Partyflock
 
Nieuws · oktober 2006
­ Nederland
De bouwblokken waar in menig huiskamer grote forten, robots, kermisattracties en zelfs draaitafels van zijn gemaakt zullen dus worden teruggehaald voor het meest industriële technofeest van Nederland. Club Industry! Eigenlijk is dit wel de meest logische combinatie die al veel langer had moeten worden gemaakt. Lego en techno!
Earth viert op zaterdag 4 november haar 7 jarig bestaan in Paradiso. Nederlands grootste voorvechter van ‘forward thinking music’ presenteert een avond vol peaktime muziek in Nederlands enige poptempel. Op het affiche staat een bomvol drie zalen programma met dj’s, performers en Nederlands grootste dance live-artiest Junkie XL.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
maandag 30 oktober 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst op maandag!
Na ruim 20 jaar en meer dan 2 miljoen stappers heeft discotheek The Dance Factory in Berlikum het roer omgegooid. Tijden zijn aangebroken waarbij de bezoekers meer actie en beleving willen op een avond. Hier sluit The Dance Factory met haar vernieuwde zalen en concepten goed op aan, waaronder de onlangs geopende “The Fun Factory” en het vernieuwende “Club TDF” welke op zaterdag 11 november haar deuren zal openen.
Tomorrow breidt uit naar Utrecht
maandag 30 oktober 2006
Ruim tweeënhalf jaar na het debuut is Evotions een bekende naam in technoland. In Doornroosje waren de laatste drie edities volle bak en de gang naar het Groningse Simplon was ook een groot succes. Met ingang van 2 december aanstaande zal opnieuw een technowaardige locatie onderdak bieden aan een van de leukste en meest sfeervolle technofeesten van Nederland. In Poema RAW zullen zo’n vier edities per jaar plaatsvinden waarbij telkens een zorgvuldig geselecteerde line-up centraal staat. Want die line-up is de rode draad in het succes van Evotions. Het lukt de organisatie telkens weer om met lange, goed op elkaar aansluitende, sets van DJ’s waar het publiek vertrouwen in heeft een sfeervolle topavond neer te zetten.
Tienduizenden hebben er vier jaar lang de tijd van hun leven gehad tot het ineens plotseling afgelopen was. Intussen is iedereen van de schrik bekomen en gaan de feesten in alle hevigheid door in andere toplokaties. Onder de naam Nachtdienst pakt de organisatie van Xtra Large de bal op en trakteert alle liefhebbers en fans van Xtra Large op 11 november op een waanzinnige niet-te-missen reunion-party: Xtra Xtra Large Reunion!
Over een paar weken is het dan zo ver., Anotherstage presenteert na een succesvolle eerste editie haar tweede feest, Las Vegas delight. Een feest met fierce entertainment& en een mind blowing Line-up.
Op 16 december 2006 gaat A Nightmare in Rotterdam terug naar de tijd toen hardcore nog in de kinderschoenen stond. A Nightmare in Rotterdam keert terug naar de diepe hardcore-wortels, terug naar de tijd waarin we nog met z’n allen stonden te feesten in één hal, toen hardcore nog gewoon “hardcore” was en nog niet onderverdeeld was in verschillende substijlen.
Het jaar 1996, de gabberscene is in volle bloei, de sfeer is super en de feesten zijn top! Dit is het jaar dat de internetcommunity The Terrorworld het leven ziet! Voor de liefhebbers van een vleugje oldschool, een portie early rave, stevige mainstream hardcore en een tikkie industrial organiseert TW Magazine in Tropicana het 10 jarig bestaan. 9 december 2006 zal de lokatie aan de Maas weer het bolwerk van het ultieme gabberwerk zijn.
Verdraaid invites Jack de Marseille
donderdag 26 oktober 2006
Verdraaid goede line up, supersfeer, toplocatie en dat allemaal in hartje Eindhoven. Rechter is wederom de thuisbasis voor een internationale supernaam. Iedere vervent techno en acid liefhebber is wel bekend met Jack de Marseille. Deze fransman produceert aan de lopende band en zijn platen zijn bij alle top techno DJs wel in de platentas te vinden. Gelukkig heeft deze technokoning nog een plekje in zijn agenda kunnen vinden om te kunnen draaien in het buitenland onbekende Eindhoven.
5 jaar P60!
