op Imagination69
maandag 19 juni 2006
Kinky Dreams is de officiële host van de ‘KinkyHall’ tijdens Imagination69: het grootste Outdoor Erotica Festival van Europa dat meer dan 20.000 partygangers zal verwelkomen. Het erotische mega evenement is de eerste in zijn soort en vindt 8 en 9 Juli plaats in de omgeving van Brussel.
Iedere jaar wordt de provincie Zeeland in de zomervakantie overspoeld door hordes toeristen uit alle windstreken. De stapavonden in de bekende Zeeuwse badplaatsen zijn bij vele mensen beroemd en berucht. Waar het echter al jaren aan ontbreekt is een avond gevuld met alleen maar de hardere stromen van housemuziek. Daar komt dit seizoen verandering in.
Afterparty in Groesbeek
zondag 18 juni 2006
Ruim 2 jaar geleden kwam De Hoeve in Groesbeek vernieuwend op met het openen van een gloednieuwe innoverende Dance zaal. Nu zal De Hoeve in Groesbeek weer met iets nieuws en innoverend komen. Vanaf 2 juli aanstaande gaat het gebeuren.
De thuisblijvers en mensen die onderweg zijn kunnen vandaag live van Defqon.1 genieten! Via de ether (in een straal van 15 km rondom het festivalterrein) is Defqon.1 te beluisteren op 105.8 FM. Dus als je onderweg bent naar Defqon.1 kun je al genieten van de muziek op Defqon.1!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 16 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Zaterdag 24 juni aanstaande sluit NDC1 het feestseizoen af met een spetterende editie van Planet V.I.P. in TDF. Opnieuw zullen alle harder styles vertegenwoordigd worden door de beste dj’s, met als uitsmijter een ‘rijzende ster’ van Masters of Hardcore. Ook zal er aan deze vierde editie van het succesvolle Planet V.I.P. een internationaal tintje zitten. Benieuwd? Lees dan gauw verder!
Afgelopen zondag vond de finale van Zuiderstorm Finale 2006 plaats in Ipanema Maastricht. Het was een enerverende dag, die toch al geladen was vanwege de WK wedstrijd. Verdeeld in twee arena’s streden ‘Angels’ & ‘Demons’ in hun categorie om de titel beste Limburgse Dj. De winnaars, Dj Jeroen Effing en Dj Sebulba, hebben hun plek op het Solar weekend 2006 Roermond en Frequence outdoor, Eersel binnen.
Candy Club is hot! En niet alleen in het noorden van het land! Ook ver daar buiten wordt het nieuwste groovy house concept van Nederland goed opgemerkt. Daarom gaat Candy Club on tour, en wel naar Beachclub Skyline in Zandvoort. Ook jij kunt daarbij zijn!
Happy Classics
woensdag 14 juni 2006
Hot like the sun and wet like the rain, this is the ultimate seduction! Met deze legendarische woorden gaat het Patronaat terug naar de glorie dagen van de houseparty's. Zaterdag zal een select gezelschap in de gezellige kleine zaal op een magische manier de favoriete houseclassics (her)beleven. De ouwe sound van de jaren 80 en 90 zal dankzij dj's als Jeroen Flamman en Vox & Jordens weer trots uit de speakers knallen.
Het Hoornse nachtleven wordt deze maand verrijkt met een nieuw uitgaansconcept. Zaterdag 24 juni is het namelijk tijd voor de eerste editie van Rendez-vous. Een feest gericht op mensen die al een aantal jaartjes het uitgaanspad belopen en graag eens ongestoord met elkaar willen dansen en borrelen zonder zich te ergeren aan onvolwassen publiek. Waar het de trend is dat de gemiddelde leeftijd steeds lager komt te liggen op feesten in de omgeving, geldt tijdens Rendez-vouseen minimale leeftijd van 21 jaar.
Treasure - Secrets of Summer
maandag 12 juni 2006
24 juni staat de volgende veelbelovende editie van Treasure gepland. Dit evenement, georganiseerd door Try Out, heeft inmiddels bij vele enthousiaste dance-liefhebbers een vast plekje verdiend in hun drukke stapagenda. Het is alweer de vierde keer dat Treasure wordt georganiseerd, deze keer wederom in de Lexion.
