Partyflock
 
Nieuws · april 2006
­ Nederland
Na het overweldigende succes van Atomico - Dynamike’s Birthday Party & 2 Years Haelen.tk op 3 september 2005 kon een versneld vervolg eigenlijk niet uitblijven. Mede dankzij goede recensies naar aanleiding van dit feest én de oplettendheid van medewerker Daniel.H kwam de organisatie in contact met Harmonie Amicitia. Deze vereniging - afkomstig uit het Midden-Limburgse plaatsje Roggel - was op zoek naar een financiële boost door middel van horeca-inkomsten.
De 2de Rotterdamse editie van Integrate op 27 mei staat in het teken van twee 'World Tours'. Het was lastig om het zo te timen dat ze alle twee konden, maar het is gelukt. Het grootste verschil met de vorige editie is de indeling van de zalen; de HardTechno verhuist een verdieping lager en de Main staat in het teken van de grootste dj's die de scene rijk is. De dome zal rustiger geprogrammeerd gaan worden. Vanwege het succes op de eerste editie van Integrate hebben we de prijs weer laag gehouden (€ 18 in de voorverkoop, ex fee)! Bovendien krijgen de eerste 4 bezoekers ook nu weer de prachtige Integrate poster.
Nieuwe editie Beatitude in Breda
donderdag 27 april 2006
Vanwege het enorme succes van de eerste editie afgelopen december komt er 12 mei een vervolg op Beatitude. Opnieuw zal Kerkplein onderdak bieden aan een gevarieerde line-up van live-acts en dj's.
Zoals Tiësto vanochtend nog op 3FM zei, op donderdagavond 27 april a.s. gaat het dak eraf in Outland Rotterdam.
De fetish scene groeit met de dag, of moeten we nacht zeggen. Op zaterdag 13 mei 2006 komt iedereen met passie voor fetish weer bij elkaar tijdens de vierde editie van het fetish lifestyle event Kinky dreams.
De Wortels van de BoomBox
woensdag 26 april 2006
Het voorjaar is in volle gang, al het moois van moeder natuur staat momenteel in bloei. Zelfs een hele oude dikke boom, waarvan we dachten dat deze nooit meer zou gaan groeien en bloeien is zowaar voorzichtig met z’n wortels aan het wroeten in de grond. De eerste zonnestralen breken door, de wintervorst neemt afscheid, tijd om de lente welkom te heten.
Het is bijna zover, zaterdag 06 Mei 2006 zal het wederom feest in de Metropool Hengelo zijn. Al weer voor de 3e keer zal de Eastside Underground i.s.m. Metropool het AcidWars gevoel creëren. Dit keer word een uur langer door gegaan, ipv 03:03 tot 04:00.
Win een VIP treatment tijdens Oldschool Madness en lees alles over de line up van deze Holland versus Iltaly special. Tevens de time table van de nieuwe aflevering van 'Vecino Invites'. Nieuws van de Eastside Underground dus.
Al meer dan zeventien jaar zet Ruffneck zich volledig in voor de hardcore. Een unieke visie en een hart voor de muziek die zich laten vertalen in een succesvol heden en verleden. Dit maakt hem tot een levende hardcorelegende. Op 23 september organiseert Dance 2 Eden een legendarisch evenement in een al even legendarische locatie: de Vechtsebanen te Utrecht. De naam van het evenement: The Ruffneck Alliance. Het is tijd om de legende eer te bewijzen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 21 april 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
"Parijs, 13 mei 1926, in de steegjes nabij de Moulin Rouge stapt de bloedmooie Kim LeClerc, één van de sexy Can Can Danseressen vol hete gevoelens op de Orient Express richting Istanbul... . Haar aandrang naar liefde met meerdere stellen is simpelweg te groot en haar vleeslijke genoegens zijn te sterk om het uit te houden bij slechts één man, haar echtgenoot Jacques. In deze warmte van het voorjaar moet zij haar sexuele lusten botvieren en zijn haar normen van fatsoen niet sterk genoeg! Ze houdt het niet meer en moet zich overgeven aan haar dierlijke instincten! De trein vertrekt, Kim is VRIJ en gaat op zoek naar het stoute avontuur in……. “
Op vrijdag 28 april (Koninginnenacht) staat op oldschoolgebied iets unieks te gebeuren in Rotterdam. Rave Generation, een organisator die eind jaren ’80/begin jaren ’90 zeer actief was in de Rotterdamse en Haagse regio, organiseert dan namelijk samen met b2s het oldschool classicsfeest “Warehouse rave” in een oud pakhuis in het Rotterdamse havengebied.
