Partyflock
 
Nieuws · november 2006
­ Nederland
Jouw weekend begint met Freakend!
donderdag 30 november 2006
Freakend in Panama* is zoals Freakend moet zijn: gek doen qua muziek, show, fashion en dansen.
Hoewel het misschien raar klinkt, moeten we eerst stellen dat kerstmis in de eerste periode van het christendom helemaal niet bestond. Er werd door de christenen die de eerste 200 jaar na Christus leefden geen kerst gevierd. Er was in die tijd niemand die zich bezig hield met ‘het kindje Jezus’ of de ‘geboortedag’ van Jezus. Het was niet eens de gewoonte om een verjaardag te vieren, alleen de Romeinen vierden verjaardagen. Voor christenen en Joden was het daardoor helemaal ondenkbaar om een dergelijk feest te vieren.
Technoboy: TBY0912 Flight Schedule
woensdag 29 november 2006
Over 2 weken is het zover, eindelijk komt Technoboy weer naar Nederland, en wel voor zijn langste set die hij ooit in Nederland heeft gegeven! Zaterdag 9 december zal het SilverDome dienen als de vertrekhal voor deze speciale vlucht door de muzikale wereld die Technoboy heet. Natuurlijk zal Technoboy er niet helemaal alleen voor staan, maar heeft hij enkele collega’s uitgenodigd om hem bij te staan.
Rauw - keihard feesten
maandag 27 november 2006
RAUW is weer klaar om de laatste maand van het jaar waardig maar snoeihard te gaan pieken.
De Effenaar pakt weer eens goed uit op techno gebied! De toppers van het Sound Architecture label zullen zaterdag 2 december Eindhoven op z'n kop zetten. Niemand minder dan Alexander Kowalski(live), Rejected-dj's(Joris Voorn en Edwin Oosterwal) en Joachim zijn geboekt om er een waanzinnig feest van te maken.
House Classix
vrijdag 24 november 2006
Aangezien ook Doornroosje van tradities houdt, organiseert Doornroosje sinds mensenheugenis op tweede kerstdag een House Classix avond. En zeg nou zelf: waar is Kerstmis in hemelsnaam nou beter voor dan terugblikken? Dit feit maakt Kerstmis natuurlijk ook een uitermate geschikt tijdstip om het allemaal nog eens lekker dunnetjes over te doen. Ook heb je de mogelijkheid om bij de House Classix de tijdens Kerst aangegeten extra kilo’s er weer af te dansen op klassiek verklaarde house en techno.
Nog eventjes en dan gaat er voor enkele miljoenen euro’s aan vuurwerk de lucht in, geeft iedereen zich over aan de zoete bubbeltjes van champagne en eten we ons scheel aan vette appelflappen, oliebollen en andere heerlijke versnapperingen. Het feestgedruis begint pas echt als de eerste pijl wordt afgeschoten en eindigt als de laatste discotheek in de regio het licht uitdoet en zijn deuren sluit.
2 december lanceert BKJN events zijn nieuwste concept R.A.A.R. In de HappydayZZ te Culemborg komen de beste artiesten uit binnen en buitenland als het gaat om techno, schranzz en alles wat daar tussen in zit. Verdeeld over twee area’s zal er maar liefst 10 uur lang geknald worden op een manier die je maar weinig in Nederland tegen komt. Echte liefhebbers wisten het al lang, dit word een nacht om nooit te vergeten. De time table en info worden dan ook hierbij bekend gemaakt.
Nog maar paar dagen te gaan en de show kan met volle gang los gaan! Anotherstage presenteert na een succesvolle eerste editie met trots haar tweede feest. Las Vegas met al zijn extravagance en charmes wordt naar de Lexion in Westzaan gezapt. Onweerstaanbaar stijlvolle showgirls, dragqueens en klinkende namen als Randy Katana , Tremenda , Artento Divini , Santito , Dennis Christopher en Da Silva maken hun opwachting om je de avond van je leven te bezorgen.
Zaterdag 25 november 2006 vindt de tweede editie van het Dance4Life event plaats. In het GelreDome stadion in Arnhem dansen tienduizend in het wit geklede scholieren vier uur lang, tegelijkertijd met tienduizenden leeftijdsgenoten in andere deelnemende landen. De jongeren willen de stilte en taboes rond hiv en aids doorbreken.
