Partyflock
 
Nieuws · januari 2006
­ Nederland
Wie verlangt er, in deze koude dagen, niet naar een warme zomerse avond op Bloemendaal? Of anders gezegd, wat is er beter dan de volgende editie van Sandayz in hartje winter. Lekker grooven, eten of chillen met je blote voeten in het zand op een warme zondag avond, dat zijn de hoofd ingrediënten van Sandayz.
Zondagmiddag 19 maart, een tot enorm zondig paradijs omgetoverde USC De Boelelaan... 4000 partypeople maken zich op voor het grootste erotic festival ooit op zondag. De deuren gaan open en het paradijs openbaart zich: 6 schitterend versierde zalen en zaaltjes, een complete bioscoop, een fullsize festivalmarkt met kleding, eten en accessoires en een gloeiend blik vol opzwepende dj’s.
Na een succesvol 2005 komt Hott dit jaar weer met een nieuwe serie spetterende feesten. HOTT start 2006 met een onweerstaanbare Hott op 18 februari in het paviljoen bij kabelskibaan de Wollebrand in Honselersdijk.
Superstar in Powerzone
dinsdag 31 januari 2006
Feel like.. Dress like.. Behave like… Shake like… Act like you’re a Superstar on February 11th! Gooi je haar los, warm die heupen op, toon lef, ga los en wees voorbereid op een hete nacht die begint op de dansvloer… want de eerste editie van Superstar komt eraan.
Rundfunk met Steve Rachmad
maandag 30 januari 2006
Op Donderdag 9 februari zal Steve Rachmad (aka Sterac/Sterac) een exclusieve electro set draaien in Studio 80. Natuurlijk is hij beter bekend als techno producer en dj, maar old skool electro is altijd zijn grote liefde geweest. Onder de naam Sterac bracht hij al releases uit op zijn Interpersonal Experience label. Kerstavond draaide hij op Studio 303 een Chicago/Acid set die zondermeer een van de hoogtepunten van die avond was.
Op Donderdag 9 Februari vindt in de Off_Corso Rotterdam de releaseparty van Yourdee vs. Tom Glide’s Sleeper plaats. Deze EP is pas net gereleased op het frisse Duitse label Dark Noize Recordings en dat gaat gevierd worden! Voor de releaseparty is dan ook een zeer interessante line up neergezet.
Mania Events verovert 013
maandag 30 januari 2006
Een terugblik op de voorbije weken: Het was voor Mania Events een drukte van belang. Maar terugkijkend kunnen ze zeggen dat het alle moeite meer dan waard is geweest.
Zaterdag 4 februari kun je helemaal los gaan op Trip 2 Dreamland in Erotic City in de Vechtsebanen te Utrecht. Trip2Dreamland neemt je mee langs de hardere dancestromingen, opbouwend van hard naar harder. In de timetable in dit bericht vind je deze opbouw duidelijk terug.
Hed Kandi terug in het Paard
vrijdag 27 januari 2006
De laatste editie van Hed Kandi in het Paard was op 19 november vorig jaar. Een uiterst succesvolle en bijna uitverkochte editie. Hoog tijd voor een herhaling dacht de organisatie en pikte hier zaterdag 25 februari voor uit.
Hard Pleasure #3
donderdag 26 januari 2006
Op 11 februari komt Hardpleasure weer zijn stempel drukken op hardcore Nederland. De Waakzaamheid in Koog aan de Zaan dient als perfecte locatie, gelegen in de randstad en uitgerust met een uitmuntend geluid.
Benjamin Bates bij Club Alive
donderdag 26 januari 2006
Op zaterdag 4 februari is het weer zover, dan wordt poppodium Manifesto in Hoorn weer voor een avond omgebouwd tot discotheek Club alive! Benjamin Bates zal als hoofdartiest van deze avond komen optreden.
Housexy is op zoek naar jou
donderdag 26 januari 2006
Not an erotic Party but a sexy party! Housexy is verfrissend. Het nieuwe initiatief van Decisions flirt met sensualiteit en heeft alles te maken met verlangen en spannende prikkelingen. Geen erotisch feest maar wel sexy, dat is de opzet. Lekker ongedwongen flirten alsof het hartje zomer is! Maak het mee en laat je verleiden op Housexy!
East meets west
donderdag 26 januari 2006
Op zaterdag 18 februari is er een extra bijzondere avond in Club Poema RAW: niemand minder dan Pinxt, Stephan de Wit & Vincent de Wit, Rumenige & Loktibrada en Akkachar komen deze avond voorzien van het nodige techno geweld!