Treetz in Paradiso
vrijdag 21 april 2006
Op zaterdag 20 mei strijkt de Treetz-crew – onder leiding van Chuckie en Real El Canario – voor de allereerste keer neer in Amsterdam. Na uitverkochte edities in Off_Corso, Rotterdam en 013, Tilburg werd in de hoofdstad de roep om Treetz ook daar te organiseren groter en groter. In Amsterdam vind je eigenlijk bijna alles, maar de twee most valuable players van de eclectic-scene in Nederland zijn daar nog nooit gezamenlijk te zien en te horen geweest met hun eigen avond.
Cruise Control op de Ameland
vrijdag 21 april 2006
Zaterdag 6 mei 2006 zal partyboot De Ameland uitvaren voor een nieuwe editie van Cruise control vanuit de aanlegsteiger “Buiten de Waterpoort” aan de Veerweg te Gorinchem. Het is al weer de achtste editie dat de Cruise plaatsvindt en dat is niet zonder reden. Het initiatief komt van TXP-Events. Deze organisatie heeft veel ervaring opgedaan met het organiseren van feesten en kiest voor de kwaliteit en intimiteit van een feest. Het feest is bedoeld voor de houseliefhebber vanaf 21 jaar die het feesten tussen de grote massa zat is en kiest voor de intieme sfeer.
Nieuw DJ Café in Utrecht
vrijdag 21 april 2006
De maand mei brengt De Meern in Utrecht een gloednieuw concept, vanaf vijf mei aanstaande presenteert EGO in samenwerking met Azotod het DJ Café GLOW, dat de eerste drie vrijdagen van de maand plaats zal gaan vinden met elke vrijdag een andere soort Dance muziek. Amsterdam voorziet met onder andere TWSTd al jaren in die behoefte en Rotterdam heeft haar eigen Bootleg DJ Café en nu is het dan de hoogste tijd voor Utrecht om ook op de kaart te komen en een achterstand van enkele jaren goed te maken. De entree is geheel gratis en we hopen jou als liefhebber voortaan wekelijks te zien om getuige te zijn van unieke ritmische explosies.
Na ruim anderhalf jaar van bruisende stilte slaat het onvervalste, ongeëvenaarde Hellbound concept weer genadeloos toe in de meest geroemde en beruchte Hardcore locatie van Nederland. Als de Amstelborgh / Borchland Hallen in Amsterdam op 28 april omgetoverd worden tot een onheilspellende en Industrieel Warehouse, wordt de aloude Koninginnenacht traditie van Multigroove opnieuw geëerd: Hellbound, The Hardest Hardcore Process is een feit.
Niemand minder dan de vooraanstaande Britse progressive dj Jonathan Lisle maakt op zaterdag 22 april zijn opwachting op XtraLarge meets The Sessions! Deze legende presenteerd hier zijn ‘Propaganda World Tour’ voor de aanstaande release van zijn eigen album op het Bedrock Breaks label. De eerste keer was een enorm succes en de complimenten waren niet van lucht! Samen besloten XL en The Sessions dat dit snel een vervolg moest krijgen.
Alle roddels uit de wereld : Hardmatic 2 gaat niet door.
Na enkele bewogen weken heeft Bullzeye een nieuwe locatie gevonden voor het Hardmatic concept. Enkele weken eerder kreeg de organisatie te horen dat Espacha te Echt de deuren sloot, dit kwam als een grote verrassing voor Bullzeye. Na een lange tijd waren er nog eens twee geslaagde feesten in deze discotheek en daarom had Bullzeye de volgende evenementen reeds gepland.