Er is er één jarig hoera hoera! en dat ga je merken ook. Absolutely Fresh bestaat op Zaterdag 9 December a.s. precies drie jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. “Terugkijkend op de afgelopen drie jaar, mogen we concluderen dat Enschede en omstreken hebben laten zien dat er wel degelijk een markt is voor hoogwaardige clubmuziek” aldus Absolutely Fresh. Vele Dj’s passeerden de revue en stuk voor stuk waren ze meer dan aangenaam verrast door de spontane maar vooral enthousiaste houseliefhebbers die deze regio rijk is. Absolutely Fresh kijkt terug op een geweldige periode van drie jaar, welke ze alleen hebben kunnen verwezenlijken dankzij hun publiek, jullie dus!! Vanwege deze festiviteit is besloten om er dit keer een hele speciale editie van te maken. Geen toeters, slingers en ballonnen maar wel drie geweldige Dj’s en heel veel extra surprises.
Unique Sexy City pakt op 9 december zwaar uit in de HappydayZZ vanwege de nu al goede voorverkoop. Dat betekent extra veel decoratie, shows en nog meer spectaculaire special effects. Na een daverende periode in de Marcanti komt Unique nu naar Culemborg! De dresscode is Black & Red en vanaf 21 uur op 9 december gaat Unique helemaal los in de HappydayZZ!
Pride Events presenteert op zaterdag 25 november Funk fiction in het Triavium te Nijmegen met o.a. D-Ramirez, Skitzofrenix, Melvin Reese & Lady Bee. En doen dit op een zeer eigenzinnige manier.
Met nog twee weken te gaan, maakt het DJ en producerduo Deepack zich alweer op voor de tweede editie van Speakerfreaxz! Na de eerste editie waar naast Deepack ook Headhunterz, The Beholder, Mad-E-Fact, The Viper en Deaz D de zaal compleet op z’n kop tilden, is het op zaterdag 2 december aan een nieuw peloton artiesten om dit succes minimaal te evenaren
Twee jaar Dj Café Hengelo
dinsdag 21 november 2006
Twee jaar en 100 maal een Dj Café, hier wat hoogtepunten.
De dance-promotors Extrema Network en UDC hebben in goed overleg besloten dat volgend jaar Dance Valley Festival op 14 juli zal plaatsvinden en Extrema Outdoor op 21 juli, de oude vertrouwde derde zaterdag van juli. Bedoeling was aanvankelijk om Extrema Outdoor in 2007 op 14 juli te organiseren. Maar toen de gemeente Velsen een maand geleden besloot dat Dance Valley Festival alleen op 14 juli mag plaatsvinden, heeft organisator UDC verzocht om het festival Extrema Outdoor weer ‘terug te verschuiven’.
Dure decembermaand begint goed
maandag 20 november 2006
Vrijdag 1 december wordt de opkomst van hardstyle nog eens dunnetjes overgedaan met “Supersonic - Evolution of Hardstyle”. Tijdens deze avond staat de evolutie van hardstyle centraal: nog een keer terug in de tijd voor alle fans! Vanwege de dure december maand is deze editie van Supersonic gratis.
De donkere dagen in met Frontstar
maandag 20 november 2006
Pepernoten liggen al weken in de winkels, chocolade letters zijn niet aan te slepen, taai taai poppen hebben geen tijd om taai te worden en de eerste zwarte Piet en zelfs een verdwaalde hulp Sinterklaas zijn al gesignaleerd, kortom: December komt er aan!
Rige Blow Out Sale
vrijdag 17 november 2006
Op zaterdag 2 december en zondag 3 december wordt er in het oude pand van Rige Entertainment BV aan de Mandenmakerstraat 132 te Hoogvliet een Blow Out Sale gehouden. Tijdens deze sale is er een free party met medewerking van diverse deejays en live acts. De toegang is gratis en voor alle leeftijden.
Ster DJ Ferry Corsten zal zowel vanavond als morgenavond als 1e wereld-DJ een optreden in Beirut, Libanon geven. Dit is zeer opmerkelijk aangezien 2 maanden geleden nog een vreselijke oorlog woedde in dit land. Maar het tij lijkt gekeerd en er breken weer vrolijkere tijden aan voor de Libanese partygangers.
Op 28 oktober 2006 werd de roemruchte MS Stubnitz omgetoverd tot The Arc of Goa, een feest vol licht en vreugde. Namasté wil alle bezoekers bedanken voor hun bijdrage aan deze geweldige gathering, dat mede dankzij jullie zo'n groot succes geworden is. Op veler verzoek kan een vervolg daarom niet uitblijven.
