Partyflock
 
Nieuws · december 2006
­ Nederland
Door een schietpartij bij een discotheek aan de Maashaven in Rotterdam zijn zaterdagochtend vroeg een dode en een zwaargewonde gevallen. Het gaat om twee mannen. Dit meldde een woordvoerster van de politie.
Links en rechts hoor je iedereen die naar de Hemkade gaat op 1 januari. Een perfecte plek om je nieuwe jaar te beginnen. Niks dure entree voor een paar uurtjes. Gewoon 21 euro voor 17 uur feesten op een toplokatie met super dj´s.
Zaterdag 6 januari gaat het nieuwe jaar dan eindelijk beginnen met Overstuurd the New Years Rave edition. Dit maandelijks terugkerende hardcorefeest heeft in de loop van de tijd zijn sporen meer dan verdiend. Een van de dingen die nog ontbrak, wat elke liefhebber van hardcore vurig wenste was: Neophyte Live. Nou ze hebben hun zin, live on stage: Neophyte. Samen met o.a. Nosferatu, J.D.A., Re-Style, Dizzy en vele anderen zal dit een zeeeer speciaal feestje worden!
Met het nieuwe jaar op de loer is dit het moment voor Club r_AW om zich op te gaan maken voor de volgende editie! De datum: zaterdag 24 februari 2007. Samen met de P60 gaat Club r_AW gewoon verder waar ze al die tijd al mee bezig zijn; de beleving van experimentele muziek in een toegankelijke sfeer.
Masters of Hardcore – the website
woensdag 27 december 2006
De complete website van Masters of Hardcore is in de lucht. Hierop vind je de compleet ingedeelde line up, alle benodigde informatie, nieuwe live sets van de afgelopen Masters of Hardcore in Duitsland en nieuwe downloads.
CD Release in Parkzicht
maandag 25 december 2006
Een maand geleden vond voor de tweede keer de Parkzicht reünie plaats in het Maasgebouw te Rotterdam. Tijdens dit wederom volkomen uitverkochte evenement konden de bezoekers genieten van de beste classics uit begin jaren negentig. Gedurende de nacht zijn er live opnames gemaakt. Deze zijn op CD gezet zodat de liefhebbers nog eens heerlijk kunnen na genieten.
Na het grote succes van de internationale hardstyle helden van afgelopen weekend heeft Club TDF opnieuw een hele speciale avond voor je in petto. Komend weekend gaat Club TDF namelijk terug in de tijd en nodigt je uit voor de legendarische ‘TDF reunion’!
De Awakenings Newyears Special gaat niet door.

De argumenten dat er een probleem zou zijn met de brandveiligheid en geluidsoverlast hielden in de rechtzaak geen stand maar de politie meent geen inzet vrij te kunnen maken en de rechter wil de verantwoordelijkheid voor een feest met geen politie-inzet klaarblijkelijk niet nemen.
Vooral niet doen: Pokke-Kerst-Herrie
vrijdag 22 december 2006
In het dagblad NRC Next van afgelopen week stond een column over uitgaanstips tijdens Kerst 2006. Een drietal feesten werden aangeraden, maar het hardste feest van Kerstmis 2006 werd juist afgeraden: Vooral niet doen: Pokke-Kerst-Herrie.
Villa Thalia is op maandag 1 januari wederom het toneel van Afterlounge. Vanaf 07.00 ‘s ochtends kan je je weer helemaal laten gaan op de vette beats van Ricky Rivaro, Chris Rox, Brian S en Baggi Begovic. Want, wie wil er nou naar huis als je ‘s ochtends vroeg nog bruist van de energie?
X-Mas special in Club Players
donderdag 21 december 2006
Dit jaar gaat het weekend dankzij kerst tot boven het maximale! Op Maandagavond 25 December opent Club Players zijn deuren namelijk voor één van de grootheden die de Nederlandse partyscène zich rijk prijst. Samen met overige geweldige artiesten én entertainment waar je ‘u’ tegen zegt is deze kerstnacht compleet.
Topnamen in optima forma in de Effenaar
donderdag 21 december 2006
De alarmbellen kunnen bij danceliefhebbers vanaf nu gaan rinkelen, elke keer als ze het ALRT-logo tegenkomen. Vanaf 2007 is ALRT namelijk de nieuwe dance hit van de Eindhovense Effenaar.
Oldskoolterror sounds of 8 years Terror
donderdag 21 december 2006
Nog een kleine 3 weken en dan is het zover, dan zal het heftigste terror event met de meest opzienbarende line up ooit in Nederland plaats gaan vinden: P.O.R.N. Hierbij een update over de laatste ontwikkelingen.