Zaterdag 22 april zal het er hard aan toe gaan achter de draaitafels in Outland tijdens ‘The Battles’. Een aantal topartiesten zullen in een mix-battle tegen elkaar strijden. Het is voor de artiesten mogelijk het mengpaneel van hun tegenstander te beïnvloeden. Dit zal leiden tot spectaculaire en verassende effecten.
De Hemkade maakt zich in de zomermaanden op voor Scumworld, een keihard festival waarbij de globalisering van hardcore centraal staat. De wortels van de hardcore liggen natuurlijk in Nederland, maar wint al jaren lang aan populariteit over de landsgrenzen. Daarom zal bij elke editie een land gekozen worden om haar hardcore scene te presenteren.
Op zaterdag 27 mei zal de tijd weer voor heel even worden teruggedraaid. History of House, genoemd naar de gelijknamige cd-serie, is een feestconcept uit de koker van de Wooferland crew.
Het Nederlandse nachtleven wordt eens in de zoveel tijd aangevuld met een geheel nieuw concept dat aan alle partyanimals iets nieuws moet bieden. Dit is ook de achterliggende gedachte bij de eerste editie van Jetsetters die 6 mei in Arena in het centrum van Utrecht plaats vind. ‘Stijlvol’ is het sleutelwoord tijdens deze happening. Op een stijlvolle locatie met stijlvolle mensen feesten op een stijlvolle manier: stijlvolle, trendy House onder het genot van de beste stijlvolle cocktailmixen, frisdrank of bier.
Een ieder zal het eens zijn, wat vliegt de tijd! Menig feest is voorbij gekomen, het ene bleef, de ander ging. Het concept waarvoor we hier zijn is wellicht 1 van de hardste die er tussen zit, Hardcore vs Terror! Inmiddels 5 jaren zijn er voorbij gevlogen met vele hoogtepunten. Meerdere uitverkochte edities zorgden ervoor dat de naam een steeds belangrijkere schakel in de hedendaagse “scene” werd. Een jubileum laat je niet zomaar ongemerkt voorbij gaan, daar ga je mee knallen. Dat is dan ook wat deze editie gebeuren gaat!
Met de vorige mind-blowing editie van Los van vrijdag 3 maart met Fedde le Grand, Gregor Salto en ROOG nog vers in het party-geheugen staat Soulmax te trappelen om het succes van dit altijd goedbezochte feest weer te overtreffen. Vrijdag 5 mei is het dan zover, Soulmax zorgt er weer voor dat ook deze vrijdag het Paard in Den Haag de ‘place to be’ is voor trendy clubfans uit alle hoeken van het land.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 14 april 2006
KNIP? Ja, Korte Nieuws Invulling Partyflock!
In deze editie: Just Dana, In the Ear of the beholder & 2 recenties Verder natuurlijk de korte nieuwtjes als de club top 50 van DJmag en "Tiësto geeft gratis concert op de Maas"
Exporny’s Revenge
donderdag 13 april 2006
It´s time for revenge! Zaterdag 27 mei houdt Ex Porn Star de American High School edition in de HappydayZZ te Culemborg. Dit feest zal een crossover worden tussen Porky’s Pretpark en Revenge of the Nerds. Alle smerigheid uit deze succesvolle tachtiger jaren films is terug te vinden tijdens dit evenement. In de film Porky’s draait het allemaal om een groep jongens die dolgraag een bordeel willen bezoeken. De dikke pornobaas Porky verkomt dit door de jongens iedere keer teleurgesteld weg te sturen. Deze keer zal er niemand worden weggestuurd. Het is tijd voor Revenge, Ex porn star.