Orkapot live
zondag 11 juni 2006
Je kunt het je bijna niet voorstellen; Orkapot zonder smeulende schijven vinyl, krassende naalden en opgepitchte draaitafels. Op 24 juni 2006 laat Solid Decay je echter zien dat je ook een feestje kunt bouwen zonder DJ’s als zij de host zijn van de 6e editie van Orkapot in de grote zaal van Dynamo! Vier beukende live-acts leggen dan namelijk hun synthesizers op de pijnbank, folteren hun sequencers en laten hun drumcomputers het zware werk doen. Dit is Orkapot in haar puurste vorm... Live!
‘Holland houdt van hard. Holland houdt van bassen’. Een uitspraak die de inspiratie vormt voor het evenement dat Ground Zero Festival heet. Bussloo is dit jaar niet het toneel voor een editie van Impulz. In plaats daarvan koos UDC voor een samenwerking met Multigroove en een gewaagde stap in het harde segment van de dance.
De maandelijkse “Benny & guests” avonden in De Rechter van een de Nederlandse populairste dj’s Benny Rodrigues gaat flink op de schop.
De lente is nog in volle gang als Xtra Large de blik richting zomer wend. Deze maand, in de aanloop naar de zomer, valt er nog volop leuks te doen en beleven op zaterdagavond in de Kingdom the Venue. Met Webb ’90-’91 neemt Xtra Large je mee terug in de tijd, Infinity ziet het licht van haar tweede feest en voor het eerst combineert Xtra Large haar krachten met Chakra.
Wie in januari bij de memorabele en vooral errug natte eerste editie van Pussy Lounge in The Matrixx was, weet dat dit succesvolle erotische feest om een vervolg schreeuwde in deze topvenue. Gelukkig dachten de eigenaren van The Matrixx er ook zo over en daarom keert Pussy Lounge op zaterdag 24 juni keihard terug in het Nijmegense!
Zondag 11 juni aanstaande heeft club Déjà Vu voor haar schare trouwe fans goed nieuws! Omdat dan eindelijk de zomer in ons land schijnt aan te komen, zal er buiten een groot zwembad worden neergezet. Er wordt een heerlijk buitenterras gecreëerd compleet met lekkere ligstoelen om op deze mooie dag, naast de heerlijke muziek, ook nog van de eerste echte zomerzonnestralen te kunnen genieten. Stop maar alvast de zonnebrandcrème in jullie uitgaanstasjes!
No Color
dinsdag 6 juni 2006
Waarom weten we zo weinig van elkaar? Waarom hebben we geen tijd om elkaar te leren kennen? Waarom groeten we elkaar niet? Men heeft weinig tijd voor elkaar. Mensen leven langs elkaar heen en culturen blijven onontdekt. En dat terwijl we allemaal naast elkaar wonen.
Supersized, de vaste zaterdagavond in Outland, gooit het roer flink om. Vanaf zaterdag 24 juni zal de organisatie van Supersized nog maar éénmaal per maand terugkeren in Outland, namelijk op elke laatste zaterdag. Bovendien gaat de invulling op de schop. Waarom?
Thank Funk It’s Friday
dinsdag 6 juni 2006
Geen urban, geen r’nb, geen dancehall, geen regaeton, geen swingbeat, en meer van die MTV Urban sounds. Het is een avond vol Soul, Funk, Nu-Jazz en oldskool Hiphop. De nieuwe avond van Twisted 3Some in Club Vitae te IJselstein zal zich richten op de echte hiphop liefhebbers die heerlijk uit hun dak willen gaan op de betere soul, funk en hiphop tracks.
Per 1 juli 2006 wordt het grootste gedeelte van partycentrum de De Doele omgetoverd tot een wok paradijs. Het cafe gedeelte Thomson wat vaak genoeg op grotere evenementen als tweede zaal dient wordt verbouwd. Met deze verbouwing wordt het cafe gedeelte iets vergroot maar zal nooit meer de capaciteit hebben van nu. Hoogst waarschijnlijk kan de liefhebber in de toekomst voor feesten in de Doele een combi kaart kopen. Eerst wokken en dan Hakken. Misschien een nieuwe subtitel voor de feesten Brain Cracker.
Na het grote succes van Devastation op 31 maart jongstleden maakt Bergeijk zich op voor Devastation Outdoor – The Hardcore Festival. Devastation trok op 31 maart ruim 900 bezoekers met 4 grote artiesten die werden bijgestaan door de beste lokale talenten. Dit maal pakt Devastation groter uit met maar liefst 29 artiesten die 12 uur zullen optreden.