Over een aantal dagen is het zover! Aan het eind van de kerstdagen zal Winter Xtravaganza de feestelijkste periode van het jaar op spectaculaire wijze afsluiten. Ben je je familie na drie lange kerstdagen even helemaal zat? Wil je na al die kerstdiners de kilo’s er even goed afdansen? Dan ben je op Tweede Kerstdag (ook dit jaar weer op 26 december) in de Cruise Terminal Rotterdam op het juiste adres. Winter Xtravaganza trekt alle registers open en zal er voor zorgen dat Kerst 2006 nog lang in één ieders geheugen gegrift staat…
Na meer dan 5 jaar topfeesten organiseren door heel Nederland, met internationale gast dj’s als Jonathan Lisle, Chris Fortier, Jaydee, Fred Numf, Anthony Pappa, Mick Wilson, James Holden en John Graham, is C-Jay met zijn “The Sessions” feesten nu neergestreken in Amsterdam, in Beachclub Strand West.
Met nog een paar dagen te gaan maakt BKJN Events events zich op voor een reis naar het verre zuiden. Voor de nieuwe editie van Beter kom je niet, wordt namelijk uitgeweken naar de house tempel van Limburg: de Peppermill. Samen met Rige entertainment, zal daar a.s. vrijdag de “South Side Winter edition” plaats vinden.
New Year's now
dinsdag 19 december 2006
Na een succesvol eerste feest met Forza in september organiseert Boathouse Beats op zaterdag 30 december voor de laatste keer in 2006 feest in het LVC Cultuur Podium in Leiden. Met een sterke line-up aan lokale en regionale dj’s verzameld in de gezelligste club van Leiden en de Rotterdamse Miss Monica met haar lekker brede draaistijl wordt het de perfecte manier om op te warmen voor oud-en-nieuw. Wacht niet tot morgen, vier New Year’s Now!
Primeur op TranceSetterZ
dinsdag 19 december 2006
Op 17 februari gaat het weer gebeuren: Trancesetterz in Outland, Rotterdam! De vorige editie was de succesvolste tot nu toe, de DJ’s draaiden het dak eraf en iedereen ging helemaal uit zijn of haar plaat. Eddie Halliwell was aan het crowdsurfen om maar wat te noemen. De organisatie is dan ook blij te horen dat veel mensen het als de nieuwe thuishaven zien voor het betere trancepubliek. In 2007 gaat Trancesetterz nog groter en beter uitpakken, zo zul je in het nieuwe jaar namen zien als Sander van Doorn, Mark Sherry (UK), Krzysztof Chochlow (Nr.1 producer of Polen), en natuurlijk zal Eddie Halliwell (UK) terugkeren.
Blijf lekker thuis op NYE.....
maandag 18 december 2006
En kom de 30ste december naar de AStA in Den Haag voor een dosis Pure Hardstyle met Luna, Pavo, Kevin Kaos, Rhose en Roy de Best.
back2school x-mass edition
maandag 18 december 2006
Aanstaande zondag 24 december is het weer tijd voor de traditionele back2school x-mass edition en ook dit jaar zal het oudste evenement van b2s plaatsvinden in haar thuishonk Outland. Uiteraard zijn er voor deze avond een hoop top DJ’s aanwezig om samen met jullie de kerstdagen goed in te luiden.
Feiern! - Witte kerst op de Stubnitz
maandag 18 december 2006
Zaterdag 23 December is het zover. Een tsunami aan top DJs zal dan de geweldige oost-duitse vissersboot de MS Stubnitz de hele nacht laten rocken met een mix van techno, electro, minimal en techhouse.
Grand Christmass party XXL
zondag 17 december 2006
Waar Den Haag jaren bekend stond als een boring city waar bijna niks te beleven viel is dit inmiddels al ruim passé en bruist Den Haag als nooit tevoren en het bewijs hiervan zal op 21 december nogmaals geleverd worden.
Precies vijf jaar geleden zag de vooruitstrevende Limburgse dance-organisatie Non-X-Posed haar levenslicht in het dancewereldje. Sinds die tijd heeft Non-X-Posed een nieuwe wind over de Limburgse Dancescéne laten waaien, en inmiddels is Non-X-Posed niet meer weg te denken uit het hedendaagse dance-aanbod.