Het gonsde al een tijdje in de Amsterdamse havens. De Stubnitz zou eind september haar deuren openen voor een daverende dansavond, met een ongekend vernieuwende sound en een razend originele line-up.
Sencity
donderdag 16 november 2006
Stichting Skyway, MEE Noordwest-Holland en Parkhof / Kern 8 presenteren 25 november in de kop van Noord-Holland: Sencity. Dit evenement verbaast en verwondert, omdat het veel verder gaat dan een regulier dancefeest door de vele extra´s
Flock heeft nieuw logo
woensdag 15 november 2006
Oplettende kijkers hadden het al door: Partyflock heeft een nieuwe logo.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 15 november 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
INFINITY is back with the first official edition!

Na 2 succesvolle edities van INFINITY in the Kingdom the Venue op uitnodiging van Xtra Large gaat INFINITY nu op eigen benen verder en zal INFINITY op 16 december 2006 gaan plaatsvinden in Lexion Venue.
Vrijdag 1 december a.s. zal Fort Kijkduin in Den Helder opnieuw in het teken staan van zwoele housebeats, dampende clubbeats en funky groove. Dan zal namelijk de tweede editie van het dance-evenement ‘Impress’ plaatsvinden. Tijdens deze nieuwe editie zullen organisatoren DJ’s United en ProjexX het publiek kennis laten maken met twee toppers die nog niet eerder in Den Helder en omstreken achter de draaitafels hebben gestaan, namelijk Jordy Lishious en Boy Lamoen.
Reff staat voor Retro Events & Fashion Fanatics en is een spiksplinternieuwe organisatie voor party-events met een retro tintje. Retro Events als in de feelgood sfeer van de betere clubfeesten van halverwege de jaren negentig echter overgoten met knallende elektrobeats van nu.
Sensual – 1 year anniversary
donderdag 9 november 2006
Maar liefst 12 dj’s zullen op vrijdag 17 november de ingrediënten zijn voor het spetterende 1 jarig bestand van Sensual. Tezamen met feestend Nederland zal deze avond net even anders zijn dan een reguliere Sensual avond.
Stem techno, stem A.S.S.
donderdag 9 november 2006
De volgende editie van A.S.S. zal plaatsvinden op zaterdag 18 november, vier dagen voor de Tweede Kamer verkiezingen. Om techno en A.S.S. onder de aandacht te brengen van een nieuw publiek, heeft het promotieteam een rondje gedaan bij diverse plakplaatsen voor verkiezingen. Hierdoor kan iedereen zien dat er weer een uitstekende line-up geboekt is.
Een hele bijzondere aflevering van Rauw, Nederlands eerste en enige echte Rock&Rave clubnacht, met in het lijstje artiesten een van de meest spraakmakende nieuwe bandjes van het moment en een legendarische dj die nog maar heel sporadisch naar Nederland wil komen. Natuurlijk staat Joost van Bellen de boel op te warmen, met 00KAAP als beeld maker.
Je hoeft niet meer na te denken is het nou wel of niet de eerste zaterdag van de maand, je kunt nu gewoon iedere zaterdag nacht door gaan naar de afterparty in De De Hoeve.
Technotrixx
woensdag 8 november 2006
Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Er is na een korte stilte weer eens een echte TechnotriXX in The Matrixx, en wel op zaterdag 23 december. Het zal tijd worden zul je denken, en dat is The Matrixx met je eens. En dus wordt er meteen lekker uitgepakt met Joris Voorn, Bart Skils en Secret Cinema (live).
Dave Clarke op 3FM: Geen hokjesgeest
woensdag 8 november 2006
In welke radioprogramma kun je Tiefschwarz, Jimi Hendrix en de nieuwste Basement Jaxx-single achter elkaar horen? De beroemde Britse techno-dj Dave Clarke flikt het hem iedere zaterdag opnieuw met zijn radioshow 3VOOR12WHITENOISE, waarin hij korte metten maakt met het hokjesdenken in de dancewereld.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 8 november 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst, deze keer op woensdag.
Freakend verhuist naar de panama!
woensdag 8 november 2006
Na een succesvolle kick off met gezellige mensen en een uitmuntende sfeer in Beachclub BLM9 afgelopen zomer, strijkt het nieuwe partyconcept Freakend nu neer in de Amsterdamse Hotspot Panama!
Het jaar 2006 is aan ons voorbij gevlogen. Wie herinnert zich nog de Supersized Qlubtempo-special, de verjaardag van Zany, de Summerspecials of het knallende éénjarig bestaan? Meer dan honderd nationale én internationale artiesten hebben de dj-booth van Outland het afgelopen jaar van een bezoek voorzien. Supersized zal Supersized niet zijn als zij het jaar 2006 niet met een oerknal afsluit. Wederom is het weer tijd voor Super Supersized!