Xxxtra Hardness vs. Rave-nation
woensdag 25 januari 2006
Beverwijk is een stad waar weinig gebeurd voor de echte hardcore publiek. De liefhebbers van deze muziekstijl moesten dus uitwijken naar de omliggende steden zoals: Uitgeest, Zaandam en Amsterdam. De vraag in Beverwijk was dus erg groot en tot op heden maar weinig gebeurd. Een locatie in beverwijk vinden was ook een groot probleem. Veel feestcafe's en diverse andere instellingen zagen een hardcore feest niet zitten op hun locatie.
De gemiddelde etalage heeft de kerstversiering weer verruild voor de hartjes en rozenbladen, om die arme consumenten weer geld af te troggelen. De dag waarop men elkaar verrast en daarmee duidelijk wil maken, hoe veel iemand betekent voor de persoon in kwestie. It is Valentines day baby!
Rush rocks the nation
dinsdag 24 januari 2006
Het gaat goed met RUSH. In een jaar tijd is de van oorsprong Amsterdamse club avond uitgegroeid tot een fenomeen dat over heel Nederland verspreid is met maandelijkse feestjes op vaste locaties in Rotterdam, Eindhoven, Leeuwarden, Den Haag en natuurlijk Amsterdam zelf. Naast een ultiem sexy club avond is RUSH ook dit jaar weer een kweekvijver voor nieuw talent gebleken.
Na een overweldigende LOS kerst editie op 24 december is het weer tijd voor de eerste editie van LOS op vrijdag 3 maart 2006. Met een heerlijke line up bestaande uit 3 gevestigde deejays uit de Nederlandse scene, Fedde le Grand, Gregor Salto en ROOG.
Just Dana in Melkweg
dinsdag 24 januari 2006
De tijd is aangebroken voor een exclusief Just Dana feest! Op vrijdag 24 februari zal Lady Dana een feest geven in de Amsterdamse Melkweg. Samen met Isaac, Promo, D-Block & S-te-Fan en Beasty Boy & Da Vincy zal Dana er een fabuleuze nacht van maken
Een visie waarbij dedicatie, vernieuwing, intensiteit en gevoel de toonaangevende elementen zijn, presenteren Multigroove en DJ Partyraiser onder de noemer One Man // Half Machine het 12 ½ Jubileum Project van het op dit moment zijnde boegbeeld van de Nederlandse Hardcore scène. Om zijn trouwe aanhang door de jaren heen te kronen, verloot DJ Partyraiser op zaterdag 28 januari 2 rijbewijzen onder de bezoekers in de Amsterdamse Amstelborgh / Borchland Hallen.
2006 een nieuw jaar, nieuwe kansen
dinsdag 24 januari 2006
Een nieuw jaar nieuwe kansen; onder dat motto zoekt Nightpeople voor 2006 nieuwe club en groove dj's om als guest dj komen te draaien op een van hun feesten. Ben jij degene waar iedereen op zit te wachten en kun jij met jouw muziek het publiek uren laten dansen? Durf jij je draaikunsten door een publieksjury en vakjury?
Aanstaande zaterdag (28-1) is de tweede editie van The Chaos Theory in het Rotterdamse Nighttown. Met toppers als Frank Kvitta en Amok op de line-up is het voor iedereen wel duidelijk wat voor een flinke bak chaotische, maar o zo lekkere, herrie er verwacht mag worden.
Hardcore Hooligans
vrijdag 20 januari 2006
Steeds vaker wordt hardcoreminded Nederland door kranten en televisie afgeschilderd als een stel hersenloze mafkezen die met van alles bezig zijn behalve met de muziek. Zo'n beetje iedereen die naar gabberfeesten gaat wordt net als hooligans in een hoek gedrukt en met de nodige vooroordelen behandeld.
Timetable Reverze
vrijdag 20 januari 2006
Zaterdag 21 januari is het zover! Het Sportpaleis Antwerpen zal 12.000 party-animals verwelkomen op het uitverkochte Reverze, allen “infected by harddance”. De ticketverkoop van Reverze ging zoals verwacht erg snel. Een week voor het feest zijn dan ook alle 12.000 tickets verkocht (er zal dus géén deurverkoop meer zijn). Zaterdag zullen maar liefst 35 dj’s aantreden in 3 areas.
De eerste paar weken van 2006 zijn meestal vrij rustig en weinig techno. Het einde is in zicht want vanaf 28 januari zijn er 2 edities van Heroes of Techno in 2 weken en ook nog eens in twee verschillende locaties!