We gaan terug naar 1 november 2001 en de deuren van poppodium P60 gingen voor het eerst open. Sindsdien hebben vele nationale en internationale artiesten op het podium gestaan van P60 en Heroes of Techno heeft daar ook haar bijdrage in. 5 jaar succesvol bestaan als poppodium in Amstelveen is erg bijzonder. Heroes of Techno gaat daarom op zaterdag 4 november ongelofelijk uitpakken met een line-up waar de organisatie zeer content mee is.
Op 4 november vindt de Grand Opening van No Bullshit plaats in de geheel verbouwde Rozengracht 133 te Amsterdam. Het voormalige Roothaanhuis biedt inmiddels verbeterde barren, volwaardige podia en meer licht en beter geluid dan ooit. Rozengracht 133 vormt dan ook het perfecte decor om je weer regelmatig in het hol van de Bull te wagen, waar de legendes van toen, de talenten van nu en de sterren van de toekomst alleen de beste muziek met ballen draaien en verder... No Bullshit! Vanaf 4 november vormt No Bullshit eindelijk weer een thuishonk waar de echte Multigroove die-hard regelmatig zijn hart kan ophalen.
Aanstaande zaterdag: Overstuurd!
woensdag 25 oktober 2006
Nog nooit heeft Sans Souci Berlikum zo'n mooie, keiharde line-up gehad als deze editie van Overstuurd. Echt de crème de la crème staat hier. Met namen zoals Paul Elstak, Partyraiser, Angerfist, Akira, The Vizitor, Noizefucker, Angernoizer, belooft dit een keiharde en kwalitatief hoogstaande editie te zijn.
Wat is er voor een DJ mooier dan in je eigen home town een feest geven die het publiek nog heel lang zal blijven heugen? Marcel Woods, geboren en getogen Eindhovenaar, zal op vrijdag 3 november aanstaande in het oude Klokgebouw zijn eigen publiek meenemen op een van zijn inmiddels bekende Musical Madness 'flights’.
Mood Engineering bestaat vijf jaar. Een feestelijk moment om even bij stil te staan en tevens de perfecte gelegenheid om een gigantisch feest te geven. Naar een goede locatie hoefde niet lang te worden gezocht. Met Doornroosje als homebase en Planet Rose als “opvoedende technoavond” was de keuze snel gemaakt.
Pussy Lounge: warmte in de winter
maandag 23 oktober 2006
Inmiddels heeft het erotische paradepaardje van b2s al een aantal keren in de Matrixx plaatsgevonden, en wie hierbij aanwezig was kan zich de zwoele sexy nachten daar nog wel herinneren. Daarom is het na de verkoeling van Pussy Lounge on the beach weer tijd voor het hetere werk!
Nieuw in Apeldoorn: Juicy Lounge Bar. Naar alle waarschijnlijkheid de uitgaansplek die jij zoekt!

Apeldoorn is een plaats met een rijke geschiedenis op dance gebied. Echter is deze aloude status al geruime tijd niet echt meer een begrip in de landelijke kringen. De huidige leegte zal met kwaliteit opgevuld worden door de organisatie van de Juicy Lounge Bar.
QrimeTime - 31 december
vrijdag 20 oktober 2006
Het is voor Q-dance traditie geworden om het oude jaar knallend uit te luiden in de Heineken Music Hall, en ook in 2006 staat op 31 december QrimeTime op het programma. Sinds de eerste editie in 2004 is het evenement uitgegroeid tot één van de betere van het jaar, niet in de laatste plaats vanwege de voor Q-begrippen afwijkende opzet.
De techno-fijnproevers zullen op 28 oktober 2006 wederom verwend worden in de strakste club van Rotterdam. Voor Michel de Hey is het namelijk drie-maal-scheepsrecht, want na zijn twee eerdere succesvolle optredens, zal hij de Bar Underground Music Bunker voor een laatste keer laten schudden. B.U.M.B. sluit namelijk na dit feest zijn deuren, daarom zal deze avond een dubbele lading kennen. B.U.M.B.-resident Jay Samuel zal de inleiding verzorgen, waarna de grote maestro zijn kwalitatieve techno zal laten gelden.
Classified
vrijdag 20 oktober 2006
Volgens onze bronnen is er op de 18e November 2006 in de Lexion een geheime bijeenkomst waarbij jongeren worden aangespoord tot het dansen op zogenaamde house muziek. Er is sprake van een samenscholing met oorverdovende muziek die overstemd wordt door pompende bassen. Dit wordt veroorzaakt door diverse mensen die geluidsdragers ten gehore brengen via het daarvoor aangelegde systeem in de samenscholingsplaats genaamd de Lexion te Westzaan. Duidelijk is,dat er onder het mom van deze verjaardagsvieringen deze samenscholingen zullen plaatsvinden.