Klup Koel welcomes you
dinsdag 7 november 2006
In het prille maagdelijke bestaan van [party=74284]{Feest met ID 74284 bestaat niet!} hebben we in een korte tijd een van de drukst bezochte clubavonden neergezet binnen hartje Enschede. Een goede line up, supersfeer, toplocatie en goede muziek zijn de ingredienten die het succes van [party=74284]{Feest met ID 74284 bestaat niet!} mogelijk hebben gemaakt. Iedere vervent club of house aanghanger in Enschede is inmiddels wel bekend met deze nieuwe clubavond en zal dan ook uitkijken naar onze eerste main act Don Diablo op zaterdag 18 november. Wie kan er nu dan ook beter de eerste main act zijn dan Don Diablo! Don zal dan ook de kick off zijn voor een reeks maandelijkse main acts..
Na meer dan 5 jaar feesten organiseren door heel Nederland, met internationale gast dj’s als Jonathan Lisle (Bedrock), Chris Fortier, Jaydee, Fred Numf, Anthony Pappa, Mick Wilson (TILT), James Holden en John Graham (Perfecto), is het nu tijd voor The Sessions om neer te strijken in een intieme top locatie in Amsterdam, waar deze feesten maandelijks zullen plaatsvinden. Opperhoofd van The Sessions, C-Jay, is namelijk sinds enige tijd zelf Amsterdammer en heeft de perfecte locatie gevonden, vlakbij zijn nieuwe huis.
Tot op heden dag is de vraag naar hardcore en de vroegere resident dj’s met hun gasten in club sub-way erg groot. Op diverse websites zoals www.partyflock.nl is dit terug te vinden. Niet alleen op internet is de vraag groot maar ook op veel grote feesten in de grote clubs zoals de Waakzaamheid en de Hemkade hoor je vaak mensen over de goede oude tijd in de sub-way. Omdat de kans erg klein is dat de situatie weer wordt teruggedraaid wordt het tijd voor een reünie feest.
Je hoeft niet bang te zijn voor verveling tijdens de kerstdagen. b2s zorgt er namelijk voor dat je de kerst kan beginnen met hun meest legendarische evenement: back2school, dat traditiegetrouw alweer voor het 7e jaar op kerstavond plaatsvindt. Dat is nog eens een mooi begin van je kerst! Als locatie voor deze back2school is gekozen voor de Outland in Rotterdam, omdat bij de afgelopen twee edities toch wel is gebleken dat back2school hier geheel tot zijn recht komt! Een bom volle Outland ging toen los op de meest lekkerste oldschool en early rave klappers.
Rauw
zaterdag 4 november 2006
Een hele bijzondere aflevering van Rauw, Nederlands eerste en enige echte Rock&rave club nacht, met in het lijstje artiesten een van de meest spraakmakende nieuwe bandjes van het moment en een legendarische dj die nog maar heel sporadisch naar Nedertland wil komen.
Knock out! in 013, Tilburg
vrijdag 3 november 2006
Extrema NetworkMusic, HotKitchen en In Vuur & Vlam slaan de handen op zaterdag 11 november wederom ineen voor een nieuwe Knock out. Voor deze vierde editie van het is de complete 013 toneel voor een van onder meer Michel de Hey, de Amerikaanse Cocoon’er Tony Rohr, Steve Rachmad en Rho.
Volgend jaar gaat The Real Erotic Vibe onverminderd voort met de meest populaire erotic parties dus wees gerust. Tot het eind van dit jaar en op 1 januari kun je nog twee keer genieten van alles wat The Real Erotic Vibe feesten zo populair en onweerstaanbaar maakt!
Twisted dance & fashion
donderdag 2 november 2006
Nog anderhalve week en dan gaat het dak er weer helemaal af in de Monza te Utrecht. De avond begint om 20:00 uur in stijl met een heerlijk vijf gangen diner door topkok Caspar Burgi die gelukkig nog even wat tijd kan vinden tussen de verschillende tv optredens en andere opdrachten door. Deze kok weet elke keer weer iedereen te verrassen door zijn bijzondere presentatie van het overheerlijke voedsel wat hij bereid.
Are you ready to get Sensative?
donderdag 2 november 2006
Aanstaande zaterdag, 4 november, is het dan eindelijk zover: Sensative is terug! In een nieuw jasje en in een nieuwe locatie. En niet zomaar een locatie! Sensative zal nu plaats vinden in Mystère in Amstelveen.