Vitalic in Doornroosje
donderdag 19 januari 2006
Een van de grote smaakmakers van vorig jaar was zonder twijfel de live act Vitalic, alias Pascal Arbez, uit Frankrijk. Het prachtige electro/pop/punkfunk album ‘OK Cowboy’ zag het levenslicht en hij liet duizenden mensen compleet uit hun plaat gaan op Lowlands. En wie herinnert zich de ‘Poney EP’ (over de pijn van pony's in draaimolens) op Hell’s Gigolo label niet?
Forward in Hi-Lite
donderdag 19 januari 2006
Aanstaande vrijdag gaat het dak er af, als Dazzle je wederom trakteert op een top line up tijdens Forward, in Hi-Lite in Schaijk. Dazzle is wederom gevraagd een aantal vette namen te boeken voor deze bijzondere avond en met JOOP, Antiphus en Mark Green aan zijn zijde is dit zeker gelukt! Dus maak je klaar voor een avond vol tech-trance en trance in Oost-Brabant!
Noord Nederlandse DJ Contest 2006
woensdag 18 januari 2006
Nederland telt vele bekende dj’s, in het binnen land en het buitenland staan onze Nederlandse DJ’s de sterren van de hemel te draaien. MC&W wil nu nieuw talent uit Noord Nederland een kans geven zich 'in de picture te draaien'.
Zet op zaterdag 28 januari 2006 Planet V.I.P. on tour part 3 in je agenda, want dan zal de meest extreme act tot nu toe het podium van TDF betreden: Angerfist! Samen met residents Rabies & Alian en support acts van Looney Tunez, Modtro en Energyca en J-Lines zal het voor alweer de derde keer een ongelooflijk knallende en supergezellige avond.
Zeitgeist - Der Cartoon Clash
woensdag 18 januari 2006
De jeugd van tegenwoordig weet niet meer wat spelen is. Creativiteit gebruiken om je eigen wereld te creëren waar in alles mag en kan. TV en games ontnemen de jeugd hun creativiteit. Dat is zeer spijtig voor de jeugd maar niet voor ons. Gelukkig weten de twintigers van nu precies hoe dat moet. Daarom in de nieuwe editie van Zeitgeist: Der Cartoon Clash.
2Hard4U?
woensdag 18 januari 2006
Het tweede feest onder de Your Dance Company vlag in Rumours zal aanstaande vrijdag plaatsvinden. Maar voordat we daarover meer informatie geven willen wij als organisatie iets kwijt. Wij willen het publiek bedanken voor een fantastische sfeer op The Kick Off 2006. Ondanks het zeer slechte weer (hevige sneeuwval) hebben jullie massaal Rumours toch nog weten te bereiken.
27 years of adhd
dinsdag 17 januari 2006
Attention Deficit Hyperactivity Disorder? Bij velen van jullie zal nu de vast de grote vraag rijzen van waar dit persbericht in vredesnaam over gaat. Als we het nu eens naar het Nederlands vertalen komt het vast al een stuk bekender voor. Aandachts-Tekort-Stoornis met Hyperactiviteit. Een MC die hier wel degelijk last van heeft is Mc Da Syndrome.
Orkapot presented by Rick Angel
dinsdag 17 januari 2006
Orkapot is een initiatief van enkele bekende Eindhovense DJ’s om weer eens op speurtocht te gaan in muziek. Terugkijkend op de vaak vergeten valei van de hedendaagse dansmuziek. Zo ver terug dat je je verbaast over de soms vooruitstrevende elektronische geluiden uit de 70's. Maar ook proberend om ver over de top van de hedendaagse elektronische muziek te kijken.
Rush met de Don in Off Corso
dinsdag 17 januari 2006
Het is vrijdag 20 januari wel weer erg aanlokkelijk om naar Off_Corso in Rotterdam te gaan, want er is weer Rush. Speciaal uitgenodigd deze keer is Don Diablo, waarschijnlijk de meest veelzijdige DJ van ons land met ongeëvenaarde mix- en partyskills.
Superstar in Powerzone
dinsdag 17 januari 2006
Gooi je haar los, warm die heupen op, toon lef, ga los en wees voorbereid op een hete nacht die begint op de dansvloer. Tonight you’re a Superstar! Op zaterdag 11 februari opent The Power Zone in Amsterdam om 23:00 zijn deuren voor het concept Superstar, compleet met álle benodigdheden die eveneens de beste clubavonden en festivals van Nederland sieren.