L.O.S.T. invites Slick
zaterdag 16 december 2006
24 December: Kerstavond! Een avond vol met keuzes. Wordt het een familieavond of vier je kerstavond met je vrienden. Ga je uit eten of sta je zelf in de keuken een feestelijke maaltijd te bereiden. Bezoek je de nachtmis in de kerk of blijf je gezellig thuis, zittend voor een knapperend houtvuurtje in de open haard, worden er cadeautjes uitgepakt of ga je een kerstfilm kijken of misschien wel bezoeken.
Ja je ziet het goed! Aanstaande zaterdag is het tijd voor de tweede harde avond in het gloednieuwe Club TDF. En wat voor één.. Na de eerste succesvolle avond met Deepack en Da Pauli pakt Club TDF deze decembermaand extra groot uit.
Liefde, plezier, geluk en lekkere muziek: wie wil dit niet?! Deze elementen staan centraal bij het nieuwe concept “HouseDate”. Aankomende zaterdag zal de eerste editie van dit nieuwe feest plaatsvinden. De Manhattan in Arnhem zal de locatie zijn voor de nacht vol met liefde en top muziek!
Maandag 25 December gaat Discotheek Vernes te Schagen voor de 4e keer tezamen met Forces of Nature een Powerful thunderstorm organiseren! Aangezien de voorgaande edities een waar succes bleken te zijn is er besloten om de 1e kerstdag een heuse kersteditie in te lassen. Omdat er in de regio Noord-Holland die dag bijna geen hardcorefeest word gegeven denkt de organisatie hiermee uniek te zijn en is er besloten om weer eens flink uit te pakken qua line up zodat de liefhebber van de hardere stijlen in de hardcore ruimschoots aan z'n trekken komt!
In een van onze laatste berichten brachten we naar buiten dat de nieuwe datum van het komende Dance Valley Festival is vastgesteld op zaterdag 14 juli 2007. Dit betekent dat Dance Valley volgend jaar in haar oorspronkelijke vorm terug zal keren en weer een eendaags in plaats van meerdaags festival wordt.
E-fect herschrijft zijn saga
donderdag 14 december 2006
Nog een dikke week en voor velen is het moment daar… Het is tijd voor “The New Saga”! E-Fect het populairste Hard-dance evenement uit het stampende Twente begint een pagina in zijn mooie geschiedenis. Zaterdag 23 december zal Go Planet Expo Hallde nieuwe huisvesting zijn.
Scumworld - The New World Order
donderdag 14 december 2006
Tijdens de eerste editie van Scumworld lieten de top van de Nederlandse hardcore scene en een fikse Franse delegatie zien waar hardcore wereldwijd voor staat. Bij de tweede editie is het Engelse koninkrijk aan de beurt om verovert te worden. Een stevige afvaardiging van Engelse hardcore artiesten zal dan ook laten zien wat zij in hun mars hebben. Natuurlijk worden ze daarin bijgestaan door een frisse line up van Nederlandse hardcore fanaten.
Trance, Techhouse, Electro, Hardtrance, Harddance, Club & House! – Liefhebbers opgelet! Dit zijn de stijlen die gedraaid worden tijdens oud & nieuw bij The Real Erotic New Year Vibe in de Lexion. Verplaats alle familieverplichtingen naar een andere datum en breng je kinderen bij familie onder want dit jaar is jouw jaar om uitbundig te feesten met oud & nieuw!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 13 december 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Pussy Lounge XX-rated time table
woensdag 13 december 2006
Een aantal weken geleden heeft b2s aangekondigd dat er weer een nieuwe Pussy Lounge gaat plaatsvinden in de Matrixx. Inmiddels is het nog maar een paar nachtjes slapen tot het zaterdag 16 december is. Daarom is het tijd om de time table bekend te maken.
How much can you take?
woensdag 13 december 2006
Op 6 januari van het nieuwe jaar staat er iets bijzonders te gebeuren in Eventcenter Amigo's te Dordrecht. Mc TMC (Thom Ketting) viert die dag namelijk zijn 39e verjaardag, dit moet natuurlijk gevierd worden met een spetterende birthday party!
Nieuw vuil
dinsdag 12 december 2006
Zaterdag 20 januari is in de Simplon de kick-off van Nieuw Vuil. Een nieuw concept dat een antwoord is op de feesten waar gelikte minimal en cheesy clubhouse de boventoon voeren. Een avond met vuige electro, electronica, trash en dikke techno. Een avond waar de mensen weer kunnen dansen en zweten op de dansvloer.