UDC, organisator van Dance Valley 2006, heeft bekend gemaakt dat UDC per direct toestemming van de gemeente heeft gekregen dagkaarten voor de vrijdag aan te bieden voor het dance-event dat op 14 en 15 juli aanstaande plaatsvindt in Spaarnwoude.
De temperaturen beginnen inmiddels zomerse waarde te krijgen, iedere house liefhebber maakt zich op voor de zomer en natuurlijk voor “HET” strandevent van het jaar: Bliss deluxe On The Beach, zaterdag 19 augustus 2006 in Vida Bonita te Kijkduin.
Q-dance is verheugd mee te kunnen delen dat het op 12 augustus het hoofdpodium gaat hosten tijdens de vijftiende Streetparade, dat het thema ‘open your eyes, move your mind’ heeft meegekregen. Op de Bürkliplatz in het hart van Zürich verrijst een groot podium en zal tussen 13:00 en 24:00 uur een internationale line-up acte de présence geven. Mark Sherry (UK), Yves Deruyter (BE), Technoboy (IT), Scot Project (DE), Yoji Biomehanika (JAP), Lady Dana (NL), DJ Luna & Pila (NL), Hardheadz(NL) en Zany (NL) zullen samen met MC Ruffian de Zwitserse stad op zijn grondvesten doen schudden.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Stranded
donderdag 1 juni 2006
Het is weer zover, zomer! Met de zomer komen ook de strandfeesten, daarom kan iedereen gedurende de maanden juni, juli en augustus iedere donderdagavond genieten van: STRANDED.
30 juni 2006
LOS - The party continues at the beach
HOTT heat it up in Bondi Beachclub
Zaterdag 8 juli op Tilt
29 juni 2006
DommelVallei - AlleyGator-editie
Ibizasfeertje tijdens Mike S Solo
Liquid Dreamz - Beachclub Bondi Beach
27 juni 2006
Namasté at Supperclub
Have a Nice Day festival
Treetz met Chuckie en Real @ Off Corso
26 juni 2006
Politie Nijmegen zorgt voor censuur op Pussy Lounge
Green Velvet in Paard van Troje
25 juni 2006
Aanstaande zaterdag Hardcore4Life in Outland
24 juni 2006
Gratis afterparty Dancetour 2006 Leeuwarden
22 juni 2006
Chakra - Summeredition
Minimal Eindhoven
Speakerfreakz
21 juni 2006
Eenendertig will rock you again
ROCKIT Open Air 2006: De Line-Up
Ommezwaai programmering Frequence zorgt voor run op kaarten
20 juni 2006
D.D.O.D. - Flower Fantastic
Futuristic - The future in house, club and trance
Rising Stars – Support your local heroes
19 juni 2006
Minimalfunk centraal op derde editie dik
Kinky Dreams op Imagination69
Monday Madnezz - De zomer in Zeeland
18 juni 2006
Afterparty in Groesbeek
17 juni 2006
Defqon.1 LIVE te beluisteren via 105.8 FM
16 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
15 juni 2006
Planet V.I.P. presenteert vrouwelijk hardcore geweld in TDF
Zuiderstorm: Sebulba beste ‘demon’ & Jeroen Effing beste ‘angel’
14 juni 2006
Candy Club goes beachclubbin’ in Zandvoort
Happy Classics
12 juni 2006
Rendez-Vous – Musique Fantastique
Treasure - Secrets of Summer
11 juni 2006
Orkapot live
9 juni 2006
Ground Zero: omdat Holland van hard houdt
8 juni 2006
Benny & Guest - The Final (solo) Edition
7 juni 2006
Bestorm de zomer in Kingdom Venue met Webb ‘90-’91, Chakra en Infinity
Pussy Lounge XX-rated in the Matrixx
Aanstaande zondag 11 juni Club Déjà Vu met WK-voetbal en buitenzwembad
6 juni 2006
No Color
Supersized naar laatste zaterdag van de maand
Thank Funk It’s Friday
5 juni 2006
Purmerend raakt locatie kwijt aan een wokketen
Devastation Outdoor – The Hardcore Festival
4 juni 2006
Dance Valley krijgt toestemming verkoop losse vrijdagkaarten
BliSS Deluxe On The Beach Preparty
Q-dance @ Streetparade Zürich
2 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
1 juni 2006
Stranded