Mindcontroller - Re-live the past
maandag 16 januari 2006
Aankomende zaterdag doet het succesvolle early rave concept Mindcontroller de Hemkade in Zaandam weer aan. Dit betekent een ouderwets kippenvel gevoel voor de partygangers die al wat langer mee lopen in de dance-scene.
Strictly Hardcore is back
zondag 15 januari 2006
Veel mensen vroegen zich al een tijdje af waarom er geen Strictly Hardcore meer in de Marathon werd gehouden (voorheen de Fantacy Dance Theatre). Op deze vraag kan nu eindelijk antwoord worden gegeven! Z-Events en EK-Entertainment hebben er voor gezord dat Strictly Hardcore na een afwezigheid van een jaar weer terug zal keren in het oude vertrouwde nest in Den Haag.
The Sessions XtraLarge
zondag 15 januari 2006
Het nieuwe jaar is amper begonnen, of The Sessions kondigen alweer hun nieuwste feest aan.
Club Déjà Vu presents Grand Circus
zaterdag 14 januari 2006
Op zondag 12 februari zal de HappydayZZ omgetoverd zijn in een waar circus voor de 2e editie van Club Déjà Vu in dit nieuwe jaar. De dansvloer wordt de piste en jij en iedereen daarbinnen is onderdeel van ons circus.
Xtra Xtra Erotic XXXL
zaterdag 14 januari 2006
Zaterdag 21 januari gaan de remmen er finaal van af op Xtra Xtra Erotic XXXL! Op deze extra grote editie van het befaamde Xtra Erotic wordt alles grootser dan ooit tevoren. Was Xtra Erotic een XL avond met een erotisch tintje', dan is Xtra Xtra Erotic XXXL een 'Heftige erotische nacht met een Xtra Large sausje'!
Vrijdag 10 Februari presenteert Panama een hele bijzondere avond. Een van de grootste deejays ter wereld komt dan een soloset draaien in de Amsterdamse Panama. De uit Engeland afkomstige Danny Howells geeft acte de presence met een exclusieve 6 uur set.
Chakra - Edition Sound
zaterdag 14 januari 2006
Zondag 22 januari staat discotheek Rodenburg in Beesd weer bol van de goede muziek én spiritualiteit tijdens Chakra - Edition Sound. Zoals altijd staat Chakra garant voor een perfecte mix van verschillende stijlen.
Technotrixx in The Matrixx heeft in 2005 flink uitgepakt, met heerlijk techno-avonden. Dave Clarke kwam langs, Adam Beyer & friends, maar ook Nederlandse helden zoals Rude Awakening en Miss Djax. De trend zetten we in 2006 stevig voort, te beginnen op zaterdag 11 februari met een kwaliteits line-up van Paul Mac (UK), Billy Nasty (UK), Oliver Kucera (live), Jan Liefhebber en Jack de Marseille (FR). Opnieuw techno van grote klasse dus in The Matrixx.
Integrate is terug! En verhuist naar een nieuwe locatie! Om dit te vieren gaat Integrate de eerste keer extra uitpakken met een waanzinnige line-up. Verspreid over drie zalen zullen o.a. dj's Rush, Surgeon, Frank Kvitta & Guido Schneider de nieuwe locatie flink testen op haar techno-bestendigheid. Vanaf vrijdag 3 maart betrekken we de buitenaards mooie nieuwe locatie; Outland in Rotterdam.
Club Sensual - The Story Continues
vrijdag 13 januari 2006
Zaterdag 21 januari 2006 vindt de tweede editie plaats van de erotische maar stijlvolle party night ‘Sensual’ in Lexion Venue te Westzaan. Er is door de organisatie weer alles uit de kast getrokken om het succes van de eerste editie te evenaren en waar mogelijk te overtreffen.
In februari vaart de Ocean Diva uit voor een erg speciaal feest op het IJ. Earth & loveboat 2.0 – The journey part 1 staat voor het beste van twee werelden. In Sister Bliss is de vrouwelijke top-act gevonden die dit event verdient. Bliss komt aansluitend aan haar worldtour met Faithless naar Nederland voor een prime-time dj set op het water.
Synergy - A New Era In Sound
donderdag 12 januari 2006
Op vrijdag 13 januari 2006 is het eindelijk zover, dan wordt er na een stilte van bijna 1,5 jaar weer een Synergy georganiseerd in discotheek CityLife Dance & Fun in Reeuwijk. De laatste editie van Synergy was op 29 oktober 2004, met DJ's als Neophyte, The Darkraver, Genius, Stanton & OCD. Het dak ging er toen bijna letterlijk af, 750 man liepen er toen rond in CityLife Dance & Fun, waardoor de 3e zaal, als chillout, erbij getrokken moest worden.