Cube - Break & Eliminate
woensdag 18 oktober 2006
Na een periode van rust is State of Mind Events weer terug met een nieuwe editie van Cube. Deze editie heeft de naam Break & Eliminate meegekregen, de organisatoren zijn namelijk erg benieuwd wie het einde haalt van deze avond!!
Launch Toolroom Knights
woensdag 18 oktober 2006
Mark Knight’s Toolroom Records lanceert zijn nieuwe concept “Toolroom knights” op 21 oktober dit jaar tijdens Amsterdam Dance Event 2006.
Doe Normaal - Het Feest
dinsdag 17 oktober 2006
Heb jij ook zo’n schurfthekel aan asociaal gedrag, zinloos geweld en vandalisme? Daar kan je wat aan doen. Hoe? Gewoon, door te stappen tot je erbij neervalt. De Stichting Doe Normaal organiseert namelijk op vrijdag 3 november Doe Normaal ‘Het Feest’ in de Starlight Starlight, met een aantal grote namen als Lunadj Luna en Jeroen PostJeroen Post. Alle jongeren van de gemeente Nijkerk zijn uitgenodigd om voor noppes te feesten. Make a big party, not war!
Absoluut pageviewrecord gevestigd!
dinsdag 17 oktober 2006
Niet te geloven! We hoopten er hier stiekem met z'n allen op, maar het is gelukt! Partyflockers hebben een alltime record gevestigd!
Gedurende 9, 10 en 11 november 2006 zal Rotterdam ‘the Electric City’ van Nederland zijn! Gedurende die dagen zal de pilot editie van het Rotterdam Electronic Music Festival plaatsvinden, op diverse locaties in de stad. Van workshops tot lezingen, van live optredens tot DJ performances, van exhibitions tot films; alles gerelateerd aan ‘ the wide spectrum of electronic music’.
Op zaterdag 4 november presenteert Frequence haar nieuwste concept; Clockwork. Met dit evenement wil Frequence een nieuwe weg inslaan en ‘Techno- Eindhoven’ daarmee nieuw leven inblazen. Frequence wil inspelen op het gat dat is ontstaan in Technostad Eindhoven. Waar vroeger volop techno feesten waren en Eindhoven bekend stond als technostad is dit tegenwoordig compleet voorbij.
Vrijdag 20 oktober is het dan zover. Loveland viert het eenjarige bestaan van Fire tijdens het Amsterdam Dance Event in Arena.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 13 oktober 2006
Het is weer vrijdag, dus weer hoog tijd om goed geïnformeerd je weekend in te gaan met de wekelijkse KNIPsels van de KNIP-dienst!
Het programma van D3 DJ en Producer Seminar is compleet. Zo was al bekend dat Dave Clarke en Kraak & Smaak meewerken aan het programma, maar ook grote artiesten als Arthur Baker, Bart Skils en Fedde le Grand zijn nu bevestigd.
Dirty Jumpers
woensdag 11 oktober 2006
Op 10 november aanstaande is het tijd voor Monkey Bass en Exceptional Events om de stoute schoenen aan te trekken. Op deze dag zal namelijk voor de eerste keer het gloednieuwe concept Dirty Jumpers zijn intrede doen binnen Podium.
Het is bijna zover; Project-Domination presenteert Hardcore Resistance! Op 21 oktober zal een harde kern van verzetsstrijders voor eens en altijd duidelijk maken hoe de zaken ervoor staan. Uitbuiting, racisme en politiek horen niet thuis in deze scène. Want hardcore is puur, hardcore is echt, hardcore ben jij, maar bovenal: hardcore zijn WIJ!
B.E.A.T.T., wat staat voor Bringing Extra Attention To Techno, gaat eind dit jaar weer los met twee speciale edities. Na de voorgaande edities waarop naast diepgaande technodj’s altijd een respectabele live act werd geprogrammeerd gaat organisatie The Concern nu nog een stapje verder.
Oeuvreprijs voor Van Diepen
maandag 9 oktober 2006
Wessel van Diepen krijgt een Marconi Award voor zijn gehele oeuvre. De 39-jarige diskjockey wordt geprezen als 'de koning van de oneliner, de radiomaster of tease and suspense' en voor zijn betekenis binnen de dancemuziek.