Schijt Aan – Terror! / Time-Table
dinsdag 12 december 2006
Op woensdag 27 december 2006 is het in HappydayZZ geen gewone woensdagavond. Op deze datum zal namelijk de eerste editie van het nieuwe concept Schijt aan! georganiseerd worden. Dit evenement is speciaal georganiseerd voor het publiek dat van de muziekstijlen Terror en Speedcore houdt. Artiesten als AXN, Bryan Fury (UK), Smurf (UK) en een LIVE optreden van Noisekick zullen jou laten zweten op de snelle beats
Twisted Dance & Fashion
dinsdag 12 december 2006
Samen helemaal los gaan op de beats van top DJs, genieten van een overheerlijk diner bereid door een topkok bekend van TV, de nieuwe voorjaarsmode bekijken, de winter vergeten en tot in de late uurtjes bijkletsen onder het genot van een lekker drankje.
Alle demo’s zijn beluisterd, Henk-Jan Smits is geconsulteerd, de stemmen zijn geteld en de winnaar van de Absolutely Stereo DJ Contest 2006 is bekend! De jury heeft uit het recordaantal inzendingen van 120 dj mixen een fantastische winnaar gekozen: DJ Roy El Kei.
Op 16 december viert Underground Beats de verjaardag van de tweeling Stephan & Vincent de Wit. Al sinds het eerste uur staan deze heren achter de decks bij Underground Beats. Het werd dus hoogtijd hun verjaardag eens te vieren. En ook de Witjes trakteren, want special voor deze gelegenheid hebben zij het Het Kasteel gevraag de entreeprijs te verlagen.
Eindelijk is het dan zover! vanwege de talrijke concerten is het vrijwel onmogelijk het Nightmare concept in de meest gewilde hal van Ahoy’ - het Sportpaleis - te kunnen houden, maar door een samenloop van omstandigheden gaat het dan toch een keer gebeuren. Voor de eerste keer verhuist A Nightmare in Rotterdam eenmalig haar evenement van Ahoy’ Hal 1 naar het Ahoy’ Sportpaleis.
CSR: Birthday in Terrorland
donderdag 7 december 2006
Voor de derde keer zal de Canadian Speedcore Resistance (CSR) in samenwerking met organisatie Cuup.nl een feest in Nederland gaan organiseren. De Canadese organisatie is al een tijdje actief in Nederland en blijft in populariteit stijgen. Je komt overal fans tegen met het CSR logo en er zijn al verschillende releases uitgebracht van deze Canadese muziekfreaks.
Wild Romance zal het Noorden van Nederland doen veranderen in 2007, vele fans van dance-parties vanuit de noorderlijke provincies kunnen zich benzinegeld en reisuren besparen. Want Wild Romance staat op, vanaf zondag 21 januari 2007! Gevolgd door een week later in Friesland op zondag 28 januari 2007.
Acid Wars
woensdag 6 december 2006
Acid Wars is back! De komende editie van Acid wars belooft de klapper van 2006 te worden! Met een gruwelijke line-up zullen nieuwe en oude acid helden op 16 december de Effenaar laten trillen. Liefhebbers zullen er snel bij moeten zijn aangezien de fans van buiten de landgrenzen zich aan het reorganiseren zijn om de reis naar Eindhoven te maken.
Club TDF presents
dinsdag 5 december 2006
Na de overweldigende eerste editie van Bubblegum van afgelopen weekend is het komende zaterdag tijd voor een van Nederlands allerbeste resident dj’s achter de draaitafels van het gloednieuwe Club TDF in Berlikum. Namelijk niemand minder dan Jochen Miller.
Heb jij ook zo’n zin om al liggend in één van de whirlpools, dobberend op een luchtbed in het zwembad of dansend op één van de podia te genieten van sexy en uitdagende muziek van top artiesten als G-Spott, Randy Katana, Cor Fijneman, Eric van Kleef, Jordy Lishious en Mike S? Dat is allemaal mogelijk op zaterdag 27 januari 2007!
In een jaar waarin Rotterdam zichzelf nadrukkelijk weer op de kaart heeft gezet als partystad slaan drie succesvolle organisaties de handen ineen om 2006 op daverende wijze af te sluiten en een 2007 binnen te stappen waarin het wederom goed vertoeven is op de dansvloer. Now&Wow, Treetz en Electronation hebben een heerlijke line-up samengebracht die maar een doel dient… het publiek op 31 december het feest van het jaar geven!
Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Net als vorig jaar komt Soulmax dit jaar terug met een spetterende december editie op zaterdag 9 december. Zie deze editie maar alvast als een voorproef op wat er 31 december staat te gebeuren: The LOS NEW YEARS editie op de renbaan van Duindigt te Wassenaar. Ook de afgelopen Los was weer een editie om van te watertanden, weer een volle bak en met als hoogte punt op de avond een set van D-Rashid en Andrei Russo… Wat ging de zaal uit zijn dak!
DJ Vince - Tegen de rest
maandag 4 december 2006
Een DJ die geroemd is om zijn eigen stijl en zich mixtechnisch één van de beste DJ's van Nederland mag noemen. We hebben het hier natuurlijk over de eigenzinnige DJ Vince. Een artiest die nooit veel aandacht op zich afroept, maar nu wèl het middelpunt zal zijn tijdens een geheel nieuw concept: Vince tegen de rest.
Delicious Christmas
zondag 3 december 2006
Vooruitlopend op de donkere dagen voor kerst, heeft HappydayZZ voor 1e kerstdag alvast een speciale tip; Als verwende partyliefhebber krijg je dan dan ook het beste cadeau dat je maar kunt wensen. De kerstman heeft namelijk voor zijn jaarlijkse eigen concept genaamd `A Delicious Christmas` een arrenslee vol top Dj’s richting Culemborg gestuurd.
Nog een dikke week en het meest legendarische erotic clubbing event van de laatste jaren opent de deuren in de HappydayZZ voor één van haar meest spektaculaire feesten ooit! Zaterdag 9 december is het tijd voor Unique Sexy City. Deze keer met heel veel visuele extra’s, waarvan je een deel al hebt kunnen zien in de Hemkade, tijdens het Nachtdienst feest: Xtra Large Reunion.
30 december 2006
Discotheek Maassilo Rotterdam twee weken dicht na dodelijke schietpartij (update)
29 december 2006
'Crazyland laat concurrentie op 1 januari ver achter zich'
Overstuurd the New Years Rave edition
27 december 2006
UK hardcore en Duitse kookkunsten op Club r_AW
Masters of Hardcore – the website
25 december 2006
CD Release in Parkzicht
23 december 2006
Oude tijden herleven tijdens de ‘TDF reunion’ in Club TDF
22 december 2006
Awakenings komt gedupeerden Newyears Special tegemoet
Vooral niet doen: Pokke-Kerst-Herrie
Nieuwjaar vier je in de Thalia Lounge
21 december 2006
X-Mas special in Club Players
Topnamen in optima forma in de Effenaar
Oldskoolterror sounds of 8 years Terror
20 december 2006
Winter Xtravaganza dinsdag 26 december
Tweede editie van The Sessions in Strand West ….
Beter kom je niet – The South side winter edition
19 december 2006
New Year's now
Primeur op TranceSetterZ
18 december 2006
Blijf lekker thuis op NYE.....
back2school x-mass edition
Feiern! - Witte kerst op de Stubnitz
17 december 2006
Grand Christmass party XXL
16 december 2006
Knallend het nieuwe jaar in met Non-X-Posed
L.O.S.T. invites Slick
15 december 2006
Club TDF - Holland vs Belgium vs Italy
HouseDate, het nieuwe concept met muziek en liefde!
14 december 2006
Powerful Thunderstorm - Een moordend kersttafreel
Dance Valley, HQ, het bovenveld, de rotswand en nog veel meer…
E-fect herschrijft zijn saga
Scumworld - The New World Order
Eindelijk stappen op oudjaar 31 december in de Lexion Erotic New Year Vibe
13 december 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Pussy Lounge XX-rated time table
How much can you take?
12 december 2006
Nieuw vuil
Schijt Aan – Terror! / Time-Table
Twisted Dance & Fashion
11 december 2006
Winnaar Absolutely stereo dj-contest bekend
Underground Beats viert verjaardag Stephan & Vincent de Wit
7 december 2006
A Nightmare in Rotterdam in het Sportpaleis Ahoy
CSR: Birthday in Terrorland
6 december 2006
Wild Romance - Kick Off Edition Groningen/Friesland
Acid Wars
5 december 2006
Club TDF presents
H2O – Subtropical Party – The Ultimate Erotic Water Dance!
Rotterdam bewaart het beste voor het laatst
4 december 2006
LOS, where will you be on saturday 09.12.06?
DJ Vince - Tegen de rest
3 december 2006
Delicious Christmas
1 december 2006
Unique Sexy City presenteert nieuwe digiflyer en spektaculaire led-dansvloer