I Love Hardhouse maakt zich op voor een mega rave op twee lokaties, de hele dag en de hele nacht tijdens koninginnedag in Amsterdam, zaterdag 29 april. Dit wordt een feest zoals je nog nooit hebt meegemaakt! Overdag kun je in de Beursstraat vanaf 10 uur de hele dag buiten genieten van de traditionele I Love Hardhouse Queensday Streetrave en daarna gaat het feest vanaf acht uur ’s avonds de hele nacht door in de Kingdom the Venue, samen met het Britse superlabel RIOT! en hun ‘Filthy House for Dirty Stopouts’ album world-tour launchparty.
The Dark Ages - Evil Entrance
woensdag 12 april 2006
Recon Events & Promotions slaat opnieuw toe met een keiharde editie van The Dark Ages. Deze editie genaamd: The Evil Entrance zal 22 april plaats gaan vinden in Club Latido te Amsterdam, wat 1 van “de” hardcore locaties op dit moment is. Recon Events & Promotions zal in Club Latido dan ook alles uit de kast trekken om het duivelse kwaad te bestrijden.
23 jaar Club Stalker
woensdag 12 april 2006
Club Stalker bereikt haar volgende mijlpaal. Zaterdag 22 april wordt er gevierd dat de club, die verstopt is een donker steegje in Haarlem, al 23 jaar een toonaangevende uitgaansgelegenheid is voor Haarlem én Nederland. Club Stalker is hiermee één van de oudste nog steeds draaiende clubs.
Headquarters, 12 april – Op 29 maart werd het nieuwste evenement van UDC en Multigroove bekend gemaakt, Ground Zero Festival Festival “The Underground Night Gathering”. Een aantal dagen later wordt de line up bekend gemaakt en op 5 april startte de verkoop voor de eerste 1.000 VIP Tickets. Met trots kunnen de organisatoren mededelen, dat deze eerste duizend kaarten verkocht zijn. Een unicum voor een nieuw concept in deze tijden en zo ver voor het evenement zelf.
Zaterdag 27 mei is het weer tijd voor Y-Catchers, het vermaarde event van Y-Catch Agency. X-Eye-Ting in Leeuwarden is de locatie waar Y-Catchers weer van start gaat. Bereid je voor op de beste techhouse, techtrance en trance met Airwave, JOOP, Antiphus, Misja Helsloot, Dazzle en Nenes!
Curaçao host voor het eerst het internationale, muzikale dj spektakel ‘Curaçao Beats Per Minute Tour 2006’. Tijdens dit 50 uur durende evenement van 10 tot 14 mei zullen internationale en lokale dj’s de bezoekers inspireren met hun frisse, sexy en funky house muziek, groovy club en vibrerende latin beats.
Djax Label Night
zaterdag 8 april 2006
Zondag 16 april laat Eindhoven technocity weer van zich horen. Op deze eerste paasavond zal de Djax Labelnight plaatsvinden. In de schijnwerpers zal één van Eindhovens grootste techno dj’s staan: Miss Djax her self! Nu ze haar eerste album heeft uitgebracht is er reden genoeg om een feestje te geven in de Effenaar.
BANG! in het Paard van Troje
zaterdag 8 april 2006
Zaterdag 22 april staat het Paard (Den Haag) in het teken van Bang! met oa. Remy, Kraak & Smaak en Benny Rodrigues.
Gratis porno
vrijdag 7 april 2006
Gratis porno!
Awakeningsorganisator Monumental - die afgelopen maandag in Paradiso nog de Gouden Kabouteraward won als "Beste party-organisatie van Nederland” - maakt hierbij de de line-up bekend voor de zesde editie van Awakenings Festival.
Traditiegetrouw organiseert Art of Dance op koninginnenacht een editie van Audio Attack. Audio Attack staat garant voor een nacht met hardstyle, jump, hardcore en oldstyle. Een gevarieerde line up van topartiesten zorgt voor de perfecte gelegenheid om vast in de feeststemming te komen voor Koninginnedag.
A Nightmare Outdoor
vrijdag 7 april 2006
Het befaamde hardcore concept A Nightmare in Rotterdam gaat weer naar buiten, en hoe!