Na een zomerstop van 4 maanden is Streamers op 3 november 2006 weer terug in het mooie Pop- & Cultuurpodium het Paard te Den Haag. Na de warme zomer opent het Paard haar deuren voor de kick off van Streamers. Er zijn wel wat veranderingen op komst, Streamers zal voortaan door het leven gaan als een concept voor de techno liefhebber waar verschillende stijlen aanbod komen. Van minimal tot House en van Techno tot Electro en wellicht zelfs verder!
Deze kleine, intieme club aan de Grote Markt in Den Haag, gaat deze maand alweer zijn 4e levensjaar in. De club mag dan nog vrij jong zijn, de organisatie bestaat al veel langer dan dat. Silly Symphonies werd in 1992 opgericht door de twee broers Erwin Unger en Michiel Singer. Vanaf het begin al hadden zij een duidelijk doel voor ogen: het organiseren van dance feesten met een hoge kwaliteit. Door de jaren heen werden er tal van succes evenementen neergezet. Iedere Hagenees herinnert zich nog wel de strandfeesten midden jaren ’90 en de legendarische all-in wintersport vakanties in Les Deux Alpes.
Verdraaid
vrijdag 6 oktober 2006
Na Miss Monica en John Acquaviva is het nu aan Jack de Marseille om de grote zaal van de Rechter op haar grondvesten te doen trillen. De derde editie van Verdraaid staat voor de deur met een wederom gevarieerde line up met diverse muziekstijlen in de verschillende zalen.
Na het grote succes op zaterdag 22 juli jongstleden keert het feest Bass Solution terug in Eventcenter Amigo's te Dordrecht. Bass Solution geeft je een maximale line-up voor een minimale prijs. 2 zalen, gevuld met gasten van DJ OCD en DJ Genius, waarbij de beste Early Hardcore, Oldschool, Early Rave, Jump en Hardstyle platen voorbij komen.
Zaterdag 21 oktober presenteert Chicago godfather DJ Pierre, ontdekker van de ACID, zijn nieuwe wereldwijde concept Afro Acid. Voor de Nederlandse primeur op het Amsterdam Dance Event nodigt hij onder andere Marshall Jefferson (USA) uit.
Dj’s opgehangen in Enschede
vrijdag 6 oktober 2006
Een onafhankelijk onderzoeksbureau “Craim Seen” te Enschede is er na een grootschalig onderzoek achter gekomen dat er op 8 april 2006 een aantal dj’s zijn opgehangen tijdens het evenement Oldschool Madness “Hang The Dj“ in de evenementen lokatie Go Planet Expo Hall naast het Arke voetbalstadion......
Rush in het Paard is terug!
donderdag 5 oktober 2006
Rush in het Paard is terug! Het Paard heeft een korte zomerstop gehad en daardoor is het ook een tijdje stil geweest rond Rush in Den Haag. Maar Rush is terug. En hoe! Vrijdag 13 oktober staan Don Diablo, Benny Rodrigues, Victor Coral, Joey Daniel én Joey Elgersma op het podium.
Earth meets club Flamingo
donderdag 5 oktober 2006
Dance organisatie Earth organiseert op 7 oktober haar eerste event in de de Waerdse Tempel in Heerhugowaard. Samen met Club Flamingo heeft Earth een heftig programma samengesteld met een aantal topartiesten. Wat te denken van Nederlands meest begeerde vrouwelijke dj Isis, nationale house-godfather dj PER en Nederlands meest hotte producers van dit moment, de 16 Bit Lolitas. Earth meets club Flamingo is een must-visit voor Heerhugowaard, Alkmaar en omstreken.
XXlerator presents: Charly Lownoise
donderdag 5 oktober 2006
Oke, het is een risico. Een groot risico. Charly Lownoise de regie in handen geven van een hele nacht in The Matrixx. Tja, dan kun je verwachten dat het een chaos wordt achter de draaitafel op zaterdag 21 oktober. Maar dan wel een vrolijke chaos. Want Charly neemt een stoet aan goede draaivrienden mee: Mike Heart & Jeff Bounce, Isaac, Deepack, en (hoe kan het ook anders) Mental Theo. Wat dan precies het risico is? Dat het wel een héééél vette nacht wordt!
De Overijsselse discotheek Podium is al jaren een begrip voor velen. Van Urban tot trance, van Apres-ski tot aan hardstyle; Podium Partypalace blinkt uit in diversiteit en gezelligheid!
Amsterdam Dance Event Special
woensdag 4 oktober 2006
Tijdens het driedaagse Amsterdam Dance Event (ADE) presenteert de Britse top-dj Dave Clarke een avond in beide zalen van de Melkweg, met een sterren line-up uit de internationale dance scene.