Lekker Belangrijk helemaal vernieuwd!
donderdag 2 november 2006
Aankomende vrijdag 8 december zal Almere wederom het toneel zijn van Lekker Belangrijk, het hardcore feest waarbij de gezelligheid, vette muziek en upcoming talents garant staan voor een echte knal avond.
Vreemd pakt het uiteinde van 2006 spetterend uit, met vreemdere artiesten dan ooit tevoren! Wat te denken van een spectaculair optreden van het Duitse ‘My My’ (live // playhouse) en van eigen bodem 2000 and One en Dexter (live // klakson)! Verwacht daarnaast nog vele speciale gasten en residents die de avonden compleet vreemd zullen maken! En dit is nog maar een tipje van de sluier van wat Vreemd je de komende tijd zal brengen.
Volendam gaat terug in de tijd
woensdag 1 november 2006
Het palingzout lijkt wel het hele stad te hebben besmet. Niet alleen de volkszang is razend populair, maar ook de hardere dance stromingen brengen vele Volendammers tot zweten geblazen. Al veel hardcore en hardstyle feesten werden er in de afgelopen jaren gegeven in de Movies en op andere locaties. Veel mensen ook van ver uit de regio vandaan komen langs om het sfeertje te komen beproeven.
Vooruitlopend op de donkere dagen voor kerst, die koude dagen, die verplichte bezoekjes en natuurlijk die leuke kado’s onder de kerstboom vandaan te plukken is er de kans om de vrijdag ervoor toch nog even flink los gaan. Dan organiseert Madness Events haar grootste indoor festival in discotheek The The Energy!
30 november 2006
Jouw weekend begint met Freakend!
The Energy of the Core sluit het jaar knallend af!
29 november 2006
Technoboy: TBY0912 Flight Schedule
27 november 2006
Rauw - keihard feesten
25 november 2006
Kowalski, Rejected-dj's en Joachim @ de Effenaar
24 november 2006
House Classix
The Kick Off 2007 – Total Knock Out?
23 november 2006
R.A.A.R. het nieuwste techno & schranz evenement van Nederland
22 november 2006
Las Vegas Delight - Crazy sounds, Fashion and Glamour
Honderdduizend jongeren dansen wereldwijd tegelijkertijd tegen aids
Absolutely Fresh viert verjaardag met gratis event
Het meest gewilde feest uit de Marcanti nu in Happy Dayzz
21 november 2006
Hoe belangrijk is het geluid op een party?
De Sint trakteert tijdens Speakerfreaxz
Twee jaar Dj Café Hengelo
20 november 2006
Dance Valley op 14 juli, Extrema Outdoor op 21 juli
Dure decembermaand begint goed
De donkere dagen in met Frontstar
17 november 2006
Rige Blow Out Sale
Ferry Corsten brengt beats i.p.v bommen
Namasté – Welcome Home; The Arc of Goa, the 2nd gathering
16 november 2006
Crackhouse vs. Mood Elevator – back with a vengeance
Sencity
15 november 2006
Flock heeft nieuw logo
Kort nieuws van de KNIP-dienst
14 november 2006
Infinity - The first official edition
13 november 2006
Nieuwe namen op tweede editie ‘Impress’
10 november 2006
Reff, nieuw fenomeen in de dancescene
9 november 2006
Sensual – 1 year anniversary
Stem techno, stem A.S.S.
Rauw - Nederlands eerste en enige echte Rock & Rave clubnacht
De Hoeve komt iedere week met Afterparty
8 november 2006
Technotrixx
Dave Clarke op 3FM: Geen hokjesgeest
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Freakend verhuist naar de panama!
Super Supersized special met Oud & Nieuw tot 8 uur ’s ochtends!
7 november 2006
Klup Koel welcomes you
The Sessions zijn terug in Amsterdam….
6 november 2006
De grote club Sub-way reünie in de Kade
back2school x-mass edition: knallend de kerstdagen in
4 november 2006
Rauw
3 november 2006
Knock out! in 013, Tilburg
De allerlaatste Real Erotic Vibe feesten, mis ze niet!
2 november 2006
Twisted dance & fashion
Are you ready to get Sensative?
Lekker Belangrijk helemaal vernieuwd!
1 november 2006
Soulrock wenst je een ‘Vreemd’ uiteinde van 2006
Volendam gaat terug in de tijd
Groots indoor festival TM5 in The Energy