No Nonsense Flight NN7
donderdag 12 januari 2006
2005 is voor No Nonsense! Events een jaar vol hoogtepunten geweest. Zo waren er zeer succesvolle feesten als de derde en vierde editie van No Nonsense, voerde zij het aantal knopen van boot Catamaran Castle tijdens The Real Riverdance flink op en mocht zij haar buitengewoon gezellige eenjarig jubileum vieren. Alle ogen zijn nu gericht op 2006. En het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, of No Nonsense! Events trakteert al op 20 januari in Club Fantasy te IJsselstein.
Nog niet zo lang geleden antwoorden jongeren, piloot of brandweerman, op de vraag wat ze later wilden worden. Sinds de explosieve opkomst van dance luidt het antwoord steeds vaker het beroep “DJ”. Het DJ-vak is er één van pure passie. Het DJ-zijn is een prettig uit de hand gelopen hobby waarmee ook nog eens aardig geld verdiend kan worden. DJ-zijn betekent aandacht, een beetje glitter en een snufje glamour.
Luna en DHHD special in the Bridge
donderdag 12 januari 2006
As zaterdag is er weer een speciale avond in the The Bridge. Niemand minder dan dj Luna reist van Den Haag af naar Meppen om een vette set te komen neerzetten. En hij komt niet alleen. De hele avond zal in het teken staan van één van de bekendste hardstyle projecten die Nederland kent. Luna vormt samen met zijn maatjes Trilok & Chiren & Trilok & Chiren het DHHD project. Samen brengen zij zaterdag de DHHD special at the The Bridge.
Denk aan Rio de Janeiro. Denk aan de palmenstranden, ga liggen op het hete zand en drink een piňa colada. En mix die ingrediënten met de zwoele sound van DJ’s Benny Rodrigues, Sidney Samson en D-Rashid. De uitkomst? Een superwarm zomerfeest met een tropisch tintje: eXXellent Brasil op zaterdag 21 januari in The Matrixx.
31 januari 2006
Sandays genieten met je voeten in het zand
Erotic Festival Vibe verplaatst: biggest erotic indoor sunday festival
Hott presenteert onweerstaanbare After Valentine Party
Superstar in Powerzone
30 januari 2006
Rundfunk met Steve Rachmad
Sleeper Release Party in de Off_Corso
Mania Events verovert 013
28 januari 2006
Timetable Trip 2 Dreamland in Erotic City
27 januari 2006
Hed Kandi terug in het Paard
26 januari 2006
Hard Pleasure #3
Benjamin Bates bij Club Alive
Housexy is op zoek naar jou
East meets west
25 januari 2006
Xxxtra Hardness vs. Rave-nation
F*ckers presenteert anti-valentijnsdag
24 januari 2006
Rush rocks the nation
LOS met Fedde Le Grand, Gregor Salto en Roog
Just Dana in Melkweg
DJ Partyraiser - One Man // Half Machine - His Vision & Time Schedule
2006 een nieuw jaar, nieuwe kansen
23 januari 2006
Van hard naar snoeihard op The Chaos Theory
20 januari 2006
Hardcore Hooligans
Timetable Reverze
19 januari 2006
2 edities Heroes of Techno in 2 weken in 2 verschillende locaties
Vitalic in Doornroosje
Forward in Hi-Lite
18 januari 2006
Noord Nederlandse DJ Contest 2006
Planet V.I.P. on tour in TDF met Angerfist
Zeitgeist - Der Cartoon Clash
2Hard4U?
17 januari 2006
27 years of adhd
Orkapot presented by Rick Angel
Rush met de Don in Off Corso
Superstar in Powerzone
16 januari 2006
Mindcontroller - Re-live the past
15 januari 2006
Strictly Hardcore is back
The Sessions XtraLarge
14 januari 2006
Club Déjà Vu presents Grand Circus
Xtra Xtra Erotic XXXL
Danny Howells met unieke soloset in Panama
Chakra - Edition Sound
13 januari 2006
Technotrixx met internationale line-up
Intergrate - Where emotions mix up with technology
Club Sensual - The Story Continues
Earth & Loveboat 2.0 - The journey part 1
12 januari 2006
Synergy - A New Era In Sound
No Nonsense Flight NN7
Dance Valley Festival 2006 - The DJ-Contest
Luna en DHHD special in the Bridge
9 januari 2006
Exxellent Brasil - Het warme zomerfeest in hartje winter