Tijdens de Face Your Fear editie van Masters of Hardcore in Dortmund, is de nieuwe Masters of Hardcore dubbel-cd verkrijgbaar bij de merchandisestand. DaY-már heeft niet stilgezeten en komt met een nieuwe release.

Ook vind je in dit persbericht de timetable!
Bliss Deluxe @ HappydayZZ Venue
dinsdag 3 oktober 2006
Vrijdagochtend! Je wordt wakker, kijkt naar buiten en wat zie je? Regen, regen, en nog eens regen. Je rekt je zelf nog eens lekker uit en begint de dag met volmoed, want het is bijna weekend en dat betekend Bliss Deluxe in HappydayZZ Venue.
Na het succes van de Hard Nature vs Ultrashock Area op Pinksterpar-t Outdoor Festival is het op zaterdag 11 November weer tijd om de rauwe betonnen stampvloer van de Eindhovense Effenaar te laten trillen op de fundering waar het allemaal is begonnen.
Parkzicht – Black & White
maandag 2 oktober 2006
Wie er was praat er nu nog over, en wie er niet was, heeft er nu nog spijt van: de officiële Parkzichtreünie op 26 november vorig jaar in het Maasgebouw in Rotterdam. Ruim acht jaar hadden de Parkzichtgangers op de reünie van de inmiddels legendarische club moeten wachten en de echte diehards hadden dan ook al mááánden hun kaartje in huis. Op de avond zelf was het Maasgebouw volledig uitverkocht en waren alle bezoekers het unaniem eens: The legend is back!
Quality Time in Luxor Plaza
maandag 2 oktober 2006
VIP Productions gaat zich vanaf 27 oktober inzetten voor een fris, fruitig en nieuw clubconcept “Quality time” in het Luxor Plaza in Deventer.
31 oktober 2006
Club Industry terug naar onze kindertijd
Earth viert 7 jarig bestaan in Paradiso
30 oktober 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
The Dance Factory gooit het roer om met vernieuwde zalen en concepten
Tomorrow breidt uit naar Utrecht
Deze zaterdag Xtra Xtra Large Reunion!
28 oktober 2006
Las Vegas Delight - Een waanzinnig feest dat je niet mag missen
27 oktober 2006
A Nightmare In Rotterdam – Enter The Time Machine
TW Magazine, 10 years and still counting!
26 oktober 2006
Verdraaid invites Jack de Marseille
Heroes of Techno viert 5 jaar P60 jubileum
Multigroove presents: No Bullshit - the Bull is Back // the Time-table
25 oktober 2006
Aanstaande zaterdag: Overstuurd!
Marcel Woods licht de oude Philips fabriek nog een keer op
Planet Rose special - presents 5 years of Mood Engineering
23 oktober 2006
Pussy Lounge: warmte in de winter
Juicy Lounge Bar - Grand opening - vrijdag 27-10
20 oktober 2006
QrimeTime - 31 december
Michel de Hey; het laatste toetje van BUMB!
Classified
18 oktober 2006
Cube - Break & Eliminate
Launch Toolroom Knights
17 oktober 2006
Doe Normaal - Het Feest
Absoluut pageviewrecord gevestigd!
14 oktober 2006
Rotterdam Electronic Music Festival: alle locaties bekend, kaartverkoop van start gegaan
Techno terug in Eindhoven met Clockwork
13 oktober 2006
Fire! 1 Year anniversary (ADE special)
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Derde editie D3 DJ en Producer Seminar
11 oktober 2006
Dirty Jumpers
Hardcore Resistance: na 21 oktober zal niets meer hetzelfde zijn…
10 oktober 2006
B.E.A.T.T. presents minimal edition
9 oktober 2006
Oeuvreprijs voor Van Diepen
7 oktober 2006
Streamers - The grand return in het Paard van Troje
6 oktober 2006
Club Silly Symphonies - 3 Year anniversary
Verdraaid
Zaterdag 4 november; Bass Solution
Earthbookings & DJ Pierre present: DJ Pierre’s Afro Acid Project
Dj’s opgehangen in Enschede
5 oktober 2006
Rush in het Paard is terug!
Earth meets club Flamingo
XXlerator presents: Charly Lownoise
4 oktober 2006
Een nieuwe spannende maand in Podium Partypalace
Amsterdam Dance Event Special
Masters of Hardcore – Last update
3 oktober 2006
Bliss Deluxe @ HappydayZZ Venue
2 oktober 2006
Hard Nature – Weer terug naar het rauwe Eindhovense beton.
Parkzicht – Black & White
Quality Time in Luxor Plaza