XXlerator Queensday
donderdag 6 april 2006
Zo, Koninginnenacht- en dag achter de rug? Dan wordt het hoog tijd voor het hardere werk. En niet zo’n beetje hard, maar serieus voluit tijdens een bijzondere editie van XXlerator in The Matrixx, op zaterdag 29 april. Live! Met Zany, Deepack, de Alpha², Ruthless en Lobotomy Inc. En dan niet zomaar, maar stuk voor stuk begeleid door live-acts, van gitaar en zang tot breakdance en percussie: dit is XXlerator live!
Maak er een goede vrijdag van!
donderdag 6 april 2006
Goede Vrijdag is de vrijdag vóór Pasen. De Kerk herdenkt dat Jezus Christus werd gegeseld en, aan het kruis genageld, stierf. Door zijn kruisdood, zo leert de kerk, heeft Jezus Christus iedereen van zijn zonden verlost.
Ion one is de nieuwe electro avond van de Effenaar. Een iON is het ladingdragend deel van een elektrische ontlading in de atmosfeer. Daarnaast is het een atomisch deeltje wat uitgestraald wordt als er energie vrijkomt. En energie zal er vrijkomen op deze nieuwe dance avond in de Effenaar.
Linke soep, maar de kans dat deze avond daadwerkelijk in de soep loopt is nihil. Na enkele behoorlijk succesvolle gratis edities in de Poema RAW zoekt Link het vrijdag 21 april een stapje hogerop. In navolging van Lauhaus, Motio & E-Contact live, Boris Werner en Ion Ludwig live is het deze keer aan dé Nederlandse techno DJ van dit moment om als headliner de Poema RAW te bezoeken.
Hardjump in Outland
woensdag 5 april 2006
Zaterdag 6 mei opent Outland haar deuren voor een gloednieuw concept! Hardjump is de naam. Nu horen we jullie al denken ‘is dat niet van die cd’s?’ Klopt. Deze succesvolle cd-compilatie heeft net haar vierde editie gereleased.
Dit jaar pakken we een maand eerder dan voorgaande jaren flink uit voor de nieuwe editie van Trinity In Technoland Open Air! 10 juni zal het festival dat ook dit jaar aan de De Rietzoom in Kropswolde plaatsvindt tot diep in de nacht doorgaan met de vetste techno, minimal en electro. Ook aan de liefhebber van de industriële sounds is gedacht. Moet je al snel vijf tientjes neerleggen voor veel festivals dit jaar, op Trinity In Technoland Open Air kun je genieten van artiesten als John Selway, Jay Denham, Steve Bicknell en [dj=29202]{Artiest met ID 29202 bestaat niet!} voor maar 15 euro.
Dj J.D.A., bekend van de floorfiller “Bass Moe Je Nie Hore, Die Moe Je Voele!!!”, heeft meer dan 40 gast dj’s uitgenodigd, om in de grootste en hardste club van het zuiden, de Time Out in Gemert, komende vrijdag zijn verjaardag te vieren. Maar liefst drie zalen worden gevuld met verschillende soorten hardcore van vroeger tot nu.
Tientallen artiesten, onder wie de wereldberoemde Tiësto, treden donderdag 27 april geheel belangeloos op in club Outland in Rotterdam. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar Dance4Life. Het nieuwe actiejaar van Dance4Life wordt op deze manier swingend ingeluid! Dance4Life is de internationale actiecampagne die jonge mensen actief betrekt in de strijd tegen hiv en aids.
In het kader van de illegale invoer van Chinese spijkerbroeken zal er op korte termijn een grote controle op deze illegaal ingevoerde kledingstukken plaatsvinden in het uitgaansleven. De grote Amsterdamse nachtclub Kingdom the Venue zal hierin op zaterdag 8 april het voortouw nemen.
Vitamin DJ
dinsdag 4 april 2006
Een bekende partysite en een opkomende evenementenorganisatie bundelen de krachten. Twisted 3Some is een jong fris en origineel bedrijf dat nu net anderhalf jaar actief is met het organiseren van originele evenementen in Utrecht en Eindhoven, gaat een bijzondere samenwerking aan met DJ Guide. DJ Guide is als partysite een van de grotere partysites van Nederland en vond het tijd worden voor een nieuw evenement dat beter aan zou sluiten bij het DJ Guide denken en de DJ Guide community.
T-Time the Reunion - part 2
maandag 3 april 2006
Met meer dan 88 edities heeft T-Time zijn bekendheid wel gekregen door het hele land. Veel mensen kwamen vanuit het gehele land afgereisd om deze afterparty bij te wonen. De eerste edities gingen van start in club Subway te Zaandam. De openingstijd was vanaf 15:00 ’s middags tot 0:00 s’avonds. De openingstijd werd helaas snel verandert door de rest van alle horecagelegenheden in zaandam. Kale koppen en wappie gabbers ontsierde het straat beeld op de dam van Zaandam volgens kroegbazen.
ClubteQ presents Dance Royale
zaterdag 1 april 2006
Op zaterdag 8 april 2006 vindt alweer het 2e grote event van de dance organisatie ClubteQ plaats. Het voormalige Worldcenter Kleve zal wederom toneel zijn van een daverende party met een top line-up.
29 april 2006
Midden-Limburg richt zich op Atomico
Integrate - the pre-summer edition!
27 april 2006
Nieuwe editie Beatitude in Breda
Ned DJ top lanceert Dance4Life @ Outland
26 april 2006
Kinky Dreams: hét kinky lifestyle event van Nederland
De Wortels van de BoomBox
25 april 2006
Filthy Filterz III – the AcidWars edition
24 april 2006
Oldschool Madness "Holland vs. Italie" & Vecino Invites
23 april 2006
The Ruffneck Alliance - 23 september 2006
21 april 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
LittleSins presenteert: Sins at the Orient Express
B2S en Rave Generation organiseren Warehouse Rave in Rotterdamse Haven
Treetz in Paradiso
Cruise Control op de Ameland
Nieuw DJ Café in Utrecht
20 april 2006
Hellbound – Queensnight 2006 – The Hardest Hardcore Process
Bedrocks’ Jonathan Lisle op Xtra Large meets The Sessions
19 april 2006
Nieuwe locatie voor Hardmatic en een nieuw Bullzeye concept 'Plug In'
Spectaculaire DJ Battles in Outland
Scumworld - The global hardcore syndicate
18 april 2006
Ouderwetsch feesten op History of House
Jetsetters - Finally a party where you can feel exclusive
16 april 2006
Hardcore vs Terror, 5 Years of Big Brutality verplaatst naar 26 augustus
LOS vrijdag 5 mei, "Who’s your daddy?"
14 april 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
13 april 2006
Exporny’s Revenge
I Love Hardhouse vs. Riot!: 19 uur outdoor/indoor Queensday rave
12 april 2006
The Dark Ages - Evil Entrance
23 jaar Club Stalker
VIP-tickets Ground Zero - The Underground Night Gathering uitverkocht
Y-Catchers returns met een spetterende line-up!
Curaçao Beats Per Minute Tour 2006
8 april 2006
Djax Label Night
BANG! in het Paard van Troje
7 april 2006
Gratis porno
Awakenings Festival verrast met programma 6e editie
Audio Attack - Queensnight 2006
A Nightmare Outdoor
6 april 2006
XXlerator Queensday
Maak er een goede vrijdag van!
5 april 2006
iON one – Back to the old skool electro sound
Gratis linke soep slurpen met Bart Skils!
Hardjump in Outland
Trinity in Technoland Open Air 4
DJ J.D.A. Voel Je Die B-Day Part II
4 april 2006
Dance4Life kickoff 2006 in Outland - 27 april
Dit weekend grote controle illegale spijkerbroeken
Vitamin DJ
3 april 2006
T-Time the Reunion - part 2
1 april 2006
ClubteQ presents Dance Royale